|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2221 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Naszym Szkrabom różki urosły...a my marzymy: aby do wiosny - Mamusie VII/VIII.
Cytat:
ja na Sylwestrze (zdj w albumie) byłam w czarnej kiecce + szpilki nude i wziełam do tego ciemno popielaty sweterek i nie było źle (tak mi się wydaje) ale napewno fajnie wygladałabys w żakieciku w kolorze nude dopasowanym do koloru bucików podoba mi sie stylizacja Sochy, fakt że to nie żakiet ale zestawienie kolorystyczne super
|
|
#2222 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Naszym Szkrabom różki urosły...a my marzymy: aby do wiosny - Mamusie VII/VIII.
Cytat:
wkleje zdjecie, ale wieczorkiem bo teraz wyjezdzamy |
|
|
|
|
#2223 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wygląda na to,że Ją przewzięłaśCytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- Cytat:
Cytat:
jak podładujesz akumulatory to wracajMiramej A my się lenimy
|
||||
|
|
|
#2224 |
|
Zakorzenienie
|
chyba tak
Apetyt wrócił i kupa normalna o yyyeah heh
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#2225 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() Super Bartosz śpi,więksi faceci oglądaja film a ja zrobiłam sobie kolacyjkę i zasiadłam na wizaż,ale tu pustki jak ja mam czas to tu nikogo![]() To się pochwalę:Bartoś nauczył się nowego słówka:tęcza,pokazuje palcem w książeczce i mówi:tęca ![]() Miłego ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- Dobranoc |
|
|
|
#2226 |
|
Wtajemniczenie
|
Pusto jak nigdy...
słodkich snów
|
#2227 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() |
|
|
|
#2228 |
|
Zakorzenienie
|
Zulka zrobiła pobudkę o 6 Kończę kawę ale chyba muszę niedługo po drugą iść. Chciałam dziś zrobić sobie "wolne" od spaceru bo myślałam, że dużo na minusie u nas a tu "tylko" -9 Ok 10 będzie mniej, więc się pewnie nie wymigam.Miłego dnia
|
|
|
|
#2229 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U nas teraz jest tylko -5 Bartosz siedzi w kuchennym oknie i patrzy jak małż śmiga łopatą na dworze napadało troszkę śnieguI wzajemnie |
|
|
|
|
#2230 |
|
BAN stały
|
witam sie z kawka i zaraz zmykam. musze isc do sklepu i brac sie za sprzatanie. najprawdopodobniej ksiadz przyjdzie po koledzie. a pisze najprawdopodobniej bo nie wiem czy do nas zajdzie ... mieszkamy tu rok i sasiedzi wiedza wiec moze ks wypyta i przyjdzie. to duzy budynek, kilka roznych wejsc i mozna sie zaplatac wiec nie wiem czy sie bedzie chcialo mu szukac wcale mi sie nie usmiecha jakby wpadl bo sama jestem, maz w robocie i pewnie sie nie zalapie jakby cou Amelki wczoraj 1 pranie wieczorem. dalej sama nie prosi tylko sadzam. pytam czy chce ona ze nie, ale idziemy na nocnik i robi ... zobaczymy jak dzis bedzie. juz 2 dni kupy nie bylo to ciekawe czy poprosi ![]() ---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ---------- Karo napiszesz za co byly te kciuki ?? |
|
|
|
#2231 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Paniom ![]() Zgłaszam się poniedziałkowo ehhh i znowu cały tydzień przed Nami...Nie odzywałam się cały week bo...w sobotę jak zaczęłam sprzątać to 2 godziny mi zeszły...Rodzice z Zu wrócili, zrobiłam obiad, położyłam Małą spać...jak ona się położyła to tak mnie kręgosłup rozbolał że siedzieć nie mogłam, więc też się położyłam...później Zu wstała, poszłyśmy na spacer...bez wózka...Zu pięknie dreptała, ale w połowie drogi jej się odechciało więc dźwigałam ją do domu ...wróciłyśmy na kąpiel, jedzenie i spanie....no i padłam z Nią...i termoforem na plecach...W niedzielę było ok(za to Babcia z wirusem jakimś wstała)...poszłyśmy do kościoła, szaleństwo straszne...Zu żłobka pilnowała (jak inne dziecko podeszło to pchała by się odsunęło ), przestawiała zwierzaki, biegała, wchodziła po schodach pod ołtarzem...tańczyła wróciłam umęczona na maksa...zrobiłam obiad, położyłam Zu i sama też się położyłam, bo po godzinnych biegach kościelnych mój kręgosłup nie wytrzymał reszta dnia minęła jak sobota...spacer (huśtawka )...A jeśli chodzi o balik...było super Przyjechałam do Zu o 12.45 (od 13 miał być fotograf pierwsza reakcja - krzyk...wytłumaczyłam jednak że wszystkie dzieci się przebierają...pomogło:jup i: ale pierwsze pół godziny Zu była niemożliwa...chodziła z rękoma nad spódnicą...zawieszone w powietrzu byleby spódnicy nie dotknąć...wygladała komicznie była zupełnie inna niż sprawiała wrażenie...no a później już był prawdziwy balik...Pan grał na organach i śpiewał...wszystkie dzieci tańczyły...w kółeczku, z Babciami Powiem jeszcze ze kilkoro dzieci nie było przebranych...biegało w rajtuzach wzorkowych i koszulkach...żal mi ich było bo smutno patrzyły na przebrane dzieci...niby małe a wiele rozumieją... no to się napisałam ![]() ---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- napisałam w klubie
|
#2232 |
|
BAN stały
|
Karo to trzymamy dalej
ja dzis jakas godzine w nocy spedzilam w lazience na kibelku dalej jakos mnie mierzi i zle na zoladku. oby sie nic nie przyplatalo...nie chce mi sie nigdzie isc
|
|
|
|
#2233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wypróbowałam stempelki ![]() ale to trudne ![]() wrzucam fotkę, ale niedbale bardzo pomalowane , bo tyle razy zmywałam, ze mi się już odechciało starać, ale tym razem już nie zmywałam tylko lakiery Essie są na tyle gęste i kryjące, że wzorek wychodzi jako tako zadowalający... jakie Ty masz lakiery do stempli
3220g 54 cm ------------------ Edytowane przez p4w Czas edycji: 2011-01-24 o 09:21 |
|
|
|
|
#2234 | |
|
Zakorzenienie
|
Skierko (nie)dziękuję
Cytat:
![]() trochę wprawy trzeba nabrać ), płytsza jest i jest jeszcze trudniej![]() ja na razie robię tylko białym lakierem tym do stempli z Essence i jest ok...innego jeszcze nie próbowałam P.S. ale ten lakier jest boski ---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- Dziewczyny baaaaaaardzo dziękujemy za wszystkie komentarze w albumie
|
|
#2235 |
|
Zakorzenienie
|
a co do lakierów właśnie niebieskich to week sobie wzięłam z limitki Essence ten:
ess_IloveBerlin_Nailpol04.jpg i tą paletkę...essence-berlin-09.jpgessence-berlin-02.jpg jest pięknie wykonana...staranie i porządnie...i z lustereczkiem ![]()
|
#2236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a cienie - w sumie nigdy nawet nie patrzyłam na ich cienie i nie wiem jak napigmentowanie i konsystencja
|
|
|
#2237 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie
Niestety nie jest dobrze, odezwę się po wizycie w szpitalu. Nie chcę teraz, bo nie mam na to siły... Miłego dnia
|
|
#2238 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() swatch lakieru - KLIK a co do cieni...to moje pierwsze...tak mi się spodobała ta paletka że wzięłam nawet nie próbując testera w domu na razie próbowałam tylko na palcu więc ciężko mi coś powiedzieć...pomaluję się wieczorem albo jutro rano na próbę to Ci powiem TU mała recenzja...ale prawie jakby jej nie było![]() Cytat:
|
|
#2239 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ściskam mocno
|
|
#2240 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
magi... martwię się |
|
|
|
#2241 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale to brzmi ![]() kolor fajny - w nowej kolekcji China Glaze jest podobny i podoba mi się - kolor first mate
|
|
|
#2242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurka Ty naprawdę wszystko wiesz o lakierach...a już na pewno China, Opi P.S. ale ta osoba dziwnie maluje pazury...strasznie dużo miejsca zostawia przy skórkach
|
|
#2243 | |
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() u nas snieg lezy mam nadzieje ze szybko zniknieide wypic kawke bo zasypiam ![]() ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2244 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze Dziewczyny co się dzieje z Magi i Maciusiem? Pisałyście coś w weekend? mam tyle roboty że nie mogę spokojnie nadrabiać nawet
![]() O co chodzi? Martwię się
|
#2245 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, nie chciałam żadnej z Was martwić. Chodzi o wyniki usg Maciulka, niestety nie jest dobrze. Nie chcę teraz o tym pisać, bo próbuję posklejać się do kupy przed środą.
|
|
#2246 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jest zestaw miniatur na VictoriasBeauty właśnie z granatem, dwiema czerwieniami i jasny brokat - ten trochę kusi, ale na szczęście jest niedostępny ![]() niektórzy malują idealnie do skórek a inni z przerwami - to się nawet jakoś nazywa, ale nie pamiętam jak ![]() pierwsze z essence to już lepiej, bo się przestraszyłam ![]() Cytat:
3220g 54 cm ------------------ Edytowane przez p4w Czas edycji: 2011-01-24 o 10:35 |
||
|
|
|
#2247 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz mam jakiś sztyft z rossmana (ale jakaś dziwna firma) i mi pasujeCytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Właśnie wczoraj o tym rozmawialiśmy. Małż chce z młynkiem do kawy. I powiedział, że mam go wpisać w listę wydatków na 2018 ![]() Cytat:
A rozmawialiście o tym, co się dzieje? Cytat:
Cytat:
Ja ostatnio zapuściłam się z malowaniem ![]() Cytat:
Martwię się ![]() Dzień dobry ![]() Lecę do klubu.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#2249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my też chcieliśmy z młynkiem, ale poczekam z tym do nowego mieszkania czyli... w przyszłym życiu chyba
|
|
|
#2250 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
strasznie mi przykroCytat:
super ten zestaw...na moje również szczęście że nie ma ![]() no ja zostawiam troszkę niepomalowane...ale ta dziewczyna chyba przesadziła ![]() no co Ty agga piesek za Zu to owieczka
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:03.

wygląda na to,że Ją przewzięłaś

jak podładujesz akumulatory to wracaj![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Kończę kawę ale chyba muszę niedługo po drugą iść. Chciałam dziś zrobić sobie "wolne" od spaceru bo myślałam, że dużo na minusie u nas a tu "tylko" -9
Ok 10 będzie mniej, więc się pewnie nie wymigam.
wcale mi sie nie usmiecha jakby wpadl bo sama jestem, maz w robocie i pewnie sie nie zalapie jakby co
...wróciłyśmy na kąpiel, jedzenie i spanie....no i padłam z Nią...i termoforem na plecach...
), przestawiała zwierzaki, biegała, wchodziła po schodach pod ołtarzem...tańczyła
była zupełnie inna niż sprawiała wrażenie...no a później już był prawdziwy balik...Pan grał na organach i śpiewał...wszystkie dzieci tańczyły...w kółeczku, z Babciami
NIE LUBIĘ TROLLI

, bo tyle razy zmywałam, ze mi się już odechciało starać, ale tym razem już nie zmywałam
MACIEJKA SYNEK KOCHANY

strasznie mi przykro