|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chciałybyście mieć figurę jak Joanna Krupa??
Nie chcialabym, ale nie przepadam za nia, wiec moze jestem nieobiektywna.
|
|
|
#32 |
|
Wtajemniczenie
|
Figurę ma fajną, chociaż wolałabym swoją z większym biustem, jeśli ma powiększony, to się nie wymieniam
![]() Natomiast jej twarz jest wg mnie szpetna, wygląda jak tysiąc popsutych operacji plastycznych, najgorszy jest nos, rany jak można sobie coś takiego zafundować ;p
|
|
|
#33 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój avatar ma kawał biodra, całkiem umięśniony brzuch - i do tego mi się taki biust podoba a Krupa ? Bioderka zero, uda zero, brzuszek chudziutki - typowa panna wąska w centymetrach a z tłuszczykiem w składzie wolę szczupłe z mięśni a nie chude z tłuszczyku - bo to że ktoś jest chudziutki nie znaczy, że ma 0% tłuszczyku jak dziewczyna ma ciałko tu i ówdzie to biust też pasuje a Krupa wszędzie chuda a tu nagle taki cyc, nienaturalnie to wygląda
|
|
|
|
#34 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Więc po co gadać.. Zresztą zrozumcie że ten cały szajs czytaj show biznes istnieje dlatego ze o nim mówicie. Chyba że wam sie to podoba - wtedy nie mamy o czym gadać.
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie śmieszy to, że niektórzy nie rozumieją, że istnieją różne gusta.
Jednym coś lub ktoś się podoba, innym nie. Ja nie wiem, czy to jest takie trudne do pojęcia?
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#37 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
większość nie musi leczyć żadnych kompleksów. Ktoś naprawdę spartolił robotę przy ustach Krupy. Mi przypomina żabę. Cytat:
sun goes down Edytowane przez WhiteCherry Czas edycji: 2010-08-30 o 16:34 |
||
|
|
|
|
#38 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zgadzam się w 100%
|
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
Tu w ogóle nie o to chodzi. Spaprane usta to jest inny temat dotyczący operacji plastycznych które dla mnie są obrzydliwe ;] A chwalisz się czy żalisz tymi zdjęciami?
Krysi ze wsi spod Przasnysza też są w wielu miejscach w necie.. O losie..---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ---------- Nie no naprawde zaimponowałaś mi tym haha nie moge ze śmiechu. Szacun! |
|
|
|
|
#40 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#41 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeśli twierdzisz, że osoby krytykujące Krupę wyglądają 10 razy gorzej - to na jakiej podstawie? Widziałaś? Nie. No właśnie więc śmiej się dalej - ale z siebie a spaprane usta wpływają na wygląd twarzy i to mi wystarczy by stwierdzić, że przez to twarz wygląda okropnie.
|
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
Mi chodziło o ogół.. Rozumiem że każdy człowiek ma potrzebę przynależności i akceptacji.. Wy to znalazłyście w internecie na każdym kroku podkreślając że jesteście "wizazankami" jak się nie ma kolegów - fajnie ;] Ale to że udajecie że zjadłyście wszystkie rozumy jak pisałam wcześniej za wszelką cenę podkreślacie swoją niezależność i 'ważność' mnie śmieszy. To są też moje opinie, moje zdanie. Bo ciągle się tym zasłaniacie więc dlaczego naskakujecie na mnie? Coś jest nie tak;>
---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- Ja się mogę z śmiać z czego chcę, jestem niezależną wizazanką - ciągle używacie tego zdannia.. Bo na to nie można znaleźć innych argumentów i myślicie że racja jest wasza. A dla waszej wiadomości ja wiem doskonale co wam i mi jako człowiekowi wolno a czego nie więc oświecać mnie żadna nie musi.. WhiteCherry - długo nie trzeba wymieniać zdań z człowiekiem żeby stwierdzić że jest pusty ;] |
|
|
|
|
#43 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
''długo nie trzeba wymieniać zdań z człowiekiem żeby stwierdzić że jest pusty ;]'' -> dokładnie, zgadzam się. Dlatego już kończę z Tobą dyskusję
|
|
|
#44 |
|
Raczkowanie
|
To nie ja uważam że skoro mam jakieś "zdjęcia w internecie" to jestem kimś komu można zazdrościć. Mi imponują inni ludzie. I żebyś nie wiedziała co odpisać.. Chociaż i tak napisałaś że kończysz dodam że to moje zdanie, nic ci do tego^^
---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- A zgadzam się że jeśli ktoś jest osobą publiczną, sam się na to godzi i każdy może go oceniać... Tylko w wielu przypadkach sytuacje można porównać do tego że 'przygadał kocioł garnkowi'. ;D |
|
|
|
|
#45 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to że się komuś akurat Krupa nie podoba to nie znaczy, że jest zakompleksiony moim zdaniem Krupa z twarzy jest po prostu poniżej przeciętnej polskiej dziewczyny z ulicy ona akurat mi się nie podoba - to to jasno mówię Alba mi się podoba - to równie jasno i bez problemów to mówię gdybym mogła się zamienić - moja figura za figurę Krupy to bym tego nie zrobiła, bo zwyczajnie uważam że mam od niej lepsze proporcje i za chiny na rzecz jej kształtów bym z nich nie zrezygnowała z Albą za to zamieniłabym się bez mrugnięcia okiem i nie jest to kwestia ani kompleksów ani przesadnego ego - ot zdrowego rozsądku i zdolności porównania się do innych osób bez zbędnych emocji
|
|
|
|
#46 |
|
Raczkowanie
|
To super
|
|
|
|
|
#47 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do tematu, to mi się Krupa podoba w całości, nawet twarz moim zdaniem ma niczego sobie. Nie wiem, co ma sztuczne, a co nie, ale moim zdaniem jest atrakcyjna. Chociaż na figurę nie zamieniłabym się, bo ze swojej jestem zadowolona. |
|
|
|
|
|
#48 |
|
Przyczajenie
|
dla mnie Joanna jest piekna nie tylko twarz i figure ale tez serce.Wkurzaja mnie opinie typu brzydal krzywe usta itd.Ja proponuje abyscie pokazaly "slicznotki "wasze zdjecia.
Wystepuje w telewizji na wybiegach mieszka w beverly hills ma bogatego faceta dlatego ze jest brzydka sztuczna pokszywina A zreszta jaka ona jest sztuczna ,zadna z niej solara wlosy piekne nie ma tipsow a ze usta ma zrobione no i ci z tego co 5 kobeta ma, to co powiecie o Dodzie albo o Rutowicz????to dopiero plastiki..... |
|
|
|
|
#49 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Figurę ma śliczną, chcialabym mieć taką. Twarz jest ładna, owszem, ale bije od niej jakaś taka sztuczność właśnie. Nie jestem od niej ładniejsza, ale nie oznacza to, że nie mogę wyrazic swojego zdania, nie?
|
|
|
#50 |
|
Przyczajenie
|
Figurę ma piękną to fakt
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#52 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie oszałamia urodą a ludzi zdobywa dobrym serduszkiem. Wolę jej serduszko niż pyszałkowatośc Muchy.pseudo seks-klocka. Edytowane przez paula78 Czas edycji: 2011-01-24 o 19:08 |
|
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
Nie podoba mi się ani jej twarz (usta i policzki) ani ciało (nie potrafię podziwiać silikonu) ani włosy (sprawiają wrażenie bardzo zniszczonych)
W moje gusta nie trafia. |
|
|
|
|
#54 |
|
Raczkowanie
|
ładna, zgrabna i to wszystko ale kobitki tak szczerze czym się różni większość z nas od gwiazd? Stanem konta ja osobiście uważam,że każda kobieta jest piękna ale nie każdą stać na to żeby to eksponować, nie mówię o operacjach, ale chociażby ubiór, kosmetyki. Każda z nas ma wady i zalety w wyglądzie po to są gwiazdą potrzebni styliści, żeby maskować ubiorem to co jest u nich ubytkiem i eksponować zalety, bardziej łase gwiazdy robią operacje cóż takie jest show-biznes. Jedni je potępiają inni nie ja osobiście nie wiem może kiedyś się skusze, to ja mam się dobrze czuć w swoim ciele nie inni, a wszystko co estetycznie wygląda nie jest złe, pozostaje tylko ryzyko nie udanej operacji i ja potwierdzam usta ktoś jej spiep...,ale znajdą się i tacy którzy powiedzą,że ma najbardziej ponętne usta pod słońcem. Ile ludzi Tyle zdań.
![]() ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- a i czy chciała bym mieć jej figurę bo w sumie tego tyczy wątek. nie ![]() A jeśli będę chciała mieć lepszą popracuje nad tym, może jakaś operacja plastyczna
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:48.

hehe
Więc po co gadać.. Zresztą zrozumcie że ten cały szajs czytaj show biznes istnieje dlatego ze o nim mówicie. Chyba że wam sie to podoba - wtedy nie mamy o czym gadać.

A zreszta jaka ona jest sztuczna ,zadna z niej solara wlosy piekne nie ma tipsow a ze usta ma zrobione no i ci z tego co 5 kobeta ma, to co powiecie o Dodzie albo o Rutowicz????to dopiero plastiki.....