Torbę powoli pakujemy i na przyjście naszych dzieci się szykujemy III-IV 2011 - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-26, 18:26   #241
trzyrazyi
Zadomowienie

Dot.: Torbę powoli pakujemy i na przyjście naszych dzieci się szykujemy III-IV 2011

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
ja mam taki potworny bol w lewej pachwinie az ciezko chodzić moge siedziec tylko potem mam kłopot ze wstawaniem az zgieta w pół chodze

Ja pamietam jak tak mialam ale z prawa pachwina nie dalo sie chodzic tragedia....lekarz powiedzial zebym brala cos przeciwbolowego i tyle dziecko lezy bardzo na lewej stronie i naciaga wiezadla akurat to prawe najbardziej i nic sie nie da zrobic
trzyrazyi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-26, 18:27   #242
Castia
Wtajemniczenie

Dot.: Torbę powoli pakujemy i na przyjście naszych dzieci się szykujemy III-IV 2011

hej marudyyyy

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość

Castia Nieeee,wcale nie sa takie lśniące-zwykły materiał bez połysku. Ogólnie fajnie wyglądają na piersiach,tylko ja niestety mam je przymaławe i muszę zamówic miseczkę D
eee no to czemu te zdjecia takie przekłamane, wygladaja jakby sie tak właśnie lsniły, bo na innych aukcjach są bawełniane ale to dorazu widac ze czysta bawełna a te mają taki połysk przynajmniej na zdjeciu.
no ale jak fajne to moze w koncu zamówie

Cytat:
Napisane przez kinga2710 Pokaż wiadomość
a mam pytanie czy któraś z was miała skierowanie na badania posiewu z kanału szyjki bo ja mam coś takiego zrobić a nie przypominam sobie bym przy pierwszej ciąży miała takie badania
ja miałam w pt pobierany, dokładnie tak jak anika napisała wyglada to jak cytologia, na patyczek lekarz pobiera i do takiej tubki,zaniosłam to do laboratorium 25zł w pt bede miala wyniki.

a my bylismy na zakupach. dobrze ze wiekszosc kupiłam na allegro bo zbankrutowałabym chyba. stracilismy 200zł w sumie nie wiem za co

no ale mam juz prawie wszystko jescze kocyk i posciel ale to zamowie na allegro.
także mogę rodzić

i torbę tez chyba spakuje w weekend niech sobie stoi i czeka na swoją godzinę
Castia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-26, 18:31   #243
87czarna
Zakorzenienie

Castia dodali efekty specjalne Ja w każdym razie jestem zadowolona-szybko można je odpiąc do karmienia. Myślę,że jak kupię miseczkę D,to nic nie bedzie uciskac

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-26, 18:41   #244
iizabelaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez coralady Pokaż wiadomość
A ja jestem zadowolona,bo w końcu udało mi sie wybrac wózek Po prostu weszła wczoraj do sklepu i doznałam olśnienia.Stał i czekał na mnie!Na wózek nie mogłam się zdecydowac,bo wszystkie takie podobne No i ja nie bardzo umiałam wybrać kolor,a że lubie czerwony to sbie wymyśliłam,ze musi być koniecznie czerwonyA ten jest bardzo funkcjonalny,ma przekłądane siedzisko,fotelik można dodatkwo nałożyć na stelaż,ma aluminiowa ramę dzieki czemu jest dużo lżejszy co dla mnie ma ogromne znaczenie,bo będę musiała go targać na 2 piętro I taki zgrabny jest i pasuje do mojej ręki Na zdjęciach wygląda dziwnie,pewnie gdybym go na żywo nie zobaczyła,nawet bym sie nim nie zainteresowała.

http://coletto.pl/wozek.php/matteo/12

Oglądałam go przed chwilą w sklepie i niezły wypas powiem wam Składa się do takich rozmiarów,ze w szoku byłam.Można sobie wziąc gondole w jedną rękę a stelaż w drugą i drałować na 2 piętro I jest taki lekki To chyba wybór wózka mam z głowy

bardzo ładny jest ten wózek
ja ciągle ma mętlik w głowie,
ale w przyszłym tygodniu już na pewno się zdecyduję

Cytat:
Napisane przez Milena87 Pokaż wiadomość
piekne kolory
ja też chciałam ten wózek,
jednak stwierdziłam, że jak dla mnie jest za duży

Cytat:
Napisane przez Ahtaga Pokaż wiadomość
Witajcie. Ja już po drugim usg. Oszaleć można z tymi lekarzami... wszystko jest w jak największym porządku! Najpierw nic nie pytałam o nerki tylko pozwoliłam pani dr żeby sama najpierw wszystko oceniła i jak już widziałam, że kończy i nie ma żadnych zastrzeżeń to zapytałam o nerki, bo inny lekarz twierdzi, że budowa jednej jest nieprawidłowa pęcherzykowata, a ona że niemożliwe...wszystko tu jest prawidłowe. Kamień z serca spadł, ale ziarno niepokoju we mnie jeszcze tkwi, bo w sumie na podstawie czegoś ta wcześniejsza to powiedziała Póki co trzymam się tego drugiego badania i pójdę za 2 tyg do kontroli tak jak mi kazała i ciekawe co powie
A mały (jeszcze bezimienny ) waży 1501g. To chyba taka średnia norma.
A dziewczyny, jaki macie stopień dojrzałości łożyska? Bo ja mam II.
dobrze, że wszystko jest ok

Cytat:
Napisane przez emila28101987 Pokaż wiadomość
W dodatku mam problem z kupnem wózka Cały czas miałam upatrzony Espiro Vector 4 Air - oglądałam go trzy razy i bardzo mi się podoba ALE jak byłam za 4tym razem zamówić (bo nie ma tego koloru co chciałam) poprzestawiali wózki w tej hurtowni - wcześniej ten Vector stał tak w rogu a teraz postawili go pośrodku wśród innych wózków i dopiero zobaczyłam że jest DUŻO mniejszy od innych wózków.. Mój powiedział że wygląda jak dla lalek i że może lepiej większy (wcześniej też mu się podobał) i że nawet ja będe musiała sie mocno nachylać nad dzieckiem (a mam wzrostu 157cm) a co dopiero on (184cm) ehh.. Spodobał mi się nawet też Espiro Atlantic.. i teraz mam dylemat który wziąć. Zamówiłam ten kolor co chciałam Vectora i dzisiaj mają dzwonić i mówić czy bedzie i musze się do tej pory zdecydować który.. Dalej bardzo podoba mi się Vector ale boje się że nie bedzie funkcjonalny.. Kobietki które macie któryś z tych wózków pomóżcie

ten wózek jest na liście moich faworytów
Stary 2011-01-26, 18:45   #245
n.ik.a
Zadomowienie

anika dlatego zamówiłam te malutkie obojętnie jakie przyjdą to i tak nie będzie mi to robiło dużej różnicy bo miałam kupić takie zwykłe naklejki w leroy merlin

dziś 1 dzień bez smarowania się tym kremem (wcześniej robiłam to 2Xdziennie) piję wapno i mam nadzieję, że za kilka dni wszystko zejdzie co do tej cholestazy to ja bym ją wykluczyła, bo wysypka jest teraz tylko na brzuszku tam gdzie smarowałam kremem i nie swędzi, nie piecze - a badani krwi i moczu robię co 3 tyg i nic złego nie pokazują za wyjątkiem anemii

Kalinka 11.04.2011

Wybrałam pielęgnację ciała z marką Braun

"Celem życia jest:
w swojej małej jednostkowej duszy odbić jak najwięcej kosmosu"
(H. Elzenberg)

n.ik.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-26, 18:45   #246
aja1
Zakorzenienie

A to są rzeczy po Kaśce.
1. Sukieneczka do chrztu
2. kombinezonik polarowy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 100_4533.jpg (42,3 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_4535.jpg (37,5 KB, 33 załadowań)

Mój Aniołek 30.12.2016
aja1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-26, 18:51   #247
Castia
Wtajemniczenie

Cytat:
Castia dodali efekty specjalne Ja w każdym razie jestem zadowolona-szybko można je odpiąc do karmienia. Myślę,że jak kupię miseczkę D,to nic nie bedzie uciskac
no i im się nawet udały
ale to zmierzyłaś się i są za małe wg ich rozmiarówki czy brałaś tak na oko?
Stary 2011-01-26, 18:54   #248
iizabelaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez n.ik.a Pokaż wiadomość
dziewczyny kupiłam na all welurowe naklejki do pokoju Niuni...przykleję je nad łóżeczko by trochę zmienić wygląd gołych ścian
http://allegro.pl/motyl-motyle-nakle...427394691.html
piekne
tez się nad nimi zastanawiałam
ale zdecydowałam się na drewniane

Cytat:
Napisane przez blackrose4u Pokaż wiadomość
acha zdjęcia wózków. Doradźcie kolor
wg mnie nr 3
Stary 2011-01-26, 19:01   #249
87czarna
Zakorzenienie

Castia na oko i to był mój błąd Kierowałam się tym,że usztywniany stanik mam 80 C,więc byłam przekonana,że muszę wziąc ciut mniejszy...

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-26, 19:07   #250
trzyrazyi
Zadomowienie

Dziewczyny a wy wiecie jak dziecko sie porusza to jak jest ulozone w danym momencie i co wystawia?????bo moja wlasnie szaleje jak nie wiem ale nie moge wyczic o co kaman :P
trzyrazyi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-26, 19:17   #251
n.ik.a
Zadomowienie

iizabelaa no właśnie ja chorowałam na te drewniane ale zrezygnowałam w zamian za to zamówię imię córci

Kalinka 11.04.2011

Wybrałam pielęgnację ciała z marką Braun

"Celem życia jest:
w swojej małej jednostkowej duszy odbić jak najwięcej kosmosu"
(H. Elzenberg)

n.ik.a jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-26, 19:31   #252
Castia
Wtajemniczenie

Cytat:
Castia na oko i to był mój błąd Kierowałam się tym,że usztywniany stanik mam 80 C,więc byłam przekonana,że muszę wziąc ciut mniejszy...
ahaaano to ja sie zmierze lepiej

no właśnie dziewczynki - tą pościel od BABY-RAJ warto kupić???
chyba ktores z was kupowały od niego komplety...
Stary 2011-01-26, 19:38   #253
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez aja1 Pokaż wiadomość
A to są rzeczy po Kaśce.
1. Sukieneczka do chrztu
2. kombinezonik polarowy

sukienka sliczna

ja własnei doszłam do wniosku ze wcale mi sie nei podoba to co mam na chrzest dla natki

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-26, 19:39   #254
olsza30
Raczkowanie

a my sie zdecydowaliśmy na taki wózek
http://dino.sklep.pl/nowy/baby-boom-...is-p-9964.html
podobny do Mutsy Urban Rider, który mi się bardzo podobał, mam nadzieje, że ta podróbka się sprawdzi. Ten wózek nie ma torby więc teraz poszukuje, muszę zajrzec do Lidla bo w tej ofercie była jakas nawet fajna fioletowa.

acha a jakie karuzele do łóżeczka kupujecie?ja juz od dawna mam ochote na ta

http://allegro.pl/fisher-price-karuz...418547789.html
ale czytałam sporo negatywnych opinii o niej a jest taka słodka i tak strasznie mi sie podobaja te misie...
olsza30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-26, 19:41   #255
diatoma
Zadomowienie

black, castia ja kupowałam z baby raj i dzisiaj mi przyszły, zgadza sie 2 komplety zamówiłam. generalnie kolory takie jak na zdjęciu, ekspresiki są plastikowe i nie odstają, pościel trochę sztywna, ale to ponoć normalne. aha i myślałam że prześcieradło dają frotte do tego 6 element owego zestawu, a jest z tego samego materiału co pościel. ja bynajmniej jestem zadowolona. to co zamówiłam-dostałam.

12. 09. 2015 Tosia

Edytowane przez diatoma
Czas edycji: 2011-01-26 o 22:02
diatoma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-26, 19:47   #256
aja1
Zakorzenienie

Cytat:
sukienka sliczna

ja własnei doszłam do wniosku ze wcale mi sie nei podoba to co mam na chrzest dla natki
No właśnie mnie się nie podobało nic co było w sklepach czy na all i tą szyła krawcowa.

Mój Aniołek 30.12.2016
Stary 2011-01-26, 19:48   #257
iizabelaa
Zakorzenienie

wygrałam dzisiaj aukcję kolejną

http://allegro.pl/sukienka-next-i1421367379.html

Cytat:
Napisane przez n.ik.a Pokaż wiadomość
iizabelaa no właśnie ja chorowałam na te drewniane ale zrezygnowałam w zamian za to zamówię imię córci

jak przyjdą do mnie motylki to zrobię fotkę i wkleję,
imię też mnie kusiło
Stary 2011-01-26, 19:50   #258
aja1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iizabelaa Pokaż wiadomość

Fajna

Mój Aniołek 30.12.2016
Stary 2011-01-26, 19:55   #259
_Ciastko_
Rozeznanie

Melduję się w kolejnej części. Niestety początek nie jest zbyt fany. Od niedzieli jestem okropnie chora . Mam zapalenie krtani - biorę antybiotyk. Ledwo oddycham, praktycznie w nocy nie spię bo nie mam jak, mam ciągły odruch wymiotny. Nie mogłam być na dzisiejszych zajęciach szkoły rodzenia Dziś pierwszy raz od ok 14 nie mam temperatury - wcześniej non stop utrzymywała się na poziomie 38 -39 stopni, nawet nie pomagały tabletki z paracetamolem na jej zbicie

Z dobrych wiadomości - kupiłam wózek Po wieeelu przemyśleniach wybór padł na Jedo Fyn 4. Wózeczek pewnie bedzie u mnie w przyszłym tygodniu bo w hurtowni na stanie nie było stelaża ze skórzaną rączką więc czekam na dostawę.

Szczęśliwa mężatka 29.09.2007r

Wizażystka, kosmetyczka i stylistka rzęs Xtreme Lashes -

Edytowane przez _Ciastko_
Czas edycji: 2011-01-26 o 19:57
_Ciastko_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-26, 20:03   #260
iizabelaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olsza30 Pokaż wiadomość
podobny do Mutsy Urban Rider, który mi się bardzo podobał, mam nadzieje, że ta podróbka się sprawdzi. Ten wózek nie ma torby więc teraz poszukuje, muszę zajrzec do Lidla bo w tej ofercie była jakas nawet fajna fioletowa.
bardzo ładny

faktycznie podobny do Musty,
mi się podoba ta rama od Musty,
tak jakoś zgrabnie wtedy wózek wygląda

trzeba by zrobić spis modeli jakie kupiłyśmy
może by mi to pomogło w wyborze
Stary 2011-01-26, 20:03   #261
monikal
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez _Ciastko_ Pokaż wiadomość
Melduję się w kolejnej części. Niestety początek nie jest zbyt fany. Od niedzieli jestem okropnie chora . Mam zapalenie krtani - biorę antybiotyk. Ledwo oddycham, praktycznie w nocy nie spię bo nie mam jak, mam ciągły odruch wymiotny. Nie mogłam być na dzisiejszych zajęciach szkoły rodzenia Dziś pierwszy raz od ok 14 nie mam temperatury - wcześniej non stop utrzymywała się na poziomie 38 -39 stopni, nawet nie pomagały tabletki z paracetamolem na jej zbicie

Z dobrych wiadomości - kupiłam wózek Po wieeelu przemyśleniach wybór padł na Jedo Fyn 4. Wózeczek pewnie bedzie u mnie w przyszłym tygodniu bo w hurtowni na stanie nie było stelaża ze skórzaną rączką więc czekam na dostawę.
ciastko ja też nie byłam...
trzymaj się jejku to Was wymęczy barddzo
Oby szybko przeszło trzymam kciuki

monikal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-26, 20:04   #262
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

laseczki jak myslicie dziewczynka w jakim miesiącu bedzie nosić rozmiar 68?

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-26, 20:06   #263
wanilia83
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez monikal Pokaż wiadomość

podaję też ciekawostkę http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomos..._zlobkami.html
bo ten temat nam obcy nie będzie...

dla mnie to jest bezsensu, przestrzegają przed żłobkami a polityka prorodzinna w czarnej dupie, niektórych po prostu nie stać żeby nie pracować i siedzieć z dzieckiem w domu

Cytat:

Aha, mam taki pomysł. Ponieważ lista mamusiek była robiona na samym początku i części mamusiek nie ma (zniknęły bez słowa). Ja postaram się przez tydzień (chyba starczy) zobaczyć kto się nie odzywa i wykreślę z listy.
Co Wy na to??
jestem jak najbardziej za zawsze jak któraś wróci można z powrotem zapisać

Cytat:
Napisane przez emila28101987 Pokaż wiadomość

Miałam wczoraj wizyte - i dowiedziałam się że z moją szyjką się pogorszyło.. wcześniej była rozwarta na 0,5 a teraz na 1,5 i mam się maksymalnie oszczędzać żeby przetrzymać jeszcze z 2 tyg (tp 1.03) tylko że ja się oszczędzam i nie wiem co mam robić żeby jeszcze bardziej pozostaje mi leżeć i leżec

Poza tym miałam usg - mały ułożony główką w dół i waży 2920 duużyy chłop. Miałam też pobrany wymaz a za 2 tyg do kontroli - o ile prędzej nie urodze Oby nie - chciałabym tak gdzieś do 20 lutego wytrzymać..
kochana oszczędzaj się maksymalnie , mały już nie taki mały 2900 to już ładna dzidzia

Cytat:
Napisane przez Mirabilka Pokaż wiadomość
po ciężkich walkach na all o dres udało mi się wygrać dwie aukcje w sumie w sklepie do dziś wiszą te kolekcje hehe:

http://allegro.pl/show_item.php?item=1409947421
http://allegro.pl/show_item.php?item=1409946850

a na lato marynarza:

http://allegro.pl/babaluno-3pack-bod...411745903.html
http://allegro.pl/babaluno-2pack-spo...418670506.html
boskie

Cytat:
Napisane przez kasiapruszkow Pokaż wiadomość
o

Materac Gryka Pianka Kokos firmy Danpol - mam taki i slyszlam ze najlepszy

a dziewczynki wrocilam z Hebrapolu i nabylma herbatki 1 na kolki dla dizdzia a 2 na latwiejszy porod z lisci malin-macie zamiar to pic przed porodem?

my też zdecydowaliśmy się na materac z tej firmy

co do herbatki to nie wiem zastanawiam bo może pomoże a nie zaszkodzi

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość

dzięki za kciuki, zdałam na 4+
jeszcze jutro i koniec!!!!

gratulacje za jutro też trzymam kciuki

ehh nie mogę wysiedzieć bo mi brzuch strasznie twardnieję
trudno idę się położyć a doczytam jutro

wanilia83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-26, 20:08   #264
blackrose4u
Wtajemniczenie

my już po wizycie w kinie. Film fajny, luźny. Polecam

Widze że bardziej obstawiacie wózki z tym beżem. Cały czas byłam zachwycona tym zielonym z małymi kółkami, ale teraz zastanawiam się nad tym beżem lub brązem a za tydzień trzeba zdecydować

Cytat:
Napisane przez avikusia Pokaż wiadomość
Montii gratulejszyn za ta 4 +

blackrose4u jak dla mnie 3 czyżby to był TAKO?
przymierzam się do wózka tej firmy, tylko nie wiem czy warriora czy jumpera, ale raczej jeden z tych 2 będzie a powiedzcie mi jeszcze... VAT wzrasta tylko na foteliki czy na wózki też? bo do pon. coraz mniej czasu
to nie jest Tako. To jest od producenta z Częstochowy.

Cytat:
Napisane przez trzyrazyi Pokaż wiadomość
Dziewczyny a wy wiecie jak dziecko sie porusza to jak jest ulozone w danym momencie i co wystawia?????bo moja wlasnie szaleje jak nie wiem ale nie moge wyczic o co kaman :P
ja jedynie wiem jak wypina mi się całym ciałem tzn obraca się. Mam wrażenie że wyjdzie skórą zaraz. Tak typowo stópki lub rączki nie opiera pod skórą, ale maca mnie chyba paluszkami bo czuje takie muskanie - małe bąbelki

A w ogóle dzisiaj od rana bolą mnie żebra. Aż się boje co będzie później jak tak dalej bedzie mnie tam kopać
Cytat:
Napisane przez olsza30 Pokaż wiadomość

acha a jakie karuzele do łóżeczka kupujecie?ja juz od dawna mam ochote na ta

http://allegro.pl/fisher-price-karuz...418547789.html
ale czytałam sporo negatywnych opinii o niej a jest taka słodka i tak strasznie mi sie podobaja te misie...
my mamy taką karuzele, używaną kupioną na all. Nie wiem co są za negatywne opinie, ale nam się bardzo podoba. Zobaczymy jak się sprawdzi.

oczekujemy
blackrose4u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-26, 20:12   #265
laseczkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość
Kochane, wróciłam właśnie od gina i wiadomości pół na pół z tych dobrych, że nic się nie pogorszyło z szyjką, wyniki są okej a z tych gorszych jak usłyszałam, że generalnie to raczej powinnam dotrzymać do końca lutego, a potem to już może się dziać co chce mam ograniczyć już słodycze i gazowane,maluch ciągle obrócony główką i tak już zostanie a te bóle od nacisku i szybkiego tempa bo rośnie w zawrotnym tempie
to dobrze żę wszystko ok

Cytat:
Napisane przez tajka88 Pokaż wiadomość
ceny sa swietne;p koszulka za £3, 3xbody za £5 i buciki £3.99
ciuszki śliczne

Cytat:
A to są rzeczy po Kaśce.
1. Sukieneczka do chrztu
2. kombinezonik polarowy
sukienka bardzo ładna

Cytat:
Napisane przez iizabelaa Pokaż wiadomość

śliczna Ty już chyba dużo masz tych sukienek ?

Cytat:
Napisane przez _Ciastko_ Pokaż wiadomość
oj biedna- życzę szybkiego powrotu do zdrowia

a ja już po kolacji . ale się objadłam i znowu na wieczór mam nadzieję że zgagi nie dostanę ...

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpri09kp5b04ypq.png

Kacper 18.04.2011

laseczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-26, 20:19   #266
iizabelaa
Zakorzenienie

Cytat:
laseczki jak myslicie dziewczynka w jakim miesiącu bedzie nosić rozmiar 68?
teoretycznie 3-6 miesięcy,
a w praktyce to jest jak loteria
Stary 2011-01-26, 20:29   #267
Castia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez laseczkaa Pokaż wiadomość

oj biedna- życzę szybkiego powrotu do zdrowia

a ja już po kolacji . ale się objadłam i znowu na wieczór mam nadzieję że zgagi nie dostanę ...
ciastko ja tez zyczę zdróweczka

a mnie własnie ta małpa męczy, bosheeeee mam juz dosc, co wieczór mnie morduje
Stary 2011-01-26, 20:30   #268
iizabelaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez laseczkaa Pokaż wiadomość
śliczna Ty już chyba dużo masz tych sukienek ?

wydaje ci się
w domku mam
2 szt. w roz. 6-9 mies.
i w drodze
1 szt. roz. 1-3 mies.
2 szt. roz. 3-6 mies.

także myślę, że ilość rozsądna
zrobię im razem fotke jak bede juz miała wszystkie
Stary 2011-01-26, 20:35   #269
marsylia
Wtajemniczenie

Jeny ile Wy napisałyście - macie świadomość łobuzice że to 15 stron

ego ego bardzo ladne łóżeczko i pościel dla małego.
montii trzymam kciuki za jutrzejszy egzam i gratuluję dzisiejszego wyniku
Ahtaga dobrze że pooszłas na drugie usg, myślę, że na lepszym sprzęcie lepiej można dojrzeć, więc się nie zamartwiaj.
Kolba to dobrze że malutka tak ładnie przybiera. Na jakiej wadze ją ważycie? Ja myślałam o takiej do owoców i warzyw
Aja ja też myślę, że powinny zostać mamusie które się udzielają, na liście są takie, których od pierwszego wątku z nami nie ma pojawiły się i znikneły.
Diatoma i Agaaga trzymam kciuki żeby maluszki jeszcze posiedziały.

W ogóle dziewczęta do 15 lutego macie zakaz rozpakowywania.

Ja dziś byłam na pierwszych ćwiczeniach na SR, i było ciekawiej niż na teorii. W grupie na moją godzinę były tylko 4 dziewczyny bo mialysmy byc bez panów. W sumie strasznie się zmęczyłam na tych zajęciach, oddychałyśmy jak przy porodzie, Franek się dotlenił że zaczął szaleć, potem była piłka, kręcenie pupą. Tłumaczyłam nam też masowanie krocza oliwą ale zupełnie inaczej niż polozna tam gdzie chodze do ginekolog. Tak na boki i bez wkladania palców do srodka.
Ale ogolnie mowila zeby kupic pilkę bo najbardziej pomaga. Wiec teraz bede szukac pilki
Ogólnie wszystko mnie boli od tej sr w poniedzialek Gin dopiero da mi pozwolenie do cwiczen - jesli da.

WYMIANKA
marsylia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-26, 20:37   #270
Lopezka
Raczkowanie

Witam. dzięki za wsparcie Dziewczęta..

---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

Co próbuję napisać to mi net wywala...
Lopezka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości