|
|
#1262 | ||
|
Matka Smoka
|
Dot.: Kraków - część 8. i na pewno nie ostatnia :)
Cytat:
![]() Cytat:
No i że im wyżej ekstrakty tym lepiej.
|
||
|
|
|
#1263 |
|
Konto usunięte
|
Emilka mogę iść z Tobą i Ci podpowiadać
a czego się uczyłaś na egzamin z wyceny ??a tak btw, nie zaszkodziłoby iść się sprawdzić
|
|
|
|
#1264 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bardziej sie boje zaskoczenia ze strony testu bo koles robi podchwytliwe pytania-np ze wartosc rezydualna dodaje sie do zdyskontowanych strumieni dochodow. brakuje jednego slowka ('zdyskontowana' RV) i dlatego na takie cos latwo sie naciac...
|
|
|
|
|
#1265 |
|
Konto usunięte
|
nie no zadania to jest kwestia opanowania mechanizmu liczenia i wzorów
A te testy faktycznie są wredne ![]() a słówko typu "tylko", też się można naciąć on te testy zapewne bierze z tych ministerialnych
|
|
|
|
#1266 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry z rana
![]() Cytat:
![]() Może byśmy wybrały się w lutym wspólnie na łyżwy i powygłupiały? Lodowisko to całkiem dobry sposób by kogoś poznać - kręcił się koło mnie taki jeden, ale ponieważ byłam już w męskim towarzystwie, to nic z tym nie zrobiłam. Może to będzie jakaś zachęta dla niektórych? ;p A na przemęczenie, z tanich sposobów polecam aromatycznaą kąpiel (odpręża i poprawia samopoczucie), mini spa w domu i dobra książka ![]() Cytat:
Teraz źle jest kotu. Edytowane przez Lenkapuma Czas edycji: 2011-01-25 o 09:31 |
||
|
|
|
#1267 |
|
Konto usunięte
|
Lenkapuma
cieszy mnie to że widzisz mój zdrowy wygląd włosków ![]() nie wiem co to jest za fenomen, że Ty jako osoba bezstronna powiesz że mam coś ładne podczas gdy matka mi mówi że mam marne cienkie włosy, nijaki kolor i grube nogi, a najgorzej jest w sklepie patrzy że duży brzuch że krzywe nogi etc i te żale że jestem sama podczas gdy do znajomych i babci mnie chwali pod niebiosa że jestem wspaniała miła etc. niech zyje miłość rodzicielska i i te texty że ona może mi wszystko powiedzieć, a w drugą stronę to nie działa, żal. kąpiel u mnie odpada bo nie mam wanny w mieszkanku ![]() a z maseczka na włoski to nie jest zly pomysł
|
|
|
|
#1268 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dlatego trzymaj kciuki! Gdzies mam fotke na kompie testu z licencjata z wyceny to najwyzej kiedys wysle Ci na maila abys sobie zobaczyla ![]() Cytat:
-kino -wino -impreza -shisha -lodowisko -zakupy
|
||
|
|
|
#1269 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
'nie szukajcie mnie po sesji' / 'nie mogę się doczekać czasu po sesji' / 'czego to ja nie zrobię po sesji' / 'po sesji' najczęstszym określeniem czasu / ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
PIERCING skin diver, tragus, inner helix, 2x hellix, nostril, clevageumarły eyebrow, horizontal eyebrow, rook, navelchcę medusa,double nostril,venomTunel Zapuszczam włosy Waga 72 - 63 - 55![]() Japoński |
|
|
|
|
#1270 |
|
Konto usunięte
|
emilka za skan byłabym bardzo wdzięczna, a ja Ci podeślę skany egz ministerialnych, albo je skserujemy albo Ci na pendrive wrzucę
![]() a na sziszę, wino, kino, to bym poszła, na zakupy już mniej bo tam bywam za często :P |
|
|
|
#1271 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brzucha nie zauważyłam, zresztą... sama mam, moja zmora od zawsze Jesteś proporcjonalna, nie rzuca się żadna część ciała w oczy jako większa/czy mniejsza. Wszystko masz na miejscu Nogi pooglądamy, jak się ciepło zrobi Po sesji zacznę ćwiczyć swoje galaretki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
. Czytam tylko jej statusy, bo komentarze pod są żenujące. Sama się nie udzielam ;p
|
|
|
#1272 |
|
Zakorzenienie
|
Weryfikacja awanti w Klubie.
Proszę, wklejcie to Ax na uncsnrd, bo ja już muszę lecieć, a ona też coś domawiała.
|
#1273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zresztą, nie przypominam sobie, żebym pisała, że film mi się nie podobał. Po prostu nie zachwycił, a szkoda. Kto pójdzie za mnie na egzamin?
|
|
#1274 |
|
Zakorzenienie
|
Fabuła fabułą, ale odpowiednie warunki robią swoje, tj. nagłośnienie, jakość obrazu, nastrój.
Przykładowo - oglądałam Między słowami na trasie między dwoma miastami w busie. Uważałam film za bezdennie nudny, o niczym i ciągnął się jak flaki z olejem. A przecież zdobył tyyyyyle nagród, co oznaczało, że musiał się spodobać szerokiej publiczności. Dopiero ponowne obejrzenie filmu - w warunkach domowych - pozwoliło mi docenić to, co docenili inni przede mną. Jak mam oglądać obraz w jakości CAM albo TS, to w ogóle nie oglądam.
|
|
#1275 |
|
Konto usunięte
|
Lenku ja ćwiczę coby nie mieć galaretek, owszem galalertki lubię ale te takie do jedzenia
a rodzice dołują...a według siebie samych mówią uwagi dla dobra swoich dzieci :/
|
|
|
|
#1276 |
|
Zakorzenienie
|
Założyłam wątek w klubie dotyczący zakupów ubraniowych na allegro. Dwa linki nawet, bo chyba zrobię duże zakupy
u obu sprzedawców .
|
|
|
|
#1277 | ||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Oglądałam w dobrych, podanych powyżej warunkach domowych i Parnassus się nie obronił, był dla mnie po prostu nudny. Jeśli film jest dobry tylko w kinie (patrz: "Avatar"), to jest to kiepski film. Cytat:
![]() Ściągam tylko DVD Ripy. Dziękuję ![]() Mam wannę, wpadnij :P Przecież mówiłam, że na promocję trafiłam 100 złotych za noc od osoby, nie euro, karta kredytowa by tego nie przepuściła, bo kasy było na styk :P Zmieniliśmy hotel, bo w tamtym mielibyśmy małżeńskie łóżko z osobną kołdrą, a w tym nam zaproponowali 2 łóżka.Cytat:
Skład jest bardzo odżywczy, pomaga utrzymać płaszcz lipidowy. Może być za ciężki, ale nie zawiera jakichś strasznych podrażniaczy czy zapychaczy jak w tanich kremach z marketu. Cytat:
Do egzaminu państwowego bardzo się przyda przebrnięcie przez te testy.
|
|
|
#1278 |
|
Zakorzenienie
|
Mall, a co to za krem? Widziałam skład, ale nie widziałam nazwy ;p
|
|
#1279 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba raz w życiu oglądałam CAM/TS - nie polecam. Nie wiem po co w ogóle ludzie robią te nagrania.
---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- "Nasze" buty na Pudelku ![]() http://www.pudelek.pl/artykul/29941/..._w_cetki_foto/
|
#1280 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
+ spanie! Cytat:
|
|
#1281 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
2. No i wychodzi jak ja się znam na kremach Ja to patrzę czy nie ma parafiny na początku i czy są w pierwszej połowie ekstrakty![]() Za to toniki Superdrug wyglądają fajnie (właśnie podejrzałam u Himki). Zwłaszcza nawilżający: ma na początek kilka wód kwiatowych a dalej nawet kwas hialuronowy. Odświeżający też ma roślinki. Optimum na noc. Z Paatala
|
|
|
|
|
#1282 |
|
Zakorzenienie
|
Ineso Malla jedzie z bratem
|
|
|
|
#1283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1284 |
|
Matka Smoka
|
Lenka - nawet już odebrane i w trakcie dystrybucji
![]() Malla, Lenka, Hula - niech któraś przeklei z Klubu ostatniego posta oli z Awanti z weryfikacją na Uncensored dla Ax, bo ona go pilnie potrzebuje a ja nie mogę. |
|
|
|
#1285 |
|
Zakorzenienie
|
wkleiłam
|
|
|
|
#1286 | ||||
|
Zakorzenienie
|
nam dobrze idzie
więc będziemy 3mać i za Ciebie i zdasz![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja jestem bardzo za w sumie lubię łyżwy choć po jakiś 15min jazdy w kółko zaczyna mi się nudzić ale co innego jak się jest w fajnym towarzystwie![]() Cytat:
Hard też nie rozumiem takiego podejścia.... to przykre,bo rodzice powinni wspierać swoje dzieci. Jeśli krytykują- niech to będzie konstruktywna krytyka. Wkurza mnie to jak dziecku w twarz mówią przykre rzeczy, a do rodziny i znajomych chwalą pod niebiosa. Coś nie tak jest.Ale widzę że chyba dzisiaj masz troszkę lepszy humor jA wiesz że zastanawiają się na fitnessie czy nie zmienić profilu zajęć środowych Basi? bo za mało ludzi chodzi a byłam wczoraj u niej to dała nam taki wycisk na podwyższonym stepie że ledwie mogła oddychać pod koniec zajęć, ale jak ja się potem super czułam! ![]() Cytat:
![]() a patrzcie na te http://www.pudelek.pl/artykul/28206/...h_butach_foto/ uważam że świetnie je dobrała Doda
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||||
|
|
|
#1287 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nawet nie zdążyłam przejrzeć strony
![]() Lecicie tak z zamówieniami, a potem się dziwicie, że Lenka nic nie zamawia Co nie wejdę w klub to +5 nowych zamówień! Wstydzcie się! Mój portfel wcale nie ma się lepiej tylko dlatego, że nie nadążam za Wami. I tak i tak wydaję
|
|
#1288 |
|
Raczkowanie
|
jejku dziewczyny DZIĘKUJĘ
![]() wczoraj nawet nie miałam czasu pisać, a poza tym musiałam trochę nadrobić no i wiecie trzeba było ![]() cieszę się że już po wszystkim ![]() emilko powiem Ci jeszcze że uwielbiam 'naszego' dziekana, całą obronę tak się uśmiechał że aż się miło robiło ( w przeciwieństwie do vlepki )![]() Malla przechodziłaś może wczoraj przez krakowską ok 15, bo Cię chyba widziałam ale nie jestem pewna czy to byłaś Ty więc nie krzyczałam
Edytowane przez Himka Czas edycji: 2011-01-25 o 12:13 |
|
|
|
#1289 |
|
Konto usunięte
|
gg22, a po jakiego będą te zajęcia zmieniali, to że ktoś jest miętki i nie chodzi to nie znaczy że inni na tym muszą ucierpieć
ja do Basi idę jutro a dziś idę na body-ball no ale pożyjemy zobaczymy ![]() aha każda krytyka rodziców zdaniem ich samych jest konstruktywna. a ja nie wiem czy to nie chodzi o to że sami się nie zrealizowali na jakimś poletku i te niezrealizowane ambicje na dzieci przewalają. ![]() Malla
|
|
|
|
#1290 |
|
moderatorka też wizażanka
|
Himka,
Gratulacje ! Hard, Coś o tym wiem, jeżeli przykre rzeczy mówi nam osoba z którą się najbardziej liczymy/jej opinia jest bardzo ważna etc. to potem klapki spadają na oczy. Ja od lat od jednej i tej samej osoby wysłuchuję, że jestem za gruba, za brzydka, że nogi grube, krzywe, że to źle i nie tak. Dołowało mnie to, ale do myślenia daje mi to, że to jedyna osoba, która tak o mnie myśli/mówi. Więc problem nie leży we mnie, a w tej osobie (nie wiem jaki problem guzik mnie to obchodzi). A teraz usunęłam personę ze swojego życia, szkoda czasu na takie szkodniki, które robią wszystko by zepsuć Ci samopoczucie, obniżyć samoocenę. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:28.

Chcesz isc za mnie?

a czego się uczyłaś na egzamin z wyceny ??

skin diver, tragus, inner helix, 2x hellix, nostril, clevage
eyebrow, horizontal eyebrow, rook, navel
medusa,double nostril,venom
72 - 63 - 55
Jesteś proporcjonalna, nie rzuca się żadna część ciała w oczy jako większa/czy mniejsza. Wszystko masz na miejscu 

więc będziemy 3mać i za Ciebie i zdasz