|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2401 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy rozjaśniamy i o życiu gadamy -część V
Witam kochane
![]() ![]() mnie też trochę nie było, ale szkoła, egzaminy i moj M..i dzien wypełniony w 200% ![]() zabrałam TZ-ta na weekend do Łodzi, odwiedzilismy mojego Tate i bardzo sie polubili ![]() ![]() Bunny - slicznie slicznie i jeszcze raz slicznie !!! ![]() ![]() Snow - avatarek super sexy ![]() Nikola -fajny naturalny kolorek masz ![]() mysia - taki blond jak wstawiłaś teraz, to ja miałam identyczny w podstawowce ![]() ![]() Dziewczyny, a propos zbiorowego kręcenia to spróbowałam z pantene i rzeczywiście jest fajna, ale te fale chyba nie dla mnie... ![]() jakoś tak jak pudelek wyglądam, taka burza włosów przy twarzy mi chyba nie pasuje...jak podepne do tyłu to ok. Moze mam za drobną buzie? Pytałam znajomych, mojego M i wszyscy stwierdzili, że fajnie w falach ale jednak lepiej w prostych ![]() Jak znajde dłuzsza chwile to zrobie fotki porównawcze w prostych i falowanych i wstawię do klubu to ocenicie ![]() a tak na marginesie, to poużywałam już trochę tych kryształkow i jestem absolutnie zakochana w nich ![]() ![]() nigdy żadne serum nie dawało takich efektow... |
![]() ![]() |
![]() |
#2402 |
Zakorzenienie
|
infatuated ja kryształki oceniam tak samo dobrze
![]() Wstaw zdjęcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2403 |
Zakorzenienie
|
loki / fale moga byc klopotem przy pelnej duzej buzi bo moga ja dodatkowo powiekszac ...ja na szczescie swoja musze wlasnie powiekszac bo mam mala szczupla
![]()
![]() |
#2404 |
Rozeznanie
|
hej dziewczynki.....
Ja nadal farbki nie kupiłam a farbowanko juz powinno być...mysle i studiuje i nie moge sie zdecydowac.
![]() |
#2405 | |
Zakorzenienie
|
a też zauważyłaś ten efekt mega wygładzenia?
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2406 |
Zadomowienie
|
Agata i snow tutaj jest link do nowych odcieni >klik<
W sumie napisalam ze 9 jest najjasniejsza, ale jak na 9 jest naprawde jasna. 83 na probniku wyglada super ale troche sie boje tej 3, bo na wlosach moze wyjsc cieplo. No i 7 na modelce wyglada pieknie, az kusi, ale nie pamietam jak jest z probnikiem. No i nie spojrzalam niestety na zakres rozjasnienia. Jeszcze nie wiem czy sie na nia zdecyduje, jesli tak to wstawie zdjecia. Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
#2407 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale wiesz ja zawsze chodziłam w mini i szpilkach i dla mnie to było małe zaskoczenie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dziękuję za komentarz ![]() A z falkami ja też sie dziwacznie z początku czułam- trzeba się chyba przełamać...
![]() |
#2408 |
Zakorzenienie
|
enchanted, mnie sie nie podobało- to zdjęcie sprzed roku
![]() bunny, ja tak kiedys chodizłam, szpileczki codziennie, spódniczka, dekolt. Ale wyrosłam z tego. Poza tym nie chodze w workowatych ciuchach. Choc nie powiem, uwielbiam klimaty ameryki południowej, czapki w stylu kaukaskim i wzory ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- no, ale ja nie znosze moich nóg, są bardzo umiesnione od roweru i wydaja mi sie dlatego za grube. Wole ich tak nie odsłaniac a Ty masz sadzac po avatarku super nózki ![]()
Włosy ![]() Edytowane przez mysia m Czas edycji: 2011-01-23 o 14:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#2409 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczynki to i ja sobie te loczki wspomogłam Pantene.. Zrobiłam normalne mycie + odżywka Isany, później ugniatałam, później ugniatałam recznikiem ale takim sztywnym bawełnianym nie frotte, potem dałam tą odżywkę Pantene i dalej ugniatałam z głową w dole no i potem podsuszyłam ciągle ugniatając chłodnym nawiewem. Efekt jest fajny podoba mi się mój skręt, ale tak dziwnie się czuję ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2410 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() ![]() a ja mam po raz drugi kryzys w ostatnim czasie... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2411 |
Zakorzenienie
|
snow..
![]() ![]() ten pantene chyba naprawde jest super! kurcze.. musze go kupić!
#2412 |
Zakorzenienie
|
snow
![]() ![]() ![]() ![]() piekne fale ![]() ![]() bunny uzywalam i pantene i nivea i lepszy jest pantene ![]() ![]() ![]() ale sprobuj ![]() jezu jak ja sie ciesze ze tyle z was juz skusilo sie na krecenie ![]()
![]() |
#2413 |
Zakorzenienie
|
Kreolkaa – ja właśnie swojego psiaka nie wykastrowałam… co prawda pilnuje go i nie mam niespodzianek – więc w sumie można powiedzieć, że mu to nie potrzebne.. miał tam trochę problemów jak to u facetów – i okazało się, że być może trzeba by było go wykastrować. Na szczęście dało rade samymi lekami – ale powiem Ci, że jakby do tego doszło to ja bym to rozpatrywała w ramach krzywdy.. On jak jesteśmy na zwykłej wizycie jak pisknie to ja już mam łzy w oczach
![]() Bunny pamiętam, ale nie mam komu składać tych życzeń.. A z tą opowieścią jak z lolką do klatki wchodziłaś to aż sobie to wyobraziłam ![]() Mysia ja mam tak samo.. nie lubię jak ktoś mnie zaczepia albo się za mną ogląda.. bardzo lubię szpilki, ale też w sumie nie tak często je noszę przez to.. A co do umięśnionych nóg to ja też mam ![]() ![]() A na temat waszych włosów to ja już się nic nie odzywam, bo nie mam już słów na to ![]() ![]() Edytowane przez Yattamanka Czas edycji: 2011-01-23 o 15:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#2414 |
Zakorzenienie
|
a czy w ostatnim czasie robilas prostowanie encanto
![]()
![]() |
#2415 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego mini i szpilki to dla mnie mus. moge nie miec dekoltu w bluzce ale mini musi być ![]() Cytat:
![]() nie prostuj ![]() Co sie dzieje? jaki kryzys? Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2416 |
Zakorzenienie
|
co do kastrowania
![]() kiedys jak jeszcze bylam w domu u rodzicow mielismy psa i mama postanowala isc do weta na kastracje ![]() ![]() ![]() ![]() wyobrazcie sobie sytuacje kiedy siedzicie i czekacie na powrot mamy z psem a mama wraca z pusta smycza ![]() mielismy to szczescie ze suka po naszym piesku zostala ponownie zaszczeniona i za niedlugi czas mielismy takiego samego psa ![]() ale bol pozostal ![]() okazalo sie pozniej ze wet podal za duza dawka leku usypiajacego w stosunku do masy psa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2417 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczyny
![]() ![]() Caskada powiem Ci, że teraz jak mi do końca wyschły to te włosy przy buzi i z przodu mi się właśnie w takie makarony pozwijały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2418 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tym bardziej że wszędzie był lód, a lolka ciągnęła mnie do tych kolesi- ona jest strasznie durna do ludzi ![]() Malo sie nie połamałam a jeszcze jakiś jeden koleś wchodził do mojej klatki za mną, jeden z ich kumpli ale razem nie stali, ale oczy miał takie wiecie... ![]() ![]() pobiłam na schodach rekordy prędkości normalnie... na 4 pietro biegiem!
![]() |
#2419 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale loki masz piękne i takie gęste ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2420 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak mnie poznał to już wiedział jak sie ubieram- że mini i szpilki... przecież bym sie dla niego nie zmieniła, nie ma takiej szansy nawet, więc nie próbuje mnie zmieniać. Zawsze jak razem gdzieś wychodzimy, nawet glupie zakupy wczoraj to jak inni faceci patrzą i on to widzi to albo przytula mnie mocniej albo czule pocaluje... Lubi sie mną chwalic ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2421 |
Zadomowienie
|
aaaaa dziś mierzyłam włoski i jest... UWAGA!!!................. .... 45cm
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2422 |
Rozeznanie
|
brawo wasienka......
kedud86 i jak przyciemnianie masz w planach? Ja jeszcze farbki nie kupiłam musze wkońcu podjąc decyzje bo odrost jest mega i taki ciemny szookk.
Edytowane przez HopeMAGDA Czas edycji: 2011-01-23 o 16:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#2423 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja teraz mam juz 1,5 cm odrostu i go w ogole nie widac ![]() Jutro wrzuce jakieś fotki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2424 |
Rozeznanie
|
Yatta kurcze boje sie tego gołąbka one tak mocno szare wychodzą
wiem ze kolorek sie wypłuka ale jakos nie przemawia do mnie,sama niewiem czym zafarbowac myslałam jeszcze o a10 widziałam ze jest u mnie w drogerii nie musiałabym jechac specjalnie 20km po farbke.....są tez garniera odcienie hmm...
![]() |
#2425 |
Marcelover ♥♥♥
|
Nie
![]() Mam wrazenie ze wlosy mi ciemnieja- te pofarbowane, zwlaszcza u nasady ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2426 |
Zakorzenienie
|
buahhot
moze mi sie cos pomylilo bo myslalam ze prostowalas ![]() ![]()
![]() |
#2427 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2428 |
Magda ;)
|
Infatuated czekamy na fotki
![]() Rbicie mi ochotę na te kryształki ![]() Snow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jak patrzę na swoje to mam ochotę je pofarbować na ciemno,ale jak widzę Twoje to mi przechodzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2429 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() tak wogóle to ja też przechodzę mega kryzys włosowy, mam wrazenie, że ten blond jest taki płaski, kolor nierównomierny, bo przy głowie jest biały + 1 cm odrostu, dalej jest żółciejszy, końce chłodno-białe, spodnie końce jakby jeszcze inny odcień no masakra i włosy rzadkie i sianowate i beznadziejne ![]() ![]() ![]() także wracam do natury z refleksami dziewczynki kochane ![]() edit. jak patrzę na te fotki to mam ochotę sobie baranka w ścianę walnąć, po co ja kombinowałam z tym przyciemnianiem, potem rozjaśnianiem itd. ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kedud86 Czas edycji: 2011-01-23 o 18:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2430 |
Zakorzenienie
|
Blond Bunny bardzo ładnie w falkach
![]() Snow absolutnie kocham twoje włosy ![]() ![]() Princeska ty sie niedawno o wałki termiczne pytałas prawda? Nieesia zrobiła filmik o nich ![]() http://www.youtube.com/user/nieesia2.../1/nz-zQ-ANLOY Kedud tez zaluje tego mojego przyciemniania, rozjasniania i tak w kolko ![]() Swoja droga, myslicie ze jest szansa ze wlosy ktore np staly sie rzadsze mimo farbowania na blond moga odzyskac swoja gestosc, objetosc po jakims czasie, pielegnacji, wzmacnianiu itd? Co do tego zaczepiania, ubioru itd. Ja to czasem wychodze w jeansach i plaskich butach wlasnie z obawy ze mnie beda zaczepiac ![]() Moze to głupie ale juz wole zalozyc te spodnie i miec spokoj niz sie narazac na stres czy nie daj Boże jakies przykre doswiadczenia. A i takie mialam i gdyby nie szczescie w nieszczesciu to wole nie myslec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:59.