![]() |
#331 |
Przyczajenie
|
Dot.: fryzjer - NYSA
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#332 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#333 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#334 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam
![]() Ja miałam różnie przeżycia z fryzjerami( rude po zielone włosy ;/ -tak mnie załatwiła fryzjerka w Kluczborku Salon "JOANNA" ODRADZAM!!!) ...do czwartku (16.12) wstydzilam sie moich włosów;| Znajoma poleciła mi p.Kasię z METAMORFOZY więc zapisałam się i nie żałuje ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#335 |
Przyczajenie
|
Dot.: Dobry Fryzjer - Opole
Zamierzam podciąć grzywkę, ale nie wiem ile za taki ''zabieg'' zapłacę u fryzjera w Opolu... proszę o pomoc!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
Raczkowanie
|
hmm... 10 zł?
![]() |
![]() |
#337 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ponoć Salon Karina na Jagielońskiej jest dobry, ale nie wiem, nie byłam. Gdzie ta 'Joanna' jest- nazwa znajoma. Baa.. mieszka i nie wie ;D |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#338 |
Przyczajenie
|
Salon "Joanna" znajduje sie koło PKS-u
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Konto usunięte
|
Aaa to już wiem gdzie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#340 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny wiecie może co się dzieje z Kasią z salonu Sissi?? Wiem, że tam już nie pracuje, czy ktoś wie gdzie ona teraz pracuje??
Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#341 |
Zadomowienie
|
Jest na urlopie macierzyńskim,z tego co wiem to z Sissi nie odeszła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#342 |
Rozeznanie
|
Dziękuję bardzo za informację
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny!
W prawdzie jestem z Katowic, ale kilka lat temu miałam okazje strzyc się na ozimskiej w Berendowiczu u Dominiki. Świetna fryzjerka!!! Jeździłam tam pare razy, ale później Dominika już tam nie pracowała. Siłą rzeczy więc poszła do fryzjera w Katowicach. Znalazłam później Dominikę na NK i wiem, że pracuje/pracowała w salonie fryzjerskim w Solarisie (nie wiem jak ten salon się tam nazywa). Powiedzcie mi, czy ktoś się u niej strzygł? Czy nadal jest świetna w tym co robi? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, czy któraś z Was była w Ale Włosy w rzemieślniku? Chcę założyć dredloki, poprzednio byłam we Wrocławiu, teraz nie mam czasu na wyjazd na cały dzień... Podobno zakładają dredloki (na pewno robią syntetyczne warkoczyki) a ja chciałabym wiedzieć jak z ich "profesjonalnością" i zdolnościami pod tym względem...
Chyba, że ktoś z Was zna dreadmakera, który podjąłby się zaplecenia dredloków?
![]() |
#345 |
Zakorzenienie
|
zdarzyło mi się kiedyś z koleżanką robić tam dready (ona robiła kilka razy) - w sensie MY robiłyśmy komuś. Sama właścicielka na robocie się nie zna, robi na warkoczyk i tapir. Lepiej popytaj znajomych, na pewno kogoś znają co robi dready.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#346 |
Przyczajenie
|
Mam pilną potrzebę pójścia do fryzjera-moje włosy wołają o ścięcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
Zadomowienie
|
Ja osobiscie nie polecam tego salonu nad ccc drogo niebylo bo bez mycia zaplacilam 40zl bylam u tego chlopaka mial wolna reke a podciol mi tylko koncowki widc jak juz to jego nie polecam...jak juz to Mirage ale niewiem gdzie sie przeniesli chyba na sudecka ale nie jestem pewna
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
Przyczajenie
|
O Mirage też słyszałam dużo dobrego-jak tam wyglądają ceny?no i kto tam strzyże-kogo wybrać?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#349 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
Osobsicie polecam Agnieszke obcina teraz we Free swietna i profesionalna reka jedna wada wlosy za szybko odrastaja po strzyzeniu i salon urzadzony troche w starym stylu... ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- Cytat:
ja raz bylam w Mirage ale jak dla mnie jest drogi i strasznie dlugooo robi klijentki bedac u niego na fotelu bez slowa mnie zostawił na fotelu i poszedl 4 razy na papierosa a strzyzenie trwalo niecale 2 godziny myslalam ze wyjde z siebie a za podciecie wlosów zaplaciłam 80 zł szok |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#350 |
Raczkowanie
|
![]()
A ja nie polecam salonu METAMORFOZY. Przyszłam z wielkimi odrostami po pasemkach blond które chcialam lekko zakryć PASEMKAMI w kolorze ciemnego blondu czyli mojego naturalnego. Fryzjerki doradziły żebym całe wlosy ufarbowała na ciemny blond i ewentualnie zostawila pare jasniejszych pasemek. Mówiły "Tylko musi pani się poddać, zaufać". Zaufałam i teraz na głowie mam uwaga...ciemny brąz z w ogóle niewidocznymi jasnymi pasemkami, których jest może z 4! Kolor zupełnie nie pasuje do mnie, do moich jasnych brwi i koloru skóry. Do tego obsługa średnia...Panie potraktowały mnie jak "gorszą" klientkę..szeptały między sobą, prawdopodobnie o tym że należałoby użyć farbę gorszej jakości. Zapłaciłam 175 zł:/ nienormalne...Pani z czarnymi włosami i chyba czerwonymi pasemkami, która mnie obcinała jedynie na odchodne była miła, mówiąc przesłodzonym głosem "Dowidzenia". Sztucznie na maxa...Była tam też jakaś blondynka, która w ogóle nie patrząc na moje włosy i na mnie przelotnie powiedziała " oooch jak ci ślicznie w tych wlosach, no pięknie"! Już tam więcej nie pójde:| Miały dobrze doradzić, pomóc a czułam się jak piąte koło u wozu. Wielkie chamstwo za duże pieniądze.
![]() |
#351 |
Raczkowanie
|
Ja polecam p. Anię Łaszewską. Ma salon w Rynku na II piętrze wejście tam gdzie wieża i sąd. Włosy po kilku miesiącach dalej same się układają. Bardzo polecam! Ceny za strzyżenie 50-80zł.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#352 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#353 |
Raczkowanie
|
Możesz mi nie wierzyć. Byłam na strzyżeniu we wrześniu. Nie prostuję włosów, nie układam na szczotce po prostu je suszę a fryzura jest ok. Wiadomo, że wygląda inaczej niż świeżo po wizycie u fryzjera, bo włosy już dużo odrosły, ale fryzura jest w porządku i mogę nadal zapuszczać włosy.
Jestem bardzo zadowolona ze strzyżenia p.Ani więc ją polecam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#354 |
Przyczajenie
|
Witam
Jeśli chodzi o fryzurę ślubną, z czystym sumieniem polecam Anię z salonu Angel, naprawdę ma talent ![]() Pokazałam jej zdjęcie jaką fryzurę bym chciała mieć i efekt był super, wszystkim się podobała. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
Przyczajenie
|
Witam , Ja również dawno temu strzygłam się u Dominiki, byłam zachwycona cięciem i osobowością młodej zdolnej fryzjerki. Szukałam jej później i rok temu znalazłam a Solarisie. Umówiłam się na strzyżenie i kolor, jednakże rozczarowałam się, co do fryzury nie mogę mieć zastrzeżeń ale to już nie ta sama Dominika. Ogromny dystans do klienta,miałam dziwne wrażenie, ze Panie w tym salonie podśmiewają się z klientek i niestety Dominika wraz z nimi. Prysnął czar Dominiki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#356 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Czytając twoją wypowiedz, miałam ten sam problem z odrostami co ty...również podobnie byłam farbowana!! Ja akurat jestem z tego zadowolona do dzisiaj...widocznie zależy to od gustu! Już nie zmienie fryzjera TYLKO P.KASIA Z METAMORFOZY!!!!!!! Ja byłam potraktowana na 100% Lepiej chyba nie mogłam byc! Ceny nie są za fajne, ale jak chce się fajnie wyglądac to trzeba troche się poświęcic... pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#357 |
Wtajemniczenie
|
Wątek już chyba umarł.. ale może jeszcze ktoś tu zagląda. Co możecie powiedzieć o fryzjerze Jarku z delegge?
![]() |
#358 |
Zakorzenienie
|
Ja zapisałam się do pani Iwony z Metamorfozy na obcięcie. Napiszę opinię, gdy wrócę z wizyty, która dopiero jest za tydzień. Ale stresuję się trochę, bo są podzielone zdania na temat tego salonu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Zakorzenienie
|
Ja mogę polecić EnVouge na Kośnego. Pan Marek robi super włosy. Co prawda długo się tam siedzi, ale przynajmniej jest wszystko na spokojnie i dokładnie. Polecam
![]() ![]()
![]() |
#360 |
BAN stały
|
sama nie wiem czy jest w opolu ktos kto potrafi okielznac moje loki, tak czy inaczej jeszcze sie nie spotkalam z takim, no i do tego drogo bywa, na slasku mam dobrego, za pol tej ceny, ogolnie w opolu jest drogo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:36.