Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Lilou, Trollbeads) cz.4 - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-27, 12:22   #3541
sajf
Zakorzenienie

Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Lilou, Trollbeads) cz.4

bo mi się ta z aghaty też podoba ale jest duzo drozsza

"Łódka płynie, Księżyc świeci, Trójgraniasty Groszek leci"
sajf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 12:25   #3542
sorina
Zakorzenienie

Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Lilou, Trollbeads) cz.4

A nie wiadomo jeszcze jakie będą ceny tych charmsów z A&B?
sorina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 12:26   #3543
Tinka*
Wtajemniczenie

Nie nadrobię was...
Jestem zajęta torturowaniem jakiegoś pracownika w GLS. Pozabijam ich tam wszystkich!!

Znalazłam na pandora lovers taką fotkę... nawet nie skojarzyłam ze Pandora ma 3 charmsy z motywem Hansa Christiana Andersena. W sumie był Duńczykiem.. może dlatego.
Teraz patrzę na te charmsy trochę inaczej

Głupio Pandora zrobiła, nie pisząc właśnie o motywach w swojej kolekcji.

Ok, nie przeszkadzam. Póki co widzę że charmsy zdominowały forum
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 164024_173727756004164_160301734013433_364434_1584355_n.jpg (10,2 KB, 49 załadowań)

Tinka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 12:30   #3544
Mirell
Zakorzenienie

Dziewczyny, siedzę tu i tylko chwilami zaglądam, mam nawał egzaminów (wczoraj , jutro znowu) a choroba nadal daje się we znaki, muszę dostać mocny antybiotyk (rozwinęło mi się wirusowe zapalenie oskrzeli), a póki co nawet nie mam czasu iść stać w kolejce do lekarza, tylko siedzę i się uczę (a raczej próbuję, bo ze stanem podgorączkowym, cieknącym nosem, duszącym kaszlem i załzawionymi oczami niewiele można ), póki co tylko leki bez recepty trochę łagodzą objawy, nawet nie ogarniam co w klubie się dzieje... Postaram się wszystko nadrobić w weekend

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość
Nic nie chcę jednak obiecywać, bo póki co mam zamieszanie z Trollami i zamiast siedzieć i się uczyć, to kolejny dzień będę jeździć..
Spokojnie, jeśli o mnie chodzi, to nie ma pośpiechu, wszystko na spokojnie, tak jak Ci pasuje

Cytat:
Napisane przez sorina Pokaż wiadomość
Winogron dla Mirell
Ale okropne te winogrona Z Amore la Vita są śliczne...

Tymczasem po potwierdzeniu, że "tak, żyję", lecę dalej w notatki:/ ...
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 12:32   #3545
magbag72
Raczkowanie

Cytat:
magbag ale Ty masz silna wolę A jaki smok?
A mają ten klaps z napisem The End w Aghacie w Złotych Tarasach?
Ja mam po prostu słabą silną wolę i stąd taki efekt. Smoka już wklejam - moim zdaniem jest uroczy.
W Złotych Tarasach niestety nie ma niczego z kolekcji filmowej (a w każdym razie nie jest wystawione w gablotach - bo o ewentualnie schowane pod ladą nie pytałam ) - z pokrewnych jest tylko kamerka ręczna i aparat foto.

U sklepie, który sprzedaje A&B wypatrzyłam w katalogu takie ciekawe rozwiązanie - dowieszkę do naszyjnika - specjalny koralik z kilkunastocentymetrowym łańcuszkiem. Myślę, że to ciekawe rozwiązanie do noszenia np. krzyżyka z trola bez konieczności dokupowania dodatkowego naszyjnika. Tylko nie wiem, czy trole wchodzą na A&B. Chyba ktoś pisał coś o konieczności przypiłowania gwintu, żeby trole weszły (ale może to było o bransoletce Biagi?). Nawet gdyby trzeba było przypiłować - chyba zaryzykuję, choć dowieszka jest w stylu pandorowym, a naszyjnik mam trolowy. Nie wkleję zdjęcia tej dowieszki, bo w internecie nie znalazłam - w sklepie też nie mieli, ale obiecali zamówić.
ostatnie zdjęcie to moja koncepcja zastępcza na noszenie krzyżyka przy moim naszyjniku.

sajf przecena 50% jest na pewno w sklepie Agatha w Zlotych Tarasach. Zaczęła się dopiero wczoraj - w witrynach były jeszcze opisy o mniejszych zniżkach (głównie 30%), a przy części w ogóle nie było napisu zniżkowego. Sprzedawczyni powiedziała, że na całość jest 50% - tylko jeszcze nie zdążyła pozmieniać, powkładać karteczek do witryn. Zegarek charmsowy kupiłam za 220zł. - a w witrynie nadal miał cenę 440. Pewnie dzisiaj już jest pełna informacja o zniżce wystawiona.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg smok_A&B_1.jpg (98,4 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg smok_A&B_2.jpg (94,4 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kot_A&B.jpg (113,1 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg szara_emalia_A&B.jpg (89,4 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg murano_no_name_1.jpg (143,7 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg murano_no_name_2.jpg (88,2 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg slodki_kocio_no_name.jpg (78,3 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg urokliwy_kicz_emaliowany.jpg (116,7 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg charms_zegarek_Agatha.jpg (186,8 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg krzyzyk_wersja_noszenia.jpg (202,2 KB, 31 załadowań)
Stary 2011-01-27, 12:34   #3546
Gwiazdka26
Sylvi Walgr

GG do Gwiazdka26

Witajcie tak przeglądam ten wątek i postanowilam też napisać
Jak na razie mam bransoletkę Lilou z 2 pozłacanymi medalikami ale bardzo choruję na Pandorę... już od dawna pozdrawiam wszystkich buziaki

Gwiazdka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 12:38   #3547
sajf
Zakorzenienie

Cytat:
A nie wiadomo jeszcze jakie będą ceny tych charmsów z A&B?

dziewczyny do wieczora lecę na molo pokarmić łabędzie z moją małą

---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ----------

magbag dziękiza info
tinka tak dziś się charmsowo zrobiło ,ale nie martw się jak tylko będą nowe pandorowe zakupy to będzie pandorkowo- wieczorem skombinuję ci charmsowy zestaw biurowy

"Łódka płynie, Księżyc świeci, Trójgraniasty Groszek leci"
sajf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 12:39   #3548
sorina
Zakorzenienie

Magbag ale smoczuś jest uroczy

Mirell GM ma do niczego zdjęcia ale w rzeczywistości to jest o wiele lepsze tak jak Tower Bridge ;-) I strasznie mi Cię szkoda bidulko, ja nie wiem jak Ty możesz w ogóle zaglądac w te książki w takim stanie
Stary 2011-01-27, 12:51   #3549
ilios
PIP.

GG do ilios

Cytat:
Napisane przez sajf Pokaż wiadomość
kiełbasa lub ogóras bo bigos w charmsowym wydanu wyglądałby jak........kupa
Na focie to jest ten koń duży ,ale malutkiego tez mam -nabyłam podczas 30 % znizki w yes o dzięki ci informatyku może cię teraz zatrudnią w Aparcie.
zawsze jak piszecie o tej znizce, to jestem wsciekla na siebie, ze nie trafilam tu wczesniej i ja przegapilam
Cytat:
Napisane przez aliena7 Pokaż wiadomość
oto moje nowe maleństwa z Apart`u szpulka wygląda rewelacyjnie na żywo i ma prawdziwą nitkę
dziekuję bardzo burn-it-up...polecam się na przyszłość
deserek
Cytat:
Napisane przez Tinka* Pokaż wiadomość
Nie nadrobię was...
Jestem zajęta torturowaniem jakiegoś pracownika w GLS. Pozabijam ich tam wszystkich!!

Znalazłam na pandora lovers taką fotkę... nawet nie skojarzyłam ze Pandora ma 3 charmsy z motywem Hansa Christiana Andersena. W sumie był Duńczykiem.. może dlatego.

Ok, nie przeszkadzam. Póki co widzę że charmsy zdominowały forum
ale fajne w zyciu bym nie zgadla, ze tamto cos to lozko ksiezniczki na ziarnku grochu, ja myslalam, ze to jakies nieudane nalesniki czy cos
ale labedz ladny
Cytat:
Napisane przez Gwiazdka26 Pokaż wiadomość
Witajcie tak przeglądam ten wątek i postanowilam też napisać
Jak na razie mam bransoletkę Lilou z 2 pozłacanymi medalikami ale bardzo choruję na Pandorę... już od dawna pozdrawiam wszystkich buziaki
to jest watek powodujacy bankructwo i uswiadamiajacy, ze nie mozesz zyc bez koralikow, wiec uwazaj

---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ----------

w ogole to na fb trollowym jest konkurs http://www.facebook.com/?ref=logo#!/...29.77268437440
ilios jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 12:52   #3550
onikka
Raczkowanie

Witaj Gwiazdko Ciekawa jestem jak długo wytrzymasz bez nowych zakupów charmsowych, Pandorowych lub podobnych
onikka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 12:53   #3551
sorina
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez onikka Pokaż wiadomość
Witaj Gwiazdko Ciekawa jestem jak długo wytrzymasz bez nowych zakupów charmsowych, Pandorowych lub podobnych
Przepadnie z nami jak nic
Stary 2011-01-27, 13:02   #3552
Tinka*
Wtajemniczenie

Cytat:
tinka tak dziś się charmsowo zrobiło ,ale nie martw się jak tylko będą nowe pandorowe zakupy to będzie pandorkowo- wieczorem skombinuję ci charmsowy zestaw biurowy
No to czekam z niecierpliwościa

Cytat:
Napisane przez ilios Pokaż wiadomość
ale fajne w zyciu bym nie zgadla, ze tamto cos to lozko ksiezniczki na ziarnku grochu, ja myslalam, ze to jakies nieudane nalesniki czy cos
ale labedz ladny
Naleśniki
Kiedyś już był ten temat poruszany i to się zgadza że jest to łóżko księżniczki na ziarnku grochu... ale cięzko było odgadnąć.

Łabędź fajny, ale fotkę na pandora.net ma fatalną....

Tinka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 13:03   #3553
magbag72
Raczkowanie

Cytat:
[/COLOR]magbag dziękiza info
nie za ma co - pewnie u Was też już jest taka niebezpieczna obniżka . Miłego popołudnia na molo .
Cytat:
Magbag ale smoczuś jest uroczy
Prawda? - wygląda, jak skrzyżowanie smoka z krówką - właśnie taki smoczuś .

Właśnie odkryłam, że mam w domu jeszcze jedną wielbicielkę charmsów. Spadła mi przed chwila bransoletka - a moja mała kotka - Mela, natychmiast podbiegła, chwyciła ją do pyszczka i pobiegła ze zdobyczą . Szkoda, że nie zdążyłam pstryknąć foty, jak "sroka" leci z bransoletką w pyszczku. Dopiero potem zrobiłam zdjęcia, jak się nią bawi, Pandorką była równie mocno zainteresowana .
Stary 2011-01-27, 13:06   #3554
magdadro
Rozeznanie

Cytat:
ale labedz ladny
ja zmyślałam że to jakaś komódka z serwetką albo stare radio

magdadro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 13:07   #3555
sorina
Zakorzenienie

magbag musisz pilnować teraz koralików albo zrobić jej obroze z pandory
Stary 2011-01-27, 13:27   #3556
magbag72
Raczkowanie

Cytat:
magbag musisz pilnować teraz koralików albo zrobić jej obroze z pandory
Muszę poważnie przemyśleć tę koncepcję .
Na razie nie mogę się powstrzymać przed wklejeniem zdjęć Meli bawiącej się bransoletkami .
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Mela_i_bransoletki_20110127_001.jpg (133,8 KB, 71 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Mela_i_bransoletki_20110127_002.jpg (80,7 KB, 47 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Mela_i_bransoletki_20110127_004.jpg (104,1 KB, 76 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Mela_i_bransoletki_20110127_009.jpg (131,5 KB, 58 załadowań)
Stary 2011-01-27, 13:31   #3557
sorina
Zakorzenienie

3 zdjęcie jest super ale zawału bym dostała jakby moja kotka dorwała moją bransoletkę
BTW. kominek
Stary 2011-01-27, 13:32   #3558
cynnamon
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez magbag72 Pokaż wiadomość
Na razie nie mogę się powstrzymać przed wklejeniem zdjęć Meli bawiącej się bransoletkami .

mała elegantka!
cynnamon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 13:44   #3559
zffazoffana
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam po prostu słabą silną wolę i stąd taki efekt. Smoka już wklejam - moim zdaniem jest uroczy.
W Złotych Tarasach niestety nie ma niczego z kolekcji filmowej (a w każdym razie nie jest wystawione w gablotach - bo o ewentualnie schowane pod ladą nie pytałam ) - z pokrewnych jest tylko kamerka ręczna i aparat foto.

U sklepie, który sprzedaje A&B wypatrzyłam w katalogu takie ciekawe rozwiązanie - dowieszkę do naszyjnika - specjalny koralik z kilkunastocentymetrowym łańcuszkiem. Myślę, że to ciekawe rozwiązanie do noszenia np. krzyżyka z trola bez konieczności dokupowania dodatkowego naszyjnika. Tylko nie wiem, czy trole wchodzą na A&B. Chyba ktoś pisał coś o konieczności przypiłowania gwintu, żeby trole weszły (ale może to było o bransoletce Biagi?). Nawet gdyby trzeba było przypiłować - chyba zaryzykuję, choć dowieszka jest w stylu pandorowym, a naszyjnik mam trolowy. Nie wkleję zdjęcia tej dowieszki, bo w internecie nie znalazłam - w sklepie też nie mieli, ale obiecali zamówić.
ostatnie zdjęcie to moja koncepcja zastępcza na noszenie krzyżyka przy moim naszyjniku.

sajf przecena 50% jest na pewno w sklepie Agatha w Zlotych Tarasach. Zaczęła się dopiero wczoraj - w witrynach były jeszcze opisy o mniejszych zniżkach (głównie 30%), a przy części w ogóle nie było napisu zniżkowego. Sprzedawczyni powiedziała, że na całość jest 50% - tylko jeszcze nie zdążyła pozmieniać, powkładać karteczek do witryn. Zegarek charmsowy kupiłam za 220zł. - a w witrynie nadal miał cenę 440. Pewnie dzisiaj już jest pełna informacja o zniżce wystawiona.
piękny ten zegarek

Mirell wracaj do zdrowia Kochana

a tymczasem powrót do szarej sesyjnej rzeczywistości

[reebok_c]210508[/reebok_c]
bardzo proszę o kliki
zffazoffana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 13:44   #3560
magbag72
Raczkowanie

cynnamon i rozpieszczona księżniczka na dodatek - wszystko musi być tak, jak ona sobie życzy. Tej zasady trzymają się wszyscy domownicy - łącznie ze starszym kotem .

Cytat:
3 zdjęcie jest super ale zawału bym dostała jakby moja kotka dorwała moją bransoletkę
BTW. kominek
Też bym dostała, gdyby zniknęła mi z oczu - ale pod kontrolą może chwilkę poszaleć .
To BTW dotyczy zdjęcia? Jeśli tak - to w tle nie widać kominka, tylko schody na niższy poziom (z zapalonym światłem - dlatego robi wrażenie ognia ). Kominek i owszem jest - ale nie widać go na zdjęciu.
Stary 2011-01-27, 13:50   #3561
ilios
PIP.

GG do ilios

ale boooska Mela z bransoletkami
Stary 2011-01-27, 14:10   #3562
sorina
Zakorzenienie

A to co jest
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Mela_i_bransoletki_20110127_004.jpg (107,3 KB, 100 załadowań)
Stary 2011-01-27, 14:17   #3563
magbag72
Raczkowanie

Cytat:
A to co jest
No właśnie to jest widok na schody prowadzące na dół oddzielone od strony pokoju połką - światło odbijające się przez smukłą karafkę stojącą na półce robi wrażenie ognia na kominku .

Edytowane przez magbag72
Czas edycji: 2011-01-27 o 14:19
magbag72 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 14:22   #3564
martinia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez onikka Pokaż wiadomość
Wczoraj byłam u lekarza. Moja pierwsza wizyta u tej pani. Okazało się, że pani doktor to moja bratnia dusza, przynajmniej jeśli o biżuterię chodzi

Miała na ręce Pandorę Niemal całą zapełnioną. I ładne beadsy miała. zdążyłam się przyjrzeć jak pisała coś w papierach Jakos tak miło mi było.
oo jak fajnie a wiecie, że ja nie spotkałam jeszcze nikogo (oprócz Pań w Pandorze) kto nosiłby na ręce Pandorę czy Trolle? takie mi się to dziwne wydaje bo przecież jak można ich nie mieć szczególnie, że tutaj na forum tyle jest zbzikowanych dziewczyn na punkcie koralików.. a w realu nie widzę nikogo

Cytat:
oj jak pani doktor ma pandorę tzn ze na tą chorobę nie ma lekarstwa
oj nie ma

Cytat:
Napisane przez aliena7 Pokaż wiadomość
oto moje nowe maleństwa z Apart`u szpulka wygląda rewelacyjnie na żywo i ma prawdziwą nitkę
dziekuję bardzo burn-it-up...polecam się na przyszłość
no wiesz... ja tu na diecie jestem a Ty mi pokazujesz smakowity deserek
podoba mi się ta szpulka, szczególnie, że jest z prawdziwą nitką

Cytat:
Napisane przez Tinka* Pokaż wiadomość

no nie wpadłabym na to, że to motywy Andersena... teraz to te koraliki mają większy sens.. może jest więcej takich z ukrytym motywem, a my nie umiemy się go dopatrzeć?

Cytat:
Napisane przez ilios Pokaż wiadomość
ale labedz ladny
naleśnik
ja tam myślałam, że to korona na jakimś podeście... ale za nic nie widziałam w tym sensu

Edytowane przez martinia
Czas edycji: 2011-01-27 o 14:23
martinia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 14:25   #3565
sorina
Zakorzenienie

magbag ale zmyłka

A to zestaw koncertowy który wkrótce będzie MÓJ
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg muzyka.jpg (33,6 KB, 26 załadowań)
Stary 2011-01-27, 14:26   #3566
martinia
Zakorzenienie

Cytat:
urocza uwielbiam patrzeć jak mój kotuś się tak bawi... choć akurat staram się nie dopuszczać jej do mojej Pandory
Stary 2011-01-27, 14:33   #3567
Ariada
Wtajemniczenie

Ostatni egzamin za mną, więc mogę przynajmniej do wtorku(wtedy wyniki) oglądać koraliki bez wyrzutów sumienia, że powinnam się uczyć
Dziś po egzaminie specjalnie nadłożyłam drogi i pojechałam do Carrefoura w Galerii Bałtyckiej, żeby pooglądać przy okazji na żywo Pandorę i obejrzałam też koraliki z Apartu jeden nawet wpadł mi w oko i czuję, że to będzie jeden z moich pierwszych zakupów trollowo-pandorowo-koralikowych.

Co do kotów to moja koteczka też jest taką sroką, ale o wiele bardziej niż biżuterię lubi mi zwijać pędzel do pudrua potem jak widzi, że się zbliżam, żeby go zabrać to nie robi tak jak z innymi zdobyczami i ucieka byle tylko jej się nie oberwało, tylko łapie ten pędzel w pysk i ucieka z nim dalej ryzykując, że ją złapię ciekawe czy trolliki też tak bardzo polubi
Ariada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 14:44   #3568
Figa
Raczkowanie

Właśnie weszłam sobie na stronę Trolli i z przykrością stwierdziłam, że to jeszcze droższa przyjemność niż Pandora
Charmsy 6 szt.
Figa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 14:48   #3569
martinia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Figa Pokaż wiadomość
Właśnie weszłam sobie na stronę Trolli i z przykrością stwierdziłam, że to jeszcze droższa przyjemność niż Pandora
niestety w sumie tak dlatego się cieszę, że w Poznaniu nie ma ich sklepu, bo na pewno bym wpadła.. chociaż i tak marzę o naszyjniku z wróżką, ale jak zobaczyłam jego cenę to się załamałam
Stary 2011-01-27, 14:51   #3570
ilios
PIP.

GG do ilios

czy ja wiem niby drozsza, ale trolle przynajmniej robia promocje jakies i gratisy, jakies kupony itp. a pandora

ale ja tez sie ciesze. ze ich u nas nie ma na razie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości