Operacje nosa - zbiorczy! - Strona 93 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-25, 21:02   #2761
Anja1987
Raczkowanie

Dot.: Operacja plastyczna nosa ???

Śmiech na sali jak oglądam te fotki. Dorzuciłam zdjęcia w opatrunku, bo by mi nikt nie uwierzył, że coś było robione

Edytowane przez Anja1987
Czas edycji: 2011-03-10 o 21:41
Anja1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 21:05   #2762
ammmm
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez miracle85 Pokaż wiadomość
Teraz juz sama nie wiem moze faktycznie odrazu zobic caly nosek, mam maly garbek ale myslalam ze nie rzuca sie w oczy bardziej marzylam o skroceniu nosa i zaokragleniu koncowki bo dla mnie jest zbyt szpiczasta. Ciekawe co powie lekarz na pierwza konsultacje jade pod koniec marca i juz nie moge sie doczekac i to dzieki wam ze tak mobilizujecie zeby nie marzyc a spelniac marzenia
Doktor pewnie sam zasugeruje co by Ci sie przydalo
Co do Ani to jej nosek byl ladny przed operacją ...caly czas to pisalam i dalej sie tego trzymam...moze poprostu byl na tyle ladny i na tyle dopasowany do rysow twarz ze lekarz niewiele mogl zmienic...stad brak mega efektu...no i zapewne jeszcze chrzastka jest opuchnieta...Ania nic juz nie poprawiaj!!! bo napewno jest ladniutki

---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ----------

Cytat:
Napisane przez Anja1987 Pokaż wiadomość
Śmiech na sali jak oglądam te fotki. Dorzuciłam zdjęcia w opatrunku, bo by mi nikt nie uwierzył, że coś było robione
No faktycznie nie zmienil sie za bardzo...bo caly czas byl ladny...to jest moje zdanie
Stary 2011-01-25, 21:40   #2763
Anja1987
Raczkowanie

Błagam nie mów, że ten nos jest/ był ładny, ja nie mogę na niego patrzeć i na tą chwilę to zaczynam marzyć o całkowitej korekcie, jeżeli się satysfakcjonująco nie zmieni to poprawka jest na bank.

---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------

ammmm a jest szansa zobaczyć Twoje fotki przed?

Edytowane przez Anja1987
Czas edycji: 2011-01-25 o 21:46
Stary 2011-01-25, 21:52   #2764
Polka_Polka
Raczkowanie

Cytat:
Witam,
No to chyba juz prawie wszystkie zaliczyly operacje noska Powodzenia dla Bunny pewnie juz jest po....co za szczesciara
Polka_Polka jak juz bedziesz po koniecznie napisz jak tam nosek a jesli mozna wiedziec to co Ci sie w nim nie podoba. A mam jeszcze pytanie odnosnie badan czy robilas albo bedziesz robic je w Czechach czy w Polsce i jakie trzeba wykonac ( oczywiscie odnosnie noska bo wiem ze tez robisz piersi ) no i jeszcze czy wchodza w cene czy trzeba dodatkowo zaplacic Pozdrawiam cieplutko
W Polsce postanowiłam się tylko zaszczepić przeciw żółtaczce, lekarz mówił, ze nie jest to konieczne, ale ja wolę dla większego bezpieczeństwa. Pozostałe badania wszystkie robię w Czechach. Za badania płacę 25 Euro, za konsultację 25 E, za całkowitą korektę nosa 1300 E i za piersi 2000 E.
Termin musiałam przesunąć na 14 marca, więc mam jeszcze trochę czasu, ale postanowiłam ze się nie będę bać. Środki znieczulające działają przeciwbólowo na wszystko, do bólu jestem przyzwyczajona, więc wytrzymam.

Mój nos jest trochę za duży i ma mały garbek z boku. Może nie jest najgorszy, ale ja mam drobną twarz i chciałabym mieć mały nosek.
Dziewczyny czytam wasze wszystkie wypowiedzi i jestem z was dumna, że się
zdecydowałyście.

Mi lekarz od razu zaproponował całkowitą korektę, choc wcale nos nie jest taki zły, ale lekarz na pewno wie lepiej i wierzę że będzie dobrze.

Powiedzcie mi co to znaczy osteotomia?
Polka_Polka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 21:55   #2765
Anja1987
Raczkowanie

osteotomia to łamanie kości
Stary 2011-01-25, 21:56   #2766
Polka_Polka
Raczkowanie

Cytat:
Błagam nie mów, że ten nos jest/ był ładny, ja nie mogę na niego patrzeć i na tą chwilę to zaczynam marzyć o całkowitej korekcie, jeżeli się satysfakcjonująco nie zmieni to poprawka jest na bank.

---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------

ammmm a jest szansa zobaczyć Twoje fotki przed?
Aniu mnie się tez twój nos podoba. Przed operacja był ładny, a teraz tez myślę ze jest trochę opuchnięty, ale co chciałabyś jeszcze w nim zmieniać? Jeszcze go zmniejszyc?

Edytowane przez Polka_Polka
Czas edycji: 2011-01-25 o 22:01
Stary 2011-01-25, 22:19   #2767
miracle85
Raczkowanie

Do Anja ja bym chciala miec taki nosek jak Ty powaznie mowie...mysle ze lekarz nie zrobil az duzego buum bo mialas i masz fantastyczny nosek zdjecie przed masz z przodu wiec nie widze jak z profilu zaszla zmiana ale dla mnie jest swietny i nie zmienialabym juz go

---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ----------

Do Polka_Polka czyli bedziesz miala calkowita korekte nosa....wiesz juz moze jakie znieczulenie Cie czeka- pewnie narkoza (wlasnie tylko jej sie obawiam jakos wolalabym byc swiadoma powiedzmy)Ja tez mam podobny problem zbyt duzy nos z tego powodu nie lubie robic sobie zdjec pod koniec marca chce sie umowic na wizyte bo wczesniej nie moge ale napewno zabieg tez wykonam w Czechcach kazda wskazowka bedzie dla mnie cenna po Twoim zabiegu
miracle85 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-01-25, 22:46   #2768
Anja1987
Raczkowanie

Bardzo zależało mi na zwężeniu tej kulki na końcu, a niestety jest widoczna i z przodu i z profilu i na skróceniu go, oczywiście krótszy też nie jest. Początkowo miał być spiłowany ten garbek, ale ostatecznie się nie zdecydowałam po rozmowie z lekarzem, bo piłowanie niesie ryzyko odnowienia się garbka. Wydając grube tysiące raczej liczyłam na widoczny efekt, a to co widzę nie jest warte żadnych pieniędzy. Decydując się na poprawkę chciałabym usunąć garbka, obniżyć nos i wyraźnie wysmuklić chrząstkę. Niestety przed operacją człowiekowi wydaje się, że chciałby mieć nos choć trochę lepszy (mój nawet nie jest trochę lepszy), tak po operacji widzi najmniejszą niedoskonałość, widzę to ze swojego doświadczenia jak i po postach dziewczyn z innego forum, także nie popełniłabym już tego błędu i chciałabym większych zmian, bo tak jak w moim przypadku często może przyjść rozczarowanie. Wklejam zdjęcia noska o jakim marzę.

Edytowane przez Anja1987
Czas edycji: 2012-08-21 o 19:29
Stary 2011-01-26, 07:34   #2769
gabi188
Raczkowanie

anja doskonale Cie rozumiem, wszystko wskazuje ze mam ten sam problem, zbyt mala zmiana, a zwlaszcza dlugosc czubka... za 2-3 tyg jade do mojego lekarza,ale i tak pewnie mi powie ze musze rok od poprzedniej operacji poczekac na decyzje o poprawce..
nosek masz ladny, i mialas wczesniej, mowilam juz, ale jak zaplacilas tyle kasy to doskonale Cie rozumiem ze chcialas znacznej zmiany, moge Ci tylko powiedziec to co samej sobie..za wczesnie na osądzanie musimy poczekac ..
gabi188 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-26, 08:33   #2770
Polka_Polka
Raczkowanie

Cytat:
Do Anja ja bym chciala miec taki nosek jak Ty powaznie mowie...mysle ze lekarz nie zrobil az duzego buum bo mialas i masz fantastyczny nosek zdjecie przed masz z przodu wiec nie widze jak z profilu zaszla zmiana ale dla mnie jest swietny i nie zmienialabym juz go

---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ----------

Do Polka_Polka czyli bedziesz miala calkowita korekte nosa....wiesz juz moze jakie znieczulenie Cie czeka- pewnie narkoza (wlasnie tylko jej sie obawiam jakos wolalabym byc swiadoma powiedzmy)Ja tez mam podobny problem zbyt duzy nos z tego powodu nie lubie robic sobie zdjec pod koniec marca chce sie umowic na wizyte bo wczesniej nie moge ale napewno zabieg tez wykonam w Czechcach kazda wskazowka bedzie dla mnie cenna po Twoim zabiegu
Na pewno narkoza, bo będę miała robione w tym dniu jeszcze piersi. Ja wysłałam lekarzowi na maila zdjęcia i już mniej wiecej mógł mi powiedzieć co mnie czeka(jaki rodzaj implantów i że całkowita korekta). To dobrze ze całkowita, bo tez chcę po operacji widzieć znaczne zmiany, z nie tylko troszkę, prawie niewidoczne- bo faktycznie wtedy szkoda wydawać pieniędzy.
JA mam konsultację, badania i operację wszystko w jednym dniu, bo tak siez nim umówiłam, bo mieszkam 290 km od kliniki.

Będę zdawać relację na bieżąco.
Pozdrawiam

---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ----------

Do Ania!

Aniu jak dla mnie to ten nosek tej Chinki jest za szeroki. Lepszy ma Kasia glinka albo NAtalia Oreiro. Ja marzę o takim jak one.
Pozdrawiam
Stary 2011-01-26, 09:40   #2771
pogodna86
Przyczajenie

Anja jestes bardzo ladna dziewczyna, rzeczywiscie zmiany nie widac, ale czy po zdjeciu opatrunku zanim pojawila sie opuchlizna byl efekt??? bo to jest jedyny moment w ktorym mozesz zobaczyc jak nos bedzie mniej wiecej wygladal za 6 miesiecy (-10% opuchlizny). Nie wiem czemu nie zdecydowalas sie na calkowita korekte, przy twojej szerokosci grzbietu nosa lekarz nie mogl zrobic malego czubka bo wygladalo by to zle, najpierw trzeba zwerzyc grzbiet po przez lamanie kosci potem przy otwartym nosie powycinac chrzastke powiazac nalezycie. co do noska tej japonki, niestety nie ma co liczyc na cuda, nos mozna pomniejszyc o jakies 30%, ona ma genetycznie maly , filigranowy nosek.
pogodna86 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-26, 10:17   #2772
ammmm
Wtajemniczenie

Cytat:
Bardzo zależało mi na zwężeniu tej kulki na końcu, a niestety jest widoczna i z przodu i z profilu i na skróceniu go, oczywiście krótszy też nie jest. Początkowo miał być spiłowany ten garbek, ale ostatecznie się nie zdecydowałam po rozmowie z lekarzem, bo piłowanie niesie ryzyko odnowienia się garbka. Wydając grube tysiące raczej liczyłam na widoczny efekt, a to co widzę nie jest warte żadnych pieniędzy. Decydując się na poprawkę chciałabym usunąć garbka, obniżyć nos i wyraźnie wysmuklić chrząstkę. Niestety przed operacją człowiekowi wydaje się, że chciałby mieć nos choć trochę lepszy (mój nawet nie jest trochę lepszy), tak po operacji widzi najmniejszą niedoskonałość, widzę to ze swojego doświadczenia jak i po postach dziewczyn z innego forum, także nie popełniłabym już tego błędu i chciałabym większych zmian, bo tak jak w moim przypadku często może przyjść rozczarowanie. Wklejam zdjęcia noska o jakim marzę.
Kochana ale Ty wklejasz zdjecie noska dziewczyny innej narodowosci...to jest azjatka zupelnie inne rysy twarzy...nie bede Cie zapewniać ale naprawde Twoj nos do Ciebie pasuje w 100%...ale jesli Aniu stawiasz na swoim i juz zaplacilas 5500 tysiaca to porozmawiaj ze swoim lekarzem co teraz...bo za calkowita korekte to okolo 7500 bys musiala znowu placic????? bezsens
Stary 2011-01-26, 10:27   #2773
Anja1987
Raczkowanie

Efektu nie widziałam w żadnym momencie, po zdjęciu opatrunku wyglądał tak jak teraz. Jeżeli dobrze zrozumiałam to płacić nic więcej nie powinnam, ale to i tak do ustalenia. Nos tej dziewczyny wkleiłam, bo jest w moim guście, a zdaję sobie sprawę, że niekoniecznie da się go zrobić u mnie.
Stary 2011-01-26, 10:29   #2774
ammmm
Wtajemniczenie

Cytat:
Efektu nie widziałam w żadnym momencie, po zdjęciu opatrunku wyglądał tak jak teraz. Jeżeli dobrze zrozumiałam to płacić nic więcej nie powinnam, ale to i tak do ustalenia. Nos tej dziewczyny wkleiłam, bo jest w moim guście, a zdaję sobie sprawę, że niekoniecznie da się go zrobić u mnie.
daj adres wysle Ci fotki
Stary 2011-01-26, 10:38   #2775
pogodna86
Przyczajenie

Cytat:

to niedobrze:/ mysle ze jak porozmawiasz z lekarzem to ewentualnie zrobil by ci korekte calkowita, tylko bys musiala doplacic roznice. czy to byl zabieg na nosie zamknietym czy otwartym ?

ten azjatycki nos nie masz szans by wyszedl, bo by ci sie zapadl jak u jacksona. ale mysle ze taki jak u jennifer lopez to spokojnie. ona miala calkowita korekte robiona i slicznie jej wyszlo.

problemem moze byc tylko to ze lekarz moze ci powiedziec ze masz czekac okreslony czas do nastepnej operacji
Stary 2011-01-26, 10:40   #2776
pogodna86
Przyczajenie

to jennifer jak jescze nie miala operacji i po operacji
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg jennifer-lopez-no-makeup2.jpg (37,2 KB, 187 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg jennifer-lopez-makeup2.jpg (22,3 KB, 157 załadowań)
Stary 2011-01-26, 10:43   #2777
ammmm
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pogodna86 Pokaż wiadomość
to jennifer jak jescze nie miala operacji i po operacji
jennifer tez nie ma zrobionej mega korekty...bo nie pasowal by jej poprostu malenki zadarty noseczek...
a wyglada swietnie...moj lekarz jak mnie tylko zobaczyl to powiedzial chrzastki nie musimy wiele zmieniac..tylko skrocic...bo jest ok...i zgadzalismy sie w tej kwestii
ojjjj ciekawe jak ten moj nos wyjdzie az sie boje
Stary 2011-01-26, 10:51   #2778
pogodna86
Przyczajenie

jennifer ma super nos i jej pasuje

ammm a jaki mialas nos przed zabiegiem?ile jestes po operacji? ja wczoraj gips zdjety mialam, nosek byl super przez godzine, teraz jest wiekszy niz przed operacja:S czy opuchlizna schodzi stopniowo czy np przez miesiac bede chodzic z kartoflem i nagle zaczne zauwazac zmiany? jak to jest?
Stary 2011-01-26, 11:10   #2779
katerina156
Przyczajenie

Ostatnio naczytałam i naoglądałam się tyle zdjęć z nieudanych operacji plastycznych, że chyba nigdy się nie zdecyduje. Mam okropną bliznę przez całe ramię - pamiątka po wypadku samochodowym. Byłam nawet u chirurga plastycznego, ale na samą myśl o kolejnym "krojeniu" brrrrr. Skoro taka Madonna wygląda teraz jak z plasteliny to jakie umiejętności mają nasi chirurdzy. Jak nie wierzycie zobaczcie same na dzisiejszym iwomen.pl
katerina156 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-26, 12:08   #2780
pogodna86
Przyczajenie

do katerina

akurat operacje plastyczne NOSA naleza do tych ktore maja wysoki procent satysfakcji z rezultatu (jakos nie po polsku to ujelam :P)

jesli masz problem z blizna to szukaj wyjscia na forach o bliznach a nie na forum dotyczacym korekty nosa i nie strasz tu nikogo. korekta nosa moze co najzwyzej pomoc, rzadko sie slyszy opinie ze jest gorzej niz bylo.pacjentki moga byc niezadowolone z wyniku gdyz albo mialy inne oczekiwania albo wynik jest znikomy. wiekszosc jest jednak zachwycona rezultatem
Stary 2011-01-26, 12:10   #2781
ammmm
Wtajemniczenie

Cytat:

ammm a jaki mialas nos przed zabiegiem?ile jestes po operacji? ja wczoraj gips zdjety mialam, nosek byl super przez godzine, teraz jest wiekszy niz przed operacja:S czy opuchlizna schodzi stopniowo czy np przez miesiac bede chodzic z kartoflem i nagle zaczne zauwazac zmiany? jak to jest?
ja jutro sciagam gips...chrzastki jak kartofla nie mam..mam praktycznie taka jak przed operacja...ale mialam lamana kosc, scinanego garbka i lekko uniesiona chrzaste...nos widzialam w 5 dobie po operacji przy zmianie gipsu i byl opuchniety i siny
co do efektow to dziewczyny roznie tu pisza niektore byly zadowolone zaraz po zdjeciu gipsua niektore nie....
Stary 2011-01-26, 12:10   #2782
pogodna86
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez katerina156 Pokaż wiadomość
Ostatnio naczytałam i naoglądałam się tyle zdjęć z nieudanych operacji plastycznych, że chyba nigdy się nie zdecyduje. Mam okropną bliznę przez całe ramię - pamiątka po wypadku samochodowym. Byłam nawet u chirurga plastycznego, ale na samą myśl o kolejnym "krojeniu" brrrrr. Skoro taka Madonna wygląda teraz jak z plasteliny to jakie umiejętności mają nasi chirurdzy. Jak nie wierzycie zobaczcie same na dzisiejszym iwomen.pl
nie obrazalabys z laski swojej polskich chirurgow, akurat sa oni jednymi z lepszyc w europie. jak czytalam o chrurgach w Danii (dobrze rozwiniety kraj) to tam jest 3x wiecej nieudanych operacji plastycznych niz w polsce gdyz nie maja duzego doswiadczenia.
Stary 2011-01-26, 12:11   #2783
ammmm
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez katerina156 Pokaż wiadomość
chyba pomyliłaś wątek !!!!!!!!!!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-26, 12:13   #2784
pogodna86
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez ammmm Pokaż wiadomość
ja jutro sciagam gips...chrzastki jak kartofla nie mam..mam praktycznie taka jak przed operacja...ale mialam lamana kosc, scinanego garbka i lekko uniesiona chrzaste...nos widzialam w 5 dobie po operacji przy zmianie gipsu i byl opuchniety i siny
co do efektow to dziewczyny roznie tu pisza niektore byly zadowolone zaraz po zdjeciu gipsua niektore nie....

no to super ciekawe jak bedzie wiesz jak nie mialas duzej ingerencji w chrzastke to szybko wydobrzejesz, czesc kostna goi sie do 3 miesiecy, bedziesz miala szybko ladny nosek

co do osob ktore byly niezadowolone, to czy nie wynika to z tego ze chialy miec nosy jak claudia schiffer? a nie wyszly im takie

caly czas patrze w lustro i mysle czy choc troche mi ta opuchlizna zeszla chcialabym miec taki nosek jak odrazu po sciagnieciu gipsu
Stary 2011-01-26, 12:15   #2785
dzeve
Raczkowanie

Cytat:

Ja mialam zdjety gips w sobote, ale mam odlew ktory musze zakladac na noc. Po tych kilku dniach czuje juz,ze jest mi luzniej w nim i latwiej go zalozyc. Takze opuchlizna schodzi napewno stopniowo. Rob sobie zdjecia bo sama za czesto patrzysz w lusto zebys zobaczyla jakas mega roznice z dnia na dzien. A zdjecia nie klamia i pokazuja kazda najmniejsza zmianeJa poki co mam opatrunek uciskowy wiec moze dlatego nie czuje,ze moj nos jest jakis duzo wiekszy.
Masz jakas fotke zeby nam pokazac?
dzeve jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-26, 12:16   #2786
ammmm
Wtajemniczenie

Cytat:
no to super ciekawe jak bedzie wiesz jak nie mialas duzej ingerencji w chrzastke to szybko wydobrzejesz, czesc kostna goi sie do 3 miesiecy, bedziesz miala szybko ladny nosek

co do osob ktore byly niezadowolone, to czy nie wynika to z tego ze chialy miec nosy jak claudia schiffer? a nie wyszly im takie

caly czas patrze w lustro i mysle czy choc troche mi ta opuchlizna zeszla chcialabym miec taki nosek jak odrazu po sciagnieciu gipsu
a kiedy Ty mialas operacje???? czy jak gips sciagnieto to kosc byla sina i gruba??? ile placilas za operacje? i jakie zalecenia dalci lekarz po...
Stary 2011-01-26, 12:38   #2787
pogodna86
Przyczajenie

skad wy dziewczyny wogole jestescie???

Dzeve fotek nie mam,ale chyba zaczne robic. powiedz mi bo nie rozumiem czemu ty mialas az taka powazna operacje i pobierana chrzastke z ucha(jak dobrze doczytalam)

Amm

operacje mialam 10 dni temu, mam siniaka po lamaniu kosci i jak dotykam to boli :S ale grzbiet jest prosty. nigdy mi garb nie przeszkadzal bo byl maly ale jak teraz patrze to bez garba jest super no a czubek spuchniety :S

doktor nie dal mi specjalnych zalecen :/ a wy jakie macie??

takw ogole czy mam czekac az 6 miesiecy az mi ten nos sie ladnie uksztaltuje? jezuu nie wiedzialam ze opuchlizna tyle mzoe sie trzymac

tak wogole jesli ktos mial mala ingerencje w chrastke , tylko w lamanie ksoci to czas oczekiwania do 3 meisiecy bo kosc goi sie szybciej.

mam wyjazd 4 marca (imprezowy) zastanawiam sie czy do tego czasu moj nos bedzie wygladal w maire ladnie, bo jak na razie to wyglada gorzej niz przed operacja, tzn jest wiekszy a z takim to troche kicha na impreze

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-26, 12:48   #2788
ammmm
Wtajemniczenie

Cytat:
skad wy dziewczyny wogole jestescie???

Dzeve fotek nie mam,ale chyba zaczne robic. powiedz mi bo nie rozumiem czemu ty mialas az taka powazna operacje i pobierana chrzastke z ucha(jak dobrze doczytalam)

Amm

operacje mialam 10 dni temu, mam siniaka po lamaniu kosci i jak dotykam to boli :S ale grzbiet jest prosty. nigdy mi garb nie przeszkadzal bo byl maly ale jak teraz patrze to bez garba jest super no a czubek spuchniety :S

doktor nie dal mi specjalnych zalecen :/ a wy jakie macie??

takw ogole czy mam czekac az 6 miesiecy az mi ten nos sie ladnie uksztaltuje? jezuu nie wiedzialam ze opuchlizna tyle mzoe sie trzymac

tak wogole jesli ktos mial mala ingerencje w chrastke , tylko w lamanie ksoci to czas oczekiwania do 3 meisiecy bo kosc goi sie szybciej.

mam wyjazd 4 marca (imprezowy) zastanawiam sie czy do tego czasu moj nos bedzie wygladal w maire ladnie, bo jak na razie to wyglada gorzej niz przed operacja, tzn jest wiekszy a z takim to troche kicha na impreze
Podobno opuchlizny ludzie nie zauwazaja nawet,...tylko Ty sama o niej wiesz. Do 4 marca napewno bedzie ok. Pamietam jak Mamacita pisala ze 29 listopada miala operacje a przed swietami wyjezdzala juz do Dubaju na wakacje wklejala fotki i nic nie bylo widac ze nos opuchniety
gorzej jak nos jest siny...ja czytalam przed chwila artykul ze po sciagnieciu gipsu przez pierwsze 3 tygodnie ciezko zrobic makijaz bo skora sie luszczy na nosie i troche boli przy dotyku..i jak gdyby nie ma w nim czucia...ale po kilku tygodniach szwy sie rozpuszczaja wraca czucie i nosek sie zmienia

ps. widze ze jestes tu nowa . wejdz na 46 strone...tam mamacita wkleila fajną galerie..i udokumentowala swoja operacje

Edytowane przez ammmm
Czas edycji: 2011-01-26 o 12:51
ammmm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-26, 13:09   #2789
pogodna86
Przyczajenie

amm ja sie nie zamierzam malowac bo nie chce irytowac skory, siniak zniknie szybko(zalezy jak kto sie goi) ja chyba sie szybko goje. mam nadzieje ze ty nie ebdziesz jakas mega w siniakach :S duzego mialas garba??

podobno 3-6 miesiecy nie wolno sie opalac?

a slyszalyscie o jakis masazach nosa? musze sie dra zapytac jak bede u niego.

tak jak pisalam jesli ktos nie mial ingerencji w chrzastke to szybciej dojdzie do siebie. te cholerne czubki najdluzej schodza :S

wogole to forum jest fajne, bylam na innym, na ktorym jakies idiotki sie zebraly i tylko miedzy soba chwalily jednego lekarza. na zadne pyt nie odpowiadaly, no chyba ze na *kiedy dr przyjmuje, ile czeka sie na wizyte*

---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ----------

mamacita super nos!!!!!!!!!!!!!!! ale tylko garb robiony, dlatego po miesiacu zadnych sladow nie bylo. swoj miala waski juz przed operacja, a ja mialam pomidora
Stary 2011-01-26, 13:37   #2790
ammmm
Wtajemniczenie

Cytat:
amm ja sie nie zamierzam malowac bo nie chce irytowac skory, siniak zniknie szybko(zalezy jak kto sie goi) ja chyba sie szybko goje. mam nadzieje ze ty nie ebdziesz jakas mega w siniakach :S duzego mialas garba??

podobno 3-6 miesiecy nie wolno sie opalac?

a slyszalyscie o jakis masazach nosa? musze sie dra zapytac jak bede u niego.

tak jak pisalam jesli ktos nie mial ingerencji w chrzastke to szybciej dojdzie do siebie. te cholerne czubki najdluzej schodza :S

wogole to forum jest fajne, bylam na innym, na ktorym jakies idiotki sie zebraly i tylko miedzy soba chwalily jednego lekarza. na zadne pyt nie odpowiadaly, no chyba ze na *kiedy dr przyjmuje, ile czeka sie na wizyte*

---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ----------

mamacita super nos!!!!!!!!!!!!!!! ale tylko garb robiony, dlatego po miesiacu zadnych sladow nie bylo. swoj miala waski juz przed operacja, a ja mialam pomidora
z tego co pamietam to mamacita miala naciecie wlasnie na chrzastce i miala ja modelowaną!!!
jesli chodzi o mnie to nie mialam duzego garba...mialam rowniez robioną przegrode nosa z zalecenia laryngologa

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości