![]() |
#991 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Walczymy o nasze marzenia! cz.3
pokaz !!!!pochwal sie!!! co wybralas.
![]() |
#992 |
Wtajemniczenie
|
Na wózek nie mogłam się zdecydowac,bo wszystkie takie podobne
![]() ![]() ![]() ![]() http://allegro.pl/wozek-coletto-matt...411597552.html A kołysko-łózeczko to to ostatnie beżowe,ze względu na karuzele po prawej stronie.Musze mieć do Małej dostęp po lewej jak przysune ją do łóżka,a te kołyski mają ją zamontowaną na stałe i nie da się przełożyć ![]() http://allegro.onet.pl/kolyska-conec...337224894.html
![]() ![]() 8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy! 28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi ![]() Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. Fiodor Dostojewski
|
![]() ![]() |
![]() |
#993 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wózek widziałam na żywo i bardzo mi się podoba, dodatkowo on chyba buja się na tym przegubie na nie na kołach co sprawi, że koła się nie rozklekotają ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#994 |
Zakorzenienie
|
coralady a planujesz kupic tez zwykle lozeczko??
wozek bardzo fajny! ja tez lubie czerwien wiec mala ma espiro magic3 czerwono szary. ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- jesli chodzi o zakladanie fotelika na stelaz ja osobiscie jestem tego przeciwniczką , maluchowi ktory jeszcze sam nie siedzi zdecydowani srednio wygodnie na spacerach a w gondoli czy spacerowce moze sie rozlozyc jak chce pzoa tym kregoslup sie meczy tak jak z jazda samochodem, trzeba w miare czeste przerwy takim maluszkom robic zeby z kregoslupem bylo ok. ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- ja mialam 1 wozek 12kg i go sprzedalam a do domu mialam 5 schodow wiec to nie az tak meczace, jak dzieciak maly jest ok, ale pozniej i tak bedziesz chciala szybko zainwestowac z spacerowke ![]()
![]() |
#995 |
Zakorzenienie
|
Fotelik nie nadaje się na spacery, ale na wypad na zakupy jest idealny. Montujesz fotelik do samochodu, a przed sklepem wyciągasz stelaż wpinasz fotelik i na krótkie zakupy śmigasz. Ułatwia życie kobiety zwłaszcza jak się mieszka po za miastem
![]() A z albumiku dziś nici. Zaczęłam i niestety bez gilotynki z linijką się nie obejdzie. mam super ostry nóż, ale nie daje rady, zjeżdża na boki i pociachał mi linijkę ![]() Aga czy gilotynka przetnie papier 300 gramowy, taki blok techniczny? |
![]() ![]() |
![]() |
#996 |
Zakorzenienie
|
chyba zalezy od gilotynki bo my w pracy mamy dwie, jedna przetnie a do drugiej nie ma po co isc...nie wiem za bardzo sie nie znam na tym, moze te jedna juz stepiona.
---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- nadiazlot zgadza sie ze na zakupy super sprawa, chociaz ja jakos nie lubie skrzywionych maluchow w tych fotelikach;/ powiedzcie mi czy warto robic dzisiaj test skoro @ nie ma do tej pory???:/
![]() |
#997 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do gilotyny to wszystko zależy jaka. Moja tnie tak do 400 chyba, choć najczęściej tnę 250. Myślę, że z 300 sobie powinna każda poradzić.
![]() |
#998 |
Wtajemniczenie
|
Nadia,Darusia właśnie wróciłam ze sklepu i ogladałam ten wózek.Niezły wypas powiem wam
![]() ![]() ![]() Co do wkładania dziecka do tego fotelika i na stelaż to dla mnie to nie jest żadna rewelacja.Fotelik i tak musze mieć,więc można by już jednego rodzaju kupić.A czy wykorzystam tą funkcje to w praniu wyjdzie. ![]() Darusia ja planuje kupic łóżeczko,ale chyba turystyczne jak już Mała wyrośnie z kołyski.Będę ją miała tylko i wyłącznie ze względu na to,ze nie chce rezygnowac na razie z mebli z sypialni i duuużego łóżka,więc kołyska jest świetnym rozwiązaniem,bo mało miejsca zajmuje.No i jeździć z nią moge po całym domu iprzystawić na noc do łóżka i zagladać do Lilianki czy wsio ok ![]() A o jakiej spacerówce ty mówisz,bo w tym zestawie jest też spacerówka ![]()
![]() ![]() 8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy! 28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi ![]() Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. Fiodor Dostojewski
|
![]() ![]() |
![]() |
#999 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1000 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1001 |
Zakorzenienie
|
Darusia ja bym poczekała z dzień dwa
![]() Cora fajnie, że tak można go zlożyć. Dla bliźniaków nie mieli takiego ![]() Aguś mam taki papier kolorowy-Fotokartonblock o gramaturze 300. Fajny-sztywny. A gilotynkę chciałabym tanią bo mało z niej będę korzystać. Acha wziąć gilotynę z takim spuszczanym nożem czy z takim krążkiem jeżdżącym po linijce? |
![]() ![]() |
![]() |
#1002 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Według mnie lepsza ze spuszczanym nożem. Mam taką, która ma i taki i taki ale z tego suwanego w ogóle nie korzystam.
![]() |
#1003 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedyś korzystałam z takiej spuszczanej i zawsze zostawiała poszarpany rant, więc zastanawiam się nad tą krążową-suwaną. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1004 |
Zakorzenienie
|
Może tamta miała już zużyte ostrze.
#1005 |
Zakorzenienie
|
Nie wykluczone, bo to w biurze podróży używałam jej-stara była.
A co myślisz o tej-tak do domowego użytku-ma laminarkę a to się przyda ![]() http://allegro.pl/na-prezent-nowa-gi...389243975.html |
![]() ![]() |
![]() |
#1006 | ||||
Zakorzenienie
|
Siemanko
![]() Ale zaszalałyście z postami wieczorkiem ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ginek pewnie zaradzi coś na te krótkie cykle ![]() Trzymam kciuki, żeby wszystko było ok ![]() Trzymaj się cieplutko i zaglądaj czasami! Cytat:
![]() jak tam pakowanko idzie?? Cytat:
![]() do dzieła wieczorkiem ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Karolca coś podejrzane te Twoje samopoczucie ![]() ![]() a który masz dzień cyklu?? |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1007 | |
Zadomowienie
|
witam z herbatką!!! ktos chce się przyłaczyc??
Cytat:
![]() super, gratulacje, w takim temie szybko spadną te zbedne kg ![]() zapomnialam napisac ze w sobote tz kupił malucha ![]() jestem juz w domciu, teraz mysle co zrobic na obiadek i chyba bedą placki ziemniaczane a pomidorowa z płatkami ugotowałam wczoraj ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1008 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym była bardziej za taka A4.
![]() |
#1009 |
Zakorzenienie
|
Magdulec ja się przyłaczam
![]() to mężus ma w czym dłubać teraz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1010 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() zawsze pytał sie czy moze kupic jakis pełnoletni samochód, najchetniej chciał duzego fiata, a mi bardziej maluch sie podobał i tez rosyjskie cacka, ale ma zabawke, najfajniejsze jest to ze jest taki szczesliwy ze w koncu kupił az milo na niego patrzec, dosłownie jak dziecko, z reszta tesciu tez.... placuszki chyba zrobie z zołtym serem..... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1011 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to super, że ma to co chciał i sprawia mu to wielką radochę ![]() ale kusisz...teraz to będziesz musiała wysłać mi parę ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1012 | ||
Zadomowienie
|
Hej Dziewczynki
![]() Ale nabrałyście tempa ![]() ![]() Te albumy to super sprawa, ja oczywiście na to nie wpadłam, ale może kiedyś zrobię dzieciątku? Albo zamówię u Agi ![]() Kotku Izunia cudna ![]() Nadia super, że już czujesz ruchy - to musi być niesamowite ![]() Cytat:
![]() ![]() Gratuluję ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Darusiaaa ja też bym poczekała z testem jeszcze dzień, dwa, i najlepiej rano zrobić ![]() ![]() ![]() Ja jak zwykle siedzę w pracy i już nic mi się nie chce robić... Choć wypadało by się jeszcze na godzinkę skupić, bo jak nie dziś, to i tak jutro muszę to skończyć... Ostatnio wszyscy w pracy zaczęli zwracać uwagę, że już mi brzuszek widać. A moim zdaniem to niemożliwe, poza tym mieszczę się jeszcze w moje normalne spodnie sprzed ciąży. Może to dlatego, że ja do szczupłych nie należę, brzuszek mam zawsze, a teraz nie bardzo mogę go wciągać ![]() ![]() Miłego popołudnia! ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Dziewczynki jak mogę to przyłączam się z herbatką ![]() Na placki to faktycznie smaka robisz.... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1013 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co to za płatki w pomidorowej? Przyślij trochę placków ![]() Dołączam się z herbatką ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- Dania już zdecydowanie Twoja macica ma wielkość pomarańczy i zaczyna wypychać brzuszek ![]() Ja też wchodzę w swoje spodnie, bo są niskie, a brzuszek mam spory. Na pewno u Ciebie też widać ![]() Paulinko jakiś lunch chyba miałaś w pracy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1014 |
Zakorzenienie
|
Uwaga! W związku z szybkim rozwojem naszego wątku, a co za tym idzie z dużą liczbą postów,proszę o pisanie do mnie na priv wiadomości dotyczącej zmiany danych, rotacji na liście oraz chęci zapisania się na nasz wątek
Pozdrawiam Paulinaizabela. Niech zimowy dobry duszek zafasolkuje każdej brzuszek Na liście mamy 22 staraczki kaaamila1 - (Kamila, 21 lat, Pomorskie) staranka zawieszone basiawlg - (Basia, 25 lat, Rzeszów) staranka zawieszone ankamb - (Anka, 26 lat, Londyn) staranka zawieszone moonia26 - (Monika, 26 lat, Kraków) staranka zawieszone Cosmaaaaaaa - (Paula, 20 lat, Leverkusen) staranka zawieszone giova13 - (Asia, 26 lat, Anglia) staranka zawieszone paulinaizabela - (Paulina,26 lat, Irlandia) staranka zawieszone Mag83 -(Magda, 27 lat, ...) staranka zawieszone Tacca - (Maryla, 30 lat) staranka zawieszone KALWI23 -(Magda, 27 lat, Cieszyn) staranka zawieszone Ziobra - (Agata, 27 lat, lubelskie) cykl 20, last @ 24,07 Equita - (Maja, 31 lat, Austria) cykl 14, last @ 29.08 Kobra913 - (Agnieszka, 23 lata, Szczecin) cykl 17, last @ 12,09 Malami82 - Agnieszka, 28 lat, Lubuskie) cykl 20, last @ 17,09 Zafrine - (Dorota, 23 lata, pomorskie) cykl 34, last @ 18,11 LadyMK - (Magda, 24lata, łódzkie) cykl 18, last @ 10,12 Nina_k - ( Maria, 30 lat, Centrum) cykl 24, last @20,12 Danika (Ewa, 27 lat, małopolskie)cykl 16, last @ 22,12 ![]() Magdulec - (Magda, 29 lat, Lubelskie) cykl 22, last @ 24,12 Caroline_1988 - (Karolina, 22 lata, kuj - pom)cykl 3, last @ 28,12 Darusiaaaa - (Daria, 24 lata, Sieradz) cykl 1, last @ 29,12 Egwene6 - (Dorota, 33lata, Lublin) cykl 16, last @ 2,01 alexa83 - (Ola, 27 lat, Bielsko) cykl 8, last @ 4,01 Mezaga - (Agnieszka, 29 lat, Gorlice) cykl 38, last @ 6,01 Tincia - (Justyna, 27 lat, Zielona Góra)cykl 1, last @ 6,01 Karolca - Karolina, 24 lata, kuj - pom) cykl 2, last @ 7,01 Cherubinka (Aga,28 lat, Podlasie) cykl 26, last @ 14,01 Ewakol - (Ewa, 22 lata, Poznań) cykl 16, last @ 15,01 Irmusia81(Aneta, 30 lat okolice Krakowa) cykl 22, last @ 14.01 Baby29 - (Edyta, 30 lat, Radom) cykl 24, last @ 20,01 Atila- (Natalia, 25 lat, Sandomierz) cykl 3, last @ 21,01 Pacierp -(Marta, 27 lat, Wrocław) cykl 23, last @ 25,01 Więc teraz serca mam dwa (II kreseczki) Mamy 12 zafasolkowanych: Gusia1983 - (Iga, 26 lat, łódzkie) gratulujemy! dwie kreseczki w 19 cyklu (t.p - 16 styczeń 2011) Enia (Sylwia, 25 lat, Kielce) gratulujemy! dwie kreseczki w 7 cyklu (t.p 17 luty 2011) Justine1988(Justyna,21 lat,Koszalin) gratulujemy! dwie kreseczki w 7 cyklu (t.p - 27 luty 2011) iizabelaa (Izabela,27 lat,wlkp) gratulujemy! dwie kreseczki w 1 cyklu (t.p - 25 marzec 2011) Coralady (Nela,28 lat,Małopolska) gratulujemy! dwie kreseczki w 19 cyklu (t.p. 15 kwiecień 2011) Edzia - (Edyta, 32 lat, Roma) gratulujemy! dwie kreseczki w 25 cyklu (t.p 28 czerwca 2011) Malinka123108 -(Marlena, 21 lat, Lublin) gratulujemy! dwie kreseczki w 12 cyklu (t.p 29 czerwca 2011) Bella7 (Ania, 21 lat,)gratulujemy! dwie kreseczki w 7 cyklu (t.p. 1 lipca 2011) Scio - (Paulina, 23 lata, Góry Świętokrzyskie) gratulujemy! dwie kreseczki w 15 cyklu (t.p 7 lipca 2011) Nadiazloto1 - (Agata, 27 lat, Zielona Góra) gratulujemy! dwa serduszka (t.p 12 lipca 2011) DAnia - (Ania, 34 lata,dolnośląskie)gratulujemy! dwie kreseczki w 11 cyklu (t.p 14 sierpnia 2011) xhankax(Hania,28lat,Śląsk) gratulujemy!dwie kreseczki w 56cyklu (t.p 23 sierpnia 2011) Na liście występuje kolor biały: dra - Aniołek[*] PatkaM84- Aniołki dwa [*] [*] Nika1980 - Aniołek [*] agagmm23 - Aniołek [*] gooha3 - Aniołek [*] celka2000 - Aniołek [*] ankamb - Aniołek [*] pomarnczka - Aniołek [*] NPerelka1987 - Aniołek [*] nayhde - Aniołek[*] ola_k11 - Aniołek [*] karolcia228 - Aniołek [*] sylfiaaa - Aniołek [*] DAnia - Aniołek [*] serduszkowata - Aniołek [*] Pamela86 - Aniołek [*] bella7 - Aniołek [*] evelina.00 - Aniołek[*] Daget -Aniołek[*] alexa83 - Aniołek[*] Ziobra, Equita, Kobra913, Malami82, Zafrine, - dziewczyny odezwijcie się ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1015 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co do spodni, to ja kupiłam sobie dżinsy biodrówki jakoś w grudniu, jak jeszcze nie wiedziałam, ze jestem w ciąży, i teraz w nich chodzę, ale po południu (tak jak teraz) siedzę z odpiętym guzikiem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1016 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1017 |
Zadomowienie
|
naduś do pomidorowej na szybciora zamiast makaronu daję kaszkę kus kus albo platki owsiane (są bardziej syte niz kaszka) bo z ryżem nie lubię.
moge wysłać wam zapach placuszków............... ......wysłany ![]()
MY http://suwaczki.waszslub.pl/img-2007081800800830.png ![]() ![]() ![]() ![]() jak ten czas leci ![]() GABRYŚ http://www.suwaczki.com/tickers/f2wlanli1urid44j.png Laura http://www.suwaczki.com/tickers/bhywt5od6j7a6i21.png Edytowane przez magdulec Czas edycji: 2011-01-26 o 14:41 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1018 |
Wtajemniczenie
|
Daniu to chyba już TO
![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1019 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1020 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na szczęście jak wyszłam już w domu trochę mi przeszło, w pracy poza zmęczeniem i nudą nic mi nie dolegało, ufff... Dzisiaj zdecydowanie idę spać wcześniej, trzeba się wyspać aby mieć więcej pewności, że to niewyspanie. Nie będę domniemywała, na test i tak jest dużo za wcześnie więc nawet nie myslę, aby iść go kupić.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:35.