|
|
#991 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Są PM-ki jest impreza:) PM 2008:)
Cytat:
Jednym słowem moja znajoma uratowała mi życie Mi i serkowi tez przedłużyła żywotSzkoda mi tych buciorków jak cholera Suknia kwiecista jest super |
|
|
|
|
|
#992 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja nie moge się przestawić, bo ok 12 jemy obiad, kolacje z kolei jadłam ok 18 i teraz mi chodzi po głowie co nieco. Może podzielisz sie tym serkiem goniu? Chyba pójdę zrobić drugą herbatkę z cytrynką... ![]() Dziękuję.
Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2011-01-25 o 21:36 |
|
|
|
|
|
#993 |
|
Wtajemniczenie
|
Dostałam 4 z tego kolosa a zaliczyły 2 osoby więc i tak nie jest źle
![]() Hehe no i dobrze-jedno za mną ![]() Kochane ja do technicznych spraw jestem kiepściutka- tzn mam wiedzę teoretyczną-inaczej niż mój mąż-typowy praktyk
|
|
#994 |
|
Zakorzenienie
|
hej rybki
Izka- skąd ta kwiatkowa sukieneczka fajne zakupki Goniu- Twoje zakupy również super Daga- jak Twój refluks? Kocie- jak Twój trening? ja w tym tygodniu musiałam sobie odpuścić aerobik <z reszta sama sie o to prosiłam Zuśka- no wiesz... ja po tej 4 chyba popełniłabym samobójstwo Miło mi Cię widzieć w tym tygodniu - doprawdy ![]() Jakieś wiadomości od Asiuka? ![]() Dżastinko uwielbiam Wasze zdjęcie na nk ze chrztu Pauli- takie krótkie te emulaki kupiłaś?? mnie tez kuszą prawdziwe emu ale wysokie Można się rozedrzeć- nie pamietam co gdzie piszę- tu czy na klubie! a miałysmy tam pisac tylko tajne rzeczy ![]() Mamy zrobiony projekt kuchni, dziś idziemy na budowę zaznaczać gniazdka. Zdecydowalismy się na ogrzewanie podlogowe w kuchni i lazience. A poza tym... mam w praniu wszystkie legginsy i wytaszczyłam dzis jakieś okropne rajty Częstuję kawą jakby ktoś był zainteresowany.
|
|
#995 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Kasienko - cieszę się, że zdjęcie Ci się podoba ![]() a pytanie o emu to było do mnie? albo przeoczyłam, że Paulinka też zakupiła sobie emule ![]() jak do mnie to kupiłam z http://www.schaffashoes.pl/producent-EMU-28 jest fajna wyprzedaż może się na jakieś skusisz ![]() Izazusia - no no no... gratulacje ![]() Izulinko - świetna sukienka my dziś miałyśmy ciężką noc... Agatkę bolał brzuszek... a teraz koza mała odsypia chyba... tylko po co ja wstałam o 9
|
|
|
#996 |
|
Zadomowienie
|
Przygnałam tu bo Kasiulek się denerwuje
![]() Kasiu decydujcie mądrze co do projektu kuchni abyście mieli tak super rozplanowaną jak moi - kocham ich kuchnie Proponuje podłogówkę jeszcze w salonie, nie trzeba się babrać z kaloryferem. Dzastus no daj ksiezniczce pospac Izka super sukienka i Tshirt Gosiu ale piekne kozaki kupilas - sliczne Izusiu gratulacje czwóreczki ![]() Daguś i jak tam rogaliki smakowały? Podkradam jednego ![]() Moonik przypadkiem nie masz egzaminu na prawko niedługo? ![]() Monai gdzie Ci wcieło? Jak zdrowie? Lilka a Ciebie to juz w ogóle zassało Wracaj
|
|
|
|
|
#997 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciebie musiałam przegapić a które konkretnie kupiłaś? pochwal się i pokaż na kopytku Cytat:
nie chce podłogowego ogrzewania w salonie, bo nie lubię jak jest za ciepło, nie chce unoszenia sie kurzu a poza tym i tak bede miala tam panele lub drewno mysle jeszcze nad tym zeby w przedpokoju dac ogrzewanie- musze pogadac z Ł. dzisiaj o tym nie wiem czy mój projekt kuchni jest mądrze przemyslany czy nie, ale mysle ze lepiej rozplanowac by sie tego nie dalo poza tym jestem juz zmeczona zmianami pomyslow co 5 minut Lillllllll gdzies Ty???
|
|
|
#998 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a jakie ona kupiła?? ![]() ja kupiłam emu angels czarne a pokaże jak do mnie dotrą, bo dopiero wczoraj zamówiłam pisałam o nich w klubie ![]() no właśnie Lilosz znów wsiąkła ![]() a ja właśnie mam mega zaciesz jakieś 3 tygodnie temu przymierzałam moje stare ubrania i spodni nawet na biodra nie mogłam wciągnąć, a dziś założyłam i co? zapiełam bez problemu
|
|
|
|
#999 |
|
Wtajemniczenie
|
No witam Was. Próbuję robić projekt a cholera program cały czas mi się wysypuje.
Oszaleję z tym moim zabytkowym kompem. Kochane te, które mają mieszkania ew domy z rynku pierwotnego- jak u was wygląda sprawa certyfikatów energetycznych??? Developer wam zapewnia?? I jeszcze najprawdopodobniej w tym tygodniu bede miec 2 wizyty kolegów z roku na korepetycjach. Przez ten przedmiot ponad połowa zeszłego rocznika na IS się nie obroniła więc trzeba się poduczyć. Zastanawia mnie tylko ze im sie chce 150km w jedną stronę robić, Czasu na nic nie mam bo też Kam zalicza a ja mu wyszukuję informacje. Jutro chyba nawet na trening nie jadę. Kurde jestem zła na siebie ze jak zwykle wszystko na sam koniec. I pomyslec ze sesja jeszcze przede mną. Tylko nie wiem czy u was tez tak było że w 70 % najtrudniej bylo zdobyć zaliczenia a egzamin to już pan pikuś. No no Kasia. Ładnie myślicie. podłogówka to jest to A jakie rozwiazanie? Wodne czy elektryczne maty grzejne??? A co do odwiedzin to teraz gorrący okres. Niech tylko minie początek lutego. Chyba ze na Twoim kompie moje purmo ozc pójdzie ![]() http://www.dom.pl/jak-niebanalnie-og...rzedpokoj.html Sofka pokż tę kuchnię wzorcową? Co do rozmieszczenia-fakt wygoda jest ważna ale tak jak mi kiedyś Kasia gadała -do wszystkiego się da przyzwyczaić. I ja wiem co mówię bo przecież przez miesiąc zamiast zlewu w kuchni miałam wannę. A potem przez jakies pol roku nadstawkę z szafy w kuchni i jedną małą szafkę i tyle. I wcale nie odczuwałam wielkiego dyskomfortu w odróżnieniu od osób które "stacjonowały" u nas przelotem ![]() Dzasta zdradż mi-jak poznajesz co Twoja malutką boli. Dla mnie to niepojete. Kurcze...Wolałąbym żeby dzieci od dnia narodzin umiały mówic... Co do figury to się nie martw- na zdjęciu z maleńką wyglądasz superwo ![]() Napisałam długi post bo nie wiem kiedy zawitam. Buziaki gorrące. http://www.joemonster.org/art/16133/Zwierzece_usta Miałąm jeszcze cos gadać ale zwyczajnie zapomniałam. Biorę się za liczenie siłowni..
|
|
#1000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratki zmieszczenia sie w spodnie
|
|
|
#1001 |
|
Zadomowienie
|
Kasiulec co z tego, że panele? Moi tez maja panele i podlogowke
A co do kurzu jakieś zwiększonej ilości nie zauważyłam Poza tym możesz regulować stopień nagrzania podłogówki Ale ja Cię do niczego nie namawiam W przedpokoju też mają - położyć zmarzniętą stopę na ciepłe kafelki=bezcenne! ![]() Dzastuś gratulacje ![]() Izusia zamiast tylu książek trzeba było sobie laptopa sprawić Nie mam ani fotek ani projektu u siebie. Musicie wierzyć na słowo Niestety ja takiej nei będę mieć bo mam inny wymiar kuchni=beznadziejny. Święte słowa! - ja tak się przyzwyczaiłam do braku szklanych drzwi pod umywalke i co najgorsze już mi to nie przeszkadza
|
|
|
|
|
#1002 |
|
Zakorzenienie
|
No wiecie cooo moja corka to ma wyczucie
jak zjadla o 11 tak padla bo tatus jej powiedzial ze ciulata pogoda i w taka pogode to sie spi posprzatalam burdello, zrobilam wypas obiad, nawet zjadlam ten obiad, zrobilam se manicure i pedicure (czerwony lakier poszedl w ruch ) siadlam se na de... i Maja sie obudzila |
|
|
|
|
#1003 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a z tym mówieniem to ja też bym tak chciała ![]() dzięki ![]() Cytat:
dzięks oby, oby Cytat:
Edytowane przez dzasta110 Czas edycji: 2011-01-26 o 14:30 |
|||
|
|
|
|
#1004 |
|
Wtajemniczenie
|
Soffi co do laptopa hehe to tak jakbyś zgadła. Tzn coś jest na rzeczy
Ale nic nie mówię żeby nie zapeszyć
|
|
#1005 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Hejka
Cytat:
super!Cytat:
fajne zakupki Cytat:
swoją drogą drogie są strasznie ![]() mam nadzieję, że następne nocki będą spokojne Cytat:
![]() zakręciłaś sie Kochana Cytat:
![]() Gratulacje - super! szybko wracasz do formy Cytat:
|
||||||
|
|
|
|
#1006 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() u nas trwa akcja odsmoczkowanie wiec Werka marudzi ile wlezie ale damy rade i mam nadzieje ze zapomni szybko o "przyjacielu"u nas bialo a jeszcze sypie gesto ale coreczka sie cieszy ze na sanki pojdziemy, od kilku dni mnie meczy ![]() widze ze szalejecie dziewczyny z zakupami- zazdroszcze ![]() pozdrawiam goraco
|
|
#1007 | ||||||
|
Zadomowienie
|
HEJ MIŚKI
Cytat:
A te usteczka, które podesłałaś w linku ... zwierzęco fajne.![]() Nie tylko Ty Skarbie zostawiasz wszystko na ostatnia chwilę, ja dokładnie tak samo robię. Cytat:
Cytat:
Dziękuję. Ojjj to trzeba Agatkę wyciumkac od cioci mocno, żeby brzuszek już nie bolał. Właśnie, po co Ty o 9 wstałaś? ![]() Pogratulować powrotu do ciuszków sprzed ciąży. ![]() Cytat:
A dziewczyny zassało i to fest! Cytat:
Dziękuję Paulinko. Czy to Pomelo masz jeszcze, czy skonsumowałaś? Cytat:
U nas roztopy. ![]() Dzis na obiad dzieciaki miały gulasz i kasze gryczaną z buraczkiem. ich reakcja na zapach kaszy... bezcenna. Małe łobuzy nawet nie chciały spróbować.
|
||||||
|
|
|
|
#1008 | |
|
Zakorzenienie
|
Czekoladko trzymam kciuki, żeby szybko się oduczyła smoka
Cytat:
![]() wczoraj tylko grejfruta skubnęliśmy... Wieczorkiem wyślę Ci kawałek ![]() Hehe jak to dzieci...ja jak byłam mała to też wybrzydzałam i od razu jak zobaczyłam co jest na talerzu to wiedziałam, że to niedobre Izusia jak tam idzie z projektem?? zapomniałam wcześniej napisać o tych ustach - super to wygląda |
|
|
|
|
|
#1009 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja byłam strasznym niejadkiem, także rozumiem dzieciaki. Nic na siłę..tyle, że jest jedna dziewczynka, która dosłownie nic by nie jadła. Nawet pysznego ciasta, które było na deserek...trzeba ją pilnować z każdym kęsem, bo jak jej nie powiesz zeby ugryzła jeszcze kilka kęsów, to by zaniosła do szatni i sprawa załatwiona. Ja zupy jadłam... tyle, że nic nie ubyło z tej zupy, którą miałam wlaną.
|
|
|
|
|
|
#1010 |
|
Zakorzenienie
|
Ech, tak to jest jak teraz nie ja decyduje co dobre a co nie. Wczoraj zaszkodzila mi biala kielbasa na sniadanie i do wieczora nie moglam dojsc do ladu
Masz szczescie ledwo zdazylas, bo moj maz prawie wszystkie wszamal. I juz zapowiedzial ze kupi jeszcze tej rewelacyjnej marmolady zeby zrobic wiecej Wyobrazcie sobie, ze dzis odebralam maila ze wysylaja nam nasza szafke do lazienki, ja sie nastawilam ze jutro ja odbiore, a maz mi mowi o 16 ze sasiad juz ja odebral. Uwielbiam kurierow z SIODEMKI.Izus jak to robilas ze jadlas zupe ale nie ze swojego talerza? Czybys wyjadala innym???? Dzasti gratuluje wracania do figury. moja kumpela w ciazy przytyla prawie 20 kg, po 3 m-cach stracila to a teraz juz nawet ciuchy sprzed z niej leca. W zalaczniku moje rogaliki, i sie Wam pochwale ze wlasnie wchlonelismy wielki pucharek z galaretka i bita smietana z kawalkami ananasa i sosem czekoladowym. Wyzera na maksa ale mialam smaka wiec jestem usprawiedliwiona
Edytowane przez daget Czas edycji: 2011-01-26 o 21:00 Powód: dodalam zdjecie |
|
|
|
|
#1011 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Smakowicie wyglądają te rogaliki...i do tego te pyszności z pucharka...jak możesz tak kusić.
|
|
|
|
|
|
#1012 |
|
Zakorzenienie
|
Ty sie ciesz ze zapomnialam zdjecia zrobic bo na sam widok slinka ciekla
|
|
|
|
|
#1013 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#1014 |
|
Wtajemniczenie
|
Dagetku
za zdjęcie rogalików ![]() niechcąc się chwalić przytyłam podobnie jak Twoja koleżanka ciekawe czy kiedyś zejdę do starej wagi ![]() Izulinko też miałyśmy dziewczynkę, która najchętniej by jadła danonki na śniadanie, obiad, podwieczorek i kolacje i ją trzeba było zmuszać do jedzenia ![]() ale mi brakuje przedszkolnych obiadów a szczególnie naleśników z serem nigdy takie mi się nie udały ![]() a Agatka zamiast spać to ma oczy jak 5 zł i miśki obserwuje dobranoc
|
|
|
#1015 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bywa ciekawie. A Agatka pewnie sie bawi w zabawę, "kto sie ruszy, temu odgryzę uszy". Sprawdź pod koniec zabawy, czy miśki mają te uszka. ![]() Dobranoc Skarbie. |
|
|
|
|
|
#1016 |
|
Zadomowienie
|
Ja tylko na chwilkę tak ukradkiem z pracy
![]() STO LAT STO LAT DAGULCOWI KOFFANEMU ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
#1017 |
|
Rozeznanie
|
Cześć
)) ja tylko na chwilę - się przypomnieć, że żyję i życzyć wszystkiego dobrego Dagusi ;*cały tydzień wracałam późno do domku i po powrocie albo komp zajęty albo ja nie miałam już siły przy nim siedzieć, albo z mężem chciałam posiedzieć itp dzisiaj mam wolne to się później odezwę bo teraz lecę do banku i po zakupki obiadowe po powrocie muszę Was nadrobić :Ppozdrawiam ciepło |
|
|
|
|
#1018 |
|
Zakorzenienie
|
Daguś i ja się przyłączam do życzeń
|
|
#1019 |
|
Zakorzenienie
|
Witam dziewczyny
Ja jeszcze w łóżku Mąż poszedł otworzyć sol a ja się wyleguję....Dagusiu Kochana życzę Ci w dniu urodzin wszystkiego najlepszego, dużo, dużo miłości, szczęścia i radości w oczekiwaniu na maluszka a przede wszystkim spełnienia marzeń Izula doleciała Pamela?? wysłałam wieczorem |
|
|
|
|
#1020 |
|
Zakorzenienie
|
Dagusiu Kochana, wszystkiego najlepszego!!!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:46.

a miałysmy tam pisac tylko tajne rzeczy 

gdzies Ty???

A co do kurzu jakieś zwiększonej ilości nie zauważyłam
- położyć zmarzniętą stopę na ciepłe kafelki=bezcenne! 

mam nadzieję, że następne nocki będą spokojne
wiec Werka marudzi ile wlezie ale damy rade i mam nadzieje ze zapomni szybko o "przyjacielu"
dokładnie, wystarczy, że sobie wyobraziłam.
za zdjęcie rogalików
ciekawe czy kiedyś zejdę do starej wagi