|
|
#3811 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 400
|
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek- cz. IV
Cytat:
.Pan Marek mo¿e dzisiaj zajêty by³. Próbuj jutro .Trzymamy, trzymamy! Chocia¿ nie wiem po co, skoro i tak zdasz
|
|
|
|
|
#3812 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 649
|
Cytat:
|
|
#3813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Moje sny s± do¶æ.. dziwne . Nawet nie wiesz jaka przera¿ona obudzi³am siê!
|
|
|
|
|
#3814 |
|
Zakorzenienie
|
puszcze Ci go³êbia z przypomnieniem
|
|
#3816 |
|
Zakorzenienie
|
spoko, zaraz jakiego¶ znajdê
|
|
#3818 |
|
Zakorzenienie
|
haha mam takiego jednego zaufany gostek
mo¿e byc?
|
|
#3819 |
|
Zakorzenienie
|
Skoro tak mówisz, ¿e mo¿na mu zaufaæ to czemu nie
|
|
|
|
#3820 |
|
Zakorzenienie
|
tylko krzywdy mu nie zrób
|
|
#3822 | |
|
Zadomowienie
|
Spróbujê, spróbujê
![]() Cytat:
za to gadulstwo! Tego siê nie da nadrobiæ![]() Spróbujê koniecznie, ale ¿eby by³ a¿ tak zajêty? Nie wiem, mam nadziejê, ¿e nic siê nie sta³o ![]()
|
|
|
#3823 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 649
|
Powodzenia dla zdaj±cych jutro egzaminy lub maj±cych inne wa¿ne sprawy do za³atwienia (z reszt± te mniej wa¿ne te¿
)
Edytowane przez catttt Czas edycji: 2011-01-25 o 23:48 |
|
|
|
#3824 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 876
|
Dzieñ dobry,
catttt p³yn opti free, nie wiem ile w³osy mi uros³y ale wczoraj ¶cie³am. Jedyny plus to taki, ze chyba w koñcu ju¿ nie mam resztek trwa³ej. Mam strasznie podra¿ni± twarz po nocy ![]() Karolina ![]() : kciuki: (za szko³e i pana Marka)Lunatyczka i Sylwia - proszê nie wykorzystywaæ biednych ptaszków ![]() gkruk i Areti - ¿eby mi tu by³o weso³o dzisiaj ![]()
|
#3825 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 376
|
Dziewczyny! Zda³am!!!!!
Jestem tak szczê¶liwa! Mia³am ochotê Pana Egzaminatora u¶ciskaæ mimo, ¿e by³ mrukowaty i bardzo oficjalny- taki s³u¿bista czepiaj±cy siê o ka¿dy szczegó³.
|
#3826 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 642
|
gruk, gratulacje! cudna wiadomo¶æ tak z rana
|
#3827 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak ju¿ troszkê och³onê to napiszê d³u¿sz± relacjê. Teraz powiem tylko, ¿e jak Pan E. powiedzia³, ¿e wynik egzaminu pozytywny to mu bardzo podziêkowa³am, na co on odpowiedzia³, ¿e widaæ, ¿e jestem przygotowana i ¿e to moja zas³uga! O ma³o siê nie rozp³aka³am jak us³ysza³am POZYTYWNY. Zreszt± widz±c, ¿e wracamy do Word-u ju¿ czu³am, ¿e zbieraj± mi siê ³ezki w oczach...
|
|
#3828 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 389
|
Cytat:
![]() a ja czu³am ¿e zdasz ![]() cieszê siê razem z Tob±
|
|
#3829 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 677
|
gkruk gratuluje z calego serca ! wszystkie dziewczyny wierzyly ze zdasz i mialy racje
a wy dziewczyny tyle piszecie ze ja nie zdaze nidgy nie przeczytac a juz nie mowie zeby cos napisac bo ja nie lubie pisac jak ktos mi przez ramie zaglada wiec wole pisac jak jestem sama w domu, bez tz w sobote czeka mnie chyba wycieczka 100 km w jedna strone boje sie, bo jade w nieznane tereny
|
|
|
|
#3830 |
|
Zakorzenienie
|
gkruk: gratulujê!
|
|
#3831 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo, bardzo dziêkujê wszystkim za wsparcie, kciuki i ciep³e s³owa i my¶li.
Jestem dumna z siebie, bo pokona³am swój stres- bo to przez niego nie mog³am przejechaæ g³upiego luku, który umia³am robiæ bezb³êdnie. Uwierzyæ w siebie- to podstawa. Mojemu instruktorowi podziêkowa³am od razu dzwoni±c i opowiadaj±c niesk³adnie... potem wys³a³am mu na gg dok³adny opis mojej trasy. A dla Was teraz moja relacja (bêdzie z nazwami ulic- mo¿e siê przyda zdaj±cym w bia³ym ):£uk- pierwsza próba niezaliczona- najecha³am na liniê! uuu, ¶mieræ w oczach, przera¿enie, ¿e znowu siê powtarza to samo... Druga próba. Wysz³o! Na górkê- piêknie. Ruszamy w drogê! Z WORD-u w lewo. Przekroczy³am prêdko¶æ (jakie¶ 2-3 km/h) wiêc noga z gazu... bo drugi taki b³±d i do widzenia... W prawo na ¶wiat³ach. Przez Mickiewicza przelecia³am nie skrêcaj±c i bez jakichkolwiek uwag ze strony egzaminatora. Przy Alfie skrêci³am w lewo, potem w prawo, pamiêta³am o w³±czeniu kierunkowskazu mijaj±c zaparkowane z prawej strony auta. Minimalnie za daleko wjecha³am i ju¿ widzia³am jak zagl±da na ten fragment pasa wy³±czonego z ruchu przed zakrêtem w lewo... chyba najecha³am minimalnie, bo mam b³±d zaznaczony na drodze jednokierunkowej- cofnê³am nieco i tyle. Potem oczywi¶cie w lewo, bo nakaz jazdy w lewo w stronê pizzerii paradiso. Stamt±d w lewo (zawsze je¼dzili¶my w prawo). Kurcze, trochê ciê¿ko by³o wyjechaæ, bo ci±gle jecha³y samochody jak nie z jednej to z drugiej strony. Bardzo s³aba widoczno¶æ szczególnie z lewej, bo zaparkowane auta zas³ania³y. No ale na szczê¶cie wesz³a jaka¶ dziewczyna na przej¶cie dla pieszych, wiêc maj±c woln± praw± ruszy³am. Rondo przy parku zawracanie. Przez Sk³odowskiej do placu uniwersyteckiego, zawracanie- do¶æ pó¼no da³ polecenie, bo jak ju¿ wjecha³am za ¶wiat³a, no ale bez problemu. Na ¶wiat³ach w prawo, w legionow±, potem w bema i prosto. Tam po prawej musia³am zawróciæ przy u¿yciu wstecznego na za¶nie¿onej uliczce (te boczne to jak w ¶rodku zimy- ¶niegu ca³a masa). By³ problem, bo z tej bramy, w której kaza³ mi zawróciæ (wskaza³ konkretnie, ¿e to ma byæ tam) wyje¿d¿a³ samochód, który najwyra¼niej waha³ siê co zrobiæ. Wy³±czy³am na chwilê prawy kierunek, potem ponowi³am. Zaczeka³am na decyzjê egzaminatora- zamacha³ do faceta i tamten w koñcu wyjecha³. Cofnê³am do tej bramy, chcê wyje¿d¿aæ, ale stojê bo wielka koparka z mojej prawej. Egzaminator mówi proszê jechaæ, bo wpuszcza pani±. Wyjecha³am. Od razu kaza³ zaparkowaæ po prawej za samochodami. Bez problemu zaparkowa³am, bo nie by³o po lewej ¿adnego auta,  wiêc mniejszy stres, ¿e kogo¶ uderzê wyje¿d¿aj±c.  Wyje¿d¿amy w legionow± czy te¿ mo¿e to ju¿ mazowiecka? niewa¿ne, w ka¿dym razie tam jest nakaz jazdy w prawo. Tutaj b³±d. Jak tylko powiedzia³ to sama wiedzia³am jaki- wpakowa³am siê na pas dla autobusów Polecenia ogólnie jasno formu³owane, nie by³o problemów ze zrozumieniem. Pamiêta³am o redukowaniu do 2-ki przy zakrêtach, o kierunkach no i ogólnie chyba o wiêkszo¶ci rzeczy, nawet o 4 biegu, lusterka ca³y czas obserwowa³am, wszystkie trzy, ¿eby nie by³o, ¿e nie patrzê. Troszkê siê rozpisa³am... Trasa ³atwa, nawet, je¶li gdzie¶ nie byli¶my z I (chyba tylko ten zakrêt w bema), tak wiêc super. I cieszê siê jak szalona bo zda³am przy pierwszym wyje¼dzie na miasto z czego jestem dumna. I bezcenne s³owa egzaminatora kiedy wrêcza³ mi protokó³- widaæ, ¿e jest pani przygotowana. Zadzwoni³am najpierw do moich córeczek, potem do mamy i do I. jomic dzi¶ jest dzieñ nadziei na lepsze jutro!!!
|
#3832 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze mam wra¿enie, ¿e ja jestem jaka¶ inna bo nie potrafiê zdaæ tego prawka
gkruk: no to fajny E, Ci siê trafi³
|
|
#3833 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 389
|
Cytat:
Sylwia pamiêtaj, ¿e umiejêtno¶ci to nie wszystko, na egzaminie trzeba te¿ mieæ trochê szczê¶cia... ostatnio moja znajoma opowiadala mi o swoim egzaminie: nie zapalila ¶wiate³ przy wyje¼dzie na mie¶cie egzaminator musial jej przypomniec, zgas³ jej samochód 3 razy, zamiast zawróciæ na rondzie skrêcila w lewo (i to nie by³o tak ¿e kazal jej E. powtórzyæ, poprostu uda³ ¿e zrobila dobrze ) a mimo to ZDALA! pope³ni³a sporo b³edów, ale trafila na ³askawego egzaminatora. to jest wlasnie niesprawiedliwosc tego egzaminu
|
|
#3834 | ||||||
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 271
|
Siedem stron w jedn± noc. Jeste¶cie niemo¿liwe
Zaczynam od najlepszego ![]() Cytat:
Mówi³am, mówi³am, ¿e do trzech razy sztuka! Cioci Eroll siê s³ucha ![]() Cytat:
Z Krakowa te¿ du¿o dziewczyn widzê, wiêc spotkanie by by³o t³oczne Z mojego MORDU jest na pewno Nancy i chyba Zilka, prawda? Cytat:
K: Ja nie chcê trafiæ na kobietê. I: Czemu? Kobieta kobietê zrozumie. K: Ale jak uzna, ¿e mam ³adniejsz± bluzkê od niej to mnie obleje. Ja ju¿ swojego egzaminatora nr 1 tak oczarowa³am tym g³êbokim spojrzeniem w oczy, ¿e nie wiedzia³ co siê na drodze dzieje O.o Cytat:
![]() Lunatyczka super! Na dodatek panie maturzystki. Wybieram siê na studia do Krakowa lub Katowic, s± szanse ¿e siê spotkamy na jakiej¶ uczelni, dziewczyny? ![]() Cytat:
M: A jak mia³ na imiê? Ja: Wac³aw. M: A to pewnie jaki¶ stary? Ja: Nie, m³ody! M: Zrobiê inaczej. Znajdê sobie kogo¶, karzê mu zrobiæ kurs egzaminatora i bêdê do niego takie Sylwie wysy³aæ (pod warunkiem, ¿e mi go nie odbije) Cytat:
Spokojnie, spokojnie. Nic siê nie zmarnuje. Ja ju¿ zaproszenia na ¶lub wypisa³am. |
||||||
|
|
|
#3835 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 13 777
|
Cytat:
piêknie sobie poradzi³a¶ ![]() pó¼niej napiszê co¶ wiêcej, bo dopiero wpad³am do domu ciekawe jak tam Areti
|
|
|
#3836 |
|
Zakorzenienie
|
Monia studia w Kato?
fajnie, ja te¿ siê tam wybieram
|
|
#3837 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 564
|
|
|
|
|
#3838 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 642
|
studia w Kato? polecam Uniwersytet Ekonomiczny! zobaczcie, jak tam ³adnie parkuj±
parkowanie prostok±tne!
|
#3839 |
|
Zakorzenienie
|
ja siê wybieram na UE
|
|
#3840 | |||||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 13 777
|
Cytat:
![]() kciuki trzymamy! Cytat:
trzymamy kciuki za sobotê w takim razie jak siê tankowa³o? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja z princeseczk± jako para, czyli jeste¶ jedno zaproszenie do przodu ![]() a na co? ![]() Cytat:
dlaczego mnie tego na kursie nie nauczyli? ![]() gkruk, przeczyta³am Twoj± relacjê i powiem Ci, ¿e ¶wietnie sobie radzi³a¶ i by³a¶ chyba bardzo opanowana! brawo!
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:03.

Nie mam pojêcia o czym by³o, nie mam czasu nadrabiaæ
Nie wiem dlaczego- zawsze jak dzwoni³am, to od razu odbiera³, albo oddzwania³
.
.

jutro spróbuj jeszcze

. Ja Ci dam! 

fajnie, ja te¿ siê tam wybieram