![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Very Irresistible Givenchy, Elle YSL,Matt Touch Foundation, Teint Parafait YSL
Cytat:
![]() ![]() A masz jakieś zapachy poza wątkiem?? ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- Odpisane ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
BAN stały
|
Dot.: Very Irresistible Givenchy, Elle YSL,Matt Touch Foundation, Teint Parafait YSL
Cytat:
![]() ![]() Gosiu , najbardziej zależy mi na pachnidłach ale jak znajdziesz też coś za bazę i fluid to byłoby pięknie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
No,właśnie...dopchać się nie mogę, bo ONI mają baaaardzo ważne sprawy ( młody- gierki
![]() ![]() ![]() Korzystam z okazji,że wyprawiłam chłopaków po zakupy i wklejam wsio ,co wpadło mi u Ciebie w oko Cacharel Eau d'Eden 9 /10 ml odlewka w psikanym atomizerku * Nina Ricci Nina / jabłuszko/ edp 30/50 ml * L'Instant Guerlain edp - odlewka z własnego flakonu do 20 ml Escentric Molecules Molecule02 + edp Coco Coco Chanel - Coco znam,ale ciekawa jestem jak zmieniła się pod wpływem Molecules????? Clinique Sensitive Skin Makeup SPF 15 -03 Caring Beige .- tu nie wiem,który to fluid??? Nie mam w KWC??? Mam jeszcze pytanka: - Czy wchodziloby w grę L'Instant we flaszce - CZy masz ewentualnie jakieś zapachy poza wątkiem ? Wybacz,że tak pisze bez ładu i składu ,ale mam mało czasu... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Teraz po kolei : Cacharel Eau d'Eden - wolny do wzięcia Nina Ricci Nina - wycofuję z wątku bo jednak lubię L'Instant Guerlain edp - w grę chodzi tylko odlewka / mam wielką flaszkę 80 ml i to prawie całą więc technicznie nie da rady ![]() ![]() ![]() Escentric Molecules Molecule02 + edp Coco Coco Chanel - trudno określić jak coco się zmieni na Twojej skórze bo jak zapewne wiesz to te diabelskie molekuły na każdym ciałku inaczej reagują . Pochwalę się tylko , że wypachniona moim dziełem zbierałam komplementy od męskiej części moich znajomych ![]() Clinique Sensitive Skin Makeup SPF 15 -03 Caring Beige - to ten tylko w mniejszej 15 ml tubce / special size /http://www.beautyencounter.com/02071...t=020714010188 Nie zawiera środków konserwujących, ochrania skórę filtrem 15 spf . Nawet cieniutka warstwa doskonale chroni. Daje naturalny wygląd. Gosiu , poza wątkiem mam jeszcze sporo zapachów ale w tej chwili jestem w nich zakochana do upadłego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za VI Givenchy to jednak nic nie wybiorę ![]() Mam ogromną ochotę na L'Instant i Elle mogę oddać za odlewkę.Na jaka pojemnośc moglabym liczyć? Podkład YSL chętnie wymieniłabym na Twój Clinique.Tylko napisz mi ,czy on matuje ,czy raczej rozświetla? Baze YSL też własciwie mogłabym wymienić,tylko chwilowo czekam na odp innej Wizażanki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Daj znac jak podejmiesz decyzje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
niestety nic, dziękuje
![]()
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Wybacz, że tak długo to trwa.Szukałam w internecie odcienia tego podkładu Clinique ,ale nie znalazłam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Może jeszcze coś wypatrzysz? Jeśli nie to może poprzestańmy na YSL/Guerlain ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mogę oddać Elle za 15 ml L'Instant i bardzo chętnie oddałabym Ci oba produkty YSL,ale jakoś tak nic już nie widzę...Myślałam o meteorkach -odsypce,ale widzę -nie ma ich już ![]() CZy ewentualnie miałabyś jeszcze jakieś odlewki poza wątkiem,szukam też dobrego pędzla do różu.Może jakaś odsypka pudru?? Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2011-01-26 o 13:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
BAN stały
|
Cytat:
Hmmm..... za 800 złotych ![]() ![]() Meteorki jeszcze mam swoje / ale zostawiłąm sobie tylko beżowo - kremowe kolory / mogę zrobić Ci odsypkę . Tylko ile kulek ? Mam też sypki EL Lucidity 03 czyli niezbyt jasny, też mogę odsypać do solniczki po próbce sypańca YSL / poj 8 g - mogę dać pół / Poza wątkiem mam jeszcze : Clinique almost powder makeup SPF 15 01 Fair / tester w wielkości produktu ale bez opakowania ,jest tylko taka plastikowa "tacka"/- używany ale nie mój kolor więc bardziej ubytek powstał w wyniku przewracania się po szuladzie niż od malunkowania ![]() ten : http://www.clinique.com/templates/pr...T_ID=PROD13089 na dole strony są kolory / nawet realnie wyglądają / Clinique - superbalanced compact makeup 06 cream chamois SPF 20 - sam wkład o pojemności 12,5 g - ubytek około 20 % ten http://www.e-glamour.pl/product-pol-...m-Chamois.html bez gąbeczki Z pachnących mogę odlać do 5 ml - z tych co w wątku a pozawątkowo mam jeszcze : Lancome Miracle Forever , Moschino Couture , Euphorię klasyczną AmorAmor klasyk i to byłoby na tyle ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W takim razie,jeśli można chcialabym Clinique almost powder makeup i ...podobają mi się te kolczyki z cyrkoniami ![]() Czyli ja : Elle+ podkład YSL + baza YSL za odlewka L'Instant+ Clinique+ ewent. kolczyki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() A jakbym bardzo ładnie poprosiła o Very I Givenchy to nic już nie dobierzesz ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kolczyki kulki calusieńkie wysadzane cyrkoniami , cudownie się mienią . Kulka ma średnicę około 1 cm. Założone dosłownie kilka razy. Stan idealny. Za VI chciałabym jakieś perfumy w podobnej pojemności.Niestety żadne z Twoich mi nie podpasowały ![]() Poluję na Allure ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 | |
BAN stały
|
Cytat:
rozumiem , mam Allure ale nie dam ![]() ![]() Gosiu a dasz mi chwilę do zastanowienia się - dosłownie do jutra wieczorem , polezę do perfumerii i obadam kolor podkładu YSL . Perfumy znam i bardzo chcę ![]() Elle+ podkład YSL + baza YSL Prosiłabym o krótką rezerwację Elle, podkłau YSL i bazy YSL a ja zachowam dla Ciebie L'Instant+ Clinique+ kolczyki kulki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jasne. Tylko jeszcze jedno-na tubce podkładu nie ma nazwy ani numeru odcienia.Polegam na tym ,co pisala pierwotna włascicielka podkładu Kochana1989 ,bo mam go z wymiany własnie od niej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Gosiu, Elle uwielbiam, ale mam jeszcze sporo, a VI za słodkie dla mnie (a chce wymienić się tylko za zapach), także nic nie wybiorę, pozdrawiam
![]() ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- nie wąchałam 100 lat, jak uda mi się powąchać gdzieś przelotem, dam znać, choć teraz przy sesji może to potrwać trochę, zanim dotrę gdzieś do Sephory, w każdym bądź razie będę o propozycji pamiętać i o ile nie wymienię się na coś innego, na pewno się odezwę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Raczkowanie
|
jeśli masz to Gucci by gucci to ja byłabym chętna chociaż na odlewkę...
![]()
![]() |
#57 |
Raczkowanie
|
pewnie mogę Ci zrobić wtedy też 5 ml (tej lavendy chloe), w atomizerze bez nakrętki o pojemnośći 15 ml
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
No,niestety ...dla mnie też jest za ciemny
![]() Dziś przyjeżdza do mnie siostra i ma zabrać swoje L'Inststnt,przetestuję więc sobie ten zapach jeszcze dla pewności bo nie wąchałam go już kilka lat. ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Pisze pv. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:39.