|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2431 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VII
ja też lubię te migdałki ale ja zajadam się tymi w mlecznieej czekoladzie bez cynamonu.
Dziś wpadłam do biedry po długim czasie i dużo nowośći ![]() kupiłam w paczuszki herbatników bonitki, cukierki eukaliptusowe herbatkę śliwkową z cynamonem (właśnie piję bardzo dobra) paluszki juniorki dużą paczkę (uwielbiam) soczki pomarańczowe paseo, gorący kubek na bogato, danie w sosie pomidorowym i pieczarkowym, papier toaletowy o zapachu truskawek, maseczkę nawilżającą do twarzy,wodę, ser, pastę do zębów colgate, płyn do hig intymnej (miała któraś ??) i płyn do spryskiwaczy za 5.99 niby nic konkretnego a 60 zł pękło ...
|
#2432 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Też, pisałyśmy o tym kilka stron wstecz |
|
|
|
|
#2433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobre. i pełne szpinaku. mamie też smakowały ![]() w opakowaniu jest 66 malutkich pierożków (liczyłam ) + saszetka do przygotowania sosu czosnkowego.
|
|
|
|
|
#2434 |
|
Wtajemniczenie
|
też pisałam wcześniej że niknęły te herbaty
kurcze a były odkąd pamiętam i na prawdę wspomagały przemianę materii (bynajmniej u mnie)
|
#2435 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam ten biały z rumiankiem. taki zwyczajny. ale na co dzień może być.
|
|
|
|
#2436 |
|
Raczkowanie
|
ja wlaśnie wrócilam z pyszna herbatką żurawinowo-malinową i standardowo Vital multiwitamina
kusił mnie album o fotografii ale ostatecznie zdrowy rozsądek wygrał |
|
|
|
#2437 |
|
Rozeznanie
|
Kurczę a u mnie dalej nie ma paluszków z nadzieniem
Codziennie zaglądam do Biedry, taką mam na nich ochotę Za to dziś pojawiły się top chipsy w tubie, wzięłam pomidorowe na pocieszenie
|
|
|
|
#2438 |
|
Rozeznanie
|
U mnie akurat mąż pił czerwoną z Just Fit, a teraz kupuje czerwoną z serii Sawanah. A piłaś może zieloną herbatę ? Ona też dobrze wpływa na przemianę materii. Ja piję zieloną już od 15 lat i nie mam żadnych problemów z wagą (stale ok. 50 kg odkąd tylko pamiętam).
|
|
|
|
#2439 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2440 |
|
Raczkowanie
|
a ja po powrocie z biedronki jestem zachwycona w sumie jest wszystko z nowości, a nawet coś więcej nie wiem czy pisałyście o tym, ale u mnie były takie paluszki kokosowe w czekoladzie (niebieskie opakowanie MAGNETIC) jeszcze nie próbowałam, ale jak jest kokos to muszą być pyszne
|
|
|
|
#2441 |
|
Zadomowienie
|
W końcu pojawiły sie u mnie pierożki ze szpinakiem. Nie kupiłam bo pomacałam i są jak uszka
a mama w domu zrobiła pierogi Kupiłam za to monte 8 sztuk, z czego 2 zjadłam od razu , czekolade do picia którą polecałyście i oczywiście pyszne jabłka . Szukałam płynu to higieny int ale nie znalazłam ![]() Kusiła mnie lampka, które zdjęcia tutaj widziałam. Zastanowie się nad nią jutro
|
|
|
|
#2442 |
|
Zakorzenienie
|
nie jesteś przypadkiem z Gołdapi?
![]() dzisiaj kilka osób kupowało u mnie te herbaty gruszkowe i śliwkowe, za każdym razem bacznie patrzyłam, czy to nie żadna wizażanka
|
#2443 |
|
Raczkowanie
|
Ja też dziś odwiedziłam biedronkę i było większość nowości
![]() Kupiłam czekoladę na gorąco Magnetic ( zaraz idę zrobić i ocenię) Jogurty o smaku sernika i tarty z malinami. Dużo kalorii ale trudno, raz się żyje Herbatkę gruszkową ( trochę mało w niej gruszki czuć za to dziką różę aż za bardzo ale generalnie bardzo dobra) Walczyłam aby nie kupić ptasiego mleczka i się udało ![]() Oprócz tego standardowe zakupy typu mleko, serek Fresek czosnkowy, pomidorki,banany,salami naturalne ( moje ulubione) Co do płynu do higieny intymnej kupuję je od dawna i nie mam problemu z infekcjami. Używam zazwyczaj łagodzącego z aloesem, z rumiankiem też miałam. Kupiłam kiedyś Laktacyd, czy też płyny do higieny z Ziaji i jak dla mnie nie ma żadnej różnicy. Zresztą zależy kto ma jakie oczekiwania co do takiego płynu. U mnie się sprawdzają.
|
|
|
|
#2444 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2445 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2446 |
|
Zakorzenienie
|
czy wszystkie produkty z gazetki miały pojawić się w sprzedaży od dzisiejszego dnia?
szukałam dziś kremik NIvea Soft i nie było
Pielegnacja naturalnych loków, loczków, fal-cz. VI 10 przykazań żywieniowych "Gdy zamykają się jedne drzwi do szczęścia,otwierają się inne,ale my patrzymy na pierwsze drzwi tak długo,że nie widzimy tych drugich"' -H.A.Keller silikony w odżywkach, SLS, parabeny out
|
|
|
|
#2447 |
|
Zakorzenienie
|
widziałam dzisiaj sporo nowości w lodówkach:
*ser typu włoskiego - pycha, na pewno będę go często kupować *nowe smaki serka homogenizowanego Tutti, smak brzoskwiniowy i truskawkowy - jeszcze nie próbowałam, ale domyślam się, że są smaczne, tak jak waniliowy ![]() *duże jogurty wyśmienite za 1,59zł - nie wiem, jakie smaki, bo się nie przyglądałam i nie wzięłam żadnego *sery śmietanowe w plastrach - pamiętam, że ktoś o nich pisał, u mnie pojawiły się dopiero teraz. dobre są? *trochę produktów zmieniło szatę graficzną, np. serki wiejskie z piątnicy nazywają się teraz Delicate, ale na szczęście smakują tak samo ![]() * jakieś nowe sery żółte w plastrach * mleczne kanapki kokosowe kupiłam dzisiaj: kawę z cykorią, eden niebieski, tabletki rozpuszczalne multiwitamina- mają dziwny smak, piłam dużo lepsze w tej cenie, a nawet tańsze, serki wiejskie z ananasem, kaszki jabłkowe, mój ulubiony chleb orkiszowy, sok warzywny - ja i mój TŻ go bardzo lubimy
|
|
|
|
#2448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to zależy od ..osobnika, ja piję zieloną hektolitrami i muszę b. pilnować wagi![]() Samara, daj znać jak smakuje ta kawa z cykorią, spróbuj jakoś opisać jej smak..wiem, że to trudne ale może porównać się z jakąs inna uda
|
|
|
|
|
#2449 |
|
Zakorzenienie
|
No własnie, w tym mleczku nie ma nawet aromatu...rozumiem w dzisiejszych czasach nazwać to mleczkiem pistacjowym, gdyby był aromat...ale tam brak jakiegokolwiek śladu po pistacji.
Dzis zakupiona mąka tortowa, jajka, masło, gumy do żucia, i maślanka czyli właściwie szybkie zakupy do zrobienia ciasta
|
|
|
|
#2450 | |
|
Zakorzenienie
|
i czytałam na szybko skład mleczka advocat i z tego co pamiętam, też nie miało nic, co wskazywałoby na to, że jest o takim smaku
![]() ---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2451 |
|
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny
![]() Ja ostatnio zauważyłam, że z półek zniknął skrzyp optima u was też go już nie ma?
|
#2452 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2453 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
a multivitaminki kupuję w lidlu za 2.99
|
|
#2454 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Szukam właśnie dobrej herbatki earl grey, próbowałam nawet tej Dilmah i wielce się rozczarowałam, więcej nie dam sie naciągnąć. A ta milton jest dość aromatyczna, nie cierpka? Da się wypić? (z Sagą nie mam porównania, bo nigdy nie piłam)
|
|
|
|
|
#2455 |
|
Raczkowanie
|
za te cene mozesz spróbowac ja widziałam trzy wersje, niebieska , fioletowa i czarną. kupiłam te ostatnia i bardzo mi smakuje ma wyrazisty smak i lekko cytrynowy zapach. ja jestem wybredna i zwykle pije herbaty na wage, podchodziłam do niej z rezerwa ale okazała sie super, zwłaszcza za taka cene
polecam
|
|
|
|
#2456 |
|
Konto usunięte
|
ptasie mleczko pistacjowe jest średnio dobre, mało pistacjowe imo. spróbować można, bo limitowanka, ale więcej nie kupię.
papier truskawkowy intensywnie pachnie, ale to zaleta każdego papieru Queen. |
|
|
|
#2457 |
|
Zakorzenienie
|
kupiłam tę herbatę gruszkową, zapach ma obłędny
smak - ujdzie ![]() a ta kawa z cykorią... taka mała puszeczka 6 zł... zrezygnowałam, Inka wychodzi taniej
|
#2458 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mimo wszystko kupiłam dzisiaj też advocatowe ptasie mleczko i powiem tak - dla niewymagających są ok
![]() Jeszcze mam nadzieję załapać się na papier truskawkowy i zastanawia mnie ten makaron z serem i i sosem ziołowym iten drugi - próbowałyście może już? Jeszcze koleżanka przyniosła dziś do pracy paszteciki z ciasta francuskiego z tuńczykiem i jajkiem wg przepisu Biedronkowego no i ze składników Biedronkowych - pycha Chyba też się pokuszę w weekend
|
|
|
|
#2459 |
|
Raczkowanie
|
ser typu wloskiego <mniam> uwielbiam. caly zjem sama w jeden dzien, warmia ma najlepszy, druga biedronka ale w lidlu tez pyszny.
|
|
|
|
#2460 |
|
Rozeznanie
|
Wdepnęłam dziś po drodze.
Dokupiłam paluszków paprykowo-serowych - małżowi bardzo zasmakowały. Sobie jogurty Bon Creme sernikowy i tarta - sernikowy obłędny! Wzięłam też lampkę-kulę w kolorze żółtym - bardzo fajne nastrojowe światło daje ![]() Oprócz tego lasagne, parówki Culineo i czeko z ryżem.
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:56.

niby nic konkretnego a 60 zł pękło ...

) + saszetka do przygotowania sosu czosnkowego.
kurcze a były odkąd pamiętam i na prawdę wspomagały przemianę materii (bynajmniej u mnie)
Codziennie zaglądam do Biedry, taką mam na nich ochotę
Za to dziś pojawiły się top chipsy w tubie, wzięłam pomidorowe na pocieszenie