|
|
#391 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.II
a skąd bierzecie ten budyń ??
|
|
|
|
#392 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#393 |
|
Raczkowanie
|
Heja,
LyraBea mam nadzieję, że też tak będę wyglądać Dziś się strasznie objadłam...nalesnikami znowu zjadłam za dużo kuku (jakieś dwie łyżki ) ;( ale za to opanowałam się nie zjeść w restauracji
|
#394 |
|
Przyczajenie
|
Ale widzisz mi to za mało błonnika daje-mam problem i wogóle nie chodze do kibelka... i wole miec to cholerne zaparcie i zastój wagow(który mam od kilku dni chociaż stosuje diete i niepodjadam kij wie od czego) chciałam się tylko dowiedzieć czy taki mogem bo dziennie jego zastosowanie to 6-10 tableteczek a ja bym czasem se wcinala po 3... więc moge czy nie??
|
|
#395 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() J Zrobisz jak uważasz ale pisałyśmy Ci że nie jest on dozwolony na naszej diecie.
|
|
#397 |
|
Rozeznanie
|
A po co przerywać i efekt jojo zaliczyć, jeżeli coś jest nie tak,. to przejdź czasowo na III fazę, organizm odpocznie a Ty nie wrócisz do dawnej wagi, ja tak zrobiłam, miałam problemy z chorą nogą (dla której zaczęłam się właśnie odchudzać) i za radą lekarki przeszłam czasowo na III fazę (dwa miesiące), organizm odpoczął i dalej chudnę w fazie II, z głową to róbmy...
Na dukanie od 28.06.2010 było 90kg jest 66 będzie 63 - 62 (60???) ![]() Od 26 lutego trwa faza III Edytowane przez frais Czas edycji: 2011-01-26 o 20:09 |
|
|
|
#398 |
|
Raczkowanie
|
opisz prosze ten budyn nastepnym razem go kupie, jakis w proszku do robienia??? ja dzis zrobilam dukanowski budyn z przepisu Składniki: 2 szklanki mleka 3 łyżeczki skrobi kukurydzianej 2 tabletki słodzika aromat waniliowy łyżeczka kakao Sposób wykonania: Dobrze znany deser mleczny także w wersji Dukana. Sposób przyrządzania jest równie prosty, jak w każdym budyniu. 1,5 szklanki mleka zagotowujemy, w 0,5 szklanki rozpuszczamy słodzik oraz rozprowadzamy skrobię i kakao oraz aromat waniliowy. Do gotującego się mleka dodajemy te pół szklanki mleka z rozprowadzonymi w niej składnikami. Dokładnie mieszamy po czym przelewamy do salaterki i studzimy. ale przyznam szczerze, ze jakos mi nie podchodzi w ogole nie podchoda mi dukanowskie slodkosci na bazie kakao robiam juz i nutelle i czekolade i budyn i beee, do tej pory smakuja mi na slodko tylko placuszki i serniczek
już 9 kolczyczków, a w planach kolejne ![]() Dukan od 02.01.2011 r. Było 72 Jest 68 ![]() ![]() Cel 60 Lepiej ryzykować i żałować, niż żałować, że się nie ryzykowało... A KTO NIE RYZYKYJUJE TEN NIE PIJE SZAMPANA ;D |
|
|
|
#399 | |
|
Zakorzenienie
|
Czekoladowy najlepszy !!
Waniliowy smakowy ale mniej niż czekoladowy Jest jeszcze kakaowy ale jeszcze nie próbowałam oo zaarz zrobie to będzie na jutro ![]() To są te małe za 1.49 zł w paczce waniliowych jest 5szt, czeko po 3 szt. Firma na B się nazywa ale nie powiem dokładnie bo nie chce mi się iść do kuchni ![]() ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Cytat:
Zrobisz jak uważasz ale stosowanie jego nie jest potrzebne.
|
|
#400 |
|
Przyczajenie
|
ale ten błonnik mi nie zaszkodzi??(chodzi o skład) bo nie chce zaliczyć dołka i przybrać chociaż 10 dag bo się załamie!
|
|
#401 |
|
Raczkowanie
|
To jutro do niego pędzę
![]() W ramach spaceru a nie autobusem , trza korzystać
|
|
|
|
#402 |
|
Rozeznanie
|
Sorki, nie przywitałam się, witajcie wieczorkiem...
|
#403 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:![]() :roza :![]() ![]() ja tez tak chcęęęęęęę..... i to tylko dieta + aerobic???? jestem ZMOTYWOWANAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
"A bad woman is a sort of woman which man never gets tired of." /Oscar Wilde/ Na Dukanie od 5.01.2011 waga: 84,3kg Faza I: 5-14.01.2011 - -2,1kg ![]() Faza II: 15.01.2011- ... -1,7kg ![]() CEL: 69 kg http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...cbaea62140.png |
|
|
|
|
#404 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
zjadłam za to waniliowy i był pycha-dodałam do niego syrop wiśniowy z lidla
|
|
|
#405 |
|
Raczkowanie
|
LyraBea niesamowity efekt!
![]() od razu motywacji o 10 w gore
|
#406 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
lepiej ziółka pij, spaceruj, masuj - jest wiele sposobówCytat:
|
||
|
|
|
#407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Błonnik nam zapewniają otręby jak już wcześniej wspominałam Jeśli dorzucisz jeszcze ten specyfik będziesz miała dalej zaparcia więc i waga będzie rosnąć. Ale już Ci powiedziałam,że zrobisz jak uważasz za słuszne. ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- O właśnie miałam to na końcu języka
|
|
#408 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() swoją drogą to tu matematyka się kłania - dziwić się że próbną maturę z matmy mało kto zdał
|
|
|
|
|
#409 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Na dukanie od 28.06.2010 było 90kg jest 66 będzie 63 - 62 (60???) ![]() Od 26 lutego trwa faza III Edytowane przez frais Czas edycji: 2011-01-25 o 21:46 |
|
|
|
|
#410 |
|
Zakorzenienie
|
a ja tu siedzę, czytam i myślę co bym mogła jeszcze zjeść
![]() - i poszłam zrobiłam na szybko placuszki cynamonowe - te z serka wiejskiego - ale zrobiłam tylko z pół porcji - co by nie za duzo zjeść na noc - i mężuś się zdenerwował że narobiłam w domu zapachów i sie nie podzieliłam a jeszcze dodałam że były obrzydliwie pyszne a teraz on w rewanżu objada się truflami czekoladowymi (nie dukanowymi) ale mnie to nie rusza - zresztą w domu jest mnóstwo słodyczy - i niech są - i niech jedzą ... ja mam swoje pyszności |
|
|
|
#411 |
|
Raczkowanie
|
A jutro mam dzień pieczarkowy
![]() Na śniadanie naleśniki z pieczarkami, na obiad pierś kurczaka w sosie pieczarkowym, a na kolacje jajecznica z pieczarkami. A się objem. ![]() Tylko wagi nie mam, żeby się zważyć nawet
|
|
|
|
#412 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#413 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#414 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tych placuszków jeszcze nie robiłam, hmmm z wieśniaka mówisz? A możesz powiedzieć co jeszcze tam dodajesz? Mój Narzeczony też się zajada słodkościami ciągle jakaś czekolada, jezyki delicje... na początku nie robiłam deserów przez 3 miesiące diety więc baardzo mi to na nerwy działało, jednak teraz mam go w nosie :P Mam swoje i już absolutnie mnie nie ciągnie do wcześniejszego jedzenia
|
|
#415 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
może wiem to jakoś, bo zdawałam rozszerzoną matmę ale to już prawie 2 lata temu
|
|
|
#416 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#417 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#418 |
|
Raczkowanie
|
i ze niby go mozna??A sklad jego tak nam odpowiada???na dukanku ?
już 9 kolczyczków, a w planach kolejne ![]() Dukan od 02.01.2011 r. Było 72 Jest 68 ![]() ![]() Cel 60 Lepiej ryzykować i żałować, niż żałować, że się nie ryzykowało... A KTO NIE RYZYKYJUJE TEN NIE PIJE SZAMPANA ;D |
|
|
|
#419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Placki cynamonowe - 2 jaja - 4 czubate łyżki serka wiejskiego light - 4 łyżki otrębów - 2 łyżki słodzika (ja dałam znacznie mniej i też dobre) - cynamon, aromat migdałowy Wymieszać, wyrobić blenderem. Dodać aromat i cynamon. Na rozgrzany teflon. Wszystko." ja mam małe dziecko więc słodycze muszą być - najbardziej drażniła mnie chałwa bo strasznie mi się jej chciało - ale znikła - więc pokus nie ma. a w poniedziałek od klientki ze Szwajcarii dostałam szwajcarskie ciasteczka i czekoladę z wielkimi orzechami - i ciasteczka zjedzone przez koleżanki - a czekolada czeka na okazję - może ktoś przyjdzie... |
|
|
|
|
#420 |
|
Rozeznanie
|
Ja dzisiaj jadłam:
sadzone nachudej szynce drobiowej +dukanowy chlebek serek homo z aromatem i słodzikiem w pracy nugetsy z kurczaka + ciasto jogurtowe (dukanowe) budyń dukanowy dwa plasterki zapiekanki z mięsa mnóstwo wody, kawy i koli zero wypiłam...
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:36.

znowu zjadłam za dużo kuku (jakieś dwie łyżki ) ;( ale za to opanowałam się nie zjeść w restauracji
67..66..65..64..63..62..61..60..59..58..57..56. .55 ..54..53..52 

w ogole nie podchoda mi dukanowskie slodkosci na bazie kakao

klask i:
lepiej ziółka pij, spaceruj, masuj - jest wiele sposobów