Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. III - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-24, 12:47   #1771
Lea_
Wtajemniczenie

Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. III

Cytat:
Napisane przez LalkaNatalka2 Pokaż wiadomość
Nie wiem jak można oglądać ciasteczko. Nie dość, że ma tandetny styl, to jeszcze okropnie kaleczy język polski.

Zgadzam sie ale trzeba jej przyznac, ze nie jest monotonna w tym co robi

„Najpierw są kobiety, potem długo, długo nic. A następnie jest Ferrari”.

Al Pacino, "Zapach kobiety"

http://demotywatory.pl/2919083/Za-ka...kryje-sie-imie.

Lea_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 12:49   #1772
201606201234
Konto usunięte

dla mnie Digital wcale nie jest nieszczera, włosy też nawet nie są jakieś tragiczne, ale jej sposób bycia, no dla mnie jest strasznie irytujący! Nie żebym jej zazdrościła, owszem jest piękna, robi naprawde świetne makijaże (chociaż jak widze te jej roświetlenie w kąciku oka i na policzkach to mnie szał bierze, no ale oglądam, subskrybuje bo może i wiecznie robi je tak samo ale ja chętnie wypróbuję ten sposób). Tylko po prostu jej sposób mówienia... tak jakby mówiła z "dziubkiem" wiecie taka mała, porcelanowa ą, ę, no szał po prostu. Ale zaznaczam że i tak ją oglądam, niech nie przestaje kręcić, i wogóle reszta na och i ach

Edytowane przez 201606201234
Czas edycji: 2011-01-24 o 12:51
201606201234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 12:56   #1773
muszynianka
Zakorzenienie

mi się włosy podobały tylko w pierwszym filmiku jak miała grzywkę, wyglądało to super ;p
a buty mi się wcale nie podobają
muszynianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 13:01   #1774
Lea_
Wtajemniczenie

Acha i niebieska szminka na ustach Digital rowniez mnie powalila

Stary 2011-01-24, 13:23   #1775
żurawinka
Zakorzenienie

Własnie oglądam filmik Digital na temat essence - nie wiedziałam że AOH ma następc? czy też nowy design
Co do włosów - to mogę się wypowiedzieć że widać że niewiele z nimi robi, niestety moje włosy też wyglądają podobnie, i czasami zastanawiam się czy je zawsze czesze bo odstają z każdej strony Ale nie można być perfect we wszystkim Buty jak buty, lubię patrzec na kolekcje butów, torebek mimo że sama butów na obcasie mam jak na lekarstwo.
Dziewczyna wydaje się byc poważna, wogóle to byłam zdziwiona że ma 23 lata bo myślałam że więcej.
żurawinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 13:29   #1776
Amino_kwas
Raczkowanie

dziewczyna ma wady: to "om" na końcu wyrazu, włosy - jak włosy, buty tez nie moja bajka.

ale poza tym jest ok....... pokazuje produkty dostępne w Polsce (w ludzkiej cenie) i to jest bardzo na plus Jeśli ktoś nie lubi tak mocnego makijażu oka nie ogląda filmików i się nie ekscytuje
Amino_kwas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 13:34   #1777
Lea_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Amino_kwas Pokaż wiadomość
dziewczyna ma wady: to "om" na końcu wyrazu, włosy - jak włosy, buty tez nie moja bajka.

ale poza tym jest ok....... pokazuje produkty dostępne w Polsce (w ludzkiej cenie) i to jest bardzo na plus Jeśli ktoś nie lubi tak mocnego makijażu oka nie ogląda filmików i się nie ekscytuje

Ja lubie taki mocny makijaz oka i podobaja mi sie jej makijaze ale nawet jak dla mnie, kochajacej smokey , jest ich po prostu za duzo jak na jeden kanal

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-01-24, 13:39   #1778
Amino_kwas
Raczkowanie

może ona ma taki pomysł na swój kanał - bo dziennego chyba nie miała?
Stary 2011-01-24, 13:42   #1779
Lea_
Wtajemniczenie

Miala jeden dzienny chyba, swoją droga bardzo ladny

Stary 2011-01-24, 14:13   #1780
kociaczek88
Wtajemniczenie

dziewczyny a znacie na yt dziewczyne która prowadzi fajnie swój kanał ale po francusku ?
kociaczek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 14:14   #1781
emememsik
po prostu Em :)

Tak, jest ich kilka, ale według mnie nic interesującego.
Stary 2011-01-24, 14:42   #1782
kociaczek88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Tak, jest ich kilka, ale według mnie nic interesującego.
szkoda ..właśnie nic nie mogę znaleść .
kociaczek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 14:59   #1783
Lea_
Wtajemniczenie

dziewczyny uciekam do domu, nie nabijcie za duzo postow do jutra...

Stary 2011-01-24, 15:11   #1784
Eudajmonia
Raczkowanie

Ale czepialskie jesteście, M A S A K R A
O Digital mówię...
Wgrała pierwsze filmiki - echo na wizażu - fajnie... faaajnie... ale z TĄ GRZYWKĄ JEST JEJ ŹLE :///
To dziewczyna w kolejnych filmikach spina grzecznie grzywkę..... i też niedobrze.... bo w sumie NIC NIE ROBI Z WŁOSAMI...
Od stylizacji włosów to chyba są inne kanały??
Marudy :PPPP
A myślałam, że to ja jestem największą marudą na świecie
Pozdrawiam
Stary 2011-01-24, 15:25   #1785
Amino_kwas
Raczkowanie

Eudajmonia
za to Ty może byś się kiedyś odniosła wprost do osoby, bo na zebraniu partyjnym nie jesteśmy
Stary 2011-01-24, 15:31   #1786
Eudajmonia
Raczkowanie

Wierzę w inteligencję wizażanek - kto o niej pisał, ten wie Na tej samej stronie i tej poprzedniej masz nicki - looknij sobie :P
Stary 2011-01-24, 15:35   #1787
Fiodoria
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Eudajmonia Pokaż wiadomość
O Digital mówię...
Wgrała pierwsze filmiki - echo na wizażu - fajnie... faaajnie... ale z TĄ GRZYWKĄ JEST JEJ ŹLE :///
To dziewczyna w kolejnych filmikach spina grzecznie grzywkę..... i też niedobrze.... bo w sumie NIC NIE ROBI Z WŁOSAMI...
Pozdrawiam
to pewnie między innymi do mnie- ja zdania co do Digital nie zmieniłam- wciąż uważam ze jest bardzo ładna, zdolna etc. ale jej włosy nie podobały mi się nigdy i już. podtrzymuję- są przezłe, jakby coś z nimi sensownego zrobiła, to by była piękna niczym królewna

A poza tym my nie marudy- my pragniemy wszystkim pomóc wyglądać najpiękniej jak się da

Edytowane przez Fiodoria
Czas edycji: 2011-01-24 o 15:38
Fiodoria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 15:47   #1788
gabryssiaa
Zakorzenienie

heh, wiem, pewnie się przyczepię, ale albo mi się wydaje, albo BrunettesHeart nie wymawia 'r' tylko takie 'jy' i troszkę słychać to R
gabryssiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 15:49   #1789
Eudajmonia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Fiodoria Pokaż wiadomość
to pewnie między innymi do mnie- ja zdania co do Digital nie zmieniłam- wciąż uważam ze jest bardzo ładna, zdolna etc. ale jej włosy nie podobały mi się nigdy i już. podtrzymuję- są przezłe, jakby coś z nimi sensownego zrobiła, to by była piękna niczym królewna

A poza tym my nie marudy- my pragniemy wszystkim pomóc wyglądać najpiękniej jak się da
Ładniejszym się już nie da być Każda zmiana będzie podsumowana tym, że jednym się spodoba, drugim nie... błędne koło...

Tak, wiem... doradzanie to nasz najlepszy sport narodowy DD

---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ----------

Cytat:
Napisane przez gabryssiaa Pokaż wiadomość
heh, wiem, pewnie się przyczepię, ale albo mi się wydaje, albo BrunettesHeart nie wymawia 'r' tylko takie 'jy' i troszkę słychać to R
DD Obstawiałam, że kiedyś COŚ u niej znajdziecie, ale że tak prędko??

Marudząco pozdrawiam
Stary 2011-01-24, 15:51   #1790
lukrecja222
Zakorzenienie

Ja na początku nie mogłam zrozumieć tego zachwytu digitalgirl, ale nic się nie odzywałam
Nie podobają mi się jej makijaże, po prostu nie lubię takich mocnych, nienaturalnych, przesadzonych (jak dla mnie). Jakoś ciężko mi się jej słucha. Uroda jest kwestią względną, mnie ona nie zachwyca Ale na pewno ma talent, potrafi zrobić staranny, dokładny makijaż i to nie podlega dyskusji, no ale kto co lubi

Bardzo lubię nieesię, to właśnie od jej filmików zaczęłam swoją przygodę z filmikami na youtube Lubię jej słuchać, bardzo sympatyczna i nawet jeśli dużo gada niekoniecznie na tematy związane bezpośrednio z tematem filmiku, to i tak chętnie jej słucham.

Baardzo lubię BrunettesHeart. Jest konkretna, mówi na temat, filmiki krótkie, treściwe, przekazuje swoją wiedzę w fajny sposób. Naprawdę bardzo przyjemnie się ją ogląda Chciałabym jednak zobaczyć ja w jakimś lekkim makijażu

Lubię też MissHeledore, podoba mi się jej dokładność, mówi na temat, przyjemnie się jej słucha. Wydaje się być taaka sympatyczna

Uwielbiam makeUPsamoUK Zawsze czekam na jej filmiki z niecierpliwością. Są świetne! I to właśnie dowód na to, że liczy się fajny pomysł i nawet twarzy nie trzeba pokazywać. Lubię te elementy zaskoczenia w jej filmikach

izabelle25D - mam do niej stosunek neutralny... przede wszystkim nie lubię tego, że połowa filmiku to zawsze gadanina o niczym, o jakiś swoich przeżyciach itp. Mam też wrażenie, że strasznie słodzi. Ale ogólnie jest ok, podobają mi się jej makijaże, stroje dnia.

chlorofilek - jakoś nie mogę się przekonać... obejrzalam dwa filmiki i no jakoś nie mogę i sama nie wiem dokładnie dlaczego.

AzjatyckiCukier - bardzo lubię. Fajna, sympatyczna i mądra dziewczyna.

xbebe18 - jest ok, chociaż najbardziej mi się podobały filmiki o życiu w USA

Kediska - nic nowego, nic odkrywczego nie wnosi moim zdaniem, chwilami dosyć nudna, obejrzałam kilka filmików i nic ciekawego.

ciasteczko25 - nie mój styl, chociaż czasem oglądam, pozytywna dziewczyna, wesoła

cremedelacreme28 - odkryłam ją niedawno. Lubię tą jej energię, śmiech, bardzo fajna, chociaż zdaję sobie sprawę, że niektórych może drażnić Ale ja tam lubię, jej filmiki to taka odskocznia.

allinbrocade - mam wrażenie, że wcale jej sie nie chce nakręcać filmików, mówi jakby była bardzo znudzona i jakby nie sprawiało jej to przyjemności

PannaJoannaMakeUp - odkryta niedawno, baardzo ją lubię, wydaje się być przesypmatyczna, skromna i można się czasem pośmiać

szusz1313 - nie mogę się przekonać, ciężko mi jej słuchać jak i patrzeć na nią niestety

LadyChwila - jak dla mnie to bardzo flegmatyczna, brak energii, no i nic nowego nie wnosi.

nissiax83 - też mam wrażenie, że wszystko co u nieesi, zaraz jest i u niej. Brakuje mi w niej jakiegoś życia

JLovesMac1 - dziwna, na początku mnie śmieszyła, ale potem jest już irytująca, bo ile można Też mam wrażenie, że trochę się sili na to wszystko.

fuzkittie - bardzo ją lubię, widać, że dziewczyna bardzo dba o cerę, o to jak się odżywia (może nawet specjalnie). Lubię to jak mówi, sympatyczna. Szkoda tylko, że większość tych kosmetyków, jest pokazuje są u nas niedostępnych

To chyba tyle z osób, które zapadły mi w pamięć Mam nadzieję, że nikogo nie uraziłam, to moje subiektywne opinie i odczucia
Po prostu lubię konkretne filmiki, a nie gadanie o niczym, no i lubię energetyczne dziewczyny

Edytowane przez lukrecja222
Czas edycji: 2011-01-24 o 16:02
lukrecja222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 15:55   #1791
Fiodoria
Raczkowanie

Cytat:
Ładniejszym się już nie da być Każda zmiana będzie podsumowana tym, że jednym się spodoba, drugim nie... błędne koło...

Tak, wiem... doradzanie to nasz najlepszy sport narodowy DD

---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ----------

DD Obstawiałam, że kiedyś COŚ u niej znajdziecie, ale że tak prędko??

Marudząco pozdrawiam

O nie, ja si e do BrunettesHeart nie przyczepiam, sama Wam tu chyba jako pierwsza na tym wątku wkleiłam link do jej bloga, wyraziłam zachwyt
Co do wymawiania/niewymawiania R- w ogóle mnie to nie rusza, może i ma mini wadę, ale bez niej byłaby już przesadnie idealna. Piękna, sensowna i zadbana dziewczyna i prosze mi tu jej nie krytykować, nu nu nu.
Angel, a kiedy jakiś filmik gadany? ja bardzo lubię Cię słuchać, bo to uspokaja moje porwane w strzępy nerwy
Stary 2011-01-24, 15:57   #1792
BajaderkowaBaba
Zakorzenienie

GG do BajaderkowaBaba

Cytat:
no ja jak widać dołączam się połowicznie.... nie mogę, no wprost nie mogę, patrzeć na jej fatalne włosy, taka ładna twarz i tak zaniedbane strąki. kurde, z każdych włosów można zrobić jakąs fryzurę, a nie zostawiać "zeby rosły" albo "zapusczzam do ślubu", nie nie, NIE.
Lea, wypowiedz się, a co!
Ja też tak wyglądam... ;( i mówię, jak poszłam do fryzjera, to pani non-stop powtarzała:"jakie cudowne włosy, szkoda z nimi cokolwiek robić". Obcięła na prosto ok 3 cm, nikt nawet nie zwrócił uwagi, a zapłaciłam 130 zł. Później następna fryzjerka obdzyngoliła moją szopę tak, że nie byłam w stanie nawet ich upiąć - tak wycieniowała. Ja również boje się fryzjerów!

Cytat:
Napisane przez Lea_ Pokaż wiadomość
Zgadzam sie ale trzeba jej przyznac, ze nie jest monotonna w tym co robi
Ciasteczko popełnia mnóstwo błędów językowych i zniechęca mnie to skutecznie do oglądania jej filmów. Wygląda na sympatyczną.

A tak ogólnie - to mój YT to mój kolejny nałóg i wyciągnęłam z niego sporo kosmetyków w kolejce czeka, wspomniana przeze mnie wcześniej, Queen Helene, pomadka z Rimmel oraz baza z ArtDeco
BajaderkowaBaba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 16:06   #1793
Eudajmonia
Raczkowanie

Cytat:
O nie, ja si e do BrunettesHeart nie przyczepiam, sama Wam tu chyba jako pierwsza na tym wątku wkleiłam link do jej bloga, wyraziłam zachwyt
Co do wymawiania/niewymawiania R- w ogóle mnie to nie rusza, może i ma mini wadę, ale bez niej byłaby już przesadnie idealna. Piękna, sensowna i zadbana dziewczyna i prosze mi tu jej nie krytykować, nu nu nu.
Angel, a kiedy jakiś filmik gadany? ja bardzo lubię Cię słuchać, bo to uspokaja moje porwane w strzępy nerwy
A dzięki Na razie nie siadam przed kamerką, bo mam kinol jak stąd do Afryki (o! może słonia narysuję, charakteryzacja zbędna...) OD KATARU, a chciałam o Lush`u nagrać co nieco, może jutro się uda
Stary 2011-01-24, 16:06   #1794
gabryssiaa
Zakorzenienie

wiem, że do tego R to się przyczepiłam, sorki, usłyszałam to już w 1 filmiku
zdaje sobie sprawę, że to nic ważnego bo oprócz tego jest b. fajna
gabryssiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 16:10   #1795
marryme21
Zakorzenienie

Dziewczyny,możecie podlinkować kanał digital?Nie znam jej ,a jestem ciekawa tych kiepskich włosów.

Co sądzicie o Gossmakeupartist?
Strasznie rozśmieszają mnie miliony komentarzy pod każdym filmikiem-czy jest gejem czy nie. Tak jakby to miało jakiekolwiek znaczenie.

marryme21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 16:11   #1796
Fiodoria
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez BajaderkowaBaba Pokaż wiadomość
Ja też tak wyglądam... ;( i mówię, jak poszłam do fryzjera, to pani non-stop powtarzała:"jakie cudowne włosy, szkoda z nimi cokolwiek robić". Obcięła na prosto ok 3 cm, nikt nawet nie zwrócił uwagi, a zapłaciłam 130 zł. Później następna fryzjerka obdzyngoliła moją szopę tak, że nie byłam w stanie nawet ich upiąć - tak wycieniowała. Ja również boje się fryzjerów!

Poszukać w wątku fryzjerskim fajnego fryzjera ze swojego miasta i iśc i się nie bać i o! Albo szukać az się znajdzie...
Ja też się boję, ale łażę, włosy nie zęby- odrastają i basta, i niech będą ozdobą.
btw- fajny nick

O matko z córką! obejrzałam to o czym wcześniej gadałyście- fuzkittie o pielęgnacji skóry- na ja pardą wielce, ale jeśli ona sądzi, ze 4 kremy nakładane jeden na drugi działają, to.... ten teges, ide wstawić wodę na herbatę.

Edytowane przez Fiodoria
Czas edycji: 2011-01-24 o 16:13
Stary 2011-01-24, 16:11   #1797
chlorofilek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez marryme21 Pokaż wiadomość
Strasznie rozśmieszają mnie miliony komentarzy pod każdym filmikiem-czy jest gejem czy nie. Tak jakby to miało jakiekolwiek znaczenie.
Goss ->>>

cały komentarz
chlorofilek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-24, 16:14   #1798
żurawinka
Zakorzenienie

Cytat:
O Digital mówię...
Pozdrawiam
No coś w tym jest, dzisiaj mi się marudziarstwo załąćzyło - tak czy siak dziewczna śliczna i bardzo ją lubię . Grzywka mi sie podobała, i zawsze to lepiej mieć wybór raz "z" raz "bez" grzywki Wogóle jak usłyszałam że nie cierpi chodzić do fryzjera to jakbym słyszała o sobie
żurawinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 16:15   #1799
Fiodoria
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczyny,możecie podlinkować kanał digital?Nie znam jej ,a jestem ciekawa tych kiepskich włosów.

http://www.youtube.com/digitalgirl13.../1/x61PQyUUHo4 a masz
gossa ja lubię, mam w nosie jego orientację, zna się facet na mejkapie i dlatego go oglądam.
Stary 2011-01-24, 16:16   #1800
201606201234
Konto usunięte

Cytat:
o jaa, teraz będzie słynąć z kiepskich włosów...

http://www.youtube.com/user/digitalgirl13
201606201234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości