|
|
#3211 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 876
|
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek- cz. IV
wróci³am.
mam zdaj±c relacjê z mojej jazdy tweirdzi³a, ze lepiej zawróci³am ni¿ tata na tej drodze. Tylko za szybko by³o... ---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- Karolinka, poerwsze przytarcie za Tob±. Dobrze, ze tak siê skoñczy³o. Jedno czego nie mo¿esz teraz zrobiæ to zrezygnowaæ z je¿d¿enia. A zakupy... By³am w pi±tek i te¿ nic z tego... Nauka - nie zaj±c, nie ucieknie
|
#3212 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zrezygnowaæ z jazdy, nie zrezygnujê, bo jako¶ doje¿d¿aæ muszê, ale dzisiaj naprawdê dziwnie mi siê jecha³o, ju¿ nie tak fajnie ![]() Kupi³am sobie czekoladowe mas³o do cia³a, ¶licznie pachnie
|
|
|
#3213 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 376
|
Ja swoje dzisiejsze zakupy mogê uznaæ za udane... niestety nastrój przed jutrzejszym egzaminem... szkoda gadaæ... kupi³am sobie sukienkê i fajne buty na ¶lub brata... tylko dzi¶ nie potrafiê siê z nich cieszyæ... mam tylko nadziejê, ¿e jutro bêdê siê potrafi³a maksymalnie skoncentrowaæ... byle nie uwaliæ na placyku, ¿eby przynajmniej poje¼dziæ po mie¶cie...
|
#3214 |
|
Zakorzenienie
|
Czekoladowe mas³o powiadzasz... Jutro podobno wyp³ata
![]() Kar0link4 ja mam czasami takie dni, ze mi siê nie chce jechaæ. Mia³am tak na kursie, mia³am tak na drugim egzaminie. Taki leñ i tyle. Co¶ na zasadzie jadê bo muszê, ale jakby kto¶ powiedzia³ zamieñ siê to nie protestowa³abym.
|
#3215 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 182
|
Cytat:
mo¿e po prostu za bardzo siê przejê³a¶ ta ca³± sytuacja i pó¼niej ju¿ siê ba³a¶ zrobiæ cokolwiek, dlatego nie czu³a¶ siê komfortowo. Ja tak mam, ¿e jak na jazdach boje siê jechaæ to ju¿ jest po zawodach, bo wtedy robiê b³êdy za b³êdami - mój tata po prostu mówi, ¿e nie trzeba siê baæ, bo jak bêdê siê baæ to nie nauczê siê je¼dziæ.
|
|
#3216 |
|
Zadomowienie
|
Wstawiam fotkê tej mojej nieszczêsnej "szkody".
Powiedzcie... Widaæ mocno? Co prawda wiadomo, ¿e na ¿ywo to troszkê inaczej wygl±da.
|
|
#3217 |
|
Raczkowanie
|
Karolinka moim zdaniem nic strasznego
|
#3218 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 182
|
Dok³adnie, leciutka ryska, której nie widaæ na pierwszy rzut oka
Nie ma sie czym przejmowaæ
|
#3219 |
|
Zakorzenienie
|
Karolina, a to jest ca³e pêkniête czy tylko nadpêkniête? Nie wygl±da ¼le.
|
#3220 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale ten zapachW³a¶nie, czasami to idê do tego samochodu, bo idê. A wcale mi siê nie chce ![]() Cytat:
Mam nadziejê, ¿e z czasem bêdzie tylko lepiej ![]() ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() Nie wiem, chyba tylko nadpêkniête
|
|
|
#3221 |
|
Zakorzenienie
|
Karolina, a mozesz mi napisac gdzie kupi³a¶? i firmê lub cos poproszê
|
#3222 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 733
|
Karolina, nic wielkiego siê nie sta³
![]() leciutkie zarysowanie i tyle, nie ma czym siê przejmowaæ... teraz na pewno bêdziesz zwracaæ uwagê na przód, nie ma tego z³ego co by na dobre nie wysz³o ---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- ja wjecha³am a raczej uderzy³am w zaspê skutkiem czego jest pêkniêty zderzak i instruktor siedzia³ obok cz³owiek jest tylko cz³owiekiem, nie zawsze jest na maxa skoncentrowany
|
|
|
|
#3223 | |
|
Zadomowienie
|
Ja akurat kupi³am w Rossmannie.
FARMONA sweet secret- czekoladowe delicje. Ciemna czekolada i orzech pistacji. Cytat:
No tak, trudno- co siê sta³o, to siê nie odstanie. A ja zawsze tak mia³am, ¿e nigdy nie patrzy³am na przód samochodu, tylko zawsze na ty³, a pan Marek tyle razy zwraca³ na to uwagê! ![]() Mam za swoje
|
|
|
#3224 |
|
Zakorzenienie
|
mnie tak samo upomina³ za to,¿e nie zawsze patrzy³am na przód
i teraz jak wyje¿d¿am z parkowania to w ¿ó³wim tempie, bywa ¿e siê zatrzymam ale przynajmniej mam wszystko pod kontrol±
|
|
|
|
#3225 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 521
|
Cytat:
I tak jak dziewczyny mówi±, naprawdê ta "szkoda" nie rzuca siê tak bardzo w oczy.
|
|
#3226 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 829
|
No musze sie pochwalic, juz jestesmy oficjalnie zaproszeni na weselicho brata. Wodeczka weselna zostala poprobowana, mniam. Karolcia ja tez tak mam jak cofam tylko w tyl sie patrze, bo ile mozna glowa krecic, szyja boli. Masz szczescie ze to twoj samochod, bo jak ja bym meza porysowala to bym juz do niego nie wsiadla, tzn. za kolko
|
#3227 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 649
|
Witam Was, czy mog³abym do³±czyæ do Waszego zacnego grona?
![]() 14.01 zda³am egzamin za drugim podej¶ciem, a ju¿ têskniê za jazdami ![]() Absolutnie zgadzam siê z radami z pierwszej strony, wcze¶niej nie widzia³am tego w±tku (a szkoda) ale mimo to stosowa³am siê do nich. Za pierwszym razem trafi³am na niezbyt mi³ego pana (dla zainteresowanych- WORD Siedlce, Marian Kopeæ) i wg niego wymusi³am pierwszeñstwo. Nawet nie wiem kiedy... ![]() A za drugim razem trafi³am na mi³ego egzaminatora (Jaros³aw Podra¿ka) który stara³ siê mnie odstresowaæ, do tego jak zrobi³am co¶ dobrze to kiwa³ g³ow±, wiêc wiedzia³am ¿e wszystko jest dobrze ![]() Je¶li mogê siê dorzuciæ do rad z pierwszej strony- uwa¿ajcie, ¿eby nie trzaskaæ drzwiami, by³am ¶wiadkiem jak egzaminator opieprza³ dziewczynê za to ![]() Ja na ³uku powtarza³am sobie cichutko 'spokojnie, spokojnie...' i pomaga³o, i za pierwszym, i za drugim razem! ![]() A na mie¶cie my¶lê, ¿e dobrze jest skomentowaæ czasem sytuacjê na drodze, pogadaæ do pieszych (proszê proszê niech pan przejdzie ) a jak np. zga¶nie wspomnieæ co¶ o stresie, ¿e to przez niego...Aaa i najwa¿niejsza rada- du¿o siê rozgl±daæ, patrzeæ w lusterka przy ka¿dym skrêcie a nawet bez okazji, i wje¿d¿aj±c na skrzy¿owanie spojrzeæ czy nie ma ¿adnych wariatów ![]() Egzaminator skomentowa³ to na samym koñcu egzaminu: Je¼dzi Pani dynamicznie, ale bezpiecznie, nie ba³bym siê spotkaæ z Pani± na drodze
Edytowane przez catttt Czas edycji: 2011-01-23 o 19:38 |
|
|
|
#3228 | ||
|
Zakorzenienie
|
catttt, witaj
![]() dziêkujê za kolejne rady- na pewno siê przydadz± na egzaminie ![]() ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Cytat:
gratulujê ![]() ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- Cytat:
![]() nie przejmujemy siê kochana pamiêtasz? tylko lêk przed pora¿k± mo¿e unicestwiæ marzenie |
||
|
|
|
#3229 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() princeseczka powiedzia³am mojemu I, ¿e na egzaminie bêdê my¶la³a, ¿e to z nim je¿d¿ê a nie z jakim¶ nieznanym mi egzaminatorem . Stwierdzi³, ¿e je¶li mi to pomo¿e to tak w³a¶nie mam zrobiæ. I ci±gle mi powtarza³, ¿eby siê nie zestresowaæ, spokojnie- wtedy wszystko bêdzie dobrze.
|
|
#3230 |
|
Zakorzenienie
|
Karolina - rossmann powiadasz - super. Mam tam co¶ do za³atwienia.
Dziewczyny, wczoraj albo przedwczoraj mówi³am, ze w co¶ walnê bo jak jadê do ty³u to zapominam o przodzie. I trafi³o siê Karolinie. Cz³owiek uczy siê na b³êdach i tyle. Catttt, witaj princeseczka - mama nie mia³a wyj¶cia - musia³a przyznaæ racjê. A prêdkosc boli j± u ka¿dego. Najlepsze jest, ze bratanek wyda³ ile jego ojciec ma na liczniku najczêsciej i dzisiaj bratu te¿ siê dosta³o. Ach, Ci rodzice. Ma³a zmiana - nie wsiad³aby¶ bo m±¿ by zakaza³ czy ze strachu? Jak odwalê cos powa¿nego na drodze to na 100% bêdzie - instruktorze, Ratuj!! Bo ty masz jeszcze jeden hamulec i z Tob± jest bezpiecznie. I bardzo powa¿ny powód do wspólnej jazdy.
|
#3231 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pamiêtaj na placu siê nie spiesz zatrzymasz siê to wyrzuæ sobie bieg, zaci±gnij rêczny, zdejm nogi z peda³ów, daj im odpocz±c skup siê i do dzie³a to samo na ³uku
|
|
|
|
|
#3232 |
|
Zakorzenienie
|
Na egzaminie tylko spokój mo¿e nas uratowaæ. To nie s± zawody na czas - tylko na jako¶æ. Powoli ³atwiej to zrobiæ (podobno, bo ja robi³am odwrotnie).
|
#3233 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja ju¿ wypróbowa³am i upajam siê zapachem ciemnej czekolady i orzechów pistacji Ja ju¿ teraz bêdê mia³a nauczkê i przy cofaniu bêdê siê patrzy³a nie tylko do ty³u, ale i do przodu ![]() Dziêki dziewczyny za pocieszenie Lepiej, ¿eby nie odwala³a na drodze niczego powa¿nego, mo¿e by znale¼æ inny powód do wspólnej jazdy, co? ![]() catttt, witaj- rozgo¶æ siê I oczywi¶cie gratulujê zdanego egzaminu!
|
|
|
#3234 |
|
Zakorzenienie
|
Taki powód by³by w pe³ni uzasadniony, a z innymi to sama wiesz jak jest. Wszystko w wielkiej tajemnicy, zeby nie by³o ¿e co¶ by³o.
Chocia¿ oczywiscie nie bêdê specjalnie w nic uderzaæ. Ale z tym wyje¿dzaniem z parkingu to bardzo mo¿liwe. Cieszê siê za to, ze zaprzyjazniam siê z lusterkami - zawsze mia³am wra¿enie, ze to instr w nie patrzy nie ja. A teraz wiem, ze s± mi potrzebne (ale zeby to wiedzieæ musia³am pojechaæ ze ¿le ustawionym lewym - masakra).
|
#3235 |
|
Zakorzenienie
|
wróci³am
by³o super![]() w³osy...hmm...kupi³am sobie farbê jasny machoñ, a wyszed³ rudy ale i tak jest fajnie ale przefarbujê na co¶ innego![]() a kuzyn odezwa³ siê, a¿ mi kamieñ z serca spad³
|
|
#3236 |
|
Zakorzenienie
|
To co? Herbatka na dobre zakoñczenie dnia?
|
#3237 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 271
|
Dziewczyny proszê o pomoc. Muszê szybko podj±æ decyzjê. Co brzmi lepiej: "Gombrowiczowskie spojrzenie na ¶wiat" czy "Motyw ¶mierci w literaturze i prozie"?
|
|
|
|
#3238 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 389
|
no w³a¶nie dziewczyny z tymi lusterkami to ja mam problem, przy zmianie pasa ruchu nigdy nie wiem czy co¶ za mna jedzie czy nie i robie to tak na wyczucie troche:/ kurde bo jak zmieniam pas ruchu na lewy to patrze w lewe lusterko tak, a jak na prawy to w prawo? Ja ju¿ sie sko³owalam
|
#3239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie wiedzia³am czy co¶ jedzie za mn± po tym samym pasie co ja czy po tym lewym, ale zaczê³am siê przygl±daæ i teraz ju¿ wiem jak to wygl±da
|
|
|
|
|
#3240 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 389
|
Cytat:
![]() sama mia³am temat maturalny o ¶mierci (bo podejrzewam ¿e to w³asnie o temat na maturke chodzi? ) a Gombrowicza twórczo¶æ jako¶ do mnie nie przemawia:P
![]() |
Nowe w±tki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:52.

Tak jakbym siê ba³a
mo¿e po prostu za bardzo siê przejê³a¶ ta ca³± sytuacja i pó¼niej ju¿ siê ba³a¶ zrobiæ cokolwiek, dlatego nie czu³a¶ siê komfortowo. Ja tak mam, ¿e jak na jazdach boje siê jechaæ to ju¿ jest po zawodach, bo wtedy robiê b³êdy za b³êdami - mój tata po prostu mówi, ¿e nie trzeba siê baæ, bo jak bêdê siê baæ to nie nauczê siê je¼dziæ.

cz³owiek jest tylko cz³owiekiem, nie zawsze jest na maxa skoncentrowany

ale przefarbujê na co¶ innego