|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ow.html&next=1
Cytat:
miałam ten niedawno i kiedyś chyba brzozowy, pamiętam nalepkę, że jest bez SLS, ale chyba je miał
|
|
|
|
|
#3932 |
|
Zakorzenienie
|
samaraNW - rudy
Ale farbowany |
|
|
|
#3933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3934 |
|
Zakorzenienie
|
ale mnie dzisiaj kręgosłup boli, chyba poproszę Tż o masaż...
|
|
|
|
#3935 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jutro kupię ![]() a ile na dzień pijecie? polecacie jakiejś konkretnej firmy, czy to jeden ...
|
|
|
|
|
#3936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chlodne kolory zazwyczaj daja zludzenie ciemniejszego, wiec poziom 10 mysle, ze bylby w sam raz, robila mamie 9(nie pamietam dokladnie), pomieszany z 8,1 i wyszedl taki baaardzo jasny brazik (a moja mama zle w takim wyglada splukal jej sie troche po 2tyg, ale wyglada mega naturalnie, dlatego mnie nie udusila ), a 9 sama wychodzila jej taki ciemny blond, o 1,5tona ciemniejszy od Twoich. wszystko tez zalezy od uzytej wody, woda 9% rozjasnia, 6% przyciemnia o 1-2tony, 3% i mniejsze, to farbowanie ton w ton, mamie farbowalam wtedy 6% (szkoda jej wlosow niszczyc), a sobie 1,9% i mam poziom 6, ktory na filmiku jest czarny wiec ja bym nie ryzykowala z poziomem 9![]() lece spac, znowu mam goraczke, dobranoc
|
|
|
|
|
#3937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a kupuję w Auchan, niestety teraz nie pamiętam jakiej firmy
|
|
#3938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() uwielbiam jego zapach i wlosy slicznie sie blyszcza po nim, ale i tak mam zamiar przetestowac jeszcze z Farmony
|
|
|
|
|
#3939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3940 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
Cytat:
![]() boje sie ze 10tka bedzie za jasna a 9tka za ciemna tutaj ta 9,22 wyglada jeszcze inaczej hehehehe swietnie |
||
|
|
|
#3941 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobra juz lece, bo mi ciezko sie mysli
|
|
|
|
|
#3942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3943 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadłam na chwilę jeszcze do Was
Dziś tylko podstawa bo na nic nie mam siły ostatnio... ale zamiast balsamu użyłam kremu do ciała z Isany, całkiem przyjemny jest ![]() Jeju, podziwiam,że tak się znacie na farbach, ja jestem w tym totalnie zielona
|
|
#3944 |
|
Zakorzenienie
|
marlienkaa2 ja trochę złamałam regulamin. W sumie wysłałam taką samą wiadomość do 5 osób i się trafiło, ale trudno moja wina.
![]() buahhot to ciekawy ten szampon z kofeiną. Ja używam Alpecinu, ale jak nie ma za bardzo dużej różnicy to wolałam bym ten tańszy, jednak duża różnica ceny pomiędzy nimi jest. Właśnie wyszedł Tż. ode mnie, a jak na razie czuje się lepiej gardło mnie jeszcze boli i drabie, a tak to nic więcej.
|
|
#3945 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze tylko przepłukam zęby szałwią i na tą ósemkę nałożę żel i będę mogła iść spać.
Dobrej nocy
|
|
#3946 |
|
zawsze mam racje
|
Ale mnie dzisiaj rano brzuch bolał przez @
![]() Ale na szczęście boli mnie tylko w 1 dzień. A co do palenia- ja zapalę jedną/dwie fajki od święta, ale za to jaki mam wtedy odjazd (oczywiście jakieś najsłabsze slimy)
|
#3947 |
|
Zakorzenienie
|
caate - jednak nie zrobiłam tego z paznokciami, bo okazało się, że oliwa z oliwek się ulotniła i trzeba dokupić
Się nie martw długością, ja mam 50cm w najdłuższym miejscu, ale mam włosy cieniowane i jeszcze dłuuga droga przede mną, aby osiągnąć taką samą długość w każdej partii...marlienkaa2, niezapominajka89 - o, super, dzięki za odp Kochane.! A ile takie cudeńko kosztuje? Kitka - brawo, gratulacje zaliczeń, zdolniacho ! ![]() ![]() buahhot - kurczę, szkoda, że ten szampon Rossmannowski ma SLS na drugim miejscu, bo odpada w takim wypadku... angelinmyheart - też chciałam pożyczyć, ale jak mają w takich kolorach to za duże i za obszerne na mnie a tak to wszystkie małe czarne preferują ... Zobaczę, mama mówiła, że jakiś sklep jest ze świetnymi i tanimi sukienkami tutaj u nas i każdy egzemplarz jest pojedynczy Zobaczymy jutro, Tż mi obiecał, że ze mną pochodzi po sklepach i poszuka czegoś fajnego ![]() marthaa - to ślij! Chętnie przymierzę ![]() I dzięki za opinię Haha u mnie zawsze jest syf jak u Durczoka(zresztą swoją drogą zawsze mam banana na twarzy jak oglądam ten filmik ) jak myję pędzelki. To też Ci szybciutko rosną, co marudzisz! marta 85 - dzięki za odp.! To dopisuję do Wish Listy te maseczki zielone_oko, ekomonika - ograniczam od Nowego Roku, nie palę już tak jak w tamtym , oczywiście najwięcej idzie na weekend, ale w tygodniu ograniczam Rzuciłabym, chętnie, nawet bardzo, ale co poradzę, że mi to smakuje i czasami muszę się "dotlenić".... I ogólnie temat papierosów był, jest i będzie kontrowersyjny i zdania zawsze będą podzielone, ale każdy ma swój rozum i swoje zdrowie i niech każdy robi ze swoim życiem co chce, najwyżej my, palący będziemy kiedyś z tego powodu cierpieć ![]() A i zielone_oko co do Tv - to masz tak samo jak moja mama, jak wraca z pracy włącza i Tv i laptopa i Tv gra tylko w tle, a ja to przychodzę na konkretne godziny do salonu na konkretne filmy, seriale, programy, naprawdę sporadycznie oglądam telewizję, mam tylko parę "swoich" programów itd. i tyle, teraz więcej bo mam ferie, a inni nie i mi się okropnie nuuudzi, ale tak normalnie to nie tęsknie do Tv ![]() E.J - za włoski - jednak od fryzjera taka uwaga jest bezcenna Też ostatnio się zastanawiałam, gdzie się Kalpana podziewa..Może i ma dużo obowiązków itd. ale mogłaby chociaż dać znak, że wszystko ok...A co do farb - witaj w klubie totalnie na nich nieznających się ![]() _blondyneczka_ - widzę coraz lepiej z nauką Małej, super! samaraNW, marthaa - dużo zdrówka, dla Waszych chorowitek Soph, marlienkaa2 - dodałam Wasze blogi do zakładek i czekam na dalsze posty Soph - ja miałam ten wzmacniający z Joanny i byłam zadowolona Dzisiejsze SPAmowanie: - zielona herbata - multiwitamina i magnez do picia - herbata ze skrzypu Włosy: - myte szamponem brzozowym, Farmona i do przetłuszczających się, Oriflame (zmywałam nafty) - odżywka bez spłukiwania w spray'u, Pantene - jedwab na końcówki, CHI - serum termoochronne, Marion - pianka na objętość, TRESemme - odżywka bursztynowa, Farmona - od popołudnia mam zaplecionego warkocza, żeby tak włosy się nie niszczyły przez ocieranie (ciocia dobra rada - caate )- oliwa na końcówki od popołudnia Twarz: - żel uniwersalny, Babydream x2 - płyn micelarny, Bourjois x2 - filtr spf50, LRP - peeling kremowy, Avon - maseczka oczyszczająca drożdżowa, Soraya - krem Alantan Plus i Bambino punktowo na ranki na noc - i będzie gruba warstwa maści nagietkowej na usta na noc Ciało: - masaż Syrenką - odprężająca, dłuuga kąpiel - depilacja nóg, bikini i pach - żel rozgrzewająco-wyszczuplający na całe nogi, pośladki i brzuch, Ziaja - balsam odżywczy, Oriflame - krem do stóp, Avon x2 - krem do rąk Isana co jakiś czas w ciągu dnia - na noc będzie krem Bambino na łapki Właśnie mnie tak naszło, w związku z tym tematem papierosów - nie wiem czy zauważyłyście dziwne zjawisko, jakim jest to, że Ci, którzy o siebie bardzo dbają, prowadzą zdrowy styl życia, nie piją, nie palą itd. to chorują częściej i na cięższe choroby niż Ci, którzy palą, piją itd.?? Bo mnie to cały czas dziwi, że Ci, którzy dbają o swoje zdrowie i to bardzo cierpią gorzej, o wiele gorzej...? I teraz mogę sobie iść, zrobię sobie jakąś herbatkę i poczekam na CSI:Miami o 00:00, i potem jest CSI:Nowy Jork o 1:00 na AXN Więc Dobranoc Piękności!!!!!
Edytowane przez _Alessandra Czas edycji: 2011-01-25 o 23:50 |
|
|
|
#3948 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Kobietasukcesu, mnie też ostatnio boli tylko w pierwszy dzień, a jeszcze niedawno w ogóle nie bolał I na ten ból nic nie pomaga - Ibuprofen, No-Spa, Ketonal ![]() Muszę wam powiedzieć, że mój były jednak jest żałosny No nic, z głupim nic nie poradzę ![]() Alessandra, mam rozmiar 38 sukienki, może być za duża, ale jest fioletowa i urocza, więc nie ma problemu, nie wiem tylko, czy Ci dojdzie, zależy kiedy masz studniówkę hehe ))
Edytowane przez marthaaa Czas edycji: 2011-01-25 o 23:55 |
|
|
|
|
#3949 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3951 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
Może za dużo tych dzieci i dlatego potem śnią Ci się po nocach ![]() Cytat:
A jak się męczysz z tym nosem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#3952 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Na mnie działa jak wezmę od razu 2 ibupromy właśnie czekam na @, też nie lubię 1 dnia, jest najgorszy ![]() Jakie plany na dziś dziewczynki?
|
#3953 |
|
zawsze mam racje
|
Narazie praca
![]() A popołudniu: hmmm, zależy od ilości sił.
|
#3954 |
|
Raczkowanie
|
Cześć ja mam właśnie okienko na praktykach. Dziś o 12:30 kończę więc będę miała dużo czasu dla siebie
![]() Napisałam Wam długiego posta i komputer mi się zaciął Więc teraz tak w skrócie._Alessandra za 500ml płaciłam około 15 zł. Podgrzewam i nakładam raz w tygodniu na minimum 4 godziny. Olej lniany jest również polecany dla osób pracujących głosem, nawilża struny głosowe. Marthaaa moim zdaniem Twój były jest strasznie dziecinny. angelwithoutsoul ja jak rzucałam palenie to przez pierwszy tydzień miałam jakieś dziwne sny. Na szczęście mineły
|
#3955 |
|
Zakorzenienie
|
hello
![]() gardlo juz nie boli jest sukces katar mniejszy, wlozeczku poogladam lie to me, kiedys ogladalam i teraz wkrecilam sie na nowo, bo nowy sezon wyszedl. a pozniej nakrece filmik z kolorowym makijazem, ale w umiarze, bo znowu do szkoly musze jechac po wpis
|
|
|
|
#3956 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Właśnie skończyłam rozmawiać z TŻ, mówię do niego,że poszłabym do sklepu po tabletki, ale raczej nie pójdę bo dałam sobie olej na włosy, a on ,,co Ty będziesz frytki smażyła na łowie?" Albo ostatni jego ,,komplement" miałam na twarzy tylko podkład, bez pomalowanych oczu i poszłam coś robić, TŻ tak mi się przyląda i mówi ,,ale ładnie wyglądasz, tak........ czysto" Ech......... i weź zrozum facetów
|
|
#3957 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
chyba zaraz oszaleje!
dopiero co wyleczylam sie z tej pieprzonej grypy- 4dni lezalam z goraczka 39,7st no oczywiscie schodzila do 38.5 a wczoraj znowu mialam 37,2 i gardlo mnie pobolewalo a dzis to normalnie mam powiekszony wezel! chyba sie zachlastam ![]() musze zaraz isc do lekarza- jesli w ogole mnie przyjmie, bo ostatnio dwie lekarki mi odmowily
|
|
|
|
#3958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jejku, współczuję. Jak to odmówiły? ![]() Wczoraj dostałam swój zestaw pantene z aniołkowego konkursu Nigdy nie używałam, mam nadzieję, że będzie fajny dla moich włosów
|
|
|
#3959 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Jedna powiedziala ze zostal jej tylko jeszcze jeden pacjent, zaraz konczy prace, poza tym ma do wypisania kilka recept
![]() Druga powiedziala ze ma komplet... Przyszlam ok 16 do innego lekarza i przyjal mnie od razu. Dzis sie powtorzyla historia, Pani doktor powiedziala, ze ma komplet, ale mooooge zapisac sie na dzis i moze mnie przyjmie, w recepcji powiedzieli ze mam przyjsc na 13. Naprawde, z przyjemnosci tam nie przychodze, chce zeby ktos mi pomogl a nie z łaską mowil "mooooze" sie pani zapisac. ahhh w dodatku dzis, jutro i pojutrze mam egzaminy, nie usmiecha mi sie chodzic z bolacym gardlem, powiekszonymi wezlami i goraczka ![]() nawet jak dotykam szyje reka to mnie boli
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:56.

Ale farbowany 

najlepiej działa na nowe włoski, rosną zdrowe i mocne i przede wszystkim jak szalone 

I na ten ból nic nie pomaga - Ibuprofen, No-Spa, Ketonal
Ale słyszałam, że podobno jest tak, że sny to jest na odwrót jak będzie w rzeczywistości, czyli np. we śnie ktoś umiera, to znaczy , że w życiu będzie bardzo zdrowy przez długi czas itd.
jakos odpuscilam sobie ostatnio, nie wiem co sie ze mna dzieje