|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V
Dzień dobry
![]() Cytat:
Pójdę ponownie na zakupy jak będę 5-6 grudnia na zajęciach, ciekawe czy jeszcze promocje będą ![]() W sumie nie mam problemów z cerą, ale ostatnio bardziej o nią dbam, tzn. częściej nakładam maseczki peel-off, z glinką a potem jakieś nawilżające,nic mi nie wyskakuje ani nie mam suchych skórek szczególnie w okolicach nosa, więc nie wiem czy belissa coś dała ale na pewno pomogła na paznokcie ![]() Miałam się wziąć za pracę mgr, a muszę w domu z papierami robić
Edytowane przez marta 85 Czas edycji: 2011-01-25 o 09:07 |
|
|
|
|
#3842 |
|
Raczkowanie
|
Witam Dziewczyny mam właśnie okienko na praktykach. Jestem w takcie nadrabiania zostało mi jakieś 7 stron.
Jeszcze tylko ten tydzień i w szkole w której ma praktyki zaczną się ferie, będę miała 2 tygodnie przerwy i więcej czasu dla siebie i na wizaż. W sobotę mam na uczelni kolejny egzamin muszę zacząć się uczyć. Kupiłam wczoraj odżywkę do włosów z Joanny miód i cytryna bez spłukiwania. Blondyneczka świetny zegarek sama chętnie bym taki kupiła Snow fajna bluzeczka, lubię takie a zestaw bardzo fajny szkoda, że mi nie udało się wygrać.Caate życzę szybkiego powrotu do zdrowia Alesandra ja ostatnio nałożyłam olej lniany na włosy, a pod wieczór koleżanka chciała się spotkać, też nie miałam czasu już zmyć więc zrobiłam koczek i poszłam na szczęście w parku siedziałyśmy i było ciemno więc zbytnio nie rzucałam się w oczy
Edytowane przez Niezapominajka 89 Czas edycji: 2011-01-25 o 12:34 |
|
|
|
#3843 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3844 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale wczoraj ją wreszcie znalazłam.![]() A jak się sprawuje ten błyszczyk vipery który ostatnio kupiłaś?
|
|
#3845 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() nie było mnie, bo miałam przygody, ze zdrowiem, w niedzielę zaliczyłam wizytę na pogotowiu, na szczęście już jest dużo lepiej ![]() zero SPAmowania. dziś i jutro coś porobię dla siebie. i ponadrabiam wątek
|
|
|
|
#3846 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...et.html&next=1 ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Cytat:
|
|
#3847 |
|
Zakorzenienie
|
grypa żołądkowo-jelitowa
|
|
|
|
#3848 |
|
Zakorzenienie
|
Snow piękne loki
Caate, Soph zdrówka Też wczoraj doszedł do mnie prezent z aniołków, paski i pasta blend-a-med.. Ja jeszcze w łóżku leże, masakra
|
#3849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niestety nie otworzyła jeszcze. |
|
|
|
|
#3850 |
|
Zakorzenienie
|
o, to bardzo współczuję
a do mnie jeszcze nic nie doszło.. Kupiłam sobie tą oliwkę z rossmana, fajna jest po niej skóra, taka miękka.
|
|
#3851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na jaką nagrodę czekasz? Babydream? a którą ?
|
|
|
|
|
#3852 |
|
Zakorzenienie
|
ja tylko na szampon i odzywkę ale zawsze cos
![]() tak, ale nie wiem która, taka rózowa butelka.
|
|
#3854 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() z racji tego, ze dzis szybko musialam do szkoly jechac, nakrecilam dla Was filmik, zaraz zmontuje zdjecia, ktore moze wiecej przedstawia efektu koncowego, ale to za chwile, prosze filmik najmocniej przepraszam za przejezyczenia, zle odmiany jezykowe slow, rano mialam temp. 38,2 wiec wybaczcie, stad tez niewiele mowie, bo mialam problem z oddychaniem i ciezko mi bylo skoordynowac z mowe, z oddychaniem i malowaniem. milego ogladania ![]() http://www.youtube.com/watch?v=1WLXT2uS_2g Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-01-25 o 15:16 |
|
|
|
#3855 |
|
Zakorzenienie
|
buahhot - a może skusisz się na zmianę uczesania ?
Soph - na pogotowiu ? Co się stało ? Wracaj do zdrowia szybko ! EDIT : Już przeczytałam buahhot - Boskie włosy... |
|
|
|
#3856 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3857 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Kochane
A ja byłam sobie dziś na mieście i miałam pochodzić po sklepach, żeby popatrzeć na jakieś sukienki na studniówkę - chcę w kolorze fuksji, różu bądź fiolecie, ale jeśli nie znajdę nic ciekawego w normalnej cenie, to założę tą swoją czarną(zdjęcie w albumie) + dodatki w kolorze fuksji dokupię i do tego czarne platformy, obcas 10cm., jakiś czarny żakiecik i tyle - będzie dobrze? Ta sukienka w ogóle się nadaje na studniówkę? Idę jako osoba towarzysząca, mojego Tż'a Ale w końcu nie popatrzyłam na te sukienki, bo...byłam przeraźliwie głodna - od rana nic nie jadłam, tylko kawę wypiłam... I kupiłam sobie brązową glinkę Ziaji, maseczkę oczyszczającą drożdżową Sorayi i krem Alantan Plus, a ile się nachodziłam za tonikiem Herba Studio albo tym z Celii z nagietkiem, no nigdzie nie ma snowhitee - O, to fajna cena, i jeszcze nowa , super! I świetny zestaw!!![]() angelwithoutsoul - no następna ze świetnymi zakupami w takich cenach, bomba !! Ale słyszałam, że podobno jest tak, że sny to jest na odwrót jak będzie w rzeczywistości, czyli np. we śnie ktoś umiera, to znaczy , że w życiu będzie bardzo zdrowy przez długi czas itd. Ja to ostatnio mam dziwne sny z..dziećmi. Ciągle te dzieci - moje, prawie moje, moje i innego, ale z Tż'em wychowuję, chore dzieci, opuszczone, niepełnosprawne, nawiedzone, w wypadkach, "przypadkowe" itd. dziwne to..angelinmyheart - przejdzie Ci szybciutko, zobaczysz! Trzymam kciuki Tylko śmiał się do taty, że mówił, po drodze, że nie ma na czym kotletów smażyć, to można mi z włosów odsączyć, ale to takie na żarty było ![]() caate - a co daje to moczenie paznokci w oliwie? Jaki masz słodki głosik na tym filmiku, taki dziewczęcy marta 85 - też bym sobie pochodziła, ale musimy teraz w domu oszczędzać, także zakupy to na dalsze plany schodzą..Chyba 5-6 lutego? Aha, rozumiem, no to szczęściara z Ciebie Niezapominajka89 - no, to widzę, że też miałaś takie przygody, nie lubię takich sytuacji, czuję się wtedy totalnie brzydka A jakie efekty widzisz u siebie po oleju lnianym??Soph - ojej, to straszne, wracaj do zdrówka Kochana! ![]() Dobrze, że już jest lepiej, ale samo to, że na pogotowiu byłaś....buahhot - wow, no to super długość!! I jakie pięękne włosy Idę podgrzać sobie II danie I chyba coś oglądnę w Tv,ale jeszcze nie wiem, muszę poszperać w internecie, co ciekawego teraz leci
Edytowane przez _Alessandra Czas edycji: 2011-01-25 o 15:10 |
|
|
|
#3858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuje |
|
|
|
|
#3859 |
|
Zakorzenienie
|
Mój plan telewizyjny na dziś to : 16.00 - Wzór na AXN , 16.55 - Sąd rodzinny na TVN i o 20.45 - M jak Miłość na Dwójce
A teraz obiadek i na fajkę wyjdę ![]() caate - dziękuję za odp. Muszę wypróbować. A rozumiem, że podgrzewasz tą oliwę? I ile w niej paznokcie trzymasz? I zapomniałam jeszcze dodać - śliczny makijaż, często taki sobie robię
Edytowane przez _Alessandra Czas edycji: 2011-01-25 o 15:20 |
|
|
|
#3860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3861 |
|
Zakorzenienie
|
Urosły mi włosy o całe 2cm! Mam "już" 50cm
Tylko czemu to tak dłuugo ![]() caate - o, super, dzisiaj sobie wymoczę
|
|
#3862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pozniej wycieram w recznik papierowy i jest okjeju, jak Wam zazdroszcze tej dlugisci wlosa, ja wole sowich nie mierzyc, bo widze, ze mam ktorkie, a jak krecone to juz w ogole jeszcze mi rosna max 1cm na miesiac...
|
|
|
|
|
#3864 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.
|
|
#3865 | ||
|
CABIN CREW
|
współczuję Kochana...
Cytat:
Cytat:
jednak poszłam dziś na egzaminy .... zaliczyłam angielski na 4.5 ... a miałam już na niego nie iść bo to w sumie taki egzamin zaliczający całe 3 lata nauki.... a ja się nie czułam dziś w nastroju żeby isć no ale... potem poszłam na egzam z polityki UE i też zaliczyłam... ale się nie cieszę, dalej mi smutno...
|
|
|
#3866 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a K sie odzywa? ja nie wiem, moze to troche takie plytkie i proste, ale jak znowu zapyta sie o egzaminy to mozesz sie pochwalic ze smutnym glosem, ze zaliczylas, ale nie masz z czego sie cieszyc skoro miedzy wami jest zle. Przejdzie mu niebawem, uwierz w to
|
||
|
|
|
#3867 |
|
Zakorzenienie
|
buahhot piękne masz włosy. Nie wiem co ty od nich chcesz.
![]() caate fajny makijaż. Choć nie dla mnie, bo nie podobam się w sobie w takim złotym kolorze, ale Tobie pasuje. Soph biedactwo. _Alessandra ja na studniówkę Tż. pożyczałam sukienkę, bo to w sumie i tak nie moja była studniówka, a kasy tez za bardzo nie miałam. I nie żałuje, bo jak kupowałam swoją to teraz próbuje ją sprzedać bezskutecznie. Jak Ci szybki włosy rosną. Zazdroszczę! ![]() Kitka gratuluje zdania. Nie smuć się już. Ja w czasie sesji zawsze mam doła, ale jakoś ją przeżywam i mam nadzieje, że tym razem też tak będzie. ![]() Eh... wczoraj, jak położyłam się spać to tak źle się czułam. Bolała mnie głowa, gardło, przepona lub płuca (sama już nie wiem) i mięśnie. Jeszcze sprawdziłam ciśnienie i miałam 90/60, a puls ponad 80. Na szczęście dzisiaj to "tylko" mi zostało gardło i głowa i mam nadzieje, że wieczorem nic nie dojdzie.
|
|
#3868 |
|
Raczkowanie
|
Jaaa nie mogę, Buahhot jakie włosy długie
A w dodatku Alessandra też masz długie, ja chyba ostatnio takie włosy miałam na przyjęcie Moim zdaniem ta sukienka Ci się nadaje na studniówkę, jeśli żadnej nie znajdziesz, to czemu nie Jak szukasz fioletowej, to Ci mogę moją pożyczyć haha Kitka ,ładnie zaliczyłaś, dobrze, że poszłaś Caate, Ty to nawet w chorobie ładnie wyglądasz A jakie kręciołki na głowie masz ![]() Swoją drogą..Myłam dziś swoje pędzle do makijażu i gąbeczki... Wszystko było przy tym up********* niczym stół u Durczoka Masakra jakaś, chyba wolę kupić nowe, niż myć je znowu
|
#3869 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ff.html&next=1 I ostatnio tą - z Nivea (jest na wyprzedaży w Rossmanie za ok 2.50 zł https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ff.html&next=1 caate piękny makijaż i super filmik o nim ![]() Dalej z papierami robię
|
|
#3870 | |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:17.

Pójdę ponownie na zakupy jak będę 5-6 grudnia na zajęciach, ciekawe czy jeszcze promocje będą 
ale na pewno pomogła na paznokcie 

a zestaw bardzo fajny szkoda, że mi nie udało się wygrać.
Ale wczoraj ją wreszcie znalazłam.

I kupiłam sobie brązową glinkę Ziaji, maseczkę oczyszczającą drożdżową Sorayi i krem Alantan Plus, a ile się nachodziłam za tonikiem Herba Studio albo tym z Celii z nagietkiem, no nigdzie nie ma 
Ale słyszałam, że podobno jest tak, że sny to jest na odwrót jak będzie w rzeczywistości, czyli np. we śnie ktoś umiera, to znaczy , że w życiu będzie bardzo zdrowy przez długi czas itd.
A jakie efekty widzisz u siebie po oleju lnianym??