|
|
#4711 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXII
Próbuję już nie myśleć co było między nami,
niech to pozostanie naszymi wspomnieniami.
|
|
#4712 |
|
Raczkowanie
|
codziennie myślę o tych rzeczach, na które nie starcza mi odwagi..
Nieważne jak bardzo jesteś szczęśliwa. czasami każdy potrzebuje dnia kiedy może wyżyć się na wszystkich wokół, usiąść i najzwyczajniej w świecie zacząć płakać. co dzień to mocniej, zgadnij co. Tylko nic mi nie obiecuj. Obietnice są dla dzieci, pierwszych miłości i przyszłych samobójców. nie wolno oceniac człowieka po tym, co zrobił, dopóki nie wiadomo dlaczego to zrobił Obudzić się o piątej rano i zgłosić nieprzygotowanie do życia, po czym przespać resztę dnia. Patrzyliście kiedyś na swoje zdjęcie i widzieliście nieznajomego w tle? Zastanawialiście się, ilu nieznajomych ma was na zdjęciach? W ilu chwilach z życia innych ludzi uczestniczyliśmy? Czy jesteśmy częścią czyjegoś życia, kiedy jego marzenia się spełniają? Czy kiedy umierają? Czy próbujemy się tam dostać, jakbyśmy byli przeznaczeni, żeby tam być? Albo czy zdjęcie było zrobione znienacka? Tylko pomyślcie. Możecie być dużą częścią życia kogoś innego... i nawet o tym nie wiedzieć... Smutek jest oznaką tego, że uzależniłem swoje szczęście od jakiejś rzeczy lub osoby, przynajmniej w jakimś sensie. Przede wszystkim musisz zapytać sam siebie, czy miałeś wybór. Jeśli nie miałeś, możesz uspokoić własne sumienie. |
|
|
|
#4713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miło, że jeszcze ktoś pamięta . odwzajemnione ;*. ale niech słowo 'kocham' jeszcze raz usłyszę. czasem wszystkie najcięższe dni ciągną się w nieskończoność. każdego dnia decydujesz czy iść dalej, czy po prostu się poddać.
|
|
#4714 |
|
Raczkowanie
|
SparklyAngel, naiwnao, Inna_odCiebie - okradłam bez skrupułów.
zaciska pięści i przez zaciśnięte zęby szepcze, jak bardzo go nienawidzi.
a gdy już prawie osiągał to, czego chciał, zawsze musiał coś spieprzyć. życiowy nieudacznik. a ja ciebie nie. raz. dwa. trzy. już mnie kochasz? rozejść się! i żyć swoim życiem. żyć, do cholery!
|
#4715 |
|
Zakorzenienie
|
mam Ciebie, więc nie chce nic więcej cieszę się ![]()
|
|
#4716 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry.
![]() Głębokie morze fałszu i nienawiści.
Przefarbuję włosy na platynowy, pójdę na solarium i będę smażyć się pół godziny. Włożę swoje szpilki, tipsy i usta pomaluję na ostry róż. Krótka spódniczka, biustonosz na wierzchu. Może wtedy mnie zauważysz, bo plastiki, cię kręcą, prawda? Gdybym miała tylko jedno pytanie, niczym koło ratunkowe w "Milionerach", brzmiało by ono "Czy naprawdę mnie kochasz?". Jeśli byś miał tylko jedno pytanie, jak by brzmiało? Szary dzień, pokoloruję czerwonym winem i morzem łez. Potrzebuję czasu, żeby otrzepać się z kurzu wspomnień. Poszukam miłości, choćby w szafie. |
|
|
|
#4717 |
|
Zadomowienie
|
"Umieraj stąd Wysyczano mi wprost [..] Płakałam do wewnątrz Dyskretna po kość" wklejam, bo urzekła mnie ta piosenka
|
|
#4718 |
|
Raczkowanie
|
"
Faceci boją się kobiet sukcesu. Jeśli chcesz kogoś złapać – siedź cicho i graj według reguł. Jeśli pojawi się odpowiedni facet, wyrzucicie swoje poglądy za okno. Eksplodowała tu bomba z modelkami... Chyba tylko ja ważę ponad 50 kilo. On był jak sukienka w nie twoim stylu, która przymierzasz tylko dlatego, że masz ją pod ręką. Według mnie faceci w gruncie rzeczy nienawidzą pięknych dziewczyn, bo to one w szkole nie zwracały na nich uwagi. W krzyżówkach jestem niezła, gorzej mi idzie z facetami. Może wszyscy faceci są jak narkotyk – czasami cię niszczą, a czasami – jak teraz – dzięki nim czujesz się jak w niebie. Nie odezwę się pierwsza. Jeśli do mnie więcej nie zadzwoni, będę go czule wspominać – jako dupka. "
posłuchaj jak mi prędko bije Twoje serce. 1.12.2011 Edytowane przez uusiaa Czas edycji: 2011-01-23 o 20:57 |
|
|
|
#4719 |
|
Przyczajenie
|
Now Every February
You'll be my Valentine. < 3 / Teraz każdego lutego będziesz moją Walentynką < 3 Katy Perry - Teenage Dream Ćwiczysz moją silną wolę. Dlaczego tak łatwo mnie złamać ? Granice cienkie jak brzytwa. Nie było Cię. Bałam się. Nie, nie o Ciebie. Bałam się o siebie. Co bym zrobiła gdyby Ciebie zabrakło ? Czy mógłbyś zamieszkać w innej głowie i przeprowadzić się do innych snów ? Pachniesz jak niebezpieczeństwo. Jestem jak światła, które rządzą ulicami. Nie widzę zmian. Budzę się rano i pytam czy życie jest życiem .
|
|
#4720 |
|
Rozeznanie
|
dziękuje <3
affen - nie cieszę się, że masz podobne myśli, ale cieszę się, że do Ciebie trafia ; * backinblack - to miłość zgaszona szlugiem.
myślałam, że będzie inaczej. no cóż nieświadomie pożegnałeś się ze mną nie przychodząc. nie wiem co pomyślisz, ale wiem jedno. wyjeżdżam by odpocząć od Ciebie i problemów z Tobą związanych. 1:0 dla mnie. wiedziałam, że stchórzysz. nie tłumacz się, doskonale znam odpowiedź, doskonale wiem jak będzie brzmiała i jaki gest wykonasz. gest stukania opuszkami palców w klawiaturę telefonu. daruj sobie. ile jeszcze to zniosę? organizm już zatruty, płuca osmolone, żołądek z nerwów nie daje rady i nie przyjmuje pokarmów. Naprawdę nie wiem ile to jeszcze zniosę, nie jestem w stanie powiedzieć tak naprawdę. dobrze daję już Panu spokój. ile ciosów zniesie Twój brzuch? ile cierpienia pomieści się w Twoich dłoniach? ile łez chowa się w Twych oczach przed wypłynięciem? niewiele? rozumiem. stanowczo sobie zabraniam. przecież jestem stanowcza, dam radę prawda? poszukaj w kieszeni innych spodni, albo na chodnikach bo gdzieś zgubiłeś odwagę. znasz to uczucie... a zresztą i tak Cię to nie interesuje.
|
#4721 |
|
Rozeznanie
|
♥
eajAgnes , marikab, Naughty, parala- dziękuje za wyróżnienie. Kocham Was moja wielka Wizażowa miłością
![]() _______ 'piję wino, palę skręty z kolegami,wpadnij kiedyś poniszczyć się z nami Bo ja lubię do Ciebie pisać. Z różnych powodów. Między innymi dlatego, że chcę, żebyś wiedział, że myślę o Tobie. To dość egoistyczna pobudka, ale nie mam zamiaru się jej wypierać. A myślę dużo i często. Właściwie myśli o Tobie towarzyszą mi w każdej sytuacji. I nie masz pojęcia, jak bardzo jest mi z tym dobrze. A przy okazji wymyślam różne rzeczy. Z którymi też przeważenie jest mi dobrze. Bo bardzo wysoko cenię fakt, że zaistniałeś w moim życiu. Ostatnio zresztą trudno używać słów takich jak „cenię”. Ostatnio czasami wydaje mi się, że słowa są za małe. Dlatego dziękuję Ci. Dziękuję Ci z całą powagą i nieuchronnym lekkim wzruszeniem za to, że jesteś. I że ja mogę być. Błogosławieni szurnięci, albowiem już tu, na ziemi są w raju. Prawdziwi przyjaciele to ci, którzy są przy tobie, gdy dobrze ci się wiedzie. Dopingują cię, cieszą się z twoich zwycięstw. Fałszywi przyjaciele to ci, którzy pojawiają się tylko w trudnych chwilach, ze smutną miną, niby solidarni, podczas gdy tak naprawdę twoje cierpienie jest pociechą w ich nędznym życiu. Mówię do chwili - zatrzymaj się, jesteś zbyt piękna aby odejść. uwielbiαm obserwować te twoje śliczne tαjemnicze oczy. Czekam z niecierpliwością na chwilę, gdy odkryjesz, że na czubku twojego nosa nie kończy się świat Każdy człowiek ma to, na co się odważy biegła przed siebie ze łzami w oczach. nie wiedziała dokąd zmierza. czuła tylko wewnętrzną potrzebę, ucieknięcia od problemów. od wspomnień, którymi rozpaczliwie, dławiła się każdego dnia nienawidzę kiedy mi zależy, wolę kiedy jest mi wszystko jedno. Gdy przyjaźń jest lekka i przyjemna , łatwo jest przypaść sobie do gustu.Ale wówczas potrzebujemy cichych dni przeżywanych razem, aby przyjaźń stała się prawdziwa'
|
#4722 |
|
Raczkowanie
|
Życie to taka przeklęta zagadka z którą nigdy nie potrafiłam sobie poradzić.
I czasami mam wrażenie , że moje życie to jakiś kaprys a ja jestem żartem, którego właśnie Ja nie chwytam. Mówią, że jak się ma chłopaka to się nie skupia na nauce. A to na odwrót , jak się nie ma kogo kochać ,nie ma dla kogo stawać się ideałem - wtedy nie chce się uczyć. Ile razy muszę zaczynać , życie na nowo aby wkońcu wyjść na prostą ? |
|
|
|
#4723 |
|
Rozeznanie
|
dzięki miśki ♥♥
i have got no time to love nie mam czasu by kochać i will write about the possibility of us everywhere będę pisała o prawdopodobieństwie "nas" wszędzie make them wonder while you're still smiling spraw by zastanawiali się dlaczego wciąż się uśmiechasz
|
#4724 |
|
Przyczajenie
|
Czemu to w ogóle nazywa się miłość?
- najpierw chłopiec dziewczynę w sobie rozkochuje (typu oczka, buziaki) - potem chodzą ze sobą - biorą ślub (są szalenie szczęśliwi) - następnie chłopak poznaje ' przyjaciółkę ' - w końcu dorosły mężczyzna porzuca ją. a teraz całuj mnie! rozumiesz? całujesz mnie, albo nara. ej? ty to mnie w ogóle kochasz, czy tylko udajesz?
|
#4725 |
|
Raczkowanie
|
Cudne. ; *
m o n, affen, Naughty_(dziękuje;*),naiw na0,your blue eyes, marikab,happyend, Bananowa Delma ( gdzies była ?)SparklyAngel,Paralogicz na, otojest, grise, Asiss, Toogehter, ZakreconaNaMaxa,Viper19,l atin,siatkarka18( ), siatkaara,misiok,czochraj b, niewieszjaktesknie, nieliczylamwcalesie, _Zaagubiona, mad_woman, absorbeed,i wiele wiele innych. ; * `nie potrafiłam Cię docenić, gdy byłeś blisko, łączyło Nas tak mało, a dzieliło wszystko. z każdym dniem czułam, że to nie Ty, ten o którym co dzień miałam piękne sny, to nie w tym chłopaku się zakochałam, to nie te oczy, które tak dobrze znałam. zrozumiałam, że to wszystko źle zrobiłam. popełniłam błąd, zamiast usiąść, porozmawiać ja trzasnęłam drzwiami by za nimi płakać. zobaczyłam na pulpicie Nasze wspólne zdjęcie. byliśmy tam szczęśliwi jak nikt inny. w takich chwilach nie da się powstrzymać łez. myślałam, że zapomnę i nie będę tęsknić, lecz to jest bardzo ciężkie by przestać wierzyć, że Nasz związek był jak najtwardszy diament a w jednej chwili pokruszył się jak zwykły kamień.` To nic , to z sufitu kapie deszcz, To nic, dalej sie smiej. To nic, to tylko tandety tusz, To nic, to tylko katar. To tylko nie-kochanie. `brzmi jak raj, ale piekło gdy się przyjrzysz`
28.03.2010 i nie liczy się nic. nic oprócz nas. Edytowane przez naiwnie__ Czas edycji: 2011-01-23 o 22:13 |
|
|
|
#4726 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
*
Tęsknię całymi dniami, z przerwami na oddech. Tęsknota nasyca się, wraz z opróżnianiem butelek złotego napoju. Nie ma Cię, tak tu cicho. Słychać nawet moment, w którym łza spotyka się z podłogą.
|
|
#4727 |
|
Raczkowanie
|
Jesteś moim jedynym pragnieniem.
A oni wyzbyci skrupułów odprawiają swój rytualny taniec ciał. Tylko Ty możesz uwolnić mnie od bólu i łez ! 'Uśmiechem, dotykiem, spojrzeniem – wabi ofiarę. Rozpościerając wokół niej swą aurę, stopniowo tłumi zmysły.'
|
#4728 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() myszko jesteś cudowna !Cytat:
''
i choć mam Cię dość, gdy znikasz z oczu, już mi Ciebie brak bo jesteś jak ja, jesteś częścią mnie Tylko przykryj mnie szeptem na koniec dnia i powiedz że kochasz. Wypowiadała życzenia do samolotów myśląc, że to spadające gwiazdy. Tak bardzo chciała być szczęśliwa. '' |
||
|
|
|
#4729 |
|
Raczkowanie
|
We wanted to play
But we had nothing left to play for po co było nam to wszystko? przecież nigdy nie byliśmy blisko I'm the kind of girl that your mom and your daddy were afraid you'd turn out to be like . Baby I know We'll celebrate the fucking rain Just because we don't feel flesh Doesn't mean we don't fear death Życie jest próbą spektaklu, który nigdy się nie odbędzie.
Edytowane przez lourlinny Czas edycji: 2011-01-24 o 10:28 |
|
|
|
#4730 |
|
Zadomowienie
|
dzięki dziewczyny. <3 wspaniałe jesteście, naprawdę
![]() ____________ '' czasem boli tak mocno, że nie mogę oddychać.Jedyne czego żałuję w życiu, to tego, że nie jestem kimś innym. My one regret in life is that I am not someone else. a gdybym zniknęła, zauważyłbyś? wyje,bane mam na to, że komuś nie podoba się moja smutna mina i krzyczy na mnie, żebym się nie smuciła. bo do ch,uja, nie będę się uśmiechać jak ta popie,rdolona kiedy jest mi tak bardzo źle. ''
|
|
#4731 |
|
Zadomowienie
|
Boże Czy Wyście powariowały? Dziękuję Kim jesteś? Czemu nie mogę Cię przejrzeć? Już to czyni z Ciebie zwycięzcę. Cholera. Nienawidzę ludzi takich jak ty. Ale nie umiem z Ciebie zrezygnować. Kochałam Cię, za czasów kiedy w mojej głowie było coś więcej niż kawał czystej, mięsnej destrukcji ważącej encyklopedyczne 350 g. Zaczęły się te zimne poranki, kiedy patrzę w sufit i myślę o tym, że może jakimś cudem czas się zatrzyma i pozwoli mi leżeć tak wiecznie. Zniszczyłeś mi wizję idealnego poranka. Zniszczyłeś mi wizję idealnego popołudnia. Zniszczyłeś mi wizję idealnej nocy bo nie ma Cię obok. Jeszcze nie chcę spać. A Ciebie nigdy nie będzie dla mnie.
|
|
#4732 |
|
Raczkowanie
|
ratatamm, agattee, _untouched_, grise, BananowaDelma - pozwólcie
iż zabiorę kilka. ♥ _________ uwielbiam sposób w jaki mówisz, że mnie Kochasz. czas ułożyć sobie życie od nowa. przy Tobie wszystko miało sens ale.. teraz go nie ma. ' 90% facetów to idioci, 9% to geje, a ten 1% chodzi gdzieś po świecie.. ' masz też tak czasem? tęsknisz za kimś chociaż wiesz, że nie powinnaś.. nie powinnam Cię kochać ale inaczej nie potrafię. *because of you I learned to have everything in the ass. ![]() dzięki Tobie nauczyłam się mieć wszystko w dupie. _____ * nie wiem czy dobrze przetłumaczyłam zdanie. jeżeli nie to przepraszam ale chyba mniej więcej wiadomo o co chodzi. ^^
|
#4733 |
|
Rozeznanie
|
; *
every second breath with a dedication to you. / co drugi oddech z dedykacją dla Ciebie./ believe that tomorrow will be the summer? summer heart? / wierzysz, ze jutro będzie lato? lato serca?/ eksperymentują w ustach z moim imieniem. uwielbiają je doprawiać na różne sposoby. I lost a few pounds of love to you. / schudłam kilka kilogramów z miłości do Ciebie./ ofiarowanie mi trzech buchów Malboro nie sprawi, że uwierzę w to co mówisz. the problem isn't a problem when You don't know about it's existence. / problem nie jest problemem kiedy nie wiesz o jego istnieniu./ zrobiłeś co chciałeś, walizki mam już spakowane. forgive my schedule doesn't provide for a meeting with you today. You were saved on Sunday. / wybacz mój harmonogram nie przewiduje spotkania z Tobą dzisiaj. Byłeś zapisany na Niedzielę./ Do you feel? no? it might be worth? / Czujesz? nie? może warto?/ dzisiejsza kobieta musi mierzyć czas kieliszkami i gęstością dymu w płucach bo rodzą się tacy skur*#syni jak Ty.
Edytowane przez Paralogiczna Czas edycji: 2011-01-24 o 11:40 |
|
|
|
#4734 |
|
Zakorzenienie
|
witam. Naughty_, parala - dziękuję! kocham Was! _________________________ ______ ' przecież wiedziałam od razu - myślałam w duchu. - wiedziałam, że cały mój dotychczasowy świat legnie w gruzach. rozsądek ostrzegał mnie, ale serce nie posłuchało jego rad. kiedyś siedziało tam dwoje zakochanych. w ciszy rozmawiały ze sobą ich serca. a gdy te dwa serca powiedziały już sobie wszystko, mogły dzielić ze sobą wielkie tajemnice. otworzyłam okno i otworzyłam moje serce. słońce zalało cały pokój, a miłość zalała moją duszę. miłość nigdy nie przychodzi po trochu - pomyślałam sobie, patrząc na niego, pogrążonego w kontemplacji Madonny. - jeszcze wczoraj świat miał jakiś sens, mimo iż jego w nim nie było. dzisiaj potrzebowałam go u swego boku, by dojrzeć prawdziwą istotę rzeczy. a wtedy na niego poczekam. albo o nim zapomnę. ale cóż właściwie znaczy cierpieć dla mężczyzny? zupełnie nic. jedynie życie staje się podobne do piekła. ani wielkie, ani szlachetne - ot, zwykła marność. wiem tylko, że byłam bliska śmierci, choć nie mogę już sobie przypomnieć jej oblicza ani tego, dokąd mnie wiodła. a chciałabym pamiętać, by i ją wypędzić z mojego serca. niestety, nie udało się. wszystko było snem od chwili, gdy wydobyłam się z ciemnego tunelu na świat, gdzie zapadła już głucha noc. - pozostanę tu przy tobie, dopóki przychodzić będziesz na brzeg tej rzeki. a gdy pójdziesz spać, ułożę się do snu u drzwi twojego pokoju. a kiedy odejdziesz, podążę twoim śladem. aż powiesz mi: zostaw mnie!, a wtedy odejdę. ale do końca moich dni nie przestanę cię kochać. '
|
#4735 |
|
Raczkowanie
|
bądź moim uderzeniem w rzeczywistość, bo ja chyba śnię.
codzienność ze szczyptą fantazji. pozwól mi Cię kochać... 'każdego dnia umieram na nowo. budzę się rano i świadomość życia mnie zabija.'
|
|
#4736 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję za pamięć. ♥
___ brzmisz jak na kacu, chociaż wiem, że spijałeś tylko łzy z moich policzków. olejmy jutro, przeżyjmy swój prywatny armagedon. niewiele myślę gdy rozpinasz swoją koszulę, jesteś mój, to wiem... nazbyt często Cię nie ma kiedy potrzebuję Twoich ust. uśmiechałeś się kiedy leżałam na twojej podłodze z wachlarzem włosów dookoła głowy, słuchając 'wish you were here' i upierając się, że piękniejszej piosenki nigdy nie stworzono. kocham te noce kiedy zasypiam w Twoich ramionach tak bezpiecznie i szybko, że nie zdążę powiedzieć Ci nawet jak bardzo nie chcę spać tej nocy.
|
#4737 |
|
BAN stały
|
![]() między nami puste centymetry ja nie widzę Ciebie, mnie nie chcesz widzieć Ty Edytowane przez agrr Czas edycji: 2011-01-24 o 12:06 |
|
|
|
#4738 |
|
Rozeznanie
|
chcialam byc kocham tą książkę ![]() Naughty_ dziękuję <3 'She needed an angel to love And no one sent her an angel. Potrzebowała pokochać anioła I nikt jej go nie zesłał.'
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
|
|
|
#4739 |
|
Raczkowanie
|
- czuj się okradziona Maleńka
czasami jest bolesna, niebezpieczna i nie pozwala spać po nocach. mimo tych skutków ubocznych, będę Cię kochać! na mój zły humor nie potrzeba wiele, wystarczy Twój uśmiech i zatroskany wzrok. czasami wrażenie, że na siebie nie zasługujemy, ale zawsze jesteśmy razem - i to jest piękne. miłośc to nie tylko cukierkowe teksty, szczęście i przytulanie, to też obowiązki - boisz się ich? trzymasz mnie za rękę i jesteś obok - nie zdajesz sobie sprawy, jak to jest dla mnie ważne. wstydzimy się uczuć, niewłaściwie. to nic wstydliwego, one po prostu są.
|
|
#4740 |
|
Zakorzenienie
|
caroline060, parala
![]() moje oczy przestały błyszczeć i nie czuję gorąca na myśl o Tobie. seks w plastikowych siatkach. nie podążaj za mną bo się zgubisz. a teraz, a teraz zakochaj się we mnie na serio. twoje porażki z sobą, to nie jest mój problem.
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:41.

. 

gdzies była ?)SparklyAngel,Paralogicz na, otojest, grise, Asiss, Toogehter, ZakreconaNaMaxa,Viper19,l atin,siatkarka18(
Czy Wyście powariowały?
Dziękuję
kocham Was!