Udało się po poronieniu :D cz.II - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-24, 13:19   #4351
Pamela86
Zakorzenienie

Dot.: Udało się po poronieniu :D cz.II

stokrotka trzymamy kciukaski i nie stresuj sie bo fasolka tylko na tym cierpi

Pamela86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 13:21   #4352
madzik2221
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka_to_ja Pokaż wiadomość
widzę,ze temat opiekunek ,niań i babć kwitnie
Ja z babcią będę mieć problem ,obie są aktywne zawodowo,a nawet gdyby nie były to jakos nie mam ochoty zostawiac dziecka z zadna z nich na cale dnie. Po pierwsze to dla nihc byloby uciazliwe, jednak blisko im do 60-tki ,a po drugie mają inna konepcje na wychowanie niz ja i nie chce prowokowac spięć.
Z nianią tez srednio, bo miescina mala,a te nianie które znam nie spelniaja moich oczekiwań. Więc pewnie do roku bede z dzieckiem ,jak finanse pozwola i bede miec ochotę to moze dłużej

Dziewczyny,dzis o 18:45 mam wizyte i juz stres mnie męczy....
za wizyte nie martw sie napewno jest wszystko dobrze

no wlasnie u mnie tez chodzi o kwestie wychowawcze,ja z moja mama juz sie klocimy o to jak wychowywac dziecko,wiec nie wyobrazam sobie co by bylo potem kazdy ma swoja koncepcje i poglad na zycie i nikt nie ma mi prawa narzucac swojego zdania i ingerowac w moje zycie.Uwazam ze nasze mamy mialy juz okazje sie wykazac wychowujac nas,teraz nasza kolej i niech kazda zrobi to tak jak potrafi najlepiej a jak bede potrzebowala jej rady albo pomocy to ja o to poprosze

22/23.05.2010
madzik2221 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 13:25   #4353
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzik2221 Pokaż wiadomość
za wizyte nie martw sie napewno jest wszystko dobrze

no wlasnie u mnie tez chodzi o kwestie wychowawcze,ja z moja mama juz sie klocimy o to jak wychowywac dziecko,wiec nie wyobrazam sobie co by bylo potem kazdy ma swoja koncepcje i poglad na zycie i nikt nie ma mi prawa narzucac swojego zdania i ingerowac w moje zycie.Uwazam ze nasze mamy mialy juz okazje sie wykazac wychowujac nas,teraz nasza kolej i niech kazda zrobi to tak jak potrafi najlepiej a jak bede potrzebowala jej rady albo pomocy to ja o to poprosze
dokładnie popieram nasi rodzice mieli juz okazje sie wykazać teraz my wkraczamy w macierzynstwo i chcemy wychować dzieci wg siebie

ja swojej niuni tez nie wyobrazam sobie zostawic z kims a nawet babcia bede siedziala w domku dopóki mała pójdzie do przedszkola a później machniemy sobie drugiego bejbika do pary

Stary 2011-01-24, 13:27   #4354
stokrotka_to_ja
Zakorzenienie

GG do stokrotka_to_ja

Dzieki kobity za to pocieszanie
Z jednej strony mysle,ze musi byc ok,młode szaleje w brzuchu przeciez.Ale z drugiej gnebi mnie to czy jest zdrowe.Dzisiaj sobie tak w nocy nawrecałam,ze ryczalam kilka godzin. Nie wyobrazam sobie straty tego dziecka. Juz nie teraz. Nie przezylabym tego.
Nie mialabym sily robic nastepnego podejscia.
stokrotka_to_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 13:27   #4355
caprica6
Wtajemniczenie

Witajcie Baby, troche lepiej sie juz czuje, bo biore antybiotyk, ale teraz TŻ choruje i Mala troszke tez kaszle, na szczescie nie ma goraczki. Okropny wirus! Mialam prawie 40 stopni goraczki!
Panienko a moze Mati ma skok, dlatego gorzej sypia?
Pam super brzuszek Zazdroszcze ze nie masz wogole rozciganietej skory!
Stokrotka
Co do powrotu do pracy to mam zamiar znalesc jakas jak skoncze karmic- jak Malutka skonczy roczek i zostawic ja z z opiekunka.
Cos jeszcze mialam napisac ale zapmnialam Trzymajcie sie Kobietki, ide odpoczywac

Edytowane przez caprica6
Czas edycji: 2011-01-24 o 13:28
caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 13:37   #4356
madzik2221
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pamela86 Pokaż wiadomość
dokładnie popieram nasi rodzice mieli juz okazje sie wykazać teraz my wkraczamy w macierzynstwo i chcemy wychować dzieci wg siebie

ja swojej niuni tez nie wyobrazam sobie zostawic z kims a nawet babcia bede siedziala w domku dopóki mała pójdzie do przedszkola a później machniemy sobie drugiego bejbika do pary
ale masz plana ja nie wiem czy tak szybko sie zdecyduje.Mysle ze odczekam jakies 3-4 lata

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Witajcie Baby, troche lepiej sie juz czuje, bo biore antybiotyk, ale teraz TŻ choruje i Mala troszke tez kaszle, na szczescie nie ma goraczki. Okropny wirus! Mialam prawie 40 stopni goraczki!
Stokrotka
Co do powrotu do pracy to mam zamiar znalesc jakas jak skoncze karmic- jak Malutka skonczy roczek i zostawic ja z z opiekunka.
Cos jeszcze mialam napisac ale zapmnialam Trzymajcie sie Kobietki, ide odpoczywac
zdrowiej kochana

22/23.05.2010
Stary 2011-01-24, 13:40   #4357
Karla604
Zadomowienie

STOKROTKO kciukasy zaciśnięte Będzie dobrze

Kubuś jest już z Nami od 09.04.2011, godz. 9:10
Karla604 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-01-24, 13:46   #4358
dorcia1465
Rozeznanie

Dziewczynki mam pytanie do do tych które miały LUTEINĘ. Mój gin przepisał mi ją 2xdziennie i wg obliczeń nie starczy mi jej do kolejnej wizyty. Mogę ją przerwać, czy powinnam lecieć po kolejną receptę? Pomóżcie

---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ----------

Cytat:
Dzieki kobity za to pocieszanie
Z jednej strony mysle,ze musi byc ok,młode szaleje w brzuchu przeciez.Ale z drugiej gnebi mnie to czy jest zdrowe.Dzisiaj sobie tak w nocy nawrecałam,ze ryczalam kilka godzin. Nie wyobrazam sobie straty tego dziecka. Juz nie teraz. Nie przezylabym tego.
Nie mialabym sily robic nastepnego podejscia.
Stokrotko nawet nie mysl, że mogłoby być źle. Maleństwo urodzi się całe i zdrowe. NIE MA INNEJ OPCJI:magia : Na szczęście i dla dodania wiary w dobre rozwiązanie

Ewunia:

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49cwa1dd033ibe.png

29.05.2010

Olgusia:

http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69n4vy31f0.png
dorcia1465 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 13:48   #4359
madzik2221
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorcia1465 Pokaż wiadomość
Dziewczynki mam pytanie do do tych które miały LUTEINĘ. Mój gin przepisał mi ją 2xdziennie i wg obliczeń nie starczy mi jej do kolejnej wizyty. Mogę ją przerwać, czy powinnam lecieć po kolejną receptę? Pomóżcie

---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ----------

Stokrotko nawet nie mysl, że mogłoby być źle. Maleństwo urodzi się całe i zdrowe. NIE MA INNEJ OPCJI:magia : Na szczęście i dla dodania wiary w dobre rozwiązanie
Zadzwon do gina i zapytaj czy masz przedluzac branie luteiny do kolejnej wizyty czy przestac ja brac

22/23.05.2010
Stary 2011-01-24, 13:53   #4360
grusia85
Rozeznanie

GG do grusia85

witam się

Pamelka nie mogę się napatrzeć na ten twój brzuszek

my dzisiaj do lekarza i ciekawa jestem co powie, ile mały waży
grusia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 14:02   #4361
stokrotka_to_ja
Zakorzenienie

GG do stokrotka_to_ja

Cytat:

Ktory to tydzień?
Ja bym nie przerywala. Wlasnie jestem na odstawianiu i tez nie od razu calkiem,tylko coraz mniejszą dawkę biorę.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-24, 14:06   #4362
myha82
Wtajemniczenie

A oto mój brzuszek 11t i 3d
11t3d (1).jpg11t3d.jpg

Martynka

Natalka
myha82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 14:11   #4363
karina222
Zadomowienie

Stokrotko trzymam kciuki A Ty znasz już płeć? Kurcze też bym chciała już te ruchy poczuć, czasem coś mnie jakby głaszcze od środka, ale w takim dziwnym miejscu, że wątpię żeby to były ruchy dziecka. W którym tygodniu zaczęłaś czuć ruchy?

Dorcia lepiej samemu nie przerywać, a najlepiej to chyba się skonsultować z lekarzem tak jak Madzik pisała.

---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ----------

Cytat:
Napisane przez myha82 Pokaż wiadomość
Załącznik 3691235Załącznik 3691236
O Myha coś tam jakby się zaczyna pojawiać Mój to tak wyglądał chyba przed ciążą
karina222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 14:14   #4364
stokrotka_to_ja
Zakorzenienie

GG do stokrotka_to_ja

Cytat:
Napisane przez karina222 Pokaż wiadomość
Stokrotko trzymam kciuki A Ty znasz już płeć? Kurcze też bym chciała już te ruchy poczuć, czasem coś mnie jakby głaszcze od środka, ale w takim dziwnym miejscu, że wątpię żeby to były ruchy dziecka. W którym tygodniu zaczęłaś czuć ruchy?
.
wlasnie na tej wizycie mam poznać i przyznam,że emocji we mnie dziś ogormnie duzo

W 17 tygodniu poczułam takie lekkie stukanie,akurat przy wigilijnym barszczu I tak przeczuwałam,ze to TO ,ale nie byłam pewna. Później w nocy się powtórzyło. I za kilka dni znowu -wtedy nabrałam pewności a teraz buszuje juz regularnie,jak tylko siade albo sie poloze ,to czuje,ze "pływa" ,albo lekkie kopniaki,czasem juz mocniej zasunie Tydzien temu mlode tak szalało,ze nawet moj maz poczuł
Stary 2011-01-24, 14:33   #4365
madzik2221
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
wlasnie na tej wizycie mam poznać i przyznam,że emocji we mnie dziś ogormnie duzo

W 17 tygodniu poczułam takie lekkie stukanie,akurat przy wigilijnym barszczu I tak przeczuwałam,ze to TO ,ale nie byłam pewna. Później w nocy się powtórzyło. I za kilka dni znowu -wtedy nabrałam pewności a teraz buszuje juz regularnie,jak tylko siade albo sie poloze ,to czuje,ze "pływa" ,albo lekkie kopniaki,czasem juz mocniej zasunie Tydzien temu mlode tak szalało,ze nawet moj maz poczuł
ooo to koniecznie daj znac co tam nosisz pod serduszkiem

22/23.05.2010
Stary 2011-01-24, 15:11   #4366
mokra6
Zadomowienie

Cytat:
Jak mi się kończył duphaston to poszłam do apteki i poprosiłam pania zeby mi dala bez recepty, a po wizycie doniose i dała bez problemu.

http://suwaczki.maluchy.pl/li-51052.png
mokra6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 15:44   #4367
enis84
Zakorzenienie

cześć babki

podczytuje Was dzisiaj, ale nie miałam czasu napisaćbo ucze sie do jutrzejszego egzaminu, wkurza mnie to wszystko, mam ochote to wszystko rzucić w cholere
Tż wział urlop dwa dni żebym właśnie mogła się pouczyć a mi jakośkiepsko wchodzi
fajne macie brzzuszki
trzymam kciuki za wasze wizyty

wogóle zostały mi 2 opakowania luteiny bo gin mi za dużo wypisał, jakby któraś była chętna

Edytowane przez enis84
Czas edycji: 2011-01-24 o 15:46
enis84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 16:06   #4368
madzik2221
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez enis84 Pokaż wiadomość
cześć babki

podczytuje Was dzisiaj, ale nie miałam czasu napisaćbo ucze sie do jutrzejszego egzaminu, wkurza mnie to wszystko, mam ochote to wszystko rzucić w cholere
Tż wział urlop dwa dni żebym właśnie mogła się pouczyć a mi jakośkiepsko wchodzi
fajne macie brzzuszki
trzymam kciuki za wasze wizyty

wogóle zostały mi 2 opakowania luteiny bo gin mi za dużo wypisał, jakby któraś była chętna
dasz rade kochana trzymam za ciebie kciuki

22/23.05.2010
Stary 2011-01-24, 17:47   #4369
lulka265
Zakorzenienie

A ja już po poloteczkach

STOKROTKA trzymam kciuki!!

KARLA niby mam zaufaną opiekunkę,ale jeszcze będe szukać,ale tak jak mówie zaprosze ja już do mnie jakieś2 miechy przed powrotem do pracychce zobaczyć,jak sie będzie zajmować Zuzią

MADZIK i jak sprawa z wózkiem??

---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ----------

Cytat:
Nie zgodzę się z Tobą, bo opieka nad dzieckiem przez kilka godzin dziennie to jest obowiązek, tym bardziej jeśli nie ma się już 20 czy 30 lat, a swoje dzieci już dawno temu się odchowało i może jest już się odzwyczajonym od dziecięcej ruchliwości i hałaśliwości. Podejmując się opieki nad dzieckiem bierze się za nie odpowiedzialność, zarówno za to czy mu się coś nie stanie, czy nie będzie np. głodne ale też po części za to jak będzie wychowane, a to już spore obciążenie. Myślę, że SPĘDZANIE CZASU z wnukami jest dla dziadków przyjemnością, ale czy na pewno opieka w te dni kiedy dziecko jest kapryśne lub niegrzeczne, kiedy np cały dzień płacze i nie można się z nim dogadać też?

Nie kwestionuję tego, że są takie sytuacje w życiu, że nie da się obejść bez pomocy dziadków, nie zgadzam się natomiast ze stwierdzeniem, że opiek nad dzieckiem to dla dziadków sama przyjemność.

KARINA popieram Cie w 100%
codzienna opieka nad wnuczkiem niestety z przyjemności zmienia sie w uciążliwy obowiązek a przychodzi weekend,czyli czas kiedy rodzice chcą zostać troszkę sami,pobalować i możnaby było wtedy dzieciaczka do babci zaprowadzić,to niestety babcia po całym tygodniu jest tak padnięta,że patrzeć na wnuka już nie może
19.04.2011 godz 14:20

Aniołek 26.05.2010r
lulka265 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 17:47   #4370
Pamela86
Zakorzenienie

no wlasnie madzik co z tym wózkiem????????

rozmawiałam dzis z mamą i jak jej powiedzialam ze chcialabym jak najszybciej znow w ciaze zajsc to sie kobieta zszokowała

Edytowane przez Pamela86
Czas edycji: 2011-01-24 o 17:48
Stary 2011-01-24, 17:58   #4371
Enia_
Zadomowienie

Cytat:
Nie zgodzę się z Tobą, bo opieka nad dzieckiem przez kilka godzin dziennie to jest obowiązek, tym bardziej jeśli nie ma się już 20 czy 30 lat, a swoje dzieci już dawno temu się odchowało i może jest już się odzwyczajonym od dziecięcej ruchliwości i hałaśliwości. Podejmując się opieki nad dzieckiem bierze się za nie odpowiedzialność, zarówno za to czy mu się coś nie stanie, czy nie będzie np. głodne ale też po części za to jak będzie wychowane, a to już spore obciążenie. Myślę, że SPĘDZANIE CZASU z wnukami jest dla dziadków przyjemnością, ale czy na pewno opieka w te dni kiedy dziecko jest kapryśne lub niegrzeczne, kiedy np cały dzień płacze i nie można się z nim dogadać też?

Nie kwestionuję tego, że są takie sytuacje w życiu, że nie da się obejść bez pomocy dziadków, nie zgadzam się natomiast ze stwierdzeniem, że opiek nad dzieckiem to dla dziadków sama przyjemność.
NO przecież nie musisz się ze mną zgadzać , od tego jest forum aby dyskutować. ja mam swoje zdanie na temat tego czy to dobrze jak babcia się opiekuje dzieckiem czy źle i nikt mnie nie przekona do swojego zdania tak samo jak i Ciebie.
Moja teściowa opiekowała się jednym wnuczkiem i drugim wnuczkiem i nie zamierzam sprawic jej przykrości tym że Moje dziecko musiało by zostawac z niańką kiedy babcia ma czas, chęci i sama proponuje że chce zostawać z małą. Tym bardziej że to dość młoda babcia i na pewno poczuła by się źle gdyby wiedziała że wole oddac pod opiekę obcej kobiecie dziecko niż jej.
Nie jedna moja znajoma chciałaby mieć możliwość zostawiania dziecka z babcią a nie ma , dlatego ja się cieszę że nie musze rezygnować z pracy.
No i to tyle w tym temacie

Cytat:
no no cos tam juz widać
Ja pamiętam jak na początku ciąży wypinęłam brzusiek aby go tylko było widac

Cytat:
Napisane przez lulka265 Pokaż wiadomość
A ja już po poloteczkach

STOKROTKA trzymam kciuki!!

KARLA niby mam zaufaną opiekunkę,ale jeszcze będe szukać,ale tak jak mówie zaprosze ja już do mnie jakieś2 miechy przed powrotem do pracychce zobaczyć,jak sie będzie zajmować Zuzią

MADZIK i jak sprawa z wózkiem??

---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ----------

KARINA popieram Cie w 100%
codzienna opieka nad wnuczkiem niestety z przyjemności zmienia sie w uciążliwy obowiązek a przychodzi weekend,czyli czas kiedy rodzice chcą zostać troszkę sami,pobalować i możnaby było wtedy dzieciaczka do babci zaprowadzić,to niestety babcia po całym tygodniu jest tak padnięta,że patrzeć na wnuka już nie może
ale przeciez pisałaś że babcia zrezygnowała z pracy dla wnusi więc zrezygnowała na czas Twojej ciąży ? czy jak ? w jakim celu ? czy to nie Ty ?
http://www.suwaczki.com/tickers/ex2b8iikt8hcg0od.png
09.09.2009
Enia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 18:03   #4372
lulka265
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pamela86 Pokaż wiadomość
no wlasnie madzik co z tym wózkiem????????

rozmawiałam dzis z mamą i jak jej powiedzialam ze chcialabym jak najszybciej znow w ciaze zajsc to sie kobieta zszokowała

Pamelka to kiedy zaczynacie staranka??

ja tez bym chciała 2 dziecko,ale może to głupio zabrzmi i mam nadzieje,że źle mnie nie zrozumiecie...ale ze mnie to troche typ takiej karierowiczkirod zina najważniejsza,ale to co w pracy równie ważne!!
dlatego ja chce wrócić do pracy i może za 2-3 latka kolejny dzidziuś
o tak na 30 urodziny

---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ----------

Cytat:
Napisane przez Enia_ Pokaż wiadomość
NO przecież nie musisz się ze mną zgadzać , od tego jest forum aby dyskutować. ja mam swoje zdanie na temat tego czy to dobrze jak babcia się opiekuje dzieckiem czy źle i nikt mnie nie przekona do swojego zdania tak samo jak i Ciebie.
Moja teściowa opiekowała się jednym wnuczkiem i drugim wnuczkiem i nie zamierzam sprawic jej przykrości tym że Moje dziecko musiało by zostawac z niańką kiedy babcia ma czas, chęci i sama proponuje że chce zostawać z małą. Tym bardziej że to dość młoda babcia i na pewno poczuła by się źle gdyby wiedziała że wole oddac pod opiekę obcej kobiecie dziecko niż jej.
Nie jedna moja znajoma chciałaby mieć możliwość zostawiania dziecka z babcią a nie ma , dlatego ja się cieszę że nie musze rezygnować z pracy.
No i to tyle w tym temacie

no no cos tam juz widać
Ja pamiętam jak na początku ciąży wypinęłam brzusiek aby go tylko było widac

ale przeciez pisałaś że babcia zrezygnowała z pracy dla wnusi więc zrezygnowała na czas Twojej ciąży ? czy jak ? w jakim celu ? czy to nie Ty ?
Tak babcia zrezygnowała z pracy,ale po to,żeby mi pomagać nacodzien kiedy ja będe na urlopie macierzynskim jak wróce do pracy to nie zostawie mojej mamy z Małą bo uważam to za bezsensowne.
A poza tym mam taka pracę,że raz wracam o 16 a raz o 19 więc musi byc ktoś pomocny gdy trzeba będzie zmienić opiekunke

Aniołek 26.05.2010r
Stary 2011-01-24, 18:04   #4373
Enia_
Zadomowienie

Cytat:

ja tez bym chciała 2 dziecko,ale może to głupio zabrzmi i mam nadzieje,że źle mnie nie zrozumiecie...ale ze mnie to troche typ takiej karierowiczkirod zina najważniejsza,ale to co w pracy równie ważne!!
o tak na 30 urodziny
Wcale to głupio nie brzmi To podobnie jak u nas Chce popracowac znów z roczek i wtedy smyk ciąża

Słyszałyście o tym wybuchu na lotnisku w Rosji ?? masakra!!!
mój wujek lata dwa razy w tygodniu do Rosji i spowrotem i to na to lotnisko ale wczoraj wrócił do Polski uffffffffff
09.09.2009
Stary 2011-01-24, 18:07   #4374
lulka265
Zakorzenienie

Cytat:
Wcale to głupio nie brzmi To podobnie jak u nas Chce popracowac znów z roczek i wtedy smyk ciąża

Słyszałyście o tym wybuchu na lotnisku w Rosji ?? masakra!!!
mój wujek lata dwa razy w tygodniu do Rosji i spowrotem i to na to lotnisko ale wczoraj wrócił do Polski uffffffffff

Nic nie słyszałam!! co sie stało??znów jakiś zamach? zaraz włącze tvn 24

Aniołek 26.05.2010r
Stary 2011-01-24, 18:07   #4375
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:

o tak na 30 urodziny

---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ----------

Tak babcia zrezygnowała z pracy,ale po to,żeby mi pomagać nacodzien kiedy ja będe na urlopie macierzynskim jak wróce do pracy to nie zostawie mojej mamy z Małą bo uważam to za bezsensowne.
A poza tym mam taka pracę,że raz wracam o 16 a raz o 19 więc musi byc ktoś pomocny gdy trzeba będzie zmienić opiekunke
Czemu kochana mialybysmy cie źle zrozumieć, przeciez kazdy sobie układa zycie wg siebie, sa kobiety ktore poswiecaja sie tylko macierzystwu sa takie "karierowiczki" ktore nie chca miec w ogole dzieci bo praca, i sa takie ktore potrafia to sobie podzielic jak Ty i to nie jest nic złego

Niestety po cesarce tak szybko zachodzic w ciaze nie mozna, ja to bym jak najcszybciej chciala ale tż stwierdzil ze poczekamy jak malutka pojdzie do przedszkola i ruszamy czyli za 3latka

Stary 2011-01-24, 18:07   #4376
Enia_
Zadomowienie

Lulka..........hmmm no to też babcia zaszalała
No skoro Ty tyle pracujesz to rzeczywiście najlepsze wyjście to opiekunka a babcia awaryjnie

No zamachowiec się wysadził w powietrze :/ co to się dzieje ...........ciekawe co taki człowiek myśli przed tym zanim naciśnie guziczek aby się wysadzić
09.09.2009

Edytowane przez Enia_
Czas edycji: 2011-01-24 o 18:09
Stary 2011-01-24, 18:10   #4377
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Stokrotka
dzieki kochana ale i tak za miesiac kupujemy ławeczke do brzuszkow i ruszamy obydwoje z tż z koksem chce sobie ujedrnic ten brzuszek
a tak a propo po jakim czasie mozna zaczas cos tam cwiczyc po cc
Cytat:
sliczny juz cos zaczyna byc powoli widać

Stary 2011-01-24, 18:10   #4378
lulka265
Zakorzenienie

Cytat:
Lulka..........hmmm no to też babcia zaszalała
No skoro Ty tyle pracujesz to rzeczywiście najlepsze wyjście to opiekunka a babcia awaryjnie

No dokładnie a poza tym TŻ codziennie w pracy po 12 godzin a ja wiecznie w rozjazdach nie wiem jak to wogóle bęzie,ale dam rade!!!!
dzieci najważniejsze,ale spełnianie swoich marzeń i dąrzenie do celu równie ważne i dzięki,że mnie rozumiecie bo ja myślałam,że totalna ze mnie egoistka

PAMELKA to ja też za 3 latka bym chciała,także pewnie znowu się spetkamy na jakimś wątku

Aniołek 26.05.2010r
Stary 2011-01-24, 18:11   #4379
Enia_
Zadomowienie

Pamelka......... Oliwka wchodzi w ciuszki na 56 ? Kurcze zastanawiam się czy nie mam za mało ciuszków takich malusich tzn 56,62
w sumie tych na 56 to mam może z 7 komplecików a później już 62 i zastanawiam się czy tych na 62 nie dokupić
09.09.2009
Stary 2011-01-24, 18:11   #4380
lulka265
Zakorzenienie

Co do ćwiczeń po cesarce to sama jestem ciekawa

Aniołek 26.05.2010r
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości