|
|
#3091 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój chomiczek - cz. 4 :)
Cytat:
![]() Jeszcze się nie przyzwyczaił, pewnie dlatego syczy ![]() A ciągle drapie się w jednym miejscu, czy w różnych? Cytat:
![]() Cytat:
Akurat ten piesek trafił do nowego, kochającego domku i ma się dobrze |
|||
|
|
|
#3092 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3093 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3094 | |
|
Zakorzenienie
|
że cooo... ???
![]() Cytat:
ale mam nadzieje, że Twojemu to przejdzie, oby jak najszybciej i też się drapała. U mnie się często drapie, jednak sierść ma piękną i lśniącą, myślę, że jest ok.Robię Majusi wybieg na biurku!!! Chcę zamówić coś takiego: (żeby nie spadła z biurka jak mnie nie będzie w pokoju) http://allegro.pl/trixie-ogrodzenie-...395793954.html , i taki kołowrotek: http://allegro.pl/kolowrotek-dla-gry...409203744.html myślicie, że dobry jest? do o tym sądzicie hm??
Edytowane przez *Agatek* Czas edycji: 2011-01-26 o 20:09 |
|
|
|
|
#3095 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie widzę, jaki tam jest odstęp między tymi prętami, ale chyba Majusia się nie przeciśnie ![]() Ten kołowrotek tez fajny, ale wydaje mi się za mały
|
|
|
|
|
#3096 |
|
Zakorzenienie
|
To chyba nie trudne, ale ja akurat kupiłam ją w Holandii. Ma kolory jak flaga tegoż pięknego kraju
![]() W spisie nie znalazłam, można chomikom dać brokuła? Parę filmików na YT widziałam ale nie wiem
|
|
|
|
#3097 |
|
Zakorzenienie
|
kochana ale to kołowrotek dla szczura i chomika, a szczur jest 2 razy taki jak chomik więc... wydaje mi się większy. Najlepiej zmierzę środek kołowrotka który mam w klatce i powiem czy będzie większy, oki??
|
#3098 |
|
Zakorzenienie
|
Prosz bardzo
A to drugie to dzieło mojej sąsiadki. Na 18stkę dostałam od niej bukiet 18 kwiatów zrobionych z cukierków
|
|
|
|
#3100 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3101 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na 18stkę też dostałam bukiet z 18stoma lizakami od chrzestnej ![]() http://www.tvn24.pl/12690,1690720,0,...wiadomosc.html Fajnie, że postawili mu zarzuty, ale ciekawe ile za to dostanie, pewnie jakąś śmieszną karę Ale oczywiście zasłania się alkoholem kretyn Dla mnie to żadne usprawiedliwienie Skoro wie, że po wypiciu jakiejś tam ilości alkoholu urywa mu się film, to po cholere pije?? Edytowane przez madzius90 Czas edycji: 2011-01-26 o 20:33 |
|||
|
|
|
#3102 |
|
Zakorzenienie
|
Jak się ma foremkę to nie
To jest sam biszkopt A tam gdzie takie 'ubrudzone' to czekolada się przebija Mamy taką blachę mega z biedronki na 6 misiaków
|
|
|
|
#3103 | |
|
Zakorzenienie
|
Dlatego pytam
Żadna nie dawała brokułów? ![]() ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- Cytat:
![]() Kurcze, aż poszukam takich foremek u siebie
|
|
|
|
|
#3104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda mi złotówki na misia wielkości głowy tego ![]() Poszukaj w tesco Ostatnio widziałam takie pojedyncze. Chyba coś koło dwóch złotych był jeden misiak. I skarpetki świąteczne i coś jeszcze Albo w kauflandach ![]() *** A co do brokułów to Asia chyba dziś dawała njee? Możliwe, że ja Ryśkowi też dawałam. Ale on tyle pochłonął wciągu całego swojego życia, że nie jestem w stanie tego spamiętać
|
|
|
|
|
#3105 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Andrea ale smakowicie wyglądają A kwiatki bardzo efektowneJoasia dziś dawała brokuł Wojciechowi
|
||
|
|
|
#3106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
daj przepis!!!!!!!madzius90 kołowrotek mój ma 14 cm średnicy, a ten co chce zakupić 19 cm
|
|
#3107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3108 | ||||
|
Zadomowienie
|
Synek Wojtasa
![]() Siostrzeniec Wojtasa ? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mój poprzedni chomik lądował z klatką w kuchni ![]() Teraz ja śpię w innym pokoju , poza tym ciężko jest moją klatkę przestawiać. Cytat:
I przy okazji odśnieżył dach ![]() Cytat:
- Trixie z siatką - Wodent wheel Trixie ma bardzo fajne duże rozmiary , wodent też jest duży , i bajerancko wygląda ![]() Brokuły możesz dać , są na 100 % bezpieczne . [ nie ma ich w spisie ? Nawet nie wiedziałam ] ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Dobre kołowrotki : - wodent wheel - trixie z siatką : + 22 cm + 28 cm Edytowane przez the kamm Czas edycji: 2011-01-26 o 21:05 |
||||
|
|
|
#3109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ok, czekolada jeszcze
|
|
|
|
|
#3110 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja mam 3 za małe kołowrotki [ ok. 14 cm ] i jeden w miarę ok [ 19 cm ] |
|
|
|
|
#3111 |
|
Zakorzenienie
|
jaaaakie misie...
![]() wyglądają jak big Lubisie ![]() jak dajesz tam te czekolade? wsadzasz w pupcie i napełniasz? ![]() czy Wam też lakier najpierw odpryskuje się na wskazujących?
Edytowane przez Klepsydra88 Czas edycji: 2011-01-26 o 21:47 |
|
|
|
#3112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak wlewam do foremki to kładę im na plecach kostkę czekolady. I ona się tak wsysa w środek
|
|
|
|
|
#3113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no nie mogę!Mi też lakier odpryskuje, nienawidzę tego ale niedawno kupiłam preparat 'akrylowa moc' i maluję nim po kolorowym lakierze i jest trochę lepiej |
|
|
|
|
#3115 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny kupiłam chomiczki. Cztery bo babka twierdzi, że to dziewczynki. Żal mi było zostawić jednego samotnie. Bardzo jednak mi smutno, bo jeden jest zestresowany i biega pod szybą
. A trzy pozostałe brykały po klatce i poszły razem spać w tunelu. A ten jeden sam w akwarium został i nerwowo biega lub w miseczce siedzi i je. Przejdzie mu to? Naprawdę nie wiem co go tak zestresowało. Smutno mi z jego powodu
Edytowane przez hooliganka184 Czas edycji: 2011-01-26 o 22:02 |
|
|
|
#3116 | |
|
Zakorzenienie
|
To może ja też bym coś zrobiła
Potrzebne mi takie foremki, jutro może zajadę do jakiegoś marketu w poszukiwaniu takich, niekoniecznie misi.Ale mnie TŻ wkurzył, kazał pisać pracę a sam pojechał na bilard z kolegami ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Cytat:
I ja myślę że spokojnie, poobserwuj go, jest w nowym miejscu na pewno przeżywa swojego rodzaju szok. Jak moje wpuściłam do klatki to też biegały,biegały nie wiedziały co się dzieje ale później się uspokoiły |
|
|
|
|
#3117 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie zmiana miejsca. Tylko mi się wydaje, że chomiki to samotniki, ale nie wiem czy wszystkie....
Pamiętacie jak mówiłam, że kredka to dama? Dzisiaj chciałam dac jej kawałeczek parowki. Wsadzam do klatki[ona siedziała na dupce z łapkami do góry]. Myslałam, że weźmie to i ucieknie. A oan nawet nie dotknęła tego. Nie chciała pobrudzić łapek. I tak stałam nad jej klatką z parówką w ręku a ona sobie gryzła w najlepsze Jakie pysznie wyglądające miśki<mniam>
Edytowane przez uUuAsissuUu Czas edycji: 2011-01-26 o 22:03 |
|
|
|
#3118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3119 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:23.

( i co chwilę się drapie :/ trochę mnie to martwi
Stwierdziłam, że z okazji długich cotygodniowych weekendów mogłabym gdzieś jakąś pracę załapać- nie ukrywam, że marzy mi się jakieś studio zabawy dla dzieci czy coś.
nie obejrzałam zdjęć do końca... jak tak ludzie mogą!!!!!

i też się drapała. U mnie się często drapie, jednak sierść ma piękną i lśniącą, myślę, że jest ok.

Andrea ale smakowicie wyglądają
wiecie wstaje o 5 rano więc jak już idę spać to chciałabym chociaż troszkę pospać ;D
. A trzy pozostałe brykały po klatce i poszły razem spać w tunelu. A ten jeden sam w akwarium został i nerwowo biega lub w miseczce siedzi i je. Przejdzie mu to? Naprawdę nie wiem co go tak zestresowało. Smutno mi z jego powodu