|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
co z tym całowaniem?
Witajcie drogie wizażanki. Założyłam ten wątek , ponieważ mam problem. ;(
Mam 18 lat i umawialam sie juz z wieloma chlopakami. Jednak nigdy nie bylo to nic powaznego. Teraz poznałam kogos absolutnie wyjątkowego. Ale mam problem... z całowaniem sie Nie mam nawet z kimo tym porozmawiac , ale wydaje mi sie ,ze nie umiem sie calowac! Wiele z was pewnie napizse ,ze to samo wyjdzie itp. Ale intersuje mnie instruktaż . Proosze napiszcie mi krok po kroku jak to robicie , bo jestem zalamana. Chodzi o to ,że najpierw sie muskamy , wchodzi język , ale co dalej >? U mnie nic. Od zawsze tak bylo , ale od zawsze również zauważałam ,ze chłopak oczekuje czegoś więcej , kiedyś czytałam o "ślimaku" o co w ogole chodzi ? Wiem ,ze to dla was pewnie bardzo dziwne , ale naprawde mam problem ;( Jeśli wród was jest jakas odwazna ,która moglaby mi opisać swoją taktyke całowania bylabym baardzo wdzieczna... |
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: co z tym całowaniem?
prowokacja czy coś?
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Pocałunek głęboki
Usta kochanków splatają się, języki toczą "walkę": który głębiej wsunie się w usta drugiej osoby. To pocałunek świetny podczas stosunku. Na początek gry wstępnej, według seksuologa Theodora van de Velde, jest zbyt gwałtowny. Ten holenderski lekarz doradza delikatniejsze, choć też podniecające warianty: kiedy na przykład kobieta koniuszkiem swojego języka dotyka języka kochanka i wycofuje się szybko, jakby chciała, by ją gonił. Pocałunek intensywny Odmiana pocałunku głębokiego. Tu już jednak idziemy na całość: gryziemy się, mocujemy językami. Mocno, szybko, żarliwie... Pocałunek motyla Odbywa się bez... udziału ust. Konieczne są natomiast do niego długie rzęsy. Jeśli masz wątpliwości, czy twoje są wystarczająco długie, doklej sztuczne (np. karnawałowe, wykonane z piórek). Pochylasz twarz nad ciałem kochanka, na tyle blisko, by twoje rzęsy dotykały jego skóry. I mrugasz szybko powiekami. Wrażliwe na ten rodzaj dotyku są też partie twarzy. To przyjemne doznanie, dowiedz się jednak wcześniej, czy twój ukochany przypadkiem nie cierpi na łaskotki! Pocałunek ruchomy Przy tej pieszczocie to kobieta jest stroną aktywną. Chwytasz delikatnie ustami dolną wargę kochanka i wciągasz ją do ust, ssąc przy tym lekko. Watsjajana, autor traktatu "Kamasutra", zachęca kobiety do takich pocałunków, gdyż wyjątkowo pobudzająco działają na mężczyzn. Pocałunek spinający Otwierasz w nim usta w taki sposób, jakbyś chciała zjeść dorodną truskawkę. Wargami otaczasz i chwytasz usta kochanka, po czym zaciskasz je coraz mocniej, obejmując niczym gorącą obręczą. Pocałunek prowokujący Zdaniem Watsjajany pocałunek dozwolony jest nawet w miejscach publicznych, ale tylko w takich, w których nikt specjalnie nie zwróci na was uwagi. We współczesnym świecie do pocałunków prowokujących nadaje się teatr, kino, koncert. Najlepiej, by stroną aktywną był mężczyzna. Podchodzi on ukradkiem do kobiety i znienacka (!) składa pocałunek na najmniejszym palcu jej dłoni. Dopuszczalne jest też ssanie i lizanie! To perwersyjna pieszczota, ale wyjątkowo mocno działająca na zmysły. Pocałunek wyciśnięty Jedno z kochanków palcami (wskazującym i kciukiem) dotyka dolnej wargi drugiego. Lekko naciskając, rozwiera palce, jakby chciało rozciągnąć wszerz wargę partnera. Na tym "podłożu" składa intensywny pocałunek. Wygląda to tak, jakby chciało się odcisnąć pieczęć na kartce papieru. Dla dodania pieprzyku oraz zwiększenia intensywności doznań możesz w trakcie wyciskania pocałunku nieco wysunąć koniuszek języka i przeciągnąć nim po wargach mężczyzny, lekko je zwilżając. Pocałunek frywolny To zabawa dla miłośników hazardu. Zakładacie się, że to z was, które pierwsze ustami uchwyci dolną wargę partnera, wygrywa. Ustalcie wcześniej, co jest wygraną. Może to być na przykład... usługa seksualna. Ten, kto wygra, będzie odbiorcą pieszczot, a druga strona będzie ze wszystkich sił spełniała wszystkie zachcianki zwycięzcy. Perspektywa tak rozkosznej nagrody zagrzeje was do długiej i namiętnej walki. Inaczej nie da się opisać
Edytowane przez 3asiex Czas edycji: 2011-01-23 o 19:22 |
|
|
|
|
#4 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już widzę jak mój TŻ podbiega i całuje mnie po palcach. A co do tematu to nie myśl o głupotach tylko całuj! |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=8LAmK...eature=related
Tu masz wszystko pokazane. Mam nadzieje , że masz 18 lat edit: piszesz , że masz 18 lat , to sobie oglądnij
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Myślę, że gdyby autorka wątku tak do razu wyskoczyła z językiem to nie jeden by się wystraszył
"Piękno kobiety nie przejawia się w ubraniach, które nosi, w jej figurze lub sposobie w jaki układa włosy. Piękno kobiety musi być widoczne w oczach, ponieważ są one drzwiami do jej serca – miejsca gdzie mieszka miłość." - Audrey Hepburn |
|
|
|
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Potraktowałaś to jako materiał instruktażowy? ![]() Jestem pewna, że to drugie to facet, widać to trochę później, jak bardziej pokazuje twarz, widać ślady po zaroście, poza tym całuje w taki męski sposób
"Piękno kobiety nie przejawia się w ubraniach, które nosi, w jej figurze lub sposobie w jaki układa włosy. Piękno kobiety musi być widoczne w oczach, ponieważ są one drzwiami do jej serca – miejsca gdzie mieszka miłość." - Audrey Hepburn |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale ten filmik tak mi się podobał , tak się z kumpelami zachwycałam , że ta para tak namiętnie to robi. A teraz moje wyobrażenia o ich pięknym , namiętnym związku legły w gruzach
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pocałunek bardzo namiętny, ale jak na początek trochę zbyt śmiały... do takiego doszłam po tygodniach praktyk Czemu zaraz legło w gruzach? To piękny, namiętny związek dwóch facetów
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Jak odtworzyć ten filmik?
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
bo to filmik od lat 18
trzeba się logować zaraz zapodam jakich inny link ![]() ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=mQrQp...eature=related może to pójdzie ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=mQrQp...eature=related może to pójdzie - powinno być ok |
|
|
|
|
#14 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#15 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakiekolwiekOczywiście z szacunkiem do każdego związku homoseksualnego |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
Ja też
Wolę bardziej głębokie, lecz subtelniejsze pocałunki
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz ja też nie. Ale jak nie zaznałam kiedyś tej przyjemności jak całowanie. To mi się ten filmik podobał. A i autorka może jakieś wiedzy zaczerpnie. Edytowane przez Mary Louu Czas edycji: 2011-01-23 o 20:35 |
|
|
|
|
#18 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A może to jest bardzo męska dziewczyna ze śladami po zaroście?
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poszło. matko jak sie to ogląda to dziwne jakieś.
|
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak pomyślę że goliła wcześniej brodę aby mogła się namiętnie całować to ![]() ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- a jeszcze dziwniejsze , że to chyba dwóch chłopów |
|
|
|
|
|
#21 | |
|
Zakorzenienie
|
Tez wolę takie głębsze
w zaciszu domowym nie koniecznie ![]() Cytat:
![]() potem tak obliże chłopaka a on pomyśli "wtf??"
|
|
|
#22 |
|
Raczkowanie
|
A do autorki wątku, nie musisz od razu całować się tak jak w tym filmiku, za pierwszym razem może to wyjść trochę łagodniej i subtelniej. Poza tym facet pokaże Ci co i jak i trochę Cię nakieruje. Zobaczysz, że szybko się nauczysz
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
O proszę bardzo do dla autorki - dla początkujących
, fakt po angielsku ale myślę że tłumacza nie trzeba http://www.youtube.com/watch?v=rllPbRRYPM4 |
|
|
|
|
#24 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Głębiej jest o wiele przyjemniej! A subtelniej, czyli tak miękko, głęboko, ale wciąż namiętnie - no nie wiem jak to opisać
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myślę że dla pocztakujących w sam raz A ogólnie mam pytanie do autorki wątku - całowałaś się już czy jeszcze nie? w sensie całowałaś się ale jakoś nie bardzo wyszło? czy w ogóle tego nie robiłaś? bo z 1 postu nie wynika jednoznacznie ....
|
|
|
#26 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
Ja lubie ten filmik, tak z przymrużeniem oka
![]() http://www.youtube.com/watch?v=j_agoWlC97c |
|
|
|
|
#28 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To mi nawet przez myśl nie przeszłoJak dla mnie obaj to faceci, męskie rysy, męskie całowanie...
|
|
|
|
|
#29 |
|
Zadomowienie
|
Ja w ogóle nie lubię się całować. Nie sprawia mi to przyjemności, nie jest złe, ale poprostu takie jałowe. Nie lubię jak ktoś się ślini- wtedy to jest obrzydliwe. Jak już to lubie delikatne pocałunki
|
|
#30 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:18.

Nie mam nawet z kimo tym porozmawiac , ale wydaje mi sie ,ze nie umiem sie calowac! Wiele z was pewnie napizse ,ze to samo wyjdzie itp. Ale intersuje mnie instruktaż . Proosze napiszcie mi krok po kroku jak to robicie , bo jestem zalamana. Chodzi o to ,że najpierw sie muskamy , wchodzi język , ale co dalej >? U mnie nic. Od zawsze tak bylo , ale od zawsze również zauważałam ,ze chłopak oczekuje czegoś więcej , kiedyś czytałam o "ślimaku" o co w ogole chodzi ? Wiem ,ze to dla was pewnie bardzo dziwne , ale naprawde mam problem ;( Jeśli wród was jest jakas odwazna ,która moglaby mi opisać swoją taktyke całowania bylabym baardzo wdzieczna... 

już widzę jak mój TŻ podbiega i całuje mnie po palcach.

21.06.2014r.
To mi nawet przez myśl nie przeszło