![]() |
#2431 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Śluby kwietniowe
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Moje obrączki pokażę dopiero na koniec lutego ![]() ![]()
![]() |
#2432 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Widziałam w YES teraz chyba nową kolekcję z perełkami. Śliczne są te perły, jednak ja nie mogę ich mieć, bo nie pasują do sukni. Też biżu jeszcze nie mam, ale to zostawiam na sam sam koniec. Z resztą po cichu wiem, że to będzie dla mnie prezent od narzeczonego, więc jeszcze się nie rozglądam ![]() Tak, mam w planie wstawić wierszyk o kwiatach, których nie chcemy. Ale nie wiem czy na dodatkowej karteczce, jak się zmieści to normalnie na kartce. A co do biustu.. mi wpadł taki pomysł- może szyją gdzieś "na miarę" bieliznę? kiedyś coś takiego było.. Wiem, że to na pewno drogi interes, ale w końcu na ten najważniejszy dzień w życiu można poszaleć ![]() Słyszałyście może gdzie to można wykonać? Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#2433 |
Konto usunięte
|
Śliczne te wasze obrączki dziewczyny
![]() Co do trenu to zamawiałam suknię bez ale teraz się zastanawiam czy nie uszyć sobie odpinanego, bo na samo wesele bym nie chciała jedynie na ślub. W niedzielę idziemy do księdza dokończyć załatwianie ślubu. A w sobotę jadę z K poszukać butów, bielizny, zamówić kosmetyczkę i fryzjerkę. Ostatnio kupiłam zaproszenia dla rodziców chrzestnych i dziadków specjalne ze zdjęciem, poduszkę do niesienia obrączek, kieliszki do szampana, figurkę na tort, pudełka na ciasto i zawieszki na wódkę ![]() A jak to u was jest, dajecie jakieś drobne prezenty dla gości? Ja mam zamiar zrobić małe aniołki z masy solnej, jednego na parę. I tak wogóle to mamy równo 100 dni do ślubu ![]() Edytowane przez e49b640a255e4f36f4ca0389c216c83b5b764891_6122d6f2c8cf5 Czas edycji: 2011-01-20 o 17:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#2434 |
Wtajemniczenie
|
[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;24506846]Śliczne te wasze obrączki dziewczyny
![]() Co do trenu to zamawiałam suknię bez ale teraz się zastanawiam czy nie uszyć sobie odpinanego, bo na samo wesele bym nie chciała jedynie na ślub. W niedzielę idziemy do księdza dokończyć załatwianie ślubu. A w sobotę jadę z K poszukać butów, bielizny, zamówić kosmetyczkę i fryzjerkę. Ostatnio kupiłam zaproszenia dla rodziców chrzestnych i dziadków specjalne ze zdjęciem, poduszkę do niesienia obrączek, kieliszki do szampana, figurkę na tort, pudełka na ciasto i zawieszki na wódkę ![]() A jak to u was jest, dajecie jakieś drobne prezenty dla gości? Ja mam zamiar zrobić małe aniołki z masy solnej, jednego na parę. I tak w ogóle to mamy równo 100 dni do ślubu ![]() gdzie kupiłaś te wszystkie drobiazgi? przez internet? ![]() Mi na szczęście te koszta odpadają, bo wszystko będzie w lokalu, a figurki, poduszek ani zawieszek nie chcę, jedynie muszę kupić pudełka bo niestety lokal nie oferuje ciast na wynos. Będę zamawiała ciasta u znajomych, albo komuś zlecę pieczenie (mam taką panią i nie drogo robi). Czekam na odpowiedź w sprawie księgi gości, zaproszeń, winietek i podziękowań - liczę na to, że jak zlecę jednej osobie tyle do zrobienia w jednym wzorze to może trochę spuszczą cenę. A już w ogóle marzeniem by było gdyby te pudełka na ciasta były też w tym deseniu. Pytałam o to i ciekawe czy takie coś uda się zrobić ![]() Jakie macie pomysły na specjalne zaproszenia dla chrzestnych i dziadków? wiem, że muszą być specjalne, ale nie za bardzo wiem co innego może być w takim zaproszeniu.. Tylko zdjęcie? Liczyłam zaproszenia i tylko dla mojej rodziny muszę aż 40, porażka..
#2435 |
Konto usunięte
|
Tak przez allegro zamawiałam.
My mamy też sporo zaproszeń bo po 50 z każdej strony. Miałam wymyślać jakieś wyjątkowe ale nie wystarczyło nam czasu bo chcemy dziadków i chrzestnych zaprosić jako pierwszych gości i zamówiłam tylko ze zdjęciem. Jeszcze też musimy zamówić księgę gości i trochę innych drobiazgów. Poduszkę zamówiłam, bo mojej mamie zawsze się to podobało, a figurkę bo to tyło takie moje małe kiczowate marzenie odkąd byłam dzieckiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2436 |
Zadomowienie
|
Mam suknię z trenem, ale jest podpinany gdzieś z tyłu albo nawet odczepiany, szczerze mówiąc nie pamiętam
![]() ![]()
#2437 |
Przyczajenie
|
My też nie mamy specjalnych zaproszeń, szczerze mówiąc nawet o tym nie pomyśleliśmy. A co do podziękowań dla rodziców to też jest dla nas problem. Na pewno nie chcemy dawać kwiatów bo i tak będzie ich w nadmiarze
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2438 |
Zadomowienie
|
A ja mam tren, ale szczerze też nawet nie pamiętam jak jest długi
![]() ![]() ![]() Nawet o specjalnych zaproszeniach nie pomyśleliśmy, jak dla mnie po co tak wyróżniać.. Wszystkich gości traktujemy tak samo ![]() Bardzo chcę zrobić małe prezenciki dla gości i się zastanaiwam co to mogłoby być ![]() Jeśli chodzi o aniołki, to jak dla mnie to kiepski pomysł, byliśmy na ślubie, gdzie wlaśnie takie aniołki były rozdawane gościom i na koniec wesela połowa aniołów zostala na stolach ![]()
#2439 |
Konto usunięte
|
Ja miałam tren i jako była PM nie odradzam, wszystko kwestia podpięcia. W kościele wyglądał pieknie, a na sali zapomniałam, że go mam, ale były podpiete oddzielnie obydwie warstwy i zewnetrzna koronkowa na 3 guziczki, nic się nie oderwało i wyglądało ładnie podpiete więc ja polecam!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2440 |
Zadomowienie
|
Guska1979 ja właśnie też tak myślę
![]() ![]() Ja myślałam, nad podziękowaniem dla rodziców- album dla każdego taki sam, w środku nasze zdjęcia od małego bobasa do teraz + miejsce na zdjęcia ślubne ![]() ![]()
#2441 |
Zadomowienie
|
Też chcę mieć welon, mimo że na początku byłam zdecydowana na woalkę ewentualnie jakiś kapelusz. Po dłuższym namyśle jednak stwierdziłam, że welon mam okazję włożyć tylko raz w życiu i ostatecznie stanęło na welonie. Odnośnie rodziców- 1 róża i coś do tego ale co to myślę cały czas. Tż podobają się te statuetki 3D ze zdjęciem w środku, ale nie wiem...!! Może to głupi pomysł, ale myślałam, żeby sprawić im kosz z przyprawami z ulubionej kuchni świata, np. moim kosz z przyprawami chińskimi, a teściom z włoskimi. Ale zostałam skrytykowana przez kilka osób
![]()
![]() |
#2442 | ||||
Wtajemniczenie
|
wiecie co, ja już zaczęłam się stresować..
nie spałam całą noc bo myślałam o różnych pierdołach zaproszeniach, naukach, dokumentach.. już powoli robi się to obsesją ![]() Muszę sobie dać na wstrzymanie ![]() Cytat:
Też nie wiem co dla rodziców? na pewno nie kwiaty. Z resztą rodzice sami powiedzieli, ze chętnie by z tego zrezygnowali. Nie podobają mi się te wszystkie statuetki, albumy z all.. Nie, to musi być coś oryginalnego. Koleżanka zakupiła swoim jakieś dodatki do domu, ale nie wiem co tam było dokładnie w paczuszce. Wychodzę z założenia, że powinno się dać to co rodzice lubią i chyba to każdy wie najlepiej. Prezentację (taka ze zdjęciami z dzieciństwa i ogólnie naszego związku) robi moja koleżanka, sama się zadeklarowała. Ostatnio skanowałam zdjęcia TŻ z dzieciństwa, zostały jeszcze moje ![]() ![]() Cytat:
My stwierdziliśmy, że jak dajemy ciasto (a same pudełka na ciasta nie są małym wydatkiem) to nie dajemy już nic specjalnego do stołu typu migdałki, czy aniołki.. To takie naciągane trochę. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie taki głupi pomysł z tymi przyprawami! jak lubią to czemu nie?
Edytowane przez Aneth:) Czas edycji: 2011-01-21 o 10:53 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2443 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#2444 |
Zakorzenienie
|
Pisałyście o podziękowaniach dla rodziców, to i ja się wtrącę ;> Też zdecydowanie nie chcemy kwiatów. Myśleliśmy nad koszami delikatesowymi (robiłaby je nasza dekoratorka, my tylko powiedzielibyśmy mniej więcej co i za jaką kwotę). Ostatnio dekoratorka zasugerowała nam zupełnie odmienny pomysł na prezenty dla rodziców, z którym nigdy się nie spotkałam, mianowicie koszulki z napisami: super teść/teściowa, które młodzi dawaliby swoim teściom. Ponoć rodzice później cieszą się z takich koszulek i noszą je czasami. Mojemu TŻ ten pomysł bardzo się spodobał, ja jestem bardziej sceptycznie nastawiona.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2445 |
Zadomowienie
|
Spotkałam się już z tymi koszulkami, mi zupełnie się ten pomysł nie podoba. To już wolę pozostać przy koszach ze słodyczami. Zastanawiam się czy w ogóle nie zrezygnować z podziękowań
![]()
![]() |
#2446 |
Wtajemniczenie
|
Nawet widziałam takie koszulki, ale średnio mi się to podoba. Porozmawiam z rodzicami na temat podziękowań, kiedyś rozmawialiśmy i oni by chcieli z tego zrezygnować. Dla mnie to taki dziwny zwyczaj, bo codziennie przecież dziękuje się rodzicom, po co robić to publicznie? Jak coś to chyba chciałabym Mamce kupić biżuterię, oczywiście wtedy dla teściowej też. Dla taty coś co szczególnie lubi, na pewno coś mi przyjdzie do głowy. Natomiast mam takie marzenie, by szczególnie podziękować mojej chrzestnej i chciałabym podziękować dziadkowi mojego TŻ. Może by to jakoś połączyć?
U mnie dziadek wymyślił sobie takie przypinki blaszane/broszki dla każdego z gości. Uparł się potwornie i będą wykonane. Nie wiem po co. Na każdej będą gołąbki i nasze imiona. Niech już będzie, jak tak się upiera.. hehe, chociaż ja nie mam nic z gołębiami wspólnego ![]()
#2447 |
Zadomowienie
|
He he tak to z tymi dziadkami bywa. Jeśli już u mnie będzie podziękowanie to chcę również podziękować mojej ciotce.
#2448 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dziś u nas w mieście targi ślube!!! Byłam, widziałam, aż mnie głowa rozbolała od atrakcji. Pomijałam suknie, fotousługi bo to już mam, i skoncentrowałam się na: - zaproszeniach - chyba podziękuję za ręcznie robione (6zł za sztukę :O) i kupię na Allegro jednak... - tortach - podobają mi się te w stylu angielskim, z lukrem, tasiemkami i żywymi kwiatami ![]() - oprawie florystycznej kościoła - żałuję że nie dopytałam czy wystrój kościoła leży w mojej gestii, czy siostry się tym zajmują za opłatą... - dekoracjach sal - wszystko takie piękne, świeczniki, bukiety, oparcia krzeseł, serwety, a ja nie mam typowej sali, tylko restaurację, muszę dopytać właścicielki, czy pozwoli mi trochę zaszaleć - zakochałam się w pływających świecach i artystycznie złożonych, oplecionych wstążkami serwetach Do tego podpatrzyłam pomysł na zawijane w kolorową flizelinę cukierki z podziękowaniami za życzenia pod kościołem ![]() ![]() Podejrzałam też trochęfryzur ślubnych. Nie było za to stoisk z butkami, a szkoda ![]() Ale się rozpisałam ![]()
![]() |
#2449 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2450 |
Konto usunięte
|
Cześć
![]() Sobotnie zakupy udał się średnio. Nie znalazłam żadnych butów, dosłownie nigdzie nie było białych. Ale udało mi się kupić idealny biustonosz ![]() Co do podziękowań dla rodziców to już wcześniej chyba pisałam mamy kroniki naszych rodzin i musimy dokupić coś do tego. Właśnie tu mam problem, bo moja mama lubi cięte kwiaty a teściowa nie lubi, myślicie że wypadało by dać mamie wielki bukiet a teściowej drzewko szczęścia? U nas nie będzie typowego kółeczka i tańca do piosenki cudownych rodziców mam, ale za to mam zamiar zapożyczyć takie ślubowanie dla rodziców ![]() ,,Wodzirej poprosił rodziców na środek sali i zaczął: Drodzy rodzice uważacie się za idealnych rodziców, bo wychowaliście tak sypatyczną parę dzieci, od dzisiaj jesteście już nie tylko rodzicami ale także TEŚCIAMI. Toteż na prosbę Państwa Młodych przeprowadzimy teraz uroczyste ślubowanie na IDEALNEGO TEŚCIA - ja będę czytał słowa ślubowania a rodzice będą zgodnym chórem odpowiadali ŚLUBUJĘ ( tekst i całą zabawę wymyślałam i pisałam w dniu ślubu siedząc u fryzjerki pod suszarką ![]() Wodzirej: Czy ślubujecie nie zaglądać do garnków synowej? Rodzice : <śmiech> ŚLUBUJEMY Wodzirej: Czy ślubujecie co tydzień przyjmować Wasze dzieci na obiadkach niedzielnych składających się z conajmniej dwóch dań i deseru? Rodzice : <śmiech> ŚLUBUJEMY Wodzirej: Czy ślubujecie udawać, że nie widzicie pajęczyn, stosów brudnych garów i walających się ubrań w mieszkanku Waszych dzieci? Rodzice : ŚLUBUJEMY Wodzirej: Czy ślubujecie każdorazowo dawać pokaźną wałówkę pysznego jedzonka kiedy tylko poproszą o to Wasze dzieci? Rodzice : ŚLUBUJEMY Wodzirej: Czy ślubujecie nie wisieć na telefonie za kazdym razem, kiedy tylko okaże się, że pies sasiada zaszczekał inaczej niż zwyke? Rodzice : ŚLUBUJEMY Wodzirej: Czy ślubujecie nigdy nie używać następujących zwrotów: - jak będziesz w moim wieku ..... - ja to się nie chcę wtrącać, ale .... Rodzice : <śmiech> ŚLUBUJEMY Wodzirej: Czy ślubujecie bez marudzenia zajomować się gromadką conajmniej 10 dzieciaków jakie pojawią się w tym małżeństwie, kiedy tylko przyjdzie taka potrzeba ? Rodzice : ŚLUBUJEMY Wodzirej: Czy ślubujecie z promiennym uśmiechem dostarczać zięciowi piwo w nieograniczonych ilościach? Rodzice : <śmiech> ŚLUBUJEMY Po wszystkim Wodzirej włączył utwór Anna Jantar & Natalia Kukulska - Radość najpiękniejszych lat'' |
![]() ![]() |
![]() |
#2451 |
Zakorzenienie
|
[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;24575095]Cześć
![]() Sobotnie zakupy udał się średnio. Nie znalazłam żadnych butów, dosłownie nigdzie nie było białych. Ale udało mi się kupić idealny biustonosz ![]() Co do podziękowań dla rodziców to już wcześniej chyba pisałam mamy kroniki naszych rodzin i musimy dokupić coś do tego. Właśnie tu mam problem, bo moja mama lubi cięte kwiaty a teściowa nie lubi, myślicie że wypadało by dać mamie wielki bukiet a teściowej drzewko szczęścia? U nas nie będzie typowego kółeczka i tańca do piosenki cudownych rodziców mam, ale za to mam zamiar zapożyczyć takie ślubowanie dla rodziców ![]() ,,Wodzirej poprosił rodziców na środek sali i zaczął: Drodzy rodzice uważacie się za idealnych rodziców, bo wychowaliście tak sypatyczną parę dzieci, od dzisiaj jesteście już nie tylko rodzicami ale także TEŚCIAMI. Toteż na prosbę Państwa Młodych przeprowadzimy teraz uroczyste ślubowanie na IDEALNEGO TEŚCIA - ja będę czytał słowa ślubowania a rodzice będą zgodnym chórem odpowiadali ŚLUBUJĘ ( tekst i całą zabawę wymyślałam i pisałam w dniu ślubu siedząc u fryzjerki pod suszarką ![]() Wodzirej: Czy ślubujecie nie zaglądać do garnków synowej? Rodzice : <śmiech> ŚLUBUJEMY Wodzirej: Czy ślubujecie co tydzień przyjmować Wasze dzieci na obiadkach niedzielnych składających się z conajmniej dwóch dań i deseru? Rodzice : <śmiech> ŚLUBUJEMY Wodzirej: Czy ślubujecie udawać, że nie widzicie pajęczyn, stosów brudnych garów i walających się ubrań w mieszkanku Waszych dzieci? Rodzice : ŚLUBUJEMY Wodzirej: Czy ślubujecie każdorazowo dawać pokaźną wałówkę pysznego jedzonka kiedy tylko poproszą o to Wasze dzieci? Rodzice : ŚLUBUJEMY Wodzirej: Czy ślubujecie nie wisieć na telefonie za kazdym razem, kiedy tylko okaże się, że pies sasiada zaszczekał inaczej niż zwyke? Rodzice : ŚLUBUJEMY Wodzirej: Czy ślubujecie nigdy nie używać następujących zwrotów: - jak będziesz w moim wieku ..... - ja to się nie chcę wtrącać, ale .... Rodzice : <śmiech> ŚLUBUJEMY Wodzirej: Czy ślubujecie bez marudzenia zajomować się gromadką conajmniej 10 dzieciaków jakie pojawią się w tym małżeństwie, kiedy tylko przyjdzie taka potrzeba ? Rodzice : ŚLUBUJEMY Wodzirej: Czy ślubujecie z promiennym uśmiechem dostarczać zięciowi piwo w nieograniczonych ilościach? Rodzice : <śmiech> ŚLUBUJEMY Po wszystkim Wodzirej włączył utwór Anna Jantar & Natalia Kukulska - Radość najpiękniejszych lat'' [/QUOTE] genialne to ślubowanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2452 |
Zadomowienie
|
[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;24575095]Cześć
![]() Sobotnie zakupy udał się średnio. Nie znalazłam żadnych butów, dosłownie nigdzie nie było białych. Ale udało mi się kupić idealny biustonosz ![]() Co do podziękowań dla rodziców to już wcześniej chyba pisałam mamy kroniki naszych rodzin i musimy dokupić coś do tego. Właśnie tu mam problem, bo moja mama lubi cięte kwiaty a teściowa nie lubi, myślicie że wypadało by dać mamie wielki bukiet a teściowej drzewko szczęścia? U nas nie będzie typowego kółeczka i tańca do piosenki cudownych rodziców mam, ale za to mam zamiar zapożyczyć takie ślubowanie dla rodziców ![]() ,,Wodzirej poprosił rodziców na środek sali i zaczął: Drodzy rodzice uważacie się za idealnych rodziców, bo wychowaliście tak sypatyczną parę dzieci, od dzisiaj jesteście już nie tylko rodzicami ale także TEŚCIAMI. Toteż na prosbę Państwa Młodych przeprowadzimy teraz uroczyste ślubowanie na IDEALNEGO TEŚCIA - ja będę czytał słowa ślubowania a rodzice będą zgodnym chórem odpowiadali ŚLUBUJĘ ( tekst i całą zabawę wymyślałam i pisałam w dniu ślubu siedząc u fryzjerki pod suszarką ![]() Wodzirej: Czy ślubujecie nie zaglądać do garnków synowej? Rodzice : <śmiech> ŚLUBUJEMY Wodzirej: Czy ślubujecie co tydzień przyjmować Wasze dzieci na obiadkach niedzielnych składających się z conajmniej dwóch dań i deseru? Rodzice : <śmiech> ŚLUBUJEMY Wodzirej: Czy ślubujecie udawać, że nie widzicie pajęczyn, stosów brudnych garów i walających się ubrań w mieszkanku Waszych dzieci? Rodzice : ŚLUBUJEMY Wodzirej: Czy ślubujecie każdorazowo dawać pokaźną wałówkę pysznego jedzonka kiedy tylko poproszą o to Wasze dzieci? Rodzice : ŚLUBUJEMY Wodzirej: Czy ślubujecie nie wisieć na telefonie za kazdym razem, kiedy tylko okaże się, że pies sasiada zaszczekał inaczej niż zwyke? Rodzice : ŚLUBUJEMY Wodzirej: Czy ślubujecie nigdy nie używać następujących zwrotów: - jak będziesz w moim wieku ..... - ja to się nie chcę wtrącać, ale .... Rodzice : <śmiech> ŚLUBUJEMY Wodzirej: Czy ślubujecie bez marudzenia zajomować się gromadką conajmniej 10 dzieciaków jakie pojawią się w tym małżeństwie, kiedy tylko przyjdzie taka potrzeba ? Rodzice : ŚLUBUJEMY Wodzirej: Czy ślubujecie z promiennym uśmiechem dostarczać zięciowi piwo w nieograniczonych ilościach? Rodzice : <śmiech> ŚLUBUJEMY Po wszystkim Wodzirej włączył utwór Anna Jantar & Natalia Kukulska - Radość najpiękniejszych lat'' [/QUOTE] Muszę to pokazać mojemu TŻ ![]()
#2453 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2454 |
Zadomowienie
|
Mój mi powie, że to kolejna głupota wymyślona przeze mnie
![]() ![]()
#2455 |
Konto usunięte
|
Fajnie, ze wam się podoba
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2456 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A jeśli chodzi o oprawę florystyczną kościoła - to wolałabyś ozdobiony kościół przez siostry zakonne? żałujesz, że zamówiłaś florystkę? bo ja jestem na razie na etapie wyboru florystki (jutro mam jechać) i też nie pytałam jeszcze w kościele.. Sama nie wiem gdzie lepiej? Cytat:
![]() [1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;24575095] ,,Wodzirej poprosił rodziców na środek sali i zaczął: Drodzy rodzice uważacie się za idealnych rodziców, bo wychowaliście tak sypatyczną parę dzieci, od dzisiaj jesteście już nie tylko rodzicami ale także TEŚCIAMI. Toteż na prosbę Państwa Młodych przeprowadzimy teraz uroczyste ślubowanie na IDEALNEGO TEŚCIA - ja będę czytał słowa ślubowania a rodzice będą zgodnym chórem odpowiadali ŚLUBUJĘ ( tekst i całą zabawę wymyślałam i pisałam w dniu ślubu siedząc u fryzjerki pod suszarką ![]() Wodzirej: Czy ślubujecie nie zaglądać do garnków synowej? Rodzice : <śmiech> ŚLUBUJEMY Wodzirej: Czy ślubujecie co tydzień przyjmować Wasze dzieci na obiadkach niedzielnych składających się z conajmniej dwóch dań i deseru? Rodzice : <śmiech> ŚLUBUJEMY Wodzirej: Czy ślubujecie udawać, że nie widzicie pajęczyn, stosów brudnych garów i walających się ubrań w mieszkanku Waszych dzieci? Rodzice : ŚLUBUJEMY Wodzirej: Czy ślubujecie każdorazowo dawać pokaźną wałówkę pysznego jedzonka kiedy tylko poproszą o to Wasze dzieci? Rodzice : ŚLUBUJEMY Wodzirej: Czy ślubujecie nie wisieć na telefonie za kazdym razem, kiedy tylko okaże się, że pies sasiada zaszczekał inaczej niż zwyke? Rodzice : ŚLUBUJEMY Wodzirej: Czy ślubujecie nigdy nie używać następujących zwrotów: - jak będziesz w moim wieku ..... - ja to się nie chcę wtrącać, ale .... Rodzice : <śmiech> ŚLUBUJEMY Wodzirej: Czy ślubujecie bez marudzenia zajomować się gromadką conajmniej 10 dzieciaków jakie pojawią się w tym małżeństwie, kiedy tylko przyjdzie taka potrzeba ? Rodzice : ŚLUBUJEMY Wodzirej: Czy ślubujecie z promiennym uśmiechem dostarczać zięciowi piwo w nieograniczonych ilościach? Rodzice : <śmiech> ŚLUBUJEMY Po wszystkim Wodzirej włączył utwór Anna Jantar & Natalia Kukulska - Radość najpiękniejszych lat'' [/QUOTE] fajne, pomyślę ![]() ![]() A co u mnie.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zostało 96 dni ![]()
![]() |
#2457 |
Zadomowienie
|
Aneth widzę, że przygotowania pełną parą
![]() ![]()
#2458 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- szukasz nadal jasno-różowych?? buu nawet na tej stronce, gdzie jest duży wybór nie ma takich.. Wszystkie są w intensywnym różu.
![]() |
#2459 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A - i miałam robiony wczoraj makijaż próbny u tej kosmetyczki do kórej się wybieram i ... nie jestem zadowolona.I nie wiem czy zmienić kosmetyczkę, jeszcez sobie nie zarezerwowałam terminu. Postaram się wkleić zdjęcie to obcenicie.
![]() |
#2460 |
Zakorzenienie
|
czesc
moni_ka.g bardzo ladne obraczki, Aneth ![]() ![]() p_m co do trenu to mi sie to wogole nie podobalo i nie bralam nawet takiej sukni pod uwage, [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;24517371]Ja miałam tren i jako była PM nie odradzam, wszystko kwestia podpięcia. W kościele wyglądał pieknie, a na sali zapomniałam, że go mam, ale były podpiete oddzielnie obydwie warstwy i zewnetrzna koronkowa na 3 guziczki, nic się nie oderwało i wyglądało ładnie podpiete więc ja polecam![/QUOTE] tak jak mowie wszystko rzecz gustu, ja bym sukni z trenem nie wybrala,
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:09.