|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4351 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Udało się po poronieniu :D cz.II
stokrotka trzymamy kciukaski i nie stresuj sie bo fasolka tylko na tym cierpi
![]()
#4352 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() no wlasnie u mnie tez chodzi o kwestie wychowawcze,ja z moja mama juz sie klocimy o to jak wychowywac dziecko,wiec nie wyobrazam sobie co by bylo potem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4353 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja swojej niuni tez nie wyobrazam sobie zostawic z kims a nawet babcia ![]() ![]()
![]() |
#4354 |
Zakorzenienie
|
Dzieki kobity za to pocieszanie
![]() Z jednej strony mysle,ze musi byc ok,młode szaleje w brzuchu przeciez.Ale z drugiej gnebi mnie to czy jest zdrowe.Dzisiaj sobie tak w nocy nawrecałam,ze ryczalam kilka godzin. Nie wyobrazam sobie straty tego dziecka. Juz nie teraz. Nie przezylabym tego. Nie mialabym sily robic nastepnego podejscia. |
![]() ![]() |
![]() |
#4355 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie Baby, troche lepiej sie juz czuje, bo biore antybiotyk, ale teraz TŻ choruje i Mala troszke tez kaszle, na szczescie nie ma goraczki. Okropny wirus! Mialam prawie 40 stopni goraczki!
![]() Panienko a moze Mati ma skok, dlatego gorzej sypia? Pam super brzuszek ![]() Stokrotka ![]() Co do powrotu do pracy to mam zamiar znalesc jakas jak skoncze karmic- jak Malutka skonczy roczek i zostawic ja z z opiekunka. Cos jeszcze mialam napisac ale zapmnialam ![]() ![]() Edytowane przez caprica6 Czas edycji: 2011-01-24 o 13:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#4356 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4357 |
Zadomowienie
|
STOKROTKO kciukasy zaciśnięte
![]() ![]()
![]() ![]() Nasze Małe Szczęście ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kubuś jest już z Nami od 09.04.2011, godz. 9:10 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4358 | |
Rozeznanie
|
Dziewczynki mam pytanie do do tych które miały LUTEINĘ. Mój gin przepisał mi ją 2xdziennie i wg obliczeń nie starczy mi jej do kolejnej wizyty. Mogę ją przerwać, czy powinnam lecieć po kolejną receptę? Pomóżcie
![]() ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4359 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4360 |
Rozeznanie
|
witam się
![]() Pamelka nie mogę się napatrzeć na ten twój brzuszek ![]() my dzisiaj do lekarza i ciekawa jestem co powie, ile mały waży ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4361 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym nie przerywala. Wlasnie jestem na odstawianiu i tez nie od razu calkiem,tylko coraz mniejszą dawkę biorę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4362 |
Wtajemniczenie
|
A oto mój brzuszek 11t i 3d
11t3d (1).jpg11t3d.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#4363 | |
Zadomowienie
|
Stokrotko trzymam kciuki
![]() Dorcia lepiej samemu nie przerywać, a najlepiej to chyba się skonsultować z lekarzem tak jak Madzik pisała. ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4364 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() W 17 tygodniu poczułam takie lekkie stukanie,akurat przy wigilijnym barszczu ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4365 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4366 |
Zadomowienie
|
Jak mi się kończył duphaston to poszłam do apteki i poprosiłam pania zeby mi dala bez recepty, a po wizycie doniose i dała bez problemu.
#4367 |
Zakorzenienie
|
cześć babki
podczytuje Was dzisiaj, ale nie miałam czasu napisaćbo ucze sie do jutrzejszego egzaminu, wkurza mnie to wszystko, mam ochote to wszystko rzucić w cholere ![]() Tż wział urlop dwa dni żebym właśnie mogła się pouczyć a mi jakośkiepsko wchodzi fajne macie brzzuszki ![]() trzymam kciuki za wasze wizyty wogóle zostały mi 2 opakowania luteiny bo gin mi za dużo wypisał, jakby któraś była chętna ![]() Edytowane przez enis84 Czas edycji: 2011-01-24 o 15:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#4368 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4369 | |
Zakorzenienie
|
A ja już po poloteczkach
![]() STOKROTKA ![]() KARLA niby mam zaufaną opiekunkę,ale jeszcze będe szukać,ale tak jak mówie zaprosze ja już do mnie jakieś2 miechy przed powrotem do pracy ![]() ![]() MADZIK i jak sprawa z wózkiem?? ---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- Cytat:
KARINA popieram Cie w 100% codzienna opieka nad wnuczkiem niestety z przyjemności zmienia sie w uciążliwy obowiązek ![]() ![]()
Witaj Zuzieńko ![]() 19.04.2011 godz 14:20 Aniołek 26.05.2010r
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4370 |
Zakorzenienie
|
no wlasnie madzik co z tym wózkiem
![]() rozmawiałam dzis z mamą i jak jej powiedzialam ze chcialabym jak najszybciej znow w ciaze zajsc to sie kobieta zszokowała ![]()
Edytowane przez Pamela86 Czas edycji: 2011-01-24 o 17:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#4371 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Moja teściowa opiekowała się jednym wnuczkiem i drugim wnuczkiem i nie zamierzam sprawic jej przykrości tym że Moje dziecko musiało by zostawac z niańką kiedy babcia ma czas, chęci i sama proponuje że chce zostawać z małą. Tym bardziej że to dość młoda babcia i na pewno poczuła by się źle gdyby wiedziała że wole oddac pod opiekę obcej kobiecie dziecko niż jej. Nie jedna moja znajoma chciałaby mieć możliwość zostawiania dziecka z babcią a nie ma , dlatego ja się cieszę że nie musze rezygnować z pracy. No i to tyle w tym temacie ![]() Cytat:
![]() Ja pamiętam jak na początku ciąży wypinęłam brzusiek aby go tylko było widac ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4372 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamelka to kiedy zaczynacie staranka?? ja tez bym chciała 2 dziecko,ale może to głupio zabrzmi i mam nadzieje,że źle mnie nie zrozumiecie...ale ze mnie to troche typ takiej karierowiczki ![]() dlatego ja chce wrócić do pracy i może za 2-3 latka kolejny dzidziuś ![]() o tak na 30 urodziny ![]() ---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- Cytat:
![]() A poza tym mam taka pracę,że raz wracam o 16 a raz o 19 więc musi byc ktoś pomocny gdy trzeba będzie zmienić opiekunke ![]()
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4373 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Słyszałyście o tym wybuchu na lotnisku w Rosji ?? masakra!!! mój wujek lata dwa razy w tygodniu do Rosji i spowrotem i to na to lotnisko ale wczoraj wrócił do Polski uffffffffff
![]() |
#4374 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nic nie słyszałam!! co sie stało??znów jakiś zamach? zaraz włącze tvn 24
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4375 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niestety po cesarce tak szybko zachodzic w ciaze nie mozna, ja to bym jak najcszybciej chciala ale tż stwierdzil ze poczekamy jak malutka pojdzie do przedszkola i ruszamy ![]()
![]() |
#4376 |
Zadomowienie
|
Lulka..........hmmm no to też babcia zaszalała
![]() No skoro Ty tyle pracujesz to rzeczywiście najlepsze wyjście to opiekunka a babcia awaryjnie ![]() No zamachowiec się wysadził w powietrze :/ co to się dzieje ...........ciekawe co taki człowiek myśli przed tym zanim naciśnie guziczek aby się wysadzić
![]() ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv730y6j3jyp.png ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/ex2b8iikt8hcg0od.png 09.09.2009 ![]() Edytowane przez Enia_ Czas edycji: 2011-01-24 o 18:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#4377 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a tak a propo po jakim czasie mozna zaczas cos tam cwiczyc po cc ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4378 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No dokładnie ![]() ![]() dzieci najważniejsze,ale spełnianie swoich marzeń i dąrzenie do celu równie ważne i dzięki,że mnie rozumiecie ![]() ![]() PAMELKA to ja też za 3 latka bym chciała,także pewnie znowu się spetkamy na jakimś wątku ![]()
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4379 |
Zadomowienie
|
Pamelka......... Oliwka wchodzi w ciuszki na 56 ? Kurcze zastanawiam się czy nie mam za mało ciuszków takich malusich tzn 56,62
![]() w sumie tych na 56 to mam może z 7 komplecików a później już 62 i zastanawiam się czy tych na 62 nie dokupić ![]()
#4380 |
Zakorzenienie
|
Co do ćwiczeń po cesarce to sama jestem ciekawa
![]()
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:24.