Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Lilou, Trollbeads) cz.4 - Strona 94 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-24, 14:58   #2791
Ariada
Wtajemniczenie

Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Lilou, Trollbeads) cz.4

Cytat:
Napisane przez martinia Pokaż wiadomość
Witam!
Jeśli chcesz kolekcjonować Pandorę lub/i Trolle to musisz niestety pogodzić się z tym, że ceny są wygórowane i to nie tylko bransoletek, koralików również.. Mimo wszystko jak już się decydujesz w to wejść to proponuję kupić oryginalną bransoletkę, przystosowaną do konkretnych beadsów... szczególnie, że zawsze jednak widać połączenie oryginału z podróbką...
No tylko na koraliki nie chcę żałować, ale bransoletka w założeniu ma być cała zapełniona koralikami i nie będzie jej widać. Dlatego pomyślałam, że kupię z innego sklepu. Uważam, że nie zawsze widać połączenia oryginału z podróbką, bo oryginały mają po prostu narzuconą dużą marżę- koszt wyprodukowania pewnie takiej bransoletki/koralika jest zapewne zbliżony do kosztów produkcji tych średniej klasy podróbek;p
Nie pomyślałam jednak, że zapięcie może być gorszej jakości i w takim wypadku nie wiem czy chcę ryzykować, więc przemyślę jeszcze zakup oryginalnej bransoletki
Ariada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 15:00   #2792
ilios
PIP.

GG do ilios
Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Lilou, Trollbeads) cz.4

Cytat:
Napisane przez snowprincess Pokaż wiadomość
Co do zapięć i bransoletek z chikochika (celowo tak piszę - wiadomo o jaki sklep chodzi).
Mi zapięcie w stylu koronkowe trollbeads popsuło się już przy pierwszej próbie zapięcia!

Zapięcie odesłałam i poprosiłam o zwrot pieniędzy. Czekałam ok 12 dni, pieniążki otrzymałam z powrotem na konto. Zwróciłam zapięcie wraz z bransoletką. Niestety nie otrzymałam żadnej rekompensaty ba! żadnych przeprosiń i straciłam prawie 20 zł na przesyłki!!
NIE POLECAM!
o wlasnie wlasnie to jakos mi umknelo, ze ono sie popsulo juz przy probie zapiecia ale w sumie lepiej, a nie jakbys nagle w ciagu dnia odkryla, ze nie masz koralikow
ilios jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 15:13   #2793
Veaa
Rozeznanie

snowprincess - oddali Ci kase tylko za zapiecie a za bransoletke odesłana nie?!?! Masakra . A tak btw to ta bransoletka z CC sama w sobie sie czyms sie rozni od tej Trollowej?

mój blog kulinarny 3x bez! bez glutenu, nabiału i białego cukru!
www.vealovegreen.blogspot.com
Veaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 15:19   #2794
snowprincess
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Veaa Pokaż wiadomość
snowprincess - oddali Ci kase tylko za zapiecie a za bransoletke odesłana nie?!?! Masakra . A tak btw to ta bransoletka z CC sama w sobie sie czyms sie rozni od tej Trollowej?
Kasę dostałam za wszystko, ale za przesylke nic.
Ja zamówiłam bransoletkę z zapięciem i kilkoma koralikami. Odesłałam im to i nie dostałam zwrotu za przesyłkę a wg regulaminu jeśli odsyła się produkt wadliwy do 10 dni (a tak właśnie było) to sprzedawca pokrywa koszt tej przesyłki. Moim zdaniem należała mi się jakaś rekompensata, bo wynika to z regulaminu. Nie mam już siły pisać do tego gościa. Wiem, że u niego już nic nie zamówię
Bransoletka trollowa z CC jest bardzo podobna do oryginalu, jednak nie mialam mozliwosci przylozenia jej i porownania z oryginalem poniewaz szybko odeslalam wadliwy produkt. Mam jednak wrazenie, ze jest nieco ciensza od oryginalu. Dlatego bransoletke polecam, natomiast zapiecia koronkowego nie. Moze mi sie taki wadliwy produkt przytrafil, ale uwazam, ze zapiecie akurat powinno byc stabilne, tym bardziej ze ta bransoletka nie posiada zadnych gwintow i istnieje szansa ze koraliki uciekna
snowprincess jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 15:25   #2795
Veaa
Rozeznanie

Już myślałam ze całkiem Cie ograbili! Ale masz racje zwrot kosztów przesyłki się też należy Pytam o tą bransoletke bo jak już wczesniej dziewczyny zauważyły na stronie CC jest identyczne zdjecie bransoleki jak na stronie Trolli i zastanawiałam się czy mają identyczne bransoletki czy wciskają tzw. kit

mój blog kulinarny 3x bez! bez glutenu, nabiału i białego cukru!
www.vealovegreen.blogspot.com
Veaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 15:26   #2796
nina90
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sajf Pokaż wiadomość
ta druga jest jakby z takich kropeczek nie są to cyrkonie ale też jest wrażenie błysku.

---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ----------

nina kup 2
No właśnie tak myślałam, że coś się błyszczy, bo tak wyglądało to na zdjęciu bransoletki u kaaasiaaa_90, a mi się bardzo podoba jak charms się błyszczy

Cytat:
Napisane przez ennkaa Pokaż wiadomość
nino mi też numerek dwa
Cytat:
Napisane przez nobrit Pokaż wiadomość
ja też się podłączę do głosowania, numer 2, śliczna
Cytat:
Napisane przez melczak0 Pokaż wiadomość
zdecydowanie ta druga
Dzięki dziewczyny
Cytat:
nina wez z apartu mozesz do niej dokupic skalara z apartu i rozgwiazdę- tylko tych to na zywo nie widziałam.
Eee nie już nie będę do niej nic dokupować Jak wezmę to tylko muszelkę i to pewnie będzie mój ostatni, no lub przedostatni charms... Chcę nosić wszystkie razem, każda moja coś symbolizuje lub jest od kogoś bliskiego Ta ma być od mamy i waham się właśnie między bucikiem a muszlą, obie mają dla mnie ukryte znaczenie...
Cytat:
Napisane przez martinia Pokaż wiadomość
to ja się wyłamię i powiem: 1 jak spojrzałam na tę drugą to w pierwszej chwili nie wiedziałam że to muszla
Kurde mi też pierwsza bardziej Teraz to mam mętlik. W końcu wyjdzie tak, że na żadną się nie zdecyduję, hehee

charmsy
trollbeads

<----
nina90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 15:31   #2797
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ariada Pokaż wiadomość
Czytam Wasz watek już od paru dni i postanowiłam się przyłączyć ;p

nie mam jeszcze żadnej bransoletki modułowej, ale mam cichą nadzieję, że dostanę od TŻta zestawik startowy na urodziny(już niedługo), a jeśli nie to sama sobie zafunduję w marcu.

Ogólnie to oglądam non stop stronę Pandory i Trollbeads i nie za bardzo rozumiem czy są jakieś różnice między tymi bransoletkami? Dla mnie koraliki są bardzo podobne, jednak sama bransoletka przemawia do mnie bardziej pandorowa- chociaż nie wiem czy kupię oryginalną, bo 250-300zł za srebrną bransoletkę dla mnie to trochę sporo biorąc pod uwagę fakt, że potem i tak będzie przesłonięta koralikami jednak koraliki chciałabym kupować oryginalne i urzekają mnie te z Pandory i ten napis na nich po boku chociaż nie powiem, że te z trolli mi się nie podobały. No i zmierzając do pytania- czy to świętokradztwo mieć mieszaną bransoletkę pandorowo-trollową? czy może nie da rady połączyć koralików z tych dwóch firm?
Witam Jak pokazuje doświadczenie, z nami szybciutko nadrobisz braki
Ja na początku chciałam zrobić podobnie jak Ty, zarówno z nieoryginalną bransoletką, jak i mieszaniem koralików - murano Trolli i srebro Pandory - a skończyłam z oryginalnymi bransoletkami i Trollbeads i Pandory i kolekcją prawie 20 elementów (w niecałe dwa miesiące )
Z perspektywy czasu polecam jednak przemyślenie kwestii zakupu oryginalnej bransoletki - to jednak mimo wszystko inna jakość produktu, nie mówiąc już o większym bezpieczeństwu w noszeniu Tym bardziej, jeśli masz zamiar kupować oryginalne koraliki, co więcej, zapełnić bransoletkę w całości, to nie warto oszczędzać na bazie, a potem ryzykować

Cytat:
Właśnie trolle mają boskie zapięcia, ale ubolewam nad tym, że srebrna bransoletka jest taka hmmm ciemna? Wolę takie jasne srebro niż takie stylizowane trochę na stare, a tamta taka mi się wydaje.
Też mi się wydawało, że będzie dla mnie za ciemna, ale ona wcale taka ciemna na żywo nie jest Pooglądaj sobie zdjęcia real na FB - tam jest ich kilkaset, widać je więc z każdej strony i w każdym oświetleniu- naprawdę można się zakochać w niektórych kompozycjach
Na początek Trollowa bransoletka wydaje mi się też lepszym pomysłem, bo wchodzą na nie zarówno koraliki Trollbeads, jak i Pandory czy inne a przy promocji bransoletka z zapięciem i 2 koraliki gratis masz srebrą bransoletkę z zapięciem i koralikami za 242 zł więc nie jest to jakaś powalająca suma

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 15:34   #2798
sorina
Zakorzenienie

nina mi się brdzij podoba ta z Yes jest bardziej realistyczna
sorina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 15:47   #2799
Filozofka888
Zadomowienie

Trochę mnie zmartwiłyście tymi zapięciami bo na początek myślałam o takiej
http://www.chicochica.pl/bransoleta-...5cm-p-832.html a koralikach oryginalnych... myślicie, że też się będzie odpinać albo sie zepsuje?
Filozofka888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 16:11   #2800
Mirell
Zakorzenienie

Wróciłam z egzaminu, dostałam 5! Jeszcze mnie promotor pochwalił i wgl

W nagrodę chciałam sobie dokupić wreszcie coś nowego do Pandory (srebny w czarne emaliowane serduszka), ale tak jak innych koralików mieli po 1000 sztuk, tak akurat tego wcale Byłam w salonie w Bałtyckiej, w Yes też nie było, chciałam sprawdzić w Manhattanie to robią remont (a niedawno dopiero otworzyli ). Na Matarnię do salonu nie chce mnie się już jechać.

Dostawa w Pandorze dowiedziałam się dzisiaj że ma być "w przyszłym tygodniu"
Ile można czekać na dostawę jeszcze w taki dzień jak dzisiaj, no!
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 16:16   #2801
snowprincess
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Filozofka888 Pokaż wiadomość
Trochę mnie zmartwiłyście tymi zapięciami bo na początek myślałam o takiej
http://www.chicochica.pl/bransoleta-...5cm-p-832.html a koralikach oryginalnych... myślicie, że też się będzie odpinać albo sie zepsuje?
Ta wyglada calkiem spoko. Ja tez musze sie przyznac, ze zanim jeszcze trafilam na ten watek to zastanawialam sie nad kupnem srebrnej bransoletki no brand. Wydaje sie calkiem spoko ta Chyba w tym zapieciu nie ma co sie zepsuc. W trollowym jest karabinczyk, ktory mi sie popsul.
Jednak kupilam oryginalna bransoletke Pandory, bo:
1. ma 2 letnia gwarancje
2. pandora oferuje czyszczenie bransoletki jakas specjalna metoda z powietrzem (kto wie jak to robia?)
3. bransoletke osobicie mozna przymierzyc przed zakupem

Polecam oryginalna bransoletkę a ewentualnie srebro innych firm lub nawet no name

---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ----------

Cytat:
Napisane przez Mirell Pokaż wiadomość

W nagrodę chciałam sobie dokupić wreszcie coś nowego do Pandory (srebny w czarne emaliowane serduszka), ale tak jak innych koralików mieli po 1000 sztuk, tak akurat tego wcale Byłam w salonie w Bałtyckiej, w Yes też nie było, chciałam sprawdzić w Manhattanie to robią remont (a niedawno dopiero otworzyli ). Na Matarnię do salonu nie chce mnie się już jechać.

Gratulejszyn
Ja dziś dowiedziałam się, że z egzaminu z przed tygodnia dostałam 5 od razu pochwaliłam się rodzicom :P :P :P Mama mnie nakłania do wycieczki do jubilera i kupna złotego ringsa a do niego dobiorę sobie dwa srebrne w yes mam już wybrane.

Oprócz ringsów planuję rozweselić moją bransoletkę koralikiem srebrnym z serduszkami fioletowymi jest suuuper. podoba mi się też bardzo fioletowy zen, ale za co te 199 skoro serduszka 139!!

PS. Zostały mi tylko 2 egzaminy i koniec sesji -> wtedy czeka mnie prezent może te ringsy sobie zostawię na urodziny a teraz zbiorę 3 stówy i w weekend walentynkowy pójdę na zakuuupy do Pandorki
snowprincess jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 16:19   #2802
Filozofka888
Zadomowienie

Cytat:
Ta wyglada calkiem spoko. Ja tez musze sie przyznac, ze zanim jeszcze trafilam na ten watek to zastanawialam sie nad kupnem srebrnej bransoletki no brand. Wydaje sie calkiem spoko ta Chyba w tym zapieciu nie ma co sie zepsuc. W trollowym jest karabinczyk, ktory mi sie popsul.
Jednak kupilam oryginalna bransoletke Pandory, bo:
1. ma 2 letnia gwarancje
2. pandora oferuje czyszczenie bransoletki jakas specjalna metoda z powietrzem (kto wie jak to robia?)
3. bransoletke osobicie mozna przymierzyc przed zakupem

Polecam oryginalna bransoletkę a ewentualnie srebro innych firm lub nawet no name

---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ----------

No właśnie chyba wybrałabym Pandorę o ile mają rozmiar 16cm bo 17 to już zdecydowanie za duża, muszę jechać do manu i przymierzyć... A jak kupię za dużą to na początku mając niewiele koralików nie będę mogła jej nosić bo mi spadnie.
Albo... kupię najpierw tą chico.. a jak będę miała dużo koralików już to wtedy Pandorę Sama już nie wiem.. ciężki wybór.

Edytowane przez Filozofka888
Czas edycji: 2011-01-24 o 17:08
Filozofka888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 16:47   #2803
Tygrys Tati
Zakorzenienie

Cytat:
No tylko na koraliki nie chcę żałować, ale bransoletka w założeniu ma być cała zapełniona koralikami i nie będzie jej widać. Dlatego pomyślałam, że kupię z innego sklepu. Uważam, że nie zawsze widać połączenia oryginału z podróbką, bo oryginały mają po prostu narzuconą dużą marżę- koszt wyprodukowania pewnie takiej bransoletki/koralika jest zapewne zbliżony do kosztów produkcji tych średniej klasy podróbek;p
Nie pomyślałam jednak, że zapięcie może być gorszej jakości i w takim wypadku nie wiem czy chcę ryzykować, więc przemyślę jeszcze zakup oryginalnej bransoletki

Masz rację, przemyśl to. Zgadzam się też z Illios, nie zaryzykowałabym zgubienie wartościowych koralików przez tandetne zapięcie, chociaż posiadam całą bransoletkę skompletowaną z Ch-chica i jak na razie jestem z niej zadowolona.
Wkrótce stanę się właścicielką oryginalnej bransoletki trollowej, bo zakochałam się w kilku koralikach trollowych i nie wyobrażam sobie zawiesić ich na nieoryginalnej bransoletce.
Stary 2011-01-24, 17:03   #2804
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mirell Pokaż wiadomość

Gratulacje Wiedziałam, że dobrze Ci pójdzie
Nagroda jak najbardziej zasłużona, szkoda że jak na złość nie mieli tego koralika Ale sama już jakiś czas temu narzekałam na asortyment i częstotliwość dostaw więc coś na ten temat wiem

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 17:45   #2805
nina90
Zadomowienie

Mirell gratuluję
Mnie w tym i następnym tyg czekają zaliczenia i egzaminy
A koralik miejmy nadzieję, że szybko się u Ciebie pojawi

charmsy
trollbeads

<----
Stary 2011-01-24, 17:52   #2806
sajf
Zakorzenienie

mirell
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg !CBmiJH!B2k~$(KGrHqEOKikEzRg0mUBlBNIWy0r,2w~~0_1.jpg (10,2 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg !CBmiI+w!mk~$(KGrHqV,!hUE0fBqcsWCBNIWyznV,g~~0_1.jpg (10,0 KB, 7 załadowań)

"Łódka płynie, Księżyc świeci, Trójgraniasty Groszek leci"
sajf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 17:55   #2807
Tinka*
Wtajemniczenie

Dziadówy moje kochane, proszę na słowko do klubu

Tinka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 18:03   #2808
nina90
Zadomowienie

Sajf strasznie podoba mi się ta druga przywieszka, widziałam zdjęcia soriny, śliczna jest

charmsy
trollbeads

<----
Stary 2011-01-24, 18:09   #2809
paulina95
Wtajemniczenie

zffazoffana, ten bucik to z Apartu, co nie? Jak już go będziesz miała, to koniecznie wstaw fotki, bo zastanawiam się nad nim

myszu13, śliczne Trolle i Pandora

Peri86, ja uważam, że Pandorę wypada nosić kobietom w każdym wieku Jest ona na tyle elegancka, ze na każdym nadgarstku będzie ślicznie wyglądać

ania_trojaczki, te 3 połączone bransoletki wyglądają super, mogłabym takie coś nosić na ręku

mexx100, śliczna bransoletka

VLS, też na początku nie wiedziałam, że to Ty Dopiero jak spojrzałam na nick to załapałam, że avatara zmieniłaś

onikka, śliczne wszystko A ślady łapek przeurocze

Tinka*, fajnie, że kupiłaś sznurek Ale skoro nie jesteś do niego przekonana, to może rzeczywiście wymień na jakiegoś beadsa

norbit, witamy! Ładna bransoletka

nina90, bierz tą muszelkę z Apartu

Ariada, witamy

Mirell, gratuluję 5A z tym koralikiem to lipa trochę, no ale mam nadzieję, że w końcu go jakoś zdobędziesz

snowprincess, gratuluję 5

Co do noszenia bransoletek, to ja dzisiaj sobie założyłam na rękę bransoletkę charmsową z jednym charmsem i na to Pandorę i powiem Wam, że super to wyglądało Tak się fajnie dyndał ten charms, jakby był na Pandorce

paulina95 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 18:19   #2810
ennkaa
Zakorzenienie

GG do ennkaa

hej paulina, mam podobny pomysł, ale nie wiem czy zrealizowalny <-- uwaga! nowe słowo!

chciałabym nosić charmsy na pandorze (bo mi się skórka strasznie podoba własnie z jednym dyndającym cusiem ). Są może jakieś takie koraliki umożliwiające przypięcie charmsa do pandorki?Myślałam o czymś w tym stylu ale nie wiem czy wejdzie na pandorę http://www.niebieski-koralik.pl/skle...roducts_id=584
Stary 2011-01-24, 18:27   #2811
sorina
Zakorzenienie

nina ta czapka akademicka u mnie to mojej siostry jest i z kruka ale super jest

Mirell ty kujonie gratlacje
snow tobie też się pałką należy i gratulcje też

muszę wybrać jakieś koraliki zapasowe jakby nie było tych co chcę ale nie wim co to miało by być doradzcie coś z 1 grupy cenowej
Stary 2011-01-24, 18:28   #2812
paulina95
Wtajemniczenie

ennkaa, nowe słowo wpisane do słownika

Jak chcesz, to jutro Ci wstawię fotki, to zobaczysz, jak to wygląda Mi się to bardzo spodobało, a poza tym, to jak już będę miała srebrną Pandorę to zamierzam ją nosić na jednym ręku razem ze skórką, tak więc już mniej więcej wiem, jak to wygląda
Ja myślę, że można przyczepić takie cuś, jak to, co pokazałaś, ale skoro ja już mam tą charmsową bransoletkę, to niech sobie na niej ten charms dynda A poza tym, to ona jak się rusza ręką, to się tak wplata w skórkę i to tak fajnie wygląda

Wiecie co, tak sobie myślę, że spróbuję kupić w lutym dwa murano na moją Pandorę i póki co dam sobie z nią spokój, bo te przekładki to mogę w każdej chwili kupić, bo nie są takie drogie i w marcu pomyślę o Trollach

BTW, mogłaby któraś z Was wrzucić zdjęcie, gdzie jest obok siebie zapięcie standardowe i jakieś inne (oprócz tych dużych) z Trolli obok siebie? Bo jakoś nie mogę sobie wyobrazić, jak bardzo one się od siebie różnią

Stary 2011-01-24, 18:32   #2813
sorina
Zakorzenienie

Paulina to standardowe to takie dwa karabinczyki a reszta zapięć super jest tak ślicznie zdobią bransoletkę
Stary 2011-01-24, 18:33   #2814
sajf
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sorina Pokaż wiadomość
nina ta czapka akademicka u mnie to mojej siostry jest i z kruka ale super jest

Mirell ty kujonie gratlacje
snow tobie też się pałką należy i gratulcje też

muszę wybrać jakieś koraliki zapasowe jakby nie było tych co chcę ale nie wim co to miało by być doradzcie coś z 1 grupy cenowej
SORINA- FIOLETOWE PĘCHERZYKI

Stary 2011-01-24, 18:33   #2815
Mirell
Zakorzenienie

Dziękuję, kochane!

Cytat:

Gratulejszyn
Ja dziś dowiedziałam się, że z egzaminu z przed tygodnia dostałam 5 od razu pochwaliłam się rodzicom :P :P :P Mama mnie nakłania do wycieczki do jubilera i kupna złotego ringsa a do niego dobiorę sobie dwa srebrne w yes mam już wybrane.

Oprócz ringsów planuję rozweselić moją bransoletkę koralikiem srebrnym z serduszkami fioletowymi jest suuuper. podoba mi się też bardzo fioletowy zen, ale za co te 199 skoro serduszka 139!!

PS. Zostały mi tylko 2 egzaminy i koniec sesji -> wtedy czeka mnie prezent może te ringsy sobie zostawię na urodziny a teraz zbiorę 3 stówy i w weekend walentynkowy pójdę na zakuuupy do Pandorki
Również gratuluję 5-tki!
Mnie niestety zostało jeszcze 5 egzaminów ( w dodatku 3 ostatnie w jeden dzień)

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość
Gratulacje Wiedziałam, że dobrze Ci pójdzie
Nagroda jak najbardziej zasłużona, szkoda że jak na złość nie mieli tego koralika Ale sama już jakiś czas temu narzekałam na asortyment i częstotliwość dostaw więc coś na ten temat wiem
Cytat:
Napisane przez nina90 Pokaż wiadomość
Mirell gratuluję
Mnie w tym i następnym tyg czekają zaliczenia i egzaminy
A koralik miejmy nadzieję, że szybko się u Ciebie pojawi
Mam nadzieję że go dowiozą, no ale cóż, nie chciałam już kupować za te trzy stówy by dostać to walentynkowe badziewie, ale może teraz się skuszę jeszcze tylko coś za ok 160zł i dostanę
Cytat:
mirell

O te charmsy by się przydały też

Cytat:
Napisane przez paulina95 Pokaż wiadomość
Mirell, gratuluję 5A z tym koralikiem to lipa trochę, no ale mam nadzieję, że w końcu go jakoś zdobędziesz
Dziękuję również
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 18:36   #2816
paulina95
Wtajemniczenie

sorina, no wiem wiem i póki co jestem skłonna kupić zapięcie koronkowe
Ale i tak myślę, że taka fotka by się przydała wszystkim, którzy się nad zapięciem zastanawiają
A jak oglądałam Trolle w Promenadzie, to te zapięcia mi się takie duże wydawały, a tego standardowego nie było i dlatego nie mam porównania

Stary 2011-01-24, 18:38   #2817
cynnamon
Zadomowienie

dziewczyny wiecie może czy ta promocja w Trollbeads bransoletka + zapięcie = 2 koraliki gratis będzie trwać jak wejdzie nowa kolekcja?
cynnamon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 18:43   #2818
burn-it-up
Zakorzenienie

GG do burn-it-up

Cześć dziewczyny

Jestem wam bardzo,bardzo wdzięczna za duchowe wsparcie.Dziś kicia czuje się lepiej troszkę,w nocy nawet spała sobie ze mną a nie jak ostatnio cały czas sama w kąciku pod biurkiem.W środę idziemy do kociego kardiologa i zobaczymy.Mimo,że to już starsza kocia pani(w wakacje skończy 14 lat)mam nadzieję że jeszcze uda się jej pomóc

Witam wszystkie nowe maniaczki i gratuluję pięknych bransoletek

Ja chwilowo mam wyobraźnię pobudzoną zakupami za bony trollowe i wizją pięknego Smoka i wymarzonych ślimaków
Stary 2011-01-24, 18:51   #2819
sajf
Zakorzenienie

sorina-
-fioltowe prazki
-antyczny kwiat
- czarno biale prazki

Stary 2011-01-24, 19:03   #2820
nina90
Zadomowienie

Sorina mi się te podobają Nie wiem, czy któryś będzie Ci pasował, ale nawrzucam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpeg image_func.php.jpeg (2,6 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg image_func.php1.jpeg (3,3 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg image_func.php2.jpeg (3,7 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg image_func.php3.jpeg (2,9 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg image_func.php4.jpeg (3,9 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg image_func.php5.jpeg (4,2 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg image_func.php6.jpeg (2,9 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg image_func.php7.jpg (9,5 KB, 3 załadowań)

charmsy
trollbeads

<----

Edytowane przez nina90
Czas edycji: 2011-01-24 o 19:06
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości