Kraków - część 8. i na pewno nie ostatnia :) - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-26, 21:00   #1681
Ineso
Matka Smoka

Dot.: Kraków - część 8. i na pewno nie ostatnia :)

ecrulo - a jaki masz w domu? bo tutaj tylko drogie, malusie są oleje
Enzymatyczne najbardziej się opłaca kupować profesjonalne, niestety jest to duży wydatek jednorazowy, bo pojemność wielka. Ja mam aktualnie Norela. W sumie jak chcesz mogę przeliczyć i Ci odsprzedać 50ml.
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-26, 21:00   #1682
ola_gie
Zakorzenienie

Skoro promocja jest do piątku, to problem rozwiązany
A ja akurat blending brush mam, nie mam za to innych do cieni

Tak właśnie.
ola_gie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-26, 21:03   #1683
ecrulo
moderatorka też wizażanka

Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
ecrulo - a jaki masz w domu? bo tutaj tylko drogie, malusie są oleje
Enzymatyczne najbardziej się opłaca kupować profesjonalne, niestety jest to duży wydatek jednorazowy, bo pojemność wielka. Ja mam aktualnie Norela. W sumie jak chcesz mogę przeliczyć i Ci odsprzedać 50ml.
Z BU truskawkowy albo malinowy, jeśli się nie mylę. Jednak w domu będę najszybciej za 3 tygodnie :/

Przelicz

Wymianka Nowe buty oraz ciszuki
ecrulo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-26, 21:14   #1684
Melka88
Zakorzenienie

Cytat:
Możesz też sobie kupić kompleks na naczynka - i rozrobić w hydrolacie:http://naturaliskosmetyki.pl/komplek...owej-p-51.html
A to tak można ?
Forever I’m yours, forever I do.

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Melka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-26, 21:17   #1685
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez e milka Pokaż wiadomość

1. sa bylam np w muzeum gdzie byly rozne hmm elementy ciala ludzkiego (slowa mi brakuje) np uklad nerwowy kiedys bylo o tym glosno bo eksponaty prawdziwe (a wsrod nich np byla przekrojona macica z plodem...)

I gratuluje! Pliva szuka teraz chyba firmy szkoleniowej-zadzwon tam jutro i sie wypytaj Kolezanka jest na praktykach w kadrach i mowila ze wlasnie beda sie za czyms rozgladac
nie bardzo miałabym ochotę oglądać elementy ludzkiego ciała:/

dziękuje

Cytat:
Napisane przez HulaGirl Pokaż wiadomość
gg chciała pędzel z essence
Hula pewnie że chcę! byłam wczoraj w naturze i nie było, ale dzisiaj miała być dostawa Ax tam idzie?

Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość
Oj, darmowa wysyłka na E.L.F. a wypłata dopiero w piątek... Ja naprawdę zbankrutuję
oooooo! na to czekałysmy! to jak robimy zamówienie, dajemy znać Ax czy jak? bo ja chcę eyeliner

Cytat:
Napisane przez ola_gie Pokaż wiadomość
Ble, a ja się napaliłam na kartę Benefit, bo TŻ miał mieć możliwość kupić w pracy, to dziś się okazało, że musiałaby wyłożyć 150 zł

Ale wiesz, jak jest odbiór w Krakowie, to nie musisz korzystać z weekendu darmowej wysyłki

Gratulacje!
dziękuję

niestety na kartę tyle trzeba wyłożyć a szkoda bo jako pracownik jest 3/4 tańsza

wiem, ale wypisałam wszystkie superlatywy żeby Was zachęcić

Cytat:
Napisane przez hardgirl123 Pokaż wiadomość
gg gratuluję
dziękuję

Cytat:
Napisane przez MistrzyniSprzecznosci Pokaż wiadomość
Moje gratulacje )
A jeśli chodzi o kosmetyczkę to nie było problemu, w domu mam zapas WSZYSTKIEGO no, może nie mam tylko drugiej szczoteczki elektrycznej :P
dziękuję
co z lodowiskiem?
ufff całe szczęście że masz zapas

Cytat:
Ale jeśli promocja jest dziś, to do jutra jej już nie będzie.
Jak w grę wchodzą niewielkie kwoty, to mogę Ci, Mju, zamówić.
Ola to Ty w końcu zamówisz? mówimy o elf tak?

Cytat:
Napisane przez Lenkapuma Pokaż wiadomość

gg, gratuluję!!!!
Tak w odniesieniu do niedawno napisanych przez Ciebie słów o mamie.... co powiedziała na ten awans? Jak zareagowała? Chyba nieprędko znajdzie przykład zastępcy dyrektora w podobnym wieku?
dziękuje
do mamy próbowałam zadzownić, ale nie odbierała ale ona jest ze mnie dumna, czasem tylko jej się włącza takie "ciągnięcie w dół" ale to chyba bardziej wynika z tego że jakoś tak patrzy na świat pesymistycznie. W ogóle odkąd zaczęłam studiować i zgarniać co roku naukowe i pracować i w ogóle sobie radzić to przestała mi dawać lepsze przykłady

Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość
gg, zazdraszczam, ja bym się chętnie mojego dyrektora pozbyła
dziękuję mój szef, tak jeden jak i teraz drugi są bardzo ok, tylko że wiem, że mimo cała robota spadnie na mnie, a zyski są dzielone na 3, bo nie mam w tej drugiej pracy stałej pensji tylko umówiliśmy się, że zarobiona kasa jest dzielona na 3, więc mimo dumnego stanowiska i tak jestem szarym pracownikiem na którego spada wszystko

---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------

Cholerka- i tak jesteś niesamowita
ale ja myślałam że robisz to ręcznie a nie na kompie, ale to nieważne

---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------

używała któraś dermacolu???? jak wrażenia i jak z odcieniami? bo nie mogę się zdecydować, który będzie najlepszy
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-26, 21:20   #1686
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
Napisane przez ecrulo Pokaż wiadomość
Z BU truskawkowy albo malinowy, jeśli się nie mylę. Jednak w domu będę najszybciej za 3 tygodnie :/

Przelicz
Wyszłoby 7,50zł za 50ml.

I mam taką propozycję:
Ja Ci dam 15ml oleju słonecznikowego eko
a Ty kupisz 10 ml skwalanu http://naturaliskosmetyki.pl/skwalan...iwek-p-52.html i dasz mi za to połowę?
Będziesz miała +/-20ml olejów+0,4gr kwasu+ 2/3krople wit. E z kapsułek(tokovit z apteki)=serum gotowe
Nie używałam skwalanu, ale jest zachwalany i z opisu Naturalis wynika, że i na trądzik i na starzenie się słonecznikowy jest bazą większości olejków do twarzy (ja mam aktualnie macerat na słonecznikowym).

---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ----------

Cytat:
Napisane przez Melka88 Pokaż wiadomość
A to tak można ?
ja stosuję już długo liposomy z ZSK wg takiego przepisu https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=961

Naturalis jedynie podaje, że max 3% stężenia (widocznie bardziej skoncentrowane są te liposomy), więc trzeba zmodyfikować tylko.
Stary 2011-01-26, 21:22   #1687
ola_gie
Zakorzenienie

Gg ja dla siebie nic nie biorę, myślałam, że promocja jest tylko dziś, więc zaproponowałam, że kogoś awaryjnie poratuję kartą. Ale wysyłka za free jest do piątku i Hula zamawia poprzez Ax, więc możecie się pod nie podpiąć

EDIT: Ej w ogóle byłam dziś na tym całym Czarnym Łabędziu i poza grą Portmanki faktycznie nie powala. Ale aż się przykro patrzy na nią taką zabidzoną. Myślę, że w domu bym tego nie obejrzała do końca, ale w kinie całkiem spoko.

Tak właśnie.

Edytowane przez ola_gie
Czas edycji: 2011-01-26 o 21:26
Stary 2011-01-26, 21:23   #1688
Ineso
Matka Smoka

gg - czy ja mam w piątek dać Twój róż ecrulo? lepiej Ci będzie od niej odebrać?
Stary 2011-01-26, 21:25   #1689
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

No to gg masz to samo co ja. Ja z koleżanką robię za dyrektora, a potem on zbiera laury, a my nic z tego nie mamy.

A Dermacolu nie polecam jako podkładu na całą buzię, raczej jako korektor (ja osobiście używam pod oczy i na zaczerwienienia). Jako bladzioch używam odcienia 211 (mam bardziej brzoskwiniową, niż różaną cerę )

Ok, wracam do rozwiązywania zadań z mikro

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-26, 21:27   #1690
Melka88
Zakorzenienie

Cytat:

ja stosuję już długo liposomy z ZSK wg takiego przepisu https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=961

Naturalis jedynie podaje, że max 3% stężenia (widocznie bardziej skoncentrowane są te liposomy), więc trzeba zmodyfikować tylko.
fajnie, bo nie mam odwagi kłaść tego na buzię tak jak jest ( widzialam, ze opiniujace tak robią, brr )

to może też spróbuję oleju i kwasu, skoro filtr też już zamówiłam idę przeglądać

---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ----------

Ola_gie, jutro będę o 14 z domu wyjeżdżać i myślę, że od tego momentu możemy się spotkać.. gdzie Ty studiujesz? może masz jakąś przerwę w tych okolicach ?

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Stary 2011-01-26, 21:28   #1691
Ineso
Matka Smoka

gg - ups, ja też Ci gratuluję (nie doczytałam wcześniej)
Zlinkowałaś dwa razy aloes w Klubie

a miałam dziś nie siedzieć w necie, przeklęty Naturalis
Stary 2011-01-26, 21:29   #1692
ola_gie
Zakorzenienie

Melka - na AGH Kończę o 16.30 i dopiero wtedy mogłabym się spotkać. I powiedz, ile chcesz tych plastrów

Tak właśnie.
Stary 2011-01-26, 21:29   #1693
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
Napisane przez Melka88 Pokaż wiadomość
fajnie, bo nie mam odwagi kłaść tego na buzię tak jak jest ( widzialam, ze opiniujace tak robią, brr )
Jestem świeżo po lekturze wątku naturalisowego - dziewczyny dodają do wody albo hydrolatu Polecam kocankę - to musi być duet-kiler naczynkowy
Stary 2011-01-26, 21:29   #1694
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
No przecież wieeeem ale to nie one Ci ją wydzielają!
Ale z wydzielaniem nie mam problemu, tylko ze złodziejami, którzy chowają się w kanałach wychwytu i zgarniają wszystko dla siebie
Cytat:
Napisane przez Mjucaczek Pokaż wiadomość
Dziewczyny od naturalnych kosmetyków - czy moge zrobić maseczkę wielokrotnego użytku z białej glinki, kwasu hialuronowego, jakiegoś hydrolatu i ew. czegoś tam jeszcze? Chciałabym zrobić siostrze, a wiem, że jej nie będzie chciało się tak bawić i tworzyć, więc dałabym trochę feog ... Można tak?
To raz, a dwa- kwas hialuronowy lepszy w proszku, czy żelu? Jakie stężenie lepsze - 1% czy 2%?
Maseczka nie wypali, bo glinka zastyga na beton.Trzeba to wymieszać tuż przed aplikacją, a najlepiej w trakcie spryskiwać mgiełką hydrolatu lub wody termalnej.
Miałam tylko hialuronian w żelu o niższym stężeniu, więc się nie wypowiem, ale uważaj na niego, bo on musi być do czegoś dodany, inaczej ściągnie skórę i wysuszy.
Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
Uwaga Uwaga!!! chwalę się
zostałam zastępcą dyrektora oddziału regionalnego firmy szkoleniowej brzmi dumnie a oznacza nie mniej nie więcej duuuuuuzzzzooooo więcej roboty i obowiązków.
więc gdyby któraś potrzebowała/ lub jej firma potrzebowała szkoleń to proszę o mnie pamiętać
wooooooooow, gratki!
Cytat:
Napisane przez e milka Pokaż wiadomość
1. sa bylam np w muzeum gdzie byly rozne hmm elementy ciala ludzkiego (slowa mi brakuje) np uklad nerwowy kiedys bylo o tym glosno bo eksponaty prawdziwe (a wsrod nich np byla przekrojona macica z plodem...)
Fajne jest muzeum patologii CMUJ, ale bardzo ciężko się tam dostać Nie polecam ludziom o słabych nerwach i żołądku, chyba że im nie przeszkadza widok prawdziwych, zdeformowanych płodów.
Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
no ja wiem, że mój korektor i pędzel są jeszcze u Malli, ale nie wiem który pędzel w końcu udało mi się zamówić a który nie bo w zestawieniu akurat ten obrazek z moim zamówieniem się popsuł :/
Pędzel do rozcierania cieni
http://www.eyeslipsface.com/dynamicI...03_deptimg.jpg
Stary 2011-01-26, 21:32   #1695
Melka88
Zakorzenienie

Cytat:
Melka - na AGH Kończę o 16.30 i dopiero wtedy mogłabym się spotkać. I powiedz, ile chcesz tych plastrów
ja będę w okolicach 14:30 na AGH, na 16 muszę być na mieście.. pasków wzięłabym 10

---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ----------

Cytat:
Jestem świeżo po lekturze wątku naturalisowego - dziewczyny dodają do wody albo hydrolatu Polecam kocankę - to musi być duet-kiler naczynkowy
kocanka u mnie gości stale i działa najlepiej

GG - gratulacje !!

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Stary 2011-01-26, 21:35   #1696
ecrulo

Cytat:
Wyszłoby 7,50zł za 50ml.

I mam taką propozycję:
Ja Ci dam 15ml oleju słonecznikowego eko
a Ty kupisz 10 ml skwalanu http://naturaliskosmetyki.pl/skwalan...iwek-p-52.html i dasz mi za to połowę?
Będziesz miała +/-20ml olejów+0,4gr kwasu+ 2/3krople wit. E z kapsułek(tokovit z apteki)=serum gotowe
Nie używałam skwalanu, ale jest zachwalany i z opisu Naturalis wynika, że i na trądzik i na starzenie się słonecznikowy jest bazą większości olejków do twarzy (ja mam aktualnie macerat na słonecznikowym).
Pasuje Tylko z pojemniczkami u mnie kiepsko, ale może coś się kupi. A jak możesz więcej enzymatycznego to bym poprosiła

A czy potrzebuję magicznych naczynek do mieszania, innych akcesoriów? Bo nic nie mam

Stary 2011-01-26, 21:39   #1697
Ineso
Matka Smoka

Melka - nie dopadłaś jak rozumiem ecrulo z moimi betami? Kiedy będziesz w Kr jeszcze?

Ecrulo - właśnie pojemniczek 50ml będę miała wolny, więc wolę Ci tyle dać. Jak mi się skończy, to następny możemy na pół kupić i jakiś inny do pzretestowania, np. Ziaja Pro. I butelkę na olej też mam. Przywiozę w piątek, pod warunkiem, że jutro zdążę odważyć wszystko
A propos cen w sklepie Ziaji - niestety zazwyczaj są ciut wyższe niż w sklepach (też tego nie rozumiem), jednak niewątpliwym plusem jest to, że mają tam pełny asortyment a to się nigdzie indziej nie zdarza. Jak będę pewna wyjazdu, to założę wątek w Klubie.

edit: kwas rozpuszcza się przez potrząsanie. Jedynie odmierzenie 0,4 g (1,15ml) może być ciężkie...
Stary 2011-01-26, 21:40   #1698
ola_gie
Zakorzenienie

o 14.30 nie mogę

Tak właśnie.
Stary 2011-01-26, 21:46   #1699
Melka88
Zakorzenienie

Cytat:
Melka - nie dopadłaś jak rozumiem ecrulo z moimi betami? Kiedy będziesz w Kr jeszcze?
Nie, bo strasznie źle się czułam. W Krakowie do pon. będę na pewno, jutro od 16 jestem na mieście, więc gdybyś miała chwilkę, albo któraś by chodziła to mogę się na chwilę urwać i przekazać

Brać cały ten kwas salicylowy czy może z ecrulo na pół ? tego jest chyba 20 gr, a jednorazowo o,4 tak ?

edit : te oleje mogę pomieszać, tak?

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno

Edytowane przez Melka88
Czas edycji: 2011-01-26 o 21:47
Stary 2011-01-26, 21:47   #1700
Mjucaczek
Zadomowienie

Dzięki Malla Z tego co pamiętam, też masz mieszaną cerę, więc powiedz - czy warto tłuściochom używać olejów ? Chcę kupić coś w naturalis, ale nie wiem za czym się oglądać - lepiej oleje, hydrolaty, jakieś nawilżające cuda czy coś jeszcze innego? Chciałabym coś zrobić na swój trądzik/przebarwienia/wągry w liczbie nieskończonej... Nie znam się na tym W OGÓLE. Najbardziej zależy mi na wągrach, bo z resztą mam nadzieję, że uda mi się powalczyć przy pomocy toniku cytrynowego (plus moich maści, ale zimą chyba mają urlop, bąbel na nosie od 5 dni jest taki sam, maści nic nie dają :/ w ogóle stwierdzam, że chyba clindacne, która myślałam, ze nic nie daje - robiła wiele. W połączeniu ze skinorenem moja cera lepiej wyglądała, nawet wągry znikały, a to nowe coś nie daje prawie nic, choć skinoren mam ciągle... ale może to i wina pory roku? )
Pomóż o wielka (choć prawie równa) kobieto!
He'd be rockin' his moonshine to B.B.King and Jimmy Reed...

Mjucaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-26, 21:53   #1701
Malla
Nie depcze krokusów

Mju - warto stosować oleje, bo w końcu też wymagamy nawilżenia i ochrony. Jojoba i śliwka są ok, nie zapychają. Malina i słonecznik mnie zapychają.
Stary 2011-01-26, 21:58   #1702
ecrulo

Cytat:

Ecrulo - właśnie pojemniczek 50ml będę miała wolny, więc wolę Ci tyle dać. Jak mi się skończy, to następny możemy na pół kupić i jakiś inny do pzretestowania, np. Ziaja Pro. I butelkę na olej też mam. Przywiozę w piątek, pod warunkiem, że jutro zdążę odważyć wszystko
A propos cen w sklepie Ziaji - niestety zazwyczaj są ciut wyższe niż w sklepach (też tego nie rozumiem), jednak niewątpliwym plusem jest to, że mają tam pełny asortyment a to się nigdzie indziej nie zdarza. Jak będę pewna wyjazdu, to założę wątek w Klubie.

edit: kwas rozpuszcza się przez potrząsanie. Jedynie odmierzenie 0,4 g (1,15ml) może być ciężkie...
Chyba najlepiej strzykawką? I jakiś pojemnik w którym mogłabym ten cud ukręcić

Ok, mam nadzieję, ze zdążysz odmierzyć W piątek będę wyskakiwać na poprawkę kolosa rano, potem na siłownię i jak przyjdą kolczyki i/lub kosmetyki to wpadnę na spotkanie rzeczy zostawić i uciekam, a tak to cały dzień w domu siedzę.

Stary 2011-01-26, 21:58   #1703
Mjucaczek
Zadomowienie

Jojoby i śliwki nie mają :< tylko takie.
A gdzie mogę znaleźć jakieś przepisy, by sobie coś ukręcić?
He'd be rockin' his moonshine to B.B.King and Jimmy Reed...

Mjucaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-26, 21:59   #1704
Shiruvii
Zakorzenienie

GG do Shiruvii Send a message via Skype™ to Shiruvii

Ineso, dziękuję za przelew Twoje rzeczy są u ecrulo

Cinderella is a proof that a new pair of shoes can change your life
Shiruvii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-26, 22:16   #1705
Ineso
Matka Smoka

Ja miałam kilka podejść do oleji (nawet do próbki jojoby od Malli) i jakoś mi się kiepsko wchłaniały i coś wyskakiwało zawsze.
Teraz chyba obecność tego kwasu sprawia, że się i lepiej wchłaniają i mam mniej prycholi (a jeszcze jest tu wit. E też potencjalny zapychacz).

ecrulo - ale kwas jest w proszku nie musisz nigdzie gmerać, dolejesz i dosypiesz do butelki, którą Ci dam.

Melka
- można mieszać oleje oczywiście. Ja robię na wzór przepisu http://mazidla.com/receptariusz/85/3...rzy-2-bha.html ale podobnie ma również Lemon z BU http://biochemiaurody.com/sklep/serumoil-regul.html Hmmm czy mi się wydaje czy zmienili znów Lemona? Ja używam aktualnie tych samych olejów. Acha i przypomniało mi się, ze do olejku można jeszcze dodać 2-3 krople olejku herbacianego.

Ale jesteś w Rynku od 16 do?

Edytowane przez Ineso
Czas edycji: 2011-01-26 o 22:22 Powód: oleji?????iiide spać
Stary 2011-01-26, 22:20   #1706

Cytat:
Uwaga Uwaga!!! chwalę się
zostałam zastępcą dyrektora oddziału regionalnego firmy szkoleniowej
Brawo, brawo, brawo!

Cytat:
Napisane przez HulaGirl Pokaż wiadomość
cholerko a Hula kiedy będzie namalowana
A tam Hula będzie malowana. Kiedy wizażanki razem będą malowane? Jeszcze to dziwne, że nie ma rysunku Krakowianek!

Ja kiedyś będę chciała ogarnąć ZSK czy BU, ale to gdy będę mieć dużo czasu i świeży, wypoczęty umysł. To zdecydowanie nie ten czas
ville jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-26, 22:27   #1707
ecrulo

Cytat:
Ja miałam kilka podejść do oleji (nawet do próbki jojoby od Malli) i jakoś mi się kiepsko wchłaniały i coś wyskakiwało zawsze.
Teraz chyba obecność tego kwasu sprawia, że się i lepiej wchłaniają i mam mniej prycholi (a jeszcze jest tu wit. E też potencjalny zapychacz).

ecrulo - ale kwas jest w proszku nie musisz nigdzie gmerać, dolejesz i dosypiesz do butelki, którą Ci dam.

Melka
- można mieszać oleje oczywiście. Ja robię na wzór przepisu http://mazidla.com/receptariusz/85/3...rzy-2-bha.html ale podobnie ma również Lemon z BU http://biochemiaurody.com/sklep/serumoil-regul.html Hmmm czy mi się wydaje czy zmienili znów Lemona? Ja używam aktualnie tych samych olejów. Acha i przypomniało mi się, ze do olejku można jeszcze dodać 2-3 krople olejku herbacianego.

Ale jesteś w Rynku od 16 do?
Ufff Mam nadzieję, że nic mnie nie zapacha. Nigdy nic mnie nie zapchało.

Stary 2011-01-26, 22:27   #1708
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez Mjucaczek Pokaż wiadomość
Jojoby i śliwki nie mają :< tylko takie.
A gdzie mogę znaleźć jakieś przepisy, by sobie coś ukręcić?
Na dole tej stronki są wypisane przeróżne składniki i linki do przepisów dla cery tłustej
http://mazidla.com/index.php?option=...=279&Itemid=73
W Naturalisie jest olej z czarnej porzeczki i kwas salicylowy. Glukonolakton jest też przyjemny w stosowaniu, nie ma najważniejszych wad kwasów.
Stary 2011-01-26, 22:32   #1709
Ineso
Matka Smoka

Malla, a już mi się udało zwalczyć chęć na zrobienie jeszcze zamówienia z mazideł
Idę spać może mi do jutra przejdzie...
Stary 2011-01-26, 22:33   #1710
Lenkapuma
Zakorzenienie

Cytat:

używała któraś dermacolu???? jak wrażenia i jak z odcieniami? bo nie mogę się zdecydować, który będzie najlepszy
Ja stosuję odcień 210. Jestem zachwycona Używam go jako korektora na pojedyńcze zmiany skórne (czasem jest ich tak wiele, że rozcieram prawie na całą twarz, ale to inna bajka ), bo jest mocno kryjący i gęsty. Bardzo dobrze kryje, jak nic innego I lepszy efekt uzyskasz z aplikacji pędzelkiem. Ja polecam. Aha, i nie zapycha mnie
Cytat:
Napisane przez Shiruvii Pokaż wiadomość
Ineso, dziękuję za przelew Twoje rzeczy są u ecrulo
Mogę prosić o dane + kwotę na PW? Też od razu zrobię

---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

Cytat:
Napisane przez ville Pokaż wiadomość
Brawo, brawo, brawo!

A tam Hula będzie malowana. Kiedy wizażanki razem będą malowane? Jeszcze to dziwne, że nie ma rysunku Krakowianek!

Ja kiedyś będę chciała ogarnąć ZSK czy BU, ale to gdy będę mieć dużo czasu i świeży, wypoczęty umysł. To zdecydowanie nie ten czas
Ooo... świetny pomysł, gdyby Cholerka narysowała nas wszystkie razem Ciekawe czy byśmy się poznały nawzajem

Lenkapuma jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości