Torbę powoli pakujemy i na przyjście naszych dzieci się szykujemy III-IV 2011 - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-27, 08:56   #301
Castia
Wtajemniczenie

Dot.: Torbę powoli pakujemy i na przyjście naszych dzieci się szykujemy III-IV 2011

hej

nie spałam pół nocy bo.....miałam skurczybyki
jeśli to skurcze w ogóle biegunki z tego wszystkiego dostałam
ale kurdeeee ja jeszcze nie jestem gotowa

Edytowane przez Castia
Czas edycji: 2011-01-27 o 08:58
Castia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 09:13   #302
kinga2710
Raczkowanie

GG do kinga2710
Dot.: Torbę powoli pakujemy i na przyjście naszych dzieci się szykujemy III-IV 2011

Cytat:
Napisane przez Castia Pokaż wiadomość
hej

ja też nie spałam bo od 19natej wczoraj tak mnie bolało w kręgosłupie, brzuch miałam twardy jak kamień a jak maly sie wiercil to tak jakby ktoś mnie nożem od wewnątrz ciapał
masakra w nocy nie wiedziałam jak mam leżeć bo każdy ruch mi ból sprawiał, nawet bałam się wstawać siusiu
teraz tez nie jest lepiej, odprowadziłam córkę do przedszkola dobrze ze mam zaledwie 500 metrów bo nie dala bym rady nawet liczyłam na to ze nie będzie chciała iść no ale się przeliczyłam.
nadal mam uczucie przy szyjce jakby się coś otwierało i zamykało, dzisiaj mam wizytę u gina i mam nadzieje ze do szpitala nie pojadę na porodówkę
kinga2710 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 09:33   #303
wanilia83
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mokra6 Pokaż wiadomość
Zamówiłam dziś w sklepie wózek, niebieski nr 03: http://allegro.pl/nowosc-warrior-tak...430000706.html Podoba się Wam??

mi się podoba, ja sama zastanawiam się teraz nad tako warrior lub jumper x i dokonać wyboru nie mogę orientujesz się ile waży warrior ??

Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość
Kochane, wróciłam właśnie od gina i wiadomości pół na pół z tych dobrych, że nic się nie pogorszyło z szyjką, wyniki są okej a z tych gorszych jak usłyszałam, że generalnie to raczej powinnam dotrzymać do końca lutego, a potem to już może się dziać co chce mam ograniczyć już słodycze i gazowane,maluch ciągle obrócony główką i tak już zostanie a te bóle od nacisku i szybkiego tempa bo rośnie w zawrotnym tempie

W tym tygodniu muszę koniecznie wziąść się za torbę to moje postanowienie...

super

blackrose ja jestem za nr 3

Cytat:
Napisane przez n.ik.a Pokaż wiadomość
dziewczyny kupiłam na all welurowe naklejki do pokoju Niuni...przykleję je nad łóżeczko by trochę zmienić wygląd gołych ścian
http://allegro.pl/motyl-motyle-nakle...427394691.html

tak mi sie te motylki spodobały że już są w obserwowanych teraz tylko trza męża namówić

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
nic nie daje, wzięłam apap i zero efektu

tępy ból taki

kochana mam nadzieję że po nocy przeszło ci

tajka śliczne ubranka a buciki wymiatają

Cytat:
Napisane przez iizabelaa Pokaż wiadomość
ja taka z liści malin to bym chciała pić,
tylko gdzie to kupić

ja pójdę poszukać do zielarskiego

Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość
dziewczyny wpadłam tylko na chwilkę napisać że Ewelqa1985 napisała mi eska:

"Hej przyjęli mnie o 13, z usg mała waży 2500g serducho ladnie pracuje leżę pod kroplówką z solą fizjologiczną dbajcie o siebie i trzymajcie za nas kciuki"

trzymam kciuki za szybkie wyjście

Cytat:
Napisane przez Jok3r Pokaż wiadomość

Chcialam cos jeszcze napisac, ale padam na pysk. Dzis mialam dzien pelen wrazen, dostalam pare paczek z alle i jutro ciag dalszy, moze uda mi sie wygrac licytacje. Tak wiec jestem generalnie zadowolona. O reszcie napisze w klubie.

Jok3r co ty tam babo jeszcze kupujesz, wydawało mi się że masz już wszystko

Cytat:
hej

o kurde mam nadzieję że już ci lepiej

pytanie do dziewczyn co biorą fenoterol
Czy wam też dalej twardnieje brzuch mi to się zdarza coraz częściej z ledwością już wytrzymuje do tej godz co mam łyknąć tablete

wanilia83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 09:51   #304
n.ik.a
Zadomowienie

wanilia83 wczoraj dostałam wiadomość, że towar wysłanyszybciutko więc jak tylko dojdą to zaraz pokażę...może jeszcze nie na ścianie bo przed nami przemeblowanie i trzeba zamówić łóżeczko - dobrze, że już upatrzone tylko trzeba klepnąć na all

Kalinka 11.04.2011

Wybrałam pielęgnację ciała z marką Braun

"Celem życia jest:
w swojej małej jednostkowej duszy odbić jak najwięcej kosmosu"
(H. Elzenberg)

n.ik.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 09:57   #305
trzyrazyi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kinga2710 Pokaż wiadomość
ja też nie spałam bo od 19natej wczoraj tak mnie bolało w kręgosłupie, brzuch miałam twardy jak kamień a jak maly sie wiercil to tak jakby ktoś mnie nożem od wewnątrz ciapał
masakra w nocy nie wiedziałam jak mam leżeć bo każdy ruch mi ból sprawiał, nawet bałam się wstawać siusiu
teraz tez nie jest lepiej, odprowadziłam córkę do przedszkola dobrze ze mam zaledwie 500 metrów bo nie dala bym rady nawet liczyłam na to ze nie będzie chciała iść no ale się przeliczyłam.
nadal mam uczucie przy szyjce jakby się coś otwierało i zamykało, dzisiaj mam wizytę u gina i mam nadzieje ze do szpitala nie pojadę na porodówkę
Hejka ...mam nadzieje,ze bedzie dobrze moze kaze ci odpoczywac i tyle...ale i o odpoczynek ciezko przy jednym dzieciaczku w domu
trzyrazyi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 10:05   #306
agaaga89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez diatoma Pokaż wiadomość
agaaga89 czyli obie mamy mieszane uczucia po naszych dzisiejszych wizytach. no nic ja też musze bardzo leżeć i doczekać do końca lutego, tyle żę ja wtedy będę w 35 tyg, ty troszke w wiekszej ciąży jesteś, więc bezpieczniej
już mniej niż więcej nam zostało
No właśnie to przeczucie, że to już bliżej niż dalej... Całkiem inaczej się patrzy na świat więc zaciskamy nogi i musimy dotrwać razem!!
Dziewczyny, wszystkim dziękuję za miłe słowa

agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 10:06   #307
kinga2710
Raczkowanie

GG do kinga2710

Cytat:
Napisane przez trzyrazyi Pokaż wiadomość
Hejka ...mam nadzieje,ze bedzie dobrze moze kaze ci odpoczywac i tyle...ale i o odpoczynek ciezko przy jednym dzieciaczku w domu
oj tak ciężko w szczególności gdy wróci to chce się ze mną bawić a ja porostu opadam z sil, na dodatek pokazuje ostatnio dość ostre jak na prawie 6latke swoje humorki i momentami ciężko mi z nią wytrzymać . jak nie ma mż to masakra a jak on jest to córcia jak aniołek jest, fakt zdarza się jej być bardzo opiekuńcza dla mnie ale to nie za często.
heh za 5 godzin wizyta do lekarza , najgorsza będzie droga do niego gdyż jadę z teściem a on jest taka maruda ze szok jak ktoś kichnie to on tak zrzędzi jakby to było zapalenie płuc
grrrr oby mi sił i cierpliwości dzisiaj starczyło
Stary 2011-01-27, 10:08   #308
wanilia83
Zadomowienie

Cytat:
wanilia83 wczoraj dostałam wiadomość, że towar wysłanyszybciutko więc jak tylko dojdą to zaraz pokażę...może jeszcze nie na ścianie bo przed nami przemeblowanie i trzeba zamówić łóżeczko - dobrze, że już upatrzone tylko trzeba klepnąć na all

no ja myślę że się pochwalisz u mnie miały być naklejki z kubusiem puchatkiem ale te motyli takie śliczne że mi się odmieniło

Stary 2011-01-27, 10:09   #309
ego_ego
Wtajemniczenie

cześć dziewczynki
dobrze, że mało napisałyście od wczoraj wieczorem
ja będę rzadziej wchodzić, bo mó mąż wziął sobie urlop i bedzie siedział ze mną cały tydzień
musimy pozałatwiać trochę rzeczy i w końcu dorwać jakiś sklep, w którym mogę obejrzeć wózek bolder, bo nie wiem gdzie, nigdzie go nie ma

Cytat:
Napisane przez diatoma Pokaż wiadomość
ego ego miło żę zauważyłaś zmianę avatarka, mam jakiś sentyment do dmuchawców w dokładnie takiej postaci, bo mieliśmy taki obrazek na naszych zaproszeniach ślubnych

Cytat:
No napina sie caly czas, skurcze sa, ale dostalam swistek tz odbieram go za tydzien i jesli wiezyc mojemu gine to 15 lub 22 ide pod noz.

Chcialam cos jeszcze napisac, ale padam na pysk. Dzis mialam dzien pelen wrazen, dostalam pare paczek z alle i jutro ciag dalszy, moze uda mi sie wygrac licytacje. Tak wiec jestem generalnie zadowolona. O reszcie napisze w klubie.
łooooooooooo kurde, przecież to za dwa lub trzy tygodnie

Cytat:
bidulko, mam nadzieję, że Ci dzisiaj przejdzie

montii a jak tam Twoje bóle?
ego_ego jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 10:19   #310
trzyrazyi
Zadomowienie

Cytat:
oj tak ciężko w szczególności gdy wróci to chce się ze mną bawić a ja porostu opadam z sil, na dodatek pokazuje ostatnio dość ostre jak na prawie 6latke swoje humorki i momentami ciężko mi z nią wytrzymać . jak nie ma mż to masakra a jak on jest to córcia jak aniołek jest, fakt zdarza się jej być bardzo opiekuńcza dla mnie ale to nie za często.
heh za 5 godzin wizyta do lekarza , najgorsza będzie droga do niego gdyż jadę z teściem a on jest taka maruda ze szok jak ktoś kichnie to on tak zrzędzi jakby to było zapalenie płuc
grrrr oby mi sił i cierpliwości dzisiaj starczyło
O kurde,to niech cie bog Blogoslawi w drodze do tego szpitala....hihi ih
trzyrazyi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 10:21   #311
kinga2710
Raczkowanie

GG do kinga2710

http://allegro.pl/bonito-polarkowy-p...432233968.html

czyż to nie jest słodkie szkoda że róż bo jakby niebieski to bym brała dla swojego bobo
Stary 2011-01-27, 10:24   #312
prunelle
Wtajemniczenie

dołączam do walczących ze skurczami łydek, złapał mnie w nocy, czas iść po magnez i sok pomidorowy kupić

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
aja ja sobie powoli też :/ jak ja wytrzymam jeszcze 6 tyg z tym uczuciem to nie wiem.Już mam dość siebie bo ciagle narzekam :/ słuchać się mnie nie da
Montii, biedactwo, dzielna jesteś

Cytat:
Napisane przez _Ciastko_ Pokaż wiadomość
Melduję się w kolejnej części. Niestety początek nie jest zbyt fany. Od niedzieli jestem okropnie chora . Mam zapalenie krtani - biorę antybiotyk. Ledwo oddycham, praktycznie w nocy nie spię bo nie mam jak, mam ciągły odruch wymiotny. Nie mogłam być na dzisiejszych zajęciach szkoły rodzenia Dziś pierwszy raz od ok 14 nie mam temperatury - wcześniej non stop utrzymywała się na poziomie 38 -39 stopni, nawet nie pomagały tabletki z paracetamolem na jej zbicie

Z dobrych wiadomości - kupiłam wózek Po wieeelu przemyśleniach wybór padł na Jedo Fyn 4. Wózeczek pewnie bedzie u mnie w przyszłym tygodniu bo w hurtowni na stanie nie było stelaża ze skórzaną rączką więc czekam na dostawę.
jak już nie masz temperatury to będzie tylko lepiej! trzymajcie się!

Cytat:

"Hej przyjęli mnie o 13, z usg mała waży 2500g serducho ladnie pracuje leżę pod kroplówką z solą fizjologiczną dbajcie o siebie i trzymajcie za nas kciuki"
trzymamy kciuki mocno

Cytat:
Napisane przez trzyrazyi Pokaż wiadomość
dziewczyny polknelam kawalek zeba...serio nie zartuje..bozeeeeeeeeeeee
jak myslicie nic mi nie bedzie bo dzisiaj nie usne chyba ze strachu

o rany, nigdy mi się to nie zdarzyło...

zdałam jeden egz. na 4,5! aż nie wierzę, dzisiaj kolejny

prunelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 10:30   #313
n.ik.a
Zadomowienie

prunelle następna zdolniachagratkik laski:

dziewczyny w makro są promocje dla maluchów
http://www.makro.pl/pl/promocje?store=sosnowiec
nie wiecie ile kosztują pampersy, bo w makro są po 41, 99 zł i nie wiem czy się opłaca jechać

Kalinka 11.04.2011

"Celem życia jest:
(H. Elzenberg)

Stary 2011-01-27, 10:42   #314
kinga2710
Raczkowanie

GG do kinga2710

Cytat:
prunelle następna zdolniachagratkik laski:

dziewczyny w makro są promocje dla maluchów
http://www.makro.pl/pl/promocje?store=sosnowiec
nie wiecie ile kosztują pampersy, bo w makro są po 41, 99 zł i nie wiem czy się opłaca jechać
ja w realu duże paczki widziałam po 47zł
Stary 2011-01-27, 10:45   #315
Glodomorek
Zakorzenienie

Dzień dobry
Cytat:
Ja tam nigdy nie slyszalam, zeby posciel byla niebezpieczna. Mam 3 kpl i zamierzam ich uzywac. Nie popadajmy w paranoje
Na SR położna mówiła nam, że całkiem małym dzieciom nie wolno spać na poduszce ze względu na kręgosłup, a kołderka początkowo jest jeszcze za ciężka, żeby w nocy samo mogło się odkryć i przez pierwsze miesiące wystarczy rożek albo śpiworek.

Cytat:
http://allegro.pl/bonito-polarkowy-p...432233968.html

czyż to nie jest słodkie szkoda że róż bo jakby niebieski to bym brała dla swojego bobo
A widziałaś gdzieś niebieską świnkę?

Cytat:
Napisane przez prunelle Pokaż wiadomość
dołączam do walczących ze skurczami łydek, złapał mnie w nocy, czas iść po magnez i sok pomidorowy kupić

Co to się dziś w nocy dzieje? Mnie też skurcz łapał, ale zdążyłam w miarę szybko go rozmasować.
Gratuluję i życzę powodzenia
Glodomorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 10:45   #316
n.ik.a
Zadomowienie

kinga2710 dobrze, że przyjaciel mojego męża jest tam kierownikiem to zaraz do niego zadzwonimy i się wszystkiego dowiemy

Kalinka 11.04.2011

"Celem życia jest:
(H. Elzenberg)

Stary 2011-01-27, 10:49   #317
kasiapruszkow
Wtajemniczenie

czesc mamuski

Cytat:
Napisane przez _Ciastko_ Pokaż wiadomość
Melduję się w kolejnej części. Niestety początek nie jest zbyt fany. Od niedzieli jestem okropnie chora . Mam zapalenie krtani - biorę antybiotyk. Ledwo oddycham, praktycznie w nocy nie spię bo nie mam jak, mam ciągły odruch wymiotny. Nie mogłam być na dzisiejszych zajęciach szkoły rodzenia Dziś pierwszy raz od ok 14 nie mam temperatury - wcześniej non stop utrzymywała się na poziomie 38 -39 stopni, nawet nie pomagały tabletki z paracetamolem na jej zbicie
zdroweczka trzym sie

Cytat:
Napisane przez wanilia83 Pokaż wiadomość
dla mnie to jest bezsensu, przestrzegają przed żłobkami a polityka prorodzinna w czarnej dupie, niektórych po prostu nie stać żeby nie pracować i siedzieć z dzieckiem w domu
co do herbatki to nie wiem zastanawiam bo może pomoże a nie zaszkodzi
dokladnie ja dalteog nie wiem co bedzie jak skonczy mi sie maciezynski.... a co do herbatki to z tego samego zalozenia wychodze

Cytat:
Napisane przez iizabelaa Pokaż wiadomość
ja taka z liści malin to bym chciała pić,
tylko gdzie to kupić
sklepy zielarskie i apteki
jak nie znajdizesz to moge ci u mnie w Herbapolu kupic mam 200m do niego

Cytat:
Napisane przez Lopezka Pokaż wiadomość
A tak poza tym czekam na jutrzejsze badania. Zobaczymy czy przepływ pępowinki się polepszył. Jestem w 32tc a mały ma niecałe 1200g. Lekarze podejrzewają IUGR, oby nie...
tzryamamy kciuki

Cytat:

trzymamy

Cytat:
No napina sie caly czas, skurcze sa, ale dostalam swistek tz odbieram go za tydzien i jesli wiezyc mojemu gine to 15 lub 22 ide pod noz.
Boszzz jak ten czas leci..... 3 tyg...

Cytat:
Napisane przez miamore999 Pokaż wiadomość
oo temat liści malin - nam tez położna w SR mówiła żeby pić, nawet każdej wyliczyła kiedy zacząć muszę zajrzeć do apteki doz i jeszcze kapsułki z wiesiołka mamy łykać
a wiesiolka w jakim celu....???

Cytat:
kinia trzymaj sie bedize dobrze moze cos sie przeforsowalas a z ta historia na Helenowskeij to koeljny argument zeby ich nie lubic ja nie lubie ich bo ilekroc startowalam zeby sie zapisac do nich czy do przychodni rodzinnej czy do gina to byl porblem wrecz z tekstem "przeciez nie ma rejonizacji i nie musze sie do nich zapisywac" - wredne leniwe s.....
dlaetogo do rodzinengo zapisalm sie na Kubusia Puchatka a do gin na Dryzmaly

Cytat:
dołączam do walczących ze skurczami łydek, złapał mnie w nocy, czas iść po magnez i sok pomidorowy kupićzdałam jeden egz. na 4,5! aż nie wierzę, dzisiaj kolejny
grataulacje a co do skurc zy to ja mam mimo ze magenz jem wraz z kpl witamin i dodtakowo tabletke

mielgo dzionka mamuski
kasiapruszkow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 10:50   #318
87czarna
Zakorzenienie

ewelqa trzymamy kciuki za Ciebie-będzie wszystko dobrze

prunelle moje gratulacje!

Kurczę,a ja rano wstałam z bólem biodra :/ Jak nie urok,to sraczka

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 10:51   #319
blackrose4u
Wtajemniczenie

to teraz będzie się opłacało w tym lidlu za 39zł te pampersy

wanilia biore fenoterol ale on jest właśnie po to by brzuch nie twardniał. Kurcze może zadzwoń do swojego lekarza, jak lek nie działa tak jak ma.

Kolejny głos na beżowy wózek sama już nie wiem bo mam bardzo mieszane uczucia. Chyba ostatczena decyzja będzie należała do męża

oczekujemy
blackrose4u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 10:52   #320
87czarna
Zakorzenienie

Aaaaa,zapomniałabym! Wczoraj miałam pierwszy raz w zyciu zgagę! Obżarłam się budyniem i do końca wieczoru nie mogłam już nic przełknąc :/ Dzisiaj rano zjadłam płatki na mleku i mała zaczęła tak wariowac,że dostałam wyrzutów sumienia-pewnie głodna była

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 11:00   #321
nuna_77
Zadomowienie

Cytat:

Ewelqa trzymaj się, niech maleństwo jeszcze poczeka do marca
Maleństwo widzę, że już spore

Ciastko kuruj sie, moja Martynka tez chora na szczęście bez antybiotyku.

Izabelaa boska sukieneczka, gdyby w poniedziałek wyszła córka to zapoluje, ale jakos nie mam szczęścia do licytacji , czy korzystasz z jakiego programu?
8 abs
nuna_77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 11:03   #322
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:

ewelqa- trzymaj się dzielnie!!!

czarna, zgadza się, jak minie jedno dopada nas coś innego......ehhhh
może ta zgaga jednorazowo cie nawiedziła, u mnie to standard niestety

A tak wogóle to Witam
dziś pospałam do 10.30, a co tam
ale kurde coś mnie już 2 razy zakuło tak na dole i boję się ruszyć....

aaaa przyszedl mi wczoraj kombinezonik co go wylicytowałam dla niuni, jest śliczny
ale w domu mnie wyśmiali, że się w tym "utopi" ale ja tym baranom tłumaczę, że to jest najmniejszy rozmiar a oni dalej swoje, ehhh...te chłopy!!!!!

Edytowane przez iweczka
Czas edycji: 2011-01-27 o 11:06
iweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 11:06   #323
wikakika
Rozeznanie

Hej dziewczyny,

A wiecie mzoe od ktorego tygodnia mozna pic ta herbate z lisci malin i brac wiesiolek?
wikakika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 11:06   #324
kinga2710
Raczkowanie

GG do kinga2710

GLODOMOREK w dzisiejszych czasach to i świnki moga być niebieskie
Stary 2011-01-27, 11:07   #325
wanilia83
Zadomowienie

Cytat:
brawo
ale wy zdolne jesteście

nika
od dziś promocja w lidlu pampersy coś za 39 zeta

Cytat:
Napisane przez blackrose4u Pokaż wiadomość
to teraz będzie się opłacało w tym lidlu za 39zł te pampersy

wanilia biore fenoterol ale on jest właśnie po to by brzuch nie twardniał. Kurcze może zadzwoń do swojego lekarza, jak lek nie działa tak jak ma.

ja to się chyba dziś do niego przejadę bo też mnie zaczyna martwić ta sytuacja

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
Aaaaa,zapomniałabym! Wczoraj miałam pierwszy raz w zyciu zgagę! Obżarłam się budyniem i do końca wieczoru nie mogłam już nic przełknąc :/ Dzisiaj rano zjadłam płatki na mleku i mała zaczęła tak wariowac,że dostałam wyrzutów sumienia-pewnie głodna była

a właśnie miałam smaka na budyń i przeszło mi jak ręką odjął wole nie mieć takich atrakcji, w prawdzie nawet nie wiem co to zgaga ale po waszych opowieściach wnioskuje że nic fajnego

Stary 2011-01-27, 11:08   #326
kinga2710
Raczkowanie

GG do kinga2710

Cytat:
Napisane przez iweczka Pokaż wiadomość
ewelqa- trzymaj się dzielnie!!!

czarna, zgadza się, jak minie jedno dopada nas coś innego......ehhhh
może ta zgaga jednorazowo cie nawiedziła, u mnie to standard niestety

A tak wogóle to Witam
dziś pospałam do 10.30, a co tam
ale kurde coś mnie już 2 razy zakuło tak na dole i boję się ruszyć....

aaaa przyszedl mi wczoraj kombinezonik co go wylicytowałam dla niuni, jest śliczny
ale w domu mnie wyśmiali, że się w tym "utopi" ale ja tym baranom tłumaczę, że to jest najmniejszy rozmiar a oni dalej swoje, ehhh...te chłopy!!!!!
no własnie te chłopy mój tez stwierdził że to co pokupowałam to na jakiegos wielkoluda, heh a jak pokazałam mojemu tacie taki garniturek sztruksowy na 62 to stwierdził ze to jest na roczne dziecko
oni nie mają pojęcia rozmiaru my kobiety to co innego
Stary 2011-01-27, 11:09   #327
iizabelaa
Zakorzenienie

Dzień dobry dziewczyny

Cytat:
Napisane przez Glodomorek Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Na SR położna mówiła nam, że całkiem małym dzieciom nie wolno spać na poduszce ze względu na kręgosłup, a kołderka początkowo jest jeszcze za ciężka, żeby w nocy samo mogło się odkryć i przez pierwsze miesiące wystarczy rożek albo śpiworek.
ja też będę używać pościeli

a śpiworka nie mam zamiaru kupować

Cytat:
Napisane przez nuna_77 Pokaż wiadomość
Izabelaa boska sukieneczka, gdyby w poniedziałek wyszła córka to zapoluje, ale jakos nie mam szczęścia do licytacji , czy korzystasz z jakiego programu?
nie korzystam z żadnego programu
nawet nie wiem że są jakieś
Stary 2011-01-27, 11:10   #328
blackrose4u
Wtajemniczenie

czy ta promocja nie jest od 31.03

oczekujemy
blackrose4u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 11:10   #329
ego_ego
Wtajemniczenie

Cytat:

gratulacje

Cytat:
ja w realu duże paczki widziałam po 47zł
w poniedziałek w lidlu będą po 39,99

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
no mój też nieraz jest chyba głodny, bo jak zjem rano śniadanie, to zaczyna wariować
ego_ego jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 11:14   #330
Harrods
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Glodomorek Pokaż wiadomość
Słyszałam dokładnie to samo. Poza tym, że kołderka jest za ciężka, to dzidziuś może ją sobie naciągnąć na buzię, a to jest bardzo niebezpieczne. Nawet na wielu kompletach pościeli jest napisane, że od 12 miesiąca życia. Dzieci moich koleżanek najchętniej śpią w rożku (bo tak czują się pewnie i bezpiecznie) nawet przez pierwsze 4 miesiące. A później śpiworek.
Harrods jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości