|
|
#3511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Essence cz. VII
Nic ponoć nie zostało oprócz jasnego błystka...
A w daglasie chyba nie, bo w pt była tam cała Metalowa w Arkadii.
|
#3512 |
|
Zakorzenienie
|
oj, jest
używałam nail teka II przez 3 miesiące.. a wcześniej męczyłam odżywki różnych firm i żadna nei pomagała na moje rozdwajające się paznokcie- a teraz nie ma ani śladu, nikt by nie powiedział, że rozdwajały mi się do połowy paznokcia ( suplementy też nie pomagały). teraz tylko musze paznokcie nawilżać, ale już mogę chodzić z niepomalowanymi paznokciami i nie martwić się, że po godzinie będę miała wszystkie rozdwojone
|
|
|
|
#3513 |
|
Wtajemniczenie
|
TŻ mówił mi, że wczoraj w Duglasie była tylko Metalics [aż sie zdziwiłam jak się orientuje, bo raczej nie proszę go o zakupy kosmetykowe
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe. S. Mrożek
|
|
|
|
#3514 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze miałam nic nie kupowac z tej limitki, ale balsamy do ust sa takie tanie, że aż żal nie kupić
tylko mi one niepotrzebne |
|
|
|
#3515 |
|
Raczkowanie
|
Kraków Kazimierz:
przegrzebane, zostały chyba tylko 2 eyelinery groszkowo-zielone i naklejki. Kupiłam biały balsam w słoiczku... i... jestem zakochana. Muszę, po prostu muszę, dorwać taki czerwony, ktokolwiek wie gdzie są w Krk? Nie lubię grzebać w słoiczku ale ten jest taki bardziej o konsystencji miękkiego musu, daje śliczny subtelny blask i zmiękcza usta jak za 4 zł to jestem bardzo zadowolona Kupiłam też najciemniejszy liner, 04 Berlin Story i muszę się przestawić na taki cieniutki pędzelek :/ jest ok, ale bez jakiś rewelacji, hitem to on nie będzie chociaż jeżeli ktoś nie ma czarnego linera z drobinkami to ten jest całkiem całkiem (ale używanie go wymaga wprawy). No i również taniutki
|
|
|
|
#3516 |
|
Zadomowienie
|
rowniez ja sie nie powstrzymalam i kupilam w piatek paletke i dwa lakier : morski i granatowy
paletka jest swietnie wykonana i po prostu urocza po Waszych swatchach lakierowych zaluje ze nie wzielam tez trawiastego lakieru |
|
|
|
#3517 |
|
Zakorzenienie
|
Błagam was!!
nie kuście tymi balsamiami ![]() Błyszczyków mam mnóstwo a i pazury długie
|
|
#3518 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny poszukuję fioletowej kredki z CaC (różową też chętnie przygarnę), może któraś ma na wymianę albo widziała u siebie w Naturze i mogłaby mi kupić?
|
|
|
|
#3519 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
pazury to nie problem, a kosmetyków do ust nigdy za wiele
|
|
|
#3520 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pytanie do posiadaczek czarnej jumbo kredki z Metallics?Dobra jest?
Fajnie się nia maluje?Nie daje efektu wampira? ![]() ![]() Widziałam ją ostatnio,a mam Copper Rulez i bardzo ją lubię. W ogóle to Essence mogłoby wypuścić taką kredkę w białym/jasnym kolorze.
|
|
|
|
#3521 |
|
Wtajemniczenie
|
Wrocław!
Byłam dzisiaj w Ferio i limitka dalej jest - paletki były chyba 3 albo 4 (ja wzięłam jedną ^^), niestety jeden czerwony balsam do ust, który bym wzięła, ale widać było, że ktoś już tam palucha wpakował... No i linery tylko granatowe i czarne. Zostały dwa lakiery do paznokci (wiem, że jeden z nich to na pewno różowy, drugiego nie pamiętam), pilniczki, i lakiery do końcówek. Jeśli chodzi o te paletki cieni to cienie są dość intensywne, ale niestety bez bazy pod cienie nie da rady . Za to lusterko w tej paletce jest godne uwagi .
|
|
|
|
#3522 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Biały jest właśnie musowy, a czerwony jest zbity, ale również przyjemny |
|
|
|
|
#3523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No,jasne,jakże by inaczej. Kosmetyki naprawdę powinny być foliowane.Co do jednej sztuki.
|
|
|
|
|
#3525 |
|
Zakorzenienie
|
Kobitki! Te które mają balsam ten jasny, wklejajcie zdjęcia na ustach, niech no się ja nadelektuje
|
|
#3526 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#3527 |
|
Zakorzenienie
|
ja to się aż boję co u mnie będzie, jak niektóre opakowania kosmetyków sa tak wymazane jakby dziecko się do nich dorwało
|
|
#3528 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
).W ogóle to zakupy w Naturze w Ferio nie były dzisiaj niczym przyjemnym... Pan ochroniarz perfidnie stał i gapił się na mnie i na moją siostrę jak byśmy co najmniej chciały zaraz coś perfidnie zakosić... Gdy poszłyśmy na drugą stronę sklepu on polazł za nami i znowu się patrzył... Strasznie to irytujące i zniechęca klientów ;/. |
|
|
|
|
#3529 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Warszawianki gdzie pojawila sie juz seria ILB
? Uda sie jeszcze dorwac paletke,balsam i lakiery?
|
|
|
|
#3530 |
|
Zadomowienie
|
Czy ma któraś błyszczyk z Sun Club summer cherry albo sunkissed coral? Jak z ich pigmentacją?
|
#3531 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3532 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3533 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3534 | ||
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
Cytat:
A ja się nacięłam, bo go kupiłam. Co za niedorozwoje chodzą do sklepów. . Nienawidzę tego. Zafoliować kosmetyki! Niektóre panny powinny mieć zakaz wstępu do drogerii (albo związane łapy).![]() ![]() Dziwne, że pan ochroniarz nie zwrócił idiotkom uwagi. Niby taki czujny.
|
|
#3535 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Wiecie może czy w którejś ze szczecińskich natur jest już ILB? Bo nie wiem czy iść jutro
|
|
|
|
#3536 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Tak. Taki czujny. Nam patrzy na dłonie, a jakimś lapundrom pozwala grzebać w kosmetykach
Muzyka i taniec to dwie rzeczy, które w jedną sekundę potrafią pochłonąć całą moją duszę i ciało ![]() wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23505256 Nowe dorzuty ![]() Blogujemy ![]() http://kosmetyczny-bzik.blogspot.com/ |
||||
|
|
|
#3537 |
|
Wtajemniczenie
|
Ten balsam w Ferio kupiłaś? I co? Ten gruby, starszy ochroniarz mierzył Cię wzrokiem? :P
|
|
|
|
#3538 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Sama tak nie wyglądam i widziałam taką sytuację z "lapundrom" (swoją drogą za*ebiste określenie Ale jakby z drugiej strony na to patrzeć, to my w drogeri wyglądamy pewnie tak: i nie dziwię się w takiej sytuacji, że ochroniarz dziwnie patrzy.
|
|
#3539 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A takie określenia jakoś magicznie same formują mi się w głowie ![]() Ta mania i zachłanność w oczach. Dobra ja rozumie, że się patrzy, to jego praca, ale dlaczego nie widzi tego, że ktoś grzebie w kosmetyku to nigdy nie skumam. Nie zrozumiem też tego jak stoi za moimi plecami i dyszy na kark
Muzyka i taniec to dwie rzeczy, które w jedną sekundę potrafią pochłonąć całą moją duszę i ciało ![]() wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23505256 Nowe dorzuty ![]() Blogujemy ![]() http://kosmetyczny-bzik.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#3540 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
^^Wiesz, też tego nie rozumiem. Może wcześniej chłopak dostał ochrzan za to, że nie dopilnował i teraz baaardzo się stara, a że jego zapał wypada akurat na nas. ech. Przyznam się szczerze że kiedyś zdarzało mi się otwierać rzeczy, zwłaszcza trochę odkręcać błyszczyki w celu wyniuchania zapachu, ale od kąd siedzę na Wizażu to już tego nie praktykuję A takie panienki, które pchają łapska nawet w cienie to bym z chęcią
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:58.

używałam nail teka II przez 3 miesiące.. a wcześniej męczyłam odżywki różnych firm i żadna nei pomagała na moje rozdwajające się paznokcie- a teraz nie ma ani śladu, nikt by nie powiedział, że rozdwajały mi się do połowy paznokcia ( suplementy też nie pomagały). teraz tylko musze paznokcie nawilżać, ale już mogę chodzić z niepomalowanymi paznokciami i nie martwić się, że po godzinie będę miała wszystkie rozdwojone
tylko mi one niepotrzebne

Biały jest właśnie musowy, a czerwony jest zbity, ale również przyjemny