|
|
#2492 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój chomiczek - cz. 4 :)
Cytat:
![]() Ma sypać w kratkę, nawet do 15 cm... Pomorze tylko zostanie prawie nie tknięte
|
|
#2493 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() wiem wiem, pewnie kolor bardziej pasuje do kobitki, ale co tam ![]() Cytat:
![]() Może faktycznie różu nie lubi, ale głowny powód rwania to to że potem wyścieła tym sobie w domku ![]() zdjęć zrobiłam więcej ale niektóre takie rozmazane że od razu wywaliłam ![]() ale śpioszek ![]() ![]() Daj spokój.. u mnie też śnieg a słońce pojawiło sie na chwile i już nie ma ![]() a tak już było fajnie suchutko bez śniegu ![]() Jaaaaki śmieszny psiak na tvn style - ten mały biały szczekająco-piszczący
|
|
|
|
|
#2495 |
|
Zakorzenienie
|
jak słodziasznie
że też mu wygodnie tak z głową na twardym ![]() Asia jak to jest z psami.. dużo śpią w ciągu dnia? |
|
|
|
#2496 |
|
Zakorzenienie
|
jemu to obojętnie, byle na łóżku czyli tam gdzie nie powinien
Łoś śpi dużo, bardzo dużo może to ten wiek? w każdym razie cały czas leży przy mnie albo w tym pokoju w którym przebywam
|
#2497 |
|
Zakorzenienie
|
Ale, że mu w takiej pozycji niby wygodnie?
mój to musi mieć miękko pod łbem :d najczęśćiej śpi na łóżku, albo swojej poduszce.Dzisiaj miałam ryż zapiekany z jabłkami na obiad . Jeszcze przed dowaleniem jabłek, odłożyłam łyżkę ryżu dla Kredki i Tago. Po około godzinie mama woła:-Asia! Weź daj ten ryż swoim Padalcom! Jak to usłyszałam to padłam Tak oto moja mama pieszczotliwie nazywa moje gryzonie . |
|
|
|
#2498 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie chcę się chwalić, ale napisałam najlepiej z całej grupy 9/10 pkt kulary-cwaniak:Ale muszę przyznać, że łatwe było Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cudoo. I nowy avek Cudowny Cytat:
---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- Dziś z samego rana @ przyszła
|
|||||
|
|
|
#2500 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2502 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie od ponad tygodnia boli brzuch i krzyż na zmianę a @ jak nie było, tak nie ma. Modlę się, żeby przyszła jutro albo we wtorek, żeby nie mieć bóli na wyjazd. Ostatnio miałam takbolesną, że chodzić nie mogłam. Tak samo jak na początku gdy miałam I raz.
|
|
|
|
#2503 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mama : Dla świni ? Ja : M : pfu , znaczy dla chomika ? ![]() Mam pytanko . Jaką karmę żrą wasze prosiaki ? U mnie w zoologu niestety są tylko Vitapole . Ja mam taką : http://www.telekarma.pl/p4531/vitapo....2w1.340.g.htm . Edytowane przez the kamm Czas edycji: 2011-01-23 o 16:09 |
|
|
|
|
#2504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Madzia no spa nie pomaga?A ja właśnie wypiłam kawę, a do niej miałam taaakie meeega pyszne czekoladowe ciasto ![]() wiem wiem, pisałam że się odchudzam, ale mama zostawiła mnie samą a wokół tyle słodyczy że szok ![]() a ciasto zjeść muszę bo się zepsuje
|
|
|
|
|
#2505 |
|
Zakorzenienie
|
Świna- to początkowy etap
Mówiłam mamie, że to nie świnia to było "daj tej myszy...", a teraz padalec ![]() JA też mam tego vitapola. Ale patrząc na to, że pół kilogramowe opakowanie starcza mi na grubo ponad miesiąc zainwestuję w lepszą jakościowo karmę. Edytowane przez uUuAsissuUu Czas edycji: 2011-01-23 o 16:16 |
|
|
|
#2506 | ||
|
Zakorzenienie
|
Pa Asiu
Cytat:
Trzymam żeby przyszła jak najszybciej i nie była tak bolesna Cytat:
Gumisiek je z Vitapolu warzywną i kupuję też na wagę karmę w zoologu http://wd3.photoblog.pl/np2/201101/9F/85160232.jpg |
||
|
|
|
#2507 |
|
Zakorzenienie
|
A marnować jedzenie nie należy
![]() Tez mam ochotte na jakieś superchytre ciasto.... Chyba cos wykombinuję.[wraz z dniem wczorajszym tygodniowe odchudzanie poszło się pierdzielić] Ale schudłam 4 kg, 6 cm w talii i 2 w biodrach ![]() Gdybym dociągnęłam do końca to pewnie by mi nie wróciło prędko ale...trudno
|
|
|
|
#2508 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie chcę się faszerować
![]() Aż tak mocno nie boli, da się wytrzymać Cytat:
![]() Ja Ci się poodchudzam ![]() Ja pochłaniam białą czekoladę ![]() A wczoraj wieczorem podejrzewałam, że @ zaraz przyjdzie, bo byłam tak rozdrażniona, wszystko mnie wkurzało i ryczałam z byle powodu
|
|
|
|
|
#2509 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2510 | ||
|
Zakorzenienie
|
Sebastiano ma takie żarełko: http://swiatkarm.pl/p,verselelaga_ha...,7087,397.html
Cytat:
![]() ja chcę zrzucić 1-2kg, ale główny cel to nie przytyć i ujędrnić ciało ![]() Cytat:
Ja np mogę tylko no spę bo nie zawiera świństw. mmm biała czeko ![]() od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie, chyba muszę też się w nią zaopatrzyć ![]() http://wd3.photoblog.pl/np2/201101/9F/85160232.jpg mój Seba też tak umie ![]() ale najciekawiej jest jak łazi na 2 przednich łapkach
Edytowane przez Madziarka.n Czas edycji: 2011-01-23 o 16:37 |
||
|
|
|
#2511 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja chcę przytyć minimum jakieś 5 kg .. Ale coś mi nie wychodzi ![]() Kajtek trzymał się na jednej łapce , Amy praktycznie wogóle się nie wspina ...
|
|
|
|
|
#2512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cyrkowiec![]() ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- Madzia a tą karmę dla Seby kupujesz w zoologu czy przez neta? Edytowane przez madzius90 Czas edycji: 2011-01-23 o 16:52 |
|
|
|
|
#2513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Amy jeszcze się nauczy. Seba też na początku się nie wspinał a teraz to jest taki akrobata że szok ![]() z tego co pamiętam to kupiliśmy ją w zoologu Kakadu w Centrum Handlowym |
|
|
|
|
#2514 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie , czego chomikowi do szczęścia potrzeba ?
Jutro idę do zoologa po piasek , kupuję w kiosku balonik i robię domek [ http://www.gryzonie.info/viewtopic.php?f=46&t=17961 ] i orientuję się czy w zoologu są jakieś porządne karmy . |
|
|
|
#2515 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a mąż kupił w Hamburgu jeszcze kilogramową... chyba starczy jej do końca życia Mieszam teraz normalną z owocową. Ale wygrzebuje z niej owoce i ziarnka zostawia Moja teściówka mówi "chomiczka" nigdy nie powiedziała brzydko ![]() Cytat:
weź nospę! Ja tam się modlę, żeby moja @ nie przyszła ![]() Klepsydra88 Łoś słodziutki ja mam wytłumaczenie!! Poszłam spać koło 3 Hihi ![]() Zrobiłam Maniuni DWT i ma czyściutko! UWAGA! UDAŁO MI SIĘ ZMYĆ TE JEJ SIUŚKI KTÓRE "WKLEIŁY" SIĘ DO KUWETY! ) skrobałam i zeszło
|
|
#2516 | |
|
Zakorzenienie
|
Ogl;ądałam Telleekspres i na koniec zawsze pokazują jakieś śmieszne zdjęcia, czy coś. I było zdjęcie ze znakiem 'Wjazd samochodów ciężarnych'
---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- Kami super pomysł z tą kulą domkiem ![]() Jeszcze daję radę ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2517 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie miałam obiad rodzinny z okazji moich jutrzejszych urodzin i się taaaaaaaaaak objadłam. I tort i lody i wszystko masakra, jutro chyba się na basen przez to wybiorę ![]() sesja zdjęciowa Seby wymiata |
|
|
|
#2518 |
|
Zadomowienie
|
Przed chwilą przyszła znajoma do mojej mamy . Zobaczyła chomika i uznała , że klatka jest dla chomika jak willa
Fajnie się z tym czuję , że mała ma odpowiednie warunki Pozatym lubię z tą znajomą gadać o zwierzakach , bo ona ma świnię A jej świnia ma takie fajne powichrowane futerko
|
|
|
|
#2519 |
|
Zakorzenienie
|
A gdzie za friko, taki koncert nie będzie za friko w starym kinie się odbędzie i bilety kosztują, oj kosztują ..
|
|
|
|
#2520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:48.

bardzo mi sie to nie podoba

tyle zdjęć 
może to ten wiek? w każdym razie cały czas leży przy mnie albo w tym pokoju w którym przebywam 

kulary-cwaniak:
! kujon! 
Madzia no spa nie pomaga?