Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V - Strona 126 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-23, 21:25   #3751
ekomonika
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V

caate - jej ile ty wiesz ! co tu tak cicho ? Dziewczyny, odzywać się !
ekomonika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 21:29   #3752
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

nie zjem juz parowki nigdy oja czytalam z czego sa zrobione masakra z oczu z grzebienia koguta oja z pazurow mmmmm...
Stary 2011-01-23, 21:34   #3753
marthaaa
Raczkowanie

A ja jem czasem parówki-berlinki, nie obchodzi mnie, czy są tam wymioty, świńskie genitalia czy kurze pazury. Gdybym miała na to patrzeć - we WSZYSTKIM mogą być takie rzeczy. W piwie można znaleźć mysz, a do Kubusia podobno mielą szczury Jeśli idziemy dalej tym tropem - nie powinnam wychodzić z domu, bo za rogiem na ulicy może mnie przejechać samochód, tak? Bez przesady...

Zdania na temat olejku są podzielone na wizażu, niektóre dziewczyny podobno dodają cytrynę, żeby nie przyciemniał.

Moja miłość : Juan Martin Del Potro
marthaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 21:41   #3754
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marthaaa Pokaż wiadomość
Caate, ile Ty robisz z włosami Mnie to nie stać i nie mam czasu, żeby takie rzeczy robić. Ja nie mam kręconych, tylko proste, a moja pielęgnacja ogranicza się do odżywki codziennie, maski 3 razy w tygodniu no o szamponie codziennie chyba wspominać nie muszę, używam też serum artego feel and shine (taki tańszy bardzo dobry zastępnik kryształków z alfaparfu) i kremu/sprayu do prostowania,to wszystko Chciałam ostatnio zainwestować w Amlę, bo mnie zainspirowałyście Włosy czeszę grzebieniem, nie używam gumek, bo nie noszę kitka, a ostatnio sypiam w mokrych Zazdroszczę Ci takiej determinacji do dbania o nie tak bardzo
A co do różu-chętnie zobaczę makijaż, ja również chwalę ten róż, ale tak, jak mówiłam, miałam odcień 15 i on jest bardzo różowy, a taki brąz ciekawie wyglądać może. Interesuje mnie jeszcze odcień 95-Rose de jaspe, ale wydaje mi się, że ładniej by wyglądał na opalonej osobie o ciemnej karnacji, a nie na mnie

Blondyneczko, powodzenia w dalszej edukacji Córci Oby już zawsze wołała.

Magne, nie oglądaj, bo jeszcze w anoreksję nam popadniesz ]

Snow, róże Lovely są w Rossmanach ?
tak

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
a co z tym olejem rycynowym przyciemnia wlosy ???
czytałam wiele razy, że tak

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 21:44   #3755
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
o rany pamiętam jak kiedyś obejrzałam film z czego robione są parówki... żałuję do dziś

Dzięki a co do szamponów to najlepszy najprostszy, żeby dobrze oczyszczał i nie przeciążał włosków Za to odbić sobie można i trzeba w dobrej masce raz na jakiś czas i odżywce co mycie
no dokladne, ze tanie to nie znaczy ze zle, ma myc i takie jest jego zadanie i wlasnie ja odbijam na maskach
Cytat:
Caate, ile Ty robisz z włosami Mnie to nie stać i nie mam czasu, żeby takie rzeczy robić. Ja nie mam kręconych, tylko proste, a moja pielęgnacja ogranicza się do odżywki codziennie, maski 3 razy w tygodniu no o szamponie codziennie chyba wspominać nie muszę, używam też serum artego feel and shine (taki tańszy bardzo dobry zastępnik kryształków z alfaparfu) i kremu/sprayu do prostowania,to wszystko Chciałam ostatnio zainwestować w Amlę, bo mnie zainspirowałyście Włosy czeszę grzebieniem, nie używam gumek, bo nie noszę kitka, a ostatnio sypiam w mokrych Zazdroszczę Ci takiej determinacji do dbania o nie tak bardzo
A co do różu-chętnie zobaczę makijaż, ja również chwalę ten róż, ale tak, jak mówiłam, miałam odcień 15 i on jest bardzo różowy, a taki brąz ciekawie wyglądać może. Interesuje mnie jeszcze odcień 95-Rose de jaspe, ale wydaje mi się, że ładniej by wyglądał na opalonej osobie o ciemnej karnacji, a nie na mnie

Blondyneczko, powodzenia w dalszej edukacji Córci Oby już zawsze wołała.

Magne, nie oglądaj, bo jeszcze w anoreksję nam popadniesz ]

Snow, róże Lovely są w Rossmanach ?
u mnie to rutyna, baardzo pragne dlugich wlosow, ja zrobie wszystko naprawde! a to osiagne
mam hopla na punkcie, wiem ze trzeba wszystko z umiarem, ale wiem, jak prostymi czynnosciami mozna sparpac sobie wlosy, dlatego od podstaw zaczyna, glupie czesanie, tak mi zniszczylo wlosy, ze wiecej nie pozwole
tez nie mam pieniedzy, specjalnie pracuje na siebie, zeby kupic takie maski, wszystko co do wlosow kupuje, to z przemyslenia, nie ma ze cos lapie bo w promocji, wlosy to nie promocja, czytam, patrze na kwc, na sklad i dobieram do swoich wlosow i widze efekty, nigdy nie mialam tyle baby hair i dla mnie to relaks moc zadbac o wlosy, ja to lubie, to samo paznokcie, czy makijaz. wracam ze szkoly/pracy/miasta pierwsze co robie zmywam nazynia i ide myc wlosy, dopiero wieczorem sie kapie i wtedy splukuje maski, staram sie trzymac min.1h chociaz wiem, ze niektore np.stapiz wystarczy te 30min i efekt ten sam co po 1h i wiecej. zalezy od maski, wlosow, trzeba testowac i obserwowac
Cytat:
a co z tym olejem rycynowym przyciemnia wlosy ???
olej rycynowy nie zrobi Ci odrazu brazowych wlosow,nie boj sie, jakby tak przyciemnijl to brunetki by farby nie stosowaly LEKKO i to czasami, po dluzszym stosowaniu nakladasz przed mycie na pare h, nie trymasz tak dlugo jak amli czy kokosowego, bo rycyna zbyt dlugo przesuszy tak jak nafta. dla blondynek mozna dodac cytryny, wtedy napewno nie przyciemni

Cytat:
Napisane przez ekomonika Pokaż wiadomość
caate - jej ile ty wiesz ! co tu tak cicho ? Dziewczyny, odzywać się !
malo wiem, skoro ciagle zapuscic nie moge

Cytat:
nie zjem juz parowki nigdy oja czytalam z czego sa zrobione masakra z oczu z grzebienia koguta oja z pazurow mmmmm...
ja lubie parowki, nie czytam tego i nie wyobrazam sobie ze parowka z indyka jest z koguta, nie uwierze w to ile by musialo byc tych kogutow ale masz racje, to jest swinstwo, robione z roznych odpadow niestety... eh chyba tez tego nie tkne juz

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2011-01-23 o 21:46
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 21:46   #3756
bita smietana
Zakorzenienie

Dziewczyny, skoro znacie się tak bardzo na włosach, może mi odpowiecie, będę bardzo wdzięczna

Przez dług czas moje włosy się kręciły (coś w stylu tego co widzimyna zdjęciu Snow, tylko były krótsze). Długo je prostowałam, w końcu odstawiłam prostownicę i suszarkę, suszę co kilka dni, stosuję łagodne produkty itd. Wygląd znacznie się poprawił

Niestety obcięłam włosy (coś w stylu fryzury Marthy, ale bez grzywki), no i teraz są już do ramion i są całkowicie proste A miałam nadzieję, że kiedy będą odrastały powstaną ładne fale, może wiecie co robić źle? Może złe cięcie albo po prostu moje włosy są proste?

Żałuję, że je skróciłam...

Marthaaa
, zgadzam się z Tobą co do jedzenia, czasem ludziom odbija jeśli chodzi o obawę przed jedzeniem, boją się parówek, a kupują pasztet drobiowy, który ma 4% mięsa

Blondyneczka, szampon chyba raczej oczyszcza, nie da wielkiego nawilżenia, poszukaj dobrych odżywek

olejku rycynowego używam do wzmocnienia i przyciemienia brwi i rzęs i mam głęboką nadzieję, że działanie przyciemniające nie jest mitem
Stary 2011-01-23, 21:50   #3757
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
A ja jem czasem parówki-berlinki, nie obchodzi mnie, czy są tam wymioty, świńskie genitalia czy kurze pazury. Gdybym miała na to patrzeć - we WSZYSTKIM mogą być takie rzeczy. W piwie można znaleźć mysz, a do Kubusia podobno mielą szczury Jeśli idziemy dalej tym tropem - nie powinnam wychodzić z domu, bo za rogiem na ulicy może mnie przejechać samochód, tak? Bez przesady...

Zdania na temat olejku są podzielone na wizażu, niektóre dziewczyny podobno dodają cytrynę, żeby nie przyciemniał.
i tu masz swieta racje
jedzenie i tak jest szkodliwe, sama uwielbiam parowki i robic z nich hot dogi, ale dochdoze do wniosku, ze to co mozna odpuscic sobie, jest takie pewne, ze to niezbyt zdrowe to nie jesc codziennie, tylko od czasu do czasu. najgorsze jest to, ze w przedszkolach, jak moja mam gotuje, to parowka to norma i inne swinstwa, chociaz moja mama dala zakaz rybie pandze, jakims kurczakom cwiartkom chyba, parowkom, nie ugotuje tego
Stary 2011-01-23, 21:52   #3758
Talullah
Wtajemniczenie

Caate - w sumie to mialas racje, wiedzialam o tym wszystkim ale zawsze milo mi sie Ciebie czyta no i a moze dowiedzialabym sie czegos nowego

No wiec tak - co do zakwaszania sie zgodze - kiedys zakwaszalam ale teraz nie chce mi sie tego robic, nie wiem czy powroce.

Co do spania w mokrych - moje wlosy chyba jakies dziwne sa poniewaz gdy spalam w mokrych to byly o wiele o wiele o wiele - 10000 razy ladniejsze niz teraz gdy sypiam w suchych. Wiec wracam do spania w mokrych zaczynajac od dzis Oczywiscie wczesniej nakladam odzywke nawilzajaca bez splukiwania.

Z kosmetykow sie zgodze - fakt, wlosy krecone maja inna strukture, bardziej porowata i ja zawsze, ale to zawsze wybieram kosmetyki nawilzajace.

Lakieruje wlosy - nie umiem bez tego zyc, ale jakos nic im sie nie dzieje.

Co do cieniowania tez sie nie zgodze - moje wlosy gdy sa pocieniowane staja sie automatycznie lzejsze, lepiej sie ukladaja, ja mam takie uczucie "lekkiej glowy" co uwielbiam
No i moje koncowki sa w stanie swietnym. Nigdy nie zauwazylam u siebie zniszczonych koncowek, zaden fryzjer nie zwrocil mi na to uwagi, wrecz przeciwnie - zawsze chwalili kondycje wlosow wiec moim zdaniem to bzdura ze wlosy pocieniowane sie bardziej niszcza.

Ogolnie to chcialabym miec w sobie tyle samozaparcia co Ty bo moja pielegnacja to moze 1/5 tego co robisz

Chcialabym przede wszystkim byc systematyczna w nakladaniu masek. Mam nadzieje ze jak dojdzie himalaya to bede regularna

Cos mnie glowa rozbolala Bardzo
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 21:56   #3759
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
Dziewczyny, skoro znacie się tak bardzo na włosach, może mi odpowiecie, będę bardzo wdzięczna

Przez dług czas moje włosy się kręciły (coś w stylu tego co widzimyna zdjęciu Snow, tylko były krótsze). Długo je prostowałam, w końcu odstawiłam prostownicę i suszarkę, suszę co kilka dni, stosuję łagodne produkty itd. Wygląd znacznie się poprawił

Niestety obcięłam włosy (coś w stylu fryzury Marthy, ale bez grzywki), no i teraz są już do ramion i są całkowicie proste A miałam nadzieję, że kiedy będą odrastały powstaną ładne fale, może wiecie co robić źle? Może złe cięcie albo po prostu moje włosy są proste?

Żałuję, że je skróciłam...

Marthaaa
, zgadzam się z Tobą co do jedzenia, czasem ludziom odbija jeśli chodzi o obawę przed jedzeniem, boją się parówek, a kupują pasztet drobiowy, który ma 4% mięsa

Blondyneczka, szampon chyba raczej oczyszcza, nie da wielkiego nawilżenia, poszukaj dobrych odżywek

olejku rycynowego używam do wzmocnienia i przyciemienia brwi i rzęs i mam głęboką nadzieję, że działanie przyciemniające nie jest mitem
a puszcza sie?
wlos zeby sie krecil, potrzebuje nawilzenia, nie czesania szczotka/grzebieniem jak wyzej pisalam, bo prostujesz jego strukture, a zostawic do wyschniecia naturalnie wlosy. jezeli ja przeczesze wlosy mokre po umyciu, uzyje do tego suszarki, niewazne czy na poczatku tylko podsusze czy na koncu, wlosy mam prawie proste, sciecie tez ma wplyw na ich ukladanie, loki lepiej sie kreca wycieniowane, ja mam tak wycieniowane na 2-3cm i to im wystarcza, kreca sie jak szalone
Stary 2011-01-23, 22:01   #3760
snowhitee
Zakorzenienie

Najlepsze cięcia dla włosów kręconych to ponoć delikatny trójkąt z tyłu lub literka "U" Ja mam ścięte właśnie w delikatny trójkąt

Dbam o siebie

Stary 2011-01-23, 22:04   #3761
_Alessandra
Zakorzenienie

Dobry Wieczór Piękności
Całe szczęście, że dziś Tż przyszedł do mnie, bo chociaż trochę się rozluźniłam i pouśmiechałam i powygłupiałam, bo w domu to taka atmosfera grobowa, mama na tabletce uspokajającej jest, właśnie zasypia..W ogóle taka rozkojarzona dzisiaj chodzi, albo siedziała, niby oglądała Tv a tak naprawdę patrzyła się w jeden punkt, od rana ludzie do niej też dzwonili, czy to prawda,czy nie plotka itd., jej różni znajomi itp. też męczące..Szkoda mi jej, bo się podłamała..Chociaż w sumie się nie dziwię..
A tak ogólnie to właśnie oglądam Dr.House'a i będę Was nadrabiać

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 22:06   #3762
ekomonika
Zakorzenienie

Ja lecę na kości, pa
Moja koleżanka kocha Biebera . Do jutra jej przejdzie.
Stary 2011-01-23, 22:07   #3763
marthaaa
Raczkowanie

Bita śmietana, ja znam bardzo dużo osób, którym krótkie włosy się nie kręcą, a dłuższe już tak, więc może to to

Stary 2011-01-23, 22:09   #3764
Talullah
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
a puszcza sie?
wlos zeby sie krecil, potrzebuje nawilzenia, nie czesania szczotka/grzebieniem jak wyzej pisalam, bo prostujesz jego strukture, a zostawic do wyschniecia naturalnie wlosy. jezeli ja przeczesze wlosy mokre po umyciu, uzyje do tego suszarki, niewazne czy na poczatku tylko podsusze czy na koncu, wlosy mam prawie proste, sciecie tez ma wplyw na ich ukladanie, loki lepiej sie kreca wycieniowane, ja mam tak wycieniowane na 2-3cm i to im wystarcza, kreca sie jak szalone
A ja nawet jak przeczesze mokre po umyciu czy uzyje suszarki to mam tak samo krecone jakbym nie suszyla I niewazne czy susze calosc czy troszke pod koniec

Ja mam scieniowane tak ze najkrotsze mam do poczatku ucha czyli dosc drastycznie. Ale naprawde jak ich nie mam pocieniowanych to skaranie boskie, spinka mi sie nie zamyka.

Snowhite - co zrobic gdy ten filmik laduje mi sie tylko do pewnego momentu, dokladnie do 1 minuty i 40 paru sekund i dalej za chiny nie idzie? Odswiezanie nie pomaga a bardzo bym go chciala obejrzec

Edytowane przez Talullah
Czas edycji: 2011-01-23 o 22:15
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 22:16   #3765
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Caate - w sumie to mialas racje, wiedzialam o tym wszystkim ale zawsze milo mi sie Ciebie czyta no i a moze dowiedzialabym sie czegos nowego

No wiec tak - co do zakwaszania sie zgodze - kiedys zakwaszalam ale teraz nie chce mi sie tego robic, nie wiem czy powroce.

Co do spania w mokrych - moje wlosy chyba jakies dziwne sa poniewaz gdy spalam w mokrych to byly o wiele o wiele o wiele - 10000 razy ladniejsze niz teraz gdy sypiam w suchych. Wiec wracam do spania w mokrych zaczynajac od dzis Oczywiscie wczesniej nakladam odzywke nawilzajaca bez splukiwania.

Z kosmetykow sie zgodze - fakt, wlosy krecone maja inna strukture, bardziej porowata i ja zawsze, ale to zawsze wybieram kosmetyki nawilzajace.

Lakieruje wlosy - nie umiem bez tego zyc, ale jakos nic im sie nie dzieje.

Co do cieniowania tez sie nie zgodze - moje wlosy gdy sa pocieniowane staja sie automatycznie lzejsze, lepiej sie ukladaja, ja mam takie uczucie "lekkiej glowy" co uwielbiam
No i moje koncowki sa w stanie swietnym. Nigdy nie zauwazylam u siebie zniszczonych koncowek, zaden fryzjer nie zwrocil mi na to uwagi, wrecz przeciwnie - zawsze chwalili kondycje wlosow wiec moim zdaniem to bzdura ze wlosy pocieniowane sie bardziej niszcza.

Ogolnie to chcialabym miec w sobie tyle samozaparcia co Ty bo moja pielegnacja to moze 1/5 tego co robisz

Chcialabym przede wszystkim byc systematyczna w nakladaniu masek. Mam nadzieje ze jak dojdzie himalaya to bede regularna

Cos mnie glowa rozbolala Bardzo
czym zakwaszalas? mialas odzywki o tym ph, czy jakies inne produkty? sama czegos takiego poszukuje, ale ciezko o to...
dlatego, kazdy wlos jest inny i metodom prob i bledow trzeba dojsc do tego ktos ma wlosy krecone i grube, ktos ma cienkie i krecone i juz inna fryzure dobieramy. ja np nienawidze, meic tak wycieniowanych jak ty, Ty nienawidzisz miec tak slabo jak ja mam kazdy wlos jest inny, ma przede wszystkim inny skret, dlugosc tez gra swoja role wiele kobiet, woli krecone wycieniowane, ja w takich wygladam niekorzystnie po prostu, a moje wlosy mnie draznia i u mnie sprawdza sie, ze przy im mniej wycieniowane wlosy, tym mniej sie niszcza, jak mialam wycieniowane same skracaly sie z dlugosci. sa osoby, ktorych nie dotyka problem rozdwojonych koncowek, widocznie masz dobre geny i od lat dobrze sie odzywiasz, moze malo prostowalas i nie dotyka Cie ten problem, wiec na cieniowane jak najbardziej mozesz sobie pozwolic i nie dziwie Ci sie, do ksztaltu twarzy jak najbardziej Ci pasuja, stad tez lepsze masz samopoczucie majac je tak sciete.
Ty mnie lubisz czytac, a ja Ciebie, dobre jestesmy

jezeli nei jestem systematyczna, widze ze mniej mi sie wlosy kreca, sa brzydsze po prostu, wiec samo mnie zmusza do tego, bo lubie miec ladne wlosy, miec swiadomosc, ze staram sie o nie

dobre lakiery, tzn. nie musza byc drogie, (sama mam z welli ten do imponujaca objetosc i uwielbiam go, ale tylko przy wyprostowanych czy na imprezy uzywam) nie kitowanie ich na wlosach, nie bedzie niszczyc bardzo, skoro nawilzasz, wiec nie masz co sie przejmowac, wszystko z glowa trzeba robic.

i rowniez mam tak, pojde spac w mokrym mam super loki, pozostawiam do wyschniecia, szybko sie rozprostowuja i rano sa fale a nie sprezynki jeszcze nie doedukowalam sie od czego to moze zalezec

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2011-01-23 o 22:19
Stary 2011-01-23, 22:18   #3766
bita smietana
Zakorzenienie

Dzziękuję, wiedziałam, że mogę na Was liczyć
Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
a puszcza sie?
Od kiedy odstawiłam prostownicę i suszarkę nie puszą się.
Może faktycznie to jest kwestia grzebienia? Umyję rano i będę ugniatała zamiast czesać. Tęsknię za kręconymi!

Cytat:
Najlepsze cięcia dla włosów kręconych to ponoć delikatny trójkąt z tyłu lub literka "U" Ja mam ścięte właśnie w delikatny trójkąt
Moje muszą jeszcze sporo podrosnąć, dopiero potem będę myślałą o jakimś konkretnym cięciu. Och, gdyby ten czas mógł lecieć szybciej!

_Alessandra dobrze, że jesteś wsparciem dla mamy Na pewno jest w ogromnym szoku.

Cytat:
Bita śmietana, ja znam bardzo dużo osób, którym krótkie włosy się nie kręcą, a dłuższe już tak, więc może to to
Mam nadzieję, czas nad nimi popracować

Talullah
, ja mam falowane a nie typowo kręcone, pewnie dlatego tak ciężko mi je odzyskać W sumie nie narzekam, w zależności od upodobań mogę mieć proste albo kręcone bez nadmiernego obciążania włosów

Edytowane przez bita smietana
Czas edycji: 2011-01-23 o 22:21
bita smietana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 22:18   #3767
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
A ja nawet jak przeczesze mokre po umyciu czy uzyje suszarki to mam tak samo krecone jakbym nie suszyla I niewazne czy susze calosc czy troszke pod koniec

Ja mam scieniowane tak ze najkrotsze mam do poczatku ucha czyli dosc drastycznie. Ale naprawde jak ich nie mam pocieniowanych to skaranie boskie, spinka mi sie nie zamyka.

Snowhite - co zrobic gdy ten filmik laduje mi sie tylko do pewnego momentu, dokladnie do 1 minuty i 40 paru sekund i dalej za chiny nie idzie? Odswiezanie nie pomaga a bardzo bym go chciala obejrzec
o kurcze nie wiem dlaczego może kliknij jeszcze w "videos" zaznaczone czerwonym kółkiem i to coś pomoże? Mi dziś odtworzył się ładnie cały film

Dbam o siebie

Stary 2011-01-23, 22:25   #3768
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
ja tez tak mam ,delikatne U i lekko wycieniowane, widac to u mnie na zdj musze je zakutalizowac, trzbe ajkies foty cyknac
Cytat:

to masz typowe sprezynki, ja mam loki, poddatne na ukladanie, zapewne jakbys wyprostowala wlosy, to przy wilgoci by Ci sie skrecily, mi nie. roznia sie nasze wlosy struktura baaardzo, Ty szczegolnie musisz nawilzac, dobrze ze o to dbasz, bo masz geste wlosy z tego wynika, ja mam cienkie
Stary 2011-01-23, 22:28   #3769
loluska
Zakorzenienie

Cytat:
oo a jaki masz kolor? Ja kupiłam ci cinnamon lady taki różowo-brzoskwiniowy jest Nie mogłam się na kolor zdecydować wszystkie takie piękne były

A foto w loczkach już wstawiam, musiałam trochę nadprostować grzywkę i włosy u nasady przy przedziałku żeby jakoś wyglądać

ja zajrzę dopiero wieczorem bo muszę zejść z kompa

śliczny av

przykro mi

ok już wklejam włoski też pokaże ale to za tydzien dopiero

świetne spodnie a te w Cubusie to jakie były? Takie może zwykłe rurki bez udziwnien?

Uciekam teraz do teścia, odebrać psa, bo został wczoraj na noc u niego

boskie loki wyrzuć prostownicę! boziu nie niszcz takiego cuda włosy jak u laleczki

_Alessandra

przykro mi z powodu szefa mamy

marthaaa
śliczny av a co do twojego samopoczucia, to życie jest za krótkie żeby tracić je na zamartwianie i smutek głowa do góry

Talullah
co do masażu to jeszcze wiele mi brakuje do doskonałości, dopiero początki ale pracuję dzięki za info od prawnej strony odnośnie tych wizyt niepełnoletnich dziewczyn, dziwiło mnie to właśnie dlaczego tak jest, no ale jak widać nie wszędzie i swoją droga dobrze

Dziewczyny które chore, zdrówka Ja zaraz wskakuję do łóżeczka, coś mnie wysypało, chyba tak przed @ i taki brzuch mam wielki masakra.... dobranoc

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 22:31   #3770
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
boskie loki wyrzuć prostownicę! boziu nie niszcz takiego cuda włosy jak u laleczki

_Alessandra

przykro mi z powodu szefa mamy

marthaaa
śliczny av a co do twojego samopoczucia, to życie jest za krótkie żeby tracić je na zamartwianie i smutek głowa do góry

Talullah
co do masażu to jeszcze wiele mi brakuje do doskonałości, dopiero początki ale pracuję dzięki za info od prawnej strony odnośnie tych wizyt niepełnoletnich dziewczyn, dziwiło mnie to właśnie dlaczego tak jest, no ale jak widać nie wszędzie i swoją droga dobrze

Dziewczyny które chore, zdrówka Ja zaraz wskakuję do łóżeczka, coś mnie wysypało, chyba tak przed @ i taki brzuch mam wielki masakra.... dobranoc
dziękuję pięknie

No nic piękne idę umalować pazury i poczytam cosmopolitan, dziś kupiłam

Dobranoc

Dbam o siebie

Stary 2011-01-23, 22:34   #3771
caate
Zakorzenienie

GG do caate

mi goraczka wraca, wsmaruje balsam do paznokci herba studio i zamykam oczka spac, dobranoc lejdis
Stary 2011-01-23, 22:50   #3772
marthaaa
Raczkowanie

Ja też idę do łózia, ale najpierw do wanny, muszę się ogarnąć, jutro do szkoły

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość

marthaaa

Dziś już lepiej Dziękuję
Przed @ mam dokładnie tak samo... Właśnie mam wysyp i też zawsze wielki brzuch oraz apetyt mega

To dobranoc śliczności, miłego poniedziałku

Stary 2011-01-23, 22:58   #3773
_Alessandra
Zakorzenienie

buahhot - o to jak mi się ten Wax z BF skończy to kupię ten regenerujący I przepiękna bluzeczka!!

marthaa
- dziękuję w imieniu mojego psiaczka I dołączam się do antytalencia jeśli chodzi o biol i chem - u mnie jeszcze dochodzi matma i fizyka czyli ogólnie ścisłe przedmioty Ja chciałam iść na kosmetologię ale również musiałabym być w liceum biol-chem a jestem w technikum hotelarskim, więc trochę nie bardzo podobne Mikrodermabrazja to mi się marzy już od daawna i podobno jest bardzo, bardzo skuteczna U mnie w jednym z najlepszych salonów w mieście jeden zabieg kosztuje 90zł, więc i tak nie jest drogo porównując do np.Wrocławia itd. Ale takich to serię trzeba zrobić a to już koszta są... Ale uzbieram kiedyś, jak Boga kocham uzbieram I tak, to ten Wax z linku, który podałaś. A co do takich stanów "nic mi się nie chce, dajcie mi święty spokój, czekam na wiosnę i nic nie robię" to mam je dość często ostatnimi czasy, to ta pogoda i ta aura, ta szaruga za oknem tak wszystkich przytłacza..I też chętnie poznam na to sposoby..

angelinmyheart
- oj, czasami aż za bardzo byłam wyrozumiała i zbyt dobra, ale to już się skończyło, bo miałam dość i zaczyna się wszystko zmieniać, kiedyś tu to opisywałam w odp. do blondyneczki Ale jeśli chodzi o pracę i dorobienie sobie, to nie mam żadnych pretensji, bo jeśli tylko chce i ma okazję, to ja się bardzo cieszę, bo wiem, że mu potrzebne A mnie ta Papi to zaczarowała

bita smietana - dziękuję bardzo za przepis,na pewno wypróbuję! A czy taki tonik może być używany podczas kuracji retinoidem ? Czy wtedy po prostu stosować w ten dzień w którym się nie smaruję na noc retinoidem? (stosuję co 2 noc). A woda taka zwykła np.mineralna, czy przegotowana?

loluska
- jaki przeuroczy piesek A ostatnie zdjęcie to już w ogóle, piękności, arcydzieło wręcz!

ekomonika - ja akurat kupowałam ją w Anglii na wakacjach jak byłam, i dałam za nią ok.5 funtów Ogólnie w Anglii te produkty Tresemme to wszystkie w okolicach do 5 funtów, także tylko kupować i kupować... A co do gekona - ja też właśnie bardzo takiego chcę, ale muszę poczekać, aż kiedyś z Tż'em zamieszkam... No to też masz ładną kolekcję zwierzątek, bernardyny są piękne!! A jakie mądre..Będziemy czekać!

Talullah - ja często tak mam jak nadrabiam, że albo mnie wywala, albo internet się wyłącza... A OZT, to ostre zapalenie trzustki dobrze rozszyfrowałam? A to przez smażenie można mieć, tak? Dziękuję Ci bardzo Kochana za te punkty retinoidowe Tak, tak właśnie w takim celu Ale jak na razie to jest jeszcze gorzej niż było i raczej mnie to nie cieszy...I tak odczekuję zazwyczaj te 30min. ale nie wiedziałam, że można jeszcze na to coś kłaść i w jakim odstępie czasowym. A co do zdrady - dałam mu jedną jedyną szansę wtedy, choć dochodziłam do tego naprawdę baardzo długo i dużo przemyśleń, bicie się ze sobą i myślami, rozważanie za i przeciw i było mi ciężko ale jednak dałam tę szansę i jak na razie nie miałam nawet najmniejszego powodu do zazdrości i mam nadzieję, że tak będzie nadal, bo on wie, że jak drugi raz to zrobi, to nie ma już do czego wracać. I petycja podpisana, jestem jak najbardziej za!! I również podpisuję się pod słowami marthy

_blondyneczka_ - świetny sposób na naukę korzystania z nocnika!

caate - piękna ta Twoja kicia i tamte kotki również! O kurczę, ale historia, kurczę to się nazywa pech, a tego sąsiada to pewnie w przypływie złości sama chciałabym przejechać najchętniej I dziękuję za zrozumienie

E.J - ja mniej więcej mam swój styl, aczkolwiek nie jest to coś w stylu blogów modowych itd., po prostu wiem, co mi się podoba i co ze sobą pasuje itd. - z tego co widzę po sobie i z wypowiedzi innych, to ubieram się kobieco, aczkolwiek nie bardzo poważnie, chodzi o to, że nie ma efektu "stara maleńka" A co do mamy - z nią to właśnie tak ciężko jest, bo zmienia humory co chwilę i wszyscy w domu mają mieć taki humor jaki ona aktualnie, chore to jest

snowhitee - no to faktycznie, że tak się drą..Ale to tak jak wspomniała angelinmyheart - zależy od wychowania i charakteru

I na razie na tym zakończę,idę zrobić sobie herbatkę i oglądnąć CSI(uwielbiam tego typu seriale i programy, mogłabym oglądać non stop i cały czas z nimi odgaduję te zagadki, Tż to często się śmieje ze mnie, że tak z nimi razem intensywnie myślę nad rozwiązaniem ), a potem jeszcze wpadnę i ponadrabiam

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
Stary 2011-01-23, 23:16   #3774
ekomonika
Zakorzenienie

snow - uwielbiam cosmo... Najnowszy numer to ten z Olą z Tap Madl na okładce ?

---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ----------

_Alessandra - dziękuję Tylko moja Aza zaniedbana bardzo... Ale ona jest już stara, ma z 8 lat i schorowana niestety... O, kolejny pretekst wybrania się do Anglii A zwierzaków fotki kiedyś wstawię Kiedyś
Stary 2011-01-23, 23:25   #3775
agusiownik
Zakorzenienie

już po prysznicu było:
maska na włosy
mycie włosów

odżywka na włosy do spłukiwania
serum na włosy
odżywka w sprayu na włosy
nabłyszczacz na włosy
balsam na ciało
serum do biustu
spray chłodzący na stopy
maseczka błotna na twarz
peeling twarzy
sudocrem na twarz

agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 23:32   #3776
angelinmyheart
Zakorzenienie

snowhitee śliczne masz te loczki. Takie, jak aniołek. I baleriny też świetne.

_Alessandra przykro mi i mam nadzieje, że Twoja mama nie straci pracy.

Talullah dzisiaj byłam u Tż. i widziałam te tabletki, ale taka skomplikowana nazwa, że nie pamiętam, ale z tego co mi mówił to nic mu nie pomagają. Tylko czuje, że ten ból jest taki, jakby uśpiony. W sumie go boli żołądek odkąd zaczął dojrzewać. Jest zapisany do gastrologa, ale dopiero na marzec.

E.J. też muszę iść do dentysty, ale przeciągnę to chyba do marca, bo wtedy dopiero jakąś wypłatę będę miała, bo w lutym prawie nic nie dostanę, a co to dostanę to idzie na urodziny.

_blondyneczka_ mi olej rycynowy nie przyciemnił włosów. Choć ja mam farbowane na brąz, więc może nie zauważyłam.

caate, ale ty dbasz o te włosy, jak nie będzie mnie tak bolała głowa to jeszcze raz sobie poczytam i może uda mi się w końcu wprowadzić nowe zasady.

_Alessandra co do Papi to dzisiaj tak zaczęła mi szczekać na młodego owczarka, że nie dało się jej uspokoić, a podejść to się bała. Mam nadzieje, że jak pojedzie na wystawę to przeżyje lekki szok i się uspokoi z tym.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 23:35   #3777
bita smietana
Zakorzenienie

Zostawiam Was na kilka dni

Jadę zdawać egzaminy i tym razem nie biorę ze sobą komputera Ewentualnie będę Was podczytywać z laptopa TŻta w mieszkaniu, ale pewnie nie będę miała czasu pisać, no i muszę się skupić na nauce
Stary 2011-01-23, 23:41   #3778
ekomonika
Zakorzenienie

Idę przeczytać bajkę bratu, wykąpać się i spać, kolorowych snów
Stary 2011-01-23, 23:52   #3779
agusiownik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
Zostawiam Was na kilka dni

Jadę zdawać egzaminy i tym razem nie biorę ze sobą komputera Ewentualnie będę Was podczytywać z laptopa TŻta w mieszkaniu, ale pewnie nie będę miała czasu pisać, no i muszę się skupić na nauce

agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 01:27   #3780
_Alessandra
Zakorzenienie

I jestem z powrotem

Talullah
- tych psychopatów od tego biednego psiaczka, to już zamknęli, więc petycja zamknięta już Ja to bym wszystkich takich za jaja za przeproszeniem powiesiła noo, jak można być tak okrutnym!!! A jaki masz kolorek tego różu Lovely, bo mnie zachęciłaś tymi policzkami laleczki I co do tej śmierci,to on miał dojeżdżającego do niego lekarza co chwilę, ale jak już z nim zaczęło być tak okropnie, że naprawdę, to on też masaż serca itd.i zmarł w karetce..Przykro mi też z powodu pogrzebu tego kolegi Twojego taty - też wiek wcale nie stary, do tego jak mówisz, że się nie skarżył na zdrowie,okropność, przeraża mnie ta wizja - jesteś a za minutę już cie nie ma....I mam to samo co Ty Talullah, jeśli chodzi o nostalgiczny nastrój i takie przemyślenia..

ekomonika, marthaa, _blondyneczka_ , snowhitee, caate, agusiownik,loluska, angelinmyheart - dziękuję.. marthaa,angelinmyheart też mam ogromną nadzieję, że firma się nie rozpadnie, nie może no, ciągle sobie tłumaczę, że za długo istnieje i za dużo znaczy ta firma, że nie mogą tak o wyrzucić ludzi, mam nadzieję, że się wszystko ułoży.. caate no to faktycznie, kurcze co to się dzieje, że tak nagle ludzie odchodzą....

Donka94
- świetne spodnie!! Sama bym z chęcią takie przygarnęła, jeszcze za taką cenę,bomba! I tak, zgadzam się z tobą, i to jest najgorsze,nie znać dnia ani godziny...Bardzo mi przykro Kochana Ja też straciłam przyjaciela,który był dla mnie jak rodzony brat, zawsze, wszędzie razem, ale to było parę lat temu , w moje imieniny..Ale on się powiesił.. W tym roku skończyłby 20 lat..

E.J
- okropne, naprawdę..Mi też tak bardzo jest ich szkoda,wszyscy na uspokajaczach od lekarza lecą w rodzinie(oprócz dzieci oczywiście..). Tylko jego mama nie chce, ona tak była w nim zakochana, że ona dalej nie wierzy, że on zmarł i wszystkim powtarza, że jej kochany synuś przecież ma przed wylotem do niej przyjść na obiad, przecież ona mu pierożki zrobiła i on na pewno zgłodnieje i przyjdzie a oni po prostu go gdzieś chowają w tym szpitalu...Aż mi się płakać chce jak o tym wszystkim pomyślę, o jego bliskich..A ci synowie, to ja nie wiem, oni byli tak w niego wpatrzeni, on w nich, zawsze razem, we 3 - tatuś i 2 synków..

kobietasukcesu - a żeby to raz, z tym makijażem oczu był problem - czasami to wystarczy mi naprawdę niewiele czasu i mam piękny makijaż na oczkach a czasami się męczę i męczę i szlag mnie jasny trafia i idę właśnie w dobrze wytuszowanych rzęsach i tyle..A najgorzej, to jest z kreskami, jeszcze cienie to nie są upierdliwe, ale kreski zrobić identyczne na obu powiekach to idzie wykitować przed tym lustrem

snowhitee - jakie pięęęękne loczki!!! Czym Ty żeś je zrobiła, zawsze marzę, żeby sobie takie cudeńka na głowie wyczarować

caate
- kuruj się Kochana !! I ile wiadomości na temat włosów Naprawdę się znasz!!

_blondyneczka
_- czyli jednak nauka Małej daje efekty,super!

bita smietana - mamy swoje sprzeczki,kłótnie i średnio się dogadujemy z mamą, ale w takich sytuacjach tamto inne odchodzi na bok i trzeba się wspierać...Trzymam kciuki za zdane egzaminy !!

ekomonika - to jeszcze nie tak źle, jeszcze młodziutka jest! Moja babcia miała kiedyś pudelka, to przeżył 18lat Wstaw,wstaw będę czekać.

angelinmyheart - mój Angus też to miał jak był mały! Szczekał wniebogłosy i warczał na inne psy, o wiele wiele od niego większe, potężniejsze ale podejść też się bał i chował się za nami i szczekał,komicznie to wyglądało Zauważyłam, że sznaucerki to takie małe bojowniki na odległość

Dzisiejsze SPAmowanie:
- dużo mineralki
- pokrzywa&skrzyp x1

Włosy:
- zero prostowania, suszenia, ogólnie nic z nimi nie robiłam, związałam w koka i tyle
- nafta witaminowa i pokrzywowa na połowę długości na noc pod czapkę

Twarz:
- peeling kremowy, Avon
- maseczka oczyszczająca, Eva
- krem Dermosan
- dałam dziś oczom odpocząć - nie pomalowałam ich
- żel uniwersalny, Babydream
- micel, Bourjois
- retinoid Locacid500 + olejek FurMama, Babydream + punktowo krem Bambino na ranki na noc
- krem pod oczy i na powieki, Flos-Lek na noc

Ciało:
- masaż Syrenką
- balsam odżywczy, Oriflame
- krem do stóp, Avon x2
- krem do rąk, Isana co jakiś czas
- będzie maść nagietkowa na dłonie na noc

No,to w końcu idę spać - nadrobiłam, oczka mi zaczynają lecieć, czas spać Dobranoc !!

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości