Dobry Fryzjer - Opole i okolice - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Dobry fryzjer

Notka

Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-11-10, 06:29   #331
eMBePe
Przyczajenie

Dot.: fryzjer - NYSA

Cytat:
Napisane przez paula007 Pokaż wiadomość
Czy ktoś mógłby mi polecić dobrego fryzjera w Nysie? Z góry dzięki
Zdecydowanie polecam Salon "URODA" na ulicy Tkackiej. Dziewczyny naprawdę znają się na rzeczy. Miła atmosfera i ceny przyzwoite.
eMBePe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-10, 08:50   #332
kasica123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eMBePe Pokaż wiadomość
Zdecydowanie polecam Salon "URODA" na ulicy Tkackiej. Dziewczyny naprawdę znają się na rzeczy. Miła atmosfera i ceny przyzwoite.
A wiesz że reklama na wizażu jest płatna???
Stary 2010-11-10, 12:07   #333
eMBePe
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez kasica123 Pokaż wiadomość
A wiesz że reklama na wizażu jest płatna???
Przepraszam jeśli to zabrzmiało jak reklama, ale niczego nie reklamuje, chodzę do kosmetyczki na tej samej ulicy, kiedyś postanowiłam tam zajrzeć i wyszłam zadowolona.
eMBePe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-19, 11:24   #334
karina1666
Przyczajenie

Smile Dot.: Dobry Fryzjer - Opole

Witam
Ja miałam różnie przeżycia z fryzjerami( rude po zielone włosy ;/ -tak mnie załatwiła fryzjerka w Kluczborku Salon "JOANNA" ODRADZAM!!!) ...do czwartku (16.12) wstydzilam sie moich włosów;| Znajoma poleciła mi p.Kasię z METAMORFOZY więc zapisałam się i nie żałuje Fryzurka wyszła super...nawet sie nie spodziewałam ze az tak wyjdzie...a tak sie bałam jak siedziałam na fotelu ze nie macie pojęcia ;p !!! Teraz to mogę pochwalic sie włoskami Do innego fryzjera sie już nie wybiorę...Tylko p.KASIA Jeżeli chodzi o ceny to dośc drogo...farbowanie,pasemk a i obcinanie zapłaciłabym 200 zł , ale ze poszłam w czwartek i jestem studentką dostałam zniżke 20% ...zawsze to coś!
karina1666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-19, 22:11   #335
Cranky_Joan
Przyczajenie

Dot.: Dobry Fryzjer - Opole

Zamierzam podciąć grzywkę, ale nie wiem ile za taki ''zabieg'' zapłacę u fryzjera w Opolu... proszę o pomoc!!!
Cranky_Joan jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-20, 19:42   #336
addictedtofashion
Raczkowanie

hmm... 10 zł?
Stary 2010-12-20, 20:24   #337
201704240951
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez karina1666 Pokaż wiadomość
Witam
Ja miałam różnie przeżycia z fryzjerami( rude po zielone włosy ;/ -tak mnie załatwiła fryzjerka w Kluczborku Salon "JOANNA" ODRADZAM!!!) ...do czwartku (16.12) wstydzilam sie moich włosów;| Znajoma poleciła mi p.Kasię z METAMORFOZY więc zapisałam się i nie żałuje Fryzurka wyszła super...nawet sie nie spodziewałam ze az tak wyjdzie...a tak sie bałam jak siedziałam na fotelu ze nie macie pojęcia ;p !!! Teraz to mogę pochwalic sie włoskami Do innego fryzjera sie już nie wybiorę...Tylko p.KASIA Jeżeli chodzi o ceny to dośc drogo...farbowanie,pasemk a i obcinanie zapłaciłabym 200 zł , ale ze poszłam w czwartek i jestem studentką dostałam zniżke 20% ...zawsze to coś!

Ponoć Salon Karina na Jagielońskiej jest dobry, ale nie wiem, nie byłam.
Gdzie ta 'Joanna' jest- nazwa znajoma. Baa.. mieszka i nie wie ;D
201704240951 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-12-21, 16:46   #338
karina1666
Przyczajenie

Salon "Joanna" znajduje sie koło PKS-u
Stary 2010-12-22, 15:35   #339
201704240951
Konto usunięte

Aaa to już wiem gdzie.
201704240951 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-28, 12:57   #340
andzia_i
Rozeznanie

Dziewczyny wiecie może co się dzieje z Kasią z salonu Sissi?? Wiem, że tam już nie pracuje, czy ktoś wie gdzie ona teraz pracuje??
Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź
andzia_i jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-28, 20:53   #341
justynalenka
Zadomowienie

Jest na urlopie macierzyńskim,z tego co wiem to z Sissi nie odeszła
justynalenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-29, 10:00   #342
andzia_i
Rozeznanie

Dziękuję bardzo za informację
andzia_i jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-02, 09:33   #343
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cześć Dziewczyny!
W prawdzie jestem z Katowic, ale kilka lat temu miałam okazje strzyc się na ozimskiej w Berendowiczu u Dominiki. Świetna fryzjerka!!!
Jeździłam tam pare razy, ale później Dominika już tam nie pracowała. Siłą rzeczy więc poszła do fryzjera w Katowicach.
Znalazłam później Dominikę na NK i wiem, że pracuje/pracowała w salonie fryzjerskim w Solarisie (nie wiem jak ten salon się tam nazywa).
Powiedzcie mi, czy ktoś się u niej strzygł? Czy nadal jest świetna w tym co robi?

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-02, 19:21   #344
Chardon
Zadomowienie

Dziewczyny, czy któraś z Was była w Ale Włosy w rzemieślniku? Chcę założyć dredloki, poprzednio byłam we Wrocławiu, teraz nie mam czasu na wyjazd na cały dzień... Podobno zakładają dredloki (na pewno robią syntetyczne warkoczyki) a ja chciałabym wiedzieć jak z ich "profesjonalnością" i zdolnościami pod tym względem...

Chyba, że ktoś z Was zna dreadmakera, który podjąłby się zaplecenia dredloków?
Stary 2011-01-02, 20:19   #345
sabbatha
Zakorzenienie

zdarzyło mi się kiedyś z koleżanką robić tam dready (ona robiła kilka razy) - w sensie MY robiłyśmy komuś. Sama właścicielka na robocie się nie zna, robi na warkoczyk i tapir. Lepiej popytaj znajomych, na pewno kogoś znają co robi dready.

sabbatha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-18, 11:05   #346
Charlene
Przyczajenie

Mam pilną potrzebę pójścia do fryzjera-moje włosy wołają o ścięcieNiestety tylko studiuję w Nysie i nie wiem gdzie pójść ;(.Czytałam na innych forach o salonie p.Izy Jagusz (w zasadzie nie spotkałam negatywnych opinii)to ten salon nad CCC?Może ktoś się orientuję jakie są tam ceny i ogólnie jak to na dzień dzisiejszy wygląda-podobno pracuję tam jakiś chłopak- więc do kogo iść?Chodzi mi o strzyżenie ale bez ekstrawagancji.

Charlene jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-18, 12:35   #347
xPaula20x
Zadomowienie

GG do xPaula20x

Ja osobiscie nie polecam tego salonu nad ccc drogo niebylo bo bez mycia zaplacilam 40zl bylam u tego chlopaka mial wolna reke a podciol mi tylko koncowki widc jak juz to jego nie polecam...jak juz to Mirage ale niewiem gdzie sie przeniesli chyba na sudecka ale nie jestem pewna
xPaula20x jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-18, 12:53   #348
Charlene
Przyczajenie

O Mirage też słyszałam dużo dobrego-jak tam wyglądają ceny?no i kto tam strzyże-kogo wybrać?

Charlene jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-19, 19:02   #349
klara61
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Charlene Pokaż wiadomość
Mam pilną potrzebę pójścia do fryzjera-moje włosy wołają o ścięcieNiestety tylko studiuję w Nysie i nie wiem gdzie pójść ;(.Czytałam na innych forach o salonie p.Izy Jagusz (w zasadzie nie spotkałam negatywnych opinii)to ten salon nad CCC?Może ktoś się orientuję jakie są tam ceny i ogólnie jak to na dzień dzisiejszy wygląda-podobno pracuję tam jakiś chłopak- więc do kogo iść?Chodzi mi o strzyżenie ale bez ekstrawagancji.

Osobsicie polecam Agnieszke obcina teraz we Free swietna i profesionalna reka jedna wada wlosy za szybko odrastaja po strzyzeniu i salon urzadzony troche w starym stylu...

---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ----------

Cytat:
Napisane przez Charlene Pokaż wiadomość
O Mirage też słyszałam dużo dobrego-jak tam wyglądają ceny?no i kto tam strzyże-kogo wybrać?

ja raz bylam w Mirage ale jak dla mnie jest drogi i strasznie dlugooo robi klijentki bedac u niego na fotelu bez slowa mnie zostawił na fotelu i poszedl 4 razy na papierosa a strzyzenie trwalo niecale 2 godziny myslalam ze wyjde z siebie a za podciecie wlosów zaplaciłam 80 zł szok
klara61 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-27, 13:11   #350
nutriaa17
Raczkowanie

Thumbs down Dot.: Dobry Fryzjer - Opole

A ja nie polecam salonu METAMORFOZY. Przyszłam z wielkimi odrostami po pasemkach blond które chcialam lekko zakryć PASEMKAMI w kolorze ciemnego blondu czyli mojego naturalnego. Fryzjerki doradziły żebym całe wlosy ufarbowała na ciemny blond i ewentualnie zostawila pare jasniejszych pasemek. Mówiły "Tylko musi pani się poddać, zaufać". Zaufałam i teraz na głowie mam uwaga...ciemny brąz z w ogóle niewidocznymi jasnymi pasemkami, których jest może z 4! Kolor zupełnie nie pasuje do mnie, do moich jasnych brwi i koloru skóry. Do tego obsługa średnia...Panie potraktowały mnie jak "gorszą" klientkę..szeptały między sobą, prawdopodobnie o tym że należałoby użyć farbę gorszej jakości. Zapłaciłam 175 zł:/ nienormalne...Pani z czarnymi włosami i chyba czerwonymi pasemkami, która mnie obcinała jedynie na odchodne była miła, mówiąc przesłodzonym głosem "Dowidzenia". Sztucznie na maxa...Była tam też jakaś blondynka, która w ogóle nie patrząc na moje włosy i na mnie przelotnie powiedziała " oooch jak ci ślicznie w tych wlosach, no pięknie"! Już tam więcej nie pójde:| Miały dobrze doradzić, pomóc a czułam się jak piąte koło u wozu. Wielkie chamstwo za duże pieniądze.
I chce się wciąż powtarzać dla własnej dziwoty.
nutriaa17 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-28, 13:28   #351
Yennka
Raczkowanie

GG do Yennka

Ja polecam p. Anię Łaszewską. Ma salon w Rynku na II piętrze wejście tam gdzie wieża i sąd. Włosy po kilku miesiącach dalej same się układają. Bardzo polecam! Ceny za strzyżenie 50-80zł.
Yennka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-28, 20:45   #352
kasica123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Yennka Pokaż wiadomość
Ja polecam p. Anię Łaszewską. Ma salon w Rynku na II piętrze wejście tam gdzie wieża i sąd. Włosy po kilku miesiącach dalej same się układają. Bardzo polecam! Ceny za strzyżenie 50-80zł.
Tak, na pewno po paru miesiącach same się układają...
Stary 2011-01-30, 19:04   #353
Yennka
Raczkowanie

GG do Yennka

Możesz mi nie wierzyć. Byłam na strzyżeniu we wrześniu. Nie prostuję włosów, nie układam na szczotce po prostu je suszę a fryzura jest ok. Wiadomo, że wygląda inaczej niż świeżo po wizycie u fryzjera, bo włosy już dużo odrosły, ale fryzura jest w porządku i mogę nadal zapuszczać włosy.
Jestem bardzo zadowolona ze strzyżenia p.Ani więc ją polecam.
Yennka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

REKLAMA
Stary 2011-01-31, 22:03   #354
KSiwa25
Przyczajenie

Witam

Jeśli chodzi o fryzurę ślubną, z czystym sumieniem polecam Anię z salonu Angel, naprawdę ma talent

Pokazałam jej zdjęcie jaką fryzurę bym chciała mieć i efekt był super, wszystkim się podobała.
KSiwa25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-04, 13:29   #355
mili78
Przyczajenie

Witam , Ja również dawno temu strzygłam się u Dominiki, byłam zachwycona cięciem i osobowością młodej zdolnej fryzjerki. Szukałam jej później i rok temu znalazłam a Solarisie. Umówiłam się na strzyżenie i kolor, jednakże rozczarowałam się, co do fryzury nie mogę mieć zastrzeżeń ale to już nie ta sama Dominika. Ogromny dystans do klienta,miałam dziwne wrażenie, ze Panie w tym salonie podśmiewają się z klientek i niestety Dominika wraz z nimi. Prysnął czar Dominiki.
mili78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-05, 19:05   #356
karina1666
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez nutriaa17 Pokaż wiadomość
A ja nie polecam salonu METAMORFOZY. Przyszłam z wielkimi odrostami po pasemkach blond które chcialam lekko zakryć PASEMKAMI w kolorze ciemnego blondu czyli mojego naturalnego. Fryzjerki doradziły żebym całe wlosy ufarbowała na ciemny blond i ewentualnie zostawila pare jasniejszych pasemek. Mówiły "Tylko musi pani się poddać, zaufać". Zaufałam i teraz na głowie mam uwaga...ciemny brąz z w ogóle niewidocznymi jasnymi pasemkami, których jest może z 4! Kolor zupełnie nie pasuje do mnie, do moich jasnych brwi i koloru skóry. Do tego obsługa średnia...Panie potraktowały mnie jak "gorszą" klientkę..szeptały między sobą, prawdopodobnie o tym że należałoby użyć farbę gorszej jakości. Zapłaciłam 175 zł:/ nienormalne...Pani z czarnymi włosami i chyba czerwonymi pasemkami, która mnie obcinała jedynie na odchodne była miła, mówiąc przesłodzonym głosem "Dowidzenia". Sztucznie na maxa...Była tam też jakaś blondynka, która w ogóle nie patrząc na moje włosy i na mnie przelotnie powiedziała " oooch jak ci ślicznie w tych wlosach, no pięknie"! Już tam więcej nie pójde:| Miały dobrze doradzić, pomóc a czułam się jak piąte koło u wozu. Wielkie chamstwo za duże pieniądze.
Do "nutriaa17"....
Czytając twoją wypowiedz,
miałam ten sam problem z odrostami co ty...również podobnie byłam farbowana!! Ja akurat jestem z tego zadowolona do dzisiaj...widocznie zależy to od gustu! Już nie zmienie fryzjera TYLKO P.KASIA Z METAMORFOZY!!!!!!! Ja byłam potraktowana na 100% Lepiej chyba nie mogłam byc!
Ceny nie są za fajne, ale jak chce się fajnie wyglądac to trzeba troche się poświęcic...

pozdrawiam
Stary 2011-02-09, 16:54   #357
Mordsith
Wtajemniczenie

Wątek już chyba umarł.. ale może jeszcze ktoś tu zagląda. Co możecie powiedzieć o fryzjerze Jarku z delegge?
Mordsith jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

REKLAMA
Stary 2011-02-10, 14:56   #358
tak
Zakorzenienie

Ja zapisałam się do pani Iwony z Metamorfozy na obcięcie. Napiszę opinię, gdy wrócę z wizyty, która dopiero jest za tydzień. Ale stresuję się trochę, bo są podzielone zdania na temat tego salonu.
tak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-10, 17:09   #359
magda2109
Zakorzenienie

Ja mogę polecić EnVouge na Kośnego. Pan Marek robi super włosy. Co prawda długo się tam siedzi, ale przynajmniej jest wszystko na spokojnie i dokładnie. Polecam Niedługo się tam znowu wybieram
Stary 2011-02-11, 12:31   #360
juja85
BAN stały

sama nie wiem czy jest w opolu ktos kto potrafi okielznac moje loki, tak czy inaczej jeszcze sie nie spotkalam z takim, no i do tego drogo bywa, na slasku mam dobrego, za pol tej ceny, ogolnie w opolu jest drogo
juja85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Dobry fryzjer

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości