|
|
#3061 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój chomiczek - cz. 4 :)
uhu! 5 zdobyta i przy okazji zrobiłam certyfikat terapeuty uzależnień
Cytat:
![]() Iza cudak ![]() Gosia Mieciula ![]() Cytat:
Wojtas jest rozchwytywany ![]() włosy prosiątko podobne do Wojtasa ale bardziej ciapate
|
|
#3062 |
|
Zakorzenienie
|
A widzicie tą "kupę" siana na dole?? On tam w nią włazi i śpi... nawkładałam trochę do domku siana żeby go zachęcić do włażenia tam ale niestety mało go interesuje :P grrr a wiadomo sianko mało higieniczne a on tam zapasy znosi :P i cóż :p narazie mu sprzątałam tak o bez dużej ingerencji ale jak przyjdzie czas na wymiane trocin itp to zburze mu dom ;D
|
|
|
|
#3064 |
|
Zakorzenienie
|
Mój Staś też nie jest zainteresowany spaniem w domku. Woli w papierze toaletowym, albo w trocinach
. Miał taki fajny domek to musiałam mu go wyjąć, bo z niego nie korzystał i tylko zajmował niepotrzebnie miejsce .---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ---------- Ciekawe ile minut spóźni się gościu od okien
|
|
|
|
#3065 |
|
Zakorzenienie
|
hehe ;D a ten mój nawet fajny tunel w tym sianie uwinął a ja dzisiaj po pracy mu dorzuciłam garsteczkę sianka to poźniej torował sobie nową drogę ;D
a i włosy ogólnie grrrr nie cem już czarnych będę musiała pomyśleć nad zmianą kolorku :P a wogóle to ściełam dzisiaj gdzieś z 10 cm
Edytowane przez poprostu Czas edycji: 2011-01-26 o 17:00 |
|
|
|
#3066 |
|
Zakorzenienie
|
Gosia, a jakie masz naturalne?
|
|
|
|
#3067 |
|
Zakorzenienie
|
Gosiu ;D naturalnie jestem szatynką
więc spora różnica :PP ale na szczeście mam ciemne brwi więc moim zdaniem nie ma takiej różnicy aż chociaż wiadomo, że czarne nie są naturalne ![]() ale to wypadek przy pracy :PPteż Was drażni jak widzicie jasną blondyne i grube czarne brwi?? PS w między czasie zrobiłam jajeczniczkę z serem, szynką, cebulką i ketchupkiem i posypałam rzeżuszką bo ma dużo witaminek |
|
|
|
#3068 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ja mam włosy koloru ciemnego blondu z natury i obecnie zresztą też .Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja idę zrobić sobie obiadek .Był gościu od okien...ale sypnął inteligencją . Jakbym ja nie wiedziała dlaczego mamy mokre od wewnątrz okna - że to para |
|||
|
|
|
#3069 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to fest z tymi oknami ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#3070 |
|
Zakorzenienie
|
Makaron z serem
. Tylko muszę sobie kawałek sera odmrozić . No i co chwilę przychodzi inny gościu, bo 1 jest od sprawdzenia ram, drugi od sprawdzenia szyb, 3 od nie wiem...od uszczelek . Hiszpania
|
|
|
|
#3071 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż każdy jest za coś odpowiedzialny :p bo u nas to jeden od wszystkiego a na dobrą sprawę od niczego Czy jak mały mnie znowu obudzi w nocy i nie będzie dawał spać przez całą noc jak poprzednio to będzie egoistyczne jak go wyniosę do łazienki? wiecie wstaje o 5 rano więc jak już idę spać to chciałabym chociaż troszkę pospać ;Da rano bym go przeniosła do pokoju :P |
|
|
|
|
#3072 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tam bałagan, to jest moim zdaniem porządek ![]() Co do świeczki to mam ją z Holandii ![]() Ładny maluszek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
co za koleś.A ja właśnie sobie frytki zjadłam ![]() ale ostatnio za dużo niezdrowych rzeczy jem, czas się ograniczyć trochę bo lato idzie ![]() Spać mi się chce ![]() ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- Cytat:
![]() Jak moje prosiaki zdechły to nie umiałam zasnąć bo było za cicho
|
||||
|
|
|
#3073 |
|
Zakorzenienie
|
ja tylko na sekundkę..
luknijcie to z głośnikami koniecznie: http://www.youtube.com/watch?v=imJGa...layer_embedded
|
|
|
|
#3074 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Kamusia biedna taka smutna jest
![]() Dalej coś jej dolega i przed chwilą znowu wymiotowała ![]() Nic dziś nie jadła :Glasiu:Albo śpi, albo snuje się po domu, nawet za bardzo się nie cieszy jak ktoś przyjdzie do domu ![]() ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- Cytat:
![]() A M. ma obywatelstwo Hiszpańskie, bez problemu moglibyście dostać tam kredyt? Swietne włosy A chomiś- cudo!!! jeszcze taki mamiuni Zobaczysz, jak szybko Ci urośnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja w grudniu schodziłam z czarnych na rude Trudno było, bo farbowałam czarną palette, a to najgorsze farby do dekoloryzacji ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- A Gosiu obejrzałam filmik z Miecią Co Ty jej dajesz??
|
|||||
|
|
|
#3075 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
. Cytat:
---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- Madziarka ale się uśmiałam z filmiku |
|||
|
|
|
#3077 | |
|
Zakorzenienie
|
Noo
![]() Śpi tak słodko Ale pośpi troszkę, później idzie do okienka popatrzeć ![]() Nawet na podwórko nie chce wyjść, normalnie to wychodzi o 16:30, później o 19-20. Cytat:
Czyli normalnie może wziąć kredyt tam? ![]() Nie wiedziałam, że taki cuda są ![]() Widać na Stasia nie działa, albo za małe dawki ---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- Jakie szkolenie? |
|
|
|
|
#3078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3080 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3082 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A te prasowane ze skóry wołowej są złe, bo pęcznieją w brzuchu pod wpływem wilgoci i są przez to ciężkostrawne ![]() A dlaczego Cię ominęło?
|
|
|
|
|
#3083 |
|
Zakorzenienie
|
Łoś je tyle lat i nic mu nie jest
![]() bo do 10.01 trzeba było wpłacić kase. W sumie dopiero od wczoraj zaczęłam się tym interesować.. trudno, poczekam na następny i sie odpowiednio przygotuje do niego
|
#3084 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A kiedy będzie następny? http://www.dogomania.pl/threads/1415...em-Moon-ma-dom Widziałyście to?? Uwaga-drastyczne zdjęcia! Brak mi słów. |
|
|
|
|
#3085 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czasami mowie do tego mojego malucha a on czasem na mnie syczy ( i co chwilę się drapie :/ trochę mnie to martwi
|
|
|
|
|
#3086 |
|
Zakorzenienie
|
A ja napisałam swoje pierwsze w życiu CV
Stwierdziłam, że z okazji długich cotygodniowych weekendów mogłabym gdzieś jakąś pracę załapać- nie ukrywam, że marzy mi się jakieś studio zabawy dla dzieci czy coś.I teraz zrobiłam biszkoptowe misie. Z czeko w środku, więc jak wystygną to będę sprawdzać jak smakują ![]() I egzamin mam przełożony na poniedziałek na 10:30 xD |
|
|
|
#3087 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie obejrzałam zdjęć do końca... jak tak ludzie mogą!!!!! chociaż ostatnio w wiadomosciach było o rodzince co śpi na kartonach i nigdy nie zmienia ubrań a paczek od ludzi nie przyjmuje |
|
|
|
|
#3089 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
biszkoptowe misie? brzmi zachęcająco
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:50.

prosiątko podobne do Wojtasa ale bardziej ciapate 

nakładź też chusteczek
. Miał taki fajny domek to musiałam mu go wyjąć, bo z niego nie korzystał i tylko zajmował niepotrzebnie miejsce
.

To ja mam włosy koloru ciemnego blondu z natury i obecnie zresztą też
- że to para 
wiecie wstaje o 5 rano więc jak już idę spać to chciałabym chociaż troszkę pospać ;D

brzmi zachęcająco