|
|
#1621 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kraków - część 8. i na pewno nie ostatnia :)
Cytat:
zmarszczki też już zauważyłam pod oczami :P
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#1622 |
|
Konto usunięte
|
byłam w muzeum pod rynkiem, i to w darmowy poniedziałek, wejściówkę rezerwowałam 2 tyg wcześniej :.> rozczarowałam się, muzeum jest zbyt multimedialne, w okresie budowy było fajniej
|
|
|
|
#1623 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
|
|
|
#1624 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dużo dadzą zimne okłady. I jak przestanie boleć to tam jutro czy pojutrze ponaciągaj go delikatnie. Ale jak już nie będzie bolał! I przez następne kilka treningów albo go nie ćwicz albo możesz go ćwiczyć ale rób mniejsze obciążenie i mniej powtórzeń. Na wyczucie... żeby coś tam poćwiczył ale, żeby się całkiem zregenerwował
PIERCING skin diver, tragus, inner helix, 2x hellix, nostril, clevageumarły eyebrow, horizontal eyebrow, rook, navelchcę medusa,double nostril,venomTunel Zapuszczam włosy Waga 72 - 63 - 55![]() Japoński |
|
|
|
|
#1625 | ||
|
moderatorka też wizażanka
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- Cytat:
Zrobię sobie dzisiaj nawilżającą.
|
||
|
|
|
#1626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie chce mi sie Tomka uczyć
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#1627 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja tam zawsze chodziłam z kontuzjami i teraz mam 21 lat i pogruchotane stawy jak... Pani chirurg mi powiedziała że od kolan w dół to przeszczep bo to się już nie da tylko rzeczy naprawić co mam nieprawidłowo... Brak płynów, mazideł, źle ścięgna.... Także odpuść
PIERCING skin diver, tragus, inner helix, 2x hellix, nostril, clevageumarły eyebrow, horizontal eyebrow, rook, navelchcę medusa,double nostril,venomTunel Zapuszczam włosy Waga 72 - 63 - 55![]() Japoński |
|
|
|
|
#1628 |
|
Wtajemniczenie
|
Tomek zlagodnial ostatnio
Mozesz sie zawsze spytac jak tam maly Jakub Maciej-w zeszlym roku sie urodzil
|
|
|
|
#1629 | |
|
moderatorka też wizażanka
|
Bo tych maseczek niemal nigdzie nie ma, Rossman to tragedia, moim zdaniem za mały wybór tam jest. Nie ma produktów z joanny tych smakowych, nie było dzisiaj maseczek st.ives, a te maseczki ziaji to towar deficytowy. Wzięłam ostatnie 3, a jedną wzięła koleżanka, poleciłam jej i postanowiła spróbować
No i znalazłam je w drogeryjce na Szewskiej, gdzie tam Rossmany, Natury... Cytat:
![]() Odpuściłam jak skręciłam kolano i potem ciężko mi było wrócić. |
|
|
|
|
#1630 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja idę spać bo sesja... wiecie jak jest...
|
|
|
|
#1631 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() e milka - nie mam z nim takiego kontaktu .. złagodniał czy nie to jest głupie i nie lubię
|
|
|
|
|
#1632 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale tak tylko Cie pocieszam, ze nie jest juz taki straszny Ja wracam do prawa ubezpieczen
|
|
|
|
|
#1633 |
|
Zakorzenienie
|
Też idę się uczyć, mam ambicję żeby z 2 kolokwiów, które czekają mnie w przyszły weekend dostać 5
|
#1634 | |
|
Pani Buka
|
Cytat:
|
|
#1635 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
Kiepsko, bo Ineso mówi, że oczy bardziej niebieskie Wcale nie można, to kłamstwo jakieś... |
|
|
|
|
#1636 |
|
Konto usunięte
|
W końcu wróciłam do świata żywych
miałam służbę 24h. I co sierotka zrobiłam? Pojechałam rano do domu, zostawiając wszystkie dokumenty i kosmetyczkę w pracy Kupujemy te bilety na lodowisko?
|
|
|
|
#1637 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A tak serio to mam kupon od Neciaka, jeszcze od trust i siłownia, potem basen (może tam rozruszam się na tyle, że nie będą mnie nagle dopadać bóle w kolanach, w udzie czy innych miejscach ;/ )Zaszalałam dzisiaj i zrobiłam zupę rybną. Jadłam ją 2 razy w życiu, nigdy nie widziałam jak powstaje, wiec wymyśliliśmy przepis... i nawet zjadliwa jest! Mieliśmy za mało ryby niestety, a M. uparł się na kurkumę (której nie znoszę i zepsuła mi smak), mimo to jednak dooobra! Uwielbiam dorsza Dziewczyny od naturalnych kosmetyków - czy moge zrobić maseczkę wielokrotnego użytku z białej glinki, kwasu hialuronowego, jakiegoś hydrolatu i ew. czegoś tam jeszcze? Chciałabym zrobić siostrze, a wiem, że jej nie będzie chciało się tak bawić i tworzyć, więc dałabym trochę feog ... Można tak? To raz, a dwa- kwas hialuronowy lepszy w proszku, czy żelu? Jakie stężenie lepsze - 1% czy 2%? Proszę proszę o pomoc, bo młot jestem ;<
And when I kick my legs, I got rythm My great grandpa was a blues lover He'd be rockin' his moonshine to B.B.King and Jimmy Reed... Edytowane przez Mjucaczek Czas edycji: 2011-01-26 o 18:49 |
|
|
|
|
#1638 | ||||
|
Zakorzenienie
|
łłłeeeeeee
Cytat:
Ville mnie nauczyła![]() Cytat:
![]() ja nie przepadam.... i mam uraz po tym jak musiałam odrobić w muzeu praktyki. masakra!!!!po 4h robiłam taka z ciekawych w których byłam to tylko Muzeum Powstania Warszawskiego 2. mają tam strasznie lipny system informacji i sprzedaży biletów, dramat jakiś. ale chętnie bym się wybrała Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja jestem za ktoś jeszcze? tam są 4 wejściówki prawda? to jeszcze 2 nam są potrzebneCholerko- nie mogę się napatrzeć na Twoje rysunki!!!! są o niebo fajniejsze i ładniejsze niż te rynkowe karykatury powiesz jak Ty to robisz???? widziałam sposób powstawania który załączyłaś na wątku, ale jak/ czym je cieniujesz że tak to super wygląda????straciłam resztki wiary w swoj potencjalny talent jak na to patrzę ![]() Uwaga Uwaga!!! chwalę się ![]() zostałam zastępcą dyrektora oddziału regionalnego firmy szkoleniowej ![]() ![]() brzmi dumnie a oznacza nie mniej nie więcej duuuuuuzzzzooooo więcej roboty i obowiązków.więc gdyby któraś potrzebowała/ lub jej firma potrzebowała szkoleń to proszę o mnie pamiętać
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||||
|
|
|
#1639 |
|
Zadomowienie
|
odblokowałam konto, wszystko naprawiłam to ' system chwilowo niedostępny' ! Złośliwość rzeczy martwych to bardzo delikatne określenie...
zaraz mnie trafi. wpisuję poprawne hasło, ale ing uważa, że jest złe Gg gratuluję!
And when I kick my legs, I got rythm My great grandpa was a blues lover He'd be rockin' his moonshine to B.B.King and Jimmy Reed... Edytowane przez Mjucaczek Czas edycji: 2011-01-26 o 19:12 |
|
|
|
#1640 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
![]() ![]() Dziękuję w tym moim programiku Paint Tool Sai. Po prostu nakładam ciemniejszy kolor tam, gdzie trzeba, i czasami trochę rozmazuję czymśtam...ale zazwyczaj jestem na to za leniwa
|
|
|
|
|
#1641 | |||
|
Matka Smoka
|
Weszłam na 10 minut na stronę Naturalisa i już wiem, że będzie źle
![]() Cytat:
![]() ecrulo - Ty to samo. Co mam Ci z kwasami polecić? Może ten olejek co ja robię? Łatwy w przygotowaniu. I jeszcze olejek do mycia, też z kwasem? (ja go stosuję co kilka dni) Cytat:
Będę w Wawie na poczatku lutego, mogę zrobić hurtowe zakupy Po prostu za rzadko wpatrujesz mi się w oczy Albo mnie widziałaś jak miałam tylko zielone (bo mi się trochę mienią).No buzię mam taaaką pyzatą! Ale za ten cyc i wąską talię Ci wybaczę![]() I TO ogolony ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1642 |
|
Copyraptor
|
Przecież TO ma taki lekki nalotozarost!
|
|
|
|
#1643 |
|
Zadomowienie
|
dziękuję za informację
![]() blondynka, wpisałam hasło z capslockiem
|
|
#1644 |
|
Zakorzenienie
|
gg, gratulacje
.
|
|
|
|
#1645 |
|
Copyraptor
|
A, Ineso, co prawda nie mam ze sobą blachy do muffinek, ale znalazłam taki przepis: http://lessaveurs.wordpress.com/2011...-cake-cookies/
Więc jak mi masło zmięknie, to będę wypróbowywać
|
|
|
|
#1646 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
Ale wypróbuj koniecznie te od Doroty kukurydziane z borówką. Boshh tyle jeszcze przepisów muffinkowych nie wypróbowałam ![]() nalotozarost niebieskie są śliczne |
|
|
|
|
#1647 |
|
Zakorzenienie
|
gg gratulacje
żeby jeszcze bardziej Cię zadowolić to powiem że Ax robi mi zamówienie z zamówiłam to o czym ostatnio na spotkaniu mówiłąś że chciałaś ![]() kupić Ci ten pędzel ? to od razu byś miała już 2 rzeczy u mnie![]() cholerko a Hula kiedy będzie namalowana
|
|
|
|
#1648 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cholerko, pieczesz czasami bułki? Chodzi mi o bułki niesłodkie, najlepiej drożdżowe, bo przez święta zakwas mi umarł. Mam pilną potrzebę na jakieś dobre, takie które na pewno wyjdą, zrobię je przed północą i nie ubrudzę do tego 10 misek
|
|
|
#1649 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A zupy rybnej po wakacjach mam dosc ![]() Cytat:
bylam np w muzeum gdzie byly rozne hmm elementy ciala ludzkiego (slowa mi brakuje kiedys bylo o tym glosno bo eksponaty prawdziwe (a wsrod nich np byla przekrojona macica z plodem...)I gratuluje! Pliva szuka teraz chyba firmy szkoleniowej-zadzwon tam jutro i sie wypytaj Kolezanka jest na praktykach w kadrach i mowila ze wlasnie beda sie za czyms rozgladac
|
||
|
|
|
#1650 |
|
Matka Smoka
|
Hula, jakie pędzle kupujesz w tajemnicy?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:22.

Czuję, że muszę się wziąć za siebie, bo mam wrażenie jakby mnie już marszczyło i wszystko wisiało
zmarszczki też już zauważyłam pod oczami :P

A 5 osób się zmieści

skin diver, tragus, inner helix, 2x hellix, nostril, clevage
eyebrow, horizontal eyebrow, rook, navel
medusa,double nostril,venom
72 - 63 - 55
Ja tam zawsze chodziłam z kontuzjami i teraz mam 21 lat i pogruchotane stawy jak... Pani chirurg mi powiedziała że od kolan w dół to przeszczep bo to się już nie da tylko rzeczy naprawić co mam nieprawidłowo...

Ja wracam do prawa ubezpieczen

A tak serio to mam kupon od Neciaka, jeszcze od trust i siłownia, potem basen (może tam rozruszam się na tyle, że nie będą mnie nagle dopadać bóle w kolanach, w udzie czy innych miejscach ;/ )