Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek- cz. IV - Strona 108 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Hobby > Auto Marianna

Notka

Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje ciê motoryzacja? Do³±cz do forum Auto Marianna, podziel siê swoj± pasj± i wiedz±.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2011-01-23, 15:29   #3211
jomic
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 876
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek- cz. IV

wróci³am.
mam zdaj±c relacjê z mojej jazdy tweirdzi³a, ze lepiej zawróci³am ni¿ tata na tej drodze. Tylko za szybko by³o...

---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ----------

Karolinka, poerwsze przytarcie za Tob±. Dobrze, ze tak siê skoñczy³o. Jedno czego nie mo¿esz teraz zrobiæ to zrezygnowaæ z je¿d¿enia.
A zakupy... By³am w pi±tek i te¿ nic z tego...
Nauka - nie zaj±c, nie ucieknie

jomic jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-23, 15:42   #3212
kar0link4
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 957
GG do kar0link4

Cytat:
Napisane przez jomic Poka¿ wiadomo¶æ
wróci³am.
mam zdaj±c relacjê z mojej jazdy tweirdzi³a, ze lepiej zawróci³am ni¿ tata na tej drodze. Tylko za szybko by³o...

---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ----------

Karolinka, poerwsze przytarcie za Tob±. Dobrze, ze tak siê skoñczy³o. Jedno czego nie mo¿esz teraz zrobiæ to zrezygnowaæ z je¿d¿enia.
A zakupy... By³am w pi±tek i te¿ nic z tego...
Nauka - nie zaj±c, nie ucieknie

Zrezygnowaæ z jazdy, nie zrezygnujê, bo jako¶ doje¿d¿aæ muszê, ale dzisiaj naprawdê dziwnie mi siê jecha³o, ju¿ nie tak fajnie

Kupi³am sobie czekoladowe mas³o do cia³a, ¶licznie pachnie

Czasami potrzeba odrobiny szaleñstwa, by postawiæ kolejny krok.

Nieustanna marzycielka.!
kar0link4 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-23, 15:44   #3213
gkruk
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 376

Ja swoje dzisiejsze zakupy mogê uznaæ za udane... niestety nastrój przed jutrzejszym egzaminem... szkoda gadaæ... kupi³am sobie sukienkê i fajne buty na ¶lub brata... tylko dzi¶ nie potrafiê siê z nich cieszyæ... mam tylko nadziejê, ¿e jutro bêdê siê potrafi³a maksymalnie skoncentrowaæ... byle nie uwaliæ na placyku, ¿eby przynajmniej poje¼dziæ po mie¶cie...

Zupe³nie inaczej jest, je¿eli masz kogo¶, kto ciê kocha. To ci daje setkê powodów, aby ¿yæ. Ja ich nie mam.

Jonathan Carroll
gkruk jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-23, 15:47   #3214
jomic
Zakorzenienie

Czekoladowe mas³o powiadzasz... Jutro podobno wyp³ata

Kar0link4 ja mam czasami takie dni, ze mi siê nie chce jechaæ. Mia³am tak na kursie, mia³am tak na drugim egzaminie. Taki leñ i tyle. Co¶ na zasadzie jadê bo muszê, ale jakby kto¶ powiedzia³ zamieñ siê to nie protestowa³abym.

Stary 2011-01-23, 15:50   #3215
Aurealia
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 182

Cytat:

I na dodatek wyje¿d¿aj±c z parkingu z pierwszej galerii, gdzie nic nie kupi³am... Otar³am siê o samochód stoj±cy z mojej prawej strony Niby nic wielkiego, tamtemu kompletnie nic siê nie sta³o, bo to by³a minimalna prêdko¶æ- a u mnie ten b³otnik czy co to w ogóle jest lekko siê odchyli³ (zrobi³am zdjêcie, pó¼niej mogê dodaæ). Jak kto¶ nie wie, to pewnie by nie powiedzia³, ¿e co¶ siê sta³o. A ja g³upia za szybko zaczê³am krêciæ w lewo i taki jest tego skutek Nawet na niego nie patrzy³am, patrzy³am tylko, czy z ty³u nic nie jedzie, kurcze no, ale jestem z³a Po co ja tam w ogóle jecha³am.
W ogóle nie zbyt dobrze mi siê jecha³o Tak jakbym siê ba³a Niby wszystko by³o w porz±dku, ale w³a¶nie z jakim¶ takim lêkiem. Mam wra¿enie, ¿e wszyscy dooko³a wiedz±, ¿e jestem pocz±tkowym kierowc± i jeszcze nie czujê siê pewnie

Teraz jeszcze ta nauka
Nastêpnym razem bêdzie na pewno lepiej mo¿e po prostu za bardzo siê przejê³a¶ ta ca³± sytuacja i pó¼niej ju¿ siê ba³a¶ zrobiæ cokolwiek, dlatego nie czu³a¶ siê komfortowo. Ja tak mam, ¿e jak na jazdach boje siê jechaæ to ju¿ jest po zawodach, bo wtedy robiê b³êdy za b³êdami - mój tata po prostu mówi, ¿e nie trzeba siê baæ, bo jak bêdê siê baæ to nie nauczê siê je¼dziæ.
Stary 2011-01-23, 15:52   #3216
kar0link4
Zadomowienie

GG do kar0link4

Wstawiam fotkê tej mojej nieszczêsnej "szkody".
Powiedzcie... Widaæ mocno? Co prawda wiadomo, ¿e na ¿ywo to troszkê inaczej wygl±da.
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjêcia-0250.jpg (40,2 KB, 30 za³adowañ)

Nieustanna marzycielka.!
Stary 2011-01-23, 15:54   #3217
gkruk
Raczkowanie

Karolinka moim zdaniem nic strasznego

Zupe³nie inaczej jest, je¿eli masz kogo¶, kto ciê kocha. To ci daje setkê powodów, aby ¿yæ. Ja ich nie mam.

Jonathan Carroll
Stary 2011-01-23, 16:00   #3218
Aurealia
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 182

Cytat:
Napisane przez gkruk Poka¿ wiadomo¶æ
Dok³adnie, leciutka ryska, której nie widaæ na pierwszy rzut oka Nie ma sie czym przejmowaæ
Stary 2011-01-23, 16:03   #3219
jomic
Zakorzenienie

Karolina, a to jest ca³e pêkniête czy tylko nadpêkniête? Nie wygl±da ¼le.

Stary 2011-01-23, 16:11   #3220
kar0link4
Zadomowienie

GG do kar0link4

Cytat:
Czekoladowe mas³o powiadzasz... Jutro podobno wyp³ata

Kar0link4 ja mam czasami takie dni, ze mi siê nie chce jechaæ. Mia³am tak na kursie, mia³am tak na drugim egzaminie. Taki leñ i tyle. Co¶ na zasadzie jadê bo muszê, ale jakby kto¶ powiedzia³ zamieñ siê to nie protestowa³abym.
Polecam Nie wiem jakie bêdzie dzia³anie, bo podobno i nawil¿a i ujêdrnia i wyg³adza- wszystko na raz, hehe Ale ten zapach

W³a¶nie, czasami to idê do tego samochodu, bo idê. A wcale mi siê nie chce

Cytat:
Napisane przez Aurealia Poka¿ wiadomo¶æ
Nastêpnym razem bêdzie na pewno lepiej mo¿e po prostu za bardzo siê przejê³a¶ ta ca³± sytuacja i pó¼niej ju¿ siê ba³a¶ zrobiæ cokolwiek, dlatego nie czu³a¶ siê komfortowo. Ja tak mam, ¿e jak na jazdach boje siê jechaæ to ju¿ jest po zawodach, bo wtedy robiê b³êdy za b³êdami - mój tata po prostu mówi, ¿e nie trzeba siê baæ, bo jak bêdê siê baæ to nie nauczê siê je¼dziæ.
Dziêki
Mam nadziejê, ¿e z czasem bêdzie tylko lepiej

---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ----------

Cytat:
Cytat:
Napisane przez Aurealia Poka¿ wiadomo¶æ
Dok³adnie, leciutka ryska, której nie widaæ na pierwszy rzut oka Nie ma sie czym przejmowaæ
Cytat:
Karolina, a to jest ca³e pêkniête czy tylko nadpêkniête? Nie wygl±da ¼le.

Nie wiem, chyba tylko nadpêkniête

Nieustanna marzycielka.!
Stary 2011-01-23, 16:11   #3221
jomic
Zakorzenienie

Karolina, a mozesz mi napisac gdzie kupi³a¶? i firmê lub cos poproszê

Stary 2011-01-23, 16:14   #3222
princeseczka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 733

Karolina, nic wielkiego siê nie sta³
leciutkie zarysowanie i tyle, nie ma czym siê przejmowaæ...
teraz na pewno bêdziesz zwracaæ uwagê na przód, nie ma tego z³ego co by na dobre nie wysz³o

---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ----------

ja wjecha³am a raczej uderzy³am w zaspê skutkiem czego jest pêkniêty zderzak i instruktor siedzia³ obok cz³owiek jest tylko cz³owiekiem, nie zawsze jest na maxa skoncentrowany

Pobrali¶my siê
princeseczka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-23, 16:27   #3223
kar0link4
Zadomowienie

GG do kar0link4

Cytat:
Karolina, a mozesz mi napisac gdzie kupi³a¶? i firmê lub cos poproszê
Ja akurat kupi³am w Rossmannie.
FARMONA sweet secret- czekoladowe delicje. Ciemna czekolada i orzech pistacji.

Cytat:
Napisane przez princeseczka Poka¿ wiadomo¶æ
Karolina, nic wielkiego siê nie sta³
leciutkie zarysowanie i tyle, nie ma czym siê przejmowaæ...
teraz na pewno bêdziesz zwracaæ uwagê na przód, nie ma tego z³ego co by na dobre nie wysz³o

---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ----------

ja wjecha³am a raczej uderzy³am w zaspê skutkiem czego jest pêkniêty zderzak i instruktor siedzia³ obok cz³owiek jest tylko cz³owiekiem, nie zawsze jest na maxa skoncentrowany

No tak, trudno- co siê sta³o, to siê nie odstanie.
A ja zawsze tak mia³am, ¿e nigdy nie patrzy³am na przód samochodu, tylko zawsze na ty³, a pan Marek tyle razy zwraca³ na to uwagê!
Mam za swoje

Nieustanna marzycielka.!
Stary 2011-01-23, 16:35   #3224
princeseczka
Zakorzenienie

mnie tak samo upomina³ za to,¿e nie zawsze patrzy³am na przód mówi³,¿e przez to wiele osób oblewa egzamin
i teraz jak wyje¿d¿am z parkowania to w ¿ó³wim tempie, bywa ¿e siê zatrzymam ale przynajmniej mam wszystko pod kontrol±

Pobrali¶my siê
Stary 2011-01-23, 18:35   #3225
liwiusz
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 521

Cytat:
Napisane przez kar0link4 Poka¿ wiadomo¶æ
Wróci³am. Niestety w nie najlepszym humorze

By³am w dwóch galeriach i nic sobie nie kupi³am oprócz trzech kosmetyków...

I na dodatek wyje¿d¿aj±c z parkingu z pierwszej galerii, gdzie nic nie kupi³am... Otar³am siê o samochód stoj±cy z mojej prawej strony Niby nic wielkiego, tamtemu kompletnie nic siê nie sta³o, bo to by³a minimalna prêdko¶æ- a u mnie ten b³otnik czy co to w ogóle jest lekko siê odchyli³ (zrobi³am zdjêcie, pó¼niej mogê dodaæ). Jak kto¶ nie wie, to pewnie by nie powiedzia³, ¿e co¶ siê sta³o. A ja g³upia za szybko zaczê³am krêciæ w lewo i taki jest tego skutek Nawet na niego nie patrzy³am, patrzy³am tylko, czy z ty³u nic nie jedzie, kurcze no, ale jestem z³a Po co ja tam w ogóle jecha³am.
W ogóle nie zbyt dobrze mi siê jecha³o Tak jakbym siê ba³a Niby wszystko by³o w porz±dku, ale w³a¶nie z jakim¶ takim lêkiem. Mam wra¿enie, ¿e wszyscy dooko³a wiedz±, ¿e jestem pocz±tkowym kierowc± i jeszcze nie czujê siê pewnie
Kochana nie przejmuj siê, takie rzeczy zdarzaj± siê nawet najbardziej do¶wiadczonym kierowcom! Wystarczy, ¿e siê cz³owiek na moment zdekoncentruje i gotowe. Chrzest bojowy ju¿ przesz³a¶, teraz bêdzie tylko lepiej. A ¿e pó¼niej nie sz³o ju¿? Na pewno przez nerwy, g³owa do góry.
I tak jak dziewczyny mówi±, naprawdê ta "szkoda" nie rzuca siê tak bardzo w oczy.

liwiusz jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-23, 19:26   #3226
mala zmiana
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 829

No musze sie pochwalic, juz jestesmy oficjalnie zaproszeni na weselicho brata. Wodeczka weselna zostala poprobowana, mniam. Karolcia ja tez tak mam jak cofam tylko w tyl sie patrze, bo ile mozna glowa krecic, szyja boli. Masz szczescie ze to twoj samochod, bo jak ja bym meza porysowala to bym juz do niego nie wsiadla, tzn. za kolko
Stary 2011-01-23, 19:37   #3227
catttt
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 649

Witam Was, czy mog³abym do³±czyæ do Waszego zacnego grona?
14.01 zda³am egzamin za drugim podej¶ciem, a ju¿ têskniê za jazdami
Absolutnie zgadzam siê z radami z pierwszej strony, wcze¶niej nie widzia³am tego w±tku (a szkoda) ale mimo to stosowa³am siê do nich.
Za pierwszym razem trafi³am na niezbyt mi³ego pana (dla zainteresowanych- WORD Siedlce, Marian Kopeæ) i wg niego wymusi³am pierwszeñstwo. Nawet nie wiem kiedy...
A za drugim razem trafi³am na mi³ego egzaminatora (Jaros³aw Podra¿ka) który stara³ siê mnie odstresowaæ, do tego jak zrobi³am co¶ dobrze to kiwa³ g³ow±, wiêc wiedzia³am ¿e wszystko jest dobrze

Je¶li mogê siê dorzuciæ do rad z pierwszej strony- uwa¿ajcie, ¿eby nie trzaskaæ drzwiami, by³am ¶wiadkiem jak egzaminator opieprza³ dziewczynê za to
Ja na ³uku powtarza³am sobie cichutko 'spokojnie, spokojnie...' i pomaga³o, i za pierwszym, i za drugim razem!
A na mie¶cie my¶lê, ¿e dobrze jest skomentowaæ czasem sytuacjê na drodze, pogadaæ do pieszych (proszê proszê niech pan przejdzie) a jak np. zga¶nie wspomnieæ co¶ o stresie, ¿e to przez niego...
Aaa i najwa¿niejsza rada- du¿o siê rozgl±daæ, patrzeæ w lusterka przy ka¿dym skrêcie a nawet bez okazji, i wje¿d¿aj±c na skrzy¿owanie spojrzeæ czy nie ma ¿adnych wariatów
Egzaminator skomentowa³ to na samym koñcu egzaminu: Je¼dzi Pani dynamicznie, ale bezpiecznie, nie ba³bym siê spotkaæ z Pani± na drodze

Edytowane przez catttt
Czas edycji: 2011-01-23 o 19:38
catttt jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-23, 19:53   #3228
princeseczka
Zakorzenienie

catttt, witaj rozgo¶æ siê w naszych skromnych progach

dziêkujê za kolejne rady- na pewno siê przydadz± na egzaminie

---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ----------

Cytat:
wróci³am.
jomic, musia³a¶ przypa¶æ mamie do gustu, skoro wypowiedzia³a takie s³owa gratulujê

---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ----------

Cytat:
Ja swoje dzisiejsze zakupy mogê uznaæ za udane... niestety nastrój przed jutrzejszym egzaminem... szkoda gadaæ... kupi³am sobie sukienkê i fajne buty na ¶lub brata... tylko dzi¶ nie potrafiê siê z nich cieszyæ... mam tylko nadziejê, ¿e jutro bêdê siê potrafi³a maksymalnie skoncentrowaæ... byle nie uwaliæ na placyku, ¿eby przynajmniej poje¼dziæ po mie¶cie...
jutro...zwyk³y dzieñ, poniedzia³ek i udana jazda z nowym instruktorem
nie przejmujemy siê kochana
pamiêtasz? tylko lêk przed pora¿k± mo¿e unicestwiæ marzenie

Pobrali¶my siê
Stary 2011-01-23, 20:09   #3229
gkruk
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez princeseczka Poka¿ wiadomo¶æ
catttt, witaj rozgo¶æ siê w naszych skromnych progach

dziêkujê za kolejne rady- na pewno siê przydadz± na egzaminie

---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ----------

jomic, musia³a¶ przypa¶æ mamie do gustu, skoro wypowiedzia³a takie s³owa gratulujê

---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ----------

jutro...zwyk³y dzieñ, poniedzia³ek i udana jazda z nowym instruktorem
nie przejmujemy siê kochana
pamiêtasz? tylko lêk przed pora¿k± mo¿e unicestwiæ marzenie
catttt witaj

princeseczka powiedzia³am mojemu I, ¿e na egzaminie bêdê my¶la³a, ¿e to z nim je¿d¿ê a nie z jakim¶ nieznanym mi egzaminatorem. Stwierdzi³, ¿e je¶li mi to pomo¿e to tak w³a¶nie mam zrobiæ. I ci±gle mi powtarza³, ¿eby siê nie zestresowaæ, spokojnie- wtedy wszystko bêdzie dobrze.

Jonathan Carroll
Stary 2011-01-23, 20:14   #3230
jomic
Zakorzenienie

Karolina - rossmann powiadasz - super. Mam tam co¶ do za³atwienia.

Dziewczyny, wczoraj albo przedwczoraj mówi³am, ze w co¶ walnê bo jak jadê do ty³u to zapominam o przodzie. I trafi³o siê Karolinie. Cz³owiek uczy siê na b³êdach i tyle.

Catttt, witaj

princeseczka - mama nie mia³a wyj¶cia - musia³a przyznaæ racjê. A prêdkosc boli j± u ka¿dego. Najlepsze jest, ze bratanek wyda³ ile jego ojciec ma na liczniku najczêsciej i dzisiaj bratu te¿ siê dosta³o. Ach, Ci rodzice.

Ma³a zmiana - nie wsiad³aby¶ bo m±¿ by zakaza³ czy ze strachu?

Jak odwalê cos powa¿nego na drodze to na 100% bêdzie - instruktorze, Ratuj!! Bo ty masz jeszcze jeden hamulec i z Tob± jest bezpiecznie. I bardzo powa¿ny powód do wspólnej jazdy.

Stary 2011-01-23, 20:18   #3231
princeseczka
Zakorzenienie

Cytat:
princeseczka powiedzia³am mojemu I, ¿e na egzaminie bêdê my¶la³a, ¿e to z nim je¿d¿ê a nie z jakim¶ nieznanym mi egzaminatorem. Stwierdzi³, ¿e je¶li mi to pomo¿e to tak w³a¶nie mam zrobiæ. I ci±gle mi powtarza³, ¿eby siê nie zestresowaæ, spokojnie- wtedy wszystko bêdzie dobrze.
no i dobrze instruktor mówi³
pamiêtaj na placu siê nie spiesz zatrzymasz siê to wyrzuæ sobie bieg, zaci±gnij rêczny, zdejm nogi z peda³ów, daj im odpocz±c skup siê i do dzie³a to samo na ³uku

Pobrali¶my siê
Stary 2011-01-23, 20:22   #3232
jomic
Zakorzenienie

Na egzaminie tylko spokój mo¿e nas uratowaæ. To nie s± zawody na czas - tylko na jako¶æ. Powoli ³atwiej to zrobiæ (podobno, bo ja robi³am odwrotnie).

Stary 2011-01-23, 20:25   #3233
kar0link4
Zadomowienie

GG do kar0link4

Cytat:
Karolina - rossmann powiadasz - super. Mam tam co¶ do za³atwienia.

Dziewczyny, wczoraj albo przedwczoraj mówi³am, ze w co¶ walnê bo jak jadê do ty³u to zapominam o przodzie. I trafi³o siê Karolinie. Cz³owiek uczy siê na b³êdach i tyle.

Jak odwalê cos powa¿nego na drodze to na 100% bêdzie - instruktorze, Ratuj!! Bo ty masz jeszcze jeden hamulec i z Tob± jest bezpiecznie. I bardzo powa¿ny powód do wspólnej jazdy.
Rossmann
Ja ju¿ wypróbowa³am i upajam siê zapachem ciemnej czekolady i orzechów pistacji

Ja ju¿ teraz bêdê mia³a nauczkê i przy cofaniu bêdê siê patrzy³a nie tylko do ty³u, ale i do przodu
Dziêki dziewczyny za pocieszenie

Lepiej, ¿eby nie odwala³a na drodze niczego powa¿nego, mo¿e by znale¼æ inny powód do wspólnej jazdy, co?

catttt, witaj- rozgo¶æ siê
I oczywi¶cie gratulujê zdanego egzaminu!

Nieustanna marzycielka.!
Stary 2011-01-23, 20:31   #3234
jomic
Zakorzenienie

Taki powód by³by w pe³ni uzasadniony, a z innymi to sama wiesz jak jest. Wszystko w wielkiej tajemnicy, zeby nie by³o ¿e co¶ by³o.
Chocia¿ oczywiscie nie bêdê specjalnie w nic uderzaæ. Ale z tym wyje¿dzaniem z parkingu to bardzo mo¿liwe.
Cieszê siê za to, ze zaprzyjazniam siê z lusterkami - zawsze mia³am wra¿enie, ze to instr w nie patrzy nie ja. A teraz wiem, ze s± mi potrzebne (ale zeby to wiedzieæ musia³am pojechaæ ze ¿le ustawionym lewym - masakra).

Stary 2011-01-23, 20:34   #3235
sylwiszon757
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 487
GG do sylwiszon757

wróci³am by³o super

w³osy...hmm...kupi³am sobie farbê jasny machoñ, a wyszed³ rudy ale i tak jest fajnie ale przefarbujê na co¶ innego

a kuzyn odezwa³ siê, a¿ mi kamieñ z serca spad³
Stary 2011-01-23, 20:36   #3236
jomic
Zakorzenienie

To co? Herbatka na dobre zakoñczenie dnia?

Stary 2011-01-23, 20:40   #3237
Eroll
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 271

Dziewczyny proszê o pomoc. Muszê szybko podj±æ decyzjê. Co brzmi lepiej: "Gombrowiczowskie spojrzenie na ¶wiat" czy "Motyw ¶mierci w literaturze i prozie"?

Eroll jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-23, 20:41   #3238
3mw
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 389

no w³a¶nie dziewczyny z tymi lusterkami to ja mam problem, przy zmianie pasa ruchu nigdy nie wiem czy co¶ za mna jedzie czy nie i robie to tak na wyczucie troche:/ kurde bo jak zmieniam pas ruchu na lewy to patrze w lewe lusterko tak, a jak na prawy to w prawo? Ja ju¿ sie sko³owalam
Stary 2011-01-23, 20:47   #3239
princeseczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 3mw Poka¿ wiadomo¶æ
no w³a¶nie dziewczyny z tymi lusterkami to ja mam problem, przy zmianie pasa ruchu nigdy nie wiem czy co¶ za mna jedzie czy nie i robie to tak na wyczucie troche:/ kurde bo jak zmieniam pas ruchu na lewy to patrze w lewe lusterko tak, a jak na prawy to w prawo? Ja ju¿ sie sko³owalam
tak ja nie wiedzia³am czy co¶ jedzie za mn± po tym samym pasie co ja czy po tym lewym, ale zaczê³am siê przygl±daæ i teraz ju¿ wiem jak to wygl±da

Pobrali¶my siê
Stary 2011-01-23, 20:49   #3240
3mw
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 389

Cytat:
Napisane przez Eroll Poka¿ wiadomo¶æ
Dziewczyny proszê o pomoc. Muszê szybko podj±æ decyzjê. Co brzmi lepiej: "Gombrowiczowskie spojrzenie na ¶wiat" czy "Motyw ¶mierci w literaturze i prozie"?
Moim zdaniem ten drugi temat jest ³atwiejszy, chocia¿ mniej przyjemniejszy
sama mia³am temat maturalny o ¶mierci (bo podejrzewam ¿e to w³asnie o temat na maturke chodzi?)

a Gombrowicza twórczo¶æ jako¶ do mnie nie przemawia:P

Nowe w±tki na forum Auto Marianna

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:52.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.