|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2461 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VII
kupiłam dzisiaj:
kawę z cykorią, eden niebieski, tabletki rozpuszczalne multiwitamina- mają dziwny smak, piłam dużo lepsze w tej cenie, a nawet tańsze, serki wiejskie z ananasem, kaszki jabłkowe, mój ulubiony chleb orkiszowy, sok warzywny - ja i mój TŻ go bardzo lubimy [/QUOTE]serki wiejskie smakowe sa dostepne??? u mnie nie ma jakie ejszcze smaki poza tym ananasowym? to sa te z piątnicy??? myslalam ze je wycofali, mam nadzieje ze u mnie tez bedą
|
|
|
|
#2462 |
|
Wtajemniczenie
|
Gdzie u Ciebie leżą te paluszki? ja u siebie nie mogłam znaleść
|
|
|
|
#2463 |
|
Rozeznanie
|
W koszach z innymi limitowanymi spożywczakami - akurat u mnie obok kaw
|
#2464 |
|
Zadomowienie
|
a co to?
![]() dziewczyny mam do was jeszcze dwa pytanka bo jestem maniakiem wszystkiego co ma w swojej nazwie czekoladę 1. piła któraś z was może ten napój czekoladowy Magnetic z nowej gazetki? jak on smakuje? wyraźcie proszę swoje opinie ![]() 2. czy w Biedronce są (nigdy się nie przyglądałam
|
|
|
|
#2465 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
NussMilk, w ładnych słoiczkach, który ma dwa smaki: orzechowy. o konsystencji nutelli (ja uważam, że jest bardzo dobry) i taki biało-czarny, w paski, nie wiem jak to opisać mleczno czekoladowy, bardzo zbity, bez którego mój TŻ sobie nie wyobraża śniadania/kolacji a on wybredny bywa.. Mi też zresztą smakuję, chociaż ja wole ten orzechowy, jest ciut mniej słodki. Nussmilk kosztuje 4 z groszami bodajże.Jest też trochę tańszy, w plastikowych pojemniczkach, nie pamiętam nazwy (chococośtam ) Orzechowy i czekoladowy. Ja je lubię, chociaż nie w dużej ilości.. są gorsze jakościowo od nussmilka, ale wiem, że sporo ludzi je woli. Ja zresztą jak już wcześniej napisałam też nie uważam, że są złe ale już np mój TŻ uważa, że nie są najlepsze... Lubię do naleśników dodać, czasem na kanapkę.. Są dość słodkie, bardzo gęste no i opłacają się bardziej niż nussmilk, bo kosztują 3 z groszami i jest ich chyba więcej. Ale smakosza pewnie nie zadowolą..
'Oh, I wish I could, but I don't want to..' 20.01.12 - Pani Inżynier ![]() 10.02.12 - Pani Kierownica Edytowane przez lunerin Czas edycji: 2011-01-26 o 19:35 |
|
|
|
|
#2466 |
|
Raczkowanie
|
Nussmilk bardzo dobre, moja corcia sie zajada bialo-czarnym kremem, z reszta ja tez go lubie i moge polecic
u mnie brak kawy z cykoria a tak sie napalilam.. ehh---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- Estella- batonik a la princessa |
|
|
|
#2467 |
|
Zadomowienie
|
lunerin i sesese dziękuję wam bardzo serdecznie za odpowiedzi odnośnie kremów
a jaka cena? przepraszam, że się tak ciągle wypytuję o wszystko ale mam zaufanie do was-ekspertek Biedronkowych i zawsze co mi polecicie się sprawdza
|
|
|
|
#2468 |
|
Raczkowanie
|
Na opakowaniu jest napisane 'gwarancja smaku firmy LaFesta' czy jakoś tak (nie chce mi się iść do kuchni i sprawdzić :P ). Czekolady Magnetic jeszcze nie piłam, jutro, ale czekoladę LaFesta niejednokrotnie i z mlekiem jest pyszna, z wodą beznadziejna.
|
|
|
|
#2469 | |
|
Zakorzenienie
|
Ta biedronkowa herbatka jest moim ulubionym Earl Grey'em
i ten aromat
|
|
|
|
#2470 |
|
Wtajemniczenie
|
jesli chodzi o czekolady do smarowania to ja polecam tak jak poprzedniczka te w sloiczkach. chocby staly nie wiadomo ile ladnie sie rozsmarowuja i sa pyszne. a te w plastikowych opakowaniach niestety nam juz tak nie smakuja.
dzis zakupilam nowa herbate gruszka z dzika roza i wanilia. ale jakos mi nie smakuje. ma dziwny zapach i malo intensywny smak. trzeba lubic takie polaczenia. jednak wole te intensitea tradycyjne. wieloowocowy malinowy i inne. choc juz dawno u mnie w biedronkach na nie promocji nie ma to bardzo mi smakuja i zawsze po opakowaniu staram sie miec w szafce. jesli chodzi o kawy polecam cafe fuego choc u mnie juz sa tylko dostepne te duze opakowania za 11 zł. sesese zaraszam do mnie u nas wylozone w koszach cale trzy kartony.
Panie! Daj mi siłę -do akceptowania rzeczy, których nie mogę zmienić, -odwagę do zmiany rzeczy, których nie mogę zaakceptować, -i mądrość, abym ukrył ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli. http://www.suwaczek.pl/cache/2310a7ec99.png |
|
|
|
#2471 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Inka się chowa. I tu jest 150g a inki ile???Cytat:
Też miałam ochotę ale to mnie odrzuciło.
|
||
|
|
|
#2472 |
|
Zakorzenienie
|
Nie było u mnie tego ptasiego mleczka pistacja ani advocat
albo nie zauważyłam ale szukałam... gdzie ono u Was stało??
|
|
|
|
#2473 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuję |
|
|
|
|
#2474 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki wielkie
Więc u mnie w Biedronce jeszcze albo już nie ma
|
|
|
|
#2475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja tam uwielbiam Inke zaparzaną mlekiem... smak jak z przedszkola
|
|
#2476 |
|
Zadomowienie
|
kredka20 dzięki
![]() tiaara dzięki
|
|
|
|
#2477 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2478 |
|
Zadomowienie
|
ja pilam juz kiedys, kiedy byla w ofercie chyba przed swietami i polecam
Pilam ptzugowoane z wodą i byla pyszna na mleku nie probowalam
|
|
|
|
#2479 |
|
Wtajemniczenie
|
u mnie ptasie mleczko w koszach daleko od alejki ze slodkosciami.zreszta wszelkie rzeczy spozywcze z promocji jakos w ostatniej alejce schowali.
Panie! Daj mi siłę -do akceptowania rzeczy, których nie mogę zmienić, -odwagę do zmiany rzeczy, których nie mogę zaakceptować, -i mądrość, abym ukrył ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli. http://www.suwaczek.pl/cache/2310a7ec99.png |
|
|
|
#2480 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
dzięki dziewczyny bardzooo
|
||
|
|
|
#2481 |
|
Raczkowanie
|
kupilam dzisiaj wolowine gulasz- w opakowaniu sokolowa- wygladala z zewnatrz na ladna,intensywny czerwony kolor -ale gdy ja w domu rozkroilam to srodek praktycznie kazdej kosteczki jest prawie brazowy/siny ale mieso nie sierdzi - myslicie ze mozna ja zjesc??? szkoda mi wyzucic kg miesa ale z drugiej str nie chcialabym rewolucji zoladkowej na drugi dzien...
prosze o rade -co byscie zrobily? termin waznosci do 29.01 Edytowane przez monykaa Czas edycji: 2011-01-26 o 22:11 |
|
|
|
#2482 |
|
Raczkowanie
|
a ja sie wkurzyłam, nie bylo nic z ulotki!!! były tylko jogurty o smaku sernika ale nie bylo przy nich nawet ceny wrr a chcialam sobie kupic ten zestaw eveline do skóry alergicznej i kawe z cykoria i ptasie mleczko uh uh
monykaa to dziwne że od śroka jest jakby zepsute z wierzchu nie, a kawałki są elastyczne i nie są jakies obślizgle?
Mężczyzna nie musi być piękny, Wystarczy, że wdzięczny ma gest, Gdy głos ma milusi, być piękny nie musi, Chociaż wcale nie szkodzi, gdy jest Edytowane przez activ61 Czas edycji: 2011-01-26 o 22:45 |
|
|
|
#2483 |
|
Raczkowanie
|
no wlasnie z zewnatrz sa ok,sprezyste, ladny kolorek, malutko tych bialych zylek,tluszczyku, dobrze sie kroi....
na necie niewiele na ten temat -jedyne co wyczytalam to, to ze mieso nie mialo powietrza lub dostalo sie powietrze i zsinialo.... wzialam ten jogurt o smaku sernika za 80gr -ale mi nie posmakowal, sernika w nim nie czulam, byly jedynie kawalki biszkopta, za to jestem zauroczona bon creme wisnia z kawalkami czekolady |
|
|
|
#2484 |
|
Raczkowanie
|
ja bym zaryzykowala
ale zeby nie bylo na mnie to tylko mowie co ja bym zrobila, może to dlatego ze mieso bylo krojone i moze kazdy kawalek byl zgniatany i ta krew sie rozeszła, no nie mam pojecia, jesli to od powietrza to raczej z zewnatrz a nie wewnatrz
|
#2485 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I była bardzo dobra. Moim zdaniem smakuje identycznie jak LaFesta (która nawiasem mówiąc jest 2x droższa). I oczywiście tylko z gorącym mlekiem
Edytowane przez kredka20 Czas edycji: 2011-01-26 o 23:24 |
|
|
|
|
#2486 |
|
Zakorzenienie
|
jeśli chodzi o herbatę Earl grey -bardzo lubię Earl grey z pomarańczą produkcji Herbapolu- polecam
|
|
|
|
#2487 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2488 |
|
Zakorzenienie
|
mleko sojowe czekoladowe- smak porównywalny do np. danmleka czekoladowego??
|
|
#2489 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2490 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie, jak smakują te smakowe (:P) mleka sojowe??
I jak ta lampka-kulka? Sprawdza się? Aaa.. są jeszcze dziś u Was te ptasie mleczka? A jogurt sernikowy - pychota!
"Could you see, I could break? Did you notice all my mistakes? There were times I could feel you read my mind" Ślub Edytowane przez ennostiel Czas edycji: 2011-01-27 o 11:19 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:28.

[/QUOTE]
jakie ejszcze smaki poza tym ananasowym? to sa te z piątnicy??? myslalam ze je wycofali, mam nadzieje ze u mnie tez bedą

smak - ujdzie
Też miałam ochotę ale to mnie odrzuciło.

dziękuję