![]() |
#4711 |
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XXII
|
![]() ![]() |
![]() |
#4713 |
Nindżopesz
|
Ju
![]() Piniu, czy waćpanna oglądała FMP lub pozostałe z serii? Bo po 4-ech odcinkach jedynki wydaje mi się w Twoim stylu. W moim też ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4714 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4715 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4717 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4718 |
Wpisz tu zomzing
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4719 |
Zakorzenienie
|
To będę na 15.00. Spokojnie Menszu, nie stresuj się
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#4720 | ||||
ʞɐɯǝuɐ
|
Kurde, mam pecha, jak w końcu spadł śnieg i jest ładnie i odpowiednio do spaceru i focenia to nie mogę wyjść bo musze gardło i zatoki trzymać w cieple....
Cytat:
Cytat:
ja ją lubiłam w Avalonie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2011-01-23 o 11:41 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4721 | ||||||
Zakorzenienie
|
Ale u mnie też miło jest
![]() Ksiądz przyszedł o czynastej wreszcie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Jak to uświadom? To Ty jeszcze nie wiesz czy to dobro czy zło? ![]() Nie czytasz internetu, książek, gazet, nie oglądasz TV? ![]() Cytat:
![]() Nadrobiłam Was, a raczej przeleciałam szybko, bo inaczej się nie da ![]() Byliśmy wczoraj we knajpce nr 1, a potem poszliśmy na karaoke i zgadnijcie co? ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4723 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
aaaargh, i znowu chcę na taniec klasyczny się zapisać
---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4724 | |
BAN stały
|
A wiesz, że w sumie teraz to już nie wiem
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() OK, tylko kup po drodze jakieś % ![]() Normlnie jk ze stropolskiego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4725 |
Zakorzenienie
|
Siem robi Menszu
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4727 |
ʞɐɯǝuɐ
|
zrobiłam 2 eksperymentalne sałatki z surimi, 1: ogórek, makaron sojowy, koperek, 2: papryka, ryż, natka. 1 zdecydowanie lepsza
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4728 | ||||
BAN stały
|
Się nie śmiej, bo takie niewyżycie do czynów karalnych prowadzić może
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A nie... ta opcja to u innej Koleżanki w grę wchodzi ![]() Wino do obiadu, a piwo na wieczór ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4730 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Qrcze to przez net to się tak do końca nie da wyjaśnić, tzn trochę da, ale wrażenia nie te same ![]() Ja nic nie wiem i nic nie pamiętam ![]() ![]() Cytat:
![]() Nie, ale wczoraj akurat nie było, bo się coś tam popsuło ![]() ![]() ![]() ![]() Obiad zjedzony i spadamy z córcią na salę zabaw (mam nadzieję, że otwarta ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4731 |
grozi wypollizowaniem
|
hello
luknijxcie jaki dywan znalazłam ![]()
#4732 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4733 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nie mam na myśli przyjaciólki-geja ![]() bardzo proszę ![]() Możn odfjczyć i zpomnieć ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dopiero dziś boli? wcześniej nie bolł ![]() fajny ![]() ![]()
![]() |
#4734 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
dywan wyczesny i wyrbisty ale do kocięcego domu się nie nadaje, szkoda
![]() ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- fogle to znalazłam na allu moje talerze w licytacji ![]() w sensie nie że ktoś mi zarąbał i teraz się wzbogaca ale te co chciałam z ebaya ściągać licytacja od złotówki, nie obrażę się jak nikt inny ich nie zechce ![]() ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- i jeszcze znalazłam komplet sztućców też te co chcę ![]() nie poznaję sama siebie, żeby się tak cieszyć z przedmiotów codziennego użytku????
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4735 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4736 | ||
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
![]() a ja w ogóle kaczki nie lubiem Cytat:
Kameno, ależ to norma, tak powinno być, ja się cieszę też z takich głupot, o ile mam dobry nastrój, jak skopany to nic nie cieszy. znalazłam krem, o którym zapomniałam, niveowy brązujący do paszczy, ale po terminie, mogę se dekolt smyrnąć? chyba nic nie będzie ![]()
![]() |
#4737 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2011-01-23 o 13:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4738 |
grozi wypollizowaniem
|
mysle ze w polsce go w ogole nie mozna kupic,a nawet jakby to dywan rozmiaru 2x3 metry kosztuje ok 25 tysiecy zl
#4739 | |
Wpisz tu zomzing
|
ja w ogólności niespecjalnie drób
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Cytat:
kupić najtańszy podkład, posztancować filcakowych liści i jedziesz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4740 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
tesz o tym pomyslałam ![]() ![]() a co to podkład? fogle to majom tam tez czerwone te dywany ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:07.