|
|
#3481 | ||
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 300
|
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek- cz. IV
Cytat:
![]() W Siedlcach to z lud¼mi na pasach jest masakra, bo ¶wiate³ ma³o, cieszê siê, ¿e nie mia³am ¿adnej takiej niejednoznacznej sytuacji z pieszymi w roli g³ównej. ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Cytat:
![]() Bêdê siê dumnie tam prezentowaæ ![]() Przypomnê: 11.1.2011 zdany, 20.01. odebrane prawko, [Siedlce]
"(...) i poznacie Prawdê, a Prawda was wyzwoli." (J 8:32) 27.10.2006r. 9.09.2014r. 2016r.
Edytowane przez Kamilka54 Czas edycji: 2011-01-24 o 22:10 |
||
|
|
|
#3482 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 649
|
Cytat:
![]() Mojej siostrze szarpa³, doda³a gazu i opowiada³a ¿e te¿ bieg³ ![]() Ogólnie moja sis ju¿ trzy razy obla³a, pierwszy raz- przepuszcza³a j± Lka przy zawracaniu z wykorzystaniem bramy, i ta nie powiedzia³a ¿e ona j± przepuszcza i dwa razy na ³uku. Tak¿e strze¿cie siê tego, ¿eby poinformowaæ egzaminatora ¿e kto¶ nas przepuszcza...
|
|
#3483 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 389
|
a i mi te¿ mo¿esz dopisac ¿e w Wawie
|
#3484 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 13 777
|
zrobione
lecê troszkê poczytaæ
|
|
#3485 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 300
|
Cytat:
A co konkretnie nie wychodzi Twojej siostrze na ³uku? Z czym ma problem?
"(...) i poznacie Prawdê, a Prawda was wyzwoli." (J 8:32) 27.10.2006r. 9.09.2014r. 2016r.
|
|
|
|
|
#3486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3487 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 733
|
Cytat:
oj szybko zleci- to tylko kilka wiosen ja tutaj do 3 roku pó¼niej zaocznie Lublin---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Uciekam spaæ, dobranoc sylwiszon i gkruk czekam na relacjê z egzaminu Martolek i czekam na relacjê z ko³a Edytowane przez princeseczka Czas edycji: 2011-01-24 o 22:16 |
|
|
|
|
#3488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na ³uku, ten zewnêtrzny...Pewnie za pó¼no krêci kierownic±...Ona twierdzi ¿e ten ³uk jest inny ni¿ u niej w o¶rodku...Ja uczy³am siê w miñskiej Wa³owej i by³ taki sam jak w siedleckim Liderze (je¼dzi³am z M.Jaszczukiem dwie godziny przed egzaminem) no i taki sam jak na egzaminie. A ona uczy³a siê gdzie indziej i ostatnio te¿ je¼dzi³a z tym kolesiem z Lidera i mówi ¿e na ich placu te¿ je nie wychodzi³o, albo 'na styk'. Ale to jest niemo¿liwe, ¿eby by³ inny...A poza tym za pierwszym razem jej wysz³o...Na pewno to przez stres, ale z drugiej strony podejrzane, ¿e u niej wychodzi³o zawsze, a na innych ³ukach bywa ró¿nie
|
|
#3489 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 521
|
Nie jestem w stanie dzisiaj ogarn±æ tego, co napisa³y¶cie, wiêc wpadam tylko ¿yczyæ powodzenia zdaj±cym jutro.
Sylwia i gkruk
|
#3490 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.prawko.com.pl/forum/viewtopic.php?f=4&t=1797
¶wietny artyku³ ![]() ...dopiero zauwa¿y³am ¿e jest z 2008 wiêc pewnie znacie
Edytowane przez catttt Czas edycji: 2011-01-24 o 23:39 |
|
|
|
#3491 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no dobra, nie jest a¿ tak ¼le ![]() te¿ my¶lê nad zaoczn± magisterk± nie dziêkujê ja trzymam za Twoje wyniki ¶winia jaka¶ Cytat:
Pojechali¶my od razu na du¿e skrzy¿owanie z Alej± Krakowsk±, gdzie pierwszeñstwo wymusi³ na mnie TIR. Reaguj±c na to zagro¿enie najpierw w³±czy³am wycieraczki, a nastêpnie natrysk na przedni± szybê, w koñcu wymusi³am pierwszeñstwo na oplu z lewej strony, ¿eby¶my razem wpadli pod TIRa. Sylwia, gkruk, trzymam kciuki! ![]() POWODZENIA!
|
|
|
#3492 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, jeste¶cie niemo¿liwymi gadu³ami
Mia³am tyle nauki, ¿e nie mia³am czasu wej¶æ chocia¿ na chwilkê I jedynie tak pi±te przez dziesi±te przelecia³am te kilka ³adnych stron.Tak na marginesie- trzymajcie za mnie kciuki, bo mam ciê¿ki dzieñ na uczelni ![]() I jeszcze jedno, jak pojecha³am dzisiaj na uczelniê, to oczywi¶cie taka pora, ¿e nie by³o gdzie zaparkowaæ Krêci³am siê i krêci³am, a¿ w koñcu postanowi³am, ¿e zaparkujê równolegle ty³em, bo akurat znalaz³a siê taka luka miêdzy dwoma samochodami, chocia¿ miejsca ma³o. No ale nic, próbujê... Krêcê w lewo, krêcê w prawo, próbujê siê tam jako¶ wcisn±æ, czas mija, a ja nadal stojê po³ow± auta zbyt blisko ulicy. W koñcu, po jakich¶ 7 minutach zdenerwowa³am siê i zrezygnowa³am, wyje¿d¿aj±c stamt±d "Kto jej da³ prawo jazdy?", prawda? Ehhh, masakra... Ale dziêki temu podjê³am jeszcze jedn± decyzjê. Je¶li wszystko dobrze siê u³o¿y, to ju¿ w ten pi±tek spotykam siê z panem Markiem. W koñcu muszê poæwiczyæ parkowanie, prawda? Zarówno równoleg³e ty³em, jak i wyjazd z prostopad³ego Chcia³am od³o¿yæ t± jazdê na pó¼niej, ale wszystko wskazuje na to, ¿e nie mam na co czekaæ. Muszê siê podszkoliæAurealia, szkoda, ¿e siê nie uda³o- niefajny E. Ci siê trafi³ Ale nastêpnym razem bêdzie Pozytyw ![]() jomic, cieszê siê, ¿e dosta³a¶ autko i zakupi³a¶ mas³o czekoladowe ![]() I oczywi¶cie trzymam kciuki za dziewczyny, które dzisiaj zdaj± Powodzenia!
|
|
#3493 |
|
Zadomowienie
|
jomic, jeste¶?
![]() To Twoja pora, hehe ![]() Witam dziewczynki i mi³ego dnia ¿yczê! za nasze zdaj±ce!Bêdê po po³udniu ![]() ---------- Dopisano o 07:07 ---------- Poprzedni post napisano o 06:36 ---------- jomic, widzê Ciê na dole
|
|
#3494 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 876
|
Jestem teraz. Trochê pózniej, bo jadê do skarbówki i do wydzia³u komunikacji za³atwiaæ sprawy z autkiem. I musia³am doczytaæ to co od wczoraj sie pojawi³o - mi znik³ z zaskoczenia net i dziêki temu o 22 by³am w ³ó¿ku.
Opisa³am Wam wczoraj jak to piêknie wesz³am do WORDu od strony placu manewrowego - bo brama by³a otwarta ale ju¿ siê nie doda³o. gkruk, pewnie zaraz zaczynasz (je¶li dobrze pamietam) ![]() sylwiszon ![]() ---------- Dopisano o 07:17 ---------- Poprzedni post napisano o 07:08 ---------- Karolina za uczelniê. Z pi±tkiem masz racjê - jednak na kursie wiêcej siê je¼dzi ni¿ parkuje i trzeba to nadrobiæ Mas³a ju¿ nie mam - zosta³o u mamy Catttt - siostra robi ³uk na sposób? Moje na placu te¿ wydaj± mi siê trochê inne, krótsze i po egz stwierdzam ze wê¿sze ni¿ te w WORD. Milvunia - jak tu zajrzysz przed jazd± pamiêtaj proszê o mojej pro¶bie (kiedy siê kurs nastêpny zaczyna)
|
#3495 |
|
Zakorzenienie
|
dzieñ dobry
|
|
#3496 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 389
|
dzieñ dobry i powodzenia
![]() co¶ tu tak cicho dzi¶, jak nigdy
|
#3497 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 271
|
Sylwia
![]() gkruk ![]() Cytat:
![]() Ja na egzaminy je¼dzi³am zawsze z instruktorami Zostawiali mnie pod o¶rodkiem, ¿yczyli powodzenia, trzymali kciuki i zaraz zaczyna³am z kim¶ gadaæ w poczekalni. Przyje¿d¿ali po mnie te¿ instruktorzy i to oni byli pierwszymi, którym wylewa³am swój smutek.Mój o¶rodeczek jest w ogóle malutki. Po jednej stronie jeden ³uk, 10 samochodów, po drugiej ma³y parking. O, poka¿ê Wam: http://img.naszemiasto.pl/grafika2/n...7f14b7ec_o.jpg |
|
|
|
|
#3498 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 400
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a dzwoni³a¶ ju¿ siê umówiæ? no co za ma³y szpieg! ![]() ja muszê siê pochwaliæ, dosta³am 4 z zerówki ![]() zdaj±ce- czekam na info
|
|
|
#3500 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 503
|
Cytat:
a to jeszcze mnie mo¿na ![]() jak wszystkich to wszystkich! w³a¶nie, ciekawe jak tam dziewczyny, jak tak Was podczytujê to co¶ kojarzê, ¿e które¶ mia³y dzi¶ zdawaæ mam nadziejê, ¿e ³adnie pozdawane wszystko! a mi jeszcze zosta³o 6 godzin, o ile wszystko bêdzie ok to ju¿ za nied³ugo bêdê siê mog³a zapisaæ na egzamin mi³ego dnia wam wszystkim! |
|
|
|
|
#3501 |
|
Zakorzenienie
|
6 godzin to jeszcze hohoho nie czas siê spinaæ jeszcze
![]() zaraz Ciê dopiszê
|
|
#3502 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 503
|
dziêkowaæ
![]() no niby tak, ale mi mój I. powiedzia³, ¿e jak mi bêdzie sz³o na nastêpnej je¼dzie to mi ju¿ wszystkie papiery wyda a te 4 godziny pozosta³e mi zostawi ¿ebym sobie mog³a je bezpo¶rednio przed egzaminem wyje¼dziæ
|
|
|
|
#3503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja te¿ tak sobie zrobi³am, zostawi³am 4 godzinki na dzieñ i dwa dni przed Egz. Ciekawe na kiedy Ci termin wyznacz± A kiedy nastêpna jazda?
|
|
|
#3504 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 733
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- byæ mo¿e przez tê prezentacjê? (: w ogóle to dzisiaj na uczelni by³ dziwny dzieñ.. staro¶cina grupy siê pop³aka³a, bo za du¿o pytañ dziewczyny do niej kierowa³y i po prostu nie wytrzyma³a- nerwy pu¶ci³y. Edytowane przez princeseczka Czas edycji: 2011-01-25 o 13:59 |
|
|
|
|
#3505 | ||
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 271
|
Cytat:
co to s± zerówki? ![]() Cytat:
Te¿ sobie zostawi³am 5 h bezpo¶rednio na dwa dni przed egzaminem. |
||
|
|
|
#3506 |
|
Zakorzenienie
|
Mam nadziejê ¿e nasze zdaj±ce nie odzywaj± siê, bo opijaj± wynik pozytywny
![]() Idê robiæ spaghetii, ale co i rusz bêdê zagl±daæ ![]() Mo¿e która¶ g³odna?
|
#3507 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jako¶ prze¿y³am, chocia¿ nie by³o lekko. W sumie najwa¿niejsze co mia³am zaliczaæ, bêdê zalicza³a jutro. Bo na wszystko nie starczy³o czasu. Mas³o zosta³o u mamy, ale chyba bêdziesz mia³a swoje? Ja siê w nim zakocha³amCytat:
Jeszcze nie dzwoni³am, chyba zadzwoniê pó¼niej A co! ![]() I oczywi¶cie gratulujê czwóreczki- piêkna ocena!
|
|
|
#3508 |
|
Zakorzenienie
|
Nie zda³am!
|
|
#3509 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 376
|
hmmm, no wiêc ja dzi¶ nie mam siê znowu czym pochwaliæ. Co ciekawe, znowu ³uk
Mia³am siê nie posi³kowaæ ¿adnymi ¶rodkami, ale zmieni³am dzi¶ zdanie- kupi³am zio³owe tabletki uspokajaj±ce. Chyba dzia³aj±, tak mi siê wydaje. Naprêdce szuka³am o¶rodka, który mia³by dwie godzinki na dzisiaj, trzeci, do którego zadzwoni³am znalaz³ czas. Na ³uku spêdzi³am godzinê a drug± na mie¶cie. Powiem Wam, ¿e nauczy³am siê innego sposobu na ³uk, wydaje siê byæ lepszy ni¿ poprzedni. A jak jutro przejadê bez oblania to uznam, ¿e jest lepszy ![]() Nie wiem co jeszcze napisaæ, mo¿e to, ¿e za bardzo mi zale¿a³o, ¿e chcia³am mieæ szybko wszystko za sob± i mo¿e to mnie tak zakrêci³o? Nie wiem, nie dociekam. Czyta³am tu ju¿ niejedn± historiê i s³ysza³am niejedn± w realu i powiem Wam tylko, ¿e nie poddam siê Aha, Pan E. dzisiejszy- s³u¿bista, by³oby ciê¿ko na mie¶cie. No ale do koñca to nie wiem, bo przecie¿ nie wyjecha³am ;p A powiedzcie mi czy je¼dzi³y¶cie po mie¶cie mimo oblanego placyku? Czy je¼dziæ czy lepiej sobie darowaæ? Bo w sumie to trochê szkoda, mo¿na by sobie chocia¿ poje¼dziæ...
|
#3510 |
|
Zakorzenienie
|
wymusi³am pierwszeñstwo jak wyje¿d¿a³am z miejsca parkingowego
ale mia³am okropn± Pani± Egzaminator, jêdza...ca³a drogê gada³a przez telefon, to mysla³am, ¿e jej cos zrobiê...o wszystko siê czepia³a...nastêpny termin mam na 17 marzec, mia³am do wyboru albo w tym tygodniu albo w marcu...i stwierdzi³am, ¿e muszê troszkê odpocz±æ bo teraz ca³y stres siê skumulowa³![]() choæ bedê próbowaæ mo¿e co¶ siê w lutym znajdzie... gkruk: do 3 razy sztuka, uda nam siê
![]() Edytowane przez sylwiszon757 Czas edycji: 2011-01-25 o 14:41 |
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:34.

i dwa razy na ³uku. Tak¿e strze¿cie siê tego, ¿eby poinformowaæ egzaminatora ¿e kto¶ nas przepuszcza...

Krêci³am siê i krêci³am, a¿ w koñcu postanowi³am, ¿e zaparkujê równolegle ty³em, bo akurat znalaz³a siê taka luka miêdzy dwoma samochodami, chocia¿ miejsca ma³o. No ale nic, próbujê... Krêcê w lewo, krêcê w prawo, próbujê siê tam jako¶ wcisn±æ, czas mija, a ja nadal stojê po³ow± auta zbyt blisko ulicy. W koñcu, po jakich¶ 7 minutach zdenerwowa³am siê i zrezygnowa³am, wyje¿d¿aj±c stamt±d
co to s± zerówki?