Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXV - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-26, 12:12   #91
Gucia0987
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXV

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
to jest najgorsze że mówiłam mu że zmniejszymy a on nie chciał ;( pow że jak kiedyś palce mu zgrubną będzie w sam raz

sądzimy że z rękawiczką ściągnął i spadła gdzieś może przy aucie może w pracy
nie chciał bo będzie w sam raz, ale nie wziął pod uwagę, że zawsze można iść i powiększyć.

Mam nadzieje, że jeszcze się przekona i że kupicie obrączkę tym razem dopasowaną.

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-26, 12:24   #92
kasiuni_a
Wtajemniczenie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXV

Witajcie, przepaszam że się wtrącam w Waszą rozmowę, ale zajrzałam tu przypadkiem i zobaczyłam problem Śliweńki, a raczej jej męża z obrączką, więc chciałam ją pocieszyć, że może jeszcze nie wszystko stracone. Dużo zależy od tego czy jakoś ogłaszaliście, że poszukujecie obrączki.
Mój mąż zgubił obrączkę rok temu w Sylwestra. Oczywiście obrączka była za duża, a mąż wiecznie nie miał czasu iść zmniejszyć. Byliśmy ze znajomymi na mieście oglądać fajerwerki i wtedy to musiało się stać. Po jakimś czasie mąż się zorientował i wszyscy zaczęliśmy szukać w śniegu, ale nic z tego, bo nie wiadomo było w którym momencie to się stało. W Nowy Rok mąż uruchomił wszystkie swoje znajomości i dotarł do faceta z wykrywaczem metali - przeszukali pół osiedla, wszystkie miejsca w których byliśmy i nic. Ja byłam załamana, ale stwierdziłam, że trzeba dalej działać. Na całym osiedlu rozwiesiliśmy informacje i daliśmy ogłoszenia do lokalnych gazet. Nic to nie dało, więc pogodziliśmy się ze stratą. Na walentynki kupiłam mężowi w tajemnicy identyczną obrączkę i uznaliśmy sprawę za zakończoną. Jakie było nasze zdziwienie, gdy jakieś 3 miesiace po zgubieniu obrączki zadzwoniła do nas moja koleżanka z pracy i powiedziała, że obrączka się znalazła. Okazało się, że na tym osiedlu mieszka jej mama. Kiedy śnieg stopniał, sąsiadka tej mamy spacerowała z pieskiem i znalazła obrączkę. Kojarzyła, że kiedyś dawno wisiały jakieś ogłoszenia, ale nie miała już na nas żadnych namiarów. Po kilku dniach wspomniała w rozmowie mamie tej koleżanki o znalezionej obrączce, a że tamta wiedziała o całej sprawie, to szybko udało się z nami skontaktować.
Teraz mój mąż ma dwie obrączki, a tę pierwszą oryginalną od razu zmniejszył i teraz nigdy i nigdzie nie zdjemuje, żeby się przypadkiem nie zapodziała
Tak więc Śliweńko wszystko jest możliwe. Jeszcze może się obrączka odnaleźć. Tego Wam życzę.

Edit: Oj przepaszam, że się tak rozpisałam

Mel B 14/14 +

Edytowane przez kasiuni_a
Czas edycji: 2011-01-26 o 12:27
kasiuni_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-26, 12:25   #93
gold-fish
Zakorzenienie

Kasiaher wcześniej nie doczytałam, że idziesz na pogrzeb przyjmij moje kondolencje. Ja też mocno przeżyłam pogrzeb dziadka, ale to było 12 lat temu. wiem co czujesz.

Ktosiu sto lat!

SSR pokaż foteczki pokoiku ciesze się że wszystko w porządku z mała

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-26, 12:25   #94
SSR
Zadomowienie

GG do SSR

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
same cyrki z tymi imionami
ja mialam sie nazywac ponoc Barbara, ale moja ciocia chrzestna wolala moje obecne imie i rodzice dali sie przekonac. Mi sie osobiscie moje imie podoba, chociaz kiedy nie bardzo.

A ja dzis na obiadek mam buchty z sosem jagodowym

SSR - to fajnie ze wszystko OK! a jak ze szkola rodzenia, chodzice ?
Ja też miałam być Basia, później nawet słyszałam, że Krysia
A SR skonczylismy zostały mi jeszcze tylko 3 ćwiczenia

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Dobrze, że u Was wszystko ok! Mam nadzieje, że z remontem się wyrobicie!

A 14.03 to piękna data!
No też mam nadzieję, że się wyrobimy choć własnie przed chwilą dzwoniłam do kumpla i nie odbiera a małż w pracy - więc kolejny dzień przestoju echs.....

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Super! dobrze, że dzidziol zdrowo rośnie!
Pokaż mebelki
iii Ty pojawiaj się częściej teraz tak rzadko, a co to będzie jak maluszek będzie na świecie? w ogóle nie będzie zaglądać
Nie no zaglądać, to zagladałam ale nie odzywałam się bo chciałam nadrobić zaległości i wiedzie co u Was na bieząco
a mebelki takie z klupsia http://allegro.pl/meble-klups-zestaw...421967452.html to zdjęcie na dole i zamiast tego czegoś małego jakby kosz to taki regał http://allegro.pl/meble-klups-regal-...421968391.html

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
Rano jak zaglądałam była jeszcze stara część, a teraz już 3 strony nowej. Teraz nie często będę Was odwiedzała, bo za niecałe 3 tyg. mam egzamin na prawko i obejmą mnie już nowe testy więc muszę się uczyć. Ostatnio tesety miałąm w ręku 10 miesięcy temu, a do tego dochodzą jeszcze nowe pytania więc już w ogóle. Muszę też jeszcze się w jeździe doszkolić, bo jeździłąm ostatnio w kwietniu tamtego roku więc trochę dawno. Kurcze aż wstyd się przyznać, ale to bedzie już 7 egzamin mam nadzieję, że ostatni.
Powodzenia i to żaden wstyd, nie wazne za którym razem ważne, że w ogóle się zda - czego Ci życzę Wstyd to było by się poddać i zrezygnowac jak już taką droge przeszłaś

23.11 2006 r.
03.10.2009 r.
08.03.2011 r.
SSR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-26, 12:25   #95
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
Ja znow niewyspana...nie wiem co to moje dziecie wyprawia... juz bylo tak pieknie, a teraz strasznie sie budzi w nocy
Ale zaliczylam juz dzis relaksujaca kapiel, podkradlam maluchowi Oilatum i mam skorke jak niemowlak hiii
no widzisz u was gorzej u nas lepiej, dziś mamy za sobą pierwszą całkowicie przespaną noc bez wstawania na jedzenie itd.. wykąpaliśmy go poszedł spać, ok 21 dostał na śpiocha butle z kleikiem i wstać o 7,30 no mówię ci szok
trzymam kciuki żeby się Tomaszek naprawił

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
chyba bym go zabiła.. a całym szacunkiem dla Bożen, nie kumam tego wymyślają ludzie imię a tu bęc taralala facet pomylił się zapomniał dał się namówić i szlak to tafia...
mój wujek też taki agent mój kuzyn miał być Jakub Igor a jest Igir Jakub - bo mu się bardziej Igor podobało.. ehsss chłopy
aczkolwiek Igor ślicznym imieniem jest

Cytat:
Napisane przez SSR Pokaż wiadomość

U nas wszystko się kręci do przodu Mała raz kopie, raz nie kopie (ostatnio przez 3dni znów słabiej ale jej przeszło na szczęście)i dziś już wierzga"kopytkami".
Byliśmy na 3 prenatalnych 7stycznia i wszystko ok - waga 1,8kg, a tydzień temu gina i waga 1,8 +/- 200g więc mam nadzieję, że jednak to plus 200 bo chyba nie schudła, a przecież musi rosnąć. Tp się niby przesunął na 14.03 ale pewnie to się jeszcze 3 razy zmieni a mała i tak wybierze kiedy chce przyjśc
Właśnie remontujemy pokoik dla dzidziola i znów wszędzie mam pył i bałagan. No i zostanie jeszcze jeden mały pokoik i koniec - mam nadzieję, że się wyrobimy.
Dziś odbieramy mebelki dla małej i robimy imprezę montażową dziś już będziemy skręcać, żeby się wywietrzyły.
No to tyle z nowości

Katunia już jestem
dużo zdrówka wam życzę, a wagą się nie martw usg może się mylić do 300g na plus lub minus, wystarczy że się pomyli na plus na następnym badaniu na minus a mama świruje
bynajmniej tak to mi tłumaczył mój gin

Cytat:
Treść usunięta
trzymam kciuki mam nadzieję że się uda

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
chciałam TŻ na walentynki zamówić ze srebra ale nie chciał powiedział że jak ma znów zgubić , a ze złota nie robimy bo TŻ boi się że znów zgubi i i tak by leżała szkoda bardzo że się zgubiła

z TŻ ostatnio leżymy i myślimy czy ktoś ją znalazł albo czy gdzieś leży
echssss.. mam nadzieję że jak zrobicie obrączkę to tym razem już nie zgubi - a nie może ściągać do pracy - mój do pracy chodzi bez a jak wraca to zakłada, zawsze leży w jednym miejscu i jest ok - wolimy tak właśnie dlatego że na budowach to różnie jest i zgubić zawsze łatwiej..
Stary 2011-01-26, 12:26   #96
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

łazanki wyszły mi przepyszne (pierwszy raz robiłam)
troche mało soli ale kazdy se dosoli na talerzu

przyjechał szwagier z dziewczyną i K. polała sobie łazanki ..... ketchupem szwagra najpierw zatrzesło a potem jak spróbował to sam polał

SSR dobrze ze u ciebei wszytsko dobrze,

ja to neipotrzebnie zerknełam na pierwszą stronę teraz moja kolej a zaraz po mnie ty matko kochana

ide dalej prac

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-26, 12:38   #97
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-26, 12:40   #98
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
echssss.. mam nadzieję że jak zrobicie obrączkę to tym razem już nie zgubi - a nie może ściągać do pracy - mój do pracy chodzi bez a jak wraca to zakłada, zawsze leży w jednym miejscu i jest ok - wolimy tak właśnie dlatego że na budowach to różnie jest i zgubić zawsze łatwiej..
Mój TŻet zdejmuje tylko jak idzie na kosza, tak to ma cały czas.
Natomiast mój tato - emerytowany górnik też zawsze nosił. Jedno co to nosi na lewej ręce, bo kiedyś by palec stracił, bo chciał szybko rękę wyciągnąć z jakiegoś silnika i mu się zahaczyła, od tego czasu przełożył na lewą i tak już zostało.

Stary 2011-01-26, 12:43   #99
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Powodzenia i to żaden wstyd, nie wazne za którym razem ważne, że w ogóle się zda - czego Ci życzę Wstyd to było by się poddać i zrezygnowac jak już taką droge przeszłaś
Nie dziękuję, żeby nie zapeszyć Dobrze, że z dzidziusiem wszystko w porządku
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-26, 12:44   #100
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
aczkolwiek Igor ślicznym imieniem jest
sam Igor niekoniecznie
Stary 2011-01-26, 12:49   #101
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Marta brat mojego ojca odwalił taki sam numer miała być Paulina Bianka, a on zapisał w urzędzie Bianka Paulina.
No ale dzięki temu ja jestem Pauliną, bo się mojemu tacie bardzo podobało to imie i sie zwolniło.

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-26, 12:49   #102
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-01-26, 12:49   #103
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Mój TŻet zdejmuje tylko jak idzie na kosza, tak to ma cały czas.
Natomiast mój tato - emerytowany górnik też zawsze nosił. Jedno co to nosi na lewej ręce, bo kiedyś by palec stracił, bo chciał szybko rękę wyciągnąć z jakiegoś silnika i mu się zahaczyła, od tego czasu przełożył na lewą i tak już zostało.

dlatego moj nie nosi wcale... znaczy sie nosi jak gdzies razem wychodzimy i na niedziele zakłada

Stary 2011-01-26, 12:52   #104
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-01-26, 12:53   #105
gold-fish
Zakorzenienie

śliczne te mebelki i takie dość ponadczasowe, jak urośnie to najwyżej zamaluje się tą żyrafę białą farbą i będą w sam raz dla nastolatki chyba ze nie dotrwają

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-26, 12:57   #106
klion78
Zadomowienie

SSR śliczne mebelki

Anika uwielbiam łazanki niestety nie gotuję bo Tż ich nienawidzi.
Stary 2011-01-26, 13:02   #107
Gucia0987
Zakorzenienie

Martucha, a mnie osobiście imię Igor się nie podoba

Cytat:
Treść usunięta
Ja może nie maniaczka i nie Marta, ale kilka tytułów mogę podrzucić

1. "Chata" Yong (uważam, że każdy tą książkę powinien przeczytać)
2. "Pięć osób, które spotykamy w niebie" Albom
3. "Kiedy płaczą świerszcze" Martin
4. "Nie zawinione śmierci" Wharton
5. "Spóźnieni kochankowie" Wharton
6. "Zaklinacz koni"Nicholas
7. no i "Ojciec chrzestny" Puzo

pierwsze, które przyszły mi do głowy

---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ----------

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
dlatego moj nie nosi wcale... znaczy sie nosi jak gdzies razem wychodzimy i na niedziele zakłada
Czyli od święta Ale przy jego zawodzie to faktycznie nic nie wiadomo. Mój tato chciał nosić, przełożył na lewą rękę i tak nosi non stop do dziś.

Rosi, ja nigdy nie zdejmuję biżuterii, czy pierścionki, kolczyki, łańcuszki - śpię, biorę prysznic, czy sprzątam, zawsze na sobie

SSR, śliczne te mebelki! Ta żyrafa mnie rozczula już któryś raz. Myszka też ma łóżeczko z żyrafką. Śliczne!

Edytowane przez Gucia0987
Czas edycji: 2011-01-26 o 13:04
Stary 2011-01-26, 13:03   #108
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-01-26, 13:05   #109
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
SSR śliczne mebelki

Anika uwielbiam łazanki niestety nie gotuję bo Tż ich nienawidzi.
\

mnie wyszedł wielki gar
ale juz wszycy mowią ze inne niz zwykle ...

a ja robiłam wszytsko osobno
makaron an poltwardo, kapusta na połmiekko, na patelce na słonince obsmazyłam kiełbaske boczek i cebulke, w osobnym rondelku ugotowałam prawdziwki

i potem dopiero wszytsko połączyłam w jednym garze i doprawiłam dogotowałam a własciwie dosmazyłam i są super takie hmmm jędrne

Edytowane przez anika222
Czas edycji: 2011-02-18 o 08:43
Stary 2011-01-26, 13:06   #110
Rybulka
Zakorzenienie

Kobietki, ten mój mały zaczął się tak szybko rozwijać, że powoli tego nie ogarniam Ma już 7 ząbków, jednego dnia usiadł sam, a drugiego sam wstał na nóżki w łóżeczku Teraz wstaje przy wszystkim, gdzie tylko się da. A jak utknie, to oczywiście podnosi gromki krzyk
Ostatnio przez kilka dni chodziliśmy z TŻem jak zombie, bo mały fatalnie spał, a raczej nie spał w nocy

Gucia,
dopisałam "Chatę" na webooku do mojej listy planowanych do przeczytania książek- jest numerem 154

Martucha, jak tam "Nikt nie widział (...)"?

Rosi, a może chciałabyś też listę książek od bibliotekarki?
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-26, 13:07   #111
AgatkaL
Wtajemniczenie

Ktosia....NAJLEPSZEGO !!!

A ja dzisiaj na obiad będę robić biały barszcz...ciekawe czy wyjdzie

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-26, 13:07   #112
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Martucha, a mnie osobiście imię Igor się nie podoba

Ja może nie maniaczka i nie Marta, ale kilka tytułów mogę podrzucić

1. "Chata" Yong (uważam, że każdy tą książkę powinien przeczytać)
2. "Pięć osób, które spotykamy w niebie" Albom
3. "Kiedy płaczą świerszcze" Martin
4. "Nie zawinione śmierci" Wharton
5. "Spóźnieni kochankowie" Wharton
6. "Zaklinacz koni"Nicholas
7. no i "Ojciec chrzestny" Puzo

pierwsze, które przyszły mi do głowy

---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ----------

Czyli od święta Ale przy jego zawodzie to faktycznie nic nie wiadomo. Mój tato chciał nosić, przełożył na lewą rękę i tak nosi non stop do dziś.

Rosi, ja nigdy nie zdejmuję biżuterii, czy pierścionki, kolczyki, łańcuszki - śpię, biorę prysznic, czy sprzątam, zawsze na sobie

SSR, śliczne te mebelki! Ta żyrafa mnie rozczula już któryś raz. Myszka też ma łóżeczko z żyrafką. Śliczne!
moj tez chciałby nosic ale wolimy nie ryzykowac

ty wiesz jak mnie strasznie brakuje bizuterii masakra nie umiem sie przyzwyczaić do rąk bez pierścionków

moje łózeczko tez miało byc z zyrafą ale w koncu bedzie z takim motywem jaki jest na pościeli
identycznie odrysowałam i mi chłopaki w pracy wyfrezowali w płycie

Stary 2011-01-26, 13:11   #113
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Kobietki, ten mój mały zaczął się tak szybko rozwijać, że powoli tego nie ogarniam Ma już 7 ząbków, jednego dnia usiadł sam, a drugiego sam wstał na nóżki w łóżeczku Teraz wstaje przy wszystkim, gdzie tylko się da. A jak utknie, to oczywiście podnosi gromki krzyk
Ostatnio przez kilka dni chodziliśmy z TŻem jak zombie, bo mały fatalnie spał, a raczej nie spał w nocy

Gucia,
dopisałam "Chatę" na webooku do mojej listy planowanych do przeczytania książek- jest numerem 154

Martucha, jak tam "Nikt nie widział (...)"?

Rosi, a może chciałabyś też listę książek od bibliotekarki?
haha! 154...nieźle. Chyba też muszę sobie zacząć spisywać tytuły. Często ktoś mi powie o jakiejś fajnej książce, a mi tytuły bardzo szybko uciekają z głowy.

Współczuję nie przespanych nocy!

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość

a na kiełbasce, czy na kości

Cytat:
moj tez chciałby nosic ale wolimy nie ryzykowac

ty wiesz jak mnie strasznie brakuje bizuterii masakra nie umiem sie przyzwyczaić do rąk bez pierścionków

moje łózeczko tez miało byc z zyrafą ale w koncu bedzie z takim motywem jaki jest na pościeli
identycznie odrysowałam i mi chłopaki w pracy wyfrezowali w płycie
Ty to masz fajnie z tymi chłopakami! Bajer!

Stary 2011-01-26, 13:13   #114
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-01-26, 13:14   #115
klion78
Zadomowienie

Cytat:
\

mnie wyszedł wielki gar
ale juz wszycy mowią ze inne niz zwykle ...
bo tesc jak robi to robi taka ciape prawie wrzuca wszytsko surowe i miesza miesza miesza az sie porozwala pozlepia i zaleje olejem i koniec....

a ja robiłam inaczej wszytsko osobno
makaron an poltwardo, kapusta na połmiekko, na patelce na słonince obsmazyłam kiełbaske boczek i cebulke, w osobnym rondelku ugotowałam prawdziwki

i potem dopiero wszytsko połączyłam w jednym garze i doprawiłam dogotowałam a własciwie dosmazyłam i są super takie hmmm jędrne
Robię tak jak Ty, jedynie bez cebuli i bez grzybków.
Stary 2011-01-26, 13:15   #116
Rybulka
Zakorzenienie

Ktosiu, najlepsze życzonka Bądź zdrowa i szczęśliwa. Niech spełniają się Twoje marzenia, a cele staja się łatwe do osiągnięcia

Kasiuher, przykro mi z powodu śmierci dziadka
Piękne życzonka dla Dominisia

A mówiłam już, że moje dziecko mówi: "baba" i "mama"
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-26, 13:15   #117
klion78
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość

Agatka rozwijasz sie kulinarnie
Stary 2011-01-26, 13:18   #118
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
Agatka rozwijasz sie kulinarnie
Haha...kiedyś w końcu trzeba, a w moim wieku wypadałoby coś umieć ugotować

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-26, 13:19   #119
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:

A mówiłam już, że moje dziecko mówi: "baba" i "mama"
mmm bosko!

Stary 2011-01-26, 13:19   #120
Ana***
Zakorzenienie

kasiuni_a na szczęście Wam się udało!

Śliweńka mam nadzieję, że i Wy jakimś cudem znajdziecie...

Cytat:
Nie no zaglądać, to zagladałam ale nie odzywałam się bo chciałam nadrobić zaległości i wiedzie co u Was na bieząco
a mebelki takie z klupsia http://allegro.pl/meble-klups-zestaw...421967452.html to zdjęcie na dole i zamiast tego czegoś małego jakby kosz to taki regał http://allegro.pl/meble-klups-regal-...421968391.html
Uwielbiam mebelki z tej serii są śliczne

Cytat:
Wow super! gratuluje pierwszych kroków z podpieraniem

Anika
jaki to motyw ?

Edytowane przez Ana***
Czas edycji: 2011-01-26 o 13:22
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości