Kopią nas po brzuszkach dzieci czas do wiosny szybko leci - Mamy marzec-kwiecień 2011 - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-24, 10:17   #4471
ego_ego
Wtajemniczenie

Dot.: Kopią nas po brzuszkach dzieci czas do wiosny szybko leci - Mamy marzec-kwiecie

cześć
ja oczywiście dopiero wstałam
ale mi się dobrze śpi, dzisiaj nie mam ochoty nic robić, więc pewnie bedę cały dzień spać

Cytat:
Napisane przez Black_Angel86 Pokaż wiadomość

Dziewczyny - z innej beczki, macie też takie coś, że idziecie sikać, a jak wychodzicie z łazienki albo tak za 2-3 minuty Wam jeszcze poleci? Coś takiego mi się robi i nie potrafię tego opanować, po prostu czuję jak leci i tyle... trochę, ale wystarczająco by zmoczyć spodnie czy coś... noszę wkładki, ale kurcze nie wiem czy to normalne czy nie?
Dziś w nocy chyba Kubuś zaczął mi się obniżać, co chwilę czułam coś w dole brzucha... bardzo nisko. Oczywiście ogarnęła mnie panika... podobno takie coś dzieje się parę dni/tyg przed porodem. U nas już 36 tc leci.
Teraz jakoś się uspokoiło.
Daaaaaawno nie pokazywałam Wam moje brzuszka, toteż teraz to czynię. Przy okazji pochwalę się, że wczoraj miałam sesję z brzuszkiem (uff, zdążyłam), mam tylko 2 zdjęcia narazie ale i tak mi się podobają
hej, fotki super, a co do tego sikania, to czasami tak w ciąży podobno jest i podobno czasami zostaje po ciąży, chyba trzeba ćwiczyć te mięśnie kegla czy jakoś tak

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość

wiesz, ja nie byłam nigdy w żadnym i np teraz czytam ,że trzeba już ' nie spać ' jak ordynator ma obchód..to co , budzić mnie będą? czy mam sobie sama budzik nastawić?skąd się dowiem o której będą lekarze? he he no właśnie takie banalne sprawy a dla mnie to mega obce miejsce, nie wiem nic..
jak leżałam na chirurgii, to o 6 rano pielęgniarki przychodzą mierzyć temp. i np kroplówke dać czy coś, i jedna wejdzie bez zapalania swiatła, a druga na chama zapali i zostawi włączone, także nie da sie już spać a obchód ok 8 rano, także nie martw się

Cytat:
Napisane przez gosikk_s Pokaż wiadomość
Hej No, doczytałam ale już mam kompletny mętlik w głowie...A u nas szpitala ciąg dalszy Byliśmy w piątek z synkiem u kontroli, gardełko było jeszcze zaczerwienione ale poza tym ok. A wczoraj znowu zaczął gorączkować i zaraz jedziemy do przychodni. Ja się wykończę, dwa tygodnie go już trzyma Ze mną też pięknie, w środę dostałam bólu ucha, okazało się że mam stan zapalny i od czwartku biorę duomox. A liczyłam że obejdzie się bez antybiotyku...No ale trudno, ważne że wreszcie widzę poprawę, po 2,5 tygodnia choróbska...Masakra, ten początek roku to jakiś koszmar...Żeby tylko Aleks już wyzdrowiał, to jego pierwsza choroba w życiu i ciągnie się bez końca
o kurcze, to trzymaj sie Kochana, trzymam kciuki, żeby jak najszybciej przeszedł ten wirus, a moja mam mówi, że te pierwsze choroby dzieci własnie najgorzej przechodzą

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
Nooo...jestem na bieżąco

Dzisiaj znowu pożegnałam się z Tż-rano leciał z powrotem do Anglii Szczerze? Mam już po dziurki w nosie tych ciągłych przylotów i odlotów...rozstań! Na dłuższą metę jest to chora sytuacja,ale co zrobic? Musimy przetrwac jeszcze tych kilka miesięcy...
no bidulko musisz wytrzymać
współczuję Wam:")

Cytat:
Napisane przez iizabelaa Pokaż wiadomość
Wygrałam 2 aukcje na all
kupiłam jeszcze od tego sprzedawcy od sweterka letnią sukienkę Next,
ale poza all, więc jak przyjdzie to zrobię zdjęcie

http://allegro.pl/unikat-sweterek-ne...417044346.html
http://allegro.pl/show_item.php?item=1420638107
http://allegro.pl/next-bawelniany-z-...406601001.html
kurcze jakie piękne, Ty zawsze cos ładnego wyczaisz, a z resztą dla dziewczynek sa takie fajne sukieneczki
ego_ego jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 10:19   #4472
87czarna
Zakorzenienie

Dot.: Kopią nas po brzuszkach dzieci czas do wiosny szybko leci - Mamy marzec-kwiecie

Wrzucam zdjęcia łóżeczka, fotelika,przewijaka i kilku ubranek
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0300.jpg (87,1 KB, 62 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0299.jpg (84,2 KB, 48 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0302.jpg (128,5 KB, 43 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0303.jpg (82,2 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0307.jpg (84,4 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0308.jpg (92,8 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0310.jpg (70,7 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0311.jpg (68,8 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0312.jpg (92,3 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0316.jpg (87,4 KB, 35 załadowań)

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 10:19   #4473
agus235
Raczkowanie

GG do agus235

Black_angel piękne zdjęcia
A jeżeli chodzi o badania w szpitalu w Rydułtowach to jak ja rodziłam to chodziłam na badania do zabiegowego a na sali tylko temperatura i cisnienie.

IGOREK 3.03.2011

ZĄBKI
faza III od 13.08.2012
agus235 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 10:20   #4474
blackrose4u
Wtajemniczenie

Black Angel pytam, bo chce tam iść na cc, to potem relacja mile widziana. Z oddziału ginekologicznego byłam zadowolona, ale nie wiem jak będzie na połóżniczym.

widze że nie jestem sama, bo też dzisiaj obudziłam się z bólem brzucha miesiączkowym. Postanowiłam że będę leniuchować dzisiaj z tego powodu.

oczekujemy
blackrose4u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 10:21   #4475
ego_ego
Wtajemniczenie

Cytat:
jeju jak ślicznie:love :
ego_ego jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 10:21   #4476
wanilia83
Zadomowienie

dobry dziołszki

Cytat:
Napisane przez iweczka Pokaż wiadomość
miała wrzucić fotki ostatnich zakupów
więc wrzucam

iweczka gdzie kupiłaś tą szaro - różową sukienko tunikę, jest obłędna pozostałe ciuszki też śliczne

tajka super ciuszki

Cytat:
Napisane przez deneb3 Pokaż wiadomość
Mamy już złożone łóżeczko!
fajne jest, dobrze wykonane, materacyk super.
No a ta pościel

wklejam zdjęcia

mam jeszcze przewijak ale wietrzy się na balkonie bo śmierdzi nowością i ceratką fuj

super

co do pobytu w szpitalu to jakoś się go nie boje ale martwię się jak ja sobie poradzę z noworodkiem, kąpaniem, przewijaniem, ubieraniem takiej kruszynki, itp

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
hej dziewczynki

ja dzis umieram cały dzien, leze caly czas w łóżku i nei umiem wytrzymać juz

nie wiem co sie stało ale potwornie spuchły mi obie dłonie znaczy sie lewa bardziej niz prawa ale obie bolą pieką i potwornie drętwieją i mrowią
i to tylko dłonie

juz robie okłady z zimnego okładu trzymam w górze ale to nic nie pomaga
miałyście kiedyś takie coś?

anika mam nadzieję że ci przeszło, ja takie dziwne puchnięcie skontrolowałabym u gin.

Cytat:
a ja jem rodzynki w czekoladzie ;-)
dzisiaj sąsiadeczka powiedziała mi ,że przytyłam
no fajnie,że 6 tyg przed porodem miałabym zeszczupleć ;-)
kij jej w oko
ale masz miła sąsiadkę
nie cierpię takich ludzi mnie ostatnio moja za brzuch łapała w windzie no myślałam że ją strzele odsunęłam się od niej i schowałam za mężem chyba zrozumiała że nie życzę sobie obmacywania mojego brzuszka bo cała czerwona się zrobiła

Cytat:
zaraz po rodzynkach w czekoladzie zjadłam całą pakę emenensów
zerkam ile mają kcal...tysiąc dobrze że opakowanie po rodzynkach wyrzuciłam o boże

kuś dalej rodzynki w czekoladzie i ememensy czekoladowe to coś co wanilki lubią najbardziej

ostatnio zauważyłam że ssie mnie w żołądku przed 23 i przed 4 nawet jakbym zjadła kolacje o 22 to mam takie ssanie w żołądku że aż mnie mdli i muszę chociażby suchą krome wszamać żebym się lepiej czuła

Cytat:
Napisane przez marsylia Pokaż wiadomość
Monti mi tesciowa za kazdym razem powtarza: " tylko nie mozesz za duzo przytyc" Wczoraj mnie pytala siostra meza czy przytylam w ciazy ja mowie ze 6,5 kilo a tesciowa z boku kiwa glowa "widzisz juz 6,5 kilo". Ale to wku.... szczegolnie ze nigdy nie martwila mnie waga i tycie

ehh fajna teściowa malutko przytyłaś więc nie masz się czym martwić, ona pewnie w ciąży ze 25 przytyła i ci zazdrości

Black Angel śliczne zdjęcia, normalnie cudo
mi też marzy się taka sesja

ehh no i nie doczytałam jak zwykle nadrobię później

wanilia83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 10:21   #4477
blackrose4u
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agus235 Pokaż wiadomość
Black_angel piękne zdjęcia
A jeżeli chodzi o badania w szpitalu w Rydułtowach to jak ja rodziłam to chodziłam na badania do zabiegowego a na sali tylko temperatura i cisnienie.
no właśnie też mi się wydaje że badania nie będą na sali

oczekujemy
blackrose4u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 10:22   #4478
Thorgal1980
Zadomowienie

Ahtagaa, izabella dzięki, z reszta jak tam z zakupami?
aha byłam na usg i Rysiek w 30,5 tc wazy 1360, to chyba tak przecietnie, nie? a taka baj de łej to oni na tym usg pisza jakies wymiary główki, brzuszka , kośc udowej itp i przyporzadkowuja to odpowiedniemu tc. a co jezeli dziecko jest np. wyjatkowo duze i to wcale nie jest 30 tc tylko dzieciak duzy? no bo mozliwe przeciez ze ostatni okres co ja miałam w czerwcu to było tylko plamienie i juz wtedy byłam miesiąc w ciaży? ale mam problemy, nie ale tak sobie własnei po tym usg pomyslałam ze w sumie moze tak być.
Thorgal1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 10:23   #4479
aja1
Zakorzenienie

Thorgal o tą ceratkę Ci chodzi??
http://www.canpolbabies.com/produkty...eniczna/page:1

Ja kupiłam, kładłam do łóżeczka. Bo jak maluch się przesika, to prześcieradło można zmienić, a materac będzie suchy.

Poza tym oczywiście nie spałam do 1.30, potem obudziłam się o 5. Dopiero po 7 zasnęłam

Black Angel świetny brzuch.

Co do szpitala, koło 6 chodzą z termometrem, 8 śniadanie, 10 obchód. Na patologii ciąży jeśli któraś do badania to do pokoju zabiegowego idzie. Na noworodkach są sale 2 osobowe i leży się w łóżku, pielęgniarka, takimi ogromnymi szczypcami odchyla podkład i lekarz ogląda czy wszystko się goi ok. To trwa chwilkę. Ewentualnie macają brzuch, czy macica dobrze się obkurcza. Dlatego u nas nie wolno nosić majtek, chyba że przed obchodem zdejmiesz. No i gdzieś tam później obchód pediatryczny.

Mój Aniołek 30.12.2016

Edytowane przez aja1
Czas edycji: 2011-01-24 o 10:30
aja1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 10:24   #4480
Thorgal1980
Zadomowienie

black a jak wy sobie tak idziecie na cc? o co chodzi?
Thorgal1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 10:25   #4481
87czarna
Zakorzenienie

Aaaa,jeszcze przewijak i albumik małej
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0314.jpg (39,5 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0313.jpg (57,3 KB, 20 załadowań)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-24, 10:25   #4482
Ewelqa1985
Zadomowienie

witajcie
wczoraj bylismy na obiedzie u dziadkow potem oni przyjechali poogoladac jak domek po malowaniu wyglada pozniej bylismy na pizzy bo tż mial zachciewke ciazowa i poszlismy na pizze a dzis rano przyszla paczka od r_p77 i łóżeczko !!!!!!!!!! po powrocie tż zlozy to jutro wrzuce fotki

black angle super tez zdjecia ciazowe

jutro wizyta u gina i podgladanie malej
Ewelqa1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 10:27   #4483
87czarna
Zakorzenienie

blackrose Ty masz planowaną cesarkę? Rozmawiałaś już z kimś? Jaka jest tego kwota? ;>

Stary 2011-01-24, 10:32   #4484
aja1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewelqa1985 Pokaż wiadomość
jutro wizyta u gina i podgladanie malej
Ja też o której masz wizytę, bo ja dopiero o 18.

Mój Aniołek 30.12.2016
Stary 2011-01-24, 10:35   #4485
coralady
Wtajemniczenie

Black angel super fotki,ja też sie przymierzam do sesji,poczekam az będę na zwolnieniu i koleżankę zatrudniam do strzelania fotek,bo cięzko sobie samej zrobić fajne zdjęcie.Mam pomysł,więc potrzebna mi tylko osoba które pociągnie za migawke

Izabela fajne ciuszki,zwłaszca sukieneczka na lato sliczna,no i ta zabójcza cenaJa ostatnio obkupiłam Małą w letnie sukienki w lumpku,ale sie będziemy stroić

Czarna fajne są takie albumyJa tez mam,ale na razie stoi pusty,bo pisze dziennik ciązy i tam mam absolutnie wszystko spisane,ze zdjęciami itd.Myślę,ze będzie fajna pamiątka dla Córeczki jak już podrośnie

A ja odliczam dni do zwolnienia,w czwartek ostatni dzien w pracy i w końcu odpocznęPoza tym instynkt wicia gniazda dał o sobie znac i mam wieeelkie plany na zwolnieniu.Musze połowe domu przemeblować,przygotować miejsce dla Lilusi,poprać jej rzeczy i oczywiście wybrac się na zakupy dla mojej Kochanej Wiercipiętki
W końcu odwiedzę wszystkie ciężarne koleżanki i te które są w domu z dziećmi.Się naplotkujemyNo i wizyta w czwartek,popodglądam Moją Księzniczkę
8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy!

28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi

Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia.
Fiodor Dostojewski
coralady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 10:37   #4486
patrycja_22
Rozeznanie

ego_ego też mam taki sen, wstałam o 11 korzystajmy póki się da
87czarna śliczne łóżeczko
Black-angel super foteczki i piękna pamiątka

patrycja_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 10:40   #4487
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez wanilia83 Pokaż wiadomość
dobry dziołszki

iweczka gdzie kupiłaś tą szaro - różową sukienko tunikę, jest obłędna pozostałe ciuszki też śliczne

tajka super ciuszki

super

co do pobytu w szpitalu to jakoś się go nie boje ale martwię się jak ja sobie poradzę z noworodkiem, kąpaniem, przewijaniem, ubieraniem takiej kruszynki, itp

anika mam nadzieję że ci przeszło, ja takie dziwne puchnięcie skontrolowałabym u gin.

ale masz miła sąsiadkę
nie cierpię takich ludzi mnie ostatnio moja za brzuch łapała w windzie no myślałam że ją strzele odsunęłam się od niej i schowałam za mężem chyba zrozumiała że nie życzę sobie obmacywania mojego brzuszka bo cała czerwona się zrobiła

kuś dalej rodzynki w czekoladzie i ememensy czekoladowe to coś co wanilki lubią najbardziej

ostatnio zauważyłam że ssie mnie w żołądku przed 23 i przed 4 nawet jakbym zjadła kolacje o 22 to mam takie ssanie w żołądku że aż mnie mdli i muszę chociażby suchą krome wszamać żebym się lepiej czuła

ehh fajna teściowa malutko przytyłaś więc nie masz się czym martwić, ona pewnie w ciąży ze 25 przytyła i ci zazdrości

Black Angel śliczne zdjęcia, normalnie cudo
mi też marzy się taka sesja

ehh no i nie doczytałam jak zwykle nadrobię później
powiem ci tak opuchlizna zeszła i w koncu widze swoje kostki na dłoniach piecze troche dalej i mrowi ale juz nie mam opuchlizny
lekarka kazała brac wapno odczuleniowo ( ja juz wczoraj wieczorem wziełam podwójną dawkę wapna w tabletach musujących i w nocy miałam spokój ) dzis bede to dalej stosowac po jednej tabletce

od ssopanu nie powinnam dostac uczulenia bo to tez wapno jest wiec nei kumam

wczoraj mi sie wspomniało ze jak wsobote sprzatałam łazienki to umyłam cifem jedna umywalkę i potem mnie troche piekły rece zanim ząłozyłam rekawiczki a reszte sprzatania to juz w rekawiczkach lateksowych
i to wieczorem w sobote juz mi sie zaczeło
wiec nei wiem czasem czy to nie od tego cifu jakas reakcja uczuleniowa

tylko kurcze nigdy nic takiego sie nei działo

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 10:40   #4488
iizabelaa
Zakorzenienie

Cytat:
piękne zakupy,

masz fotelik od wózka, który planuję kupić
Stary 2011-01-24, 10:44   #4489
Black_Angel86
Zadomowienie

GG do Black_Angel86 Send a message via Skype™ to Black_Angel86

Cytat:
Napisane przez blackrose4u Pokaż wiadomość
Black Angel pytam, bo chce tam iść na cc, to potem relacja mile widziana. Z oddziału ginekologicznego byłam zadowolona, ale nie wiem jak będzie na połóżniczym.

widze że nie jestem sama, bo też dzisiaj obudziłam się z bólem brzucha miesiączkowym. Postanowiłam że będę leniuchować dzisiaj z tego powodu.
no właśnie, jak to tak się wybierasz? tzn masz wskazania do cc czy cesarka na żądanie? Pytam bo sama o tym myślałam i gadałam z moim ginem, i mi to skutecznie(?!) wybił z głowy. Więc się szykuję psychicznie na sn. Plus tego taki, że z mężusiem będę
Ja z ginekologicznego w ogóle nie byłam zadowolona, ale to też okoliczności były inne. Moja opinia na ten temat taka, że tamta zmiana na którą trafiłam była po prostu bez serca...

Aja, Iza, Czarna i dziewczynki dzięki Jak będę mieć kolejne foty to zaraz wkleję. Na razie ten kolo ma sporo roboty więc nie liczę już na za wiele w tym tyg...

Aguś, widzę, że piszesz że na takie sprawdzanie czy wszystko ok zabierają do zabiegowego... kurcze a kumpela rodziła 9 października i przy wszystkich ją oglądali... więc już nie wiem jak to jest. Dobrze by było jakby do zabiegowego. Bo inaczej na prawdę mogę tam sajgon zrobić, a w sumie po co... tylko ja taka impulsywna jestem, że jeszcze im z konwencją praw człowieka wyjadę... a potem będą się na mnie mścić...

blog

fotografia

Black_Angel86 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-24, 10:47   #4490
trzyrazyi
Zadomowienie

Cytat:

Slicznosci same cuda
trzyrazyi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 10:48   #4491
Montii
Zakorzenienie

coś mi świta,że blackrose ma wadę wzroku stąd cesarka. ale mogę się mylić

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 10:52   #4492
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
czarna, zaszalałaś
wszystko przepiękne!!!!! a te spodenki, takie maleńkie, słodkie....

a gdzie robiłaś w ogóle zakupy tych ubranek ?????

Edytowane przez iweczka
Czas edycji: 2011-01-24 o 10:57
iweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 10:54   #4493
kinga2710
Raczkowanie

GG do kinga2710

87czarna śliczne są te ubranka .
ja właśnie uprałam sobie torbę do szpitala i jutro zaczynam pakowanie
czy wy tez dzisiaj czujecie się osłabione , bo ja strasznie a czeka mnie jeszcze dzisiaj spacer do przedszkola bo moja córcia ma przedstawienie, ona bidulka już nie może doczekać się braciszka no ja w sumie tez już bym chciała być po tym wszystkim. ostatnio noc w noc śni mi się że już urodziłam. a mam pytanko ile razy miałyście robione badanie na WR
kinga2710 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 10:56   #4494
iweczka
Zakorzenienie

[QUOTE=wanilia83;24577220]dobry dziołszki

wanilia w cubusie za całe 19 zł (przecenione chyba z 60 zl )
nie mogłam się oprzeć........
iweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 11:01   #4495
Ewelqa1985
Zadomowienie

aja mamy wizyte na 15;45 a podobno jeszcze jutro mam byc miedzy 14 a 15 wiec chyab ksiadz przyjdzie do nas w innym terminie podobno w czw
Ewelqa1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 11:08   #4496
87czarna
Zakorzenienie

iweczka częśc kupywałam na allegro,częsc w sklepach...a resztę kupił mój małżonek-co mnie niesamowice zaskoczyło

---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ----------

black-angel kurczę,nawet nie wiesz,jak ja bym chciała cc! Jestem tak przerażona sn,że dałabym wszystko,żeby tylko nie musiec przez to przechodzic. Myślisz,ze w Rudułtowach istnieje możliwośc cc na życzenie?

Stary 2011-01-24, 11:08   #4497
aja1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kinga2710 Pokaż wiadomość
. a mam pytanko ile razy miałyście robione badanie na WR
Raz, na początku

Mój Aniołek 30.12.2016
Stary 2011-01-24, 11:12   #4498
Black_Angel86
Zadomowienie

GG do Black_Angel86 Send a message via Skype™ to Black_Angel86

Cytat:
iweczka częśc kupywałam na allegro,częsc w sklepach...a resztę kupił mój małżonek-co mnie niesamowice zaskoczyło

---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ----------

black-angel kurczę,nawet nie wiesz,jak ja bym chciała cc! Jestem tak przerażona sn,że dałabym wszystko,żeby tylko nie musiec przez to przechodzic. Myślisz,ze w Rudułtowach istnieje możliwośc cc na życzenie?
jak się zapytałam mojego dr Różalskiego o to, to mnie nastraszył że z tego ostatnio jakieś komplikacje się robią, zrosty czy coś i skwitował, że jak chcę CC na życzenie to w Raciborzu robią. A byłam niedawno w Raciborzu na szkole rodzenia i porodówka wygląda rewelacyjnie, tak kolorowo... ale opieka do dupy ponoć... też bym wolała CC... ale cóż...
chyba się nie wywinę...

blog

fotografia

Black_Angel86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 11:16   #4499
87czarna
Zakorzenienie

black a orietnujesz się może,w jakiej cenie mają cc?

Stary 2011-01-24, 11:17   #4500
iizabelaa
Zakorzenienie

Cytat:

jesli ci bardzo zależy to najprostsze i najtańsze wg mnie rozwiązanie to zaświadczenie od okulisty

albo zapytaj swojego gin czy jest taka możliwość?
bo najlepiej takie sprawy ze swoim ginem załatwić

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości