|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4921 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: W Nowym Roku wielkie zmiany - zamiast brzuszków dzieci mamy! Styczeń-Luty 2011
Cytat:
Idealne wymiary chciałabym żeby moja mała tyle miała
|
|
#4922 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: W Nowym Roku wielkie zmiany - zamiast brzuszków dzieci mamy! Styczeń-Luty 2011
Cytat:
|
|
|
|
|
#4923 |
|
Rozeznanie
|
vilya Gratulacje!!! I szybkiego powrotu do zdrowia!
lilijko coraz lepiej Ci idzie przewidywanie... pamietaj zarezerwuj ten 8! |
|
|
|
#4924 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4925 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4926 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
na dłuższą mete grożą szczawiową kamicą nerkową ale tak jak pisze niewielkie odchylenie da rade wypłukać wodą mineralnąVilya, Gociak58 gratulacje ![]() w koncu cos ruszyło teraz to widac lawinowo leci
|
|
|
|
|
#4927 | |
|
Raczkowanie
|
u nas to samo, a KTG było w pt (chyba), położna mi powiedziała, że spłodziliśmy leniwe dziecko
ja mam takiego teścia, jak Ty teściową jest niereformowalny ![]() Cytat:
dziewczyny mam pytanie, ostatanio mam takie kłucie na brzuchu, jakby mnie igłą mały dziabał od środka, troche pomasuje to miejsce i przechodzi, mniej więcej w okolicy środka, trochę ponad pępkiem, ma któraś tak?
Mela Maksiu Edytowane przez Supernovaja Czas edycji: 2011-01-25 o 21:28 |
|
|
|
|
#4928 |
|
Rozeznanie
|
Vilya Gratulacje, niech malutka zdrowo rosnie, a Ty wracaj szybko do zdrowka
Gociak rowniez Gratulacje, niech malenstwo zdrowo rosnie A, ja wzielam sie za sprzatanie, jak dzikus jakis, a teraz padam na pychol, wiec ide spac. Ja dzis rano mialam straszny humor, nie mialam ochoty wstanac, i bylam wsciekla, ze musze , najbardziej na szkole dziewczyn |
|
|
|
#4929 |
|
Zakorzenienie
|
UPRZEJMIE INFORMUJĘ, ŻE MAMY NOWĄ CZĘŚĆ, JUŻ 6 NASZEGO WĄTKU !!!!!!!!
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post24618038 |
|
|
|
#4930 |
|
Rozeznanie
|
Supernovaja ja ma identycznie, takie klocia w okolicach pepka
|
|
|
|
#4931 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Gratulacje i pozdrowionkaWypoczywaj, ile mozesz, trzymamy kciuki za Wasze zdrowko. Boszzz, nie nadazam Wam Mamusie gratulowac dzisiaj. Dzien Dobrej Wiadomosci dzisiaj jest - tyle dzieciaczkow i takie cudne zdjecia Tesciowe sa czadowe Juz wiecie co nieco o mojej - nie mamy z mezem nawet szansy na nia w czymkolwiek liczyc, ja sie po prostu tak strasznie ciesze, ze ona jest daleko . Dzidzia moze i cos dostanie - pod choinke?![]() Jesli tesciowa nie dojdzie do wniosku, ze np. jest za mala. Co by mnie wcale nie zdziwilo. Tata meza niestety zmarl niedawno... Szkoda, ze moje dziecko bedzie miec jednych tylko dziadkow z prawdziwego zdarzenia - niewazne, ze daleko. Z drugiej strony, sa tak kochani, ze mogliby swa miloscia i taktem jeszcze kilkoro dzieci i wnuczat obdzielic. Karinaaa, wyslalam Ci odpowiedz, mam nadzieje, ze sie doliczysz online z payslipow. Mi wyszlo idealnie co do pensa ![]() Heh, nasmazylam mielonych, podjadlam niezle. Teraz czekamy na mezyka kochanego... ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4932 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczynki co o tym myslicie, czy ktoras zaopatrzyla sei w cos takiego??
http://allegro.pl/muszle-laktacyjne-...411395850.html |
|
|
|
#4933 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Cytat:
masz gwarancję, że z drugiej piersi będzie leciało mleko?? |
||
|
|
|
#4934 |
|
Rozeznanie
|
ale ja myslalam ze w domku to sie zamiast wkladek moze przydac... ale nie wiem nigdy nawet na oczy czegos takiego nie widzialam
|
|
|
|
#4935 | ||
|
Raczkowanie
|
ligotko a pytałaś lekarza co to może być?
![]() Cytat:
widziałam dzisiaj takie w sklepie za grosze, nowe, ale nie kupiłam, jakoś do mnie nie przemawiają ![]() ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- Cytat:
ja je dzisiaj macałam i są dość twarde, może to mnie tak zraziło ( a może cena była adekwatna do stanu? )
|
||
|
|
|
#4936 |
|
Rozeznanie
|
Supernovaja nie pytalam, uznalam ze skora mi sie tam najbardziej napina i to wina tego
moze rzeczywiscie przejade sie do sklepu i zobacze jakie to jest...
|
|
|
|
#4937 |
|
Zakorzenienie
|
zjadłam cały ser camembert
a moje dziecko chyba lubi to, bo robi fale dunaju pod żebrami
|
|
|
|
#4938 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczynki a powiedzcie mi jak to jest z tym mierzeniem brzuszka w pionie ?
|
|
|
|
#4939 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
btw nie mam zielonego pojecia, jak układać ciuchy w komodzie dla małego,wszystko mi nie pasuje
|
|
|
|
|
#4940 |
|
Rozeznanie
|
Lilijko robisz smaka!
Supernovaja widze ze nie jestem sama ... bo ja mialam problem jak w dwoch koszach je upchac... a chcialam kolorystycznie, jakosciowo, zgodnie z przeznaczeniem... o matko i skonczylo sie tak ze podzielilam na body z krotkim, z dlugim, spiochy, pajace, spodnie, polspiochy, kaftaniki, koszulki... ufff Edytowane przez ligotka Czas edycji: 2011-01-25 o 22:08 |
|
|
|
#4941 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do tego jeszcze dzisiaj sobie wszystko spisałam i stwierdziłam, że nie jest tego tak drastycznie dużo....... a nawet zdało mi się mało ale szybko się z tego wyleczyłam![]() camembert to już wspomnienie |
|
|
|
|
#4942 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=lilijka3;24618678]proszę bardzo, a imię to Twoje czy córki??
lilijko, Natalia to corci imie ma byc dziekuje
Edytowane przez Milacik Czas edycji: 2011-01-25 o 22:19 |
|
|
|
#4943 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4944 |
|
Zadomowienie
|
ja też mam fale Dunaju... A na ktg była taka cisza, że aż mi kobitka kazała brzuchem ruszać
a teraz z cewki moczowej mam zrobiony worek treningowy...
|
#4945 |
|
Wtajemniczenie
|
vilya,Gociak58- Gratulacje
Madelinem- urocze maleństwo ![]() Milancik termin mamy podobne i córki tak samo maja sie nazywac ![]() i dzieki za wiadomosc od szczawianow... bede duzo pic... u mnie bedzie z tym ciezko, ale mus to mus
Edytowane przez Stokrotka81 Czas edycji: 2011-01-25 o 22:27 |
|
|
|
#4946 |
|
Zakorzenienie
|
10 przeterminowanych mam............ porażka
|
|
|
|
#4947 |
|
Raczkowanie
|
albo źle obliczonych terminów
![]() ja już chyba swój w koncu znam ale na razie nie podam by nie zapeszyć
|
|
|
|
#4948 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
, hihi---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- [1=2ed2b7bd55856fc562a8a0f c0dc3e3bb1aeadf57_657ce8b 8b5c69;24619363]Dziewczynki a powiedzcie mi jak to jest z tym mierzeniem brzuszka w pionie ?[/QUOTE] Mierzysz w pionie od kosci wzgorka/spojenia lonowego przez caly brzuszek - gora - az pod linie biustu, tak, jak Ci sie dno macicy konczy. Mi tak zawsze mierzyli na lezaco - mam 38 tygodni + 2 dni i 38cm
|
|
|
|
|
#4949 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() zatem jeszcze w starym wątku: Make_up_istka Ann84 Vilya gociak58 GRATULACJE !!!!!! Zazdroszczę Wam już Mamuśki ![]() No, już sporo, któż następny?? Lilijko, camembercik, ojjjjjj..... zjadłabym |
|
|
|
#4950 |
|
Zakorzenienie
|
hehe, wiedziałam, że Was ruszy na camembert. Dostałam go w prezencie
![]() Ja mówię dobranoc póki chce mi się spać
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:32.

chciałabym żeby moja mała tyle miała

.

, najbardziej na szkole dziewczyn 
a moje dziecko chyba lubi to, bo robi fale dunaju pod żebrami
a teraz z cewki moczowej mam zrobiony worek treningowy...