|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V
tak wszystkie niestety.. A ja farbuję w przyszły weekend chyba
|
#3692 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Czesc wszystkim
![]() Ja dopiero wcinam sniadanie Mialam amle na wlosach cala noc (i nadal ja mam ) i mi przeszedl jej zapach na wszystkie poduszki chociaz spalam na grubym reczniku Tz bedzie marudzil bo nie cierpi jej zapachu, mowi ze straszliwie smierdzi Cytat:
A na serio to bardzo Ci dziekuje za tak mile slowa ![]() Cytat:
a co Mu przepisali o ile oczywiscie moge spytac? I czy byl na izbie pod kroplowka rozkurczowa?Cytat:
Potem nieokreslona a teraz sie zaczynam okreslac Ciesze sie ze pomoglam ze stronka, brak mi slow wobec tego czlowieka, jak tak mozna... Szukam jeszcze jednej petycji zeby ukarac tych ktorzy przywiazali psa do samochodu ale nie moge znalezc, jakby ktos wiedzial to prosze o znak ![]() Wyslalam zaproszenie bo tez chce pomoc w doborze fryzury ![]() Ciesze sie, dziekuje Cytat:
Wiec splukuje letnia i jest super, nic sie nie koltuni i przy okazji sobie zatok nie przeziebiam bo bywalo ze mnie strasznie bolaly po splukiwaniu wlosow zimna woda ![]() A co do ciecia - a jak masz na prosto to Ci sie kreca tak samo? Bo ja akurat wole pocieniowane, jest mi zdecydowanie lzej na glowie bo jak kiedys mialam na prosto to bywalo ze mi sie spinka sama odpinala albo nie chciala dopiac tak ich duzo bylo. Musze sie wybrac do fryzjera wlasnie pocieniowac jakos za tydzien - dwa ![]() Cytat:
![]() Snowhite - tez kupilam ten roz mineralny lovley bo chcialam jakas odmiane od burjous i mi tak wpadl w oko i stwierdzilam ze za taka cene jak bedzie do bani to wiele nie strace ale o dziwo jest uroczy, TZ sie smieje ze mam policzki jak laleczka Pokaz foto w naturalnych lokach
Edytowane przez Talullah Czas edycji: 2011-01-23 o 12:44 |
|||||
|
|
|
#3693 |
|
Zakorzenienie
|
Talullah z tego co wiem to nie miał żadnej kroplówki, ale jego mama (nim zdecydowali się na lekarza) wcisnęła mu No - Spę, więc może dlatego, a tabletki dostał "izo coś" tylko nie wiem, czy tak się nie nazywał probiotyk szczerze to nie pamiętam, ale ma zażywać 20 min. przed jedzeniem.
|
|
#3694 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() marthaa: a ile Ci się ten stan dobicia utrzymuje? Talullah: to jak wszyscy proszą o porady to i ja poproszę Nie jem mięsa i niektórzy mnie straszą niedoborami b12. Jajka i sery jem, czy to wystarczy czy trzeba jeszcze suplementować? I jak jest z wchłanianiem b12 z tabletek? Bo mój kumpel mówi, że z tabletek prawie się nie wchłania i trzeba z zastrzyków, a ja się zastrzyków boję baaardzo :P
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2011-01-23 o 13:11 |
|
|
|
|
#3695 |
|
CABIN CREW
|
napisałam w klubie...
|
|
#3696 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3697 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bo ja internista nie jestem ![]() Co do kumpla - to nie jest prawda, zastrzyki z b12 domiesniowe stosuje sie w ciezkich niedoborach gdy sa objawy niedokrwistosci zlosliwej - a sa one ciezkie i bardzo charakterystyczne, dziela sie na: - neurologiczne, - psychiatryczne, - ze strony przewodu pokarmowego Za duzo ich zeby wszystkie wypisywac ale jak chcesz to Ci machne rozdzial ze szczeklika (szczeklik to biblia internistow, oczywiscie tez posiadam bo mimo ze to ksiazka specjalizacyjna to u nas byl obowiazkowy na egzamin z interny W badanich morfologicznych krwinka ma charakterystyczne cechy - jest duza, ale zwykle prawidlowo zabarwiona (normochroniczna) moze byc leukopenia i maloplytkowosc. Te objawy ciezko przeoczyc i watpie zebys je miala bo juz dawno pognalabys zaniepokojona do przychodni. Przy diecie wegetarianskiej z tego co wiem to warto suplementowac ale tabletki wystarcza Nie wiem co ten Twoj kumpel wymyslil z tymi zastrzykami.Powiem Ci szczerze ze ja wegetarianka nie jestem ale jem bardzo malo miesa, bardzo baaaardzo malo. Od zawsze odkad pamietam wolalam nabial, sery, jaja itd. I ja nie suplementuje wit b12. Tzn teraz jak biore Merz Special to tam jest B 12 i chyba pokrywa zapotrzebowanie dobowe ktore u czlowieka wynosi ok 1 - 2 mikrograma na dobe ( nie pamietam ile ma merz bo wyrzucilam kartonik ).Mam nadzieje ze chociaz odrobinke pomoglam ![]() A ja moge spytac gdzie pracujesz czy to za bardzo osobiste pytanie?
|
|
|
|
|
#3698 |
|
Raczkowanie
|
Hej wam.
Dzisiaj moja skóra jest w opłakanym stanie. Przy następnej wizycie u dermatologa chyba mu powiem, że musimy rozprawić się jakoś porządnie z trądzikiem - zrobię sobie badania na hormony, a jeśli to nie to, to będę chciała znowu ostrą kurację Akne W dodatku zrobiły mi się zajady i już mi nic nie pomaga, mama mówi, że to przez brak witamin i osłabienie i obiecała, że coś mi jutro kupi (witaminy) Mam już dosyć serdecznie tego, bo czuję się przez swój spaprany wygląd fatalnie.To zależy, ostatnio to już jakieś apogeum, bo wyjątkowo długo, chyba od Mikołajek Ale staram się tego aż tak nie okazywać i nie dawać we znaki osobom z zewnątrz. Ja także boję się zastrzyków, właśnie mnie wzywają na szczepienie 31.01, a ja tu panikuję już Co do mięsa, ja zupełnie tak jak Tallulah - bardzo rzadko jem Jednym słowem Merz dobry na wszystko
|
#3699 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Kochane
Ja tylko na chwilkę, bo muszę się zabrać za obiad, posiedzieć trochę z mamą a potem Tż do mnie przychodzi ![]() Ogólnie wczoraj wszystko się zmieniło o 360 stopni - puścili Tż'a i tego jego kolegę o wiele wcześniej bo coś tam z materiałami się nie zgadzało, a że Tż wczoraj miał kaskę, to zabrał mnie do baru na piwko I poszliśmy jeszcze na balety, w końcuu sobie potańczyłam i poszalałam I dzisiaj zdycham, bo mieszaliśmy wczoraj drinki i piwo, a ja piwa nie pijam tylko drinki i mam saharę.. Ogólnie dziś stało się coś tak okropnego, tak niemożliwego, że naprawdę..W sumie wczoraj wieczorem o 23....Zmarł nagle szef mojej mamy : http://ws-24.pl/wiadomosci-24/1-wiad...rzysztof-wierz , http://swidnica24.pl/ . Nagle, nie wiadomo jaka przyczyna, w piątek miał przez chwilę kłopot z oddychaniem, potem go paliło w brzuchu i w klatce piersiowej, zrobili mu badania różne i że nie mogli znaleźć przyczyny to...puścili go do domu ![]() No gdzie faceta w takim stanie, ogólnie nie wiem, czemu jego żona albo ktoś nie pomyśleli, żeby go przetransportować do kliniki do Wrocławia, przecież on miał tyle kasy, a zmarł...w domu, bo zatrzymała się praca serca... A to był taki świetny człowiek, uśmiechnięty, zawsze pomocny, wiadomo uparty i twardy jak to facet takiego pokroju, prowadzący jedną z lepiej prosperujących firm szkoleniowych w Polsce, ale naprawdę takiego to ze świecą szukać, jeśli chodzi o osobowość, charakter...I taki młody, no bo ile to 42 lata, nic...Nikt nie może w to uwierzyć, przecież to był okaz zdrowia, nie chorował ani nic..Dzisiaj wszyscy z firmy, nieważne w którym miejscu Polski byli(wiadomo weekend, to ludzie też wyjeżdżają) przyjechali i spotkali się w firmie i każdy myślał, że zaraz wejdzie do sali konferencyjnej, zacznie się śmiać i powie, że to jakiś głupi żart..Ci ludzie go uwielbiali, sam fakt, jak cierpią i płaczą za nim, chociaż to był ich szef i czasami potrafił tak opierniczyć, że naprawdę..Ale był w tym wszystkim człowiekiem.. Najgorsze, że teraz nie wiadomo co z firmą, bo będzie traktowana jak osoba fizyczna, a jej nie ma, ludzie mogą potracić pracę,jeszcze nie wiadomo co spisał w testamencie, bo rok temu spisał, bo wyjeżdżał do Tajlandii ....Kurdę, takie coś, no nie mogę uwierzyć, cała Świdnica tym już żyje, dzisiaj jesteś, jutro już Cię nie ma, ma się plany, marzenia, a jutro może Twoje życie się skończyć, aż mi się płakać chce jak o tym pomyślę..On jeszcze wczoraj się pakował na wakacje do Brazylii! I zmarł...Zostawił żonę, dwójkę dzieciaków w których był zakochany, rodzinę..![]() ![]() Przepraszam za offa, ale dalej mi nie działa klub,a musiałam tak jakoś to napisać...Trzeba doceniać każdą chwilę i nie odkładać niczego na później, bo później już może nie być..I nie przejmować się pierdołami, bo to nie ma sensu..Mam ochotę teraz wszystkim którzy są dla mnie ważni powiedzieć, jak bardzo ich kocham, jak bardzo są mi potrzebni i przeprosić każdego, któremu kiedyś sprawiłam czymkolwiek ból..Bo przecież każdego z nas może w każdej chwili zabraknąć... Ja Kochane przyjdę tu późnym wieczorem, na razie muszę zająć się innymi rzeczami, mamę muszę też ogarnąć, bo jest załamana..Miłego dnia!
|
|
#3700 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do diety - to ja nigdy suplementow nie bralam przy mojej diecie malomiesnej. Chyba moj blad bo zawsze narzekalam na slabiutkie paznokcie glownie ale odkad lykam (jestem w ok polowie 2 opakowania) to juz juz widze ze sie poprawiaja co mnie bardzo cieszy bo zawsze mialam strasznie slabe i miekkie i rozdwajajace sie. Ale mam plan ze dociagam do 3 miesiaca ten Merz i przerzucam sie na cos innego, mam 2 typy na razie ![]() Alessandra - bardzo mi przykro Dziwne ze go nie zatrzymano, ja szczerze mowiac balabym sie puscic osobe w takim stanie do domu wlasnie z mysla ze moze sie zatrzymac. Zapalilaby mi sie bardzo czerwona lampka. Czasami bywa ze nie daje rady sie uratowac osoby ktora sie zatrzymuje na oddziale (mialam taka sytuacje na studiach niestety) a co dopiero w domu. Aczkolwiek mojego dobrego kolegi ze studiow ojciec sie zatrzymal w domu i on go reanimowal bez sprzetu 40 minut (to ciezkie fizycznie ale kolega mowil ze to byla taka adrenalina ze nie wybaczylby sobie gdyby przestal) i mu sie udalo. Podejrzewam ze bedzie sekcja i znajdzie sie przyczyna. Dzis moj Tata tez idzie na pogrzeb swojego kolegi, lat 50, jedyne na co chorowal to wrzody zoladka a tak nigdy na nic sie nie skarzyl i zmarl nagle - zatrzymal sie siedzac przy stole. Tez mam taki nostalgiczny nastroj bo czasami mam wrazenie ze nieszczescir goni nieszczescie i zycie jest tak krotkie
Edytowane przez Talullah Czas edycji: 2011-01-23 o 14:10 |
|
|
|
|
#3701 |
|
Zakorzenienie
|
E.J -Nie ma za co (: I jednak będę
snow - Aha (-; Taka słodka psina to kłopotów pewnie nie narobi dużo Tallulah -Rany, obszerna ta twoja wiedza kobietasukcesu - tabletki w zupełności wystarczą marthaa - spróbuj falvit ---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- _Alessandra - jej współczuję... Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą... |
|
|
|
#3702 |
|
Raczkowanie
|
Ekonomika,Falvit brałam w zeszłym roku właśnie, a moja mama brała ,jak była ze mną w ciąży
Może kupię, zobaczymy.Tallulah, Twój typ to te Matruelle, o których wspominałaś ;>? Alessandra, przykro mi, miejmy nadzieję, że wszystko się ułoży i mama pracy nie straci
|
#3703 |
|
BAN stały
|
Ja mam ostatnio chyba jakieś oslabienie fizyczno-psychiczne
nic mi się nie chce, najchętniej bym spała i spała . Mam te fotki spodni, co prawda tylko dwóch par, bo trzecia strasznie dziwnie wychodziła, zresztą jest prawie taka sama jak jedne rurki, ktorym zdjęcie zrobiłam i na zdjęciach nogawki wyszły jakieś szerokie, a w rzeczywistości są wąskie i bardzo dopasowane i w realu naturalnie spodnie wygladają lepiej![]() 1zdj.spodnie z reserved za 59,90 2zdj. w realu jasniejsze, z new yorkera za 39,95 3spodnie, ktorych na zdjeciu nie ma-prawie takie same jak drugie, tylko ciut ciemniejsze i miały cekiny na kieszonkach, które już odprułam, new yorker 39,95 Byly też spodnie po 39,9 w Cubusie, ale u mnie bardzo przebrane rozmiary, brak tych najwidoczniej najbardziej chodliwych-38, 40 nie było w ogole, zostały same 32, 34, 42 i 44. 36 tez bardzo mało |
|
|
|
#3704 |
|
Zakorzenienie
|
marthaa - podobno na porost włosów też dobrze działa
|
|
|
|
#3705 |
|
Raczkowanie
|
Donka, fajne te spodnie, chyba się wybiorę do Torunia w ferie, ciekawe, czy jeszcze coś się dla mnie uchowa do lutego
![]() Ekonomika, na poroście może mi tak nie zależy, bardziej na tym, żeby były mocne i nie wypadały tyle
|
#3706 |
|
Zakorzenienie
|
Donka94 - Fajne te spodnie ! Też muszę porobić zdjęcia moich zakupów i tu wkleić
|
|
|
|
#3707 |
|
BAN stały
|
Alessandra niestety tak jest, że nikt nie zna dnia ani godziny. Ja 26.08.2010 stracilam przyjaciela. Jechał na motorze i kobieta wymusiła mu pierwszenstwo, i też rozmawiałam z nim kilka dni przed śmiercią i się umowiliśmy, że jak wrócę z wakacji to się spotkamy. i nie zdążylismy...
|
|
|
|
#3708 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mojej mamy tato też był niby ZDROWY, ale coś go pobolewało, więc się umówiliśmy, że pojedziemy z nim w poniedziałek do lekarza(umawialiśmy się w piątek), a on w sobotę zmarł Fakt faktem najbardziej boli, kiedy odchodzi ktoś młody, ale Dziadek też mógłby jeszcze pożyć...Cytat:
My zawsze chętnie pooglądamy, ja tam się cieszę, że ktoś sobie coś kupił, poza tym to mnie inspiruje
|
|
#3709 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A ktory dokladnie to jeszcze nie wiem, mam 1,5 miesiaca zeby je sobie porownac co dla mnie bedzie lepsze ![]() Ekomonika - dziekuje, ale ja uwazam ze bardzo malo wiem i caly czas sie doksztalcam
Edytowane przez Talullah Czas edycji: 2011-01-23 o 14:19 |
|
|
|
|
#3710 |
|
Zakorzenienie
|
marthaa - nie ma za co
Odkąd zaczęłam go brać to mi tak włosy nie wypadają też Hehe, ostatnio zauważyłam ... jak mój tata zaczął go jeść serio ! Ja mu powiedziałam żeby zainwestował w swoje witaminy bo to tylko dla kobiet są Haha, mina taty niezapomniana ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- Talullah - mylisz się, wiesz bardzo dużo ! Mi czasem ludzie mówią że dużo wiem na różne tematy, ale ja przy tobie to baaardzo blado wyglądam
|
|
|
|
#3711 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
i smierć zawsze jest straszna, ale jak np. ktoś choruje na białaczkę, to się trochę oswajamy, że może tej osoby zabraknąć, a jak ktoś odchodzi nagle to jest okropne.. A mój przyjaciel-Michał, 8lutego skończyłby 18lat..
|
|
|
|
|
#3712 |
|
Raczkowanie
|
Zgadzam się - Tallulah jest bardzo oczytana, widać to tutaj
Mam nadzieję, że jak będę w jej wieku, to też będę mogła się wypowiedzieć na więcej tematów niż teraz ,hehe ![]() Ekonomika - Dobre Może tata czuł jakiś niedobór... ![]() ![]() ![]()
|
#3713 |
|
Zakorzenienie
|
marthaa - może...
Dobra teraz muszę zmykać bo do brata kolega przyszedł i wolę się ewakuować [ brat 8 lat kolega 7 ]
|
|
|
|
#3714 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale z kolei Matruelle ma tez kwasy omega i naprawde ja musze pomyslec co bedzie lepsze bo sama nie wiem jeszcze ![]() No i cenowo tez Falvit lepiej wychodzi ![]() A co do wiedzy to na pewno sie myslisz ![]() Ja np prawie nic nie wiem o polityce itd ![]() Cytat:
z czego moj brat sie zawsze ze mnie nabija ![]() I w moim wieku, wiesz co, czuje sie jak dinozaur
Edytowane przez Talullah Czas edycji: 2011-01-23 o 14:30 |
||
|
|
|
#3715 |
|
Raczkowanie
|
Talullah, Bo ja jeszcze mam dużo przed sobą, chodzi mi o to, że jak już skończę studia i w ogóle, może wtedy będę wykształconą, światłą osobą, a nie
absolutnie nie uważam, że jesteś stara, ale starsza ode mnie i to jest niezaprzeczalny fakt
|
#3716 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No jestem starsza zdecydowanie Ostatnio moj TZ stwierdzil ze mnie podziwia bo On by zginal sam tak daleko od domu |
|
|
|
|
#3717 |
|
Zadomowienie
|
marthaa ladny avatar
alessandra wspolczuje
|
|
#3718 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję za wszelką poradę ![]() _Alessandra to jest straszne.... przykro mi, żal mi jego zony i dzieci ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- Aha! Cytat:
|
|
|
#3719 |
|
Zadomowienie
|
marthaa ladna fryzurka
|
|
#3720 |
|
Zakorzenienie
|
Tż się spóźnia, nie lubię tego
![]() ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- _blondyneczka_ a jak tam uczenie małej nocniczka?
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:08.

) i mi przeszedl jej zapach na wszystkie poduszki chociaz spalam na grubym reczniku 
Oczywiscie jestem za
ale coraz mocniej mnie rozklada...

Wiec splukuje letnia i jest super, nic sie nie koltuni i przy okazji sobie zatok nie przeziebiam bo bywalo ze mnie strasznie bolaly po splukiwaniu wlosow zimna woda

Ale staram się tego aż tak nie okazywać i nie dawać we znaki osobom z zewnątrz. Ja także boję się zastrzyków, właśnie mnie wzywają na szczepienie 31.01, a ja tu panikuję już 

. Mam te fotki spodni, co prawda tylko dwóch par, bo trzecia strasznie dziwnie wychodziła, zresztą jest prawie taka sama jak jedne rurki, ktorym zdjęcie zrobiłam