|
|
#4801 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXII
i teraz już wiem jak to jest,
|
|
#4802 |
|
Raczkowanie
|
Złam wszystkie zasady, zakochaj się we mnie. Każdy mi go przypomina, choć nikt nie jest do niego podobny. Udaję, że wszystko jest w porządku. Ciągle coś udaję. Umarłam za życia, taka jestem niezwykła. Przecież mnie nie chcesz.
|
|
#4803 |
|
Rozeznanie
|
Naughty_, parala & SparklyAngel - dziękuję Biedroneczki.
uwielbiaj - kocham kocham kocham Ciebie!!! Nie szukaj mnie tam. Jestem tuż obok Ciebie. Byłam z Tobą za oceanem. Ty boisz się, że zostawię Cię idąc do parku za rogiem. Całuję namiętnie usta, na których czuję jeszcze lekki posmak tytoniu. Przecież miałam Cię rzucić. Niepotrzebnie spojrzałam Mu w oczy. Teraz twierdzi, że na całym świecie nie ma równie bladych źrenic. Lubię patrzeć się na Ciebie, bo Ty tak fajnie się wtedy uśmiechasz.
|
#4804 |
|
Raczkowanie
|
LoVe FoReVeR_ - na zdrówko, kochana.
Marsi89, Christerine, _niebanalna - okradzione! so_steadfast - moja najwspanialsza też została zrabowana. nie, ja nie płaczę.
nie, nie przez niego. nie, nie znowu. pomogło mi, gdy zobaczyłam tę desperacką zazdrość w twoich oczach. na krótko, ale pomogło. był dumny z tego, że z zawsze opanowanej dziewczyny zrobił rozhisteryzowaną wariatkę. ta twoja pokręcona miłość do mnie przeszkadza mi żyć. możesz się ogarnąć? jeden krok w przód i trzy do tyłu. dam radę?
|
#4805 |
|
Raczkowanie
|
"
Nauczyłam się, że tydzień ma 7 dni, godzina 60 minut, że niebo jest niebieskie że miłość nie istnieje ... Najgorsze są te szare ulice bez Twoich śladów... Bywa, że pierwszej miłości się nie zapomina... Ale ona zawsze się kończy " brak weny...totalny ![]()
Chcę damą być i chcę być natchnieniem Divą kobiecych kaprysów i wad Dla jednych muzą, a dla innych snem Chcę stworzyć na nowo swój świat Irminka http://www.facebook.com/profile.php?id=100000420827906 |
|
|
|
#4806 |
|
Raczkowanie
|
dziękuje ! <3
" Czasami miłość jest jak palenie papierosa. Nie przestaną zaciągać się do samego końca, a kiedy w końcu usatysfakcjonowani przestaną nie tylko cię rzucą, ale też zdepczą. Zapomnę, dla Ciebie. Ale Ty będziesz pamiętał, a to też jest bolesne. Wiesz co? Po prostu wyzbyłam się uczuć. Uczuć do Ciebie. " |
|
|
|
#4807 |
|
Rozeznanie
|
Wszystkie noce pełne łez, dni pełne tęsknoty i wszystkie myśli o Tobie.
Mogłabym powtórzyć je wielokrotnie. Dla jednej chwili z Tobą, jednego pocałunku i chwili w Twoich ramionach. Mówił do mnie szeptem, tulił mnie. Byłam szczęśliwa czując Jego bliskość, a jedynym zmartwieniem był strach, że to się kiedyś skończy. Czuł coś do Niej, ale nie potrafił tego okazać. Bał się odrzucenia. Ona wariowała z miłości do Niego, lecz zabrakło jej odwagi na jeden mały uśmiech. Skończyło się na niczym. Najgorsze jest to, że nie dostrzegasz tego, jak się od kogoś uzależniasz. Jak ta osoba w jednej chwili staje się całym Twoim życiem. Kiedyś mnie kochałeś. Kiedyś tuliłeś mnie do siebie, ale nie udało się. Nic nie było jak trzeba. Zostawiłeś mnie na pastwę łez, pustego uśmiechu i zbłąkanego spojrzenia. Kiedy topi się śnieg - jest mokro. Kiedy topi się uczucie - są łzy.
"Nikt nie wie przez co przeszedłem. Widzą tylko, że popadam w kłopoty. Nie wiedzą, że ciężko się żyje, gdy nikt Cię nie kocha." Tupac Amaru Shakur Edytowane przez Naughty_ Czas edycji: 2011-01-25 o 18:00 |
|
|
|
#4808 |
|
BAN stały
|
![]() myślenie o Tobie wchodzi mi w nawyk. podobno umiera się raz, a Ty zabiłeś mnie dziś po raz trzeci. |
|
|
|
#4809 |
|
Rozeznanie
|
dzieeeki ;*
Dzień za dniem
Poprzez lata Stwórz mój sposób kochania Pamiętasz pocałunki w świetle księżyca? Jak tuliliśmy się przez całą noc I wszystko, czego pragnęłam to była miłość Jeżdżąc na tej wielkiej wspaniałej gwieździe Musimy wstać, jeśli mamy zamiar być wolni Czarna jak aksamit zna wszystkie zakamarki Francji Nawet jej kot pachnie truskawkowo Czarna jak aksamit zawsze jest gotowa by tańczyć Teraz jest czas dla mnie aby otworzyć nowe drzwi Edytowane przez grise Czas edycji: 2011-01-25 o 18:28 |
|
|
|
#4810 |
|
Przyczajenie
|
Nigdy się Ciebie nie pozbędę, mam przeczucie, że już tu zostaniesz.. Codziennie wracam myślami do tamtych chwil. Po prostu usiądź obok mnie i zapomnijmy o świecie. |
|
|
|
#4811 |
|
Raczkowanie
|
Marsi89, i_nie_zmienia_sie_nic, marikab, _niebanalna - bardzo, bardzo bardzo mi miło, że się spodobało.
nie wiem, czy twoja mama miała tę świadomość, gdy cię rodziła, że w całości zawładniesz moim życiem. że to co robisz, gdzie się znajdujesz będzie miało jakiś szczególny wpływ na zwyczają nastolatkę z brązowymi oczami, miłością do zwierząt i rapu. nie wiem, czy była również świadoma tego, że niektóre dziewczyny w złotych myślach, w hobby, będą wpisywały ciebie. nie mam pojęcia czy wie, jaki jesteś oschły i egoistyczny. jak bardzo bawisz się nimi wszystkimi i jak bardzo lubisz, gdy obrażam się na ciebie mówiąc, że cię nienawidzę . ' chyba do końca życia będę się jarać, że to właśnie ja mogłam dotykać twoich wy***anych włosów, pomagać ci ściągać tą ciepłą bluzę i całować w policzek ale tak inaczej. inaczej niż wszystkich. musisz zdać sobie sprawę z tego, że nie będzie łatwo. musisz nie dawać za wygraną i walczyć do samego końca. musisz pokazać kto nosi tu obcasy. znasz na bank kogoś z kim chwilę trwają zbyt krótko, że nawet całe życie to za mało.. chociaż raz w życiu chciałabym być wredną suką i olewać wszystkich z góry na dół, chociaż raz mierzyć wszystkich bezczelnie wzrokiem,chociaż raz zniszczyć komuś życie, chociaż raz mieć wszystko w dupie i być taką wielką zasrana egoistką. ludzie mówią, że bardzo się zmieniłam. prawda jest taka, że dorosłam. przestałam pozwalać ludziom mną dyrygować, nauczyłam się, że nie zawsze można być szczęśliwym. zaakceptowałam rzeczywistość. rób to co kochasz, aby robić to jak najlepiej. nie obiecuj czegoś czego dać nie możesz.' Edytowane przez noforme Czas edycji: 2011-01-25 o 19:24 |
|
|
|
#4812 |
|
Przyczajenie
|
ty jesteś moim skarbem , wiesz? kocham bardziej niż wczoraj , mniej niż jutro nie chce żyć wspomnieniami. czasem już nie chce tak , że daleko od siebie twoja kolejna łza. twój każdy dotyk przyprawia mnie o dreszcze , kiedy tak patrzysz nie widze takiej jak ty i mimo tamtych praktyk ty masz mnie w garści. smak twoich ust , .***. rzadko was tu odwiedzam , często powodem jest brak czasu lub brak humoru ,
gratulacje za opisy , <boskie są .> . myśle że kiedyś bd wymyślał takie też . |
|
|
|
#4813 |
|
Raczkowanie
|
Ja Ci mówię , że Cię kocham a Ty mi na to "ok" ? życie ? jedno wielkie gówno w które musiałam wpaść nie patrząc pod nogi. Między nami była chemia miłosna. Teraz jest tylko szkolna. 2 etap w moim życiu tak zwane oczyszczenie. Przestań. Nie uważasz , że już dosyć przeszłam ? ![]() Dlaczego jesteś tym kim jesteś ? diabłem , którego uważałam za ideał . Uczę się żyć.
|
|
|
|
#4814 |
|
Rozeznanie
|
już nic nie ważne. bo jesteś Ty, jestem ja.
na nowo po wróceni do życia. zaczynasz być częścią mnie i mam już nawet tego skutki uboczne. coś mi mówi, tłumaczy, ale ja nic z tego nie rozumiem. przymrużył mi oczy na wszystko. a życie biegnie dalej mimo to, że ja stoję. biegnie i nie zwraca na mnie uwagi. wpływ wpływowi robi na złość. a teraz oczekuj od siebie to, co oczekiwałeś ode mnie. bywaj chłopcze, krzyż na drogę i szczęścia.
|
#4815 |
|
Zadomowienie
|
"
Z anielskim spokojem dążysz ze mną do piekła. Problem niektórych kobiet polega na tym, że ekscytują się byle czym... A później biorą z tym ślub. "
|
#4816 |
|
Rozeznanie
|
'i codziennie rano, podajesz mi na jednorazowym talerzyku nieświeżą miłość. Nie rozumiesz pojęcia ‘ miłość ’ skarbie. W sumie nigdy nie byłeś dobry z chemii, a ja nie mam czasu na korepetycje. po ilu godzinnych rozmowach na gg i wypisanych smsach będziesz mówić, że to miłość ? dwie tęczówki paraliżujące wszystkie zmysły. Uwielbiam te dni, gdy spędzamy kilkaset minut razem. Uczucie odgrzewane z mikrofalówki, nigdy nie smakuję tak samo jak za pierwszym razem.' |
|
|
|
#4817 |
|
Zakorzenienie
|
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
![]() 'Dlaczego związki doskonałe się rozpadają, a te pozornie niemożliwe trwają w najlepsze? Gdybym miała wybrać kogoś z kim chciałabym się znaleźć na bezludnej wyspie wybrałabym ciebie. nie potrafię z ciebie zrezygnować' w ustach jeszcze więcej żaru jeszcze większy płomień głaszczesz mnie czule po rękach malujesz po nich ogień wpatrywałam się w pustkę przed sobą podobną pustkę poczułam w sobie tak idealny, że aż nierealny |
|
|
|
#4818 |
|
Przyczajenie
|
Dot.:
naiwnaO -
![]() - Jestem do niczego - Jesteś do wszystkiego ![]() Silna wola przegrywa z dwoma rzeczami : czekoladą i miłością do Ciebie. Siedzę znów samotna Po kątach cisza gra. Dookoła czuć twoją nieobecność. Kupiłeś mnie w pakiecie z moimi wadami, o których było napisane na opakowaniu małym drukiem. Trzeba było przyglądać się uważniej, bo po odejściu od kasy reklamacji nie przyjmują. Brak wiedzy na pewne tematy traktuję jak błogosławieństwo. Nieszczery uśmiech to nie nasz kierunek. .
|
|
#4819 |
|
Raczkowanie
|
agattee - ślicznie moja imienniczko
![]() _niebanalna - już od dawna po cichusiu podkradam wiem, że jestem bezczelna i arogancka, że moje słowa ranią, ale podobno taką mnie pokochałeś. bądź przy mnie, czuję się tak bezpiecznie. niby radośnie, niby wesoło, niby dobrze, niby razem. miłość jest tego warta! miłość jest warta rzucenia wszystkiego i walczenia o nią. życie jest piękne wtedy, gdy jesteśmy szczęśliwi, a ból to jeden z jego uroków - które uczy nas jak być szczęśliwym. jestem twarda - rozumiesz? pyskuję, robię co chcę i nigdy nie płaczę.. .. nigdy, gdy ktoś mnie widzi.
|
|
#4820 |
|
Raczkowanie
|
a mijamy się, jakbyśmy się nie znali.
nie pytam, co u Ciebie, i tak powiesz, że w porządku. i może czekasz na wiadomość ode mnie, ale brak mi odwagi, by się upewnić. gdzie teraz jesteś, oprócz wnętrza mojej głowy? wiem, że to niestosowne, ale Ty jesteś tak zabójczo przystojny. jeśli chcesz mojego szczęścia, powiedz, że tęskniłeś. i my kiedyś znikniemy.
|
|
#4821 |
|
Zakorzenienie
|
czas przeszywany ciągłą świadomością, że Ciebie już przy mnie nie ma Naughty_ i persefona_ - Wasze ostatnie posty, właściwie jak i wszystkie cudowne
|
|
#4822 |
|
Zakorzenienie
|
prawdziwa miłość oznacza, że zależy Ci na szczęściu drugiego człowieka bardziej niż na własnym, bez względu na to, przed jak bolesnymi wyborami stajesz kocham Cię, i zamierzam dopilnować, byś wywiązał się z obietnicy, którą mi złożyłeś. jeśli wrócisz, wyjdę za Ciebie. jeśli nie dotrzymasz słowa, złamiesz mi serce. jeśli z czymś się borykasz, rozejrzyj się dookoła, a zobaczysz, że wszyscy ludzie z czymś się borykają i że dla nich jest to równie trudne, jak dla ciebie kiedyś powiedziała mi, że kluczem do szczęścia są marzenia, które można zrealizować /cytaty z filmu - I wciąż ją kocham./
Edytowane przez limitowanaa Czas edycji: 2011-01-25 o 21:31 |
|
|
|
#4823 |
|
Rozeznanie
|
kocham i dziękuje ;3 sprawiłyście,że pojawił się 3sekundowy uśmiech.
to krucha konstrukcja podpierana
drewnianymi belkami zaufania, które zaatakowały korniki i prętami moich starań, które dopadla korozja. zatęsknij za jakiś czas. jesteś tchórzem, nic więcej. żadnych desperackich czynów, żadnych błagań i telefonów, żadnego wzdychania i uśmiechów. nic. jesteś Ty, Ona, brak szacunku do Ciebie i nic więcej. pamiętaj szybko można spaść z najwyższej półki wystaczy pare wnikliwych badań i jesteś mało porządany, odwrotów nie ma. " zależy", "ważna", " jesteś śliczna" - najbardziej mylne słowa jakie poznałam. nie zasłużyłeś na serce wszyte w klatke piersiową. marnotractwo organu. dzień dobry, dam radę. dobry wieczór nie wrócę. - jak mogę Ci to wynagrodzić? - kup mi fajki, wódę i joina, resztę sama ogarnę.
|
#4825 |
|
Raczkowanie
|
cornflower_ ...i nawet nie potrafimy już rozmawiać jak dawniej ...
Chcę damą być i chcę być natchnieniem Divą kobiecych kaprysów i wad Dla jednych muzą, a dla innych snem Chcę stworzyć na nowo swój świat Irminka http://www.facebook.com/profile.php?id=100000420827906 |
|
|
|
#4826 |
|
Przyczajenie
|
i_nie_zmienia_sie_nic - Jesteś Cudowna !! ; ** pozwolisz że cię troszeczke Okradnę ? ; ))
_niebanalna , Paralogiczna - Okradam ; ) ; * ' Mnóstwo jest ludzi na Świecie którzy powiedzą Ci, że nie możesz , a ty musisz sie Odwrócić i powiedzieć " No to patrz " Rozmyślanie nad Tobą sprawia ,że Noc jest jeszcze Gorsza i Dłuższa ... Nienawiść płyneła w moich żyłach , na granicy Obłąkania , Trzymam się sceny miłości Nie ważne, co więcej się zdarzy Chcę kochać tego jedynego Ostatni uścisk i nie strać szansy, aby znaleźć Wszystko, dla czego żyjemy ' |
|
|
|
#4827 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() 'Zimno mi w sercu
Pytasz czy możesz mnie przytulić? A czy, gdy chcesz zjeść obiad pytasz się widelca czy możesz na niego nabić kawałek ziemniaka? -Widziałeś? To była Ona ! -Twoja królewna? -Właśnie! -Sorry, stary. Ona ma już swoją koronę Więc lepiej nie mieć nadziei, wtedy żyje się łatwiej -Zrobić Ci coś do jedzenia? -Tak Jego w sosie własnym Wszyscy mi mówili: to nie jest chłopak dla Ciebie. Próbowałam to powiedzieć mojemu sercu, tylko był jeden problem, ono nikogo nie chciało posłuchać -Ale On mówił mi takie słodkie rzeczy -I ty kur*a w to wierzysz? -Przez tę jedną noc wierzyłam Chyba mi odbiło, w sumie nikt nie jest wiecznie normalny Tylko On potrafi wyczuć mój smutek przez telefon Tak, właśnie tak pachnie szczęście
|
|
#4828 |
|
Raczkowanie
|
agrr, affen, chcialam byc, noforme, niebanalna, so_steadfast, cornflower, limitowana.
Poczuj jak moje serce bije w rytm w Twojego oddechu. Zatapiam się w Twoich ramionach I czuję jakbym pływała po oceanie szczęścia. I za nic w świecie jej nie zostawiaj, Bo jesteś sensem jej życia, Prywatnym dawcą szczęścia, Opiekunem duszy....
28.03.2010 i nie liczy się nic. nic oprócz nas. Edytowane przez naiwnie__ Czas edycji: 2011-01-26 o 07:05 |
|
|
|
#4829 |
|
Zakorzenienie
|
chcę zobaczyć, że mimo wszystko nadal jesteś człowiekiem uwielbiam ten film ![]() jeżeli tylko się podoba to bardzo proszę ![]()
|
|
#4830 |
|
Rozeznanie
|
'What’s the point of reaching out if no one lends a hand? Jaki jest sens wychodzić naprzeciw, skoro nikt nie podaje dłoni? She was seventeen and never ever learned to live Miała siedemnaście lat i nigdy nie nauczyła się żyć.'
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:04.