|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2281 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VII
Cytat:
i jaka pojemność i cena?
"Zrozum siebie i noś mniej. Najlepszym sposobem, żeby się ubrać, jest dążenie do eleganckiej prostoty." G. Armani http://pajacyk.pl/ http://pustamiska.pl/ Edytowane przez Naaataaaleczkaaa Czas edycji: 2011-01-24 o 17:54 |
|
|
|
|
#2282 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie też były te masła do ciała.
i u mnie stały w regale z nowościami\limitkami.
|
#2284 |
|
Zadomowienie
|
Też je dzisiaj widziałam ale wydawało mi się, że kosztowały 4 coś, choć dokładnie się nie przyglądałam.
Z ciekawości popatrzyłam za produktami ostatnio chwalonymi i wszystko było ale musiałam ograniczyc się do nowych jogurtów Bon Creme, Grand Dessert (kocham I u mnie nadal stoją te masła do ciała. Dzisiaj wzięłam limonkowe Czyżby moja Biedronka była wyjątkowa pod tym względem? [/QUOTE]co to za paluszki ???? brzmi cudownie! gdzie leza i jak wyglada opakowanie???widzialam wlasnie urzadzenie do wypieku chleba na wyprzedazy za 50 zl, mysle nad zakupem, czy ktoras z was ma ??? jak to dziala i czy warto sprawic sobie cos takiego ?? cena okazyjna jednak jesli ma mi sie nie przydac to szkoda nawet tych 50zl.
Edytowane przez aleksandra112233 Czas edycji: 2011-01-24 o 18:02 |
|
|
|
#2285 |
|
Konto usunięte
|
fajne są te kule świecące? czy któraś z Was, które ją kupiły, mogą wstawić zdjęcie świecącej się lampki?
![]() moje prośby zostały wysłuchane, Biedronka wprowadziła płyn do płukania jamy ustnej. ---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- w mojej ''biednej'' Biedrze nie było nic z nowej gazetki. jutro spróbuję w innej.z ciekawych rzeczy kupiłam sito zielone. szybko znikają, a ja akurat w zieleni kompletuję dodatki do kuchni, więc szybko złapałam, chyba przedostatnie. Edytowane przez 2016070150903 Czas edycji: 2011-01-24 o 18:16 |
|
|
|
#2286 |
|
Raczkowanie
|
pokażcie te świecące kule
!
|
#2287 |
|
Zakorzenienie
|
ale mi zrobiłyście ochotę na nic nacsy... muszę kupić, bo na orzechy z pieprzem chyba narazie nie mam co liczyć
A truskawki mrożone dzisiaj mama kupiła - 4,45 za 450 g. Mam nadzieję, że będą się nadawać do ciasta. |
|
|
|
#2288 |
|
Zakorzenienie
|
zaraz wstawię zdjęcie kuli ;-)
świeci się na kilka kolorów, choć były też pojedyńcze kolory
|
#2289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2290 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też juz dzisiaj dorwałam u siebie pierożki ze szpinakiem i pieczarkami
|
|
|
|
#2291 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
czeekamy !
|
|
#2292 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jejku jakie fotki :wow: Klepsydra88 ile kosztuje ta kula? Edytowane przez chrzescijanka Czas edycji: 2011-01-24 o 19:12 |
|
|
|
|
#2294 |
|
Rozeznanie
|
u mnie była tylko część produktów z nowej gazetki. widziałam ptasie mleczko (kusiło mnie, ale się powstrzymałam...), tą kawę z cykorią (też mnie kusiła i też się powstrzymałam.. :P), knoppersy, zupki knorra i amino, syrop malina z cytryną (kupiłam :P) amigosy. z jogurtów widziałam nowe fru vity. nie kupiłam bo czaje się na te inne o smaku tarty malinowej.. mam nadzieję, ze u mnie też będą. OO! ale pierwszy raz dorwałam w mojej biedrze ten deser podwójnie czekoladowy
smaczny ![]() pianki widziałam u mnie w biedrze normalnie na słodyczach (choć wcześniej były w koszach) więc moze faktycznie będą w stałej ofercie.. czekoladki belgijskie też leżały przy czekoladach.. ciekawe ![]() u mnie pierożków nie było... ale będę na nie polować... kupiłam też tą gorącą czekoladę w saszetkach, pomarańcze, piwa okocim, deserelle malinową i coś tam jeszcze ;p
|
#2295 | |
|
Zakorzenienie
|
No to dobrze, bo mam mega ochotę na ciasto z truskawkami
ostatnio lenistwo wygrało i zrobiłam z jabłkami, bo mi się nie chciało iść po truskawki... świetna jest ta kula! ---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2296 |
|
Raczkowanie
|
super! dziękuje bardzo
świetny klimat musi tworzyc az bym sie skusila, lubie takie bajerykurde.. mam nadzieje ze u mnie beda bo remont jak narazie biedry w moim miescie
|
#2297 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam zapytać, czy tylko ja wyjadam z płatków pszenno-ryżowych z dodatkiem jogurtowych tylko te drugie?
Już 2 paczki leżą, bo jem tylko jogurtowe, a tamte zostają... |
|
|
|
#2298 |
|
Zakorzenienie
|
9,90 albo 9,99
przy zgaszonym świetle jest piękny efekt wygląda jak kulka śniegowa i jest dość duża
Edytowane przez Klepsydra88 Czas edycji: 2011-01-24 o 19:16 |
|
|
|
#2299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Klepsydra88 dzięki za odpowiedź. Pokazałam te fotki mamie a mama na to "Musimy ją kupić!" Edytowane przez chrzescijanka Czas edycji: 2011-01-24 o 19:19 |
|
|
|
|
#2300 |
|
Zakorzenienie
|
fajna ta kula
![]() ja wczoraj nic nacsy pochłonęłam, ale bardziej smakuje mi biedronkowa posypka ![]() ps. jakie ciasto robisz z truskawkami mrożonymi? |
|
|
|
#2301 |
|
Konto usunięte
|
Klepsydra88- dziękuję za zdjęcia, świetnie to wygląda, jutro kupię.
![]() chrzescijanko- dam znać jak tylko wypróbuję. |
|
|
|
#2303 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2305 |
|
Raczkowanie
|
witam, mam pytanie jakieś 2 lata temu były w biedronce takie świetne tablice dwustronne dla dzieci. magnetyczno jakies tam. oczywiście wtedy jakoś nie przyszło mi do głowy, że może się przydać za jakiś czas a teraz w ogóle ich nie ma...pojawiły się już praktycznie wszystkie"zabawki"nawet te sprzed paru lat a tej tablicy jak nie było tak nie ma. Zbliżają się urodzinki syna i chciałam mu kupić. Może ma któraś z was taką tablicę w domu i sprawdziłaby z jakiej ona jest firmy(pewnie gdzieś na obudowie albo na samej tablicy będzie pisać). bardzo mi na tym zależy!
|
|
|
|
#2306 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pojemność 200 ml za 9,99 ![]() Cytat:
A urządzenie do pieczenia chleba mam tylko z Lidla. U mnie się sprawdza bo nie zawsze chce mi się jechać do miasta po chleb (muszę się ruszać samochodem bo mieszkam pod lasem) więc piekę w domu i mam świeży, chrupiący i z takimi dodatkami jak chcę. Gotowe mieszanki można kupić w Lidlu, Aldi więc ogólnie urządzenie polecam. Ale nie wiem jak sprawdzi się to z Biedronki. |
||
|
|
|
#2307 |
|
Zadomowienie
|
Pisze teraz poki jestem jeszcze zla...
Wlasnie wrocilam z B, gdzie kupilam dla DZIECI TABLICE MOTYWACYJNE. w JEDNEJ BYLY PIEKNE NAKLEJKI A W DRUGIEJ...FIGA Z MAKIEM. ![]() Ktoś (jak dla mnie kompletny debil i palant kimkolwiek byl) wyjal naklejki z opakowania. Do głowyby mi nbie przyszlo zeby zrobic cos takiego a juz zwlaszcza jakiemus dziecku ![]() Oczywiście drogie kolezanki nie spodziewam sie ze wsrod nas są takie osoby a jesli sa to ... coż... współczuje Nadal jestem bardzo zla |
|
|
|
#2308 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2309 |
|
Przyczajenie
|
Witam,
Muszę się przyznać, że wątek śledzę od bardzo dawna i jak było coś fajnego to kupowałam w odległej biedronce, ale ostatnio kolo bloku mi zrobili, co uważam za ułatwienie gdyż np bardzo lubię chleb z biedronki, czasami niestety nie było okazji być w dronce więc musiałam jeść inny a tu teraz mam dostęp do niego. Ale ja nie o tym chciałam, ponieważ na wielkim otwarciu było dostępne urządzenie do czyszczenia drobiazgów, już wtedy się nad nim zastanawiałam kosztowało 30 zł, ale jakoś się powstrzymałam, ale od paru dni zauważyłam je przecenione i kosztuje 10 zł. Może jakaś dobra dusz ma się na ten temat wypowie, bo cena okazyjna, lecz nie wiem czy to taki jest gadżet aby zalegał na półce czy jednak warte uwagi, z góry dziękuje za odpowiedź
|
|
|
|
#2310 |
|
Wtajemniczenie
|
A czy któraś z Was lubi sosy te chinskie w słoiczku np słodko kwasny etc.? ?
Bo ja uwielbiam! az przypomnialo mi sie ze dawno nie robilam nic z nich
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:49.

Czyżby moja Biedronka była wyjątkowa pod tym względem? 

i świecącą kulę 
jutro spróbuję w innej.