Jak kobieta zabija miłość-Brak szacunku do facetów - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-01-25, 12:37   #91
Czarny Wilk
BAN stały

GG do Czarny Wilk
Dot.: Jak kobieta zabija miłość-Brak szacunku do facetów

Cytat:
Napisane przez TmargoT Pokaż wiadomość

może tykko takie wybierasz,albo za mało się szanujesz i one to wykorzystuja.

jeju ,juz czuje pokutę za "wyłudzenie" żołnierkiego paska w zamian za jedną randkę (jego wersja)
Od listopada sobie daruję poszukiwania, obrażony jestem na babski świat.

Gdyby to była jedna randka, wogóle nie pamiętałbym o tym.
Czarny Wilk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-25, 12:38   #92
A kuku
BAN stały

Cytat:
musiałabym przewertowac twoje posty,ale chyba mi się nie chce.
Wyręczę Cię. Nigdy o tym nie pisałem. Ani pod tym, ani pod innymi nick'ami.

Cytat:
zostaje jeszcze 20-tka.powiedzmy,że 10 odpadnie w przebiegach,ale połową powinna ci odpowiadać przynajmniej do jakiegoś momentu.
nie wiem,po jakim czasie uprawiasz sex z partnerką w związku.
zakładając,że nie czekasz do ślubu niech będzie skromnie 5.
A co jeśli 17-ta już byłaby tą jedyną? Czysto akademicka dyskusja, ale skoro już napisałaś to rzuć jakiś morał.
A kuku jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-25, 12:40   #93
limonka1983
Zakorzenienie

GG do limonka1983

Cytat:
Napisane przez wandaweranda Pokaż wiadomość

zaraz, chwilunia, a po czym wnosisz, że on ją uwielbia? po tym, że wyrzuca śmiecie, odkurza i czasem upichci zalewajkę? Nadinterpretujesz. Typowa dla sąsiadek przypadłość
Jak dla mnie, facet czuje respekt przed tą drewnianą szczotką, a kto wie, przed czym jeszcze
wszystko śmiesznie fajnie, ale ona go poniża i upokarza.
Wnoszę z obserwacji. Akcje ze szczotką, to nie jedyna rzecz, która zauważyłam między nimi. Są też normalne, miłe sprawy Poza tym uważam, że normalny facet odszedłby w sytuacji, gdyby mu było źle (nie mówię tu o jakiejś mega patologii, czy uzależnieniu emocjonalnym).

Edytowane przez limonka1983
Czas edycji: 2011-01-25 o 12:50
limonka1983 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-25, 14:01   #94
happiness_of_love
Przyczajenie

Mój kumpel zawsze powtarza, że "kobieta potrzebuje wsparcia a facet docenienia". Oczywiście mocno to wszystko uproszczone ale coś w tym jest.
Trzeba doceniać nawet drobiazgi, które robią nasi Mężczyźni - wtedy chętniej będą się starać
A widzę na przykładzie wielu koleżanek, że zamiast doceniać - wytykają im częściej błędy...
Stary 2011-01-25, 15:27   #95
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez A kuku Pokaż wiadomość
Wyręczę Cię. Nigdy o tym nie pisałem. Ani pod tym, ani pod innymi nick'ami.
WAZONIK

Cytat:
A co jeśli 17-ta już byłaby tą jedyną? Czysto akademicka dyskusja, ale skoro już napisałaś to rzuć jakiś morał.
zależy ile bys zaliczył do tej 17-tej.a poza tym nigdy nie możesz być pewnym,że będzie ostatnią

---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ----------

Cytat:
Napisane przez limonka1983 Pokaż wiadomość
Wnoszę z obserwacji. Akcje ze szczotką, to nie jedyna rzecz, która zauważyłam między nimi. Są też normalne, miłe sprawy Poza tym uważam, że normalny facet odszedłby w sytuacji, gdyby mu było źle (nie mówię tu o jakiejś mega patologii, czy uzależnieniu emocjonalnym).
również nie wiadomo,czy nie spotkał się "niewolnik" z dominą.
czasem ludzie widza tylko ogół,a nie poznają głębszych relacji.

Edytowane przez TmargoT
Czas edycji: 2011-01-25 o 15:26
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-25, 15:36   #96
A kuku
BAN stały

Cytat:
zależy ile bys zaliczył do tej 17-tej.
A gdyby wcześniejsze 16-cie nie przeszło casting'u?

Cytat:
a poza tym nigdy nie możesz być pewnym,że będzie ostatnią
Tyle to ja wiem, że pewna to jest tylko śmierć i podatki.

Pewność i kobieta
Stary 2011-01-25, 15:47   #97
Czarny Wilk
BAN stały

GG do Czarny Wilk

Podobno nieszczęścia hartują. Jak człowiek dostanie kopniaka tu i tam, to potem też rozdaje je innym.
Stary 2011-01-25, 15:48   #98
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
A gdyby wcześniejsze 16-cie nie przeszło casting'u?

Tyle to ja wiem, że pewna to jest tylko śmierć i podatki.

Pewność i kobieta
eee z 45-ciu na [ewno ze dwie przeszyby dalszy etap
no chyba,że jesteś tyranem,albo bardzo wierzącym i czekasz z sexem do ślubu.
zresztą i ślub nie daje ci pewności życia w szczęsciu do śmierci.

PEWNOŚĆ I MĘŻCZYZNA

---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ----------

Cytat:
Napisane przez Czarny Wilk Pokaż wiadomość
Podobno nieszczęścia hartują. Jak człowiek dostanie kopniaka tu i tam, to potem też rozdaje je innym.
a ty rozdajesz?
Stary 2011-01-25, 16:07   #99
A kuku
BAN stały

Cytat:
eee z 45-ciu na [ewno ze dwie przeszyby dalszy etap
Niestety bigamia jest prawnie zabroniona, a i na kocią łapę nie spotyka się ze społeczną aprobatą dlatego, gdyby jedna przeszła, to casting zostałby zakończony.

Cytat:
no chyba,że jesteś tyranem,albo bardzo wierzącym i czekasz z sexem do ślubu.
Zdecydowanie tyranem wierzącym w siebie.

Cytat:
zresztą i ślub nie daje ci pewności życia w szczęsciu do śmierci.
Ślub i męskie szczęście

Szczęście to stan umysłu i jak mówił Seneka:
"Nie buduj domu na piasku, a szczęścia na sercu kobiecym."

Cytat:
PEWNOŚĆ I MĘŻCZYZNA
A czemu się nie śmiejesz tylko samookaleczasz? Śmiech jest zdrowszy.
Stary 2011-01-25, 16:13   #100
3asiex
Zadomowienie

Cytat:

Powiedział też : Jeśli chcesz być kochany, kochaj.

Miałem taki piękny sen, że byłem ostatnim ssakiem na ziemi.(Mort: a ja w nim byłem?) Tak ale jako padlina.

3asiex jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-25, 16:18   #101
A kuku
BAN stały

Cytat:
Napisane przez 3asiex Pokaż wiadomość
Powiedział też : Jeśli chcesz być kochany, kochaj.
I też mówił prawdę.
Stary 2011-01-25, 16:47   #102
tacyta
Wtajemniczenie

Prawda jest taka, że jak ktoś szanuje siebie, ma zdrowe poczucie własnej wartości, to nie pozwoli nikomu się niszczyć psychicznie i nie będzie tkwił w nieudanym czy toksycznym związku a potem lamentował 'Bo to zła kobieta była...." "Bo to taki zimny drań był... " Rozumiem, że można się zakochać i początkowo nie widzieć wad drugiej osoby, bądż też ta osoba gra i udaje bardzo dobrze, ale przecież jeśli zaczynamy czuć się poniżeni, lekceważni, manipulowani, wykorzystywani i niekochani, to wystarczy powiedzieć "dość", kopnąć partnera bądż partnerkę w 4 litery i pójść w swoją stronę. Jeśli fochy, olewanie i kobiety typu kokietki ziomale komuś nie odpowiadają, to nie wiąże się z takim osobami i tyle. Proste, prawda?

Nie wiem, dlaczego ale odnoszę wrażenie, że niektórzy faceci i niektóre kobiety chyba lubią być nieszczęśliwi, użalać się nad sobą i rozpamiętywać nieudane związki, zamiast odciąć się od przeszłości, otworzyć szampana i cieszyć się, że się uwolniło od "złej kobiety" czy "zimnego drania". A przecież są nieszczęśliwi na własne życzenie, bo sami rozdrapują swoje rany albo tkwią zbyt długo w nieciekawych relacjach, choć mogli je zakończyć w pierwszej chwili, gdy księżniczka lub książe zamienili się w ropuchę.
tacyta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-25, 16:53   #103
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Niestety bigamia jest prawnie zabroniona, a i na kocią łapę nie spotyka się ze społeczną aprobatą dlatego, gdyby jedna przeszła, to casting zostałby zakończony.

albo nie zrozumiałeś,albo udajesz.

ok,jeszcze raz.
w tej całej grupy kobiet wybrałeś jedna.spotykasz się z nią,uprawiacie sex,ale po czasie coś nie wychodzi i zrywacie.po czasie nów spotykasz kolejną (z tych 2) i znów uprawiacie sex,ale znów nie wychodzi.
w całokształcie z 45 wybrałes 2 i znów nie wyszło...

Cytat:
Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego, czego nie zrobiłeś, niż tego, co zrobiłeś. Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślne wiatry. Podróżuj, śnij, odkrywaj.
— Mark Twain
Jeśli mówisz prawdę, nie musisz niczego pamiętać.
— Mark Twain

zaczęłam uwielbiać tego gościa

Cytat:
A czemu się nie śmiejesz tylko samookaleczasz? Śmiech jest zdrowszy.
brak mi komentarza

a na koniec
Każdy człowiek jest jak Księżyc. Ma swoją drugą stronę, której nie pokazuje nikomu.
— Mark Twain

Edytowane przez TmargoT
Czas edycji: 2011-01-25 o 16:55
Stary 2011-01-25, 18:48   #104
Dopamine99
Zadomowienie

Cytat:
Ja obserwuje to zjawisko od lat - kobieta, ktora poczatkowo zafascynowana swoim mezczyzna otwiera go, on po pewnym czasie pokazuje swa wrazliwosc...staje sie "miekki" - a wtedy ona zaczyna niszczyc go emocjonalnie...
Ja też mam podobne doświadczenia z tym, że otwieram się, wiem, że chcę tą kobietę na zawsze i naprawdę ją dobrze traktuję, a ona zaczyna mnie niszczyć emocjonalnie. Z żadną, powtarzam, z żadną kobietą nie miałem inaczej - jak tylko mówię, że chcę ją i tylko ją, zaczynam ją traktować najlepiej jak tylko potrafię, to wtedy kończy się jej szacunek do mnie... a raczej strach przed tym, że mógłbym ją zostawić dla kogoś innego. Wtedy zaczynają się fochy, kończy się miłe uśmiechanie i zaczynają wychodzić na jaw różne rzeczy.

Tak właściwie to kobiety są gorsze od mężczyzn, bo intencje mężczyzn są znane - albo zakochany, albo chce tylko seksu. Kobiety natomiast często same nie wiedzą o co im chodzi, znam parę takich, co są z kimś, kogo nie kochają, kto je np. zmusza do seksu, ale jedna z drugą wkręca swojemu 'ukochanemu' jak bardzo go kocha... albo taką, co ma narzeczonego w innym mieście, a w swoim rodzinnym mieście się puszcza... albo taką, co nie może się zdecydować i już któryś raz z kolei wraca do jednego faceta... albo taką, co na kilka dni przed ślubem się rozmyśliła. Intrygi, oszustwa, manipulacje i owijanie mężczyzn wokół palca. W oczy słodki uśmiech i maślane oczka, poza oczy - przelotne romanse z innymi.

Uważam, że duża część kobieta ma nieźle narąbane w głowach, nie spotkałem się nigdy z takim wyrafinowanym i niezrozumiałym okrucieństwem u mężczyzn, których znam. W związku z tym celowo prowokuję sytuacje, w których różne rzeczy wychodzą na światło dzienne i nauczyłem się tego, żeby ufać swojej intuicji, bo ilekroć jej nie ufam, to trafiam na jakąś zdzirę.
Dopamine99 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-25, 18:53   #105
Czarny Wilk
BAN stały

GG do Czarny Wilk

Cytat:
a ty rozdajesz?
Szczerze mówiąc mam takie marne pocieszenie. Ale tak patrzę na siebie, to chyba rozdaję. Jestem w tym magicznym stanie, że nikogo się nie boję.
Stary 2011-01-25, 18:59   #106
Krakovianka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Dopamine99 Pokaż wiadomość
Ja też mam podobne doświadczenia z tym, że otwieram się, wiem, że chcę tą kobietę na zawsze i naprawdę ją dobrze traktuję, a ona zaczyna mnie niszczyć emocjonalnie. Z żadną, powtarzam, z żadną kobietą nie miałem inaczej -

Uważam, że duża część kobieta ma nieźle narąbane w głowach, nie spotkałem się nigdy z takim wyrafinowanym i niezrozumiałym okrucieństwem u mężczyzn................. ....... ilekroć jej nie ufam, to trafiam na jakąś zdzirę.
O rany Boskie, Dopamine!
Olaboga, Ty chlopie masz problem z samym soba i to wcale nie maly.
Jezeli trafiasz TYLKO na takie zdziry to znaczy ze sam takie przyciagasz.
Wiec poszukaj problemu w sobie.
Jako matematyk, gwarantuje ci ze nie moze to byc zbieg okolicznosci, to jest prawdopodobienstwo
Ty juz ze zlego zalozenia wychodzisz i dostajesz to co oczekujesz........
Krakovianka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-25, 19:01   #107
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Ja też mam podobne doświadczenia z tym, że otwieram się, wiem, że chcę tą kobietę na zawsze i naprawdę ją dobrze traktuję, a ona zaczyna mnie niszczyć emocjonalnie. Z żadną, powtarzam, z żadną kobietą nie miałem inaczej - jak tylko mówię, że chcę ją i tylko ją, zaczynam ją traktować najlepiej jak tylko potrafię, to wtedy kończy się jej szacunek do mnie... a raczej strach przed tym, że mógłbym ją zostawić dla kogoś innego. Wtedy zaczynają się fochy, kończy się miłe uśmiechanie i zaczynają wychodzić na jaw różne rzeczy.
Często jest tak, że jak się już oficjalnie angażujemy, to automatycznie stajemy się właśnie tacy pluszowi, uważamy że nie musimy już być dla partnera/partnerki wyzwaniem, zakładamy bamboszki i...przestajemy pociągać, zarówno fizycznie jak i intelektualnie.

Nie zauważyłeś u siebie tego procesu "pluszowienia" pod wpływem uczucia?

Cytat:
Tak właściwie to kobiety są gorsze od mężczyzn, bo intencje mężczyzn są znane - albo zakochany, albo chce tylko seksu. Kobiety natomiast często same nie wiedzą o co im chodzi, znam parę takich, co są z kimś, kogo nie kochają, kto je np. zmusza do seksu, ale jedna z drugą wkręca swojemu 'ukochanemu' jak bardzo go kocha...
Znam wielu facetów nie wiedzących czego chcą...znam paru takich, którzy są z kimś, bo im wygodnie, bo żadna inna się nie nawinęła. Wkręcają, że kochają, plotą o dzieciach, zaręczynach, a potem z dnia na dzień mówią "adios", bo się nowe ciało pojawiło.

Cytat:
Uważam, że duża część kobieta ma nieźle narąbane w głowach, nie spotkałem się nigdy z takim wyrafinowanym i niezrozumiałym okrucieństwem u mężczyzn, których znam.
A ja się spotkałam.

---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ----------

Cytat:
Napisane przez Krakovianka Pokaż wiadomość
A to swoją drogą.
Stary 2011-01-25, 19:04   #108
Dopamine99
Zadomowienie

(Krakovianka),Takie bajki i mydlenie oczu to ja znam już naprawdę na pamięć.

Prawdopodobieństwo w tym przypadku nie działa, matematyczko. A to ze względu na to, że ludzie wcale nie są diametralnie różni od siebie i indywidualni - są zastraszająco podobni pod niektórymi względami.

Cytat:
To nie jest założenie, tylko wniosek.

Cytat:
Często jest tak, że jak się już oficjalnie angażujemy, to automatycznie stajemy się właśnie tacy pluszowi, uważamy że nie musimy już być dla partnera/partnerki wyzwaniem, zakładamy bamboszki i...przestajemy pociągać, zarówno fizycznie jak i intelektualnie.

Nie zauważyłeś u siebie tego procesu "pluszowienia" pod wpływem uczucia?
Ja lubię jak kobieta 'pluszowieje' i nie uważam, żeby to był koniec wyzwań... ale zgadzam się z Tobą, że ludzie tak to odbierają.

Edytowane przez Dopamine99
Czas edycji: 2011-01-25 o 19:08
Stary 2011-01-25, 19:17   #109
Krakovianka
Rozeznanie

Cytat:
Prawdopodobieństwo w tym przypadku nie działa, matematyczko. A to ze względu na to, że ludzie wcale nie są diametralnie różni od siebie i indywidualni - są zastraszająco podobni pod niektórymi względami.

To nie jest założenie, tylko wniosek.
.
Twoje zalozenia sa zle, dlatego zly wniosek!
I w sumie sam sobie odpowiedziales! LUDZIE, tak LUDZIE a nie kobiety dziela sie na zlych i dobrych!
A ze ty tylko na te zle natrafiasz, swiadczy o TWYM problemie!!! BO PRAWDOPODOBIENSTWO ze trafisz na dobra sam sobie do zera sprowadzasz.
No bo przeciez nie ma dobrych kobiet...TO CO TY TU na wizazu robisz?
Nawet logiki nie widze w twym zachowaniu.... Tak cie do zdzir ciagnie....OLABOGA!!!

Edytowane przez Krakovianka
Czas edycji: 2011-01-25 o 19:25
Stary 2011-01-25, 19:39   #110
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:

Tak właściwie to kobiety są gorsze od mężczyzn, bo intencje mężczyzn są znane - albo zakochany, albo chce tylko seksu. Kobiety natomiast często same nie wiedzą o co im chodzi, znam parę takich, co są z kimś, kogo nie kochają, kto je np. zmusza do seksu, ale jedna z drugą wkręca swojemu 'ukochanemu' jak bardzo go kocha... albo taką, co ma narzeczonego w innym mieście, a w swoim rodzinnym mieście się puszcza... albo taką, co nie może się zdecydować i już któryś raz z kolei wraca do jednego faceta... albo taką, co na kilka dni przed ślubem się rozmyśliła. Intrygi, oszustwa, manipulacje i owijanie mężczyzn wokół palca. W oczy słodki uśmiech i maślane oczka, poza oczy - przelotne romanse z innymi.

Uważam, że duża część kobieta ma nieźle narąbane w głowach, nie spotkałem się nigdy z takim wyrafinowanym i niezrozumiałym okrucieństwem u mężczyzn, których znam. W związku z tym celowo prowokuję sytuacje, w których różne rzeczy wychodzą na światło dzienne i nauczyłem się tego, żeby ufać swojej intuicji, bo ilekroć jej nie ufam, to trafiam na jakąś zdzirę.
jak mogłes się spotkac z podobnym traktowaniem mężczyzn skoro nie wchodzisz z nimi w związki.
to chyba nie realne.

to jakbym ja powiedziała,że to co piszesz to jawna bzdura,bo kobiety takie nie są.ja się nigdy nie spotkałam z takim traktowaniem.
zreszta nie wiem o czym mówisz

Cytat:
Szczerze mówiąc mam takie marne pocieszenie. Ale tak patrzę na siebie, to chyba rozdaję. Jestem w tym magicznym stanie, że nikogo się nie boję.
rozdając kopniaki innym czekasz na cud '
powodzenia
Stary 2011-01-25, 19:44   #111
Czarny Wilk
BAN stały

GG do Czarny Wilk

Cytat:
rozdając kopniaki innym czekasz na cud '
powodzenia
Można jaśniej?
Stary 2011-01-25, 19:46   #112
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
(

Ja lubię jak kobieta 'pluszowieje' i nie uważam, żeby to był koniec wyzwań... ale zgadzam się z Tobą, że ludzie tak to odbierają.
tylko,że to jest rodzaj gry.
tak wygląda zycie i ludzi myślących i zwierząt,ktore pusza się i stroją ,aby zyskac partnera.
potem związek nabiera barw i staje się prawdziwy.czasem potrzeba na to lat,aby zobaczyć prawdziwe oblicze drugiego człowieka.
albo to zaakceptujesz i zaczniesz widzieć i słuchac między wierszami,albo zawsze będziesz pokrzywdzony.

przykład ? prosze bardzo.

spotykasz się z kobietą,krtora nie akceptuje twoich wypadów z kolegami.być może jest zazdrosna.
po tyg. znajomości strzela focha na taki wypad,ale za chwilę przeprasza za wybuch i jest ok.
po pół roku zabrania ci wychodzic
a po dłuższym czasie trzepie ci komórkę,przeglada maile i szuka dowodów zbrodni.

tu rada.
jeśli widzisz dziwne zachowanie ,niech ci się właczy czujnik.
jeśli robi się co raz goręcej,miej się na baczności
jeśli robi się sahara -uciekaj-LUDZIE SIĘ NIE ZMIENIAJĄ
Stary 2011-01-25, 19:46   #113
Dopamine99
Zadomowienie

Cytat:
Twoje zalozenia sa zle, dlatego zly wniosek!
Nie opisałem tutaj założeń, z jakimi podchodziłem do związków.

Cytat:
I w sumie sam sobie odpowiedziales! LUDZIE, tak LUDZIE a nie kobiety dziela sie na zlych i dobrych!
A ze ty tylko na te zle natrafiasz, swiadczy o TWYM problemie!!! BO PRAWDOPODOBIENSTWO ze trafisz na dobra sam sobie do zera sprowadzasz.
Nigdzie nie napisałem, że ludzie dzielą się na złych i na dobrych, ani że kobiety dzielą się na złe i dobre. Uważam, że nie da się zrobić takiego podziału, w związku z tym myślenie o tym, że istnieją tylko i wyłącznie dobre kobiety nic nie daje... poza stratą czasu na myślenie. Napisałem, że mają nasrane w głowach. Często z innymi mężczyznami rozmawiamy na temat kobiet i dochodzimy do takich samych wniosków. Jak zaczyna być dobrze w związku, to zaczynają się fochy, ale każda chce, żeby było dobrze w związku - dlaczego tak jest? - nikt tej zagadki jeszcze nie rozwiązał, ale pracujemy nad tym.

Cytat:
No bo przeciez nie ma dobrych kobiet...TO CO TY TU na wizazu robisz?
A gdzie ja napisałem, że kogoś szukam, albo że uważam, że nie ma 'dobrych kobiet'? Napisałem, że trafiałem na takie jak opisałem, moi przyjaciele też często na takie trafiali. Poza tym znam mnóstwo kobiet i nie muszę być z nimi w związku, żeby widzieć jakie są. Na oko, 90% tych osób uważa, że zalicza się do tych 'dobrych'.

Cytat:
to jakbym ja powiedziała,że to co piszesz to jawna bzdura,bo kobiety takie nie są.ja się nigdy nie spotkałam z takim traktowaniem.
Słuszna uwaga, z tym, że pominęłaś fakt, że ludzie się sobie zwierzają. Zwykle jak słucham opowieści o 'złych facetach', to chodzi o to, że chciał tylko seksu i wszystko, a jak słyszę o 'złych kobietach', to zupełnie nie wiem o co chodzi. Podejrzewam, że one często same nie wiedzą.

Cytat:
tylko,że to jest rodzaj gry.
tak wygląda zycie i ludzi myślących i zwierząt,ktore pusza się i stroją ,aby zyskac partnera.
Ja chyba zbyt prosty facet jestem, bo nie rozumiem tych 'gier' i po co one w ogóle. Jak się chce być z drugą osobą, to się z nią jest, tak to widzę. Zwłaszcza, że w pewnym wieku nie będzie już czego stroić i puszyć.

Czas edycji: 2011-01-25 o 19:54
Stary 2011-01-25, 19:52   #114
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Można jaśniej?
Cytat:
a ty rozdajesz?
Cytat:
cóż tu więcej dodać

---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ----------

Cytat:

Nigdzie nie napisałem, że ludzie dzielą się na złych i na dobrych, ani że kobiety dzielą się na złe i dobre. Uważam, że nie da się zrobić takiego podziału, w związku z tym myślenie o tym, że istnieją tylko i wyłącznie dobre kobiety nic nie daje... poza stratą czasu na myślenie. Napisałem, że mają nasrane w głowach. Często z innymi mężczyznami rozmawiamy na temat kobiet i dochodzimy do takich samych wniosków. Jak zaczyna być dobrze w związku, to zaczynają się fochy, ale każda chce, żeby było dobrze w związku - dlaczego tak jest? - nikt tej zagadki jeszcze nie rozwiązał, ale pracujemy nad tym.
.
nie musisz myślec,ja ci powiem.

każdy ze związku chce uszcvzknąć coś dla siebie i chce przekabacić na swoje myśolenie drugą osobę.
chcę rządzic i miec rację.czy się dasz? twoja sprawa,jednak rownież tak wygląda życie w związku
zaczyna się od wyboru filmu do kina,a kończy na wyborze koloru kanapy
Stary 2011-01-25, 19:52   #115
Krakovianka
Rozeznanie

Tak, Dopamine, nigdzie nic nie napisales!
Ok, dales do zrozumienia, a teraz krecisz kota ogonem i chcesz sie o przecinek klocic!
Niestety ja wysiadam, bo jestes upierdliwy i drobiazgowy.
Jakos tak czepiasz sie szczegolow, ze w rozmowie z toba moge sie stac ta co to lasu nie widzi bo jej drzewa zaslaniaja.
Wiec dziekuje, ja sie na to nie nadaje
Ja sie nie dziwie ze dziewczyny cie nie lubia, a ty myslisz ze one zdziry
Stary 2011-01-25, 19:57   #116
Dopamine99
Zadomowienie

Cytat:
Niestety ja wysiadam, bo jestes upierdliwy i drobiazgowy.
To przez rozmiar mojego penisa. Mi też miło się rozmawiało

Cytat:
każdy ze związku chce uszcvzknąć coś dla siebie i chce przekabacić na swoje myśolenie drugą osobę.
Aha, czyli jak już dla kobiety będę dobry, to i tak zawsze będzie miała to gdzieś? Tak by z tego wynikało.

Czas edycji: 2011-01-25 o 19:59
Stary 2011-01-25, 19:57   #117
Krakovianka
Rozeznanie

Cytat:
Nie opisałem tutaj ......................

Nigdzie nie napisałem, że ..........Napisałem, że mają nasrane w głowach.

A gdzie ja napisałem, że kogoś szukam, ......................... ..............

Na oko, 90% tych osób uważa, że zalicza się do tych 'dobrych'.
Nigdzie nie napisalam ze zaliczam sie do dobrych))
NIGDZIE, to nie ja...
ZENADA i lapanie sie za slowka, a nie rzeczowa rozmowa.
Pieprzenie kotka za pomoca mlotka I krecenie kota ogonem!
BIEDNY KOT
Stary 2011-01-25, 19:59   #118
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Jeśli przyjmiesz do siebie zabiedzonego psa i sprawisz, że zacznie mu się dobrze powodzić - nie ugryzie cię. Na tym polega zasadnicza różnica między psem a człowiekiem.
— Mark Twain

Stary 2011-01-25, 20:02   #119
Krakovianka
Rozeznanie

Cytat:
Mogles od razu napisac o co chodzi
Nie pisales, nie uwazales.........Dobrze ze choc duzy penis masz

---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ----------

Cytat:

Aha, czyli jak już dla kobiety będę dobry, to i tak zawsze będzie miała to gdzieś? Tak by z tego wynikało.
Nie z tego tak nie wynika, to tylko ty tak rozumujesz
Dlatego trafiasz na wredne baby
Widzisz, problem w tobie lezy.....
Stary 2011-01-25, 20:08   #120
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Jak zaczyna być dobrze w związku, to zaczynają się fochy, ale każda chce, żeby było dobrze w związku - dlaczego tak jest? - nikt tej zagadki jeszcze nie rozwiązał, ale pracujemy nad tym.
Jedna taka kobieta, po latach udanego według niej pożycia małżeńskiego, dowiedziała się, że mąż chce rozwodu. Na pytanie "dlaczego?" usłyszała "bo przestałaś być wyzwaniem".

Jeśli się ludzie nie dopasowali, to mają różne wizje "bycia dobrze w związku". Myślę, że to w tym jest sedno...i tyle.

---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ----------

Cytat:
Zwierzaczka też można zagłaskać na śmierć.

Kwestia tego, czy ta Twoja dobroć nie będzie dla niej przytłaczająca.

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości