|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Troszkę moich makijaży:)
Witam serdecznie Wszystkich uzytkownikow wizaz.pl
Załączam pare moich makijazy uzytkowych do oceny Pozdrawiam Katarzyna |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Troszkę moich makijaży:)
witaj,
powinnas zamieścić listy użytych kosmetyków wg regulaminu podoba mi się makijaż nr 2 najbardziej, jest ciekawy, kolorowy. szkoda, żę zbliżenia nie za wiele pokazują... w 1 buźka powinna być zmatowiona, wydaje mi się też, że za wysoko/za blisko nosa prowadzisz cień w wewnętrznym kąciku, tak samo w 3cim makijażu, który jest troszkę przez to za ciężki, ale to są kwestie wykończenia, ogólnie bardzo fajnie ![]() ładne masz modelki ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Maliniarka - dziękuje i dołączę liste kosmetyków
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Makijaże-rewelacja, tylko ten ostatni wydaje sie troche za ciężki, makijaż nr 2 jest naprawde dobry, a dziewczyna na tym zjdeciu strasznie mi przypomina natalie lesz
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
2 to moj zdecydowany faworyt
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Elmoska - dziekuje ślicznie. Lullaby_ml równiez dziekuje i przede wszystkim za konstruktywną krytykę, ktora działa na mnie dopingująco, dzieki Wam wiem ze musze koniecznie popracowac nad wewnetrznym kacikiem, będe o tym pamietała i starła sie bardziej
Ps. Dzis postaram sie jeszcze dodać fotki Buziaki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Dołączam dwa kolejne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1295381144 ten makijaz osobiscie mi sie nie podoba.
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1295381144 tutaj twarz wyglada troche strasznie, ale jest to chyba wina lipnego podkladu i braku pudru. https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1295523609 rzesy posklejane i ta szminka troche ma taki babciny kolor. wydaje mi sie ze to wina slabych kosmetykow ktorych uzywasz.
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Malinka ma racje, ja swoja droga jeszcze zauwazylam ze za duzo cienia dajesz na dolną powieke, w sensie za nisko w stronę policzków z nimi wchodzisz.mam nadzieje ze rozumiesz
![]() Troche poprawek, i bedzie git.PS nowe makijaze dajemy w nowych wątkach, oczywiscie najlepsze na przyszlosc beda zdjecia w trybie Makro i z roznych pesrpektyw;czyli,bokiem,p rzodem,z dolu z gory,oczko zamkniete,otwrarte ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
jak dla mnie za dużo cienia w wewnętrznym kąciku, poza tym ok, makijaż nr 2 bardzo mi się podoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
baardzo ładne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
witam na forum.
![]() przyszedł i Moderator, będzie się działo. ![]() -wewnętrzny kącik-przedobrzony, za dużo kładziesz cienia i zbyt okrągło. powinnaś nakładać mniej i rozcierać granicę, tak by rozmydlić cień. -ustaw dobrze aparat i swoje modelki przodem do obiektywu, w jakimś dobrym oświetleniu. bo teraz mam wrażenie, że te fotki są jak pstryknięte z zaskoczenia. ![]() -czeszemy modelkę do zdjęcia, ![]() ![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1295523609 w tym makijazu nie kumam tej perlistej rozowości na ustach. zapewne miała pasować do cienia, ale nie pasuje... no i ćwiczymy i wstawiamy się na forum pod osąd ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:33.