|
|
#2581 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Sierpniowe Panny Młode cz.II
Kinga
Dziękuję Ja się w niej zakochałam I jest taka skromniutka Aczkolwiek ZUPEŁNIE inaczej sobie od dzieciństwa wyobrażałam moją suknię ślubną A pokażesz swoją? Bo nie wrzucałaś zdjęć Prooooooszę
|
|
|
|
#2582 |
|
Zakorzenienie
|
A ja do fryzury na bok będę mieć i kwiat i welon, tak miała moja znajoma na swoim ślubie i wyglądało to b. ładnie.
Oki wklejam
If the sun shuts down and decided not to shine no more, I would still have You... Edytowane przez Kinga_20 Czas edycji: 2011-01-24 o 21:06 |
|
|
|
#2583 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chociaz nie wiem czy to dobrze się trzymał wtedy welon...
|
|
|
|
|
#2584 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chyba, że króciutki PS. Ponawiam prośbę Pokaż swoją suknię
|
|
|
|
|
#2585 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
może uda mi się coś wykombinować
|
|
|
|
|
#2586 |
|
Raczkowanie
|
Całkiem ładnie
Ale szkoda, że nie masz zdjęcia z tyłu Bo jestem ciekawa, jak jest to umocowane :P
|
|
|
|
#2587 |
|
Zakorzenienie
|
Wkleiłam swoją do poprzedniego postu
![]() Myślę, że trzeba do fryzjerki wziąć welon i kwiat i niech coś kombinuje, jak to wpiąć. Da radę na pewno
|
|
|
|
#2588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2589 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2590 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja jeszcze welonu nie kupiłam... i umówiłam się na próbne czesanie na 4 maja i tego samego dnia na 1 przymiarkę sukni, więc z moją próbną fryzurą pojadę do salonu i będę kombinowała czy welon, czy kwiat czy coś innego chociaż marzy mi się welon |
|
|
|
|
#2591 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
2 razy mi się wysłał jeden post Coś mi net szwankuje...Kinga... Piękna ta suknia!! Jeszcze nie widziałam falbanek z lamówką Od dzieciństwa mi się takie podobały, ale z racji na figurę nie mogę mieć falbanek A mi to się skrajności podobają Albo baaardzo wystawne albo skromniusieńkie :P
|
|
|
|
|
#2592 |
|
Zakorzenienie
|
Mam jeszcze takie fotki.
A mi się zdjęcie nie chce otworzyć
|
|
|
|
#2593 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Na tyle, żeby zaprotestować i uciec spod ołtarza? :P Jak nie, a chcesz mieć welon, to go zamów Mojemu wszystko jedno, czy będę miała welon, czy nie :P i on nie widzi różnicy w welonach, dlatego, jak mu pokazuję RÓŻNE welony, to on "czemu mi co chwilę to samo pokazujesz" :P Pomijając długość welonu, to nie wiem, jak można nie zauważyć, że ten ma kryształki, ten lamówkę, ten żyłkę, a ten jest po prostu cięty :P---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Przepiękne te falbanki!! Jeszcze takich nie widziałam Faktycznie do takiej sukni wisiorek jest zbędny ![]() PS. Zaraz Ci skopiuję linka i podeślę na PW
|
|
|
|
|
#2594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kinga, no przy tej Twojej sukni to zdecydowanie naszyjniki odpadają.
|
|
|
|
|
#2595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tego welonu ze zdjęcia nie będę mieć, tylko taki do połowy pleców bez lamówek, kryształków i innych pierdółek, kolczyki, bransoletka, bez bolerka, ew. tiulowy szal, jeśli miałby padać deszcz, chociaż mam nadzieję, że nie Fryzura na bok, jakoś wklecić ten kwiat i wpiąć welon Heh a jak będzie na prawdę to się dowiemy za trochę ponad 6 miesięcy
|
|
|
|
|
#2596 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja to muszę dobrać welon w kolorze śmietankowym, bo taka będzie suknia...
|
|
|
|
|
#2597 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeszcze TYLKO 6 miesięcy :P Ja nie przewiduję ani bolerka, ani szala ani nic :P Jakby padało, to będę miała białą ślubną (nieprzemakalną) parasolkę :P A ksiądz jest spoko i za odkryte ramiona mnie z Kościoła nie wyrzuci, welon mi będzie osłaniał ramiona Chciałabym taki z delikatną żyłką albo rzędem kamyczków na brzegu ![]() Doszedł link na PW? Cytat:
![]() PS. Mi Panie w salonie powiedziały po co jest tren w sukni Dla Pana Młodego... Jakby Panna Młoda chciała uciekać spod ołtarza, to żeby zdążył nadepnąć ![]() Cytat:
cieszę się, że to nie tylko mój
|
|||
|
|
|
#2598 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w moim kosciele na bank będzie zimno, mimo że to sierpień będzie poza tym wolę do koscioła w bolerku ![]() wiesz, wytłumasz facetowi różnicę:P i dokładnie ma to samo co Twój, wszytskie dla niego jednakowe :P haha, dobre z tym trenem mój TŻ będzie miał na czym stanąć w razie czego :P lol :P |
|
|
|
|
#2599 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bo nie mogę znaleźć ![]() U mnie w Kościele jest gorąco :P Nawet teraz w zimie. Ksiądz praktycznie nie grzeje, a wejdzie parę osób i "nachucha" :P i ciepło jest Ale ten mój Kościółek to jest taka malusieńka kliteczka Licząć miejsca stojące, max 80 osób wejdzie :P
|
|
|
|
|
#2600 |
|
Zadomowienie
|
pokazywałam, ale zmienili stronę i nie ma już fotki
ale mogę zapodać zdjęcie z mierzenia:P marna jakość bo telefonem robione, ale cos widac:Pmój kościół to wielki, późnobarokowy jest, grube mury i zawsze jest zimny
|
|
|
|
#2601 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2602 |
|
Zadomowienie
|
fotka w załączniku
zaczerniłam sobie facjate, co by troszkę anonimową pozostać mimo wszytsko :P hehe ![]() zdjęcie zrobione bez tej halki pod spodem, więc dół troszkę inaczej normalnie się układa ![]() raczej skromna, ale czuję się w niej rewelacyjnie, jak ją ubrałam, od razu wiedziałam, że to ta |
|
|
|
#2603 |
|
Zakorzenienie
|
Śliczna sukienka
|
|
|
|
#2604 |
|
Zadomowienie
|
dzięki
choć już usłyszałam od jednej koleżanki, że brzydka:P bo mało strojna:P ale to mi się ma podobać i ja się mam w niej dobrze czuć
|
|
|
|
#2605 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się bardzo podoba, ale ja też wolę te skromniejsze raczej
|
|
|
|
#2606 |
|
Zadomowienie
|
dokładnie, rzecz gustu
marzyłam o koronkowej, ale nie napotkałam koronkowej w kroju, który by mi odpowiadał a ta spełnia wszelkie moje oczekiwania
|
|
|
|
#2607 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chyba wszystkie sierpniówki mają dobry gust ![]() A wracając jeszcze do welonów, to moja przyjaciółka szyła welon u takiej Pani z allegro i wyszedł genialnie Jak ktoś chce mogę na PW przesłać linka Kobitka jest genialna. Nie wiem, czy mogę tu wrzucić, bo nie chcę złamać zakazu reklamy :P
Edytowane przez sanderek5 Czas edycji: 2011-01-24 o 23:06 |
|
|
|
|
#2608 |
|
Zakorzenienie
|
jusztyska piękna suknia! Mierzyłam prawie całą koronkową, nazywała się Maggie Sottero Winnie, wklejam zdjęcie
![]() Nie wyspałam się okrutnie, nie wiem czemu ![]() A faktycznie dziewczynki, za niedługo będzie ok. 6 miesięcy do NASZYCH Dni Okropnie szybko ten czas mi zleciał, wczoraj wydrukowałam sobie taką listę rzeczy do zrobienia ( znalazłam na innym forum ) i tak na prawdę to jeszcze jest dużo rzeczy do zrobienia. Odhaczyliśmy z TŻ parę, ale to tylko wierzchołek góry lodowej, trochę jestem przerażona czy wszystko zrobimy, czy o czymś nie zapomnimy. Lekki stresior już jest![]() O i w końcu mi się zdjęcie otworzyło Podejrzewam, że trzeba welon doprawić wsuwkami, bo na samym grzebyku mógłby zwyczajnie zlecieć, albo zsunąć się z włosów. Myślę, że jak dobra fryzjerka jest i dużo robi fryzur ślubnych to będzie wiedziała jak to zrobić, mam nadzieję przynamniej
If the sun shuts down and decided not to shine no more, I would still have You... Edytowane przez Kinga_20 Czas edycji: 2011-01-25 o 08:01 |
|
|
|
#2609 |
|
Zakorzenienie
|
Mi też czas tak szybko biegnie, niedawno mówiłam, że jeszcze tyle czasu, a teraz , że coraz mniej.
Ale spokojnie, na pewno ze wszystkim zdążymy
|
|
|
|
#2610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:23.

Dziękuję
Prooooooszę

może uda mi się coś wykombinować