![]() |
#751 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Walczymy o nasze marzenia! cz.3
ja na twoim miejscu stazu bym nie proponowala, skoro cie zaprosila po tym jak przeczytala CV to wyluzuj. Bedzie dobrze. Nie rob z siebie kompletnie zielonej osoby a bedzie dobrze!!!
---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Enia no wolalabym zeby nie przyszla:P
![]() |
#752 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#753 |
Zakorzenienie
|
caroline powiem ci jeszcze swoje zdanie- uwazam ze dziwne masz podejscie, jak pojdziesz zrezygnowana to normalne ze laska od razu to zobaczy.
Nie mozna tak, musisz byc zdecydowana cos pt " Tak chce sie tu u Pani uczyc! chce tu pracowac! nie znalazlam lepszego gabinetu!!! " wiesz o co chodzi?? zdobadz praktyki troche a pozniej jesli ci nie bedzie odpowiadac rozeslesz cv znowu ale juz bedziesz mogla wpisac praktyke!. Nikt Krakowa od razu nie wybudowal. Spokojnie, powoli do przodu.
![]() |
#754 |
Zakorzenienie
|
Byłam juz raz na takiej rozmowie jak jeszcze byłam w trakcie studiów. Pani była bardzo miła i podczas rozmowy musiałam zrobić jej manicure i regulację brwi moją niepewną ręką. Mówiła , że oczywiście że na początku praktyka jest najważniejsza itd ale już się nie odezwała do mnie :/ To dopiero w piątek. Powinnam sobie poczytać nowinki bo już pół roku temu skończyłam studia i jestem nie w temacie ale mam już stresa. Chyba czuję się tak niepewnie bo sama nie wiem czy nadaję się do tego zawodu w ogóle...
![]()
![]() |
#755 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#756 |
Zakorzenienie
|
witaj edziu i pisz czesciej
![]() caroline z takim nastawieniem za daleko nie dojdziesz.Lubisz to co robisz to dasz radę ![]() ![]() I nie pytaj o staż zobaczymy co ona Ci zaproponuje.A ty opowiesz co nauczyłaś się na praktykach i na studiach i że masz chęci nauczyć się więcej i zdobywać doświadczenie.Niestety tak to już jest,że idziemy na rozmowe i później milczą,ale co zrobić trzeba dalej szukać.Wiesz ile razy ja byłam na takich rozmowach sama nie z licze,ale było ich multum,zawsze szłam zdecydowana,zawsze obiecywali,że się odezwą,ale niestety-ale nie poddawałam się i szukałam nadal.
#757 |
Zakorzenienie
|
Pamiętam dra jak szukałaś pracy... Mimo wszystko pójdę tam i dam z siebie wszystko. Musze posłuchać waszych rad i pierś do przodu!
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#758 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny bardzo dobrze mówią! Ja mogę powiedzieć to samo, ale mogę także dołożyć coś od siebie - jak samym wyglądem zdobyć "zaufanie" potencjalnego pracodawcy ![]() Poza tym pracuję w biurze, gdzie codziennie przychodzi mnóstwo osób na rozmowę o pracę (przedstawiciel handl.) także jak masz jakieś pytania, wal śmiało ![]() Przede wszystkim głowa do góry, pierś do przodu i dużo, dużo uśmiechu na twarzy a w głowie tylko pewnośc siebie. To normalne, że idziesz do pierwszej pracy a twoje doświadczenie jest znikome. To nie powinno nikogo dziwić, pytanie tylko czy się nadajesz. Jeśli wychodzisz z założenia "nie wiem, chcę spróbować, zobaczymy" - na pewno nie dostaniesz tej pracy. Ale z podejściem "chcę zdobyć doświadczenie, chcę pracować, chcę w praktyce wykorzystać zdobytą wiedzę". Myślisz kochana, że jak ja zaczynałam pracę wiedziałam co z czym? Robię korektę, początkowo to wszystko w redakcji, drukarni było dla mnie czarną magią, a teraz... Zaskakuje mnie jedynie ułomność ludzi ![]()
![]() |
#759 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Jeszcze raz bardzo wszystkim dziękuję za życzonka ![]() ![]() ![]() Dziękuję też za kciuki za wizytę ![]() ![]() ![]() Caroline idź na rozmowę w piątek i myśl pozytywnie ![]() Tacca, Darusia trzymam kciuki, żeby @ się nie pojawiła ![]()
#760 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#761 |
Wtajemniczenie
|
Nie możesz wyskoczyć na dzień dobry z tym, że nie chcesz brac odpowiedzialności- bo każdy za swoje działania, w każdej pracy odpowiada i to Ciebie skreśli na wejściu. Wejdź z uśmiechem, posłuchaj co ma pani "szefowa" do powiedzenia, zada na pewno parę jakiś pytań. Możesz oczywiście powiedzieć, że dopiero zaczynasz swoją karierę i chciałabyś zaczynać od podstawowych zabiegów w stylu henna, rączki, stópki... Nikt nie zmusi Ciebie do "ingerencyjnych" zabiegów, kwasów, czy wrośniętych paznokci... głowa do góry i małymi kroczkami do przodu
![]() Powodzenia!!! ---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- Ja bym nie wytrzymała tak :/ obdzwoniłabym prywatne gabinety i dziś pojechała sprawdzić. No ale ja to taka jestem w gorącej wodzie kąpana ![]()
#762 |
Zakorzenienie
|
Tincia, Nadia właśnie szukam w necie gina, któryby mnie przyjął jutro albo w środę i zrobił usg. A co do zmiany lekarza, to w piątek porozmawiam z moją lekarką i potem zdecyduję co dalej
![]()
#763 |
Zadomowienie
|
Witajcie
![]() Chciałabym nieśmiało dołączyć do, niemałego juz, grona staraczek ![]() Jesteśmy z mężem po drugim , nieudanym cyklu staranek. Ale wierze w moc wizazowego wsparcia i magie wizażowych kciuków ![]() ![]() ![]()
#764 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- Cytat:
![]() Pewnie, że w gronie staraczek raźniej ![]() To ma być Wasz pierwszy dzidziuś? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#765 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale staram się podejsć do tego na luzie, tak jest zdrowiej ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#766 |
Zakorzenienie
|
Atila witamy
![]() My też jesteśmy dopiero na początku starań ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#767 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#768 |
Zakorzenienie
|
witaj Atila w naszym staraczkowym gronie
![]() Też "czekam" na nienadejście tej wstrętnej małpy ![]() ![]() ![]()
#769 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Teraz uczę się cierpliwości i pokory ![]() Grunt to nie nastawiać się ![]() ![]() Trzymam kciukasy ![]() ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#770 |
Zakorzenienie
|
Atila to mamy podobnie
![]() karolca a może masz jakąś tropikalną chorobę? ![]() ![]()
![]() |
#771 |
Zakorzenienie
|
caroline, ale nie byłam w tropikach
![]() nikt znajomy też nie :P jadłam raczki, jak leżały i nie miałam na nie ochoty, tak skończyły mi się w mgnieniu oka ![]() ![]()
#772 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#773 | |||||
Zakorzenienie
|
Witam dziewczyny poweekendowo
![]() Jak zwykle zrobiłam sobie odwyk od kompa...dość intensywne te ostatnie 3 dni miałam. W piątek byłam u koleżanki na pazurkach - 20 km i pojechałam sama ![]() W sobotę byłam u gina i na shoppingu - znowu prowadziłam i to 40 km w jedną stronę a do tego wielkie miasto...posadziłam sobie świetnie. Gin mi dał skierowanie na badania prl, tsh, ft4 i dziś rano znowu musiałam naginać te 40 km na pobranie krwi. Ale przynajmniej znowu pojeździłam. W następną sobotę jadę na wizytę, zrobi mi usg to będzie około owu, bo właśnie dziś dostałam @ i brzuch mnie nawala ![]() Wczoraj natomiast prawie cały dzień leniuchowaliśmy w domku. Tak to mi weekend zeciał moment! Cherubinko super, że zajrzałaś ![]() Trzymam mocno kciuki za te ostatanie egzaminy i oczywiście za II krechy, oy ten 26 cykl był tym szczęśliwym i ostatnim na 9 miesięcy! Tincia sukienka śliczna, czekam na fotkę ![]() Baby29 ![]() Malinka trzymam kciuki, żeby córcia pozostała córcią !! Mezaga ![]() Darusia zdróweczka dla Oliwki ![]() jak się czuje? Mam nadzieję, że już lepiej! Kotuś a co tam u Ciebie? ostatnio nic nie piszesz o sobie... Irmusia Kochana wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!! Aby wszystkie marzenia się spełniły ![]() Edzia porywam sobie fluidka na nowy cykl ![]() Caroline ![]() mnie miałaś...zaraz wyślę Ci zaproszenie! Cytat:
Mam nadzieję, że lepsza od poprzedniej...a jak z mężem sytuacja? Cytat:
![]() ![]() trzymam mocno kciuki za wysoką betę! Cytat:
![]() Cytat:
![]() i oby uszko się odetkało i nic więcej nie dolegało! Cytat:
![]() Trzymam kciuki, żeby się szybko udało ![]() Jeżeli chcesz to dodam Cię do listy staraczek, musisz podać imię,wiek, skąd jesteś, który to cykl starań i datę ostatniej @. Dobra teraz lecę coś wszamać...bo już od godziny to piszę oi ciągle ktoś mi przeszkadza... |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#774 |
Zakorzenienie
|
Atila witaj!
![]() ![]() Już mi lepiej ![]() ![]() ![]()
#775 |
Zakorzenienie
|
Uwaga! W związku z szybkim rozwojem naszego wątku, a co za tym idzie z dużą liczbą postów,proszę o pisanie do mnie na priv wiadomości dotyczącej zmiany danych, rotacji na liście oraz chęci zapisania się na nasz wątek
Pozdrawiam Paulinaizabela. Niech zimowy dobry duszek zafasolkuje każdej brzuszek Na liście mamy 20 staraczek; kaaamila1 - (Kamila, 21 lat, Pomorskie) staranka zawieszone basiawlg - (Basia, 25 lat, Rzeszów) staranka zawieszone ankamb - (Anka, 26 lat, Londyn) staranka zawieszone moonia26 - (Monika, 26 lat, Kraków) staranka zawieszone Cosmaaaaaaa - (Paula, 20 lat, Leverkusen) staranka zawieszone giova13 - (Asia, 26 lat, Anglia) staranka zawieszone paulinaizabela - (Paulina,26 lat, Irlandia) staranka zawieszone Mag83 -(Magda, 27 lat, ...) staranka zawieszone Tacca - (Maryla, 30 lat) staranka zawieszone KALWI23 -(Magda, 27 lat, Cieszyn) staranka zawieszone Ziobra - (Agata, 27 lat, lubelskie) cykl 20, last @ 24,07 Equita - (Maja, 31 lat, Austria) cykl 14, last @ 29.08 Kobra913 - (Agnieszka, 23 lata, Szczecin) cykl 17, last @ 12,09 Malami82 - Agnieszka, 28 lat, Lubuskie) cykl 20, last @ 17,09 Ewakol - (Ewa, 22 lata, Poznań) cykl 13, last @ 13,10 Zafrine - (Dorota, 23 lata, pomorskie) cykl 34, last @ 18,11 LadyMK - (Magda, 24lata, łódzkie) cykl 18, last @ 10,12 Nina_k - ( Maria, 30 lat, Centrum) cykl 24, last @20,12 Danika (Ewa, 27 lat, małopolskie)cykl 16, last @ 22,12 ![]() Magdulec - (Magda, 29 lat, Lubelskie) cykl 22, last @ 24,12 Caroline_1988 - (Karolina, 22 lata, kuj - pom)cykl 3, last @ 28,12 Darusiaaaa - (Daria, 24 lata, Sieradz) cykl 1, last @ 29,12 Egwene6 - (Dorota, 33lata, Lublin) cykl 16, last @ 2,01 Pacierp -(Marta, 27 lat, Wrocław) cykl 22, last @ 4,01 alexa83 - (Ola, 27 lat, Bielsko) cykl 8, last @ 4,01 Mezaga - (Agnieszka, 29 lat, Gorlice) cykl 38, last @ 6,01 Tincia - (Justyna, 27 lat, Zielona Góra)cykl 1, last @ 6,01 Karolca - Karolina, 24 lata, kuj - pom) cykl 2, last @ 7,01 Cherubinka (Aga,28 lat, Podlasie) cykl 26, last @ 14,01 Irmusia81(Aneta, 30 lat okolice Krakowa) cykl 22, last @ 14.01 Baby29 - (Edyta, 30 lat, Radom) cykl 24, last @ 20,01 Atila- (Natalia, 25 lat, Sandomierz) cykl 3, last @ 21,01 Więc teraz serca mam dwa (II kreseczki) Mamy 12 zafasolkowanych: Gusia1983 - (Iga, 26 lat, łódzkie) gratulujemy! dwie kreseczki w 19 cyklu (t.p - 16 styczeń 2011) Enia (Sylwia, 25 lat, Kielce) gratulujemy! dwie kreseczki w 7 cyklu (t.p 17 luty 2011) Justine1988(Justyna,21 lat,Koszalin) gratulujemy! dwie kreseczki w 7 cyklu (t.p - 27 luty 2011) iizabelaa (Izabela,27 lat,wlkp) gratulujemy! dwie kreseczki w 1 cyklu (t.p - 25 marzec 2011) Coralady (Nela,28 lat,Małopolska) gratulujemy! dwie kreseczki w 19 cyklu (t.p. 15 kwiecień 2011) Edzia - (Edyta, 32 lat, Roma) gratulujemy! dwie kreseczki w 25 cyklu (t.p 28 czerwca 2011) Bella7 (Ania, 21 lat,)gratulujemy! dwie kreseczki w 7 cyklu (t.p. 1 lipca 2011) Scio - (Paulina, 23 lata, Góry Świętokrzyskie) gratulujemy! dwie kreseczki w 15 cyklu (t.p 7 lipca 2011) Malinka123108 -(Marlena, 21 lat, Lublin) gratulujemy! dwie kreseczki w 12 cyklu (t.p 8 lipca 2011) Nadiazloto1 - (Agata, 27 lat, Zielona Góra) gratulujemy! dwa serduszka (t.p 12 lipca 2011) DAnia - (Ania, 34 lata,dolnośląskie)gratulujemy! dwie kreseczki w 11 cyklu (t.p 14 sierpnia 2011) xhankax(Hania,28lat,Śląsk) gratulujemy!dwie kreseczki w 56cyklu (t.p 23 sierpnia) Na liście występuje kolor biały: dra - Aniołek[*] PatkaM84- Aniołki dwa [*] [*] Nika1980 - Aniołek [*] agagmm23 - Aniołek [*] gooha3 - Aniołek [*] celka2000 - Aniołek [*] ankamb - Aniołek [*] pomarnczka - Aniołek [*] NPerelka1987 - Aniołek [*] nayhde - Aniołek[*] ola_k11 - Aniołek [*] karolcia228 - Aniołek [*] sylfiaaa - Aniołek [*] DAnia - Aniołek [*] serduszkowata - Aniołek [*] Pamela86 - Aniołek [*] bella7 - Aniołek [*] evelina.00 - Aniołek[*] Daget -Aniołek[*] alexa83 - Aniołek[*] Ziobra, Equita, Kobra913, Malami82, Ewakol, Zafrine, - dziewczyny odezwijcie się ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#776 |
Zakorzenienie
|
paulinaizabela ale tak według listy to mamy 22 staraczki
![]() ![]()
![]() |
#777 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() PW poszło już wcześniej ![]() Cytat:
![]() Tak sobie myśle, ze ja nie miałam nigdy robionych badań typowo pod zajście w ciąże ![]() Oczywiście jestem pod stała opieka gin, ale może powinnam sobie zrobić jakieś typowo przedciążowe badania by móc sprawniej zajśc ![]() Może pytanie innym oczywiste,ale jestem na starcie w staraniach więc wszelkie rady będą mile widziane ![]()
![]() |
#778 |
Zakorzenienie
|
atila, ja póki co - także na starcie, nie robię jeszcze żadnych badań. Co ma być to będzie, nie mam presji, silnego instynktu. Jeśli się uda - fajnie, jeśli nie, nic straconego. pomijam sprawy bieżące
![]()
#779 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym proponowała odczekać ten i następny cykl-bo zazwyczaj do 4 cyklu się zachodzi w ciążę-jeśli trafiacie na owulację, a jak sie nie uda to na 5 cykl możemy polecić całą masę badań ![]() Myślę, że dziewczyny przyznają mi rację ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#780 |
Zakorzenienie
|
nadia, ja bym poczekała nawet do 6 cyklu.
Czytałam ostatnio, że zdrowa kobieta w wieku około 25 lat potrzebuje zazwyczaj około sześciu miesięcy na zajście w ciążę.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:05.