![]() |
#2731 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Operacja plastyczna nosa ???
Cytat:
Gratuluję nowego i ładnego noska ![]()
![]() |
#2732 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja ciesze sie,ze zrobilam go w tym wieku. Wczesniej nie mialam mozliwosci, a teraz bede miec ladne zdjecia slubne:P:P:P heheh |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2733 |
Raczkowanie
|
Ale macie dobrze juz piekne noski
![]() ![]() Do Polka_Polka a slyszalas moze o dr Martinie Brzuchańskim? on tez wykonuje zabiegi w Czechach ale nie znam na temat jego zadnych opinii ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2734 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() dzeve no ja juz slub mam za soba...ale zdjecia sa i tak ladne hehe az nosa baby jagi to nie mialam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2735 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
My mamy tak samo za rok operację ![]()
![]() |
#2736 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nigdy nie pozowalam do zdjec na wprost, bylo to strasznie irytujace jak sie komus udalo uchwycic takie ujecie. Trzeba bylo wykasowac lub wyrzucic fotke:P Moj nos bardzo uciekal w prawo i widac bylo,ze jest krzywy. Byc moze dlatego wszyscy byli za mna i ze mna w trakcie podejmowania decyzji o operacji. Naprawde jestem chyba szczesciara,ze otrzymalam takie mega wsparcie i bardzo duzo slow zachety i mobilizacji ![]() No a teraz mam nowa ksywke w domu Star Trek:P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2737 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() niektore dziewczyny naprawde maja spore garby i wielkie chrzastki... zreszta kazdy u siebie widzi jakies niedociagniecia na ktore inni nawet uwagi nie zwracaja ![]()
![]() |
#2738 |
Raczkowanie
|
Dot.: Operacja plastyczna nosa ???Ale macie dobrze juz piekne noski ciesze sie razem
Do miracle
Słyszałam, że dr Brzuchański tez jest bardzo dobrym lekarzem, tylko, że do niego trzeba czekać ok. roku. Nie wiem jakie są u niego ceny, ale myślę, zę podobne, bo w Czechach mają podobne stawki. Zdecydowałam sie na dr libora Polaka bo chciałam zrobić to szybko, zeby się potem nie rozmyślic, bo podobnie jak wszystkie dziewczyny tez bardzo sie boję, ale marzę o tym od dawna, wiec podjęłam wreszcie decyzję. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2739 |
Przyczajenie
|
Ale super ze juz widzialyscie nosy po zdjeciu gipsu!!! extra ze wyszly takie jakie mialy byc!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2740 |
Raczkowanie
|
Kwestia tego jak sie widzimy po operacji, jest nastawienie nasze do niej i do jej efektu. Zalezy co kazda z nas oczekuje i jak bardzo jest wymagajaca czy przewrazliwiona na pkt. swojego nosa.
Niektorych zadowoli fakt, ze bedzie prosty i ksztaltny. A niektorzy beda sie czepiac ,ze jest 5 mm za dlugi. Liczy sie nastawienie poztywne, a nie nastawienie ze trzeba bedzie cos poprawiac. Aha i chcialam jeszcze jedno napisac. NIe wiem kto ale przeczytalam na forum, ze nie powinno sie kichac jak sie mialo zabieg i ma sie gips. Ktos napisal" zeby kichac gardlem" po zacytowaniu tego mojejmu chirugowi, zaczal sie smiac. Nie jest prawda,ze nie wolno i jak ktos musi niech sie nie stresuje tylko kicha, duzo gorsze w skutku byloby wstrzymanie kichania. Gdyz wololuje to bardzo duze cisnienie i wtedy mozemy zrobic sobie krzywde. |
![]() ![]() |
![]() |
#2741 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jesli chodzi o kichanie to moj lekarz tez powiedzial ze nie bac sie i kichac!!!!! jest to odruch fizjologiczny...ja co prawda nie kichalam jeszcze ale dmucham juz ostro a na poczatku balam sie jak diabli ![]() gorszy jest uraz nosa na ktory trzeba dobrych kilka tygodni szczegolnie uwazac!!!!!! kichanie to przeciez rola rowniez noska...w ten spsob sie czysci
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2742 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja miałam pełną korektę, poczwórną osteotomię.
![]() |
#2743 |
Wtajemniczenie
|
Bunny Zukino!!!! jutro Twoj wielki dzień....Pamiętamy, jesteśmy z Tobą. POWODZENIA
#2744 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jejku nie mogę uwierzyc,że to sie naprawde dzieje,tyle lat na to czekałam.marzenia sie spelniaja ![]() ![]() ![]() Nawet was nie poczytałam dziś bo taka zalatana.Odezwę się w niedziele i zdam relacje.Biore aparat to zrobię fotki jak zaraz po wyglądalam ![]() ![]()
![]() |
#2745 |
Wtajemniczenie
|
Dzeve wrocilas juz do pracy??? Jak sie czujesz, nowy nosek się dobrze sprawuje??? Napisz jak tam... i daj foteczke bo juz pewnie widac efekt
![]() Bunny Zukino dzis o 14 -stej jestem z Tobą !!!!
#2746 |
Raczkowanie
|
Witam,
No to chyba juz prawie wszystkie zaliczyly operacje noska ![]() ![]() Polka_Polka jak juz bedziesz po koniecznie napisz jak tam nosek a jesli mozna wiedziec to co Ci sie w nim nie podoba. A mam jeszcze pytanie odnosnie badan czy robilas albo bedziesz robic je w Czechach czy w Polsce i jakie trzeba wykonac ( oczywiscie odnosnie noska bo wiem ze tez robisz piersi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2747 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ludzie w sklepie tylko, szukaja taniej sensacji i glupkowato sie wpatruja ![]() Wklejam Wam fotki ![]() ![]() Zdjecia z dzis tzn. 10 dzien po zabiegu. Ogolnie czuje,ze jest zdretwialy, wydaje mi sie,ze jest sztycznie przyklejony. Z nosa leci juz tylko lekka wydzielina ale ogolnie czuje sie troszke zmeczona fizycznie. Psychicznie za to rewelacyjnie. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2748 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() nosek widać ze prosciutki...ale widze ze nadal w opatrunku...to musi tak byc???? ja wlasnie w czwartek sciagne gips..i nie wiem czy ten nosek juz zupelnie "goly" zostanie.....???? A jak Twoja gorna warga..bo ja jeszcze w pelni nie potrafie sie usmiechac...mimo iz siniaki ladnie znikają, opuchlizna z twarzy tez...czerwonych plamek w oczach wcale nie mialam...
Memu ciału wystarczy 36 i 6 ... mojej duszy potrzeba znacznie wiecej... Edytowane przez ammmm Czas edycji: 2011-01-25 o 16:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2749 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wydaje mi sie,ze jak Ci sciagnie to pewnie cos przyklei jeszcze. Choc Ty mialas kosc robiona wiec sama nie wiem ![]() No jak widac na zdjeciu gorna warga sie jeszcze nie usmiecha,ja mam ten szef w nosie jeszcze i ciagnie mi ja do gory. Najgorzej to pod lewym okiem bo tu widze,ze cos marnie schodzi.No i opuchlizna na polikach jeszcze jest bo czuje ja jak sie dotykam. Te straszne plamki w oczach to samo, nic nie zeszly od zabiegu:P ale juz bardziej przypominam siebie ![]() Jak dzis wlaczylam zdjecie dzien po zabiegu to sie wystraszylam:P W piatek dopiero mi tego plasteka bedzie odklejal lekarz wiec wtedy moge jakas fotke dodac jak wyglada tez oslonki. Czuje juz mrowienie w dziurkach:P Jesli mozesz to ja tez zobacze jakas Twoja fotke ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2750 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() moge Ci ja wyslac ale na Twojego maila zaraz to zrobie bo meila Twojego mam
![]() |
#2751 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2752 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() takie są uroki ![]() ![]()
![]() |
#2753 |
Raczkowanie
|
Dzeve Twoj nosek juz wyglada pieknie nawet z tym opatrunkiem nie wyglada na napuchniety jedynie oczka mowia same za siebie a doktor dal Ci jakies kropelki na to przekrwienie?Czy zaczerwienie jest efektem tego przeszczepu?
No i co dziewczyny powiecie czy to byl taki straszny bol bo widze ze napewno warto sie poddac bo efekty sa zniewalajace ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2754 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2755 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nie, czerwone oczy sa wynikiem operacji, lekarz mnie przed tym ostrzegal,ze czasem wlasnie sie tak robi. Wtedy pojawiaja sie przekrwienia w oczkach. Poki co nie kropie ich niczym ale pewnie niedlugo zaczne ![]() Bol hmmmmm..... teraz jak mysle sobie to napewno byl wart efektu. Aczkolwiek ja ciezko przeszlam przez narkoze, gdzies tam tez wklejalam zdjecie jak wygladalam po zabiegu takze bylam mega opuchnieta. Ale jakiegos duzego bolu nie bylo, lekki dyskomfort. Przeszczep ucha wygladal tak jak na fotce. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2756 |
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny, fajnie, że jesteście zadowolone z efektów zabiegu. Ja niestety nie jestem. Wczoraj minął tydzień od zabiegu, od niedzieli mam zdjęty opatrunek i mój nos wygląda dokładnie tak jak przed operacją, (tzn. poza przegrodą, która mimo, że nie była mocno skrzywiona, to czuję różnicę w oddychaniu). Nos jest szeroki, kulkowaty na końcu. Nie wiem czy to jest wina opuchlizny, czy zbyt małej ingerencji, a zapewne jednego i drugiego. Byłam w niedzielę u mojego lekarza i powiedział, że trzeba dać mu trochę czasu, że to jest część chrzęstna, która długo puchnie, jeżeli jednak efekt mnie nie zadowoli, to wykonamy poprawkę, ale już całkowitą korektę z osteotomią. Powiem Wam, że teraz żałuję, że od początku nie zdecydowałam się na pełną korektę było by większe pole manewru, a tak to może będę przerabiać to jeszcze raz, show must go on..................
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2757 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#2758 |
Raczkowanie
|
Do Anja 1987 a moze faktycznie trzeba jeszcze poczekac
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2759 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Narazie nie mam fotek, postaram się coś pocykać i wrzucę. ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2760 |
Raczkowanie
|
Teraz juz sama nie wiem moze faktycznie odrazu zobic caly nosek, mam maly garbek ale myslalam ze nie rzuca sie w oczy bardziej marzylam o skroceniu nosa i zaokragleniu koncowki bo dla mnie jest zbyt szpiczasta. Ciekawe co powie lekarz na pierwza konsultacje jade pod koniec marca i juz nie moge sie doczekac i to dzieki wam ze tak mobilizujecie zeby nie marzyc a spelniac marzenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:21.