Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXV - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-27, 08:09   #211
bzyczka1
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXV

Cześć Madziu
mam romans do Ciebie wklej w klubie albo na gastronomicznych w wolnej chwili te swoje dania na parapetówkę moja siostra zaraz kończy 18 lat no i impreza się szykuje a nie mamy pomysłu co im do jedzenia przygotować tzn na pewno będą hot-dogi w cieście, mini pizze i jakieś 2 sałatki, ale co jeszcze to nie wiemy

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 08:11   #212
klion78
Zadomowienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXV

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Co do perfum FM ja mam już drugą butelkę i R też ma. Jeśli chodzi o trwałość, to jak najbardziej są bardzo trwałe i utrzymują się cały dzień bez problemu. Zapach też jakoś znacząco nie odbiega od oryginałów. Oczywiście ja wolę oryginały, bo jednak te FM mają w sobie coś takiego "co pozbawia je luksusu" - nie wiem jak to ująć. ALe uważam, że jak za taką cenę można sobie pozwolić na podróbkę oryginalnego zapachu, bo nie każdego stać, żeby wydać 300 zł za perfumy.

Polecam film "Och, Karol", jak dla mnie świetny, ubawiliśmy się do łez. Chętnie obejrzałabym jeszcze raz
to bardzo się cieszę bo potrzebuję perfum do noszenia na co dzień w torebce żeby się "dopsikiwać" w ciągu dnia, a nie chciałabym nosić tych oryginalnych bo są w dość dużej buteleczce.
Stary 2011-01-27, 08:15   #213
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

bzyczka ok. Tylko muszę sobie przypomnieć co miałam i napisać przepisy, bo je z głowy robiłam

Moje łózko stoi chyba na jakiejś super żyle, bo jak się tylko dno niego położę, to po max 5 minutach śpię Wczoraj wzięłam książkę aby poczytać to nawet strony nie przeczytałam obudziłam się o 6 nad ranem , patrzę męża nie ma. A ten biedak zasnął w salonie hehe

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 08:32   #214
bzyczka1
Zakorzenienie

podziel się tą żyłą ja ostatnio spać nie mogę...no ale to dlatego że się nie mogę ułożyć tak żeby było mi wygodnie ale jeszcze trochę i już brzucha nie będzie, będzie za to maleństwo które spać nie da nie wyśpię się przez następny rok

Nasz skarb
Stary 2011-01-27, 08:35   #215
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

bzyczka z chęcią się żyłą podzielę Moja znajoma ma taką poduszkę węża mówi, że bardzo jej pomaga na bóle kręgosłupa i z zaśnięciem. coś ok 130 zł kosztowała. Jak byliśmy na sylwku u nich, to nasz świadek chciał ją przetestować i.... zasnął

Stary 2011-01-27, 08:57   #216
AgatkaL
Wtajemniczenie

[QUOTE=Madzialenka12344321 ;24649764
Moje łózko stoi chyba na jakiejś super żyle, bo jak się tylko dno niego położę, to po max 5 minutach śpię Wczoraj wzięłam książkę aby poczytać to nawet strony nie przeczytałam obudziłam się o 6 nad ranem , patrzę męża nie ma. A ten biedak zasnął w salonie hehe[/QUOTE]

Hehe...mój R dzisiaj miał mocny sen...obudził sie o 6.05, a o 6 już powinien być w pracy. Troszkę mu się zaspało, zresztą ja też nie słyszałam budzika

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 08:59   #217
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Agatka dziś chyba coś wisi w powietrzu z tym snem Ja normalnie na siedząco zasypiam

Stary 2011-01-27, 09:01   #218
bzyczka1
Zakorzenienie

Magda ja mam taki wałek z dodatkowej kołdry stworzony ale to i tak nic nie daje, bo jakbym się nie położyła to mi źle. Na lewym boku spać nie moge bo boli mnie bark (od jakiś 3 lat), na prawym po jakiejś godzinie drętwieją mi ręce i nogi więc muszę się przełożyć a na plecach drętwieją mi ręce jak leżę na płasko a jak coś podłoże pod głowę to jest ok ale tak nie zasnę no zwariować można

Nasz skarb
Stary 2011-01-27, 09:02   #219
AgatkaL
Wtajemniczenie

Jesli chodzi o perfumy, to ja zachorowałam na Euphorię CK....po prostu mam już obsesję i chyba muszę je nabyć

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 09:03   #220
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 09:03   #221
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Bzyczka współczuję. ten jej wąż jest taki długi, że jak sobie podłoży go pod głowę, to potem on leci przez kręgosłup, między nogami i gdzieś jeszcze tam zwisa hehe zaplątać się można

Stary 2011-01-27, 09:03   #222
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
A dlaczego są tępione? U nasz używa je wiele dziewczyn i bardzo sobie chwalą.
Ja skusiłam się teraz na pierwszą buteleczkę i czekam aż dostanę. Choć powiem Wam, że to nie tak do końca się opłaca. Tester moich perfum oryginalnych kosztuje 80 zł za 75 ml, a 30 ml FM kosztuje coś około 34 zł, wiec bardziej opłaca mi się kupić oryginalne. No ale zamówiłam FM bo u mnie dziewczyny je chwalą.
bo to głównie podróbki
Wolę kupić tanio w promocji avon albo coś z coty w rossmannie niż podróbę
Stary 2011-01-27, 09:06   #223
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
hmmm jak mi sie coś przypomni to jeszcze napisze
spisałam sobie też No tak "Buszujący w zbożu" - zapomniałam... i do lektur dorzuciłabym Przedwiośnie, Szklane domy i mojego kochanego Shekspira!!!!

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
Guciolinku wyslałam ci pw
Dziękuję słonko!

Cytat:
coś czuję że stworzymy listę ulubionych książek żonek 2009 i nie tylko - Maju
może trzeba je wszystkie w klubiku spisać...
Ja mam na prawdę problem z tytułami. Muszę gdzieś zacząć zapisywać co czytałam, bo dopiero jak napisałyście to zaczęłam sobie przypominać.

Cytat:
mąż mnie zaprosił na randkę w piątek następny

będziemy szli na kabaret moralnego niepokoju występują w Rybniku

prezent walentynkowy od mojego mężulka
chciał zrobić niespodziankę i powiedzieć dopiero jak będziemy tam jechali ale nie wytrzymał i się wygadał

mam nadzieje ze nei wyladujemy po wystepie na porodówce
wow! Ale miło z jego strony! On to ma pomysły!

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
anika masakrato juz opiekunke w tej cenie mozna bardzo dobra znalesc i dziecko Ci nie zachoruje przynajmniej.

A z ksiazek mi sie podobał Ptasiek Williama Whartona
No i cien wiatru i gra aniola zafona.

A maz Puzo cos przytargal ostatnio...
oooo, zapomniałam o Ptaśku!!!! i cień wiatru też mi się podobał, choć troszkę się rozczarowałam.

Maja, Książe Monte Christo - chyba z trzy razy czytałam! Uwielbiam!
Za to Zbrodnia i Kara - never! Nie przebrnęłam, nie byłam wstanie.

Do lektur jeszcze Dzika kaczka... nie no lektury niektóre były boskie i do dzisiaj do nich wracam!

Cytat:
aaaaaaaaaaaaaaaa

a słuhałyscie wwiadomosciach dyskusji naszych przewspaniałych posłów na temat żłobków???

i ich bardzo negatywnych wpływów na rozwój dziecka????
ze niby dziecko nie rozwija sie normalnie, ma depresje i skłonności do narkomanii!!!

powiedział pan poseł z pensją kilkanascie tysiecy złotych ktorego stac na prywatna niańkę!!!

normalnie nóż w kieszeni mi sie otworzył
słuchałam... koszmar.

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
ale mam zaległości

co prawda trochę Was podczytuje, ale mam chandrę i jakoś nie mogę wbić się w rozmowe...
Kochana mam nadzieje, że wiosna i słońce szybko przyjdą i że szybko się poczujesz lepiej!

Wczoraj skończyłam Świerszcze. Mąż się pogniewał troszkę, że przez 3 dni nie zamieniłam z nim nawet zdania, bo non stop siedziałam z książką. A wczoraj przesadziłam, bo jak przyszedł z pracy o 21:00, dałam mu kolacje i tyle miał ze mnie. Na szczęście dał się udobruchać

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 09:07   #224
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

czesc

ja znow nie wyspana ehhhh nie wiem co sie mojemu dzidziolkowi porobilo

Bzyczko - tez mialam takiego weza, fajnie sie na nim lezalo i zasypialo. Nie zazdroszcze klopotow ze snem, odpoczywaj i drzemaj w dzien, bo pozniej juz sie nioe wyspisz jak maluszek sie pojawi swoja droga ja tez nie umialam spac w ciazy-mnie akuraty skurcze w lydkach bardzo przeszkadzaly

Ogladam Gotowe na wszystko 7 serie-ale tam sie dzieje! Rybulka ogladalas ? bo wiem ze Ty tez lubisz ten serial

Edytowane przez Katunia:)
Czas edycji: 2011-01-27 o 09:09
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 09:09   #225
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Kurde... ja to zaraz wychodzę do pracy, bo się zaziewam Nawet kawa mi nie pomaga. To chyba ten brak słońca

Katunia Tomcio nie cjce w nocy spać??

Stary 2011-01-27, 09:10   #226
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
King to nie tyle sf, co horror, zwłaszcza taki psychologiczny
literatura grozy??? pojęcie względne bo - dla mnie groza jest czymś co mnie wystraszy ale realnie a dziecko biegające po mieście z ojcem i w chwilach zdenerwowania myślami podpalające budynki czy ludzi nie jest grozą a właśnie jednym wielkim s-f...
ale jak mówię zaczęłam czytać tylko podpalaczkę nie zdzierżyłam, byłą dla mnie tragiczna do przejścia więc za resztę się nie brałam, ale z kolei mam dwie kumpele zaczytujące się w Kingu i Koonzie i uwielbiają ich książki i dla nich to groza? ale jak opowiadają o fabułach czytanych książek to z całym szacunkiem ja tam grozy nie widzę a właśnie s-f
są gusta i guściki

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Z ostatnio przeczytanych to polecam
M. Szczygielskiego Farfocle namiętności - bardzo fajne czytadło lekkie i z humorem.
Zabrałam się też za Mastertona ale jakoś mi nie podszedł (czytałam Bazyliszka - taki sobie)
te farfocle miłości mi się spodobały

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki Ale miałam dzień w pracy - masakra. Przy życiu trzymała mnie tylko myśl o herbacie i kanapie.

Zapisałam sobie (a raczej dopisałam do listy tytułów które chcę przeczytać) niektóre wymienione pozycje. Muszę kupić nowy regał, bo już zaczęłam układać po dwa rzędy książek i boję się że nie wytrzymają półki.

Maja - uwielbiam Piekarę i serię o inkwizytorze Mordimerze - ten koleś ma taką logikę że ja wymiękam. Lubię też serię Jakuba Ćwieka pt. Kłamca (o nordyckim bogu na usługach aniołów).

Czytając "Oskar i Pani Róża" byłam na tyle durna że wziełam ją do autobusu jak jechałam do pracy i matko co ja robiłam żeby się nie rozryczeć. A wiedziałam o czym jest książka.

Zobaczę w wolnej chwili co mam fajnego i dorzucę się do listy.

Jeśli ktoś lubi książki o podróżach to polecam Cejrowskiego, Halika, Palina (W 80 dni dookoła Świata czy Himalaje), do tego wyszła teraz seria Podróże Retro - i to jest świetne - podróżowanie w zupełnie innych czasach, bez All Inclusive Uwielbiam z tej serii "Okrążmy świat jeszcze raz" o dwóch kolegach z Polski w okresie miedzy wojennym którzy po ukończeniu studiów postanawiają uciec przed zakusami panien na wydaniu i wyruszają w podróż dookoła świata pracując po drodze, żeby na tą podróż mieć. Mistrzostwo Świata.

Jak kogoś interesuje tematyka górka mogę podrzucić parę tytułów.
Bo Oskar i Pani Róża jest rewelacyjny ja też miałam mokre oczy o tak bardzoooo
poruszyła mnie ta książka cholernie...
Mój szwagier zaczytuje się w Piekarze - nawet mu pod choinkę coś jego kupiłam ale nie pamiętam co to było

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
a proszę a może teraz ty się podzielisz tym co lubisz czytać hmm ? :
szkoda że nie kupiłaś butów ale za to jest tusz i lakier
Stary 2011-01-27, 09:11   #227
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Kurde... ja to zaraz wychodzę do pracy, bo się zaziewam Nawet kawa mi nie pomaga. To chyba ten brak słońca

A u mnie właśnie się słońce próbuje przebić przez chmury!!!

Katunia mam nadzieje, że Tomasz szubko wróci na dobre tory!

Stary 2011-01-27, 09:14   #228
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
spisałam sobie też No tak "Buszujący w zbożu" - zapomniałam... i do lektur dorzuciłabym Przedwiośnie, Szklane domy i mojego kochanego Shekspira!!!!

może trzeba je wszystkie w klubiku spisać...
Ja mam na prawdę problem z tytułami. Muszę gdzieś zacząć zapisywać co czytałam, bo dopiero jak napisałyście to zaczęłam sobie przypominać.

Wczoraj skończyłam Świerszcze. Mąż się pogniewał troszkę, że przez 3 dni nie zamieniłam z nim nawet zdania, bo non stop siedziałam z książką. A wczoraj przesadziłam, bo jak przyszedł z pracy o 21:00, dałam mu kolacje i tyle miał ze mnie. Na szczęście dał się udobruchać
dla mnie Buszujący jest rewelacyjny uwielbią tę książkę czytałam już z 4 razy muszę ją sobie na własność kiedyś sprawić bo naprawdę rewelacyjna...
dziką kaczkę czytałam - mam mieszane uczucia coś mi niepodeszło...
ale spisanie w klubie jak najbardziej bynajmniej będzie fajna ściąga co przeczytać albo co komuś kupić

a ja wczoraj oglądałam po raz 3 Krwawą Niedzielę i po raz kolejny film wywołał u mnie ogromne emocje...
ehsssss
Stary 2011-01-27, 09:15   #229
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
literatura grozy??? pojęcie względne bo - dla mnie groza jest czymś co mnie wystraszy ale realnie a dziecko biegające po mieście z ojcem i w chwilach zdenerwowania myślami podpalające budynki czy ludzi nie jest grozą a właśnie jednym wielkim s-f...
ale jak mówię zaczęłam czytać tylko podpalaczkę nie zdzierżyłam, byłą dla mnie tragiczna do przejścia więc za resztę się nie brałam, ale z kolei mam dwie kumpele zaczytujące się w Kingu i Koonzie i uwielbiają ich książki i dla nich to groza? ale jak opowiadają o fabułach czytanych książek to z całym szacunkiem ja tam grozy nie widzę a właśnie s-f
są gusta i guściki
a bo podpalaczka ma dość kiepskie recenzje - na tyle, że nawet nie chce mi się jej czytać
Ale już na przykład Misery, Lśnienie, Cmętarz Zwieżąt, Ręka Mistrza - miodzio

A teraz czytam najnowszą "pod Kopułą" - i jak na razie po 100 stronach takie sobie
Stary 2011-01-27, 09:16   #230
kliwia
Zakorzenienie

maja ale zapach coty czy inne tanie orygunaly to nie ten sam zapach co nawet podrobiony oryginal
Statystyczna Polka na oryginalne perfumy moze sobie pozowlic co najwzyej raz w roku

A wlasnie mam bon 20zl na zakupy w perfumotece
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 09:17   #231
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
dla mnie Buszujący jest rewelacyjny uwielbią tę książkę czytałam już z 4 razy muszę ją sobie na własność kiedyś sprawić bo naprawdę rewelacyjna...
dziką kaczkę czytałam - mam mieszane uczucia coś mi niepodeszło...
ale spisanie w klubie jak najbardziej bynajmniej będzie fajna ściąga co przeczytać albo co komuś kupić

a ja wczoraj oglądałam po raz 3 Krwawą Niedzielę i po raz kolejny film wywołał u mnie ogromne emocje...
ehsssss
Buszującego też czytałam kilka razy a Dziką kaczkę bardzo lubię, ale może też dlatego, że my ją później omawialiśmy od strony teatru i może dlatego ją tak uwielbiam - dobre wspomnienia.

No i jeszcze Moralnosć Pani Dulskiej... ech dużo tego było!

Stary 2011-01-27, 09:17   #232
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Jesli chodzi o "Oskara i Panią Różę" to bardzo mi sie podobała. Jak miałam ped specjalną to musiałam cały spis lektur przeczytać i tam była ta książka jak i "Kaj znów się śmieje" Polecam http://www.biblionetka.pl/book.aspx?id=21231

Stary 2011-01-27, 09:18   #233
Ana***
Zakorzenienie

Cześć ja przez ostatnie dni też się bardzo męczyłam zasypiając, a rano mega niewyspana ale ostatnie dwa dni śpi mi się wyśmienicie nawet w tym momencie mi się oczy zamykają dzisiaj jakiś śpiący ten dzień...

Cytat:
Agatka dziś chyba coś wisi w powietrzu z tym snem Ja normalnie na siedząco zasypiam
Mam dzisiaj to samo właśnie pije yerba mate

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Magda ja mam taki wałek z dodatkowej kołdry stworzony ale to i tak nic nie daje, bo jakbym się nie położyła to mi źle. Na lewym boku spać nie moge bo boli mnie bark (od jakiś 3 lat), na prawym po jakiejś godzinie drętwieją mi ręce i nogi więc muszę się przełożyć a na plecach drętwieją mi ręce jak leżę na płasko a jak coś podłoże pod głowę to jest ok ale tak nie zasnę no zwariować można
Bzyczko współczuję problemów ze snem nienawidzę się kręcić i nie móc zasnąć, setki myśli do głowy przychodzą, ale zasnąć nie można... okropne uczucie. Czasem potrafią się wiercić 2 godziny aż mnie kręgosłup boli i czuję się zmęczona to wtedy jakoś usypiam, ale masakra a najgorzej jak jeszcze pojawia się presja, że następnego dnia trzeba wcześnie wstać
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 09:20   #234
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Cytat:

Mial juz fajny plan nocy, budzil sie ok 3, zjadal i spal do ok 6
a teraz nudzi sie o 24, 2, 5, 7..... dostaje cycka i zasypia,ale najgorsze ze pociagnie cycusia 5 min i spi i nawet jak chce gp wiecej nakarmic zeby zasnal na dluzej to nie ma opcji... gryyy nie wiem co mu sie porobilo, bo skoro wypija tak malo to chyba za bardzo glodny nie jest... ehhh

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
A u mnie właśnie się słońce próbuje przebić przez chmury!!!

Katunia mam nadzieje, że Tomasz szubko wróci na dobre tory!
ja tez mam taka nadzieje..... bo bylo juz tak fajnie w nocy...

u mnie tez ladna pogoda sie dzis robi, sloneczko sie pojawia, moze jakis spacerek uda sie nam zaliczyc

Ana - moj brat ma bzika na punkcie yerba mate! ma tegio milion smakow

Edytowane przez Katunia:)
Czas edycji: 2011-01-27 o 09:22
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 09:24   #235
klion78
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Jesli chodzi o perfumy, to ja zachorowałam na Euphorię CK....po prostu mam już obsesję i chyba muszę je nabyć
jeszcze nie wąchałam. Lubię jak ktoś mówi o swoich ulubionych zapachach iść potem do perfumerii i poniuchać.
Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
bo to głównie podróbki
Wolę kupić tanio w promocji avon albo coś z coty w rossmannie niż podróbę
No tak, tylko ja uwielbiam Lacoste inspiration. Oryginał jest bardzo nietrwały i muszę się dopsikać w ciągu dnia. No i zmuszona jestem to robić podróbką bo na drugi oryginał szkoda mi kasy.
Zresztą zrobiłam pewne doświadczenie. Kawałek karteczki popsikałam moim oryginałem i tą podróbką FM właśnie. I wyobraźcie sobie, że podróbka utrzymywała się dłużej niż oryginał.
Stary 2011-01-27, 09:28   #236
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Mam dzisiaj to samo właśnie pije yerba mate
a pijesz z tego specjalnego kubeczka??
Kurcze, muszę się przekonać do tego yerba mate. Ja nie pijam kawy bo nie mogę, a yerba mate też podnosi ciśnienia i działa pobudzająco... Ania, powiedz mi proszę coś więcej o tej herbacie.

Stary 2011-01-27, 09:29   #237
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-01-27, 09:32   #238
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
jeszcze nie wąchałam. Lubię jak ktoś mówi o swoich ulubionych zapachach iść potem do perfumerii i poniuchać.
gorzej, jak ktoś wymienia mało znany zapach albo dostępny tylko zagramanicą
Cytat:
No tak, tylko ja uwielbiam Lacoste inspiration. Oryginał jest bardzo nietrwały i muszę się dopsikać w ciągu dnia. No i zmuszona jestem to robić podróbką bo na drugi oryginał szkoda mi kasy.
Zresztą zrobiłam pewne doświadczenie. Kawałek karteczki popsikałam moim oryginałem i tą podróbką FM właśnie. I wyobraźcie sobie, że podróbka utrzymywała się dłużej niż oryginał.
Jak mam niezbyt trwały zapach, to odlewam do małej fiolki po próbce i nosze w torebce
Choć zwykle staram się kupować tylko trwałe - jest tak oszałamiający wybór, że każdy znajdzie coś dla siebie (nawet taka maruda jak ja )
Stary 2011-01-27, 09:35   #239
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
co do tytułów to ja mam ten sam problem! To jest jakiś koszmar!
I widzę, że bardzo podobnie podchodzimy do czytania - rozrywka i cyklicznie! Ja mam czas kiedy czytam jedną za drugą książką, a mam czas, że przez miesiąc- dwa nie wezmę książki do ręki.

Stary 2011-01-27, 09:37   #240
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości