Kopią nas po brzuszkach dzieci czas do wiosny szybko leci - Mamy marzec-kwiecień 2011 - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-24, 21:48   #4651
marsylia
Wtajemniczenie

Dot.: Kopią nas po brzuszkach dzieci czas do wiosny szybko leci - Mamy marzec-kwiecie

Black_Angel zdjęcia super co do porodu ja najbardziej boje się nacięcia i tych pierwszych dni po a nie samego porodu.

Co do siusiania ja zauwazylam ze zaraz po leci wiecej wydzieliny ale nie siusiow

Cytat:
Napisane przez miamore999 Pokaż wiadomość
ja też mam właśnie od wczoraj takie leciutkie pobolewanie w podbrzuszu a wizyta dopiero za tydzień...
Ja tez mam wizyte za tydzien a spojenie mnie boli rzutami i podbrzusze tez. Mam nadzieje ze dochodze ten tydzien i nie bede musiala jechac nigdzie szukac pomocy.

Co do zakupow nam mowila na sr ze lepsze sa te siateczkowe majtasy a nie z fizeliny, musze je jeszcze dokupic, i wiwele razy podkreslala zeby wziac tantum rosa ze soba do szpitala.

A jakich firm oplaca sie te termometry do ucha, czytalam ze niektore macie z babyone, taki starczy czy inwestowac w cos drozszego?

Przegladalam fora i rankingi pod wzgledem wkladek i kroluja j&j (najtansze sa w rosmanie 50 szt 14,99), penaten i chicco. Ja mam jj ale dokupie tych dwoch pozostalych firm.

Cytat:
Napisane przez Black_Angel86 Pokaż wiadomość
a wiecie co...
ja już ciuszki wyprałam i wyprasowałam, wszystko ładnie w komodzie leży i czeka...
no ale mój termin to luty więc muszę się mieć na baczności...
ale nie o tym chciałam napisać...
prałam w Loveli, do kolorów i do białego...
przyszła moja teściowa jak prasowałam ciuszki i zaczęła je oglądać,
pierwszego dnia kolorowe prasowałam... i było ok,
a drugiego białe wyprane w Loveli do białego... i ona dostała uczulenia, dosłownie 3 minuty i ręce miała całe czerwone... nie wiem co myśleć... przecież to płyn dla dzieci, dodatkowe płukanie włączyłam... nie powinno uczulać...
black ja jestem uczuleniowcem kosmetycznym, wiec zrobie test ze wypiore cos swojego w jelpie i ponosze.

Cytat:
Napisane przez diatoma Pokaż wiadomość
-wkładki laktayjne mam od koleżanki
-2opakowania po 5 szt majtek siateczkowych
-zestaw do paznokci
-kocyk

diatoma czy 100 majtasow to nie za duzo??

Cytat:
Napisane przez iweczka Pokaż wiadomość
a ja przeglądam pościele i przeglądam.... i na nic sie nie moge zdecydować...
tak samo z karuzelą i matą.....wrrrr......
ja myslalam o tej tiny love wyspa marzen, a mata moze taka ? http://allegro.pl/fisher-price-mata-...6.html#gallery
mi sie one w ogole nie widza - no ale to dla Franka nie dla mnie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
kurde laski

ale mam twardy brzuch i natka chyba sie w obie strony wypięła i w prawy i w lewy bok jednocześnie

zaraz mi brzuch eksploduje
mam tak samo franek jest teraz raczej w poprzek i bardzo to nie wygodne

WYMIANKA
marsylia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 21:48   #4652
iweczka
Zakorzenienie

Dot.: Kopią nas po brzuszkach dzieci czas do wiosny szybko leci - Mamy marzec-kwiecie

laseczka, delikatnie rzecz mówiąc zaszalałaś na maxa z tą listą ciuszków....
iweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 21:50   #4653
aja1
Zakorzenienie

Matko zjadłam owsianki z pół litra mleka i doprawiam się czekoladą o smaku "kasztanków"
A nawet nie wiem gdzie mam żołądek, bo tam gdzie powinien być mała ma nogi

Mój Aniołek 30.12.2016
aja1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 21:51   #4654
Montii
Zakorzenienie

A ja dzisiaj jak byłam w h&m to schyliłam się do bodziaków i dostałam takiej zgagi że aż łzami mnie zalało ! no prawie mi się ulało na ciuszki, ale by była jazda.. ( )

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 21:51   #4655
trzyrazyi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
dokładnie

trzyrazyi - ciemny brązik takie jak na zdjęciach a coooo

Tak pytam...bo jutro moja fryzjerka robi mi wloski i nie wiem co zrobic ja to mam blond]
ale juz mi sie nudzi tyle czasu blond i troche skalniam sie ku brazowi ale obaczymmmmmm
trzyrazyi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 21:53   #4656
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez laseczkaa Pokaż wiadomość
koniecznie

a ja jutro chyba do lumpka idę może coś fajnego zdobędę

ok lecę już spać . miłej nocki.
laseczka, Ty już się uspokój masz tego mnóstwo, zostaw dla innych hehe

marsylia, też patrzyłam na tą matę...ale jeszcze decyzji nie podjęłam jaką kupię... :/

Edytowane przez iweczka
Czas edycji: 2011-01-24 o 21:58
Stary 2011-01-24, 21:56   #4657
Montii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez trzyrazyi Pokaż wiadomość
Tak pytam...bo jutro moja fryzjerka robi mi wloski i nie wiem co zrobic ja to mam blond]
ale juz mi sie nudzi tyle czasu blond i troche skalniam sie ku brazowi ale obaczymmmmmm
to może zrób sobie ton ciemniejsze, albo jakiś beż , nie taki typowy blond ja robie się w marcu na rudzielca

[LEFT]
Stary 2011-01-24, 21:56   #4658
trzyrazyi
Zadomowienie

Cytat:
A ja dzisiaj jak byłam w h&m to schyliłam się do bodziaków i dostałam takiej zgagi że aż łzami mnie zalało ! no prawie mi się ulało na ciuszki, ale by była jazda.. ( )
A jak u ciebie z bolami glowy miewasz moze???albo jaies zawroty ???
Stary 2011-01-24, 21:58   #4659
agus235
Raczkowanie

GG do agus235

Cytat:
Ja też jutro ide do fryzjera i kusi mnie zmiana koloru( teraz mam ciemny blond) ale nie bardzo wiem jeszcze na jaki

IGOREK 3.03.2011

ZĄBKI
faza III od 13.08.2012

Edytowane przez agus235
Czas edycji: 2011-01-24 o 22:00
agus235 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 22:01   #4660
trzyrazyi
Zadomowienie

Cytat:
to może zrób sobie ton ciemniejsze, albo jakiś beż , nie taki typowy blond ja robie się w marcu na rudzielca
Mnie soe strasznie rude podobaja ale teraz nie bede kombinowac jak urodze to moze zaczne.....tylko sie troche obawiam...teraz tych wypryskow mam tyle ze masakra istna telepizza a ty to masz ladna buzke to kombonowac mozesz
Stary 2011-01-24, 22:01   #4661
iweczka
Zakorzenienie

to i ja się pochwalę co wylicytowałam
http://allegro.pl/kombinezon-george-...411218612.html
Stary 2011-01-24, 22:01   #4662
Montii
Zakorzenienie

Cytat:
A jak u ciebie z bolami glowy miewasz moze???albo jaies zawroty ???
nieeeee, na szczęście nic

[LEFT]
Stary 2011-01-24, 22:02   #4663
trzyrazyi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agus235 Pokaż wiadomość
Ja też jutro ide do fryzjera i kusi mnie zmiana koloru( teraz mam ciemny blond) ale nie bardzo wiem jeszcze na jaki

Moze duzo refleksow blond
Stary 2011-01-24, 22:03   #4664
Montii
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie soe strasznie rude podobaja ale teraz nie bede kombinowac jak urodze to moze zaczne.....tylko sie troche obawiam...teraz tych wypryskow mam tyle ze masakra istna telepizza a ty to masz ladna buzke to kombonowac mozesz
weź przestań pizza zniknie lada moment

Cytat:
sliczny taki misiowy

[LEFT]
Stary 2011-01-24, 22:04   #4665
avikusia
Zadomowienie

kurcze Montii przekichane ;/ mnie tak coś podeszło do gardła (a w sumie to chyba hot-dog ) jak wracaliśmy z Krakowa.. no jakoś się powstrzymałam ale blisko było

zamawiamy przewijak i zestaw butelek z TT aleee fajnie ^^

ur. 01.04.2011
avikusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 22:04   #4666
trzyrazyi
Zadomowienie

Cytat:
Sliczny mam taki sam ale kremowy
Stary 2011-01-24, 22:04   #4667
agus235
Raczkowanie

GG do agus235

Cytat:
Moze duzo refleksow blond
No własnie do tej pory tak robiłam.Zmieniłam bym kolor ale i chciałabym i boje sie

IGOREK 3.03.2011

ZĄBKI
faza III od 13.08.2012
agus235 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 22:06   #4668
Jok3r
Zadomowienie

O ludzie wariatki jedne ilez mozna pisac. Normalnie juz mnie oczy pieka tyle czytania mialam

Cytat:
Napisane przez megi2015 Pokaż wiadomość
wiem że kupowałyście karuzele dla maluchów.
Montii ty masz chyba tiny love wyspa marzeń i jeszcze chyba Jokr ostatnio kupowała. macie jakies linki gdzie można posłuchać tej muzyczki z karuzeli??? szukam na youtube, ni o mam karuzele ale bez dźwięku

w sumie to nie chciałam karuzeli, ale ostatnio teściowie zagadują coś o macie wiecie tej na podłogę. Ale to już w ogóle mi się nie podoba. zresztą jak dla nas to nawet nie mamy za bardzo miejsca gdzie jej położyć. i w ogole nie podoba mi się to że wszyscy normalnie siedzą a dziecko leży na podłodze. chciałabym im zasugerować żeby nie kupowali jej, a zamiast tego dołożymy się i razem kupimy karuzele. myślę że posłuży na dłużej i będzie praktyczniejsza. przynajmniej dziecko leży w łóżeczku a nie na ziemi.
No ja wlansie dzis kupilam ta karuzele, bo wydaje mi sie, ze ma najladniejsze melodyjki. Co do maty to zawsze mozesz ja na lozku polozyc, a przydaje sie, bo dziecko ma milion bodzcow i pozniej super zabawe z tymi wszystkimi bajerami. Ja kupuje TL z taka poduszka dzwiekowa i bedzie na teraz i na pozniej jak juz maly bedzie smigal na kolanach

Cytat:
Napisane przez Thorgal1980 Pokaż wiadomość
boszszsz dziewczyny jak wy duzo piszecie... ;( nie sposób tego przeczytac jak ma się kilka dni przerwy. szukam wlasnie jakiegoś fajnego niedrogiego sklepu internetowego coby kupić wyprawkę, najlepiej byloby wszystko na raz, w jednym sklepie. ubranka w sumie mam, i takie wieksze rzeczy jak wózek, łóżeczko, przewijak, wanienka, laktator, podgrzewacz, a potrzebuję takie rzeczy jak: kosmetyki wszelkie dla dziecka i dla mnie na piersi, pieluchy, chusteczki, podkłady na przewijak, termometr, gruszka i inne akcesoria toaletowe, do wózka karuzelka, moskitiera, parasolka, proszek do prania, termometr do wody, majtki jednorazowe, ceratka pod prześcieradło, opakowania na pokarm do zamrażarki. mozecie mi podpowiedziec gdzie najlepiej to byłoby kupić?
Na alle Masz kilku sprzedawcow tz laseczki juz podaly

Cytat:
Napisane przez deneb3 Pokaż wiadomość
Mamy już złożone łóżeczko!
fajne jest, dobrze wykonane, materacyk super.
No a ta pościel

wklejam zdjęcia

mam jeszcze przewijak ale wietrzy się na balkonie bo śmierdzi nowością i ceratką fuj
Podalabys lionka do tego sprzedawcy, bo szukam i szukam i lipton.

Cytat:
Napisane przez diatoma Pokaż wiadomość
postanowiłam poszukać karuzeli, i stosunkowo dużo jest takich z projektorem, co o tym myślicie? mi się ta spodobała http://allegro.pl/c0108-karuzela-z-m...421130454.html

anika222 mnie też się jeszvze nie zdarzyło żeby cos mi puchło, jedynie dziewczyny z pracy stwierdziły że na twarzy jestem spuchnieta, ale ja tego nie zauwazyłąm. ale wiesz co to bardzo ci te rece spuchly jak oklady musisz robic. moze skonsultuj to z ginem albo inny m lekarzem.
Ja tez na poczatku o niej myslalam, ale ostatecznie TL wygrala.

Cytat:
Napisane przez n.ik.a Pokaż wiadomość
anika222 kochana mnie w nocy strasznie cierpną ręce i w dzień troszke palce mam opuchnięte. mój gin kazał mi brac chela-mag. męczę się co noc bo niestety nic nie pomagaa tu dopiero 28 tyd.

diatoma fajna karuzela dziewczyny ja licytują tą
http://allegro.pl/show_item.php?item=1418464902
więc proszę mnie nie przelicytować
Tam byla cena minimalna, ktora nie zostala osiognieta, wiec i tak bys nie wygrala.

Cytat:
a ja przeglądam pościele i przeglądam.... i na nic sie nie moge zdecydować...
tak samo z karuzelą i matą.....wrrrr......
No to jest problem. Nie wspomne ile mi zajelo zdecydowanie sie w koncu na wszystko hehe.

Cytat:
Napisane przez Ewelqa1985 Pokaż wiadomość
nika za ile poszla ta karuzela ??

http://allegro.pl/karuzela-fisher-pr...396247881.html tu taka znalazlam obejrzyj sobie
Kurcze bardzo chcialam posluchac melodii, ale nigdzie kurka nie ma, a strasznie mi sie ta karuzel podoba.

Cytat:
ja zawsze atakuję gdy jest poniżej minuty
Ja tez i za zwyczaj daje taka cene, ze zanim sie kapna i przebija to juz jest po zawodach

U mnie w sumie wporzo tylko mam praktycznie caly czas napiety brzuch i w nocy mialam regolarne skurcze i to takie, ze cala sztywnialam i wrecz oddychac nie moglam. Siedzielismy z mezem do 3 nad ranem, bo nie wiedzielismy co sie dzieje. Pozniej przeszlo, ale coraz czesciej mam te skurcze. W sumie to jutro zaczynam 36 tc, wiec w zasadzie powinnam juz odczuwac wszelkie mozliwe przygotowania do porodu Maly rusza sie coraz mniej, wypina tego tylasa jak nie wiem i jest ulozony poprzecznie co jest czasami bardzo bolesne zwlaszcza jak postanowi pogmeroc sobie w moich "flakach" No, ale mam nadzieje, teraz juz na prawde mam nadzieje, ze porod nastapi szybko.
Jok3r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 22:20   #4669
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość
no ja niby też się staram do tej pory jedną aukcję przegrałam ale teraz mi zależy i pewnie przegram trzymac kciuki

o wygrałam to się pochwalę

http://allegro.pl/show_item.php?item=1418387564

mała rzecz a cieszy
ale rewelka
Stary 2011-01-24, 22:23   #4670
diatoma
Zadomowienie

Marsylia
nie to jest 2*5=10
napisałam 2 opakowania a w kazdym 5 sztuk gaci

12. 09. 2015 Tosia

Edytowane przez diatoma
Czas edycji: 2011-01-24 o 22:31
diatoma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 22:33   #4671
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985

zakopałam się w praniu i prasowaniu rzeczy dla oliwki.
na razie zrobiłam 4 prania, jeszcze z 6 mi zostało i wsio. Chyba, że ktoś coś przyniesie...
Na szczęście jak ubranka wyschną to tej loveli już nie czuć. Są praktycznie bezzapachowe.

piękne ubranka kupujecie.
Synek tp. 15.03.2015
mordka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 22:52   #4672
n.ik.a
Zadomowienie

Ewelqa1985, Eirene1987, Jok3r poszła za 99 zł i nie było ceny minimalnej, podali tylko sklepową. W weekend wybieram się do ikei i fasion hausa i może tam znajdę karuzelę dla Niuni

Kalinka 11.04.2011

Wybrałam pielęgnację ciała z marką Braun

"Celem życia jest:
w swojej małej jednostkowej duszy odbić jak najwięcej kosmosu"
(H. Elzenberg)

n.ik.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 22:57   #4673
iizabelaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jok3r Pokaż wiadomość
Podalabys lionka do tego sprzedawcy, bo szukam i szukam i lipton.

chodzi o pościel?
http://allegro.pl/joko-design-3-cz-p...427325586.html

Edytowane przez iizabelaa
Czas edycji: 2011-01-24 o 23:01
iizabelaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 23:05   #4674
Harrods
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez laseczkaa Pokaż wiadomość
wszystkie od 0 do 3 miesięcy i parę takich newborn czyli 56
ja mam spodni:-19
półśpichów: 14
Śpioszki dł rękaw-27
bluzki dł i kr rękaw-21
majtki-5
body dł rękaw-14
body kr rękaw-37
kombinezony polarkowe-2
kombinezon na wyjscie -1
rampersiki-11
skarpetek-kilkanaście par
buciki-też troszkę par będzie
śliniaczki-najmniejsze też mam tak ok pewnie z 15
czapeczki-17
kaftaniki-11
rękawiczek niedrapki też mam z ok 10 par
półśpioszki-5
swetry/bluzy-3
rajstopki-5
sukienki-5
Harrods jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 23:08   #4675
Jok3r
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marsylia Pokaż wiadomość
Black_Angel zdjęcia super co do porodu ja najbardziej boje się nacięcia i tych pierwszych dni po a nie samego porodu.

Co do siusiania ja zauwazylam ze zaraz po leci wiecej wydzieliny ale nie siusiow

Ja tez mam wizyte za tydzien a spojenie mnie boli rzutami i podbrzusze tez. Mam nadzieje ze dochodze ten tydzien i nie bede musiala jechac nigdzie szukac pomocy.

Co do zakupow nam mowila na sr ze lepsze sa te siateczkowe majtasy a nie z fizeliny, musze je jeszcze dokupic, i wiwele razy podkreslala zeby wziac tantum rosa ze soba do szpitala.

A jakich firm oplaca sie te termometry do ucha, czytalam ze niektore macie z babyone, taki starczy czy inwestowac w cos drozszego?

Przegladalam fora i rankingi pod wzgledem wkladek i kroluja j&j (najtansze sa w rosmanie 50 szt 14,99), penaten i chicco. Ja mam jj ale dokupie tych dwoch pozostalych firm.

black ja jestem uczuleniowcem kosmetycznym, wiec zrobie test ze wypiore cos swojego w jelpie i ponosze.

ja myslalam o tej tiny love wyspa marzen, a mata moze taka ? http://allegro.pl/fisher-price-mata-...6.html#gallery
mi sie one w ogole nie widza - no ale to dla Franka nie dla mnie

mam tak samo franek jest teraz raczej w poprzek i bardzo to nie wygodne
Szwagierki cora dostala na chrziny taka mate i powiem ci, ze ta i ta, ktora ja kupuje to moje zdecydowane faworytki, bo maja duzo ruchu jak ja to nazywam. Inne maty maja po prostu jakies tam zwisajace maskotki, a w tych dwoch cos sie dzieje. Moja ma taka poduche dzwiekowa co najpierw dziecko w nia kopie nogami, a jak podrosnie to sie ja obraca i moze rekami naparzac, oprocz tego ma jakis tam klakson, i rozne szleszczace cosie. Natomiast ta FP ma u gory miedzy tymi liscmi pozytywke i swiatelka. Fakt, ze jak maluch podrosnie to juz mu te swiatelka nic nie daja, bo patrzy w dol, ale i tak jest fajna. Tak wiec polecam i TL i ta FP.

Cytat:
Napisane przez iizabelaa Pokaż wiadomość
Tak wlasnie o nia mi chodzilo tylko kurka ja juz mam 3 kpl i wydawac prawie 100 na 4 troche mi szkoda, ale ja dziewczyna znad morza jestem i te koniki morskie i ten blekit po prostu dziala na mnie jak narkotyk
Jok3r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 23:44   #4676
Thorgal1980
Zadomowienie

Monti ja tez czuję, że gorzej widzę

---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ----------

dziewczyny, a nie wolicie zostawic sobie tych rzeczy w stylu mata i karuzela żeby wam ktos kupił? bo czesto gosćie jak przychodzą odwiedzic maluszka pierwszy raz to pytaja co kupić i jak kupicie wszystko to nie wiadomo bedzie co powiedzieć i kupia jakies pierdoły. a poza tym mata to sie przyda za czas jakis dopiero, karuzelka może szybciej ale tez można do tych pierwszych wizyt spokojnie wytrzymać bez niej chyba? u nas w pracy jest taka tradycja ze się te 12 osób sklada na mate jak się pierwszy raz idzie do pracy pokazac maluszka a karuzelka to akurat cena ok 50 zł dla kogos z rodziny jako prezent.
Thorgal1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 23:57   #4677
aja1
Zakorzenienie

Ja nic nie chce mówić, ale do końca tej części zostało tylko 320 postów

Mój Aniołek 30.12.2016
aja1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 00:14   #4678
prunelle
Wtajemniczenie

Cytat:
no ja niby też się staram do tej pory jedną aukcję przegrałam ale teraz mi zależy i pewnie przegram trzymac kciuki

mała rzecz a cieszy
ładny misiek

Cytat:
to byłby pretekst, żeby kupić, hehe

jakoś do legginsów nie jestem przekonana kurczę, tzn wiosną jak baleriny można i stopy gołe to tak, a tutaj jeszcze skarpety bym musiała, no bo jak? e, marudna jakaś jestem chyba

prunelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 07:51   #4679
Tity
Zakorzenienie

Hej dziewczyny. Miałam ciężki weekend na uczelni, poprzesuwali mi egzaminy i niestety będę jeszcze musiała być na chodzie do 12 lutego. W każdym razie wczoraj byłam u gina i nic sie nie dzieje, nadal zamknięta na 4 spusty jestem, więc mogę śmigać Ostatni tydzień już mam brać nospę. Niestety nadal męczę się z hemoroidami, lekarz mi kazał brać posterisan h, a okazało się, że mam na niego uczulenie bo piecze straszliwie po nim. Także tylko sobie pogorszyłam sprawę. I już mi się kończą pomysły co tu zrobić, żeby nie piekło. Może po prostu synek musi przestać mi cisnąć na tyłek
Dzisiaj zaczynamy 36 tydzień

L
J
Tity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 08:02   #4680
laseczkaa
Zadomowienie

hej

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość

wyprawka jak do czworaczkow conajmniej
hehe wszyscy tak mówią

Cytat:
ja zawsze atakuję gdy jest poniżej minuty
ja tez wcześniej nie warto

Cytat:

mała rzecz a cieszy
śliczne śpiworki

Cytat:
laseczka, delikatnie rzecz mówiąc zaszalałaś na maxa z tą listą ciuszków....

Cytat:
wiem coś o tym -sama zauważyłam że jak się nachylam np nad wanną mocno to zgaga murowana

Cytat:
laseczka, Ty już się uspokój masz tego mnóstwo, zostaw dla innych hehe

Cytat:
ale śliczny taki misiowy milutki materiał i na tej kapocy te uszka

a ja już wstałam -ciężka noc nie mogłam zasnąć potem się budziłam...
zaraz idę się kąpać, muszę łóżko zrobić

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpri09kp5b04ypq.png

Kacper 18.04.2011

laseczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości