|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4351 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ale szok, zaczął się nasz ślubny rok! - PM 2011, cz. 29
Witajcie
Nie wyspałam się, za długo siedzieliśmy wczoraj z TŻ, a z rana obudził mnie wychodząc do pracy. Muszę siadać do nauki, bo jutro egzamin |
|
|
|
#4352 |
|
Zadomowienie
|
wiecie co... moj lobuziak mnie dobił stwierdził ze chce sie nauczyc jakiegoś układu na 1 taniec ech... niech i tak bedzie stwierdzil ze bedzie sie czuł pewnie a ja myslałam ze bedzie przytulaniec
|
#4353 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
MuniaMusia Witam ![]() Przyłączyć zawsze można się, chętnie poznamy zawsze nowe historie znajomości ![]()
|
|
#4354 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Witajcie Czy u was jest dużo śniegu???
|
|
#4355 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() jakie plany na ten tydzien??wszystko zapięte na ostatni guzik? ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- matko mam 138dni do ślubu jak ostatnio patrzyłam miała 144 ![]() oddawać mi zgubione dni
|
||
|
|
|
#4356 |
|
Zadomowienie
|
Witam was PMki
![]() wczoraj moja mama przyszla do nas, studiowlaismy liste gości, aby zrobic zaproszenia powoli, wstepnie ich połozylismy do łozek ale lista jest i sa tylko 4 spotkania a nie takj jak wszedzie 6-8![]() ps wczoraj moja mama ogladala nasz album narzeczenski i bardzo jej sie podobał |
|
|
|
#4357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za listę gości i za nauki moj P zaczyna w przyszły weekend spodkań 6 i chyba bede z nim chodzic...co mi tam przynajmniej sobie posłucham ![]() edit: moj 7ooo post
|
|
|
|
|
#4358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() u nas mama bierze się za wypisywanie zaproszeń także za tydzień chyba zaczniemy rozdawaćno i jutro jedziemy ustalać wszystkie szczegóły z cukiernią
|
|
|
|
|
#4359 |
|
Zakorzenienie
|
my po tym weekendzie zamawiamy zaproszenia
listę już mamy u mnie w całości zamkniętą i będzie w 100% personalizowana, a u P oczywiści enie i w dodatku pytam się ile chcą zamówień na ślub a P nie wiem-to ja w końcu się zdenerwowałam i powiedziałam, ze beda musieli sobie sami zamawiac....kurde na prawdę jest ciężko policzyć ile mniej więcej jest potrzeba zaproszeń??? u nas jakoś się to udało...a u nich... na listę tez czekałam wieczność, po to, zeby otrzymać jej kawałek ehhh ale nie bede sie denerwowac....najwyżej będą sami wypisywać i domawiać jak zabraknie
|
|
|
|
#4360 |
|
Zadomowienie
|
a my wczoraj ustalilismy ze bedziemy kupowac w najbliższym czasie zaproszenia bo ja musze wysłac je jak najszybciej do rodziny do niemiec aby sobie urlopy zarezerwowali, a u rodziny D bedziemy rozdawac jak pojedziemy do jego rodzicow na świeta i pojezdzimy po okolicy
a znajomym damy pozniej a i tak juz wiedza |
|
|
|
#4361 |
|
Zakorzenienie
|
Plan jest taki, że... go nie ma
Dzisiaj jadę do przyszłej Teściowej usadzić gości z ich strony przy stole, wczesniej do ZAIKSu zapłacić haracz za muzykę, jakwrócę to muszę wysmażyć długiego maila do DJa z listą piosenek i zabaw. Jutro rano mam wizytę u lekarza, wieczorem kosmetyczkę a w międzyczasie trzeba zajść po resztę pierdółek dekoracyjnych do sklepu. Pojutrze jest dzień pod tytułem "samaniewiemcobędęrob ić", w czwartek mam paznokcie umówione i ostateczną przymiarkę sukni (plus odbiór) w piątek będzie Sodomia i Gomoria, bo będziemy odbierać kwiaty na stoły i wazony, później trzeba będzie w domu porobić bukiety i wszystko razem dostarczyć do restauracji To tyle. Sympatyczny tydzień się szykuje... |
|
|
|
#4362 | |
|
Zadomowienie
|
aaa zapomnialam dodac ze mamie podobaja sie moje winietki, ksiega gosci, zaproszenia i znalezlismy jeszcze
aby ladnie wygladala i zebysmy mieli malo roboty z roznoszeniem ciasta mamy cos takiego![]() http://allegro.pl/promocja-pudelka-p...406385403.html ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- Cytat:
a powiedz mi dzien przed czyli w piatek macie czaskanie??? ps tak z innej beczki czemu masz kare z zaiksu?? byli u ciebie sprawdzic, ile masz kary??? |
|
|
|
|
#4363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szczególnie podoba mi się jutrzejszy dzień ![]() na pewno dacie radę ![]()
|
|
|
|
|
#4365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba bym ją przez to ja pokazałam tylko kilku osobom, a i tak będzie zmieniona
|
|
|
|
|
#4366 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() Stubborn ja bym ją chyba zamordowała
|
#4367 |
|
Zakorzenienie
|
rain
![]() t'ai ![]() karola skąd ja to znam
|
|
|
|
#4368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam nadzieję, że o godzinie 22 będę już wykąpana i w łóżku ![]() Nie mam kary z ZAIKSu, i właśnie żeby jej nie mieć idę zapłacić tantiemy za muzykę na weselu - w prawdzie to 150 zł gotówką, ale przy całym koszcie wesela 150 zł za spokój i brak widma kontroli to niewiele... |
|
|
|
|
#4369 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4370 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4371 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo siedzenie przed slubem do 1-2 w nocy to przesada uwazam ze to powinien byc dzien dla pani mlodej, na kapiel, odpoczynem, kosmetyczka, maseczka, jakis masaz a nie goszczenie ludzi w domu.... a co do zaiksu, mi do pracy przyslali informacje ze powinnam placic bo moje klientki sluchaja muzyki ja powiedzialam ze nie mam radia i tyle i mam nadzieje ze nie przyjda na kontrole |
|
|
|
|
#4372 |
|
Zakorzenienie
|
idę sobie zrobić śniadanko i dokończyć zagadnienie
|
|
|
|
#4373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam zawarty w umowie z lokalem i umowie z DJem zapis, że ZAIKS opłacam samodzielnie. O żadnych innych stowarzyszeniach nic nie było
|
|
|
|
|
#4374 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co za koleżanka wrr ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
|
|
|
#4375 |
|
Zadomowienie
|
Musze się pochwalić
w weekend odebraliśmy zaproszenia , a dziś jedziemy po garnitur
|
#4376 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To jeszcze miała później z 2 kontrole
|
|
#4378 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() izulka4
|
|
#4379 | |
|
Zakorzenienie
|
śniadanko
ja niedlugo obiad bede jadła ![]() co poniektórzy mają za dobrze ![]() ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4380 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:02.

Nie wyspałam się, za długo siedzieliśmy wczoraj z TŻ, a z rana obudził mnie wychodząc do pracy. Muszę siadać do nauki, bo jutro egzamin 

a prezentów dostałam cały wór, tylko, że w większości takich, że nie jestem pewna dla kogo są bardziej - dla mnie czy dla Przyszłego Męża
a właściwie wszystko dzięki temu, że koleżanka wkleiła zdjęcia ze swojego pleneru na naszą-klasę podpisała kto je robił. W Szczecinie się Pan Mariusz raczej nie reklamuje - przynajmniej ja się nie spotkałam z reklamami... a wcześniej mi się wydawało, że będzie "Studio na Piętrze" i nic innego. Teraz dopiero widzę jak oni zdjęcia robią maszynowo na jedno kopyto - miejsca ujęcia takie same wszędzie, tylko pary się zmieniają... w tym momencie nie ważne staje się to, że zdjęcia są naprawdę ładne 

także za tydzień chyba zaczniemy rozdawać

ja niedlugo obiad bede jadła