|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1771 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. III
Cytat:
Zgadzam sie ale trzeba jej przyznac, ze nie jest monotonna w tym co robi
![]() |
#1772 |
Konto usunięte
|
dla mnie Digital wcale nie jest nieszczera, włosy też nawet nie są jakieś tragiczne, ale jej sposób bycia, no dla mnie jest strasznie irytujący! Nie żebym jej zazdrościła, owszem jest piękna, robi naprawde świetne makijaże (chociaż jak widze te jej roświetlenie w kąciku oka i na policzkach to mnie szał bierze, no ale oglądam, subskrybuje bo może i wiecznie robi je tak samo ale ja chętnie wypróbuję ten sposób). Tylko po prostu jej sposób mówienia... tak jakby mówiła z "dziubkiem" wiecie
![]() ![]() Edytowane przez 201606201234 Czas edycji: 2011-01-24 o 12:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#1773 |
Zakorzenienie
|
mi się włosy podobały tylko w pierwszym filmiku jak miała grzywkę, wyglądało to super ;p
a buty mi się wcale nie podobają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1774 |
Wtajemniczenie
|
Acha i niebieska szminka na ustach Digital rowniez mnie powalila
![]()
#1775 |
Zakorzenienie
|
Własnie oglądam filmik Digital na temat essence - nie wiedziałam że AOH ma następc?
![]() ![]() Co do włosów - to mogę się wypowiedzieć że widać że niewiele z nimi robi, niestety moje włosy też wyglądają podobnie, i czasami zastanawiam się czy je zawsze czesze bo odstają z każdej strony ![]() ![]() Dziewczyna wydaje się byc poważna, wogóle to byłam zdziwiona że ma 23 lata bo myślałam że więcej. |
![]() ![]() |
![]() |
#1776 |
Raczkowanie
|
dziewczyna ma wady: to "om" na końcu wyrazu, włosy - jak włosy, buty tez nie moja bajka.
ale poza tym jest ok....... pokazuje produkty dostępne w Polsce (w ludzkiej cenie) i to jest bardzo na plus Jeśli ktoś nie lubi tak mocnego makijażu oka nie ogląda filmików i się nie ekscytuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1777 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja lubie taki mocny makijaz oka i podobaja mi sie jej makijaze ale nawet jak dla mnie, kochajacej smokey , jest ich po prostu za duzo jak na jeden kanal ![]()
![]() |
#1778 |
Raczkowanie
|
może ona ma taki pomysł na swój kanał - bo dziennego chyba nie miała?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1779 |
Wtajemniczenie
|
Miala jeden dzienny chyba, swoją droga bardzo ladny
![]()
#1780 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny a znacie na yt dziewczyne która prowadzi fajnie swój kanał ale po francusku ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1781 |
po prostu Em :)
|
Tak, jest ich kilka, ale według mnie nic interesującego.
![]()
![]() |
#1782 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1783 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny uciekam do domu, nie nabijcie za duzo postow do jutra...
![]()
#1784 |
Raczkowanie
|
Ale czepialskie jesteście, M A S A K R A
![]() O Digital mówię... Wgrała pierwsze filmiki - echo na wizażu - fajnie... faaajnie... ale z TĄ GRZYWKĄ JEST JEJ ŹLE :/// To dziewczyna w kolejnych filmikach spina grzecznie grzywkę..... i też niedobrze.... bo w sumie NIC NIE ROBI Z WŁOSAMI... Od stylizacji włosów to chyba są inne kanały?? ![]() Marudy :PPPP A myślałam, że to ja jestem największą marudą na świecie ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#1785 |
Raczkowanie
|
Eudajmonia
za to Ty może byś się kiedyś odniosła wprost do osoby, bo na zebraniu partyjnym nie jesteśmy |
![]() ![]() |
![]() |
#1786 |
Raczkowanie
|
Wierzę w inteligencję wizażanek - kto o niej pisał, ten wie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1787 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() A poza tym my nie marudy- my pragniemy wszystkim pomóc wyglądać najpiękniej jak się da ![]() Edytowane przez Fiodoria Czas edycji: 2011-01-24 o 15:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1788 |
Zakorzenienie
|
heh, wiem, pewnie się przyczepię, ale albo mi się wydaje, albo BrunettesHeart nie wymawia 'r' tylko takie 'jy' i troszkę słychać to R
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1789 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Tak, wiem... doradzanie to nasz najlepszy sport narodowy ![]() ---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- Cytat:
![]() ![]() Marudząco pozdrawiam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1790 |
Zakorzenienie
|
Ja na początku nie mogłam zrozumieć tego zachwytu digitalgirl, ale nic się nie odzywałam
![]() Nie podobają mi się jej makijaże, po prostu nie lubię takich mocnych, nienaturalnych, przesadzonych (jak dla mnie). Jakoś ciężko mi się jej słucha. Uroda jest kwestią względną, mnie ona nie zachwyca ![]() ![]() Bardzo lubię nieesię, to właśnie od jej filmików zaczęłam swoją przygodę z filmikami na youtube ![]() Baardzo lubię BrunettesHeart. Jest konkretna, mówi na temat, filmiki krótkie, treściwe, przekazuje swoją wiedzę w fajny sposób. Naprawdę bardzo przyjemnie się ją ogląda ![]() ![]() Lubię też MissHeledore, podoba mi się jej dokładność, mówi na temat, przyjemnie się jej słucha. Wydaje się być taaka sympatyczna ![]() Uwielbiam makeUPsamoUK ![]() ![]() ![]() izabelle25D - mam do niej stosunek neutralny... przede wszystkim nie lubię tego, że połowa filmiku to zawsze gadanina o niczym, o jakiś swoich przeżyciach itp. Mam też wrażenie, że strasznie słodzi. Ale ogólnie jest ok, podobają mi się jej makijaże, stroje dnia. chlorofilek - jakoś nie mogę się przekonać... obejrzalam dwa filmiki i no jakoś nie mogę i sama nie wiem dokładnie dlaczego. AzjatyckiCukier - ![]() xbebe18 - jest ok, chociaż najbardziej mi się podobały filmiki o życiu w USA ![]() Kediska - nic nowego, nic odkrywczego nie wnosi moim zdaniem, chwilami dosyć nudna, obejrzałam kilka filmików i nic ciekawego. ciasteczko25 - nie mój styl, chociaż czasem oglądam, pozytywna dziewczyna, wesoła cremedelacreme28 - ![]() ![]() allinbrocade - mam wrażenie, że wcale jej sie nie chce nakręcać filmików, mówi jakby była bardzo znudzona i jakby nie sprawiało jej to przyjemności PannaJoannaMakeUp - odkryta niedawno, baardzo ją lubię, wydaje się być przesypmatyczna, skromna i można się czasem pośmiać ![]() szusz1313 - nie mogę się przekonać, ciężko mi jej słuchać jak i patrzeć na nią niestety ![]() LadyChwila - jak dla mnie to bardzo flegmatyczna, brak energii, no i nic nowego nie wnosi. nissiax83 - też mam wrażenie, że wszystko co u nieesi, zaraz jest i u niej. Brakuje mi w niej jakiegoś życia ![]() JLovesMac1 - dziwna, na początku mnie śmieszyła, ale potem jest już irytująca, bo ile można ![]() fuzkittie - bardzo ją lubię, widać, że dziewczyna bardzo dba o cerę, o to jak się odżywia (może nawet specjalnie). Lubię to jak mówi, sympatyczna. Szkoda tylko, że większość tych kosmetyków, jest pokazuje są u nas niedostępnych To chyba tyle z osób, które zapadły mi w pamięć ![]() ![]() Po prostu lubię konkretne filmiki, a nie gadanie o niczym, no i lubię energetyczne dziewczyny ![]() Edytowane przez lukrecja222 Czas edycji: 2011-01-24 o 16:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#1791 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
O nie, ja si e do BrunettesHeart nie przyczepiam, sama Wam tu chyba jako pierwsza na tym wątku wkleiłam link do jej bloga, wyraziłam zachwyt Co do wymawiania/niewymawiania R- w ogóle mnie to nie rusza, może i ma mini wadę, ale bez niej byłaby już przesadnie idealna ![]() Angel, a kiedy jakiś filmik gadany? ja bardzo lubię Cię słuchać, bo to uspokaja moje porwane w strzępy nerwy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1792 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciasteczko popełnia mnóstwo błędów językowych i zniechęca mnie to skutecznie do oglądania jej filmów. Wygląda na sympatyczną. A tak ogólnie - to mój YT to mój kolejny nałóg ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1793 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1794 |
Zakorzenienie
|
wiem, że do tego R to się przyczepiłam, sorki, usłyszałam to już w 1 filmiku
![]() zdaje sobie sprawę, że to nic ważnego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1795 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny,możecie podlinkować kanał digital?Nie znam jej ,a jestem ciekawa tych kiepskich włosów.
![]() Co sądzicie o Gossmakeupartist? Strasznie rozśmieszają mnie miliony komentarzy pod każdym filmikiem-czy jest gejem czy nie. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1796 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja też się boję, ale łażę, włosy nie zęby- odrastają i basta, i niech będą ozdobą. btw- fajny nick ![]() O matko z córką! obejrzałam to o czym wcześniej gadałyście- fuzkittie o pielęgnacji skóry- na ja pardą wielce, ale jeśli ona sądzi, ze 4 kremy nakładane jeden na drugi działają, to.... ten teges, ide wstawić wodę na herbatę. Edytowane przez Fiodoria Czas edycji: 2011-01-24 o 16:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1797 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1798 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1799 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() gossa ja lubię, mam w nosie jego orientację, zna się facet na mejkapie i dlatego go oglądam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1800 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() http://www.youtube.com/user/digitalgirl13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:05.