|
|
#2641 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Sierpniowe Panny Młode cz.II
Cześć dziewczyny,
mogę się do Was tez dopisać ? Tez jestem z sierpnia ale jak tak czytam co piszecie to jestem w kompletnym proszku. Kinga_20 tez bym poprosiła o tą listę. Maila wyślę na PW. stubborume bardzo mi się podoba ta załączona fryzurka, sama bym chciała mieć coś podobnego Chyba tylko tyle wiem
|
|
#2642 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a którego sierpnia ślubujesz?
|
|
|
|
|
#2643 |
|
Rozeznanie
|
13 sierpnia o 16.00
a wiadomo, że "trzynastego, wszystko zdarzyć się może ..."
|
|
#2644 |
|
Zadomowienie
|
hahaha, no tak
a 13 to bardzo fajny termin bo poniedziałek później wolny jest gratisowo
|
|
|
|
#2645 |
|
Zakorzenienie
|
Jusztyska dobry pomysł z tą fryzurą próbną przed przymiarkami.Szkoda,że ja na przymiarki muszę jechać godzinę-półtorej (w zalezności od natężenia ruchu)...
![]() Mako ja też przymierzałam z welonem I strasznie mi się podobało.Ale wtedy nie myślałam o zakupie.Poza tym mój welon obszyty jest koronką-nie mogę go kupić na All bo przecież koronka musi być odpowiednia. A w salonie kosztuje jakoś 900 zł... |
|
|
|
#2646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2647 |
|
Zadomowienie
|
butterfly ja muszę dojechać od fryzjerki do przymiarki sukni jakieś 40 min samochodem
własnie słucham mojej listy piosenek opcjonalnych na pierwszy taniec:P |
|
|
|
#2648 |
|
Zadomowienie
|
Oj dziewczynki jak ja Was tak czytam to normalnie zazdroszczę... już jedna ma welon, druga sukienkę, trzecia coś innego... ja pewnie dopiero za rok będę o tym myślała, ale tak jak napisałam wcześniej, będę Was podczytywała żeby się dowiedzieć co mnie czeka i co jeszcze muszę przygotować
|
|
|
|
#2649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2650 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak przeczytałam, że Almariel ma już wszystko to rzeczywiście jestem daleko w lesie.
|
|
|
#2651 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2652 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2653 |
|
Zadomowienie
|
ja najchętniej kupiłabym wszystko co się da
![]() ale... pochwalę się co mi udało się kupić za bezcen. jako, że przegięłam z sukienką ale naprawdę się starałam kupić tanio bo chciałam używaną ale jestem za chuda i za wysoka i nic z all na mnie nie pasowało z fasonów jakie mi odpowiadają zaczęłam krążyć.. mierzyłam chyba z setkę sukienek w tym justina alexandra z tiulu - piękna chciałam nawet zamawiać odrazu, ale... wyszłam z salonu i... przestała mi się podobać, za drugim razem zastanawiałam się co w niej widziałam i już wiem - zachwyt sprzedawczyń plus welon ![]() w każdym razie poszłam do salonu, takiego maleńkiego - już w pełni irytacji bo nie podobało mi się nigdzie nic i zonk... Maggie Sottero Sabelle... no i padłam.. przymierzyłam i już tak zostało. Okazało się, że mierzę suknie na wzór za mniejsza kasę - ale i tak droga - więc pojechałam przymierzyć oryginał i poza kasą niczym się nie różnią ![]() ale ok koniec uzewnętrzniania się sukienkowego ![]() udało mi się kupić: - ślubne buty - peeptoe; białe na małym obcasiku do nich na przód doczepiam sama pomarańczowe różyczki z h&m i wyglądają bosko a kupione na all za bezcen 20zł z przesyłką - spinka taka wsuwana do włosów za bezcen - przeceniona z 60zł na ... 5zł - broszka do bukietu z 60zł przeceniona na 14 zł ![]() - bielizna ślubna komplet z wszystkim 150zł - przecena ![]() ponad to mam uzbierane -płatki do sypania -pudełko na koperty -wystrój do domu -podziękowania dla rodziców takie papierowe niestety mam setkę pomysłów na minute - TŻ dostaje szału ![]() obecnie przerabiam pomysł wykonywania samodzielnie podziękowań dla gości znalazłam na blogu marthy stewart sposób na wykonywania samodzielnie dali do środka wsadziłabym cukierek ?![]() TŻ kazał się leczyć bo mamy 100 gości |
|
|
|
#2654 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Nadrobiłam zaległości![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ma.ko wyślij mi na PW swojego maila Bo tu chyba załączników nie można dodawać do wiadomości?Cytat:
z chęcią bym zobaczyła![]() Cytat:
Mail został już wysłany![]() Cytat:
A jeśli chodzi o podziękowania to ja w tamtym roku z mamą TŻ zrobiłyśmy ich 190 Także dla chcącego nic trudnego. Kawałek organtyny, trochę ryżu, dwa kwadratowe cukierki, ściskamy to mocno, na górze z materiały robi się taki kogucik, przygotowałyśmy wcześniej złote kokardki, dodałyśmy do tego kogucika, związałyśmy jasną tasiemka, na końcu karteczka doczepiona z podziękowaniami i już
|
|||||||
|
|
|
#2655 |
|
Przyczajenie
|
witam
przyłączam się do sierpniowych Panien Młodych mój ślub - 13.08.2011 tak przy okazji zapytam Was o opinię na temat wybranej sukienki Mori Lee model 2505 ![]() pozdrawiam
|
|
|
|
#2656 |
|
Zakorzenienie
|
Co do poduszki, to my nie będziemy mieć, ja to uważam za zbędny gadżet. Mi to nie robi różnicy, czy obrączki będą na tacce, czy na poduszce
|
|
|
|
#2657 |
|
Przyczajenie
|
Jejku dziewczyny jestem w szoku...jestescie juz tak daleko w przygotowaniach a ja w polu
![]() Mamy tylko: -sale -kamerzyste -fotografa -zespol -dekoratorke -i catering ![]() Hehe teraz sobie uswiadomilam ze to przeciez TYLKO 206 dni! i trzeba sie zabrac za siebie,w weekend jedziemy z TŻ szukac dla niego wdzianka
|
|
|
|
#2658 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jakie planujesz dodatki?welon pewnie dłuuuugi i tiulowy?
|
|
|
|
|
#2659 |
|
Przyczajenie
|
welony będą dwa
jeden długi do kościoła a drugi krótszy na wesele, żeby nie przeszkadzał w tańcu biżuteria oczywiście srebrna do tego bukiet z 22 bordowych róż problem będzie z bolerkiem, bo koronkowe chyba nie bardzo pasuje a satynowe będzie się zlewało z suknią...
|
|
|
|
#2660 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2661 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
z tym, że mam sukienkę wybraną a nie mam kamerzysty, bo nie chcemy mieć więc spokojnie ![]() Cytat:
bardzo ładna suknia, skromna, lubię takie ![]() Cytat:
Cytat:
goście zawsze dostają szyszkę na koniec, i chcemy żeby ciacha były ładnie zapakowane z ładnymi podziękowaniami na pudełku, które pewnie sami sobie wydrukujemy
|
||||
|
|
|
#2662 |
|
Zadomowienie
|
Kinga_20 dziekuje za liste
![]() ![]() teraz widze ile musze przygotowac...
|
|
|
|
#2663 |
|
Rozeznanie
|
Wybraliśmy "Unchained melody" ale nie wiem jeszcze w jakim wykonaniu
![]() Dziękuję Ci serdecznie ![]() Izkaa20 my z tego samego dnia a suknia śliczna, chyba sama bym coś takiego chciała, ale na początku to muszę się wybrać do salonów aby poprzymierzać co mi pasuje a co nie.stubbornme gdzie Ty na takie okazje trafiasz ? Podziel się z nami
"Z książkami jest tak samo jak z ludźmi: tylko niewielka część odgrywa dużą rolę, reszta gubi się w wielości" Edytowane przez dotaa Czas edycji: 2011-01-26 o 15:46 |
|
|
|
#2664 | |||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A może akurat jakaś z tych firm jest blisko Ciebie? To zawsze możesz się przejechać z próbką i porównać ![]() Cytat:
Teraz się rozglądam za bielizną :PCytat:
![]() i... przyłączam się do pytania jusztyski stubbornme gdzie? :PCytat:
Z restauracją bardzo nam na rękę idą Bo po znajomości :PZaraz Ci wyślę na pw nazwę użytkownika. Ta Pani ma teraz tylko 1 aukcję i na niej jest kilka przykładów różnych wzorów, ale ja będę miała trochę inny niż wszystkie tam pokazane :P Jak przyjdzie, to wrzucę zdjęcia I tak wszystko robi indywidualnie kierując się wskazówkami klientki ![]() Co do bielizny - też muszę :P i powoli się rozglądam ![]() Cytat:
Suknia bardzo ładna Odrobinę podobna do mojej :P Już zamówiona?Cytat:
ciasto będziemy rozdawać i po prostu na pudełkach przykleimy przez nas zrobione karteczki
Edytowane przez sanderek5 Czas edycji: 2011-01-26 o 18:39 |
|||||||
|
|
|
#2665 |
|
Zadomowienie
|
sanderek - wyślesz mi też na PW nazwę użytkownika z all?
|
|
|
|
#2666 |
|
Raczkowanie
|
Wysłane i do Ciebie i do Kingi
|
|
|
|
#2667 |
|
Zadomowienie
|
dzięki
kiedy swój dostaniesz? jestem ogromnie ciekawa wrażeń |
|
|
|
#2668 |
|
Raczkowanie
|
Wczoraj zamówiłam i zrobiłam przelew, Pani mi napisała, że jak się tylko zaksięguje wpłata, to zacznie realizować zamówienie. Dzisiaj w południe dostałam maila, że wpłata zaksięgowana i rozpoczyna realizować zamówienie
Z tego, co wiem, to wysłać powinna najpóźniej w przyszłym tygodniu Więc zależnie od działania poczty powinnam mieć go w ciągu dwóch tygodni. Nie mogę się doczekać! Jak tylko przyjdzie, to porobię zdjęcia, pokażę Wam i opiszę swoje wrażenia
Edytowane przez sanderek5 Czas edycji: 2011-01-26 o 18:55 |
|
|
|
#2669 |
|
Zadomowienie
|
Koniecznie
ja musze najpierw pomierzyć różne welony w salonach a potem pewnie też się skuszę na zamówienie gdzieś
|
|
|
|
#2670 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Musisz wiedzieć, co pasuje do Twojej sukienki
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:10.

Chyba tylko tyle wiem

bo poniedziałek później wolny jest gratisowo 
:brzyda l:

zaczęłam krążyć.. mierzyłam chyba z setkę sukienek w tym justina alexandra z tiulu - piękna chciałam nawet zamawiać odrazu, ale... wyszłam z salonu i... przestała mi się podobać, za drugim razem zastanawiałam się co w niej widziałam i już wiem - zachwyt sprzedawczyń plus welon