|
|
#2821 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój chomiczek - cz. 4 :)
widzę wszystkie są spragnione swoich facetów
Cytat:
|
|
#2822 |
|
Zakorzenienie
|
mój na szczęście maniakiem gier nie jest, ale za to maniakiem tv jest
![]() no ale są tego plusy bo ogląda dużo mądrych programów i później mi streszcza ![]() Ostatnio 'uczył się' jak przeżyć w centrum handlowym które opanowali terroryści ![]() albo jak przeżyć po wybuchu jakiejś tam bomby
|
|
|
|
#2823 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa niech se gra
. Jeszcze łóżeczko nie pościelone a bez kołderki za zimno ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- Madziarka |
|
|
|
#2825 |
|
Zakorzenienie
|
Mój M. w między czasie ogląda TV...szkło kontaktowe leci, więc M. nie ma
---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Łoś |
|
|
|
#2826 |
|
Rozeznanie
|
Ja też oglądam Szkło. U mnie to konieczność z racji wykształcenia. Licencjat mam z politologii
|
|
|
|
#2827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Mi się nie chce. Znaczy słyszę, że coś tam leci w tv, ale jednym uchem wchodzi a drugim wylatuje . Wyłączyłam się na dźwięki zewnętrzne .
|
|
|
|
|
#2828 |
|
Zakorzenienie
|
Szkło uwielbiam, chyba że prowadzą je te lalusie w niedzielę, wtedy nie oglądam
|
|
|
|
#2829 |
|
Zakorzenienie
|
Staś bieg w kołowrotku
. Wymyty to można biegać |
|
|
|
#2830 |
|
Rozeznanie
|
Eh a ja coś koło piątku/ soboty będę znowu dzwonić po chomiczki. Może się uda w końcu kupić
|
|
|
|
#2831 |
|
Zakorzenienie
|
mój się szoruje po każdym spacerku jak go wyjmuję, aż się zastanawiam czy to ja taka brudna jestem, czy o co chodzi
|
|
|
|
#2832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Marta za chomiczki---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- Dobra ja zmykam spać . DOBRANOC!
|
|
|
|
|
#2833 |
|
Zakorzenienie
|
Facetowi żona zaczęła mówić przez sen. Jakieś jęki i imię Rysiek. Bez dwóch zdań doprawiała mu rogi i facet szybko doszedł do takiego samego wniosku. Aby to sprawdzić, pewnego dnia udał, że wychodzi do pracy i schował się w szafie. Patrzy, a tu żona idzie pod prysznic, układa sobie włosy, maluje się, perfumuje i w samej koszulce nocnej wraca do łóżka. W tym momencie otwierają się drzwi i wchodzi Rysiek. Super przystojny, wysoki, śniada cera, czarne, bujne włosy - jednym słowem bóstwo.
Facet w szafie myśli: "Muszę przyznać, że ten Rysiek ma klasę!". Rysiek zdejmuje powoli koszulę i spodnie, a na nim stylowe ciuchy, najmodniejsze i najdroższe w tym sezonie. Facet w szafie myśli: "ten Rysiek, to jednak jest za***sty!". Rysiek kończy się rozbierać od pasa w górę, a tu na brzuchu krateczka-kaloryfer, wysportowany, a na klacie grają mięśnie. Facet w szafie myśli: " censored.gif , ten Rysiek, to ekstra gość!". Rysiek zdejmuje super-trendy bokserki, a tu interes, aż do kolan. Facet w szafie myśli: "O żesz, co za buhaj!" W tym momencie żona zdejmuje koszulę nocną i pojawia się brzuch z cellulitisem i obwisłe piersi aż do pasa. Facet w szafie myśli: Ale wstyd przed Ryśkiem ... ale wstyd. dobranoc!
|
#2834 | ||
|
Zakorzenienie
|
A ja nie mam w ogóle
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Asia ---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ---------- Wiecie jaka u nas jest tragedia ![]() Nie dość, że ciężko o pracę to jeszcze staże ucinają. Koleżanka w pobliskim mieście szuka pracy już od dłuższego czasu, nie ma dużych wymagań, po prostu chciałabym pracować, ale nie ma nic, chciała iśc nawet na staż, ale mówi, że też jest masakra, bo w tamtym roku na staż przyjęli 500 osób, a w tym roku przyjmą tylko 100 osób ![]() W innym pobliskim mieście przyjmują tylko 20 osób, nie wiem ile było w tamtym roku. My z M. tez myślałyśmy, żeby starać się o stażystę, ale w naszym UP jest informacja, że przyjmowanie wniosków o zorganizowanie stażu zostało wstrzymane
|
||
|
|
|
#2835 |
|
Zakorzenienie
|
halo
![]() ale mi sie przysnelo ![]() Madziuś my wczoraj kukaliśmy prace z Tż u mnie, u niego.. poprostu nic konkretnego. Albo oriflame/avon albo hostessa.. :/ ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- http://www.papilot.pl/wydarzenia/114...uczyciela.html ![]() ---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- uciekam na siłownie
|
#2836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale że ja przepraszam bardzo, a gdzie byli rodzice jak dzieci oglądały coś takiego? ![]() Chyba zaczynam drżeć na myśl o swojej przyszłej pracy. |
|
|
|
|
#2837 |
|
Zakorzenienie
|
Joasia, śmieszny dowcip
A co do Papilota .Madziuś, no masakra .A ja dziś wstałam przed 8.00, bo M. zaczął ze mną rozmawiać jak wstał i mnie rozbudził i już nie mogłam zasnąć . Jest dziś strasznie zimno. Jak włączyłam komp. to na widgecie pokazała mi się temp. -4 i dalej się nie zmieniła
|
|
|
|
#2838 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Poszalałaś
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Takie wydarzenia tylko upewniają mnie w świdomości, że dobrze robię niechcąc mieć dzieci ![]() Cytat:
Z roku na rok jest coraz gorzej ![]() Chyba, że zostaniesz przedszkolanką to będzie ok ![]() ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#2839 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2840 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2841 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2842 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O żesz, a ja trochę wczoraj przesadziłam i nie mogę dojść do siebie teraz ![]() A teraz muszę Was nadrobić ..
|
|
|
|
|
#2845 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2847 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2848 | |
|
Zakorzenienie
|
Jaka śliczna Amy
![]() Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#2850 | |
|
Zakorzenienie
|
Ten ksiądz wymiata Cytat:
o masz Ja pamiętam, jak musiałam wstawać o 7, o 8 jechać do Olsztyna 90 km dwie godziny, po jeden głupi wpis, byłam na uczelni 20 minut i potem musiałam czekać na jakiś pociąg, albo autobus i znów dwie godziny i cały dzień z |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:00.